סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
העניין עם בריימו ממש לא היה קשור לכסף. הוא התחנן להישאר והפועל בכלל לא פנו אליו.

לגבי לסור , לא יודע מה המחיר , אבל בטח בנובמבר-דצמבר המחירים יורדים (לא לשכוח שגם הדולר בשפל).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:56 am 
Junior

מה הקשר בין העובדה שהוא "התחנן להשאר" לבין כסף? הוא התחנן להשאר בחינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:57 am 
Senior

אין לי מושג אמיתי מה היה עם בריימו, עופר, אבל זה קשקוש מה שאתה כותב כאן.
גם בריימו עצמו לא אומר שזה לא ההי קשור לכסף או שהוא התחנן להישאר בהפועל, הוא בסה"כ אמר בראיון שהיה שמח להישאר והיה בקשר עם הקבוצה, אבל בסופו של דבר הפועל לא הגישה לו הצעה קונקרטית בשום שלב.
בראיון אחר הלפרין סיפר שהם לא הגישו לו הצעה במשך הרבה זמן כי היה חוסר ודאות לגבי התקציב וידעו שהסכומים שבריימו מכוון אליהם הם גבוהים, ברגע שכן הייתה יותר ודאות לגבי התקציב, בורגוס כבר פנו אליו והציעו לו סכום גבוה בהרבה ממה שהפועל היו מסוגלים.
אני לגמרי מקבל שאולי הפועל התמהמהו ויכול להיות שזה בגלל שעמיאל לא התלהב ממנו (כי על זה שהוא הבאנקר הכי גדול מבחינת ההנהלה קראנו 100 פעמים אחרי שנגמרה העונה), מאוד הגיוני שהפועל פישלה איתו לגמרי, אבל זה קשקוש להציג את הדברים ככה גם מרסיסי המידע שכן קיבלנו.

ואין ספק, בריימו בקבוצה הזו במקום בנט ואנחנו במקום אחר לגמרי, אם כן אפשר היה להשאיר אותו, זו הייתה טעות גדולה לוותר עליו. אני חושב שגם מייקר היה נראה טוב יותר לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:58 am 
מנהל פורום

יפה שאתה מאמין לסיפור הקורע לב על בריימו שישב לבד בחושך כסס אצבעות וחיכה לטלפון מהפועל
וכזה לא הגיע
האביר על הסוס הלבן היה לא פחות מאשר אלופת ליגת האלופות פעמיים ברציפות
משל, הייתי מחכה לנחמה השכנה ממול שתענה לחיזורי ומשלא נענו חיזורי, נגאלו יסורי בחיקה של אנג'ליקה ג'ולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 11:27 am 
Hall of Famer

סבבה, לא התחנן. רצה להישאר ואף אחד אפילו לא פנה אליו. מספיק שערורייה?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 11:44 am 
Hall of Famer

המחליף של טון מייקר כנראה יהיה מיצ'ל מיודענו על פי וואן.אמור להשתחרר רישמית מקארשיקה בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 12:02 pm 
Junior

רדדדדטטט, אתה מפלצת...

בשולי הדברים - הציטוטים של הלפרין מסוף המשחק לגבי השינוי שהפועל עושה בהתקפה מאז שהוא נכנס, זה בערך הכי הרבה חוסר כבוד לעמיאל שמישהו כמו הלפרין יכול היה להפגין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 12:25 pm 
Freshman

נניח מיצ'ל חותם. יש 6 זרים עדיין מי לא מתלבש בליגה ?
לאירופה מיצ'ל לא יודע אם רלוונטי גם כי בטח יש איזה חוק צינון הזוי של פיבא כי הוא כבר שיחק במפעל וגם אם לא, רחוק באירופה לא נגיע.

אז בליגה נראה לי אובה וקילפטריק באנקר. עכשיו 3 מתוך אדמס , גייטס , בנט , מיצ'ל

אם היה רכז ישראלי אפשר היה בלי אדמס.
אם היה גבוה ישראלי נוסף היה אפשר בלי בנט שמופיע אחת לכמה משחקים או בלי גייטס למרות שלפחות בהגנה הוא עוגן.

לא מזהה ישראלים פנויים בעמדות הרלוונטיות וכמו שאדם נראה אז אולי בכלל צריך ישראלי נוסף בלי קשר. לכן הסגל נותר לא בדיוק מאוזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 1:03 pm 
Sophomore

כרגע (וגם אם מיצ'ל יגיע), בנט הוא הגבוה היחידי שנותן משהו בהתקפה מעבר ללשים לייאפ/הטבעה כשמשאירים אותו לבד מתחת לסל או נקודות האסל. שים לב שכל המשחקים בהם שיחקנו טוב (ללא קשר אם הפסדנו בסוף) סטייל מכבי בווינר, קרשיאקה, חולון, גלבוע היו כאלו שהוא נתן בהם משחק טוב.

לדעתי מקומו ברוטציה צריך להיות הרבה יותר מובטח משל אחרים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 1:19 pm 
Junior

sportivi כתב:
לאירופה מיצ'ל לא יודע אם רלוונטי גם כי בטח יש איזה חוק צינון הזוי של פיבא כי הוא כבר שיחק במפעל וגם אם לא, רחוק באירופה לא נגיע.

אז בדקתי ומצאתי (אני מרגיש כמו ראי) שב-bcl שלנו מותר להחתים שחקן שכבר שיחק במפעל בקבוצה *אחת* באותה עונה אבל לא יותר מזה (אז אם וכאשר הוא חותם בהפועל, אוהדי לודוויגסבורג ודיז'ון - תשכחו ממנו...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 1:31 pm 
Freshman

הבעיה שבנט לא יציב ולא תבנה את ההתקפה סביבו, אין בעיה הוא שווה את ה20 דק מהספסל בשביל אינסטנט אופנס, זה גם מה שהוא עשה נגד חולון.
אינדיקציה מעודדת זה שהוא היה נראה מעורב, חגג על הספסל ועם האוהדים בסוף בשני המשחקים. אם הוא מקבל את המעמד שלו גם בהמשך, אחלה.
דיברו אתמול יותם ושון על ההבדל המרכזי שנכנס פוסט עמיאל וזה להאט קצת את ולשלוט בקצב ואפשר לראות את זה קצת.
אם הולכים עם הכיוון הזה הלאה, חייבים איזושהיא אופציה בפוסט כי נגד שלשות וחדירות של גארדים בלבד, קבוצות טובות יוכלו להתמודד בהגנה.
לא מכיר מספיק את מיצ׳ל אבל לא יודע כמה הוא מספק את זה אבל עצם זה שהוא יכול להתגלגל לסל זה כבר משהו.
לא יודע אם יש אופציה טובה לשחקן כזה בשוק שרלוונטי לנו, אבל אם כבר עוד פווארד אז אחד סטייל מונרו שיש לו גם חצי מרחק לגוון את ההתקפה.
חבל לי על מייקר כי אם היינו קבוצה מנצחת נראה לי שכן אפשר היה להוציא ממנו יותר עם סבלנות ואפילו להסב אותו לשחק בפנים ביעילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 3:31 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
רדדדדטטט, אתה מפלצת...

בשולי הדברים - הציטוטים של הלפרין מסוף המשחק לגבי השינוי שהפועל עושה בהתקפה מאז שהוא נכנס, זה בערך הכי הרבה חוסר כבוד לעמיאל שמישהו כמו הלפרין יכול היה להפגין.

ערוץ 5 כתב:
הלפרין הרחיב ואמר: "אני לא אשב פה אחרי שני משחקים ואגיד מה אנחנו עושים יותר טוב, אבל אין ספק שאחד הדברים ששמנו עליהם דגש זה קצת פחות להשתולל בהתקפה. הרבה פעמים איבדנו את הראש, נכנסנו לסחרחורת עם עצמנו ולקחנו זריקות לא טובות. חשוב לנו לשלוט בקצב ולאט לאט אנחנו מצליחים לעשות את זה. כולנו יודעים שהקבוצה הזאת לא מאוזנת במאה אחוז ויש דברים שהיא חסרה. אנחנו אפילו לא קרובים למה שאנחנו יכולים לשחק".

המאמן הוסיף: "אני לא יודע כמה זמן אני אהיה על הקווים, המטרה שלי קודם לייצב את המערכת. אני יכול להגיד ששנתיים וחצי מאז שפרשתי, להיות מאמן זה הדבר הכי קרוב ללהיות שחקן. הכל אצלי עדיין סוער ממה שעברנו ומה שחשוב לי זה רק שהקבוצה תנצח ושנחזור למסלול. כל הצוות עוזר לי המון, זה הכל חדש לי, והשחקנים עוזרים לי המון ואם לא היה לי את זה לא הייתי יכול להביא את הדברים שאני חושב שיכולים לעזור לקבוצה הזאת".

תכוון אותי למשפט שהדליק אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 4:59 pm 
Junior

עניין הקצב במשחק ההתקפה, כמובן. מה שנהוג בראיונות מהסוג הזה זה להגיד ״לא שינינו כלום, זו עדיין הקבוצה של אורן והנצחון הזה מוקדש לו. לפעמים יש סיטואציה שצריך שינוי ובלה בלה בלה״. מה שהלפרין בעצם אמר (וגם קילפטריק, בראיון איתו) זה שהדבר שהוא שינה, זה הדבר האחד שהכי מאפיין את משחק ההתקפה של המאמן שהוא החליף, ועל הדרך גם קרא לכדורסל שהוא שיחק ״השתוללות״.

אגב, אם זה נשמע כאילו יש לי איזשהי ביקורת על הלפרין בעניין הזה, אז ממש לא. שנאתי כל שנייה של עמיאל בהפועל ואין לי שום בעיה שיעקצו אותו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 5:35 pm 
Hall of Famer

קילפטריק בראיון נשמע כאילו הוא מעריץ את הלפרין כבר שנים, משהו כמו (אני לא זוכר ציטוט מדויק, אלא זו רוח הדברים) "אני מת שמאמן אדיר ונדיר כמו יותם ימשיך איתנו עד סוף השנה".
אני לא טוען אם זה מוצדק/מוגזם, אבל אני כן מסכים עם הנביא שזו התבטאות קצת חריגה בתקופה הקצרה שלאחר החלפת מאמן, שברור שיש "צל" של השוואות למאמן הקודם וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 6:20 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
קילפטריק בראיון נשמע כאילו הוא מעריץ את הלפרין כבר שנים, משהו כמו (אני לא זוכר ציטוט מדויק, אלא זו רוח הדברים) "אני מת שמאמן אדיר ונדיר כמו יותם ימשיך איתנו עד סוף השנה".
אני לא טוען אם זה מוצדק/מוגזם, אבל אני כן מסכים עם הנביא שזו התבטאות קצת חריגה בתקופה הקצרה שלאחר החלפת מאמן, שברור שיש "צל" של השוואות למאמן הקודם וכו'.

כן זה מרגיש מוגזם, ונראה כמו לפתוח על עמיאל באמריקאית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 6:24 pm 
Sophomore

בלי קשר לדעה אובייקטיבית מניח שיש לקילפטריק עוד משקעים מסדרת החינוך מול מנרסה. משום מה אנחנו מניחים ששחקנים ידעו תמיד לשים דברים כאלו מאחוריהם אבל בסוף הם אנשים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 6:29 pm 
Sophomore

אני חושב שזה פשוט הטיפוס, בנאדם מערכתי. אחרי הניצחון בגליל הוא דיבר על כמה האימונים האחרונים עם עמיאל היו טובים וכמה השחקנים רוצים ללמוד ממנו.

בעמודי השחקנים באתר של המנהלת יש הקלטה קצרה של השחקן, בדרך כלל שניה או שתיים, מבטא את שמו. במקרה של קילפטריק ההקלטה אורכת 14 שניות והאופן שבו הוא מבין את המשימה, יחד עם קצב הדיבור שלו בראיונות והציטוטים מספר תהלים בטוויטר די פוסלים את הסיכוי שמדובר בעקיצות נגד מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 1:45 pm 
Hall of Famer

אני מאמין שכשיובל יחזור מהפציעה בקרוב הוא יקבל יותר קרדיט מאדם וזה יוסיף לירושלים עוד רכז מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 3:05 pm 
מנהל פורום

אני באמת מאחל לילד הזה לא לקבל דקות יותר לעולם בקבוצה שלנו, אלא להנות מכדורסל בקבוצה כלשהי בתחתית הלאומית או בצמרת הארצית.
אתם יכולים לצחוק על אדם כמה שאתם רוצים, אבל הוא הכריע משחקים (יותר מאחד או שתיים) בקריירה שלו
את הניצחון הראשון שלנו העונה, אנחנו פחות או יותר חייבים לו
אז יש לו ימים גרועים ואז הוא נראה כמו סמל של עליבות, אבל עשה משהו בקריירה כבר
אסור להשוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 6:58 pm 
Freshman

אדם בתקופה נוראית, מן הסתם ההחטאות אבל גם לא מוצא את עצמו בשיטה.
ורקמן בלא מעט משחקים לאחרונה זרק יותר ממנו ל3 וזה לא במקרה (ומחשבה מחרידה בפני עצמה).
הבית ספר שעושים לו בהגנה זה שילוב של זה שהוא מגן חלש ועכשיו גם בדיכאון, במשחק האחרון באמת הוא היה נזק.
הוא עוד יתן משחקים אבל האמת לאמיתה היא שבלי שיתחיל לאמץ לעצמו כל מיני כלים אקסטרות כאלו סטייל פניני, יהיה לו קשה להצדיק קריירה ברמות האלו בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 7:15 pm 
Hall of Famer

אחזור על עמדתי הידועה, אדם אריאל מעולם לא היה שחקן ברמה של מוביל בקבוצת צמרת, הוא שחקן מלא חסרונות עם יתרון אחד, בקיצור לכל היותר שחקן משלים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 7:47 pm 
Junior

עמדתך הידועה היא קונצנזוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 7:52 pm 
מנהל פורום

ברור שהוא שחקן משלים
הרכז ההוא שכרגע פצוע עם שם של רשת אופנה ארכאית הוא שחקן משלים רק אם משלים את עצמנו באשליות, אפרופו משלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 7:54 pm 
Freshman

זמן פנוי ברכבת וזו התוצאה. דירוג הסגל הישראלים :

1. מ.תא - זיו, סורקין, דיברטולומיאו, כהן, בלייזר
2. אילת - הובר, בן משה, רוינה, קרטר (נפצע), שוכמן
3. חיפה - וייס, ריימן, נסטרנקו, שמחון, אביטל
4. רשלצ - קולשוב, ארצי , פלטין, דוברת, אלכנסדר, פלד
5. גליל - לוי, צצאשווילי, טל, אייזנדורף, מושקוביץ
6. ירושלים - וורקמן, גרשון, אריאל, שגב, שנידרמן
7. חולון - מנקו, פניני, משגב, בורדיון
8. ה.תא - טימור, זלמנסון, שולדברנד, אמסלם, בני
9. גלבוע - בריסקר, אביבי, חנוכי, קולרנליוס, סרור, מעיין
10. הרצליה - דוסון, כהן, קרביץ ,סהר
11. נס ציונה - גוט, דן, טישמן, קררה, לוינסון
12. ב"ש - ווריק, זיס, סגל , אייזנהארט

אפשר להתווכח על הדירוג אבל אין לנו את הישראלים הטובים ביותר בליגה למול הצהרות העבר.
ואז התלות בזרים היא עצומה וכאשר גם שם הימרו , אז מקבלים נדנדה של יום אסל יום בסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 09, 2021 10:48 pm 
Freshman

בעיקר זה נראה שאין ישראלים טובים מוכחים בליגה למעט במכבי. מחוץ למכבי אין אף שם שהייתי חש בוודאות שהוא ישתלב בהפועל.

נניח שזו לא הייתה בעייה(התנגדות הקבוצה , חוסר אתיות) , איזה ישראלי מחוץ למכבי הייתם מביאים להפועל עכשיו בבטחון שזה ישנה משהו?

והאם יש ישראלים במכבי שכדאי לנסות להביא ויש סיכוי שמכבי תשחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 137 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: