החתול יובב כתב:
uriel17 כתב:
החתול יובב כתב:
uriel17 כתב:
אהוד
לצערי הכדורסל האירופי הולך ומאבד עניין ציבורי, ככה שכתבות עומק מושקעות יהפכו ליותר ויותר נדירות
ממה אתה מסיק את זה?
בכלל אני תוהה על הסטטוס הנפשי המיוחד של אוהדי מכבי סל (שגם כותבים פחות ופחות בפורום). מצד אחד במשך שנים טיפחו את הרגשת הנבדלות והעליונות שניתקה אותם רגשית מהליגה (יש חזרה הפלייאוף ואז גם חלקם מרגישים צורך להתנצל על זה שהם מעוניינים). מהצד השני מה שנשאר לך כאשר אתה כל כך עליון ומתנשא זו עונת מלפפונים ארוכה במיוחד לנוכח זה שאתה קבוצה בינונית מטה במונחי יורוליג. בקיצור, מה שנשאר להם זה כתבות הגיפים של האוזמן ות'רדים על מבול הזרים התורן של אותה שנה. איפה הימים שהם היו לפחות מתלוננים על הטרויקה?
מזה שאני לא רואה כתבות כאלה יותר
שהאוזמן גימיק שחוק
שקד (וואלה) כהן (ערוץ הספורט) מסתפקים בדיווחים שוטפים, עם קצת תוספות
נשאר רק ויסברג שנורא אוהב למצוא התאמות מיספריות חצי מיסטיות
אני תוהה לגבי סדר היום של וייסברג לא פעם. הוא מוציא כתבה פעם בחודש. מה הוא עושה כל היום?
אותו דבר לגבי עמורבן וחקלאי.
עיתונות הספורט בארץ מצריכה ת'רד משלה. יש לי בטן מלאה. בעיקרון בשוטף יעקב מאיר עושה עבודה טובה (למרות שהוא פרווה מינוס מינוס בפרשנות ונוראי בפודקאסט).
לפחות חמישיות חזרה..
אהרל'ה ויסברג היה פעם חבר בסלניוז, והיום כבר אין לו יוזר, ולכן פנה וביקש ממני להגיב דרך היוזר שלי, אז הנה תשובתו:
שלום לך החתול יובב,
קודם כל אני רוצה להודות לך, באמת. לפני שנים על גבי שנים, כשהפורום הזה היה בחיתוליו (ואתה סתם היית בחתוליך), נהניתי כל כך לגלוש בו ולהשתתף בדיונים סוערים שחלקם נותר רלוונטי עד היום. באיזשהו שלב התנתקתי, אבל בזכות חבר שסיפר לי על הדאגה הכנה שלך לביטחון התעסוקתי שלי, החלטתי לענות.
הרי אנחנו, העיתונאים שמעבירים ביקורת, צריכים לדעת גם להתמודד עם ביקורת שמופנית כלפינו. וזה בסדר. אתה מוזמן לעמוד הפייסבוק שלי (אבל תבוא בשמך האמיתי, בלי להתחבא ולהסתתר מאחורי שם של חתול), ונתווכח עד זוב מקלדת על שלל נושאים.
החלטתי להגיב, כי ההודעה שלך כל כך חצופה. והרי כמה קל לכתוב סתם שטויות על אנשים, מבלי שהם יהיו נוכחים כדי להגיב, ולדפדף הלאה.
אז בבקשה. בשבועיים האחרונים, סתם כדוגמה אקראית, התמזל מזלי להיות הראשון שמפרסם על מינויו המפתיע של שרון דרוקר למאמן נבחרת הנשים, הקדמתי את עמיתיי בכל אירופה בנוגע להגעה של אייזיאה קורדינייה לווירטוס בולוניה, בישרתי (ראשון, בכל זאת, תחרות) על החתמתו של ונגליס מנדזריס בהפועל אילת, כתבתי שישה טורים סביב הופעותיהן של הקבוצות הישראליות ביורוליג ובליגת האלופות, קיימתי ראיון בלעדי ומעמיק עם גיא פניני, פרסמתי כתבה שמביאה את תופעת ים מדר מנקודת מבט סרבית, ואפילו הבאתי את סיפורה של נבחרת החירשים שתתחיל היום את הופעותיה באליפות אירופה.
זה, כאמור, רק מהשבועיים האחרונים, לגמרי במקרה. ועכשיו קבל את הסקופ האמיתי: בשבתות אני לא עובד (עמך הסליחה), והשבוע הייתי בחופש במשך שלושה ימים.
אני לא בקטע של תעופה עצמית, ולא בא לספר איזה גדול ומוצלח אני. אני פשוט עובד קשה (וגם מת על העבודה שלי), אני מכבד את מקום העבודה, את מושאי הסיקור ובעיקר את הקוראים שלי - ומלבד המשפחה, אין דבר שאני אוהב בעולם יותר מאשר כדורסל.
אז כן, גם לי, כמו לאחרים, יש נפילות וטעויות, ויש תקופות יותר טובות ופחות טובות. וגם אני, כמו שאמרתי, נוהג מתוקף תפקידי למתוח ביקורת על אחרים - אבל לעולם לא אזלזל בהם או בעבודה שלהם.
ואולי תוכל, במטותא, אפילו ללמוד מהניסיון שלי משהו קטן לחיים: אני אשכרה בודק את הדברים שאני כותב, לפני שאני סתם מלכלך על אנשים.
ממליץ לך לבקר מדי פעם בוואלה! ספורט. נתראה בעוד חודש, בכתבה הבאה!
אהרל'ה