סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 6
הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 11:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
Equilibrium כתב:
עמוס לב כתב:
אני מחשיב את עצמי לאדם שקצת מבין בכדורסל ועדיין לא היה לי ברור שמייקר לא יצליח. למען האמת די הסתקרנתי לראות אותו וחשבתי שיש סיכוי שהוא יכול להפוך לעוגן הגנתי עם תרומה התקפית. לא מופתע שהוא נכשל, אבל גם זאת לא הייתה כרוניקה של מוות ידוע מראש בעיני. לעומת זאת בנט...

בוא נראה , באסט NBA שלמרות נתונים פיסים מרשימים , בגיל 24 כבר נזרק ממעגל ה NBA , שמעולם לא שיחק באירופה , שמגיע לקבוצה חדשה לחלוטין , לתפקיד שהוא לא מסוגל למלא ומעולם לא שיחק בו. מי ראה את זה לא מצליח???
טובים ממנו לא הסתגלו למעבר בין NBA לאירופה , טובים הרבה יותר לא הצליחו לתרום בפוזיציה שהיא לא הפורטה שלהם , אז בהינתן השילוב של גיל צעיר , קריירה די עלובה סה"כ , צעדים ראשונים באירופה , כניסה לקבוצה חדשה לחלוטין מ0 , ועוד ללא רכז , ולתפקיד שאין בסט הכישורים שלו (שהם??) יכולת למלא , לי אישית זה היה די ברור שזה יתרסק , כמובן מבלי לגרוע ולו במקצת ביכולת הבנת הכדורסל שלך , שאני מעריך אותה מאד.

אני אפילו היום לא בטוח שמייקר לא יכול להצליח באירופה. כלומר, הוא לא יהיה אקפה אודו הבא, אבל גבוה ייחודי שנותן הגנה טובה, קליעה מבחוץ וסיום סביר סביב הטבעת אולי כן, אבל זה בהחלט 'אולי' והוא ללא ספק מאוד בוסרי ויצריך הרבה עבודה ממנו ומהקבוצה שבה הוא נמצא בכדי שזה יעבוד.
והפועל היא ללא ספק לא הקבוצה הנכונה בשביל זה, לא עם הלחץ שיש סביב הקבוצה כרגע, לא עם הבנייה העקומה, לא כשאין אף גבוה זר שיכול לכפות עליו בעמדה 5 או שאפילו ישלים אותו התקפית בצורה סבירה (כי אולי מייקר יכול היה להיות סבבה כמין סטרץ' 5 שמוסר טוב מההיי-פוסט, לצד 4 פיזי שיודע לעשות נקודות בצבע ובנט הוא ממש לא כזה) ובעיקר לא כשהוא לא נרשם אפילו לליגה.

הפועל צריכים להחליף אותו, אבל אני מסכים עם עמוס - זה ממש לא חד וחלק כמו שאתה מציג את זה, ואני אומר את זה כמישהו שהיה מהיותר סקפטיים כאן ביום של ההחתמה שלו.

דוברת הוא כמובן אחלה תסריט מבחינתי לרכז, אבל אני מניח שזה חתיכת לונג שוט וראשון במצבם לא יוותרו על הישראלי עם הכי הרבה פוטנציאל לשנות את העונה שלהם.

לא ראיתי את מייקר בירושלים בכלל ובNBA מעט מאד, ובכל זאת מפתיע אותי על פי נתוני הבסיס התיאורים שלו כבוסרי כלכך. הבנאדם עם 263 משחקי עונה סדירה ועוד 16 משחקי פלייאוף, ומתארים אותו כמו אחד שעלה לאחרונה מהנוער. השאלה אם זה הוא או השיטה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 11:45 am 
Hall of Famer

צריך גם להיות הוגנים ולהודות שמייקר לא קיבל מספיק הזדמנויות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 11:58 am 
Senior

Hacohen כתב:
stavs כתב:
Equilibrium כתב:
עמוס לב כתב:
אני מחשיב את עצמי לאדם שקצת מבין בכדורסל ועדיין לא היה לי ברור שמייקר לא יצליח. למען האמת די הסתקרנתי לראות אותו וחשבתי שיש סיכוי שהוא יכול להפוך לעוגן הגנתי עם תרומה התקפית. לא מופתע שהוא נכשל, אבל גם זאת לא הייתה כרוניקה של מוות ידוע מראש בעיני. לעומת זאת בנט...

בוא נראה , באסט NBA שלמרות נתונים פיסים מרשימים , בגיל 24 כבר נזרק ממעגל ה NBA , שמעולם לא שיחק באירופה , שמגיע לקבוצה חדשה לחלוטין , לתפקיד שהוא לא מסוגל למלא ומעולם לא שיחק בו. מי ראה את זה לא מצליח???
טובים ממנו לא הסתגלו למעבר בין NBA לאירופה , טובים הרבה יותר לא הצליחו לתרום בפוזיציה שהיא לא הפורטה שלהם , אז בהינתן השילוב של גיל צעיר , קריירה די עלובה סה"כ , צעדים ראשונים באירופה , כניסה לקבוצה חדשה לחלוטין מ0 , ועוד ללא רכז , ולתפקיד שאין בסט הכישורים שלו (שהם??) יכולת למלא , לי אישית זה היה די ברור שזה יתרסק , כמובן מבלי לגרוע ולו במקצת ביכולת הבנת הכדורסל שלך , שאני מעריך אותה מאד.

אני אפילו היום לא בטוח שמייקר לא יכול להצליח באירופה. כלומר, הוא לא יהיה אקפה אודו הבא, אבל גבוה ייחודי שנותן הגנה טובה, קליעה מבחוץ וסיום סביר סביב הטבעת אולי כן, אבל זה בהחלט 'אולי' והוא ללא ספק מאוד בוסרי ויצריך הרבה עבודה ממנו ומהקבוצה שבה הוא נמצא בכדי שזה יעבוד.
והפועל היא ללא ספק לא הקבוצה הנכונה בשביל זה, לא עם הלחץ שיש סביב הקבוצה כרגע, לא עם הבנייה העקומה, לא כשאין אף גבוה זר שיכול לכפות עליו בעמדה 5 או שאפילו ישלים אותו התקפית בצורה סבירה (כי אולי מייקר יכול היה להיות סבבה כמין סטרץ' 5 שמוסר טוב מההיי-פוסט, לצד 4 פיזי שיודע לעשות נקודות בצבע ובנט הוא ממש לא כזה) ובעיקר לא כשהוא לא נרשם אפילו לליגה.

הפועל צריכים להחליף אותו, אבל אני מסכים עם עמוס - זה ממש לא חד וחלק כמו שאתה מציג את זה, ואני אומר את זה כמישהו שהיה מהיותר סקפטיים כאן ביום של ההחתמה שלו.

דוברת הוא כמובן אחלה תסריט מבחינתי לרכז, אבל אני מניח שזה חתיכת לונג שוט וראשון במצבם לא יוותרו על הישראלי עם הכי הרבה פוטנציאל לשנות את העונה שלהם.

לא ראיתי את מייקר בירושלים בכלל ובNBA מעט מאד, ובכל זאת מפתיע אותי על פי נתוני הבסיס התיאורים שלו כבוסרי כלכך. הבנאדם עם 263 משחקי עונה סדירה ועוד 16 משחקי פלייאוף, ומתארים אותו כמו אחד שעלה לאחרונה מהנוער. השאלה אם זה הוא או השיטה.

כבר אמרתי את זה כאן לא מעט פעמים, אבל התפקיד שנדרש ממייקר בnba הוא שונה לגמרי ממה שהיית רוצה מגבוה מוביל באירופה.
בהתקפה הוא היה פיג׳יי טאקר וגם בהגנה הוא לא שמר על סנטרים כך שהוא לא שיחק הרב באיזור הטבעת.
ועם זאת, לא שיחק בקולג׳ים, לא שיחק בג׳י-ליג, שיחק בתיכונים בקנדה בכלל, כמות חד ספרתית של משחקים בנבחרת אוסטרליה. הניסיון שלו בכדורסל תחרותי שהוא לא של nba הוא ממש ממש מועט.
בnba הוא בעיקר היה צריך לרווח מגרש מרווח גם ככה, להיות סנטר באירופה, עם מגרש קטן יותר, כשאתה אמור להיות בין השחקנים הסוגים שעושים נקודות בצבע זה עולם שונה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 16, 2021 1:01 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
עמוס לב כתב:

אני די עם עמוס כאן, מייקר פוטנציאל מספיק מסקרן עם סייז, יכולות פיזיות ויכולות כדורסל, שאני בכלל לא הייתי פוסל הצלחה שלו באירופה באיזשהו שלב, לפחות כשחקן יורוליג סביר. אני מסכים שהסיטואציה בירושלים די גרועה בשבילו ומראש הסיכויים שלו להצליח שם לא היו בשמיים (בלשון המעטה), אבל אני כן חושב שפוטנציאל יש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 17, 2021 5:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הזכירו פה כבר כמה פעמים את נועם דוברת, שלפי הסטטיסטיקה לפחות תואר השחקן המאכזב של העונה כרגע נמצא אצלו בכיס.
ב-23 דקות בממוצע הילד (לפחות הוא עדיין בגיל שאפשר לקרוא לו כך) קולע 5.3 נק' באחוזים די מחרידים - 93% מהקו זה אמנם נפלא, אבל 6/25 מ-3 קצת פחות ועל 0/15 מה-2 אני לא יודע מה להגיד, אבל אם בא לכם לדבר באחוזים זה יוצא 15% מהשדה שזה אחלה בשביל גבינה בולגרית וקצת פחות בשביל שחקן כדורסל. ליכולת הסקורינג הזו הוא מוסיף 2 כ"ח (כולם בהגנה), 2.8 אס' על 2.2 איב', חטיפה אחת ו-2.5 נק' מדד בממוצע.
לא ראיתי אותו משחק העונה אבל ראשון נראית כמו הקבוצה החלשה בליגה ואני מעריך שהוא כנראה לא עושה מספיק "דברים שלא נראים בדף הסטטיסטיקה" בשביל לשפר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 17, 2021 9:15 pm 
Junior

סיפור מאוד מוזר דוברת.
משחק אחרון קיבל 6 דקות בלבד. פציעה או שלגודס נמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 17, 2021 9:19 pm 
Senior

במילים של גודס עצמו "coach decision"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]