סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 6
הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ההפסד מטריד, אלא הקיפאון בשינויים. אם זה לא קורה תוך יום-יומיים, אין טעם לשנות בכלל

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

נערך לאחרונה על ידי red בתאריך ב' נובמבר 15, 2021 11:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:20 pm 
Sophomore

צמצום הרוטציה של הלפרין, שהוא בעיקרו דבר רצוי, היה מוגזם היום; חכמה שבדיעבד לומר, אבל היה צריך להכניס את קילפטריק לשתי דקות בסוף הרבע השלישי ולהשאיר סיכוי לערב אותו ברבע האחרון. בלי זה נשארנו עם שישה וחצי שחקנים מותשים. לא ברור לי גם לאן נעלם וורקמן כי התיאום ההגנתי ברבע האחרון היה רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:25 pm 
מנהל פורום

אז נגמר 85-79 להרצליה. בסה"כ, לא הפסד נורא. אבל לקבוצה הזו אין תקנה כ"כ לדעתי. אבל מי יודע, הם כל כך משונים שהכל יכול להיות.

בכ"א, אני תוהה אם לא יצאו נשכרים דווקא מלהביא דווקא 3 ורכז ויעבירו את גייטס ל-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:25 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
ido כתב:
אדם אריאל עם 17+ ב-22 דק' משחק. הבאים אחריו (משתי הקבוצות עם 4+

הזוי. בנאדם לא מורגש בכלל.

מסיים עם 15+, הכי גבוה במשחק (אוננואקו מוביל את הרצליה עם 11+), במשחק שנמר 85-79 להרצליה. היחיד בהפועל עם +- חיובי. את 11 דק' שהיה על הספסל הרצליה ניצחה ב-21 הפרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:26 pm 
Junior

לא ייצאו, כי חייב סנטר. כל העולם יודע שיש לנו רק גארדים או גבוהים שזורקים מבחוץ

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:26 pm 
Freshman

אבימאל כתב:
האחוזים של איתי שגב מדהימים. (25%) בהתחשב שכך שכל הזריקות שלו בטווח של חצי מטר מהסל.

אחלה שגב. הייתי מביא עכשיו שיבוט שלו במקום בנט הדפקט הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:34 pm 
Junior

לא ראיתי את המשחק אז אני ניזון רק מהבוקס סקור, אבל צמצום רוטציה זה אחלה רק בהנחה שאתה נותן לשחקנים שטובים בכדורסל הרבה דקות על חשבון אלה שפחות טובים בכדורסל. אבל אם איתי שגב מקבל פי שתיים דקות מאנתוני בנט ואדם אריאל פי שלוש מקילפטריק (עוד הימור פרוע: הוא בדרך החוצה), אז באמת שאין יותר מדי מה להגיד מעבר לזה. מדובר בקונספט שהתפרק. אפשר לדבר על הסנטר שאמור לבוא, על רכז שאולי ישנה משהו ובטח שעל מאמן, אבל מי שצריך באמת ללכת הביתה זה מי שמנהל את העסק...

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ב' נובמבר 15, 2021 11:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:41 pm 
Junior

קילפטריק היה צריך כבר להיות בבית. למרות משחק אחד טוב, הוא איבד לחלוטין את היתרונות שלו. יש לו עדיין קליעה שיכולה ליפול לפעמים מול הגנות חמאה, אבל ההגנה שלו רעה מאוד, הוא מאבד בלי סוף ונראה תלוש לחלוטין. מבין שלושת הגארדים - הוא החוליה החלשה, וגם לא כזה שאתה יכול לבנות אצלו על שיפור ולמידה.
בין בנט ומייקר - ברור שמייקר הוא שיילך. למרות שהייתי מחליף את שניהם אם היה את מי להביא.
מבחינת סגל, המצב של הקבוצה הזו כל כך מחריד, שכדי ממש להוציא משהו מהעונה צריך שני זרים חדשים ולפחות עוד ישראלי אחד תפקודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:43 pm 
Freshman

מה לעשות שהם היו יותר טובים?

עם קילפטריק זה יותר מורכב, כי יש את האפשרות שיכנס למשחק. אבל בנט לא מחובר לכלום
ההבדל היחיד בימים הטובים שלו הוא כמה דקות שבהן שנכנסות לו כמה שלשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 11:44 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
לא ראיתי את המשחק אז אני ניזון רק מהבוקס סקור, אבל צמצום רוטציה זה אחלה רק בהנחה שאתה נותן לשחקנים שטובים בכדורסל הרבה דקות על חשבון אלה שפחות טובים בכדורסל. אבל אם איתי שגב מקבל פי שתיים דקות מאנתוני בנט ואדם אריאל פי שלוש מקילפטריק (עוד הימור פרוע: הוא בדרך החוצה), אז באמת שאין יותר מדי מה להגיד מעבר לזה. מדובר בקונספט שהתפרק. אפשר לדבר על הסנטר שאמור לבוא, על רכז שאולי ישנה משהו ובטח שעל מאמן, אבל מי שצריך באמת ללכת הביתה זה מי שמנהל את העסק...

אז חבל שלא ראית. הרכב שלושת הגארדים היה אסון ברבע השני אז הלכו עם השניים שהיו טובים יותר (אבל טעו כשלא ניסו לתת לקילפטריק משהו בכל זאת בסוף הרבע השלישי, כי הטריקים של אובה ואדאמס לא עבדו יותר מאיזושהי נקודה). בנט לא יותר טוב בכדורסל מאף אחד והיה מזעזע בהגנה, קיבל ארבעה סלים על הראש ברציפות - בחדירה, בשלשה, הלך לאיבוד אחרי חסימות, מה שתרצה. שגב סיים שני דאנקים יפים והדקות הטובות היו איתו.

אני לא מאמין בהפסדים "טובים", אבל הייאוש מחוסר היכולת של ההנהלה לעשות שינויים בסגל מעלים הרהור שאולי בכל זאת יש דבר כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 12:00 am 
Junior

לא יודע. אני חושב שמבין 3 ההחתמות הנוצצות של היום המרגש ההוא, היחיד שהייתי איכשהו חושב להשאיר זה מייקר, ודווקא הוא זה השחקן שברור שחותכים. לא תצליחו לשכנע אותי שהוא שחקן יותר גרוע מאיתי שגב. ואם בנט נראה יותר גרוע משגב, אז אל תלביש אותו. בקיצור, מערכת מפורקת. מבין שישה זרים, שלושה שהם כשלון מוחלט. המאמן שהוחתם קרס מנטאלית עוד לפני שהתחילה העונה. כיף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 2:54 am 
Hall of Famer

מה שקורה בראשון מוזר לטעמי הרבה יותר מאשר בירושלים.
נשארו עם אותו מאמן (שהוא אחלה מאמן לליגה שלנו בסך הכל), דוברת, קולשוב וטל פלד ממשיכים, הביאו את ארצי בנוסף, הביאו 4 זרים בתחילת העונה (ולא נתקעו עם 3 או משהו), ועדיין כלום לא עובד.
מבחינתי העדות הכי רעה למצבם היא העובדה שטו הולוואי קיבל 38,39,39 דקות בשלושת המשחקים שלו פה, זה די מראה שהמערכת בהיסטריה, ושמשהו ממש ממש ממש לא בסדר עם דוברת (רק 6 דקות במשחק הערב, עומד על 1/17 מהשדה בארבעת המשחקים האחרונים).

הפועל חיפה עם 27/36 (75%) לשתי נקודות הערב.

לפני המחזור הייתה טבלה מגניבה עם 3 קבוצות בכל אחד מהמאזנים הבאים: 1-4, 2-3, 3-2, 4-1.
כמובן שבמחזור הזה - שלושת הראשונות הפסידו, ושתיים מהאחרונות (פרט לראשון) ניצחו.
כעת 5 קבוצות מובילות עם מאזן 2-4.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:29 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אבימאל כתב:
וקילפטריק ממשיך להיות טוב בכל חוץ מלקלוע.

מה הוא עשה טוב חוץ מלקלוע?

האמת? מפתיע לרעה , זריקות לא קשורות באחוזים נמוכים ואפס תרומה בכל שאר האספקטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:30 am 
Sophomore

red כתב:
מאוד מאוד מטריד שזה עדיין הסגל. קילפטריק ומייקר כבר היו צריכים להיות מזמן על המטוס. אם ויתרו על העונה - לחסוך כסף. אם לא ויתרו - אדרבא.
אם עמיאל בנה את הקבוצה הזו, צריך להחתים אותו מחדש עוד הערב רק כדי לפטר שוב, וחוזר חלילה עד סוף העונה. אם יותם אחראי - להשאיר אותו לסבול על הקווים מהזוועה הזו.

ירושלים תעשה בשכל אם תביא רכז במקום קילפטריק , וסנטר במקום מייקר , עזבו שכל , זה מאסט אם הם לא רוצים עונה עוד פחות טובה מהקודמת , סגל מאד לא מאוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:33 am 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אז נגמר 85-79 להרצליה. בסה"כ, לא הפסד נורא. אבל לקבוצה הזו אין תקנה כ"כ לדעתי. אבל מי יודע, הם כל כך משונים שהכל יכול להיות.

בכ"א, אני תוהה אם לא יצאו נשכרים דווקא מלהביא דווקא 3 ורכז ויעבירו את גייטס ל-4.

ירושליים זקוקה למשחק פנים כמו אויר לנשימה , גייטס הוא סטרץ' 4 ללא משחק פנים כלל, בנט (שוב , למה החתימו אותו) לא נכנס פנימה וחיי בעיקר על הקשת , רכז זה חובה , סנטר זה חובה , 3? בשביל מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:36 am 
Senior

מקצועית אני לא בטוח שצריך לשחרר את קילפטריק - הוא נותן עונה מאכזבת ולגמרי לא מספק את הסחורה, אבל ביותר מדי משחקים - כולל זה של אתמול - הוא פשוט סופסל מהרבע השני ולא קיבל מספיק הזדמנויות להכניס את עצמו למשחק.
יכול להיות שיש לזה סיבה לא מקצועית, ואז כנראה שבאמת נכון לשחרר אותו, אבל גם אם כן - ואני חושב שזו דעה די לא פופולרית - לא הייתי מביא רכז במקומו.
הפועל שנה אחר שנה נופלת למלכודת הזו של לשחק עם גארדים קטנים מדי שיריבות עם טיפה שכל צדות בחילופים ועושות עליהם סלים קלים בצבע.
העונה אנחנו כבר עכשיו עם בעיית סייז ובסופו של דבר, גם אם הבאת רכז וסנטר זרים שהם הצלחה, נגיע למצב ש4 הזרים הכי טובים שלנו הם אובה, אדאמס, הרכז והסנטר ואתה כבול להרכב של 3 רכזים (מבחינת גודל, לא נכנס להאם אובה ואדאמס רכזים) כהרכב הכי חזק שלך.
אז אולי אני סתם מצולק מהסגל של שנה שעברה שכלל 10 שחקנים, שארבעה מתוכם רכזים קטנים, אבל אם משחררים את קילפטריק, לדעתי צריך לחפש שחקן בעמדות 2-3 שמסוגל לייצר גם מכדרור. קל מאוד לזרוק שם כזה אחרי הפסד, אבל שימו את כריס באב בהפועל וזה נראה הרבה יותר טוב מאשר עם רגלנד או ג'קובן לצורך העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:36 am 
Sophomore

bangalaDesh כתב:
אבימאל כתב:
האחוזים של איתי שגב מדהימים. (25%) בהתחשב שכך שכל הזריקות שלו בטווח של חצי מטר מהסל.

אחלה שגב. הייתי מביא עכשיו שיבוט שלו במקום בנט הדפקט הזה

בנט ומייקר הם 2 החתמות שהיה ברור לכל אדם שמבין קצת בכדורסל , שלא יצליחו , בנט אשכרה סגר חוזה לעונה על משחק אחד , מייקר אפילו את זה לא מסוגל לתת , הזוי שבירושליים חשבו שדווקא אצלם , אפשר לשנות סדרי עולם.
מה שמוזר זאת היכולת של קילפטריק שנראה מזעזע.
רוב קבוצות ליגת העל שלנו בנויות הרבה יותר טוב מירושלים , בפחות כסף , זה לא מחדל זה איבוד עשתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:39 am 
Hall of Famer

אני מחשיב את עצמי לאדם שקצת מבין בכדורסל ועדיין לא היה לי ברור שמייקר לא יצליח. למען האמת די הסתקרנתי לראות אותו וחשבתי שיש סיכוי שהוא יכול להפוך לעוגן הגנתי עם תרומה התקפית. לא מופתע שהוא נכשל, אבל גם זאת לא הייתה כרוניקה של מוות ידוע מראש בעיני. לעומת זאת בנט...

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:43 am 
Sophomore

stavs כתב:
מקצועית אני לא בטוח שצריך לשחרר את קילפטריק - הוא נותן עונה מאכזבת ולגמרי לא מספק את הסחורה, אבל ביותר מדי משחקים - כולל זה של אתמול - הוא פשוט סופסל מהרבע השני ולא קיבל מספיק הזדמנויות להכניס את עצמו למשחק.
יכול להיות שיש לזה סיבה לא מקצועית, ואז כנראה שבאמת נכון לשחרר אותו, אבל גם אם כן - ואני חושב שזו דעה די לא פופולרית - לא הייתי מביא רכז במקומו.
הפועל שנה אחר שנה נופלת למלכודת הזו של לשחק עם גארדים קטנים מדי שיריבות עם טיפה שכל צדות בחילופים ועושות עליהם סלים קלים בצבע.
העונה אנחנו כבר עכשיו עם בעיית סייז ובסופו של דבר, גם אם הבאת רכז וסנטר זרים שהם הצלחה, נגיע למצב ש4 הזרים הכי טובים שלנו הם אובה, אדאמס, הרכז והסנטר ואתה כבול להרכב של 3 רכזים (מבחינת גודל, לא נכנס להאם אובה ואדאמס רכזים) כהרכב הכי חזק שלך.
אז אולי אני סתם מצולק מהסגל של שנה שעברה שכלל 10 שחקנים, שארבעה מתוכם רכזים קטנים, אבל אם משחררים את קילפטריק, לדעתי צריך לחפש שחקן בעמדות 2-3 שמסוגל לייצר גם מכדרור. קל מאוד לזרוק שם כזה אחרי הפסד, אבל שימו את כריס באב בהפועל וזה נראה הרבה יותר טוב מאשר עם רגלנד או ג'קובן לצורך העניין.

קילפטריק פשוט נראה תלוש לחלוטין מהמסגרת החברתית , במקום להיות אי של יציבות הוא מופיע למשחק אחד ונעל ל 4.
למה צריך רכז באופן נואש? כי אובסוהן צריך לנוח ואין לו תחליף (אדאמס לא יכול להחליף אותו) , והוא גם לא כזה רכז אלא יותר בכיוון של גארד פיסי שיכול להגיע לטבעת ותו לא.
אין שום סיבה שלירושליים יהיה את הקו הקדמי הכי חלש בליגה שכוללת את ראשל"צ ונס ציונה. מול כל קבוצה שתעמיד מול ירושליים סנטר מעל הממוצע , ירושליים תפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:50 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני מחשיב את עצמי לאדם שקצת מבין בכדורסל ועדיין לא היה לי ברור שמייקר לא יצליח. למען האמת די הסתקרנתי לראות אותו וחשבתי שיש סיכוי שהוא יכול להפוך לעוגן הגנתי עם תרומה התקפית. לא מופתע שהוא נכשל, אבל גם זאת לא הייתה כרוניקה של מוות ידוע מראש בעיני. לעומת זאת בנט...

בוא נראה , באסט NBA שלמרות נתונים פיסים מרשימים , בגיל 24 כבר נזרק ממעגל ה NBA , שמעולם לא שיחק באירופה , שמגיע לקבוצה חדשה לחלוטין , לתפקיד שהוא לא מסוגל למלא ומעולם לא שיחק בו. מי ראה את זה לא מצליח???
טובים ממנו לא הסתגלו למעבר בין NBA לאירופה , טובים הרבה יותר לא הצליחו לתרום בפוזיציה שהיא לא הפורטה שלהם , אז בהינתן השילוב של גיל צעיר , קריירה די עלובה סה"כ , צעדים ראשונים באירופה , כניסה לקבוצה חדשה לחלוטין מ0 , ועוד ללא רכז , ולתפקיד שאין בסט הכישורים שלו (שהם??) יכולת למלא , לי אישית זה היה די ברור שזה יתרסק , כמובן מבלי לגרוע ולו במקצת ביכולת הבנת הכדורסל שלך , שאני מעריך אותה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:51 am 
Senior

מסכים שהקבוצה צריכה רכז נוסף באופן נואש, אבל אם זה רק בשביל הדקות שבהן אובה נח ואם זה במקום קילפטריק , הצורך הזה בכל זאת קטן יותר, בעיני, מהצורך בשחקן שיכול לשחק 3 וגם לכדרר חמישה כדרורים ברצף.
כרגע כמעט בכל הרכב אנחנו עם 3 שחקנים שלא יכולים ליצור כלום מכדרור, ולפעמים עם ארבעה. עמדות 3-4 ל מורכבות משחקנים שהתפקיד שלהם בהתקפה הוא לעמוד על הקשת ולרוץ מדי פעם לריבאונד התקפה ואני לא חושב שהפתרון צריך להיות לכבול את עצמך להרכב 3 גארדים גמדיים.

את הצורך ברכז/ מוביל כדור נוסף הייתי מנסה לפתור אולי דרך טובה ביי-אאוט לגארד ישאלי, עם כמה מיותר שזה נשמע, אולי דרך החלפה של אדאמס, אבל לא בהחלפה של קילפטריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 10:56 am 
Sophomore

stavs כתב:
מסכים שהקבוצה צריכה רכז נוסף באופן נואש, אבל אם זה רק בשביל הדקות שבהן אובה נח ואם זה במקום קילפטריק , הצורך הזה בכל זאת קטן יותר, בעיני, מהצורך בשחקן שיכול לשחק 3 וגם לכדרר חמישה כדרורים ברצף.
כרגע כמעט בכל הרכב אנחנו עם 3 שחקנים שלא יכולים ליצור כלום מכדרור, ולפעמים עם ארבעה. עמדות 3-4 ל מורכבות משחקנים שהתפקיד שלהם בהתקפה הוא לעמוד על הקשת ולרוץ מדי פעם לריבאונד התקפה ואני לא חושב שהפתרון צריך להיות לכבול את עצמך להרכב 3 גארדים גמדיים.

את הצורך ברכז/ מוביל כדור נוסף הייתי מנסה לפתור אולי דרך טובה ביי-אאוט לגארד ישאלי, עם כמה מיותר שזה נשמע, אולי דרך החלפה של אדאמס, אבל לא בהחלפה של קילפטריק.

אולי יש סיכוי קטן , שגודס יעוף מראשל"צ , יחתום בירושליים , ויביא איתו את דברת (שעד כה , אם לומר את האמת , מסריח את המגרש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 11:04 am 
Senior

Equilibrium כתב:
עמוס לב כתב:

בוא נראה , באסט NBA שלמרות נתונים פיסים מרשימים , בגיל 24 כבר נזרק ממעגל ה NBA , שמעולם לא שיחק באירופה , שמגיע לקבוצה חדשה לחלוטין , לתפקיד שהוא לא מסוגל למלא ומעולם לא שיחק בו. מי ראה את זה לא מצליח???
טובים ממנו לא הסתגלו למעבר בין NBA לאירופה , טובים הרבה יותר לא הצליחו לתרום בפוזיציה שהיא לא הפורטה שלהם , אז בהינתן השילוב של גיל צעיר , קריירה די עלובה סה"כ , צעדים ראשונים באירופה , כניסה לקבוצה חדשה לחלוטין מ0 , ועוד ללא רכז , ולתפקיד שאין בסט הכישורים שלו (שהם??) יכולת למלא , לי אישית זה היה די ברור שזה יתרסק , כמובן מבלי לגרוע ולו במקצת ביכולת הבנת הכדורסל שלך , שאני מעריך אותה מאד.

אני אפילו היום לא בטוח שמייקר לא יכול להצליח באירופה. כלומר, הוא לא יהיה אקפה אודו הבא, אבל גבוה ייחודי שנותן הגנה טובה, קליעה מבחוץ וסיום סביר סביב הטבעת אולי כן, אבל זה בהחלט 'אולי' והוא ללא ספק מאוד בוסרי ויצריך הרבה עבודה ממנו ומהקבוצה שבה הוא נמצא בכדי שזה יעבוד.
והפועל היא ללא ספק לא הקבוצה הנכונה בשביל זה, לא עם הלחץ שיש סביב הקבוצה כרגע, לא עם הבנייה העקומה, לא כשאין אף גבוה זר שיכול לכפות עליו בעמדה 5 או שאפילו ישלים אותו התקפית בצורה סבירה (כי אולי מייקר יכול היה להיות סבבה כמין סטרץ' 5 שמוסר טוב מההיי-פוסט, לצד 4 פיזי שיודע לעשות נקודות בצבע ובנט הוא ממש לא כזה) ובעיקר לא כשהוא לא נרשם אפילו לליגה.

הפועל צריכים להחליף אותו, אבל אני מסכים עם עמוס - זה ממש לא חד וחלק כמו שאתה מציג את זה, ואני אומר את זה כמישהו שהיה מהיותר סקפטיים כאן ביום של ההחתמה שלו.

דוברת הוא כמובן אחלה תסריט מבחינתי לרכז, אבל אני מניח שזה חתיכת לונג שוט וראשון במצבם לא יוותרו על הישראלי עם הכי הרבה פוטנציאל לשנות את העונה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 11:06 am 
Hall of Famer

אני רוצה להזכיר שירושלים עד עכשיו רצה פחות או יותר בלי פציעות משמעותיות
בסוף בתת המודע של החילופים צריך גם לחשוב האם ירושלים יכולה באופן סביר אי שם בעתיד לשרוד כמה משחקים ללא אובה (כעת - לא ניתן אפילו לדמיין זאת מרוב שזה הזוי...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 11:12 am 
Hall of Famer

מה עוד שאובה נמרח על הרצפה משהו כמו 8 פעמים בממוצע למשחק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה