סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שבת של כדורסל
הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 1:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מיאמי התחילו לוהטים, עם שלשות של רובינסון.
מאז קלארקסון קלע 3 שלשות רצופות, החליט לזרוק את הרביעית עוד כשהוריד את ריבאונד ההגנה ולמזלו שחקן מחליף עשה עליו עבירה. סיים עם להטוטים ופלואטור על הבאזר.
סה"כ 14 מתוך ה-24 של יוטה. עדיין יתרון למיאמי עם 27 אפילו בלי באטלר ועם זה שלאורי חטף שתי זפטות ללחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שבת של כדורסל
הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 1:44 am 
מנהל פורום

וגובר מסתבך עם עוד קטטה, הפעם הוא הקורבן, אבל קיבל טכנית יחד עם דדמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 6:33 am 
Senior

אני לא מבין איך אוון מובלי כל כך טוב כבר עכשיו והוא לא נבחר ראשון. לא זוכר גבוה רוקי כ"כ מרשים כבר הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 9:55 am 
Sophomore

טיילר הירו עד כה עם 21.5 נק' למשחק, שיפור של 6.4 משנה שעברה. הוא משחק יותר וזורק יותר, אבל גם שיפר את האחוזים מכל הטווחים (בערך שני אחוז יותר). נותן גם 5.6 ריב' ו-3.7 אס'.
כתבתי בתחילת השנה שאני חושש שמיאמי תהיה השנה קבוצה קשוחה אבל לא תגיע רחוק בגלל שהם כבר זקנים. אם הירו ממשיך ככה, יתברר שטעיתי.
זה גם עוזר שבאטלר עדיין נראה בשיאו, בגיל 32. לאורי (35) לעומת זאת בהחלט מראה את סימני הזמן עם צניחה גדולה בנק' וירידה באחוזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 11:44 am 
Senior

Yuval כתב:
אני לא מבין איך אוון מובלי כל כך טוב כבר עכשיו והוא לא נבחר ראשון. לא זוכר גבוה רוקי כ"כ מרשים כבר הרבה זמן.

אני מצטרף לכל הסופרלטיבים עליו, הוא מדהים בינתיים, אבל זה לא שמישהו העלה בדעתו שהוא עשוי להראות ככה בחודש הראשון של הקריירה שלו.
נראה לי שמי שיותר האמין בו כפרוספקט חשב שהוא עשוי להראות ככה בעוד שנתיים-שלוש (ובגלל זה הוא בכלל היה מועמד לבחירה ראשונה או שנייה בדראפט שנחשב למאוד top heavy), אבל לא בפאקינג נובמבר 2021.

אני מאוד תופס מקאנינגהם בינתיים (ד"א משחק לא טוב שלו הלילה, אבל שוב התעלה בקלאץ' - בפעם השלישית כבר העונה), בארנס נראה נהדר והולך להיות שחקן ההגנה של העונה מתישהו, גרין ממש ממש מוכשר, אבל מובלי נראה גבוה של פעם בעשור כרגע, אני באמת חושב שאנתוני דיוויס לא מרגיש כמו תסריט מאוד אופטימי בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 1:34 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

מובלי פשוט פנטסטי, ומה שיותר מרשים זה שמעבר לעובדה שהוא כשרון על, הוא גם נראה הרבה יותר בוגר ועם IQ כדורסל הרבה יותר גבוה ממה שבדרך כלל יש לרוקים טריים שרק נחתו בליגה, גם מבחינת הגנה, גם מבחינת ניהול משחק וגם מבחינת תנועה ללא כדור. איפה הוא ואיפה היה ג'יימס ווייזמן, שנבחר על טיקט דומה במקום השני בשנה שעברה, פער של שמיים וארץ.

לגבי הירו, אני חושב שחלק משמעותי מהאכזבה ממנו בשנה שעברה הייתה שפשוט לא הייתה לו פגרה, מיאמי הגיעה לגמר, לא הייתה ליגת קיץ, מחנות האימונים קוצרו ופשוט לא היה לו זמן, לא לנוח, לא לעבוד על הגוף שלו פיזית ולא לעבוד על המשחק שלו, ובסוף הוא גם היה פצוע כמעט תמידית בחצי השני של העונה. הכשרון שלו שם ולא סתם קוראים לו Walking bucket, לילד יש כשרון טבעי כסקורר גם כשהשלשות לא נופלות לו, הוא משחק אגרסיבי וחכם, תענוג של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 2:08 pm 
Hall of Famer

צללתי קצת למספרים של קליבנלד, כמה דברים מעניינים:

אין להם סקורר דומיננטי עד כה, 6 שחקנים קולעים 13 (מרקאנן) עד 17 (גרלנד) נקודות בממוצע עד כה. פרט לרוביו, כל חמשת האחרים בני 24 ומטה.
משחקים בהרכבים מאוד גבוהים - מרקאנן עולה בחמישייה בעמדה 3, אוקורו לעיתים פתח בעמדה 2 כאשר אחד מהגארדים היה חסר.
קבוצה עמוקה יחסית (מה שיעזור להם כעת בתקופה ללא סקסטון) - עקרונית החמישייה השנייה (כאשר כולם כשירים) היא רוביו, אוקורו, עוסמן, דין וייד וקווין לאב - לא רע בכלל.
סקסטון עומד על 16 נקודות בממוצע, לאחר שקלע 17 כבר בעונת הרוקי שלו, 21 בעונה השנייה ו-24 בעונה הקודמת. בינתיים הוא ירד בצורה חדה באחוזי השלוש (רק 24.4% עד כה, לעומת 37-40% בכל אחת מעונותיו הקודמות), ואף באחוזי העונשין (74%, לעומת 81-85%). הוא גם מוסר חצי מכמות האסיסטים בעונה שעברה (2.1 לעומת 4.4) אבל מאבד בדיוק אותו דבר ( 2.8 ) - משהו לא הכי טוב היה בגזרה שלו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 2:30 pm 
Senior

דין וויד הוא שחקן שכל תפקידו הוא לבלבל אנשים - כשאתה לא רואה את המשחק ומסתכל בבוקס-סקור הוא מבלבל אותך וגורם לך לשנייה לחשוב שדווין וויד חזר לקליבלנד, כשאתה כן רואה את המשחק אתה חושב שהוא קווין לאב ושקווין לאב עדיין משחק כדורסל.
וזה הדבר הכי מבלבל מהכל - שקווין לאב באמת עדיין משחק כדורסל! איכשהו ב3 משחקים שראיתי את קליבלנד הוא לא שותף, אז אני בראש שלי הוא שחקן עבר, אבל מסתבר שכן שותף ב7 משחקים העונה וקולע 10 נקודות למשחק, די הפתיע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 2:41 pm 
Hall of Famer

יש לא מעט סקוררים שפתחו את העונה ממש רע, ביל, לילארד, טייטום, סקסטון, טריי יאנג, דיארון פוקס (ווצ'ביץ' אם רוצים להכניס גם גבוהים), יש מצב שהעובדה שהליגה החליפה דגם של כדור משחק משפיעה במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 2:52 pm 
מנהל פורום

הכדור זה אחד, גם בצ'מפיונס של פיב"א יש דיבור על זה
השני זה שינוי בדגש של השיפוט, ככה שבכל פעם שהתוקף יוזם את המגע, במקרה הטוב אין עבירה, במקרה הגרוע זו עבירת תוקף
אני מניח שזה גם מקשה על הסקוררים הבולטים מעונות קודמת
אולי פחות על הגבוהים אבל בטח על הגארדים דוגמת ביל/דיים/הארדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 3:02 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
צללתי קצת למספרים של קליבנלד, כמה דברים מעניינים:

אין להם סקורר דומיננטי עד כה, 6 שחקנים קולעים 13 (מרקאנן) עד 17 (גרלנד) נקודות בממוצע עד כה. פרט לרוביו, כל חמשת האחרים בני 24 ומטה.
משחקים בהרכבים מאוד גבוהים - מרקאנן עולה בחמישייה בעמדה 3, אוקורו לעיתים פתח בעמדה 2 כאשר אחד מהגארדים היה חסר.
קבוצה עמוקה יחסית (מה שיעזור להם כעת בתקופה ללא סקסטון) - עקרונית החמישייה השנייה (כאשר כולם כשירים) היא רוביו, אוקורו, עוסמן, דין וייד וקווין לאב - לא רע בכלל.
סקסטון עומד על 16 נקודות בממוצע, לאחר שקלע 17 כבר בעונת הרוקי שלו, 21 בעונה השנייה ו-24 בעונה הקודמת. בינתיים הוא ירד בצורה חדה באחוזי השלוש (רק 24.4% עד כה, לעומת 37-40% בכל אחת מעונותיו הקודמות), ואף באחוזי העונשין (74%, לעומת 81-85%). הוא גם מוסר חצי מכמות האסיסטים בעונה שעברה (2.1 לעומת 4.4) אבל מאבד בדיוק אותו דבר ( 2.8 ) - משהו לא הכי טוב היה בגזרה שלו.

סקסטון, סומן כבר כבעייתי. רואה או טרייד עליו או אי הארכת חוזה רוקי, או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 3:55 pm 
Sophomore

לדעתי גם זה שהפגרה בקיץ הייתה קצרה משפיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 14, 2021 11:16 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
סקסטון, סומן כבר כבעייתי. רואה או טרייד עליו או אי הארכת חוזה רוקי, או משהו כזה

לא רואה טרייד עליו
הארכת חוזה תלויה מן הסתם בביקוש שלו וכמה הוא מצפה לקבל...
אני במקומם לא מפריז כאן בכלל בהצעה
גם רוביו מסיים חוזה, כך שכן יהיה חור מסוים לקליבלנד בעמדת הגארד הפוטנציאלית בעונה הבאה בלעדיי שניהם

השאר חתומים קדימה
בקיץ 23 גארלנד מסיים חוזה, ואותו אני כן רואה נשאר שם
במקביל גם קווין לאב יסיים לשדוד אותם, אז יוכלו תיאורטית גם להתחזק מה-FA

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה