סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ירושלים מנרסה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 2:23 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
RREEDDTT. כתב:
https://m.ynet.co.il/articles/hybkahhhy
כל מילה בסלע

אני בטוח שאתה צודק כשאתה מייחס יכולת טלפתית לציבור גולשי סלניוז אבל לטובת שלושת הגולשים שבדיוק היו חולים בשיעור, על זה הלינק:
כתבה בווינט (ברק חקלאי)
כותרת: הכתובת הייתה על הקיר / פתיחת העונה הרעה של הפועל י-ם
כותרת משנה: חוסר הכנות של ההנהלה כלפי האוהדים, היעדר כישרון בסגל, בעיית מנהל המשחק והסנטר והאחריות הגדולה של אורן עמיאל לכל המצב. י-ם עם רגל וחצי מחוץ לאירופה, ואף אחד לא מופתע.

לא קראתי את הכתבה אבל בגדול לדעתו של חקלאי הסגל בנוי ממש רע, חסר רכז וחסר גבוה מוביל. האשמה מתחלקת שווה בשווה בין עמיאל להנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 3:49 pm 
Junior

גרשון היה נהדר יחסית לסובבים, אם ממש חייבים להכניס דיסקליימר לכל מחמאה. לא הייתי בונה עליו כרכז מחליף במשרה מלאה, אבל זה משהו שהייתי בודק בעצימות נמוכה במשחקי הליגה למשל, בשביל זה הם קיימים.

מי שכרגיל בורח צחור כשלג זה ווילי וורקמן, הישראלי המוביל שלך ואחד היקרים בליגה. ערימה של עבירות טיפשיות בנוסף לזה שהוא חור התקפי בנוהל.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 4:13 pm 
Junior

אם אתה משווה אותו לאחרים, אז כן, גרשון היה מהיותר טובים ובהחלט מראה יכולות מפתיעות יחסית.
אם אתה מסתכל מנקודת מבט ירושלמית אז אין כאן בשורה גדולה, ולמעשה מלבד אדאמס אני לא רואה מישהו שבירושלים באמת יכולים לשאוב ממנו אופטימיות.
וורקמן היה זוועה ובכלל לא הבנתי מה ירושלים עשו עם ההחתמה שלו (ובאופן כללי עם הבנייה של הסגל הישראלי). שגב היה בסדר סך הכל ונתן את מה שהוא יודע לתת בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 4:30 pm 
Senior

שגב מאכזב למדי בינתיים, לפחות אותי.
אז ידענו שהוא נגר בהתקפה, שהוא יכול להחטיא כל דבר שהוא לא הטבעה, שהוא לא מאוד פיזי, אבל רבאק - חשבתי שייתן קצת יותר הגנה, הוא נראה די רע גם בצד הזה.
והכי גרוע, וכאן מגיע קרדיט מפתיע לגור שלף שהסב את תשומת הלב לזה, האיש פשוט לא חוסם בהתקפה, משהו בין עלה נידף להתחמקות מוחלטת ממגע (עאלק מטעה כאילו הוא חוסם), וזה עיקר התפקיד שלו בצד הזה של המגרש.
הקבוצה נראית, רוב הזמן, הרבה פחות טוב כשהוא על המגרש מאשר כשמייקר ואת החסרונות ההתקפיים של מייקר ושל השימוש בו כולנו ראינו. אני ציפיתי ליותר משגב, האמת, אולי אם ההתקפה סביבו תזרום זה יראה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 4:42 pm 
Freshman

אני חושב שיש עמידה מלאה בציפיות בישראלים

שגב נתן בדיוק את אותו הדבר בנהריה ושנה שעברה שיחק בצרפת 14 דקות למשחק עם סטטיסטיקה 4 נק' ו-3 ריב'
לאריאל פעם ב-5 משחקים תהיה הופעה של 4 שלשות הבעיה שביתר המשחקים זה נראה כמו אתמול
וורקמן היה נגר גם בחיפה וגם בחולון, אבל בחולון היה מסביבו מיילס, מגי, האריס וג'ונסון אז הם העלימו את החסרונות
וגרשון נחמד רוצה וכל יתר המילים היפות אבל הוא יכול להיות סבבה בקבוצה שיש בה רכז, גבוהים שמושכים אש בצבע ואז יש לו אפשרות לקלוע

בזרים אפשר להתרשם מזה שלאובהסואן היו בנימבורק 4-5 אסט' בממוצע למשחק כדי לחשוב שהוא רכז אבל קשה לשפוט מה באמת המשמעות של המספרים בליגה אפילו פחות תחרותית משלנו שבה נימבורק מפסידה משחק פעם בשנתיים.
אם מישהו מופתע שגייטס לא מסוגל להקפיץ, שימצא מהלך אחד (ויש הקלטות של משחקים שלמים מג'י ליג ביוטיוב) שבו בהתקפה הוא עושה משהו שאינו זריקה ל-3 או הטבעה
ואם זה שמייקר ובנט מעדיפים להתרחק מהצבע מהווה איזו תגלית מרעישה, אז חבל

ולגבי עמיאל שוב לא ברור מה מעיד על כך שהוא אמור להצליח תחת לחץ. היה עוזר בנימבורק ואז מאמן ראשי כאמור בקבוצה שיחסי הכוחות בינה לקבוצות האחרות בליגה הוא אפילו גדול יותר מהסיפור המוכר אצלנו עם מכבי ובאירופה לא נראה לי שלהישגים שם יש איזו דרמה גדולה

אז האמת היא וזו הצרה הגדולה, שהמצב הנוכחי צפוי ושינויים הם לא "זעזוז" אלא מתבקשים כדי לעשות את הבלתי צפוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 5:14 pm 
Hall of Famer

אובהסואן לפחות הוביל קבוצה לשלבים יפים בליגת האלופות עם מספרים נהדרים: 13.9 נקודות למשחק, 5.3 אס', 3.8 ר', 1.7 חט'. אני הייתי בטוח שהוא יהיה הבאנקר הגדול העונה של ירושלים (גם כי בשיא הקריירה מבחינת גיל, מכיר את המאמן, בעל ניסיון ברמות הללו וכו').
אי אפשר להגיד כעת "הביאו שחקן מהליגה הצ'כית החלשה, והוא לא מתאים לרמה".

כנ"ל לגבי עמיאל שזכה בתואר מאמן העונה בליגת האלופות.

לכן זה מאוד מאכזב מה שקורה בגזרות הללו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 6:43 pm 
Sophomore

מה הסיפור באמת עם עמיאל?
מישהו עקב אחריו בשנים האחרונות כדי להסביר?
זה לא איזה מודי מאור או יונתן אלון. הוא הגיע עם רזומה לא רע בכלל כולל, כמו שכתבו כאן, הישג יפה מאוד באותו מפעל רק בעונה שעברה. מה הסיכוי שנראה אותו בתצוגות אימון כל כך גרועות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:11 pm 
מנהל פורום

הוא באמת נראה כמו אחד שיודע מה הוא עושה ומתכוון למה שהוא עושה
הוא מחפש קבוצה קשוחה שמרביצה בהגנה וזורקת הרבה שלשות בלי יותר מידי שטיקים של חיתוכים פיק&רול וחסימות כפולות
הוא מנהל את הקבוצה ואת המשחק בדיוק ברוח הזו
יצליח? ימים יגידו, כנראה שלא
אבל הוא בחלט לא אבוד, יש דרך וכיוון
שגויים לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:12 pm 
Freshman

לא הבנתי את לוח המשחקים המוזר בליגת האלופות ולמה הפועל חולון וחצי מקבוצות המפעל בערך לא שיחקו השבוע.
פלא שאף אחד לא לוקח את פיב"א ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:20 pm 
Sophomore

בטן רכה וחביבה כתב:
לא הבנתי את לוח המשחקים המוזר בליגת האלופות ולמה הפועל חולון וחצי מקבוצות המפעל בערך לא שיחקו השבוע.
פלא שאף אחד לא לוקח את פיב"א ברצינות?

כל שבוע חצי מהקבוצות לא משחקות אם אני לא טועה, הנימוק הוא שזה יותר נוח לקבוצות בעידן הקורונה. אם זה אכן כך או לא אני לא יודע.
ולגבי פיב"א, הייתי אומר שהיום לוקחים אותם יותר ברצינות מאשר מלפני 4-5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:24 pm 
מנהל פורום

גם יותר ברצינות מאשר לפני שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:50 pm 
Freshman

אבל הפועל ירושלים לא שיחקה שבוע שעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 9:18 pm 
Sophomore

blue כתב:
ציטוט:
אם לצורך העניין היו באים ואומרים לאוהדים "תקשיבו, אנחנו עושים הכל כדי שתהיה קבוצה חזקה, אבל יש לנו בעיות כאלה וכאלה, זאת כנראה לא תהיה העונה הכי טובה שלנו, אבל כאן אתם בדיוק נמדדים ואנחנו צריכים אתכם איתנו", השיח השלילי שיש כרגע סביב הקבוצה, בין אם זה בקרב האוהדים או בתקשורת, היה מקבל סיבוב אחר לגמרי.

נשמע לי קשקוש
לכאורה מה שאוהדים רוצים לשמוע
ביום שזה באמת יקרה אוהדים לא יחדשו מנויים (יהיה פחות כסף והרכש יהיה דל עוד יותר), הבעלים ימצאו את עצמם בשיח שלילי גדול עוד יותר סביב השאלה למה הם לא מוכרים את הקבוצה, ובכלל להצהיר "לא תהיה העונה הכי טובה שלנו" זה מתכון ל"לא העונה הכי טובה שלנו"

א. אם האלטרנטיבה היא שהאוהדים יבינו את זה בעצמם בשלב מאוחר יותר אז זה רק יותר גרוע כי האוהדים עוד יותר מתעצבנים שעבדו עליהם. Fake it till you make it לא יכולה להיות אסטרטגיית עבודה קבועה לאורך זמן.
ב. לומר שזה היה מביא לחץ זה טיעון בעייתי גם אם עובדתית נכון, כי הוא מניח שהקבוצה שייכת בטאבו להראל וחבריו ולגיטימי שיעשו הכל כדי לשמר השליטה בה. רוצה לומר, גם אם גילוי האמת יביא את האוהדים ללחוץ על ההנהלה למכור למישהו שיוכל להעמיד תקציב ראוי. זה לגיטימי (אפשר להתווכח אם נכון. אבל לגיטימי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 9:36 pm 
מנהל פורום

בטן רכה וחביבה כתב:
אבל הפועל ירושלים לא שיחקה שבוע שעבר?

נכון. הריווח שונה מהעונה שעברה, זה כבר לא שבוע כן, שבוע לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה