סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 20, 2021 7:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אינדי בשארלוט: שתי קבוצות שאמורות להיות באותו לבל העונה. נקווה לראות משהו מדוארטה או/ו מבונייט
שיקאגו בדטרויט: אחת רוצה להגיע גבוה העונה (לדעתי לא תצליח) ואחת רוצה לבנות בשקט קבוצה לעוד לפחות חמש שנים
בוסטון במנהטן: בוסטון עשתה מהלכים של התאמות עדינות, הניקס קצת יותר עם ההוספה של קמבה ופורנייה (שניהם אגב עברו בבוסטון בדרך לניקס)
וושינגטון בקנדה: שתי קבוצות עם כיוון לא ברור, לפחות לא לי וגם בלי איזה משהו שיעשה חשק לראות את המשחק
קאבס בממפיס: מובלי במשחק רשמי ראשון, ראיתי פה ושם שחושבים שהיה צריך להבחר ראשון.
רוקטס במיניסוטה: זה המשחק שהייתי רואה אם הייתי חי באיזור הזמן האחר. מאוד אהבתי את מיני שאחרי התאוששות של קאט, ממול הסגל של הרוקטס מלא שחקנים מסקרנים
פילי בניו אורלינס: בלי סימונס ובלי ציון. אולי שיעשו טרייד :)
מג'יק בסן אנטוניו: דראפט מעולה עבר על המג'יק אבל לא רואה איך זה ישפיע על רמת הקבוצה כבר בעונה הזו, אלא אם סאגס יתגלה כסוג של לוקה, לא חושב. סן אנטוניו מתחילה בניה מחדש, אפילו בחירת הדראפט שלהם הלכה לשחקן מאוד בוסרי, רמז לזה שיש להם זמן והם לא ממהרים.
הת'אנדר ביוטה: אם הת'אנדר חוזרים על הזוועה של העונה הקודמת, אני מבקש החזר מהליגפאס
דנבר בפיניקס: דנבר עונה בלי מארי, לא רואה מה הם מוציאים ממנה חוץ מסטט יפות ליוקיץ' שיעזרו לממוצעי קריירה שלו. פיניקס יכולה לעשות זאת שוב ולקחת עוד אליפות מערב. אייטון יהיה בטירוף העונה להוכיח שהוא שווה מקס (הוא לא שווה מקס)
הקינגס בפורטלנד: בקדם עונה הם נתנו לנו בראש, אולי סופסופ יתחבר אוסף הכשרונות למשהו מנצח, אולי מיטצ'ל יעשה את ההבדל. פורטלנד אחרי קיץ מייאש. היה עדיף טרייד על דיים מאשר לקבור אותו על כל מיני נורמן פאולס כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 20, 2021 9:03 pm 
Hall of Famer

למה אתה חושב שאייטון לא צריך לקבל מקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 20, 2021 11:53 pm 
מנהל פורום

כי ערך השוק של גבוהים שלא קולעים מרחוק, נמוך בשנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 1:18 am 
Hall of Famer

אני לא יכול להתייחס מקצועית כי לא ראיתי את אייטון מספיק (החמצתי את רוב הפלייאוף)
אבל מבחינה ניהולית, זה מוזר לי מאוד שאייטון לא יקבל מקס.

הוא בחירה 1, הוא הגיע עם הקבוצה שלו לגמר הנ.ב.א. לפני רגע...
הוא הוכיח לא מעט עד היום, כולל שיפור מקצועי...
זה ברור שהוא ידרוש חוזה מקסימום.

בניגוד למקרים אחרים של רסטריקטד (כמו הקרב בין קאפלה לבין יוסטון שממנו יוסטון יצאה עם ידה על העליונה)
אני חושב שזה די ברור שאייטון יקבל מקס מקבוצה אחרת.
פיניקס עלולה לאבד אותו בהמשך.

אני לרוב בדעה שאם אתה לא מאמין בשחקן, שלח אותו בטרייד.
לדעתי פיניקס הייתה צריכה להחתים אותו על חוזה מקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 2:39 am 
Hall of Famer

הבולס והפיסטונס פותחים משחק סוער שבו הם מנסים להחליט מי הקבוצה הגרועה פחות.
אם לא תהיה התאוששות, זה יהיה משחק עם תוצאת יורוליג. כל מטאטא יורה ומחטיא.
הבולס ששמו דגש על שחקנים התקפיים כרגע עם 14 נק' אחרי הרבע הראשון.
פיסטונס בבית עם 20.

שארלוט ואינדי מתקוטטות במשחק השני. בינתיים אינדי מובילה.
שארלוט די אוברייטד בעיניי כך שזה לא לגמרי מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 2:55 am 
Hall of Famer

גאפורד עם בלוק מרשים מאוד וסל בצד השני. אחלה סנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 3:05 am 
Sophomore

Att כתב:
אני לא יכול להתייחס מקצועית כי לא ראיתי את אייטון מספיק (החמצתי את רוב הפלייאוף)
אבל מבחינה ניהולית, זה מוזר לי מאוד שאייטון לא יקבל מקס.

הוא בחירה 1, הוא הגיע עם הקבוצה שלו לגמר הנ.ב.א. לפני רגע...
הוא הוכיח לא מעט עד היום, כולל שיפור מקצועי...
זה ברור שהוא ידרוש חוזה מקסימום.

בניגוד למקרים אחרים של רסטריקטד (כמו הקרב בין קאפלה לבין יוסטון שממנו יוסטון יצאה עם ידה על העליונה)
אני חושב שזה די ברור שאייטון יקבל מקס מקבוצה אחרת.
פיניקס עלולה לאבד אותו בהמשך.

אני לרוב בדעה שאם אתה לא מאמין בשחקן, שלח אותו בטרייד.
לדעתי פיניקס הייתה צריכה להחתים אותו על חוזה מקס.

גם אני לא ראיתי אותו כמעט, אבל מהסתכלות שטחית בנתונים מגיע למסקנה הפוכה ממך, די ברור שהגיעו לגמר נבא בזכות פול ובוקר, הוא בהחלט היה צלע חשובה אבל לא מי שהוביל את הדרך, וגם זה בעונת מזל שקבוצות אחרות פצועות והם היו אובראציברים. בהערכת יכולה הם הקבוצה בערך ה6 בטיבה.
זה שהוא היה בחירה מס' 1 לא מעניין בכלל. לא חושב שכרגע יש סיבה לבנות עליו ככוכב/סופרסטאר ולא רואה סיבה שקבוצות אחרות ירצו לשלם לו מקס (אולי תהיה מי שכן בגלל סיטואציות אבל זה לא שיקפצו בשמחה). כל זה לא אומר כלום על האם פיניקס צריכה לשלם או לא אבל בגדול מהנתונים לא נראה הוא שווה את זה כרגע לעומת שחקנים אחרים שמקבלים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 3:25 am 
Hall of Famer

אם אתה לא חושב שהוא שווה את זה, אתה צריך לשלוח אותו בטרייד (או יותר נכון, היית צריך).
בדרך הזו, DOWN THE LINE, סביר שתאבד אותו.

* הבחירה הראשונה רלוונטית לציפיות שלו. הוא מבחינתו הוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 3:35 am 
Hall of Famer

וושינגטון קבוצה חזקה יותר משנה שעברה. כרגע לפחות רואים חדוות משחק, פרגון בהתקפה והגנה לא רעה בכלל.
הראל נותן משחק מצוין מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 3:35 am 
Hall of Famer

רפטורס ללא סיאקם מזעזעים. וושינגטון פתוחים להם תתחת בינתיים. שום געגוע שם לווטסבריק.

בפליקנס ניקיל ווקר נראה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 4:00 am 
Hall of Famer

יוסטון על הפנים כמובן אבל מיניסוטה מרגישה טוב עם עצמה עם הגנה מחויבת פי כמה ו-20 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 4:00 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
רפטורס ללא סיאקם מזעזעים. וושינגטון פתוחים להם תתחת בינתיים. שום געגוע שם לווטסבריק.

בפליקנס ניקיל ווקר נראה טוב

לא רואה את המשחק של פילי אבל לגארדים סקוררים (זריזים) יש נטייה להתפוצץ מולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 4:07 am 
Hall of Famer

מה "ששווה" אייטון בשוק (עד כמה שאפשר למדוד זאת) זה דבר אחד
אבל מה האלטרנטיבה של פיניקס כבר
בחתימת חוזה אחד הם ממצבים עצמם כקבוצה צמרת עד 2024 (סוף החוזה של בוקר) לפחות
הם בכל מקרה מעל הקאפ בשתי העונות הקרובות (אפילו בלי אייטון / מחליף לאייטון)
ברידג'ס קיבל מהם 90M לארבע שנים, אייטון לא שחקן טוב, מיוחד וצעיר יותר?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 4:30 am 
Hall of Famer

הבעיה של אייטון זה שהוא גבוה ואין שוק לגבוהים. יש לך כך מיני גאפורדים בדולר תשעים, אז למה לשים מקס על אייטון גם אם הוא יותר טוב מגאפורדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 5:08 am 
Hall of Famer

קורקמז ברבע סטייל קרי תופר את הפליקנס.
השיפוט עד כה ממש טוב..לא קונים פליירינג ונותנים לשחק. אני צופה ירידה ביעילות של שחקנים המתבססים על פליירינג כמו הערב ואן וליט עם ערב מסכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 5:44 am 
Sophomore

איזה משחק בגארדן, הניקס פתחו פער בסוף הרבע הרביעי ואז עשו הכל כדי להפסיד. כמעט הצליח להם.
שתי הארכות, המון נקודות, שני איבודים רצופים של קמבה בסוף הרבע הרביעי ולמרות זאת תיבודו משחק איתו כל ההארכה הראשונה (ולא מקבל כלום).
משחק ענק לג'יילן בראון בצד אחד ולפורניה בשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 6:10 am 
Hall of Famer

צפיתי רק בהארכה השנייה ונראה היה שכולם בקושי נושמים.

הקאבס כנראה חושבים שזה 1988 ומעלים שלושה גבוהים בחמישיה, ובאיחור של כמה עונות קווין לאב יורד לספסל. יש מצב שהוא בקרוב בבית אבות של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 7:51 am 
Junior

הפסדנו לקינגס. התחלנו קטסטרופה ואז חזרנו מפיגור 18 להפסיד ב3 עם החטאה של דיים (לא קלע שלשה כל המשחק) בהתקפה האחרונה. אני דווקא מעודד, אנחנו נהיה בפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 9:34 am 
Senior

satriani כתב:
הבעיה של אייטון זה שהוא גבוה ואין שוק לגבוהים. יש לך כך מיני גאפורדים בדולר תשעים, אז למה לשים מקס על אייטון גם אם הוא יותר טוב מגאפורדים

והיתרון של אייטון הוא שהוא גבוה ששומר מעולה על גארדים ויודע להעניש הרכבי סמול בול.
ככזה יש לו שוק טוב מאוד. אחר אם הוא יראה רע השנה,אייטון יקבל את המקסימום, או משהו מאוד קרוב לכך, אם לא מפיניקס אז מקבוצה אחרת. אם היא ימשיך את המגמה מהפלייאוף אז אפילו בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 10:09 am 
Hall of Famer

יונאס וולנצ'יונאס עם משחק בלהות. 3-19 מהשדה. לאור העובדה שהוא עמד על 1-3 מהשלוש, זה אומר שמטווח 2 הנק' הוא רשם 2-16 מרשימים. לא ראיתי את המשחק. האם הנוכחות של אמביד היא הסיבה למשחק המרתק של הליטאי?
ההופעה הטובה ביותר של רוקי הערב? כריס דוארטה שסיים עם 27 נק', 6 שלשות מ-9 ניסיונות.
ההופעה הגרועה ביותר של רוקי הערב? אנחנו מכניסים את הציפיות למשוואה, ואז ג'יילן גרין הוא התשובה עם 4-14 מהשדה, שלשה בודדת על 6 ניסיונות בדרך ל-9 נק' ולמרות שאני לא מאמין במדד הזה במיוחד למשחק בודד, מדד של 37- ב-32 דקות זה סוג של הישג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 10:58 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
יונאס וולנצ'יונאס עם משחק בלהות. 3-19 מהשדה. לאור העובדה שהוא עמד על 1-3 מהשלוש, זה אומר שמטווח 2 הנק' הוא רשם 2-16 מרשימים. לא ראיתי את המשחק. האם הנוכחות של אמביד היא הסיבה למשחק המרתק של הליטאי?
ההופעה הטובה ביותר של רוקי הערב? כריס דוארטה שסיים עם 27 נק', 6 שלשות מ-9 ניסיונות.
ההופעה הגרועה ביותר של רוקי הערב? אנחנו מכניסים את הציפיות למשוואה, ואז ג'יילן גרין הוא התשובה עם 4-14 מהשדה, שלשה בודדת על 6 ניסיונות בדרך ל-9 נק' ולמרות שאני לא מאמין במדד הזה במיוחד למשחק בודד, מדד של 37- ב-32 דקות זה סוג של הישג.

יש מצב שהג'יילן השני, סאגס, היה אפילו יותר חלש מגרין 3/14 מהשדה, 1/6 לשלוש, אמנם 10 נק', אבל רק ריב' בודד ואסיסט בודד ב-30 דק'.

בצד החיובי, חוץ מדוארטה, גם מובלי עם בכורה מרשימה של 17 נק', 9 ריב', 6 אס' ואחוזים טובים בסך הכל, אבל זה לא מנע מקליבלנד מלחטוף בראש. עוד רוקי שהרשים מאוד גם בליגת הקיץ, גם בפרי-סיזן וגם בבכורה הרשמית אז אלפרן שנגון, הסטטיסטיקה לא מפילה מהכיסא, 11 ו-6 עם אחוזים טובים (וגם 2 אס' ו-3 חט'), אבל ממבט בעין הוא הרשים אותי מאוד, שיחק חכם והיו לו כמה מסירות ממש יפות שלא נגמרו בסל בגלל עבירות או החטאות שלומיאליות של שחקנים אחרים, לרגעים הוא פשוט נראה כמו איזה מיני-יוקיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 11:38 am 
Hall of Famer

טאונס, אדוארדס וראסל עם 81 נקודות יחד בנצחון של הוולבס על הרוקטס. טאונס 11/15 מהשדה כולל 3/4 לשלוש, אדוארדס 6/12 לשלוש וראסל 4/8 מדאונטאון. אני מניח שיוסטון לא בדיוק הציגה הגנה של הפיסטונס מימי הבד בויז, ובכל זאת חתיכת פתיחה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 11:44 am 
Hall of Famer

יוסטון די מביכים כך שקשה לשפוט אבל הוולבס פתחו עם המון אנרגיה, היו מאוד פעילים בהגנה (מקדניאלס שפתח בחמישיה עם 4 חטיפות ו-3 חסימות, אוקוגי שפתח גם כן עם 2 ו-2 משלו) ונראו סופר מחויבים. אדוארדס זרק 12 פעמים לשלוש. הנחתי שיחדור יותר לסל. במקרה הזה, זה עבד לו מצוין עם 6 שלשות. טאונס היה טאונס עם למעלה מנקודה לדקה. יש שם קבוצה חמודה וכייפית, לפחות מהדקות שראיתי. אני הייתי אופטימי לגביהם אבל צריך לראות איך זה ייראה מול קבוצה יותר רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 4:27 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
satriani כתב:

והיתרון של אייטון הוא שהוא גבוה ששומר מעולה על גארדים ויודע להעניש הרכבי סמול בול.
ככזה יש לו שוק טוב מאוד. אחר אם הוא יראה רע השנה,אייטון יקבל את המקסימום, או משהו מאוד קרוב לכך, אם לא מפיניקס אז מקבוצה אחרת. אם היא ימשיך את המגמה מהפלייאוף אז אפילו בקלות.

ברור שיש לו שוק. השאלה כמה. האם הוא שווה 35 לעונה? לדעתי לא. לדעתי הוא יכול לקבל בקלות 25 לעונה אבל 35 זה כבר סכום גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 9:14 pm 
Junior

satriani כתב:
stavs כתב:
satriani כתב:

ברור שיש לו שוק. השאלה כמה. האם הוא שווה 35 לעונה? לדעתי לא. לדעתי הוא יכול לקבל בקלות 25 לעונה אבל 35 זה כבר סכום גדול.

כמו שביל סימונס אמר לאחרונה, ועוד בהקשר של ברידג'ס שבניגוד לאייטון קיבל את הארכת החוזה שלו, תמיד בהערכות האלה צריך להוסיף 20% לגובה החוזה הריאלי, כי מתוך 30 קבוצות תצוץ אחת שתהיה מוכנה לעשות אוברפיי (שלום, הניקס) - וזה נכון במיוחד כשמדובר בצעירים שהם RFA, שצריך להחתים אותם על טיוטת חוזה גבוהה בתקווה שקבוצת האם תימנע מלהשוות אותה.

כרגע הקבוצות שצפויות להחזיק בקאפ ספייס משמעותי בקיץ הבא הן המג'יק, הפיסטונס והספרס. המג'יק בדיוק האריכו חוזה לקרטר ויש להם גם את במבה בנוסף אליו, אז סביר שירצו להתחזק בעמדות אחרות (כמובן צריך לקחת בחשבון עוד בחירת לוטרי שלהם בטופ 6). הפיסטונס אמורים להסתפק באייזיאה סטיוארט, אלא אם יאכזב כסופמור העונה. הספרס מתאימים כיעד לאייטון, שיוכל להיות דייויד רובינסון הבא שלהם, פולטל חתום רק לעונה הזו והבאה שאחריה. אבל זה לא ממש בדי אן איי שלהם לעשות אוברפיי, אלא אם לשיטתם אייטון שווה את הסכומים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה