סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 9:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 2:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
rony כתב:
אבדיה הוא בהחלט בחירת אפסייד בעיני, ווינג של 2.06 עם אתלטיות סבירה, יכול להוביל כדור, קליעה שלא נראית שבורה, בדיוק מסוג השחקנים שאתה אומר עליהם "הוא עוד לא שם, ולא בטוח שהוא יהיה, אבל עם הנתונים הגולמיים שיש לו, אם הוא רק יקלע זריקות חופשיות בצורה טובה אז כבר יש כאן רול פלייר טוב, אם הוא גם יצליח לייצר לעצמו ולאחרים מכדרור אז אולי אפילו כוכב".

זה ממש לא היה הסטטוס שלו שלו לפני הדראפט. רוב המוקים דיברו עליו בתור הפרוספקט הכי מוכח עם הרצפה הכי גבוהה, אבל גם תקרה די מוגבלת (לא אתלט, ווינגספאן די קטן, לא סקורר מאוד מוכשר).

דווקא מי שזכור לי שדיברו עליו כדבר הכי בטוח זה טופין שנחשב לבשל, מוכח וסוג של מוצר מוגמר. כשדיברו על אבדיה דווקא היה הרבה דיבור על אפסייד כולל השוואות מוגזמות, שלא לומר מופרכות לגמרי לדונצ'יץ' (ומילא מופרכות בדיעבד, אבל היה צריך להיות ברור שהן מופרכות מראש לכל מי שאי פעם ראה אותו משחק כדורסל יותר מ-3 דקות כדי להבין שגם אם איכשהו, בטעות לגמרי ובתרחיש הכי אופטימי ומופרך שאפשר לדמיין, הוא יגיע בסוף לרמות של דונצ'יץ' ככדורסלן, הוא עדיין ישאר שחקן בסגנון די שונה ממנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 4:32 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
satriani כתב:
אגב אבדיה הגרמני שזה פרנץ ווגנר ,בחירה 8 הקיץ, שהוא אותו שנתון ודי אותו סייז, נראה פי 10 יותר טוב וזה לא רק בגלל הקבוצה.
ממה שראיתי הוא מייצר יותר טוב בכדרור, מסיים יותר טוב בצבע ומוריד כדור הרבה הרבה יותר טוב. מנסה לחשוב על פעם אחת שאבדיה העביר כדור מאחורי הגב ולא זוכר

לדעתי הבדל משמעותי ביניהם טמון בכך שפרנץ שיחק במכללות, ועוד שנתיים (אבל מעניין לראות שהוא לא הפגין שיפור משמעותי כסופמור, לפחות לא כזה שניכר בסטטס).
ברור שהבדל מהותי נוסף טמון בקליעה מבחוץ, אומנם ואגנר קלע רק 34.3% משלוש כסופמור, אבל אחוזי העונשין שלו (83.3%) היוו אינדיקציה די אמינה לכך שמדובר בקלעי טוב. עבור דני זו היתה ונותרה בעיה משמעותית, שחסידיו בישראל ניסו לגמד לפני שנה (קיבלתי הסברים כמו "זה לא שהוא הגיע לקו הרבה ובגלל הדקות המועטות והלא עקביות, היה לו קשה לפתח ביטחון).

הם אותו שנתון. אבדיה שיחק בליגת פליטי הנבא באירופה.
מעבר לקליעה, יכולת הורדת הכדור זה גם הבדל משמעותי. אבדיה זה פי ג'י טאקר כעת מהבחינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 4:58 pm 
Junior

סבבה, אבל ואגנר קיבל 31 דקות למשחק כבר כפרשמן, בעוד שדני שיחק 6.5 ושנה לאחר מכן 14.3 דקות למשחק בקרב אותם פליטי NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:09 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
rony כתב:
אבדיה הוא בהחלט בחירת אפסייד בעיני, ווינג של 2.06 עם אתלטיות סבירה, יכול להוביל כדור, קליעה שלא נראית שבורה, בדיוק מסוג השחקנים שאתה אומר עליהם "הוא עוד לא שם, ולא בטוח שהוא יהיה, אבל עם הנתונים הגולמיים שיש לו, אם הוא רק יקלע זריקות חופשיות בצורה טובה אז כבר יש כאן רול פלייר טוב, אם הוא גם יצליח לייצר לעצמו ולאחרים מכדרור אז אולי אפילו כוכב".

זה ממש לא היה הסטטוס שלו שלו לפני הדראפט. רוב המוקים דיברו עליו בתור הפרוספקט הכי מוכח עם הרצפה הכי גבוהה, אבל גם תקרה די מוגבלת (לא אתלט, ווינגספאן די קטן, לא סקורר מאוד מוכשר).

אבדיה הוא כל דבר חוץ מבחירה עם אפסייד גבוה (המונח של בחירת אפסייד לא ממש רלוונטי בעיניי).
גם ההשוואות בבסט קייס סנריו לאינגלס מעידות במשהו על זה
שהוא בהחלט יכול להיות שחקן טוב בליגה,
אולי אפילו שחקן טוב מאוד אם נהיה אופטימיים לרגע,
אבל אחד מ-25 השחקנים הטובים בעולם?
לא נראה לי שהוא יכול להגיע לשם..
לא לפני הדראפט ולא כעת.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' נובמבר 08, 2021 11:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:30 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
הוקיץ' כתב:
stavs כתב:
הוקיץ' כתב:
השאלה היא לא האם ג'ו אינגלס שווה בחירה תשיעית כי התשובה היא כנראה שכן (או לפחות באזור), השאלה היא האם שחקן שזה הבסט קייס סנריו שלו צריך להיבחר שם, והתשובה לפחות בעיני היא לא.

תוכלו רק לפרט לאיזה שחקנים בדראפט הזה שנבחרו אחרי אבדיה היה איזשהו פוטנציאל להיות כוכבים?
אנחנו שנה אחרי, אז יש לכם פה את יתרון החכמה בדיעבד. היחיד שעשוי להיות כזה זה האליברטון שאני מאוד אוהב, ועדיין אני לא בטוח שאי פעם יגיע לרמה שהוא יכול להיות השחקן השני הכי טוב בקבוצה אלופה.
נוציא שנייה את האליברטון, את מי הייתם שניכם בוחרים במקום אבדיה, לפי תזת ה'במקום ה9 צריך לחפש שחקן עם אפסייד של כוכב'?

תראה כל השיח הזה הוא מאוד פשטני כי בסוף הקבוצות אמורות לקבל החלטות על סמך מידע מאוד מעמיק על כל שחקן, מידע שלנו אין כמובן. גם היום אני לא מספיק מכיר לצערי את מרבית השחקנים שנבחרו אחרי אבדיה כדי להגיד באמת.
על פניו, אפשר להגיד שמלבד הליברטון גם לקול אנתוני, המפטון ואפילו לפוקו יש יכולות גולמיות יותר מרשימות משל אבדיה.

אבל כולנו נסכים פה שקול אנתוני והמפטון הם לא שחקנים שהאפסייד שלהם הוא להיות כוכבים אמיתיים, אני חושב ששניהם חותמים מחר על קריירה דומה לשל טורקוגלו (מניח שהתקרה של אנתוני היא כן יותר גבוה מזה, אבל לא בהרבה).
היחיד שאיכשהו אפשר לדמיין אצלו אפסייד של כוכב, וזה גם מתאים עם ההודעה שATT כתב בינתיים, הוא פוקו.
אז זו הבשורה של גישת ה'בבחירה 9 צריך לקחת שחקן עם אפסייד של כוכב בליגה'? שבמקום אבדיה הייתם בוחרים את פוקו?

הדיון פשטני כי האמירה הזו היא מלכתחילה פשטנית.
זה מאוד טוב ויפה שATT מסביר לנו בדיעבד למה הוא היה בוחר את באם ואת מיט'צל ובוקר ויוקיץ' באמצע הלוטרי, אבל בפועל זו עוד סיסמא שבלתי אפשרי לגבות אותה בזמן אמת.
אני מסכים שאבדיה הוא בחירה עם אפסייד לא משהו ואם הייתה לי קבוצה גרועה עם בחירה גבוהה לא הייתי מתלהב מלבחור בו, אבל מה שחייבים לקחת בחשבון - וATT כבר טען פה בעבר שאין טעם לקחת אותו בחשבון - הוא גם החוזק של הדרראפט, מי נשאר על הלוח וכו'.

כמובן שלא אמרתי שהייתי בוחר את באם ואת מיטשל ואת בוקר ויוקיץ'
אבל אני חושב שאפשר לשפר את הסיכוי לבחור כוכבים מהסוג הזה
אם הולכים לפי הדרך שהצעתי.

אני ממליץ להגדיר את המטרה בצורה ברורה - במקום ה-9 בדראפט אתה רוצה לבחור כוכב.
ברוב הדראפטים יש כוכב על הלוח ולכן החוזק של הדראפט, מי נשאר על הלוח וכו' זה רעש מיותר.

ואני מציע דרך להסתכל על אפסייד של השחקנים שנותרו לבחירה, לפי פרמטרים ברורים (שפרטתי בהודעה קודמת)
ואני טוען שאפשר לזהות מי סביר מאוד להניח לא יהיה כוכב (בגלל שהוא לא מצטיין באף אחד מהפרמטרים שמאפיינים כוכבים) ולהוריד אותו מרשימת האופציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 12:05 am 
Hall of Famer

וואלה אטט, וואלה.

אתה מציע להגדיר את המטרה של בחירה 9 כהשגת כוכב, מה אתה אומר. ואתה חושב שהפרמטרים מאד ברורים ומוגדרים וניתן להבין מי סביר מאד שיש לו אפסייד לכוכבות, וואלה וואלה.

זה עוד אחד מהרגעים בהם אתה שואל את עצמך איך מנהל כדורסל מבריק ברמה הזאת מתבזבז על סלניוז ועל עבודת יומיום כלשהי במקום לפתח דיינסטי ולהצליח במקומות שגם ג'רי קראוס נכשל בהם. עוד לא מאוחר, חייבים לעשות משהו עם התובנות האלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 12:29 am 
Hall of Famer

Att כתב:
stavs כתב:
הוקיץ' כתב:
stavs כתב:
הוקיץ' כתב:
השאלה היא לא האם ג'ו אינגלס שווה בחירה תשיעית כי התשובה היא כנראה שכן (או לפחות באזור), השאלה היא האם שחקן שזה הבסט קייס סנריו שלו צריך להיבחר שם, והתשובה לפחות בעיני היא לא.

תוכלו רק לפרט לאיזה שחקנים בדראפט הזה שנבחרו אחרי אבדיה היה איזשהו פוטנציאל להיות כוכבים?
אנחנו שנה אחרי, אז יש לכם פה את יתרון החכמה בדיעבד. היחיד שעשוי להיות כזה זה האליברטון שאני מאוד אוהב, ועדיין אני לא בטוח שאי פעם יגיע לרמה שהוא יכול להיות השחקן השני הכי טוב בקבוצה אלופה.
נוציא שנייה את האליברטון, את מי הייתם שניכם בוחרים במקום אבדיה, לפי תזת ה'במקום ה9 צריך לחפש שחקן עם אפסייד של כוכב'?

תראה כל השיח הזה הוא מאוד פשטני כי בסוף הקבוצות אמורות לקבל החלטות על סמך מידע מאוד מעמיק על כל שחקן, מידע שלנו אין כמובן. גם היום אני לא מספיק מכיר לצערי את מרבית השחקנים שנבחרו אחרי אבדיה כדי להגיד באמת.
על פניו, אפשר להגיד שמלבד הליברטון גם לקול אנתוני, המפטון ואפילו לפוקו יש יכולות גולמיות יותר מרשימות משל אבדיה.

אבל כולנו נסכים פה שקול אנתוני והמפטון הם לא שחקנים שהאפסייד שלהם הוא להיות כוכבים אמיתיים, אני חושב ששניהם חותמים מחר על קריירה דומה לשל טורקוגלו (מניח שהתקרה של אנתוני היא כן יותר גבוה מזה, אבל לא בהרבה).
היחיד שאיכשהו אפשר לדמיין אצלו אפסייד של כוכב, וזה גם מתאים עם ההודעה שATT כתב בינתיים, הוא פוקו.
אז זו הבשורה של גישת ה'בבחירה 9 צריך לקחת שחקן עם אפסייד של כוכב בליגה'? שבמקום אבדיה הייתם בוחרים את פוקו?

זה מאוד טוב ויפה שATT מסביר לנו בדיעבד למה הוא היה בוחר את באם ואת מיט'צל ובוקר ויוקיץ' באמצע הלוטרי, אבל בפועל זו עוד סיסמא שבלתי אפשרי לגבות אותה בזמן אמת.
אני מסכים שאבדיה הוא בחירה עם אפסייד לא משהו ואם הייתה לי קבוצה גרועה עם בחירה גבוהה לא הייתי מתלהב מלבחור בו, אבל מה שחייבים לקחת בחשבון - וATT כבר טען פה בעבר שאין טעם לקחת אותו בחשבון - הוא גם החוזק של הדרראפט, מי נשאר על הלוח וכו'.

אם הולכים לפי הדרך שהצעתי
.

ברוב הדראפטים יש כוכב על הלוח ולכן החוזק של הדראפט, מי נשאר על הלוח וכו' זה רעש מיותר.

ואני מציע דרך להסתכל על אפסייד של השחקנים שנותרו לבחירה, לפי פרמטרים ברורים (שפרטתי בהודעה קודמת)
ואני טוען שאפשר לזהות מי סביר מאוד להניח לא יהיה כוכב (בגלל שהוא לא מצטיין באף אחד מהפרמטרים שמאפיינים כוכבים) ולהוריד אותו מרשימת האופציות.

ידעתי שאטט את זה מבלי להסתכל על זהות הכותב, בהסתמך רק על המשפט המודגש

בחיי, איזה היובריס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 2:00 am 
Hall of Famer

אתה מתכוון להיבריס, אם כבר.
וכן, אני בהחלט מאמין שאם מבצעים אלימינציה טובה אז גדל הסיכוי לבחור נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 2:26 am 
Hall of Famer

לא הבנתי. בחירה ראשונה היא לא בחירת אפסייד?
זה נהיה אחד הדיונים היותר מוזרים. לפי ההגיון של "אפסייד" תון מייקרים למיניהם צריכים ללכת גבוה על חשבון שחקני כדורסל.
כלומר ללכת אול אין. אז כן, אם תון מייקר היה כדורסלן הוא היה כנראה טוב יותר מאנטוני דיויס. אבל על כל אחד כזה, יש מאה שהם אנשים אתלטים מאד ורק שחקני כדורסל חלשים.
האפסייד של דני זה לוקה. הדאונסייד זה בנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 3:31 am 
Hall of Famer

להגיד שהאפסייד של דני הוא לוקה והדאונסייד זה בנדר, זה לא להגיד כלום.
הטווח רחב מדי.

אתלטיות זה רק פרמטר אחד.
נדמה לי שכוכבים משלבים לרוב שני פרמטרים לפחות שבהם הם הרבה מעל הממוצע.

אם אתה לא אתלטי (באופן יחסי כמובן), אתה צריך כישורי משחק יוצאי דופן + גובה/מוטת ידיים כדי להיות כוכב (יוקיץ', לוקה, אולי לאמלו בעתיד).
אם אתה אתלטי ויש לך כישורי משחק מצוינים אבל אתה לא גבוה באופן יחסי, תוכל להיות מיטשל (אולי אדוארדס בעתיד).
אם יש את שלושתם (אמביד, קוואי, לברון וכו') אז בכלל מעולה.

אני חושב שלבחור טוב בדראפט זה סופר קשה וקל מאוד לפספס (ולכן גם לבחור שחקן רוטציה תורם נשמע לכאורה כמו אחלה דבר) אבל אני כן רואה לא מעט דוגמאות של שחקנים, שהסיכוי שלהם להיות כוכבים קטן באופן משמעותי, נבחרים לפני שחקנים שיש להם אפסייד טוב יותר.
זה איכשהו הגיוני כשמדובר בקונטנדרית שחושבת על עכשיו ולא על מחר אבל בקבוצות בבנייה וקבוצות "אמצע" אני חושב שכדאי לעשות אלימינציה טובה יותר.
אני אקח דוגמה מהינקי שבסך הכל בעיניי בחר טוב בדראפט (בייחוד אם לוקחים בחשבון את השמועה שאוקאפור נבחר בלחץ ההנהלה) אבל בבחירה של שאריץ' הוא לא הלך על האפסייד הגבוה יותר של לאווין ואני חושב שזה היה פספוס מצידו. יש דוגמאות כאלו בכל דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 4:44 am 
Hall of Famer

Att כתב:
להגיד שהאפסייד של דני הוא לוקה והדאונסייד זה בנדר, זה לא להגיד כלום.
הטווח רחב מדי.

אתלטיות זה רק פרמטר אחד.
נדמה לי שכוכבים משלבים לרוב שני פרמטרים לפחות שבהם הם הרבה מעל הממוצע.

אם אתה לא אתלטי (באופן יחסי כמובן), אתה צריך כישורי משחק יוצאי דופן + גובה/מוטת ידיים כדי להיות כוכב (יוקיץ', לוקה, אולי לאמלו בעתיד).
אם אתה אתלטי ויש לך כישורי משחק מצוינים אבל אתה לא גבוה באופן יחסי, תוכל להיות מיטשל (אולי אדוארדס בעתיד).
אם יש את שלושתם (אמביד, קוואי, לברון וכו') אז בכלל מעולה.

אני חושב שלבחור טוב בדראפט זה סופר קשה וקל מאוד לפספס (ולכן גם לבחור שחקן רוטציה תורם נשמע לכאורה כמו אחלה דבר) אבל אני כן רואה לא מעט דוגמאות של שחקנים, שהסיכוי שלהם להיות כוכבים קטן באופן משמעותי, נבחרים לפני שחקנים שיש להם אפסייד טוב יותר.
זה איכשהו הגיוני כשמדובר בקונטנדרית שחושבת על עכשיו ולא על מחר אבל בקבוצות בבנייה וקבוצות "אמצע" אני חושב שכדאי לעשות אלימינציה טובה יותר.
אני אקח דוגמה מהינקי שבסך הכל בעיניי בחר טוב בדראפט (בייחוד אם לוקחים בחשבון את השמועה שאוקאפור נבחר בלחץ ההנהלה) אבל בבחירה של שאריץ' הוא לא הלך על האפסייד הגבוה יותר של לאווין ואני חושב שזה היה פספוס מצידו. יש דוגמאות כאלו בכל דראפט.

ואם הוא בחור חביב שעובד קשה ובריא אז בכלל טוב (דנקן מוסר שלום)
הכל טוב ויפה ועדיין עד שאין לך דרך לצפות את העתיד. בודדים יפלו על בחירות טובות שהם לא אובבייס וכולנו נכתוב בדיעבד ׳איך הם לא בחרו בX?׳
הרי יאניס בכיף יכל להגמר כמו קבולקו. אז מה זה אומר שצריך להמר כל פעם על איזה פריק אתלטי שאולי יהיה יאניס? כך אתה גומר עם בנדר בבחירה רביעית כי חשבו הנה עוד יוניקורן, במקום ג׳מל מרי או סיאקם.

לא ברור לי איך זה הפך לת׳רד על דראפט.
אבל לכתוב על האפסייד של אבדיה זה נחמד. האם הוא יכול להשתפר? כמובן, הוא צעיר. השאלה כמה. סיאקם ואנונובי נראו כמו כלום בהתקפה וכל שנה השתפרו. האם אבדיה יכול גם? לא יודע, אם הייתי יודע הייתי ממלא לוטו.
מה שאני כן יודע זה שדברים בסיסיים הוא לוקה בצד ההתקפי כמו הורדת כדור לרצפה.
אומרים שקליעה זה הכי קל לשפר (והבנת משחק) ולכן יש מלא דוגמאות של נגרים שהפכו לקלעים טובים. אותי יותר מפתיע שמכרו לנו (אלו שלא ראו אותו לפני הנבא) כפליימייקר ווינג והוא לא מסוגל לכדרר בסבך או מול הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 8:02 am 
Junior

נו אז כמו שטענתי לפני מספר הודעות - אסטרטגיית הפלא של "תעשו פעולות טובות ותמנעו מפעולות רעות".

אטט, רק שאבין את הקונספט - באיזו בחירה לא כדאי לכוון לכוכב לתפיסתך? מניח שאם בבחירה 9 אתה מצפה לבחור כוכב אז בכל בחירה מעליה עד כמה וכמה, לא? יש בחירה שבה מבחינתך לא צריך לבחור כוכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 10:16 am 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
הוקיץ' כתב:
stavs כתב:
הוקיץ' כתב:

אם הולכים לפי הדרך שהצעתי.

אחלה, תן לי שמות של שניים כאלו מהדראפט של אבדיה, שני שחקנים שהיית בוחר מתוך הגדרת המטרה של לבחור כוכב.
זה לא איזה אתגר סקאוטינג מסובך, השחקנים האלו כבר עונה ומשהו בליגה, אתה אמור להכיר לפחות בצורה בסיסית את כולם, יש נתונים לגבי האורך שלהם ובאיזשהו מקום גם לגבי האתלטיות שלהם. תראה לי בבקשה איך אפשר לזהות לפי הפרמטרים הברורים מי עשוי להיות כוכב מהדראפט הזה, שאתה היית ממליץ לבחור במקום אבדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 11:13 am 
Hall of Famer

אני באמת לא כותב את זה כדי לפגוע אישית באטט, אבל כל נסיון להתייחסות ל"משנתו" שלא כאל קוריוז משעשע שנחמד להתבדח עליו מדי פעם הוא מאמץ אחד יותר מדי. הבנאדם באמת מאמין ב"טוב עדיף מרע" וחושב שיש לו תפישה מוצלחת יותר מאשר רוב מנהלי הליגה. וזה לפני הניסוחים המעורפלים, הניתוחים בדיעבד והפליק-פלאקים הלוגיים. יש אנשים שחושבים שהם המשיח, יש אנשים שחושבים שהם יכולים להיות ראשי הממשלה הטובים ביותר, ויש אנשים שחושבים שהם מנהלי NBA מבוזבזים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 11:20 am 
Senior

והסוג השלישי הוא הכי פחות מזיק מכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 11:21 am 
Hall of Famer

אין חולק

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 3:35 pm 
Hall of Famer

בתגובה לסתיו על האתגר למצוא כוכבים בדראפט של דני -
מודה שאני לא מצליח להבין איך דברים לא סבוכים שאני כותב מפורשים באופן כל כך לא נכון.
אני כתבתי על אלימינציה, על בדיקת פרמטרים שמרמזים על אפסייד ואם הם לא שם, אז לדלג לאופציה הבאה.
אם כבר, האתגר שהיית צריך לתת לי הוא למצוא שחקנים שכמעט בוודאות לא יהיו כוכבים ונבחרו בבחירות גבוהות יחסית.

לא התיימרתי לרגע לומר שאני יודע לבחור כוכבים. זה לא שסקאוטינג זה הצד החזק שלי (או צד בכלל, אני לא מתעניין בזה יותר מהאוהד הממוצע).
אבל אני כן מאמין שאם אתה דבק ברצון במטרה לבחור כוכב אז ניפוי טוב יכול לעזור בזה.
אבדיה היה יורד בניפוי הזה כי האתלטיות שלו היא לא מעל הממוצע, היכולת שלו באחד-על-אחד ובכלל כישורי משחק היא לא מעל הממוצע או לפחות לא הרבה מעל הממוצע והגובה דווקא אחלה אם בונים על זה שישחק בעמדה 3 ולא בעמדה 4.

שוב, אני מאוד מאוד אשמח אם דני ישפר משמעותית את היכולות שלו ויוכיח לי שהוא טעה והוא אחד מ-25 השחקנים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 3:40 pm 
Hall of Famer

ובנוגע לנדב - אפס תרומה לפורום ברמה המקצועית, מקסימום רעל.
מתי בפעם אחרונה כתבת משהו על כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 3:52 pm 
Senior

אבל החיים לא עובדים ככה, אתה לא יכול רק לציין טעויות של קבוצות על הדרך האלימינציה.
מה אם לא היה אף שחקן שיכול להפוך לכוכב כבר בבחירה ה9 של הדראפט הזה? אתה אומר ש'יש כמעט בכל דראפט כוכב שנבחר אחרי הבחירה התשיעית', אבל זה לא אומר שום דבר על המקרה הפרטי של הדראפט הזה.
אתה כל הזמן אומר פה אמירות מאוד פשטניות וכחצי מההודעות שלך כאן הן הודעות שמבקרות החלטות של הנהלות בפריזמה של אסטרטגיה מסוימת, אבל כשמנסים לקחת את זה צעד קדימה, מבינים שהאסטרטגיה שלך רק אומרת מה לא לעשות.
בהתחשב בזה שהדיבורים האלו על ההנהלות וקבלת החלטות של קבוצות כל-כך מעניינים אותך, אני באמת חושב שהיו לוקחים אותך ברצינות אם היית עומד מאחורי הדברים שלך ואומר גם מה כן לעשות מדי פעם, מה נותן לנו שאתה רק אומר שמבחינה אסטרטגית לא היה צריך לבחור באבדיה אם אתה לא מסוגל לתת שם אחד אפילו של מישהו שכן צריך היה להיבחר?

אני עובר עכשיו שם שם על הדראפט הזה לפי הפרמטרים שהגדרת וחוץ מסימן שאלה לגבי האליברטון (שהופך לסימן קריאה רק אם אתה ממש ממש מאמין בכישורי הכדורסל שלו - אבל אז זה נכון גם לגבי אבדיה), קיבלתי את פוקושבסקי, ג'יילן סמית', זיק נאג'י(?) וג'יידן מקדניאלס מהדראפט הזה, אולי גם טיירל טרי שלפחות נחשב לקלעי מחונן.
אתה חושב שהוויזארדס היו צריכים לבחור את אחד מהם בבחירה התשיעית - זה היה מספק אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 4:05 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

זה קצת משעשע להגיב לאנקדוטה קומית ברצינות, אבל הפעם האחרונה שכתבתי משהו על כדורסל בפורום היתה היום, ולפני כן אתמול.

לא שאני צריך לספק אסמכתות לאנליסט מומחה שכמוך, יש לי איזה כמה הודעות בהיסטוריה של הפורום על גלגוליו.

אבל באמת, זה לא שבא לי לפגוע בך אישית. אתה זה שמשום מה לקח פוזיציה של אוראקל ניהול כדורסל, ואף אחד לא מצליח להבין על סמך מה. אתה כותב על אפסייד/החלטות ניהול/בחירות דראפט ברמה שמעליבה כל אינטיליגנציה סבירה, סיסמאות נבובות נטולות כל בסיס, ניתוחים בדיעבד וסתירות עצמיות למכביר. ואתה זה שהגדיר את עצמו כמי שמתעניין בניהול כדורסל יותר מאשר במתרחש על המגרש. אז וואלה, אתה כותב מתוך פוזיציה-צפה תגובה לפוזיציה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 4:51 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

אבל באמת, זה לא שבא לי לפגוע בך אישית.

לא בא לך אבל אתה עושה את זה שוב ושוב.
כנראה שכן קצת בא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 4:52 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

זה קצת משעשע להגיב לאנקדוטה קומית ברצינות, אבל הפעם האחרונה שכתבתי משהו על כדורסל בפורום היתה היום, ולפני כן אתמול.

פחות רלוונטי מה תרמת בעבר.
אני לא זוכר שכתבת כאן על כדורסל (לפחות לא על הנ.ב.א.) מזה זמן רב
וחבל כי אתה רואה משחקים אז במקרה הזה אולי יהיה נחמד לקרוא את ההודעות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 4:53 pm 
מנהל פורום

יאללה חלאס
לא משנה מי התחיל
תפסיקו בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 4:55 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אבל החיים לא עובדים ככה, אתה לא יכול רק לציין טעויות של קבוצות על הדרך האלימינציה.
מה אם לא היה אף שחקן שיכול להפוך לכוכב כבר בבחירה ה9 של הדראפט הזה? אתה אומר ש'יש כמעט בכל דראפט כוכב שנבחר אחרי הבחירה התשיעית', אבל זה לא אומר שום דבר על המקרה הפרטי של הדראפט הזה.
אתה כל הזמן אומר פה אמירות מאוד פשטניות וכחצי מההודעות שלך כאן הן הודעות שמבקרות החלטות של הנהלות בפריזמה של אסטרטגיה מסוימת, אבל כשמנסים לקחת את זה צעד קדימה, מבינים שהאסטרטגיה שלך רק אומרת מה לא לעשות.

א. זה ממש לא נכון. אני כותב לא מעט פעמים גם על מה שצריך לעשות.
ב. אני מוכרח להגיד שגם אם הייתי כותב רק מה לא לעשות, זה גם היה אחלה.
החוק אולי מספר אחת בנ.ב.א. הוא לא לעשות טעויות (כיוון שיש תקרת שכר)
ואם אפשר להימנע מטעויות נפוצות על ידי סט חוקים שעוזרים להימנע מבורות
אז החוקים האלו הם נחוצים וחשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 4:56 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יאללה חלאס
לא משנה מי התחיל
תפסיקו בבקשה

אני בעד. אפשר לחזור לאבדיה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3 ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: