סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 12:48 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
יש פער מאד גדול בין קליפטריק של אירופה לקילפטריק של הליגה.
יש פער מאד גדול בין הרמה שירושלים משחקת באירופה לזאת שבארץ.
השאלה היחידה היא האם ההבדלים ביכולת של קילפטריק בין שתי הליגות נובעות מהבדלי הרמות או מסיבה אחרת. סיבה לאופטימיות היא שקילפטריק שחקן מוכר באירופה והראה את היכולות שלו. סיבה לפסימיות היא שכבר 3 משחקים באירופה הוא מסריח לחלוטין את המגרש.

אני מסכים עם הכל, אבל קילפטריק לקח אתמול 5 זריקות ל3, לפחות שלוש מתוכן היו זריקות ברמת קושי לא גבוהה במיוחד - בטוח לא גבוה מזו שהוא נתקל בה בליגה, אני לא זוכר מספיק טוב כדי לומר שלא הייתה אחת או שתיים ברמות קושי כן גבוהה יותר.
תוסיף לזה את ה1/5 המאוד לא אופייני שלו מהעונשין ותקבל שהייתה פה הופעה מתחת לממוצע מצידו במקומות שלא תלויים בכלל ביריבה.
אני באמת חושב שגם אחרי שלוקחים בחשבון את ההגנה העדיפה של הפולנים, מאוד הגיוני היה לצפות שקילפטריק יקלע שלשה או שתיים + 3 קליעות עונשין יותר משקלע. זה 6 עד 9 נקודות שאני באמת חושב שביום רגיל הוא נותן, אז מבחינתי זה לגמרי נכנס להגדרה של יום רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 1:15 pm 
Junior

הימור שלי - לא מסיים פה את העונה.

יש משהו מאוד מוזר באופן שבו הקריירה שלו התרסקה בשלוש-ארבע השנים האחרונות. לפני ארבע שנים הוא היה סוג של שחקן חמישייה ב-nba. ב-2018 הוא עוד שיחק איזה עשרה משחקים בשיקגו שבהן קיבל 25 דקות למשחק ונתן 15 נק' בממוצע. ואז, בשנתיים האחרונות הוא לא מצליח להשאר באותה קבוצה יותר מכמה חודשים, גם כשמדובר בקבוצות הדרג השני והשלישי באירופה. פנאתינייקוס-בודצ'נוסט-טופאש-גראן קנאריה-הפועל תוך שנתיים וחצי. למה בדיוק? התחושה שלי - אלכוהול, פציעה, או משהו מעולם בריאות הנפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 1:41 pm 
Senior

יחד עם זאת, הפעם היחידה שבה הוא שוחרר מקבוצה באמצע העונה הייתה מטופאש - אל פאו הוא הגיע באמצע וסיים אותה (לא המשיך, אני מניח, בין היתר כי פיטינו לא המשיך), בבודצ'נוסט הוא שיחק עד פרוץ הקורונה ואז נעצרה שם העונה, מטופאש הוא שוחרר באמצע כאמור ואז סיים את העונה בגרן קנאריה. אם בהפועל הוא כן מסיים עונה אז זו קריירה די סטנדרטית לשחקן אמריקאי באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 2:02 pm 
מנהל פורום

יש משחקים שהוא מסמר ההצלחה, לא הייתי חותך אותו. ההפך אם מצליחים להביא אותו לאיזור שבו הוא מתפקד טוב, הוא יכול להפוך לנכס
החשד באלכוהול, לא נראה לי מופרך, זה מאוד משפיע על יציבות
הנוהג של הפועל לא לאפשר לשחקנים לבלות מחוץ לירושלים, משפר מאוד את הסיכויים לנהל את סיכון האלכוהול וחיים לא ספורטיביים

גם אובה אגב יכול להפוך לנכס, בבנייה נכונה יותר של הסגל, מנהל מגרש טוב כשאובה עולה להחליף אותו כשצריך אנרגיות וחדירות או לשחק לצידו כחיפוי הגנתי

בנט לא יכול להפוך לנכס, יכול מקסימום להיות אינסטנט אופנס בקבוצה/זר שישי. התקרה שלו די ברורה

מייקר, זה סוג המקרים שחבל שאין לנו קבוצת בת בליגה לאומית שאפשר להריץ בה שחקנים
הוא מפוחד, הוא לחוץ, והעובדה שהוא על המדף שמה אותו בצורך להוכיח בכל שניה שהוא על המגרש
הוא צריך מקום שמשחקים כדורסל ברמה סבירה ועדיין אפשר לטעות
מעניין מה הוא עשה ב G ליג אם אכן שיחק בה
הכישרון שלו ברור ונראה לעין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 2:10 pm 
Hall of Famer

bangalaDesh כתב:
ניצחון של האסל.
בתחושה שלי סטאל קבוצה יותר טובה. יודעים להניע כדור, הגיעו בקלות למיס-מאצ׳ים שרצו וקלעו גם סלים גדולים. הרגיש לי שהם היו יותר קרובים לנצח ב-12 מאשר אנחנו

ובכל זאת סימני חיים - אובה וורקמן עם מחצית אדירה. שמח גם בשביל אדם אריאל שקצת נכנס לעיניינים.
אבל במבט מפוכח - קו קדמי של קייזר גייטס ושגב זה סביר להפועל ב״ש, אין לנו מה לחפש באירופה בלי גבוה שגם משחק בצבע. הייתי מחליף את מייקר ובנט בשיבוט של איתי שגב וכבר היינו נראים יותר טוב מעכשיו

מייקר כבר לא נספר וברור שהוא יוחלף בקרוב .בירושלים צריכים להזרז עם החילוף לקראת 2 המפגשים בטורקיה וספרד

האבסורד הוא שמייקר המאכזב הוא השחקן הכי יקר בסגל הירושלמי ויצטרכו להגיע איתו להסדר על הפיצויים....

איתי שגב חייב להתאמן שעות על זריקות העונשין וללמוד לשים את הכדור בקרש-סל .הוא באמת נלחם ומשתדל אבל מופעי הנגרות שלו כבר מוגזמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 2:27 pm 
Junior

stavs כתב:
יחד עם זאת, הפעם היחידה שבה הוא שוחרר מקבוצה באמצע העונה הייתה מטופאש - אל פאו הוא הגיע באמצע וסיים אותה (לא המשיך, אני מניח, בין היתר כי פיטינו לא המשיך), בבודצ'נוסט הוא שיחק עד פרוץ הקורונה ואז נעצרה שם העונה, מטופאש הוא שוחרר באמצע כאמור ואז סיים את העונה בגרן קנאריה. אם בהפועל הוא כן מסיים עונה אז זו קריירה די סטנדרטית לשחקן אמריקאי באירופה.

יתכן מאוד, כמובן, שאני מזיין את המוח. עכשיו אני רואה שבטופאש היו לו ממוצעים אדירים ואולי בכלל העזיבה שלו שם באמצע השנה היתה לצורך שדרוג. מצד שני, אם המועדון חתך אותו אחרי חודשיים כשהוא נותן כאלה מספרים, זה אפילו עוד יותר מוזר. בקיצור, אין לי באמת מושג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 3:56 pm 
Sophomore

אני שוב מזמין את הקה"ק לחשבון הטוויטר של קילפטריק. לא מפסיק להשתפך על כמה טוב לו עם משפחתו בירושלים, כמה הקבוצה מחוברת, הקהל, הקדוש ברוך הוא ועוד כהנה וכהנה. אז או שבאמת הבקבוק מדבר או שפשוט מדובר בבחור סימפטי, בן 32 עוד מעט, קצת שבע (רווי?), עשה כבר NBA, הרוויח יפה, מטפח תחביב כמעצב בגדים מכוערים. כמה חד אנחנו מצפים שיהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 5:25 pm 
Hall of Famer

אני רק שאלה
האם קייזר גייטס שחקן כדורסל טוב יותר מויילי וורקמן?

אני מסתכל בממוצעים בליגה: וורקמן (הנגר ההתקפי העצום - כידוע) משחק 7.5 דקות פחות, וחרף זה קולע יותר נקודות, באחוזים הרבה יותר טובים לשתיים (76% לעומת 50%), וגם הוא עם יותר ריבאונדים, אסיסטים וחטיפות (שוב, חרף ההפרש ההפוך בממוצע הדקות למשחק).
באירופה הפער בדקות כבר בולט יותר (26.7 לגייטס, לעומת 15.3 לוורקמן), וברוב הקטגוריות גייטס אמנם מוביל כמותית (אבל לא פר דקה).

אז איך השחקן הישראלי כה מושמץ ואילו הזר לכאורה בסדר, לא מדברים בכלל על החלפתו וכו'?
האם זו חלוקת דקות סבירה בין השניים? (בפרט בליגה שוורקמן לא נרשם במקום זר אחר, יכול לשחק בחמישייה לצד 4 זרים וכו')

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 5:33 pm 
מנהל פורום

גייטס הוא עילוי הגנתי
גורם לטרנט להראות רך כחמאה
וכשהשלשות שלו נכנסות הוא בכלל ...
לא באותה ליגה.
חבל על הזמן שאתה משקיע בסטט. תבוא להרצליה לחגיגה הבלגית ונדבר אחרי משחק שתראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 5:34 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
stavs כתב:

יתכן מאוד, כמובן, שאני מזיין את המוח. עכשיו אני רואה שבטופאש היו לו ממוצעים אדירים ואולי בכלל העזיבה שלו שם באמצע השנה היתה לצורך שדרוג. מצד שני, אם המועדון חתך אותו אחרי חודשיים כשהוא נותן כאלה מספרים, זה אפילו עוד יותר מוזר. בקיצור, אין לי באמת מושג...

או שהוא מתרגל עלינו שיעורי בית בקורס חשיבה חיובית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 6:18 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני רק שאלה
האם קייזר גייטס שחקן כדורסל טוב יותר מויילי וורקמן?

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 7:34 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
אני מהמר שלא יהיה מאמן. נראה שהלפרין די נהנה, הצליח לחבר את השחקנים למשימה ומתפקד יפה, בטח בכל מה שקשור לניהול רוטציה (החיה את אריאל וקיצץ את גרשון, שהתקשה להתמודד כמוביל כדור עם האתלטיות של הקו האחורי של סטאל; החזיר את אריאל במקום אדאמס כשראה ששלישיית הגארדים הזרים מבלבלים אחד את השני ויצר ספייסינג שחיסל את האיזורית הגבוהה שלהם והביא לריצה שלנו; מצא דקות מנוחה לכולם (חוץ מאובה - אותו הוא טחן) ונמנע מבעיית עבירות, והעיקר - לא חזר על הטעויות שעשה בחצי הראשון עם מייקר) והתאמות (חיתוכים מהפינות מול האיזורית הגבוהה, עזרה על יאנג הטיפש, ועזרה על הקלעי שנשאר בצד החזק עם שומר שבא מהצד החלש). יגיעו לאיזו הסכמה עם מייקר ובמה שנחסוך יביאו גבוה זר. חבל על הכסף, הניצחון היום הוא מעשית סוף הסיפור באירופה.

יכול להיות שהוא נכשל בלהכניס טירוף טרם המשחק ואין ספק שהפתיחה הנוראית הרגה אותנו, אבל ראינו עם עמיאל שרוב הקבוצה הזאת לא מתפקדת כשהמערכת לחוצה. ברבע השלישי השחקנים עלו מאוד ממוקדים והרבה פחות לחוצים מברבע הראשון, וכשהגיעה הריצה בסוף הרבע היא גם התבטאה, סוף-סוף, במהפך. חשבתי שהיה צריך להושיב את אובה 2 דקות לסוף הרבע השלישי לנוח, הלפרין החליט שהפיכת התוצאה יותר דחופה וקשה לומר אם צדק או טעה.

צריך גם לקחת בחשבון שהוא שיחק עד כה 3 משחקים בארנה ופה הקהל נותן אקסטרה מבחוץ בהטרפת השחקנים וייצור מוטיביציה. ככה שחוסר היכולת שלו לייצר מוטיבציה וריכוז תהיה עוד יותר אקוטית במשחק חוץ בטורקיה מול קהל עוין שילחיץ את השחקנים הלא מנוסים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 7:42 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
יש פער מאד גדול בין קליפטריק של אירופה לקילפטריק של הליגה.
יש פער מאד גדול בין הרמה שירושלים משחקת באירופה לזאת שבארץ.
השאלה היחידה היא האם ההבדלים ביכולת של קילפטריק בין שתי הליגות נובעות מהבדלי הרמות או מסיבה אחרת. סיבה לאופטימיות היא שקילפטריק שחקן מוכר באירופה והראה את היכולות שלו. סיבה לפסימיות היא שכבר 3 משחקים באירופה הוא מסריח לחלוטין את המגרש.

זה נכון גם לגבי אובאסואן לפחות עד אתמול (כשגם אתמול זה לא היה משחק בסדר גודל של מה שראינו ממנו בליגה). לדעתי זה לא הרמה הכללית כי הפולנים באמת לא משהו אלא יותר הפיזיות ויותר מזה השיפוט שיותר מאפשר משחק אגרסיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:37 pm 
מנהל פורום

יש איזה מקור נורמלי לכמות הצופים אתמול באולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:58 pm 
Hall of Famer

בשידור אמרו 6 אלפים וקצת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 11:01 pm 
מנהל פורום

באתר של BCL אין מספר
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 11:50 pm 
Sophomore

באתר של הBCL, אלוהים יודע למה, עדיין לא מדווחים על כמויות צופים.
הדיווח הרשמי היה 6,100. הטבעת התחתונה היא משהו בסביבות 6,200 והייתה כמעט מלאה, יחד עם תאים וכאלה זה די מתכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 12, 2021 12:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כשיש הרבה קהל (במשחקים מסויימים) הם דווקא שמחים לדווח. אם הם לא מדווחים, כנראה שהם מתביישים במספרים באופן כללי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 12, 2021 12:21 pm 
מנהל פורום

אז זהו שאתמול שמתי לב למספר בזיוני של 2600 במוסקבה והוא פורסם באתר של היורוליג. בכלל מספרי הצופים (אולי בגלל מגבלות קורונה בחלק מהמדינות )
ואתמול בארנה היה מספר נאה בכל שלושת המשחקים בארנה היו מעל 5000. גם בפולין במשחק ששודר היה קהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 12, 2021 1:47 pm 
Sophomore

תזה חמודה ראי, רק שבארנה היה יותר קהל ברביעי האחרון ממה שהיה אמש במוסקבה, ברצלונה, אתונה וברלין. לא בדיוק משהו להתבייש בו, אבל גם את המספר הזה הם לא פרסמו באופן רשמי. דבילי למדי, אבל בוא לא נסדר את המציאות לפי התיאוריות שבאנו איתן מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 12, 2021 2:59 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
כשיש הרבה קהל (במשחקים מסויימים) הם דווקא שמחים לדווח. אם הם לא מדווחים, כנראה שהם מתביישים במספרים באופן כללי.

לא חושב שהם מתביישים במשחקים של למעלה מ-6000 צופים..... כמה יש כאלה כבר במפעל הזה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 8:35 am 
Hall of Famer

כשיש להם משחקים של 10000 ויותר הם מאד שמחים לדווח וכבר עשו את זה בעבר, כולל מאמרים מיוחדים באתר שלהם.
אין שום סיבה להסתיר את נתוני הקהל בעונה הרגילה אם הם כל כך גאים בהם. אבל הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 11:54 am 
מנהל פורום

אז מה, אתה אומר ש 6,000 קטן עליהם מכדי לפרסם?

נראה לי שזו מדיניות גורפת מאז הקורנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 3:55 pm 
Hall of Famer

זו מדיניות גורפת מאז היווסדו של המפעל. הם לא מפרסמים נתונים באופן גורף, בטח בעונה הרגילה, ולא עשו את זה אף פעם.
אם בפלייאוף או בפיינל פור יהיו משחקים עם 10000 כזה, פתאום תראה לא רק פרסום בבוקס סקור, אלא מאמר שלם בעמוד הראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 83 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה