סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 4:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מרכוס פייזר דווקא היה בסדר גמור, בעיקר בתקופה שקדמה לפציעה. לפני הפציעה גם גיוון מאד את המשחק שלו, קלע מרחוק וגם עשה כניסות יפות בכדרור.
הקטע עם פייזר הוא שהוא אמנם נפצע פציעה מקרית (נפילה לא טובה אחרי כסאח של בורוסיס) אבל הוא היה פציעה waiting to happen. אם לא היה נפצע מבורוסיס היה נפצע מתישהו בעצמו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 4:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
sportivi כתב:
בחירה 2 בדראפט ובאירופה עדיין מסתנוורים מזה אז הוא שודד את פרנסי היבשת ככל שמישהו מוכן לשלם
גם בנט הגיע לפנרבחצ'ה ועכשיו לירושלים כי הוא בחירה 1 ולא כי עשה משהו
היו גם בעבר מרכוס פייזר (4) שגם הגיע למכבי או אדם מוריסון (3) שהגיע לכוכב האדום ובשיקטש

תרגיל לא רע למי שמחפש למכור מנויים ולייצר עניין

כמה אפשר אבל להמשיך להסתנוור?
אוברדוביץ קלט די מהר עם מי יש לו עסק ומאז בנט לא חזר ליורוליג.
מרקוס פייזר דוקא נתן תוצרת לא רעה בכלל במכבי של שרף (שהגיעה לשלושה גמרים באותה עונה) עד הפציעה מול אולימפיאקוס שדי גמרה לו את הקריירה ברמות הגבוהות.
אדם מוריסון גם לא קיבל הרבה הזדמנויות ברגע שהבינו שהוא לא שוס גדול.
אבל משום מה, דרק וויליאמס ממשיך לקבל חוזים בקבוצות יורוליג כל שנה, וזה לא שהוא מוביל את הקבוצות שלו להישגים.
עונת 18/19 - הוביל את באיירן למקום 11
עונת 19/20 - הוביל את פנר למקום 8 לפני שהעונה נעצרה
עונת 20/21 - הוביל את ולנסיה למקום תשיעי.
גם במנש ב-7 עונות הוא הגיע רק באחת לפלייאוף (בקליבלנד של לברון).
אממה, הסתכלתי באתר צהבת ושם מריירים על השחקן כבר כמה שנים. כנראה שהטבעות יפות הן המדד הכי חשוב לפי האוהדים של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 5:14 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
נביא בעירו כתב:
לא נראה לי שאני בעד להחזיר את קטש, אבל בלי קשר, הפתיחה של עמיאל בהפועל מחרידה. ככל שיש לו קשר לבניית הקבוצה זה כמובן הכשלון הראשון, אבל אפילו אם אף אחד לא שאל אותו לגבי אף החתמה, הקבוצה שלו נראית רע, אין שום משחק התקפה 5 על 5, ניהול הרוטציה שלו מהגרועים שיצא לי לראות בימי חיי, כולל כמובן הספסול ההוא של קילפטריק שעשוי לעלות בעונה האירופית והוא משדר שליליות והיסטריה עוד מלפני שהעונה התחילה. בהתחשב בזה שאנחנו באמצע אוקטובר, זה נראה לי כמו הספק די מרשים, ובהחלט כזה שאמור להיות מספיק כדי לקנות לו כרטיס חזרה לצ׳כיה.

פורסם במקומון כל העיר שאת בנט ומייקר הביא הסוכן המהולל גיא הראל מעל לראש של אורן עמיאל.בכל אופן מייקר יוחלף בקרוב אבל זה לא מספיק .
אלי סהר צודק בטענה שלא יכול להיות שקבוצה עם התקציב ה2 בגודלו בליגה תבנה סגל ישראלי כל כך בינוני ולא מאוזן.

זה סביר מאד. ההחתמות האלו הריחו מיח"צ ורצון להראות אבק כוכבים מהשנייה הראשונה (ובזה הצליחו). גם פורסם עוד בגביע ווינר שהראל ועמיאל לא מדברים ולא הוסבר מה ולמה וזו אפשרות הגיונית.. בכל מקרה יותר הגיונית מזה שמישהו חשב שהוא יכול לקחת 4 שחקנים שבחייהם לא שיחקו באירופה ואפילו לא היו שחקני רוטציה משמעותיים בקבוצה תחרותית עם לחץ ולהפוך את זה תוך חודש למשהו שמנצח באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 5:24 pm 
Sophomore

violin כתב:
קטש היה כאן הרבה זמן, הקבוצה הגיעה לאיזשהיא יציבות, אבל לא משהו להתגעגע אליו.
לטעמי כמובן.

לחלוטין. קטש נהנה מיח"צ מטורף בישראל ששידרג את הזיכרון הציבורי מכל העונות שלו פה -
- 2018 (מלטדאון בחצי הגמר והדחה מול קבוצה חלשה של חולון) ו-2021 (עוד לפני שעזב) היו עונות גרועות מאד מבחינתו.
- 2019 הייתה בסדר ולא יותר (גביע בבית מול ראשון וחולון. מלטדאון מול אותה ראשון בפיינל-4. תבוסה מהדהדת באירופה בערך בפעם הראשונה שפגשנו קבוצה רצינית).
- 2020 לפני הקורונה הייתה טובה אבל ממש לא "העונה הכי טובה בתולדות הפועל" כמו שניסו למכור או אפילו משהו קרוב לזה. בסופו של דבר גם אז את היריבות הפיזיות באירופה כמעט לא פגשנו וכשפגשנו (אאק ובורגוס) זה נראה לא משהו בכלל. כמו שאפשר לחלום שאילולא הקורונה היינו בעונת טריפל אפשר בקלות לראות תסריט של הדחה ברבע מול איזו ספרדית.

בנוסף יש את הדרך שבה הוא עזב אותנו, באמצע עונה ועל סף משחקי ההכרעה באירופה (מה שהיה ברור שיחרב לנו את כל העונה ואכן כך קרה), בשביל מה שמסתמן שהיה הצעה לסתימת חור בפנתינאיקוס סטייל שיבק במכבי. אם להפועל יש טיפה כבוד עצמי וריספקט לאוהדים שלהם רק על זה אסור לתת לו לחזור לפה לעולם. אם מישהו בירוליג חושב שהוא שווה משהו שיתכבדו. אם לא שיחזור לקבוצות מרכז טבלא בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 5:55 pm 
Hall of Famer

אי אפשר להשוות בין הקדנציות הקצרות של קטש ושיבק.
קטש זכה לאמן ביורוליג כמה וכמה משחקים, שזה משהו שספק רב אילו היה מגיע אליו בקריירה שלו אלמלא אותה אפיזודה.
אמנם הוא לא הצליח להותיר חותם ולהמשיך בפאו', אבל זה לא שהוא סיכן יותר מדי.

לגבי דירק וויליאמס, אני כבר תקופה תוהה האם הוא באמת נותן למכבי יותר מג'ייק כהן בימים עברו, או מסורקין בימים אלו.
למעשה המעמד והדקות שלו נובעים בעיקר מההייפ סביבו והעובדה שהוא זר ולא ישראלי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 6:12 pm 
Senior

גם הסקירה של הקדנציה של קטש הייתה ריויזיוניסטית משהו - ב2018 הוא קיבל קבוצה במצב רע מאוד ולא הצליח לעשות שינוי של ממש, 2019 הייתה עונה טובה, אולי אפילו עונה טובה מאוד, שאמנם הסתיימה חלש (ובאשמתו) אבל כללה, מלבד הגביע, את המאזן הטוב בהיסטוריה של הפועל בכל המסגרות אאל"ט.
2020, טרום קורונה, הייתה עונה נהדרת של קטש והפועל, לא 'עונה טובה', הבנייה הייתה מצוינת, השינויים לאורך העונה היו בול במקום והקבוצה הייתה במומנטום נהדר. גם בלי המנטרה של חומסקי על זכייה בכל התארים, אלו עונה וחצי מצוינות של קטש.
החזרה מקווה ותחילת העונה שעברה היו בינוניות למדי ועדיין הרבה יותר טובות מהפתיחה של העונה הזו.

לא שאני כזה בקטע של להחזיר את קטש עכשיו, אבל אני לא אוהב את הנרטיב הזה כאילו הוא עשה קדנציה בינונית ומטה בהפועל. הוא עשה קדנציה טובה מאוד ולגמרי הוכיח שהשתפר כמאמן.

אני באמת לא יודע מה הייתי עושה עם עמיאל. אני כן מאמין שהוא מסוגל להיות מאמן טוב, אני לא מזלזל במה שעשה בצ׳כיה, אבל הצלחה בקבוצה א' ממש לא מבטיחה כלום לגבי קבוצה ב' ובהפועל נראה שזה ממש ממש לא עובד ושהוא ממש ממש לא רוצה להשתנות כדי שזה יעבוד. לצערי לא רואה אותו מוציא את העגלה מהבוץ, אבל אני חייב להודות שהפכתי למאמין קטן באפקט של החלפת מאמין תוך כדי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 6:24 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
violin כתב:
עופר האדום כתב:
קבוצה מתה... דבר ראשון שהיה צריך לעשות כבר לפני שבועיים - המאמן הביתה. מבחינת שחקנים, בנט למטוס, לנסות להביא סנטר אמיתי, וכמובן עוד רכז. גרשון מותק, אבל לא רכז ולא יהיה רכז.

אבל כמובן ששום דבר מזה לא יקרה, ונמשיך לעונת גרבג' שתגרום לנו להתגעגע לכהן סבן ודניאל דנינו.

למה לשלוח את המאמן? אתה חושב שהוא גרוע באופן כללי? אתה חושב שתמצא עכשיו מישהו טוב ממנו?
בנו את הקבוצה רע מאד. יותר מידי הימורים. ואת זה צריך לתקן. אם אפשר.

כן, גרוע מאוד. כן, אפשר למצוא טוב ממנו בהרבה. קטש למשל.

נו באמת. לא זכור לי מאמן אחד שעבר אצלכם בעשור האחרון והייתה תמימות דעים בקהל לגבי זה שהוא טוב, עכשיו להחזיר את קטש שמאסתם בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 6:27 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אי אפשר להשוות בין הקדנציות הקצרות של קטש ושיבק.
קטש זכה לאמן ביורוליג כמה וכמה משחקים, שזה משהו שספק רב אילו היה מגיע אליו בקריירה שלו אלמלא אותה אפיזודה.
אמנם הוא לא הצליח להותיר חותם ולהמשיך בפאו', אבל זה לא שהוא סיכן יותר מדי.

לגבי דירק וויליאמס, אני כבר תקופה תוהה האם הוא באמת נותן למכבי יותר מג'ייק כהן בימים עברו, או מסורקין בימים אלו.
למעשה המעמד והדקות שלו נובעים בעיקר מההייפ סביבו והעובדה שהוא זר ולא ישראלי.

זאת בדיוק הנקודה שלי. עצם זה שהוא ראה את זה כחסר סיכון מבחינתו הוא הבעייה. הרי המחיר מבחינתנו היה עצום ואם היה ברור לו שאחרי פאול כזה הוא לא חוזר לפה לעולם אולי היה חושב פעמיים. בטח שלא מגדיר את זה כחסר סיכון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 6:29 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:

הוא כבר אימן ביורוליג כשהיה המאמן של ת"א ב2007

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 6:34 pm 
Hall of Famer

מדהים כמה הרבה שנים חלפו מאז
קשה לזכור...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 6:56 pm 
Sophomore

stavs כתב:
גם הסקירה של הקדנציה של קטש הייתה ריויזיוניסטית משהו - ב2018 הוא קיבל קבוצה במצב רע מאוד ולא הצליח לעשות שינוי של ממש, 2019 הייתה עונה טובה, אולי אפילו עונה טובה מאוד, שאמנם הסתיימה חלש (ובאשמתו) אבל כללה, מלבד הגביע, את המאזן הטוב בהיסטוריה של הפועל בכל המסגרות אאל"ט.
2020, טרום קורונה, הייתה עונה נהדרת של קטש והפועל, לא 'עונה טובה', הבנייה הייתה מצוינת, השינויים לאורך העונה היו בול במקום והקבוצה הייתה במומנטום נהדר. גם בלי המנטרה של חומסקי על זכייה בכל התארים, אלו עונה וחצי מצוינות של קטש.
החזרה מקווה ותחילת העונה שעברה היו בינוניות למדי ועדיין הרבה יותר טובות מהפתיחה של העונה הזו.

לא שאני כזה בקטע של להחזיר את קטש עכשיו, אבל אני לא אוהב את הנרטיב הזה כאילו הוא עשה קדנציה בינונית ומטה בהפועל. הוא עשה קדנציה טובה מאוד ולגמרי הוכיח שהשתפר כמאמן.

אני באמת לא יודע מה הייתי עושה עם עמיאל. אני כן מאמין שהוא מסוגל להיות מאמן טוב, אני לא מזלזל במה שעשה בצ׳כיה, אבל הצלחה בקבוצה א' ממש לא מבטיחה כלום לגבי קבוצה ב' ובהפועל נראה שזה ממש ממש לא עובד ושהוא ממש ממש לא רוצה להשתנות כדי שזה יעבוד. לצערי לא רואה אותו מוציא את העגלה מהבוץ, אבל אני חייב להודות שהפכתי למאמין קטן באפקט של החלפת מאמין תוך כדי העונה.

לא טענתי שהוא לא השתפר. טענתי שהוא לא האליל שעשו ממנו ושיש הטייה חיובית בשיפוט של כל עונה ועונה שלו פה (לעומת הטייה שלילית מאד נגד המאמנים הזרים, כמו סימונה ששתו לו את הדם כל התקופה). וככה הנרטיב הזה מושרש.

ניקח את 2019 למשל שהגדרת "טובה עד טובה מאד" -
1. קודם כל הוספה של כל מיני מדדים לא קשורים סטייל דני פרנקו כמו המאזן הכי טוב איי פעם (שמן הסתם הושפע מ-14 משחקי שלב מוקדם באירופה 10 מתוכם נגד נמושות מוחלטות)...
2. דבר שני הופך זכייה בגביע בארנה מול קבוצות נחותות לאיזשהו הישג עצום (כשמבחינתי אם הוא היה מפסיד גביע בבית לראשון או לחולון זה כשלון עצום).
3. דבר שלישי, אתה מתעלם מהדחה דיי מבישה מאירופה כשנראינו כאילו אנחנו בכלל לא באותה ליגה של טנריפה (וזה אחרי שטענו שבאנו לקחת את המפעל). כשאני לפחות מייחס חלק גדול מזה לקטש ולסוג הקבוצה חסרת הסייז שהוא בנה (שבדיוק התאימה לשחוט נמושות אבל לא יכלה אפילו לעמוד מול קבוצות הטופ במפעל).

מבחינתי לפחות כדי להציג את עונה כטובה/טובה מאד ולא כסתם "בסדר" צריך להראות משהו מעל המצופה, ככה שאם המשהו הזה לא היה קורה העונה הייתה עדיין נחשבת בסדר ולא כישלון. כמו שכתבתי אני לפחות חושב שכל דבר פחות ממה שהוא עשה באותה עונה היה הופך את העונה לממש כישלון, ואפילו אם היה עושה קצת יותר (נגיד מנצח את ראשון בחצי גמר ומפסיד למכבי בגמר) זה עדיין היה ההישג המצופה ולא יוצא דופן. ולכן ההגדרה של עונה "בסדר".. אם למשל היה עובר את טרניפה בסדרה אז זו הייתה עונה טובה.

ולגבי הסיפא אני מסכים איתך. גם אני מאמין קטן בהחלפה תוך כדי עונה ומתקשה לזכור מקרים שבהם זה הצליח מאד (גדי קידר?). אפילו בשנה שעברה כשקטש עזב חשבתי שזה גרוע ויהרוס לנו את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 8:21 pm 
Sophomore

סיפור המחצית של חולון וגליל הוא בעיקר באחוזים מבחוץ.
חולון עם 1 מ14
גליל עם 7 מ11.
הארח בלתי ניתן לעצירה עם 20 נק...מזכיר קצת את לי ניילון

50-45 לגלבוע בהפסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 8:44 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
מדהים כמה הרבה שנים חלפו מאז
קשה לזכור...

בהמשך אותה עונה היה סרט דוקומנטרי על הקדנציה שלו ושל עמיאל בת"א, נדמה לי ששרף היה אז מנהל מקצועי ש"קודם" לתפקיד מאמן

זכור לי שמוקי השתתף בסרט ונדמה לי שגם הייתה איזו אמירה מוזרה על שניצלים

היו ימים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 8:47 pm 
Senior

גמליאל כתב:
stavs כתב:

לא טענתי שהוא לא השתפר. טענתי שהוא לא האליל שעשו ממנו ושיש הטייה חיובית בשיפוט של כל עונה ועונה שלו פה (לעומת הטייה שלילית מאד נגד המאמנים הזרים, כמו סימונה ששתו לו את הדם כל התקופה). וככה הנרטיב הזה מושרש.

ניקח את 2019 למשל שהגדרת "טובה עד טובה מאד" -
1. קודם כל הוספה של כל מיני מדדים לא קשורים סטייל דני פרנקו כמו המאזן הכי טוב איי פעם (שמן הסתם הושפע מ-14 משחקי שלב מוקדם באירופה 10 מתוכם נגד נמושות מוחלטות)...
2. דבר שני הופך זכייה בגביע בארנה מול קבוצות נחותות לאיזשהו הישג עצום (כשמבחינתי אם הוא היה מפסיד גביע בבית לראשון או לחולון זה כשלון עצום).
3. דבר שלישי, אתה מתעלם מהדחה דיי מבישה מאירופה כשנראינו כאילו אנחנו בכלל לא באותה ליגה של טנריפה (וזה אחרי שטענו שבאנו לקחת את המפעל). כשאני לפחות מייחס חלק גדול מזה לקטש ולסוג הקבוצה חסרת הסייז שהוא בנה (שבדיוק התאימה לשחוט נמושות אבל לא יכלה אפילו לעמוד מול קבוצות הטופ במפעל).

מבחינתי לפחות כדי להציג את עונה כטובה/טובה מאד ולא כסתם "בסדר" צריך להראות משהו מעל המצופה, ככה שאם המשהו הזה לא היה קורה העונה הייתה עדיין נחשבת בסדר ולא כישלון. כמו שכתבתי אני לפחות חושב שכל דבר פחות ממה שהוא עשה באותה עונה היה הופך את העונה לממש כישלון, ואפילו אם היה עושה קצת יותר (נגיד מנצח את ראשון בחצי גמר ומפסיד למכבי בגמר) זה עדיין היה ההישג המצופה ולא יוצא דופן. ולכן ההגדרה של עונה "בסדר".. אם למשל היה עובר את טרניפה בסדרה אז זו הייתה עונה טובה.

ולגבי הסיפא אני מסכים איתך. גם אני מאמין קטן בהחלפה תוך כדי עונה ומתקשה לזכור מקרים שבהם זה הצליח מאד (גדי קידר?). אפילו בשנה שעברה כשקטש עזב חשבתי שזה גרוע ויהרוס לנו את העונה.

1. שמע, אנחנו מנסים לדבר פה על כמה העונה הייתה טובה, במבחן העין אתה רושם דברים שהם בעיני ממש לא נכונים, את מבחן התארים אתה פוסל אם היריבות לא לטעמך, איזו עוד דרך נשארה לי למדוד הצלחה בעונה מלבד 'מדדים לא קשורים סטייל דני פרנקו'? אני לא אומר שמאזן של 17-4 בצ'מפיונס ליג או כמו מאזן זהה ביורוליג, אבל להוציא מאזן של 12-2 גם מול בית של נמושות (שהן דיז'ון, פואנלבראדה, אנטוורפן, נפטונאס, נימבורק, אא"ק, במברג - לא קלוז' וימבולגאז) זה עדיין לא דבר מובן מאליו ומשהו שמגיע לו לפחות ציון 'טוב' בעיני.

2. לא אוהב בכלל את הכוכביות האלו שאוהדים מחלקים לתארים לפי היריבות, אני חושב שזה מטופש כשאוהדי חולון בני 15 עושים את זה וחושב שזה מטופש עכשיו. נכון שתואר יותר מרשים כשמנצחים את מכבי בדרך (וגם במקרה הזה כבר ראיתי זלזול בגביע של 2020 כי הנצחון על מכבי היה ברבע גמר ולא בגמר), אבל זו לא אשמת קטש שמכבי לא הופיעה לדייט, הפועל הגיעה שם לתקרה של מה שהיא יכלה, זה חייב להרשם לזכותה בלי שום כוכבית.

3. ה'הדחה הדי מבישה' לא הייתה כל-כך מבישה. נכון, הובסת במשחק נורא בטנריף, מול קבוצה שהייתה אולי הכי חזקה במפעל ואחרי שניצחת אותה במשחק הראשון - שבו שלטת לחלוטין, ואלמלא ריצה אחת שלהם גם היה נגמר באיזור ה15-20. אני כן רושם את זה לגנותו של קטש שלא ידע אף פעם לעצור ריצות של יריבות, אבל הסדרה מול טנריף באמת לא הייתה כזו נפילה גדולה.

בסוף אני מסכים שהפועל בעונה ההיא לא התעלתה הרבה פעמים מעל הציפיות, אבל האמת היא שגם היו לה מעט מאוד מבחנים כאלו, היא בעיקר הייתה מאוד מאוד יציבה והצליחה, יותר מכל קבוצה אחרת של המועדון, להופיע כמעט כל ערב ולגרום למשחקים הדי קלים להראות כמו טיול בפארק. בעיני זו הייתה לגמרי עונה טובה ואם זו תהיה עונת החציון לעשור של 2019-2028, לצורך העניין, אני חותם על זה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 9:10 pm 
Junior

הזרים של גלבוע חביבים מאוד.
פראנטס הוא לא כוכב גדול אבל חכם, מנהל משחק טוב, קליעה לא רעה. הארל לא הכי יציב (וגם לא הכי חכם למען האמת) אבל טכניקה יפה ושומר טוב. קיליה ג'ונס קלאסה של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 9:25 pm 
Hall of Famer

ראי ראי בוא לכאן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 9:27 pm 
Junior

כמה נזק עשה קורנליוס ברבע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 9:29 pm 
Sophomore

כל כך מגיע לנו להפסיד את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 9:32 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ראי ראי בוא לכאן.

האם ההחלטה של השופטים בסוף הייתה נכונה? האם נגיעה של שחקן מגן ברשת בזריקה שלא נכנסת היא לא נחשבת סל?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 10:26 pm 
Sophomore

היה פה פעם דיון ארוך על זה עם ראי, כשדאוסון הוציא להלפרין כדור מהסל ונגע על הדרך ברשת ובטבעת - ורייניש לא נתן סל. זה היה המשחק הזה (https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 55,00.html) אבל את הדיון אני לא מוצא. בכל אופן, למדתי אז שנגיעה ברשת, בטבעת או אפילו הרעדה של הקרש לא נותנות סל אוטומטית, ככה שרייניש אז, ובלק הערב - צדקו. הסעיף הרלבנטי, Interference, היה מתקיים אם:

• After a shot for a field goal or the last free throw a player touches the basket or
the backboard while the ball is in contact with the ring.
• A player causes the basket to vibrate or grasps the basket in such a way that, in
the judgement of a referee, the ball has been prevented from entering the basket
or has been caused to enter the basket.

(ובמקרים לא רלבנטיים נוספים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 10:46 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:

אני באמת לא יודע מה הייתי עושה עם עמיאל. אני כן מאמין שהוא מסוגל להיות מאמן טוב, אני לא מזלזל במה שעשה בצ׳כיה, אבל הצלחה בקבוצה א' ממש לא מבטיחה כלום לגבי קבוצה ב'

עם כל הכבוד מה כל כך מיוחד ברקורד של עמיאל בצ'כיה? הוא אימן שם קבוצה של שמינית-רבע גמר גביע משני/שלישוני באירופה במקרה הטוב, ששולטת בליגה שבה היא לא באמת צריכה מאמן כדי לקחת. הטוסטר משולשים שלי יכול לאמן אותה והיא עדיין תיקח אליפות בצ'כיה. היא המקבילה הצ'כית של קבוצות חביבות ובלתי מזיקות של פעם סטייל אקדמיק סופיה, בודיבלניק קייב או ונטספילס.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אוקטובר 24, 2021 10:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 10:50 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
עופר האדום כתב:
ראי ראי בוא לכאן.

האם ההחלטה של השופטים בסוף הייתה נכונה? האם נגיעה של שחקן מגן ברשת בזריקה שלא נכנסת היא לא נחשבת סל?

כמו שכבר אמרו פה וזו לשון החוק, זה לא אוטומטי. השופט צריך לחשוב שהנגיעה/תפיסה/ווטאבר השפיעה על התוצאה של הזריקה, כלומר שבגלל הנגיעה הכדור לא נכנס (או במקרה של שחקן מתקיף, בגלל הנגיעה הכדור נכנס).
אני לא ראיתי את המהלך, אבל הפרקטיקה שראיתי היא שהספק הולך עם "הנגיעה כן השפיעה", כלומר אם השופט חושב ש*יכול להיות* שהנגיעה השפיעה הוא ישרוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 11:22 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
stavs כתב:

אני באמת לא יודע מה הייתי עושה עם עמיאל. אני כן מאמין שהוא מסוגל להיות מאמן טוב, אני לא מזלזל במה שעשה בצ׳כיה, אבל הצלחה בקבוצה א' ממש לא מבטיחה כלום לגבי קבוצה ב'

עם כל הכבוד מה כל כך מיוחד ברקורד של עמיאל בצ'כיה? הוא אימן שם קבוצה של שמינית-רבע גמר גביע משני/שלישוני באירופה במקרה הטוב, ששולטת בליגה שבה היא לא באמת צריכה מאמן כדי לקחת. הטוסטר משולשים שלי יכול לאמן אותה והיא עדיין תיקח אליפות בצ'כיה. היא המקבילה הצ'כית של קבוצות חביבות ובלתי מזיקות של פעם סטייל אקדמיק סופיה, בודיבלניק קייב או ונטספילס.

שום דבר כזה מיוחד, אבל עשה שם שתי עונות יפות בbcl, באחת מהן סיימו בית עם מאזן כמעט מושלם אאז"נ, הגיעו לרבע ושמינית גמר שזה אולי לא משהו, אבל לא הישג שנימבורק הגיעה אליו יותר מדי בשנים שקדמו.
אני לא מזלזל ברקורד שלו שם, למרות האלטרנטיבה שמכשירי חשמל בבית שלך מהווים ואני כן חושב שאפשר להגדיר את הקדנציה שלו שם כהצלחה.
הנקודה שלי היא שהוא פתח את העונה נורא בהפועל, זה לא אומר שהוא מאמן, יכול להיות שהוא מאמן טוב והוא בעונה האחרונה אפילו נבחר למאמן המצטיין של המפעל, אבל כאמור הצלחה בסיטואציה א' ממש לא אומרת הרבה על סיטואציה ב' אצל מאמנים. השונות בין עונות גדולה בהרבה מאצל שחקנים, לצורך העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 25, 2021 1:05 am 
Hall of Famer

אוקי מעניין מדוע לא שרקו לפאול על פניני
האם טיעון בסגנון "היות ששרקנו להפסקת המשחק בגלל הנגיעה ברשת (שאחר כך ביטלנו) אז איננו יכולים לשרוק לעבירה פתאום", או שטכנית העבירה הייתה לאחר מכן (למרות שהיא עדיין חלק מאותו "Act of shooting" של המהלך)?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 25, 2021 1:16 am 
Junior

אורן כתב:
violin כתב:
כי בסוף תקציב שווה עומק ולאורך העונה זה אמור לנצח.
זיו וסורקין הם שחקנים משלימים במכבי ובשביל הפועל אלו לא סכומים שהיא יכולה לשלם על שחקנים משלימים

ובנוסף, כנראה שכדי לגבור על הצעה של מכבי צריך לשלם יותר ממה שמכבי מציעה.

מכבי תשחרר את לסור. אם יבוא לו לשחק בליגה מקומית, יכול לעזור לכם בהגנה וכדורים חוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80 ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה