סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 3:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 29, 2021 5:18 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
sportivi כתב:
עוד דוגמא זה סדרות החינוך שהן ללא ספק למען יראו וייראו עבור יתר השחקנים כי כנראה גם הוא הרגיש שאינו מצליח אחרי חודשיים לבסס את המעמד והסמכות.

סדרות החינוך הן בדיוק דוגמא שממחישה למה לא צריך רס"ר, כי המאמן הקודם התנהג כמו אחד כזה מבלי שיהיה כל סימן לזה שהשחקנים באמת זילזלו בו.

הפועל צריכה בעיקר מאמן שיתעסק בכדורסל כרגע, לא בחנך, לא בתיקשורת, לא צביקה שרף, שאני די בשוק לכתוב את השם שלו אפילו, כל כך קרוב לשנת 2022.
מעבר לזה, הייתי אומר שמישהו שיהיה מספיק בטוח לעצמו כדי להשרות קצת אווירה של שקט וביטחון יעשה טוב לקבוצה, אבל בראש ובראשונה צריך מישהו שיבוא לאמן קבוצת כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 29, 2021 5:34 pm 
Junior

sportivi כתב:
הקושי שלי במינוי הזה גם אם הוא מלאכותי זה במסר
הרי היה ניכר שאף אחד מהשחקנים בטח הזרים לא סופר את עמיאל והוא בתגובה שלף את הנשק של הגננת וזה להעמיד את השחקנים בפינה, כלומר לייבש על הספסל

אז למה שיספרו את הלפרין
וואלה מזל שדאגו לציין שהוא קיבל לאחרונה תעודת מאמן ואיזה נסיון יש לו בלבנות שיטת משחק שזה הדבר שהכי חסר כרגע.

היו צריכים להוציא מהנפטלין את גרינברג או אריק שיבק או מולי קצורין או צביקה שרף...כן כן אפשר לגחך על השמות אבל כל מי שמוכן לבוא לזוועתון הזה
שייכנס עם אוטוריטה ויזרוק את לוח המשחק למישהו על הראש אם צריך.

הרי לא יחליפו 4 זרים - חוץ מאדמס וקילפטריק האחרים מתחזים לשחקני חיזוק
וגם אין איך בדיוק לשדרג את סגל הישראלים ובלי הצעות לטי ג'יי קליין

אז מה שנותר זה להוציא את המיץ ממי שיש (עם התאמות מסויימות שאני מאמין שכן יעשו בסגל) וזה לא יקרה עם מישהו שבחיים לא עמד על הקווים וגם לא בדיוק היה איזה מנהיג בהיותו שחקן

להוציא מהנפטלין... גרינברג עונה שעברה לקח היורופקאפ עם נס ציונה, בתקופה שלו ירושלים שיחקה את הכדורסל אולי הכי טוב שלה בעשור האחרון... הלוואי והיו מחזירים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 29, 2021 5:50 pm 
Freshman

די ברור שלא הייתה כוונה למישהו שיעמיד את השחקנים בשלשות ויעשה להם מסדר על הארוניות בחדר ההלבשה.

בסוף זה לגמרי כדורסל. לי בראש היה דושאן איבקוביץ ז"ל שהובא לנבחרת סרביה ואולימפיאקוס גם בגיל הפנסיה. בשני המקרים היה צריך לסדר בלאגן גדול ואין סתירה בין יכולת לאמן כדורסל על המגרש לבין יצירת אווירה של סדר ומשמעת.

לא חושב שיושבים בבית בשלב הזה של העונה הרבה מאמנים טובים באופן כללי ובטח לא כאלה שרואים את המצב ומוכנים לקפוץ על הרימון ללא יכולת לשנות דברים בסיסיים בסגל.

בכל אופן מכאן זה רק יכול להשתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 29, 2021 7:18 pm 
Hall of Famer

THE G1 כתב:
sportivi כתב:
הקושי שלי במינוי הזה גם אם הוא מלאכותי זה במסר
הרי היה ניכר שאף אחד מהשחקנים בטח הזרים לא סופר את עמיאל והוא בתגובה שלף את הנשק של הגננת וזה להעמיד את השחקנים בפינה, כלומר לייבש על הספסל

אז למה שיספרו את הלפרין
וואלה מזל שדאגו לציין שהוא קיבל לאחרונה תעודת מאמן ואיזה נסיון יש לו בלבנות שיטת משחק שזה הדבר שהכי חסר כרגע.

היו צריכים להוציא מהנפטלין את גרינברג או אריק שיבק או מולי קצורין או צביקה שרף...כן כן אפשר לגחך על השמות אבל כל מי שמוכן לבוא לזוועתון הזה
שייכנס עם אוטוריטה ויזרוק את לוח המשחק למישהו על הראש אם צריך.

הרי לא יחליפו 4 זרים - חוץ מאדמס וקילפטריק האחרים מתחזים לשחקני חיזוק
וגם אין איך בדיוק לשדרג את סגל הישראלים ובלי הצעות לטי ג'יי קליין

אז מה שנותר זה להוציא את המיץ ממי שיש (עם התאמות מסויימות שאני מאמין שכן יעשו בסגל) וזה לא יקרה עם מישהו שבחיים לא עמד על הקווים וגם לא בדיוק היה איזה מנהיג בהיותו שחקן

להוציא מהנפטלין... גרינברג עונה שעברה לקח היורופקאפ עם נס ציונה, בתקופה שלו ירושלים שיחקה את הכדורסל אולי הכי טוב שלה בעשור האחרון... הלוואי והיו מחזירים אותו.

אז אם כבר מחזירים אותו, שיחזירו גם את העוזר שלו איתו...

ואת הכדורסל הכי טוב בעשור האחרון הפועל שיחקה אצל קטש.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 31, 2021 7:33 pm 
Freshman

המספרים שמספרים את הכישלון עד כה.
אחרי שהקבוצה פיטרה את אורן עמיאל, לקחתי את כל המשחקים מתחילת הליגה והוספתי אותם למשחקים מליגת האלופות לנסות להבין מספרית, למה הקבוצה נראית כל כך רע.

כמה נקודות שעלו לי.

[*] ת'ון מייקר, בחמשת המשחקים שהוא שותף, מפליא עם 29% מ 2 נקודות ( 4-14 ) ו 14% משלוש ( 7 - 1 ) שמובילים אותו לאחוז המופלא של 24% הכוללים מהשדה ( 21 - 5 )
[*] אנטוני בנט, שהיה מצוין נגד קרשיאקה, עומד על אחוז כולל של 23% לשלוש ( 22 - 5 ), אפילו פחות טוב מהאחוז של וילי, הידית, ווקרמן שעומד על 25% ( אבל כמובן זורק הרבה הרבה פחות )
[*] עמית גרשון, שדווקא יחסית נראה טוב, יחסית כן, עומד על 23% ל 2 נקודות ( 13- 3 )
[*] קייזר גייטס, שהרוב המוחלט של הזריקות שלו הן משלוש נקודות, עומד על אחוז מצוין של 16% ( 25 - 4 )
[*] אובה, הרכז שאורן עמיאל התעקש להביא, עומד על אחוז של 26% לשלוש ( 23 - 6 ) ואחוז כולל של 34% מהשדה.
[*] שון קילפטריק, שאמור להיות המבוגר האחראי, קולע רק קצת יותר טוב מאובה ועומד על 30% ( 30 - 9 ) לשלוש.
[*] איתי שגב, שהסלים רועדים שהוא הולך לקו העונשין, קולע ב 28% מהקו! ( 18 - 5 )
[*] הרכזים של הפועל ירושלים, עומדים על יחס איבודים אסיסטים לא טוב בכלל, אובה 1.75 וגרשון 1.14.
[*] ההבדלים בין אירופה לארץ של אובה וקילפטריק. באירופה, איפה שבאמת חשוב. אובה עומד על אחוז של 0 לשלוש נקודות. לא טעות 0. ( 10 - 0 ) וקילפטריק עומד של 18% לשלוש ( 17 - 3 )
[*] בנקודות ממד לדקות משחק, אובה ואדמס מובילים את השחקנים של הפועל ( 0.51 ו 0.49 ) וזה לא באמת יפתיע אתכם שסוגרים של הרשימה שחקני הרכש המהוללים ת'ון מייקר ( 0.35 ) וקייזר גייטס ( 0.24 ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 03, 2021 11:41 am 
Junior

ראיתי באיזה טוויטר כלשהו שהפועל מרחרחת בכיוון של עמנואל מודיאיי שנחתך מז׳לגיריס. ברירת המחדל היא כמובן שמדובר בחארטה, אבל אם יש בזה משהו, זה מאוד מעניין. זה אומר קודם כל שכן מחפשים פתרון גם לעמדת הרכז. אני מניח שזה אומר גם שהמצב מול קילפטריק הרבה יותר בעייתי ממה שאנחנו יודעים, כי קשה לי להאמין שרגע לפני ההדחה מאירופה, חושבים בהפועל על קו אחורי של ארבעה גארדים זרים. אבל זה בעיקר משמח כי נראה לי שהפחד הגדול של אוהדי הפועל זה שיחתימו עוד איזה פורוורד שקר כלשהו במקום מייקר ויגידו ״זהו, ניסינו, אם זה לא הולך אז אפשר להתכונן לעונה הבאה״, ומודיאיי (שלא יגיע, כאמור) זה בדיוק ההיפך מלוותר על העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 03, 2021 12:18 pm 
Senior

ומצד שני היית מצפה שתהיה קצת הסקת מקסנות וזהירות מהקונספט של בחירות דראפט גבוהות שכשלו ללא ניסיון בכדורסל האירופאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 03, 2021 1:01 pm 
Freshman

stavs כתב:
ומצד שני היית מצפה שתהיה קצת הסקת מקסנות וזהירות מהקונספט של בחירות דראפט גבוהות שכשלו ללא ניסיון בכדורסל האירופאי.

ובלי יכולת של זריקה מבחוץ שזו הייתה הסיבה העיקרית שהוא לא נשאר ב-NBA והוא מרגיש לי יותר מידי תואם אובסואן בתכונות ואם יש רצון לבנות קבוצת כדורסל ולא פוטבול אז עדיף שלא.

אני גם חושב שברגע שיהיה משהו שדומה למשחק פנים זה יעזור לגארדים הקיימים לפעול בצורה יעילה יותר ולא רק במהלכי אחד על אחד. אפילו במשחק מול חולון ניסו להכניס כדורים לשגב, לא שזה נגמר טוב כי זה שגב אבל זה לפחות כיוון וכל עוד מייקר ובנט כנראה חושבים שעל דריכה בצבע בהתקפה מקבלים קנס, אז שחקן פנים זה הצורך המיידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 03, 2021 5:14 pm 
Sophomore

העיקר שלוקחים את הזמן. מתישהו יחתום, יישב קצת בבידוד, יתאקלם יום-יומיים בדירה החדשה, יקפוץ למתחם הרכבת, יצטרף לקרן השתלמות... "מחכים לשחקן הנכון, לא נחתים רק כדי להגיד שהחתמנו". מאז החלפת עמיאל אנחנו עם 100% הצלחה, מה הלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 03, 2021 5:47 pm 
Freshman

אין לחץ כי נניח שהמשחק מול הפולנים זה משחק התקווה האחרונה, האם באמת אפשר להביא שחקן שתוך אימון וחצי ישנה את פני הקבוצה

נס ציונה שחררה את מארין מאריץ
אין מה להתלהב מהשאריות של קבוצת תחתית, אבל אולי להחתים אותו לאיזה חודש "טו סמולר דה השפלה" באירופה.
למרות שהוא עזב את נס ציונה כי הוא לא רצה להמשיך להאריך באופן זמני, אבל הכל עניין של כסף.
דווקא מרגיש לי שעם כל האתלטיות שיש בעמדות האחרות, אולי מקרר כזה שאוהב לשהות בצבע , יכול להיות אפקטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 03, 2021 6:11 pm 
Sophomore

זה לא טו סמולר דה השפלה, וזו בטח לא הפעם הראשונה שאנחנו מחפשים גבוה בכושר משחק ששוחרר מקבוצה לאחרונה ויכול לתת אימפקט מיידי. טרנס מוריס, סמארדו סמואלס, דיון תומפסון, איליי הולמן, בריאן רנדל בקדנציה השניה שלו פה - אל תכריח אותי לחזור עד רוג'ר האגינס - כולם הגיעו ושדרגו משמעותית את הקבוצה תוך משחק או שניים. גם שחקנים שבסוף לא הבריקו באו בטירוף במשחק הראשון שלהם, זוכר את ג'ון תומאס הקשיש? זוכר את הבכורה של ווילסון בעונה שעברה?

שלושה שבועות בדיוק עברו מאז ההפסד למנרסה. אז הייתי הכי סבלני פה וחשבתי שיש זמן ושצריך להוריד את הפאניקה, לבחון את השוק ולהחתים מחליף עד צמד המשחקים מול סטאל, גם אם נקבל בראש ממכבי וחולון בינתיים. העובדה שזה לא קרה בינתיים היא הכשלון העיקרי של הצוות המקצועי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 05, 2021 11:07 am 
מנהל פורום

שילר מועמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 05, 2021 2:12 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
שילר מועמד

יכול היה לשמש כיריית הפתיחה לנושא חדש בפורום: "הפועל ירושלים 22/23"

אם יפעלו באותה נחישות ומהירות כמו שלכאורה מחפשים גבוה , אז יהיו עוד הרבה מועמדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 05, 2021 2:27 pm 
מנהל פורום

זה קצת מסביר את השם של עמנואל מודעי
הרי הוא הביא אותו לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 05, 2021 5:57 pm 
מנהל פורום

לא קצת מוזר שצנציפר הוא זה שחתום על הידיעה בynet על המועמדות של שילר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 05, 2021 8:09 pm 
מנהל פורום

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 1:06 am 
Hall of Famer

אין דברים כאלה
על פי צנציפר כעת בערוץ הספורט, הפועל ירושלים נאלצה לפנות ולברר אצל המנהלת האם שולר יכול לקבל היתר לאמן פה - למרות שלא עומד בקריטריונים למאמן זר - כי לא השלים שנתיים מלאות ביורוליג.
אתם מבינים, הפועל ירושלים מהליגה הישראלית האימתנית לא יכולה להחתים כרצונה מאמן שסיים עונת יורוליג (די מוצלחת אגב, לא שזה כה חשוב) בז'לגיריס קובנה הנמושה.
קיבלו אישור אגב, אבל עצם זה שצריך לבקש זה ממש מביך...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 1:48 am 
מנהל פורום

חבל, דווקא היה כיף עם יותם
מקווה בשבילו ובשבילנו שיקבל מפתחות לאימון קבוצה טובה בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 9:26 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אין דברים כאלה
על פי צנציפר כעת בערוץ הספורט, הפועל ירושלים נאלצה לפנות ולברר אצל המנהלת האם שולר יכול לקבל היתר לאמן פה - למרות שלא עומד בקריטריונים למאמן זר - כי לא השלים שנתיים מלאות ביורוליג.
אתם מבינים, הפועל ירושלים מהליגה הישראלית האימתנית לא יכולה להחתים כרצונה מאמן שסיים עונת יורוליג (די מוצלחת אגב, לא שזה כה חשוב) בז'לגיריס קובנה הנמושה.
קיבלו אישור אגב, אבל עצם זה שצריך לבקש זה ממש מביך...

רק להבהיר
אני מגחך על ה"רגולציה" הזו
לא על הפועל ירושלים חלילה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:03 am 
Junior

לפי ערוץ הספורט - אקיל מיצ'ל כנראה בדרך. כשלעצמו, אחרי כל החתמות האפסייד הנוצצות ההן נראה לי שאני יכול לחיות עם הבינוניות כזו בשלום. השאלה שנותרה היא מקצועית: קו קדמי של שגב-מיצ'ל-בנט זה קו קדמי מאוד דל ובעיניי מי שמחליף את מייקר אמור היה להיות קצת איכותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:05 am 
Senior

ואם כבר קיבלו אישור, אז על סמך מה? נכון שזה נשמע מגוחך שהשנה של שולר בז׳לגיריס היא לא רזומה מספק, אבל אם הגדרתם שנתיים ביורוליג כמינימום, למה להחריג מישהו עם עונה וקצת?

כמו שמואליקי, גם אני מגחך פה על ההגבלות המטופשות יותר מאשר על ההחרגה, אבל עצם ההחרגה היא רק מוכיחה כמה ההגבלה מטופשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:13 am 
מנהל פורום

יש לו קריירת אימון משמעותית ב G ליג אם אאלט
התרשמתי ממנו לרעה ביורוליג גם בעונה המוצלחת יותר של קובנה שהיתה מבוססת על פתיחה טובה כשהאחרות היו עוד קצת מנומנמות
אבל צריך להגיד שקובנה התחילה להתנהג כאחרונת הקבצניות מרגע ששארס עזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:26 am 
Freshman

סליחה על הבורות, מה הקריטריונים המלאים למאמן זר כדי להיות זכאי לאמן קבוצה ישראלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:37 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
לפי ערוץ הספורט - אקיל מיצ'ל כנראה בדרך. כשלעצמו, אחרי כל החתמות האפסייד הנוצצות ההן נראה לי שאני יכול לחיות עם הבינוניות כזו בשלום. השאלה שנותרה היא מקצועית: קו קדמי של שגב-מיצ'ל-בנט זה קו קדמי מאוד דל ובעיניי מי שמחליף את מייקר אמור היה להיות קצת איכותי...

לא היה עדיף לחזור חודשיים בזמן ופשוט להשאיר את בריימו...... ?

ואם אין מכונת זמן , מה עם לסור שהולך להיות משוחרר ממכבי? עושה רושם של שחקן שיכול להיות איכותי לרמות של הפועל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:44 am 
Junior

בוא נראה - בראימו לעומת מיצ'ל? כנראה שהיה עדיף להשאיר את בראימו. לפי כל הדיווחים זה היה עניין של כסף. מה שגם פותר לך את השאלה השנייה: למה בעצם לדעתך שהפועל תעדיף את מיצ'ל שלא הרשים בקרשיאקה, עם עבר בראשון, גלבוע וטרייסטה על פני לסור שלפני שנייה נתן במכבי כמה משחקי יורוליג לא רעים בכלל, עם עבר בבאיירן, הכוכב האדום, מלאגה ומונאקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 147 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: