סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:11 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן, לא ראית את המשחק, אה?

סוף סוווף, סעמק.
מקווה שזה ישחרר קצת לחץ, כי אין ספק שהיה חתיכת קוף על הגב של הקבוצה, ראו את זה בעיקר על קילפטריק שלא יכול היה לפגוע עם אבן באוקיינוס הערב, אבל גם אובה ואדאמס נראו אחרת לגמרי ברגע שהקבוצה קיבלה מומנטום בסוף.
וורקמן היה אדיר בסוף ואובה סוף סוף הגיע לאירופה.
המצב עדיין לא מדהים מבחינת סיכויים להמשך, אבל לפחות יש איזשהו סיכוי שזה ישחרר משהו ונופיע למשחקים הנותרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:12 am 
Sophomore

stavs כתב:
ערן, לא ראית את המשחק, אה?

הלכתי עם ההערכה שלי ומי שמאמין לא מפחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:25 am 
Senior

מה שבטוח - סנטר ויפה שעה אחת קודם. אני מחבב את מייקר, אני מתבאס שזה לא עבד איתו ואפילו חושב שהקבוצה נראתה איתו טוב יותר מאשר עם שגב עד לפני שבועיים בערך, אבל זה לא עובד והוא לא רלוונטי.
למשחק הבא צריך להגיע עם סנטר שהתאמן לפחות שבועיים-שלושה עם הקבוצה, זו ההזדמנות האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:25 am 
Hall of Famer

קילפטריק משלוש העונה באירופה : 22-3.
קילפטריק משלוש העונה בליגה : 26-13.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:29 am 
Freshman

בכל תסריט מנרסה ראשונה. מה שאומר שהמשחק נגד קרשיאקה יותר חשוב . כי בהחלט ייתכן שהפולנים ינצחו את מנרסה בפולין, הם הובילו לאורך רוב המשחק הראשון.

ניצחון של הפועל בשלוש ומעלה על קרשיאקה , יביא את הפועל למקום שני בשבוע הבא ( אם הפולנים יפסידו למנרסה) או לבית משולש זמני ולכן לא רלבנטי לחשב אותו .

במקרה של הפסד פולני למנרסה - והפסד פולני נוסף לקרשיאקה - הפועל במקום שלישי אם תפסיד למנרסה ושני אם תנצח במנרסה ( ותנצח בשלוש את קרשיאקה)
הפסד פולני למנרסה ונצחון על קרשיאקה יתנו להפועל מקום שלישי ( אם תנצח את קרשיאקה ב3) או שני אם תנצח בכל הפרש את קרשיאקה ומנרסה

נצחון פולני על מנרסה ונצחון פולני על קרשיאקה - ייתן להפועל מקום שלישי ( במידה וניצחה במעל 2) , או שלישי אם תנצח את גם קרשיאקה(לא בהפרש) וגם את מנרסה בכל מקרה לא ייתן מקום שני.
נצחון פולני על מנרסה והפסד לקרשיאקה , ישים את הפועל במקום הרביעי אם תפסיד במנרסה ושני אם תנצח שם ( בתנאי שההפרש על קרשיאקה גדול מ2)

הפסד לקרשיאקה ונצחון פולני גומרים את הסיפור.

הפסד לקרשיאקה והפסד פולני מחייבים נצחון על מנרסה והפסד פולני גם לקרשיאקה - אחרת הפועל אחרונה.

מבחינת ההנהלה אני מניח שהיתה החלטה לעכב את הרכש עד להחלטה על מאמן ועד לניצחון היום. אם הפועל היתה מפסידה היום - ככל הנראה היו משחררים את מייקר - ולא מביאים זר נוסף בשלב הזה (ואולי גם לא מאמן)

עכשיו השאלה היא אם קודם זר ואז מאמן , קודם מאמן ואז זר , או להשאיר את יותם ולהביא זר. אני אהיה מאד מופתע - אם לא יהיה מאמן/זר בראשית שבוע הבא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:32 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
קילפטריק משלוש העונה באירופה : 22-3.
קילפטריק משלוש העונה בליגה : 26-13.

בעונה שעברה:

ביורוקאפ בגראן קנריה - 20 אחוז לשלוש
בליגה הספרדית בגראן קנריה - 40 אחוז ל-3
בליגה הטורקית בטופאש - 42 אחוז ל-3

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:34 am 
Hall of Famer

ערן כתב:
כצפוי ירושלים מנצחת את המשחק הזה...אמנם לא בהפרש הרצוי, אבל נצחונה של ירושלים לא הוטל בספק אף לא לרגע אחד במהלך המשחק הזה, אלא רק אם תשיג את ההפרש או לא.
כעת כל מה שירושלים צריכה לעשות זה לנצח את מנרסה שכבר הבטיחה את המקום הראשון ואין לה על מה לשחק.

ראינו את אותו משחק?
במחצית כל מי שהיה באולם היה קונה ניצחון בנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:36 am 
Freshman

ניצחון של האסל.
בתחושה שלי סטאל קבוצה יותר טובה. יודעים להניע כדור, הגיעו בקלות למיס-מאצ׳ים שרצו וקלעו גם סלים גדולים. הרגיש לי שהם היו יותר קרובים לנצח ב-12 מאשר אנחנו

ובכל זאת סימני חיים - אובה וורקמן עם מחצית אדירה. שמח גם בשביל אדם אריאל שקצת נכנס לעיניינים.
אבל במבט מפוכח - קו קדמי של קייזר גייטס ושגב זה סביר להפועל ב״ש, אין לנו מה לחפש באירופה בלי גבוה שגם משחק בצבע. הייתי מחליף את מייקר ובנט בשיבוט של איתי שגב וכבר היינו נראים יותר טוב מעכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:52 am 
Sophomore

סטאל אמנם קבוצה בנויה ומאומנת טוב אבל עם תקציב באמת עלוב ושחקנים שאת כולם היינו יכולים להביא בקיץ בקלות אם היינו רוצים. עצם הדיבור עליהם כפייבוריטים מראה כמה הפועל נבנתה גרוע יחסית לתקציב ומעבר לזה כמה אפילו מהשחקנים שכבר הבאנו לא מוציאים מספיק.

לגבי יותם ויכולתו כמאמן ראשי הלאה. אמנם בכל הקשור לכדורסל רואים שיפור מההתפרעות תחת עמיאל, אבל אני דווקא ראיתי נקודות מדאיגות בדיוק באספקטים שבהם חשדתי שיותם יהיה חלש כמאמן - הצד המנטלי. הוא בוודאי לא הצליח להביא את הקבוצה במוד המנטלי הנכון למשחק הזה כשמצד אחד לא הצליח לייצר את האטרף והמלחמה בהגנה כבר מההתחלה ומצד שני לא הצליח להביא אותם לפוקוס ורמת דריכות המתאימים כשכמות הטעויות חוסר ריכוז והאיבודים המביכים במיוחד בחצי הראשון הייתה הזויה. בסוף במשחק בית מכריע מול יריבה חלשה כמו הפולנים כל מה שהיה צריך זה איזה סימונה שיכניס אטרף ואמונה וזה היה נגמר ב-15 קל גם בלי התקפה מתוחכמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:54 am 
מנהל פורום

כמה גגות חטפנו לפי הסטט? מהצפיה במשחק ישלי תחושה של 5 גגות לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 1:05 am 
Sophomore

אני מהמר שלא יהיה מאמן. נראה שהלפרין די נהנה, הצליח לחבר את השחקנים למשימה ומתפקד יפה, בטח בכל מה שקשור לניהול רוטציה (החיה את אריאל וקיצץ את גרשון, שהתקשה להתמודד כמוביל כדור עם האתלטיות של הקו האחורי של סטאל; החזיר את אריאל במקום אדאמס כשראה ששלישיית הגארדים הזרים מבלבלים אחד את השני ויצר ספייסינג שחיסל את האיזורית הגבוהה שלהם והביא לריצה שלנו; מצא דקות מנוחה לכולם (חוץ מאובה - אותו הוא טחן) ונמנע מבעיית עבירות, והעיקר - לא חזר על הטעויות שעשה בחצי הראשון עם מייקר) והתאמות (חיתוכים מהפינות מול האיזורית הגבוהה, עזרה על יאנג הטיפש, ועזרה על הקלעי שנשאר בצד החזק עם שומר שבא מהצד החלש). יגיעו לאיזו הסכמה עם מייקר ובמה שנחסוך יביאו גבוה זר. חבל על הכסף, הניצחון היום הוא מעשית סוף הסיפור באירופה.

יכול להיות שהוא נכשל בלהכניס טירוף טרם המשחק ואין ספק שהפתיחה הנוראית הרגה אותנו, אבל ראינו עם עמיאל שרוב הקבוצה הזאת לא מתפקדת כשהמערכת לחוצה. ברבע השלישי השחקנים עלו מאוד ממוקדים והרבה פחות לחוצים מברבע הראשון, וכשהגיעה הריצה בסוף הרבע היא גם התבטאה, סוף-סוף, במהפך. חשבתי שהיה צריך להושיב את אובה 2 דקות לסוף הרבע השלישי לנוח, הלפרין החליט שהפיכת התוצאה יותר דחופה וקשה לומר אם צדק או טעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 1:15 am 
Hall of Famer

נראה לי שהפועל חוסכת משכורת אם הלפרין ממשיך כמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 1:27 am 
Freshman

מה מייקר עושה בקבוצה עדיין - וכן עדיף בלי.
אם מחכים שהוא יבקש לעזוב ובכך יחסכו בפיצויים, אז לא נראה לי שזה יקרה.

ירושלים ניצחה עד עכשיו עם הלפרין 3 משחקים כולם בארנה.
לפחות אין סדרות חינוך וזה כנראה הכי טוב שאפשר להוציא מהסגל הקיים.

המשחק הבא ב-6 לדצמבר.
מקווה שעד אז יהיו שינויים בסגל לפחות בקו הקדמי.
כי אם שגב קולע ולוקח יותר ריב' מבנט ומייקר יחדיו, אז כל הכבוד לו אבל זה תעודת עניות לבניית הסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 6:38 am 
Hall of Famer

את בנט הייתי משאיר.
שחקן שיכול לתת 30 נקודות בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 8:28 am 
Freshman

לא ראיתי את שתי הדקות של מייקר במשחק היום , בהנחה שאי אפשר לחסוך סכום משמעותי בשחרור שלו - אני לא רואה סיבה לשחרר אותו - כל עוד יש אירופה. אני גם מאמין שמייקר לצד שחקן צבע דומיננטי יהיה משמעותי יותר גם בהתקפה. במשחקים שאני ראיתי הוא מאד משמעותי וחיובי בהגנה.

עם זאת אתמול לדעתי החמישייה הכי מצליחה של הפועל היתה גייטס, וורקמן אובה קלפטריק ואדם/אדמס - הם היו מעולים בהגנה ואפקטיבים יחסית בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 9:30 am 
Senior

bangalaDesh כתב:
ניצחון של האסל.
בתחושה שלי סטאל קבוצה יותר טובה. יודעים להניע כדור, הגיעו בקלות למיס-מאצ׳ים שרצו וקלעו גם סלים גדולים. הרגיש לי שהם היו יותר קרובים לנצח ב-12 מאשר אנחנו

ובכל זאת סימני חיים - אובה וורקמן עם מחצית אדירה. שמח גם בשביל אדם אריאל שקצת נכנס לעיניינים.
אבל במבט מפוכח - קו קדמי של קייזר גייטס ושגב זה סביר להפועל ב״ש, אין לנו מה לחפש באירופה בלי גבוה שגם משחק בצבע. הייתי מחליף את מייקר ובנט בשיבוט של איתי שגב וכבר היינו נראים יותר טוב מעכשיו

אני חושב שסטאל/אוסטרוב/באם סלאם ת'אנק יו מאם/איך שהם לא קוראים לעצמם הם לגמרי קבוצה טובה יותר במובן של קבוצה יותר מאומנת, יותר ממושמעת, שמשחקת כדורסל נכון יותר, תוקפת את החולשות של היריבה, לא מתפתה לעבירות מטופשות ל3, לא מסתבכת עם הוצאות חוץ וכו'.
מבחינת סגל השחקנים והכשרון, אני ממש לא חושב שהם טובים יותר וכעדות המהירות שבה המשחק הפך ממשחק של דו ספרתי להם לפלרטוט עם הדו-ספרתי לנו, על אף כל הדברים שכתבתי והעובדה שהם היו ביום קליעה מצוין ואנחנו ממש לא.
אני גם חושב שבסופו של דבר, בקלות היינו משיגים את ההפרש אלמלא קילפטריק ביום בלהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 9:38 am 
Junior

אחד הדברים הבולטים במשחק אתמול זה שחצי מהתרגילים של הפולנים הביאו את אחד הפורוורדים שלהם לפוסט אפ על שומר נמוך ממנו, ואז הפועל היתה צריכה לשבור את הראש - להביא עזרה, לא להביא עזרה, להביא עזרה מהצד החזק ולקבל שלשה וכו'. בהפועל, לעומת זאת, אני זוכר פוסט אפ אחד של בנט שהיה כל כך גרוע ונגמר בזה שהוא מוסר את הכדור לידיים המושטות של איזה פולני, בניסיון נוגע ללב למסור לשלשה בפינה הרחוקה. אי אפשר לשחק ככה כדורסל לאורך זמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:04 am 
Hall of Famer

המון שלשות של הפולנים באו מתרגלים. חלקם כאלה שדרשו רמת ביצוע גבוהה כמו קלעי שיש לו חצי שני לשחרר כדור,ועדיין זה היה אחרי חסימה או מסירה.
השלשות של הפועל באו כולן מהיילי מאריס או סתם קלעי שנשאר חופשי בפוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:15 am 
Junior

מעניין מאוד איך הפועל הולכת לשנות את הסגל עד המשחק בטורקיה. נראה שגבוה כלשהו במקום מייקר זה כבר דבר די סגור. השאלה אם יש עוד משהו בקנה.

בעיניי, נועם דוברת זה הכיוון הכי מעניין. המניה שלו בשפל שיא ולהפועל יש גם מה לתת תמורתו. אם הפועל מביאה רכז ישראלי, אני חושב שעמית גרשון, שההבאה שלו מלכתחילה היתה די משונה, ישמח לקצור את הפירות של תחילת העונה הטובה שלו במקום אחר.

כמובן שהכל גם תלוי בשאלת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:34 am 
Hall of Famer

אני רק אציין את המילה "קריטי" בכותרת הנושא
את "המשחק הכי חשוב של העונה" שצוין בהמשכו
ובפרספקטיבה כוללת - אלו הדברים שנאמרו גם על המשחקים הראשון (נרטיב של "קריטי לפתוח טוב בבית מול יריבה חזקה" וכו'), השני ("אחרי הפסד ביתי אסור חלילה למעוד פעם נוספת"), השלישי ("קרב ישיר על העלייה"), ומן הסתם גם על המשחק הבא, ועל המשחק האחרון באם ירושלים תגיע אליו אם סיכוי...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:46 am 
Freshman

לגבי הלפרין, הרבה שיקולים אבל דווקא הטייק של של גור שלף אתמול היה מדוייק- האפיזודה הזמנית הוא קוריוז, צריך מאמן אמיתי.
לא יודע לגבי הצד המנטלי וגם לא הייתי מצפה ממנו להביא רבאק זה לא האופי שלו, מקצועית הוא כן עשה טעויות שהיו משמעותיות.
ברור שהוא שידרג את ניהול הרוטציה באופן כללי כי אצל עמיאל זו היתה קטסטרופה, אבל אתמול הוא פיספס דברים ברורים.
למשל החלפת כל החמישייה ברבע הראשון אחרי שההכנסה של אדאמס כבר הורידה לנקודה מה שהעלה חזרה ל10.
למשל העיקוב בהחזרה של וורקמן (למרות 3 העבירות) שאתמול שינה את המשחק לא רק דרך האסל- הוא אשכרה היה המוח...
אגב ההערה האחרונה, עצם המחשבה ההזוייה בפני עצמה רק מדגישה כמה אין בקבוצה הזו מנהלי משחק, ואשכרה וורקמן היה זה שהכריח את הקבוצה לשחק פנימה ברבע השלישי. ומכאן עולה התהייה הגדולה של מה עושים הלאה, יותר מהחלפת הגבוה (או שניים) שניראית טריוויאלית.

קודם כל הפרצוף העצוב של הלפרין בראיון בסוף אתמול לא היה במקרה, ההבדל בין ה12 לסתם ניצחון הוא ענק.
זה כמובן משפיע על כמה הקבוצה הולכת להשקיע בשינויים- הכסף פה ידבר (ואולי גם הנכונות של אחד כמו מאמן ז׳לגריס המדובר).
קילפטריק סקורר ללא כל יכולת לנהל משחק, אדאמס כנל למרות שיש לו יותר סיכוי לנהל משחק בין שניים עם גבוהה מוכשר יותר משגב.
נשארנו עם רכז יחיד שהוא אובה, שחקן אדיר שכיף לראות אבל אין לו את זה כפלור מנג׳ר. ליד בלאט הוא היה התאמה מושלמת למשל.
מאחר ואין שום רכז ישראלי בשטח, אני באמת לא יודע מה אפשר לעשות מבחינת שינויים.
גם אם איך שהוא נצא מהבית הזה, בלי שינוי מהותי במרכיב הקריטי הזה אין סיכוי שנגיע רחוק במפעל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:56 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
אני גם חושב שבסופו של דבר, בקלות היינו משיגים את ההפרש אלמלא קילפטריק ביום בלהות.

אני כבר לא בטוח שמדובר ביום בלהות של קילפטריק. משחק אחד טוב מול קרשיאקה ו-3 משחקים שנראים אותו דבר בדיוק. מהשלוש קליפטריק עומד על 13.6% וללא המשחק הראשון על 5.6% והוא כנראה השחקן היחידי בעולם שזורק יותר שלשות במשחק (6 במשחקים הללו) מהאחוז בו הוא קולע אותם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:18 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
stavs כתב:

אני כבר לא בטוח שמדובר ביום בלהות של קילפטריק. משחק אחד טוב מול קרשיאקה ו-3 משחקים שנראים אותו דבר בדיוק. מהשלוש קליפטריק עומד על 13.6% וללא המשחק הראשון על 5.6% והוא כנראה השחקן היחידי בעולם שזורק יותר שלשות במשחק (6 במשחקים הללו) מהאחוז בו הוא קולע אותם.

לא יודע, הוא הרגע נתן משחק מעולה נגד גלבוע גליל, וזה גם לא היה הראשון שלו במדי הקבוצה, ככה שזה לא שהוא גמר לגמרי את הסוס.
הוא קלעי שנע סביב 85-90% מהעונשין לאורך הקריירה שקלע אתמול 1-5 מהעונשין, די ברור שזה לא היה היום שלו (ובעיני גם די ברור שהיה שם עניין מנטלי, לחץ או לא יודע מה) ושזה לא פשוט השחקן ואין מה לצפות ליותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:36 pm 
Hall of Famer

יש פער מאד גדול בין קליפטריק של אירופה לקילפטריק של הליגה.
יש פער מאד גדול בין הרמה שירושלים משחקת באירופה לזאת שבארץ.
השאלה היחידה היא האם ההבדלים ביכולת של קילפטריק בין שתי הליגות נובעות מהבדלי הרמות או מסיבה אחרת. סיבה לאופטימיות היא שקילפטריק שחקן מוכר באירופה והראה את היכולות שלו. סיבה לפסימיות היא שכבר 3 משחקים באירופה הוא מסריח לחלוטין את המגרש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:42 pm 
Freshman

מסקנות שלי:1.מוזר שיש מאמן שלא מנסה בכל להפסיד את המשחק עם הרכבים הזויים..כבר שינוי לטובה
2.טיפה הזיה שאין לנו שחקן שיודע לייצר יתרון כשהכדור מגיע אליו בעמדות 3,4,5 (ע"ע יאנג אצלם) חושב שצריך לוותר על קילופטריק בשביל זה..
3.אין לנו סנטר ברמה שזה לא יאמן..שגב חטף איזה 6 שלשות רק בגלל חוסר ריכוז של שניה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה