סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 7:30 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יום שישי, 21:00
אפור וקודר בחוץ.
אשמח לראות קצת כדורסל - ולא, וולביקין מקפיץ 21 שניות בעוד ארבעה מסתכלים זה לפעמים מנצח משחקים, אבל לא כדורסל.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 8:42 pm 
Freshman

אני אשמח לראות שוב הצגה של סקוטי ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 8:48 pm 
Junior

בעיניי זה לא סותר,
אפשר לתת יופי של משחק גם בלי להיות היחיד שמחזיק בכדור.
ואגב, אני לא בא בטענות לסקוטי, סקוטי עושה מה שמבקשים ממנו. יש לו מאמן טמפון על הקווים שזוכה ליחסי ציבור חסרי תקדים לזר בעיניי בעוד הוא מתגלה כמאמן התקפה חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 10:48 pm 
Junior

אולימפיאקוס קורעת את מכבי 35 - 8 ברבע הראשון. כן, קראתם נכון.
המחצית מסתיימת בפור 25 ליוונים.

יאניס עם אסטרטגיית מאמן כדורגל במנג'ר - מכבי ת"א חטפה 0-7 ב-20 שניות, אז הוא מתחיל לעלות את כל מי שיש לו רייטינג גבוה בהגנה כאילו זה ליגת האלופות שלב הנוק-אאוט.
מיד, בגלל חוסר ביטחון של אותם שחקנים שהוא מעלה, זה נראה אפילו גרוע יותר ממה שזה ואז מתחיל כדור שלג שגומר על הכל.
במקום להשאיר את מי שהוא פתח איתו, להגיד להם, תקשיבו לי טוב, אף אחד לא זורק לסל מעכשיו לפני שהכדור עובר פעם אחת אצל הגבוה בפוסט-אפ. אף אחד לא זורק לפני שאתם מורידים 20 שניות מהשעון. תתחילו להרביץ בהגנה, שילכו לקו. בואו נתיש אותם, נוציא להם את האוויר קצת. נלך מעכשיו על סקור נמוך. אז הוא פשוט עושה חילופים כאילו הוא אכל קסטה מקולקלת.
מה זה הכדורסל הזה שהתקפה ראשונה, בחוץ, עושים תרגיל לזריקת שלוש של ווילביקין. מה קרה לימים ש-5 דקות ראשונות אף אחד לא זורק שלשה.
טפי על המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 11:31 pm 
מנהל פורום

יש לסרפרופולוס את היתרונות שלו, אבל חשבתי בהחתמה שלו ואני חושב עדיין שהוא לא בטופ
אלא מה?
יחסית לבית זונות שהלך במכבי לפניו הוא כוכב
תהיה התוצאה אשר תהיה היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 11:57 pm 
Junior

פאל בובה של שחקן. זכור לי שמישהו כאן הזכיר אותו כבר לפני כמה שנים עוד שהיה שם לא מוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 20, 2021 1:53 am 
Hall of Famer

הרבע הראשון הערב היה הגרוע ביותר של מכבי מאז ומעולם מבחינת פער. אני לא מצאתי רבע גרוע יותר בבדיקה שעשיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 1:57 am 
Hall of Famer

מן הסתם לא בכל משחק אולימפיאקוס נראית ככה, אבל איזה כיף לראות אותם.
כמה נקודות לגבי הממוצעים העונתיים שלהם:
1. רק שחקן אחד (וזנקוב) מקבל יותר מ-24 דקות בממוצע למשחק.
2. דורסי, שעמד בשתי עונותיו במכבי על קרוב לשתי שלשות מוצלחות במשחק ב-39%, עולה בינתיים ל-2.3 שלשות ב-44%. גם 2.4 אסיסטים זה לא רע בשבילו באופן יחסי (במכבי עמד על סביב 1.5).
3. 11 שחקנים שלהם מקבלים לפחות 11 דקות במשחק (כלומר השחקן ה-11 שם מקבל יותר דקות מהשחקן התשיעי במכבי), מה שלא ימנע מה"שיח" אצלנו להמשיך להסתלבט על אותם "סדרני עבודה" עם רוטציות ארוכות.
4. בפרט 6 מהנ"ל הם יוונים (כולל גארד די אלמוני בשם לארנצקיס שמקבל 13.5 דקות למשחק).
5. חסן מרטין פתח את העונה רק מאוד עם 39% עלובים לשתי נקודות (בעונה הקודמת קלע 72% לשם השוואה). כשהוא ייכנס טוב יותר לעניינים - פתאום גם יהיה להם כוח ראוי מתחת לסלים שעולה מהספסל.

לגבי מכבי, קלויארו בירידה משמעותית העונה, ולמעשה (מנקודת מבטי לפחות) ממשיך לקבל דקות רק כי הוא זר (ישראלי ממוצע, קרי - לא שחקן בית צעיר ש"רוצים לדחוף", עם תפוקה שכזו לא היה מקבל 25 דקות למשחק). בשלוש עונותיו הראשונות הוא קלע 55-61% לשתי נקודות, העונה הוא על 8/20 בינתיים, וזרק בסך הכל במצטבר רק שתי זריקות עונשין ב-11 המשחקים (לעומת סביב 1.8 זריקות עונשין למשחק בעונות קודמות - כמובן גם זה מעט, אבל לפחות אינדיקציה למעורבות כלשהי במשחק ההתקפה).
מפה לשם מי שעוד מאכזב מאוד הוא קמרון טיילור עם 2/14 לשלוש עד כה. גם שתי חטיפות זה די מעט לשחקן שלכאורה הגיע על תקן הגנתי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 2:01 am 
Junior

יאניס טמפון. מניח שעבד יומיים על הכנה למשחק הזה וזרק הכל תוך שניה. בתקווה שהכין כזו כמובן.
קיבל 7-0 ב - 50 שניות והתחיל להוציא שחקנים שהרכיב בחמישייה והעלה שחקנים בכושר לא טוב רק כי יש לי במנג'ר 85 הגנה ו-90 סטמינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 10:34 am 
Sophomore

יואב כתב:
יאניס טמפון. מניח שעבד יומיים על הכנה למשחק הזה וזרק הכל תוך שניה. בתקווה שהכין כזו כמובן.
קיבל 7-0 ב - 50 שניות והתחיל להוציא שחקנים שהרכיב בחמישייה והעלה שחקנים בכושר לא טוב רק כי יש לי במנג'ר 85 הגנה ו-90 סטמינה.

לא ברור לי ההשואה לטמפון (מה זה בדיוק אומר עליו ?)

אבל חייבים לקחת בחשבון , ביורוליג (כמו בNBA) אין זמן להכנה של קבוצה למשחק.
זה לא קורה .
צריך הרבה יותר הכנה של קבוצה בתחילת השנה לכמה אפשרויות משחק שונות.
מהן נבחר במה להשתמש בכל משחק נתון.
בגלל זה רואים ביורוליג הרבה מאמנים דוגמטיים כאלה שהחילופים שלהם קבועים ולא קשורים למשחק
והם נחשבים מאמנים מצוינים .

אתה לא צריך היום 0 יכול להגיב , אבל אם פעם זה היה 50% מניהול המשחק של מאמן , היום זה ירד משמעותית ברשימת הדרישות.

היום צריך לדעת לנהל סגל.
לנהל מערכת
לבצע רכש מתאים ולחבר את הפאזל
למנוע עומסים ופציעות במהלך העונה
לתעדף משחקים
להגביל דקות
וכו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 10:40 am 
מנהל פורום

בשביל מה יש סוללה של עוזרי מאמן? רק שואל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 10:46 am 
Hall of Famer

לא ראיתי את המשחק בכלל, אבל אם יש למכבי משחקים שהם MUST WIN, זה כנראה אחד המשחקים ההפוכים, משחק חוץ מול יריבה חזקה במחזור כפול, כשהקבוצה נמצאת במצב טוב בטבלה ואחרי ניצחון יפה על יריבה ישירה להעפלה, אם יש מקום שאפשר לשחרר קצת את הלחץ זה כאן. הבעיה העיקרית היא פחות עם ההפסד ויותר עם ההפרש, וכנראה שגם עם היכולת, אם מכבי תגיע בסוף לכל מיני שוברי שיוויון פנימיים, הוא עלול להיות בעייתי (אם כי להפסיד ב-17 אחרי שפיגרת ב-30 זה עדיין סוג של הרע במיעוטו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 12:24 pm 
Sophomore

ההישג הכי גדול של ספרופולוס בכל השנים שלו במכבי זה שהוא לימד את המועדון הכי לחוץ בעולם להכיל הפסדים. מילא להכיל הפסדים, להכיל טרחות מהסוג שהייתה בשישי בפיראוס. משפטים כמו "זה קורה להרבה קבוצות", "זה לא משחק שהוא מאסט ווין" ועוד כאלה בסגנון לא היו עוברים פעם את הדלת בכניסה ליד אליהו.
בלי ציניות - זה הישג מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 12:34 pm 
Hall of Famer

Avishai כתב:
ההישג הכי גדול של ספרופולוס בכל השנים שלו במכבי זה שהוא לימד את המועדון הכי לחוץ בעולם להכיל הפסדים. מילא להכיל הפסדים, להכיל טרחות מהסוג שהייתה בשישי בפיראוס. משפטים כמו "זה קורה להרבה קבוצות", "זה לא משחק שהוא מאסט ווין" ועוד כאלה בסגנון לא היו עוברים פעם את הדלת בכניסה ליד אליהו.

אני חושב שחלק מזה זה הפורמט, עד עונת 2015-16 היו 10 משחקים בשלב הראשון, אחר כך עוד 6-14 משחקים בטופ 16 ואחר כך סדרות והצלבות, כל הפסד, בכל שלב נתון, היה הרבה יותר דרמטי והיה הרבה יותר קשה להתאושש ממנו, פרט אולי למשחקי חוץ נגד קבוצות שהן ב-4-5 הבכירות ביבשת, כמעט כל משחק הוא מאסט ווין וקשה מאוד לתקן הפסדים. בפורמט החדש, ובמיוחד מאז שהורחב ל-18 קבוצות, יש 30-34 משחקים עד לפלייאוף, המשמעות של כל משחק ירדה משמעותית, מה גם שעם הוספת המשחקים, נוספו גם כמה מחזורים כפולים בכל עונה, והרבה יותר קשה לנצח 2 משחקים תוך 3 ימים, במיוחד אם לפחות אחד מהם בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 2:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יואב כתב:
פאל בובה של שחקן. זכור לי שמישהו כאן הזכיר אותו כבר לפני כמה שנים עוד שהיה שם לא מוכר.

אני כבר כמה שנים תומך בהבאה שלו למכבי, עוד מאז עונת הפריצה שלו בבויוקשהיר הטורקית בעונת 17/18. בעונה שעברה היתה לי פה דיון עם מאסטר לגבי היכולות של פאל מול זיזיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 2:59 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
יואב כתב:

אני כבר כמה שנים תומך בהבאה שלו למכבי, עוד מאז עונת הפריצה שלו בבויוקשהיר הטורקית בעונת 17/18. בעונה שעברה היתה לי פה דיון עם מאסטר לגבי היכולות של פאל מול זיזיץ.

אכן, צ'ארלס מנהל קמפיין רב שנתי לטובת הפאל הזה, נראה שהוא צדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 21, 2021 5:08 pm 
Hall of Famer

Avishai כתב:

לגמרי
לראייה מיד בראיון סיום המשחק, רסקין ציין את המשחק הבא בברלין כ"Must win", וספרופולוס לא הבין על מה הוא מדבר...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 22, 2021 1:10 am 
Junior

Avishai כתב:

חד משמעית.

כתבו שזה לא משחק של מאסט ווין, אין בעיה,
אבל מה זה ההשפלות האלו? 35 נקודות ברבע?
איפה האחריות של המאמן...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 158 אורחים