עמוס לב כתב:
ראיתי רק את הרבע האחרון, המרתק ואני חייב להגיד שאו שהיה פה סבוטאז' רציני של השחקנים או שאורן עמיאל הוריד איזה 10 שורות בהפסקה בין הרבע השלישי לרביעי והשחקנים עשו בדיוק מה שהוא רוצה. אני לא רואה שום תסריט אחר אפשרי.
בכל מקרה אני חושב שאפשר לעשות היסטוריה ולהיות הקבוצה הבינלאומית הראשונה שמגיעה לשאקטין א פול. במהלך הרבע הרביעי גייטס לקח ריב' התקפה ודהר לבדו לכיוון הסל של הפולנים. המצב היה 3 על אחד וקייזר כמובן הלך על הדבר ההגיוני היחידי וזה שלשה במעבר. הוא היה פנוי לחלוטין ובכישרון רב הוא עצר את הכדרור ועלה לזריקת שלוש, כשכמובן שאחת הרגליים עמוק בתוך קשת השלוש. הכדור לא ממש איים להיכנס לטבעת ועל הריב' הסתער בנחישות ובגמלוניות אופיינית איתי שגב. הפולני ניצח (גניחת הפתעה עצומה). שגב המשיך בתנועה גמלונית, הסתובב וכאן לא היה לי ברור מה הוא עשה. מאחוריו עמד אדאמס המסכן ואו ששגב דחף לו מרפק חזק לחזה, או שהוא דרך לו על הרגל בתוספת דחיפה לא חזקה. בכל מקרה ההתקפה המופתית הסתיימה כששגב חוזר להגנה בעוד שאדאמס מועף לפארקט. שגב כמובן שלא טרח להסתובב לראות מה קרה.
נשמע כמו איתי שגב קלאסי , אם תחפש בyoutube יש קליפ משעשע על "היכולות" שלו , שילוב בלתי נתפס של אתלטיות זריקה מגוחכת וחוסר קורדינציה.
לעולם לא אצליח להבין איך שחקן כזה מגיע לאיזו שהיא קבוצה עם שאיפות , אפילו לבניה סרור יש תקרת זכוכית יותר גבוהה. מקומו של שגב הוא בלאומית , לא יותר מזה.
כפי שכתבתי מקודם , ירושליים כפי שהיא בנויה תלויה בצורה מוחלטת באחוזי ה 3 שלה (שגם זה לא מבטיח כלום - קרשיאקה לדוגמא) , שהיא מצליחה לחבר דו ספרתי של קליעות 3 היא עוד תחרותית
אין לירושליים משחק פנים כלל וכלל , אז היא זורקת 43!! פעמים מה3 ועוד במשחק חוץ , זה פשוט לא יכול לעבוד אלא אם אתה ג"ס.
לא יודע מי בנה את הקבוצה הזאת , אבל הוא לא צריך לבנות קבוצה יותר בחיים שלו , ועם כל הכבוד לרצון למשוך מנויים , להביא 2 באסטים כאלה מה NBA , וביהירות אפיינית
להצהיר שפה הם יצילו את הקרייריה שלהם (מה שעשרות ומאות אנשי מקצוע לא הצליחו) , זה אשכרה לעבוד על אנשים בעיניים , אין קבוצה עם קו קדמי יותר חלש מירושליים בליגת העל , אז ליגת האלופות?