סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 08, 2021 10:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בינתיים טרייד שציפו לו ב-NHL קרה בימים האחרונים.
ג'ק אייכל הוא כוכב צעיר שהיה הקפטן של באפלו סייברס. פציעת צוואר שלו סיכנה אותו והוא דרש ניתוח מסוכן של החלפת דיסק. כשהקבוצה סירבה ושלחה אותו לפיזיותרפיה הוא דרש טרייד ולא שיחק מאז מרץ.
הטרייד סוף סוף התרחש - אייכל הולך לווגאס תמורת שני שחקנים ובחירת דראפט בעשיריה הפותחת בדראפט הקרוב (אני מניח שזה אומר שאם ווגאס לא תבחר בין 10 הראשונות, הם מחוייבים להשיג בחירה כזו בטרייד ולהעביר אותה לבאפלו). מיד עם המעבר אייכל יעשה את הניתוח וייעדר עוד תקופה. ווגאס חושבת שהוא שווה את זה. נראה.
אייכל נבחר על ידי באפלו בדראפט 2015 במקום השני, אחרי המוזכר למעלה קונור מקדייויד.

ובהוקי הבינלאומי, מריאן גבוריק, אחד מגדולי השחקנים של סלובקיה בכל הזמנים, הודיע רשמית על פרישה בגיל 39. דה פקטו הוא לא משחק כבר 3 שנים אחרי פציעת גב שממנה לא הצליח להשתקם.
גבוריק שיחק ב-NHL לא פחות מ-18 עונות, אחרי קריירת ג'וניור מבריקה בסלובקיה. הוא נבחר שלישי בדראפט 2000 על ידי קבוצת האקספנשן מינסוטה ויילד, שיחק אצלה 8 עונות והוא עדיין המבקיע הגדול ביותר שלה אי פעם. מאז הוא עבר בעוד קבוצות, וכשהגיע ללוס אנג'לס קינגס בעונת 2013/14 ככוכב מוכח, הוא הראה את יכולתו כשכבש 14 גולים בפלייאוף והוביל את הקינגס לסטנלי השני שלהם.
בנבחרת סלובקיה הצליח קצת פחות. למקות ששיחק בכמה אולימפיאדות ואליפויות עולם, אף פעם לא יצא עם מדליה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 15, 2021 10:14 am 
Hall of Famer

עוד עונה מקוטעת מאד לסידני קרוסבי, ששיחק אתמול בסך הכל את משחקו השני העונה. הוא החמיץ את תחילתה בגלל פציעה במפרק היד, שיחק משחק אחד בסוף אוקטובר, ואז נכנס לבידוד בגלל ענייני קורונה.
אתמול הוא חזר דווקא מול היריב הגדול, אלכס אובצ'קין. וושינגטון הביסה את פיטסבורג של קרוסבי 6:1, שישה כובשים שונים, אובצ'קין לא כבש. קרוסבי לא הספיק לעשות הרבה בבערך 16 דקות על הקרח - מכה אחת לשער.
אשר לאובצ'קין, אמנם לא כבש אתמול, אבל הוא כבר עבר את ברט האל ועלה למקום הרביעי בכובשי השערים בכל הזמנים עם 742. היעד הבא - יארומיר יאגר, 766.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 12:43 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
שני משחקי ראווה מעניינים מאד יהיו בתנובות ב-18 וב-19 בחודש.
נבחרת של שחקנים וותיקים מרוסיה, וכשאני אומר וותיקים אני מתכוון באזור גיל 70 פלוס מינוס, תשחק נגד נבחרת וותיקים ישראלית.
אז אמנם בני 70, אבל איזה שחקנים. בראש המשלחת יעמוד ויאצ'סלב פטיסוב, אחד המגינים הטובים בכל הזמנים שכבר ביקר בארץ כמה וכמה פעמים בשנים האחרונות, והיה גם בתפקיד בכיר בספורט הרוסי, שאפשר לומר שהוא מקביל לשר הספורט. איתו חברו לנבחרת ברית המועצות הגדולה של שנות ה-70 וה-80 - אלכסנדר יקושב, חלוץ שהיה אחד מכוכבי ההתקפה הגדולים של נבחרת ברית המועצות אי פעם. הוא הול אוף פיימר, אחד משלושה בהיסטוריה שהפכו להול אוף פיימרים למרות שלא זכו לשחק ב-NHL בגלל התקופה המחורבנת שבה שיחקו. מגיע גם אלכסיי קסטונוב, המגן ששיחק בנבחרת לצידו של פטיסוב בשנות ה-80, וכמו פטיסוב עוד הספיק לעשות כמה שנות NHL יפות; ואיתם ולרי קמנסקי, צעיר יותר מהאחרים, ששיחק בנבחרת ברית המועצות בשלהי ימיה ואחר כך ב-NHL ובנבחרת רוסיה באולימפיאדת נגאנו.
נגדם תשחק נבחרת ותיקים מישראל, שחקנים מהתקופה היפה של ההוקי הישראלי בעשור הראשון של המאה, כשישראל עלתה בפעם היחידה לדרג השני של אליפות העולם.
האירוע מאורגן מטעם שגרירות רוסיה לרגל 30 שנה לחידוש היחסים בין ברית המועצות דאז לישראל.

הייתי הערב בתנובות, אירוע מאד יפה.
היה מדהים לראות את האגדות הסובייטיות/רוסיות. גם את הישראלים שחלקם היו כמו שכתבתי חלק מהנבחרת ההיא שעלתה לדרג השני בעולם בזמנו.
לא הרבה קהל, להערכתי משהו כמו 500 איש. הכרטיסים, יש לציין, היו מאד יקרים וחבל.
המשחק היה מטבע הדברים מקוצר, השעון לא נעצר למעט בעבירות. לא היו פנלטיז במשחק, כלומר לא יצאו שחקנים והשאירו את הקבוצות בחסרון מספרי - אבל על עבירות רציניות (לא היו הרבה כאלה כמובן) נתנו פנלטי שוט, הפנדל של ההוקי, שמתחיל בהובלת הדיסקית מהחצי מול השוער.
בשליש הראשון ההבדל בכשרון וביכולת היה ניכר. היה תענוג לראות את יכולת ההחלקה ומשחק המסירות של הרוסים, למרות הגיל המתקדם. למרות שגם הישראלים הגיעו למצבים טובים, רוב המשחק התנהל בלחץ של הרוסים. היו התקפות שהישראלים לא יצאו מסביבות השער שלהם, אבל יבגני גוסין, השוער של הנבחרת ההיא שעלתה לדרג השני (והיום אחד מראשי התאחדות ההוקי הישראלית), עצר הכל והשליש הסתיים בלי גולים. בשליש השני שקוצר ל-15 דקות (ברוטו כאמור) גם הוא כבר לא יכל לעזור, ושלושה גולים מהירים של הרוסים ביטאו את הבדלי היכולת. גוסין יצא ופינה את מקומו למחליף שלו שישתתף בחווייה - והוא מהר מאד שמט מכה רוסית לתוך השער שלו ו-4:0.
בשליש השלישי כבר העייפות והפרשי הגילאים דיברו, והישראלים הצעירים יותר לחצו וחזרו עד 4:3. אבל אז בא האיש והאגדה, ויאצ'סלב פטיסוב, ועם גול גדול מרחוק קבע את התוצאה בסיום - 5:3.
מטבע הדברים רוב הקהל היה יוצא רוסיה, ומרבית הטקס לפני המשחק התנהל ברוסית אז לא הבנתי כלום. היה שם נאום של מי שהוא כנראה שגריר רוסיה בישראל (כאמור האירוע הוא לרגל 30 שנוטת יחסים דיפלומטים), אחר כך נאם פטיסוב עצמו נאום קצר, ואז נאם אורח הכבוד של המשחק - רנה פאסל שהזכרתי אותו רבות בעבר, נשיא ה-IIHF היוצא שסיים את תפקידו בספטמבר. לא ידעתי שהוא מגיע לאירוע.
אחרי המשחק נתנו לקהל לעלות על הקרח, ואחרי שכולם ירדו ויאצ'סלב פטיסוב נשאר על הקרח והקהל עט עליו. פטיסוב, שהוא גם פוליטיקאי וותיק כבר והיה למעשה סוג של שר בממשלה של פוטין, יודע את העבודה. חתם וחתם, הצטלם והצטלם, התראיין לטלויזיה הרוסית, ורק אחרי איזה חצי שעה ירד מהקרח.
בקיצור היה כיף אדיר. לאהוב ענף איזוטרי למדי בישראל ולקבל את גדולי האגדות שלו במשחק 10-15 דקות נהיגה מהבית - אירוע שספק אם יחזור.

מחר יהיה בתנובות עוד אירוע שבו ישחקו הרוסים נגד שחקנים חובבנים ששילמו כדי לשחק נגדם, ואחרי זה יוכל הקהל להיפגש איתם מחוץ לקרח.

ומילה על תנובות. ברמה הישראלית מדובר במתקן מדהים, אין דומה לו בארץ עם כל הכבוד למרכז קנדה המתיישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 1:17 am 
Hall of Famer

מעקב אחרי הישראלים המובילים.
דוד לוין ממשיך לחפש את עצמו, עזב ממש אתמול את ברטיסלבה קפיטלס, הקבוצה הסלובקית שמשחקת בליגה האוסטרית, אחרי 6 משחקים בלבד (גול אחד ו-5 אסיסטים). הוא נשאר בסלובקיה וחתם בקבוצה של עיירה בשם ספישקה נובה ווס (פרבר של קושיצה) שמשחקת בליגה העליונה של סלובקיה. הקבוצה שלו נמצאת בתחתית (מקום 10 מתןך 12) אבל יש לה כמה משחקים חסרים. הקבוצה קיבלה אותו עם קליפ ברכה שכולל את הגול שכבש במדי דינמו ריגה ב-KHLת ששמתי פה בזמנו:

אליעזר שרבטוב במריופול האוקראינית, בינתיים מצליח שם למדי - אחרי 16 משחקים יש לו 9 גולים ו-11 אסיסטים, כלומר 20 נקודות ששמות אותו במקום הרביעי בדירוג המבקיעים בליגה. הקבוצה במקום החמישי מתוך 8.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' נובמבר 19, 2021 4:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 4:39 pm 
Hall of Famer

גם חלק ב' של האירוע בתנובות, שהיה היום, היה חגיגי ומהנה, גם בשבילי באופן אישי - על זה תיכף.
הכוכבים הרוסים התחלקו הפעם לשתי קבוצות, לכל אחת צירפו שחקנים חובבנים ישראלים, חלקם ילדים שנראו בני 14-15. מטבע הדברים בהתחלה הכוכבים נתנו לחובבים להתבטא, וחלקם עשו מבצעים יפים וגם הכניסו כמה גולים יפים. אבל כשהמשחק התקרב לסיום והיה שוויון 6:6, יצר התחרות התגבר והכוכבים נהיו יותר ויותר מעורבים במשחק וניסו לנצח. אלכסנדר מוגילני, עוד אגדה של נבחרת ברית המועצות בגדולתה והשחקן הסובייטי הראשון שערק למערב בשנות ה-80 כדי לשחק ב-NHL, הבקיע את גול הנצחון לקבוצה שלו.
אחרי המשחק זכיתי לחווייה אישית נהדרת. לב גנין, שמוכר כפרשן ההוקי של ערוץ הספורט וצ'רלטון שאירגן את כל האירוע הזה, זיהה אותי מהפעילות שלי בקבוצות של אוהדי הוקי בארץ ברשתות החברתיות, והציג אותי בפני רנה פאסל - נשיא ה-IIHF היוצא. החלפנו כמה משפטים, הוא בן אדם סופר סופר נחמד ולבבי, והיה לי כבוד וגם עונג לדבר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 19, 2021 5:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נגלתה הזדמנות פז לגלות את זהותו של ראי. מי מתנדב להצטרף לקבוצת ההורים הישראלית בפייסבוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 24, 2021 1:19 am 
Hall of Famer

מזל טוב לניו יורק איילנדרס, שהשבוע חנכה את האולם החדש שלה - UBS Arena באלמונט, פרוור בלונג איילנד (כמובן - האיילנדרס מבוססים בלונג איילנד מאז היווסדם, מכאן שמם; ולמעשה מחוייבים שלא לצאת מלונג איילנד כל עוד הם נשארים בניו יורק).
האיילנדרס עוזבים סוף סוף את האולם הישן ביותר בליגה, ה-Nassau veterans memorial coliseum בעיירה הסמוכה יוניונדייל, ששירת אותם מאז היווסדם ב-1972, למעט נסיון קצר ולא מוצלח לשחק בברקליס סנטר שלא ממש תוכנן להוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 24, 2021 1:16 pm 
Hall of Famer

אלכס אובצ'קין ממשיך בשלו, כבר 745 שערים בקריירה (15 העונה עד עכשיו - מקום שלישי בליגה). 21 שערים מיארומיר יאגר שבמקום השלישי במבקיעי הגולים בכל הזמנים.
השניים שמעל יאגר הם כמובן ויין גרצקי וגורדי האו, מה שאומר שאם אובצ'קין עובר את יאגר הוא יהפוך למבקיע השערים האירופי הגדול בתולדות הליגה. בקצב הזה, אם יישאר בריא, זה יקרה עוד העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 25, 2021 2:10 pm 
Hall of Famer

אחרי שערוריית ההטרדות המיניות שהובילה להתפטרותו של המאמן המצליח ג'ואל קוונוויל, סיפור שכתבתי עליו כאן, פלורידה פנתרס ממשיכה להצליח - ומשווה את שיא ה-NHL לנצחונות ביתיים רצופים מתחילת עונה, אחרי 2:1 בהארכה על פילדלפיה שמביא אותה ל-11 כאלה. הפנתרס מובילים את הבית האטלנטי עם 14 נצחונות, 3 הפסדים בזמן החוקי ועוד שני הפסדים בהארכה/שוטאאוט.
קרב מעניין מתפתח בבית הפסיפי - שתי המובילות ראש בראש הן יריבות מושבעות, קלגרי ואדמונטון, שתי הקבוצות של הערים המרכזיות בפרובינציית אלברטה. אדמונטון מסתמכת, כמו בנוהל בשנים האחרונות, על ההתקפה שלה בראשות קונור מקדייויד ולאון דרייסייטל שהוזכרו כאן רבות. קלגרי לעומת זאת מתבססת על הגנת ברזל בראשות שני שוערים אירופים, יאקוב מרקסטרום השבדי ודן ולאדר הצ'כי, שביחד מחברים רק 38 שערי חובה ב-20 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 28, 2021 11:23 am 
Hall of Famer

אלכס אובצ'קין כבר עם 748 גולים אנד קאונטינג, אבל שיא NHL אחר עומד להיות שלו.
אובצ'קין כבש אתמול את שערו ה-273 ב-power play - כלומר במצב שבו הקבוצה שלו בעודף שחקן בגלל עונש לקבוצה השנייה על עבירה. הוא נמצא אחד פחות משיא ה-NHL לשערי power play בקריירה, ששייך ל...
לא, לא לגרצקי. השיא שייך לשם פחות מוכר למי שלא עוקב אחרי הענף, דייב אנדריצ'ק.
אבל מי שעוקב אחרי הענף יודע מיהו אנדריצ'ק. סופרסטאר ששיחק 24 שנים בליגה, לרוע מזלו עבר בעיקר בקבוצות שלא ידעו לזכות בסטנלי - באפלו סייברס שבחרה אותו בדראפט 82', טורונטו מייפל ליפס שלא זכתה מאז 1967, ואז ניו ג'רזי דווילס עזב ב-1999 שנה לפני שזכתה בסטנלי. רק לקראת סוף הקריירה, ב-2004, זכה בסטנלי במקום הכי לא צפוי - טמפה ביי לייטנינג, היום האלופה בק-טו-בק, אבל אז זו הייתה האליפות הראשונה שלה. אנדריצ'ק הוא כמובן הול אוף פיימר.
באופן מפתיע, ויין גרצקי רק במקום ה-17 בשערי power play בקריירה. מתוך המספר המפלצתי של 894 גולים בקריירה, רק 204 באו ב-power play.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 01, 2021 12:06 pm 
Hall of Famer

כבר שמענו על כל מיני דברים שקרו בין שחקנים בקטטות ב-NHL, אבל עוד לא שמעתי על שחקן שנשך שחקן.
אבל זה מה שקרה. קטטה בין ברנדן למיה מלוס אנג'לס קינגס לבין בריידי טקצ'אק מאוטווה סנטורס הסתיימה בזה שלמיה נשך את טקצ'אק. על הנשיכה הזו הוא הושעה מחמישה משחקים ללא תשלום.

ברנדן למיה לא קשור משפחתית למריו למיה הגדול, אבל הוא כן בן של שחקן עבר חשוב בליגה - קלוד למיה שזכה בארבעה סטנלי עם שלוש קבוצות שונות (מונטריאול, קולורדו, ופעמיים עם ניו ג'רזי). יש לציין שגם למיה האבא היה מעורב בתקרית אלימה יוצאת דופן אפילו במונחים של הוקי, כששיחק בקולורדו ותיקל שחקן של דטרויט רד וינגס ב-1996. הוא תיקל אותו מהגב, כלומר השחקן המתוקל לא יכל לראות אותו ולהתכונן למכה או להתגונן ממנה, והשחקן ההוא עף עם הראש לתוך לוחות הפרספקס בצד הזירה ויצא עם זעזוע מוח ושברים בלסת, באף ובעצם הלחי. התקרית הזו הדליקה יריבות מיתולוגית בין קולורדו ודטרויט שחיה וקיימת עד היום.
בריידי טקצ'אק הוא כוכב צעיר שעשה קריירה אדירה במכללות לפני שהגיע לליגה ב-2018. אבא שלו הוא קית' טקצ'אק, שחקן התקפה הול אוף פיימר שנחשב לאחד האמריקאים הכי טובים בליגה בכל הזמנים. לבריידי יש אח (כלומר, בן נוסף של קית') שגם הוא שחקן NHL, מתיו טקצ'אק שמשחק בקלגרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 3:27 pm 
Hall of Famer

שני אירועי הוקי עצומים מתבשלים לשנה הקרובה ואמורים לקרות בארנה בירושלים. שום דבר עוד לא סגור סופית אבל אם באמת יקרו תזכרו איפה שמעתם את זה ראשונים...

האחד שאמור להיות בקיץ - משחק וותיקי "סדרת הפסגה" מ-1972, שחקני נבחרות ברית המועצות וקנדה מאותו משחק. כתבתי על הסדרה הזו בעבר - 8 משחקים בין קנדה וברית המועצות - 4 בקנדה, 4 בברית המועצות - כשנבחרת קנדה הורכבה לראשונה מכוכבי NHL. כאילו, לקבוע מי הכי טוב בעולם באמת - נבחרת קנדית מהטופ המקצועני, או הנבחרת הכי טובה בהוקי הבינלאומי.
לא ארחיב על כל מה שקרה בסדרה ההיא כי בטח כתבתי על זה בעבר, אבל הסדרה שהתחילה כגימיק תקשורתי הפכה למאבק יוקרה ספורטיבי ופוליטי שהגיע ללכלוכים של ממש - פציעות מכוונות של שחקני יריב, שופטים שכנראה שוחדו או אוימו, תרגילים מלוכלכים כמו גניבות ציוד או טלפונים למלון באמצע הלילה. ובסוף הקנדים, שהיו משוכנעים שינצחו בקלות, היו צריכים גול מכריע 34 שניות לסיום המשחק האחרון כדי לנצח. זו סדרה שהפכה את עולם ההוקי על פיו.
ובקיץ הקרוב, כשמתקרב יובל ה-50 לסדרה, אמור להיות בארנה בירושלים משחק וותיקים בין שחקנים משתי הנבחרות של אז. עוד חגיגה לאוהבי ההוקי.

ואחרי הקיץ, בעונה הבאה, אמור להגיע לפיס ארנה לא פחות ולא יותר - משחק עונה רגילה ב-KHL, הליגה הכי טובה באירופה והשנייה בטיבה בעולם. זה במסגרת ה-KHL World Games - משחקי KHL, משחקי עונה רגילה לכל דבר ולא משחקי ידידות, שמשוחקים בכל מיני מקומות בעולם כדי לקדם את הענף ואת הליגה. גם ה-NHL עושה את זה, לפחות בשנים רגילות, וכמובן גם ענפים אחרים.
העונה, למשל, יש משחק KHL באמירויות.
שיא הקהל במשחק הוקי בישראל הוא 7000, גמר המכביה ב-2017 שהיה גם הוא בארנה וכתבתי עליו בזמנו. למשחק עונה רגילה ב-KHL יש פוטנציאל לשבור את השיא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 06, 2021 12:06 am 
Hall of Famer

משחק ה-KHL World Games היה בדובאי שלשום, שיחקו בו שתיים מהאימפריות של הליגה - האלופה הנוכחית אוונגארד אומסק ומי שמחזיקה בשיא האליפויות של הליגה, א.ק. בארס קאזאן. קאזאן ניצחו 3:1, ולפי הדיווחים של הליגה היו במשחק יותר מ-6000 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 06, 2021 11:11 pm 
Hall of Famer

טרנד הספורטאים המחצינים את בעיותיהם הנפשיות הגיע גם להוקי.
רובין לנר, השוער השבדי המצוין של וגאס גולדן נייטס, הודיע שלא ישחק בנבחרת שבדיה באוליפמיאדת בייג'ינג אחרי התייעצות עם הפסיכיאטר שלו, וינצל את הזמן למנוחה נפשית וטיפולים. האולימפיאדה, יש לציין, נערכת בתנאי סגר - כמו בטוקיו; לנר סיפר שבהתייעצות עם הפסיכיאטר עלה הנושא, יחד עם הפחד להידבק בקורונה ומה יהיה אם ייתקע שם, ורמת הסטרס שזה גורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 6:29 am 
Senior

לא מבין כלום בהוקי וכו' וכו' אבל זה נראה כמו גול מצחיק

https://twitter.com/BradyTrett/status/1 ... 2797556737

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 3:18 pm 
Hall of Famer

מה הצחיק אותך? זה אחד הגולים המדהימים, גם של המבקיע ובטח של המוסר. דמיון, שליטה במקל, הבנה עיוורת, קואורדינציה - הכל היה שם. אני יכול רק להניח שזה תרגיל שהם תכננו מראש ועבדו עליו באימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 3:24 pm 
Hall of Famer

ובינתיים, סכנה גדולה להשתתפות ה-NHL באולימפיאדת בייג'ינג.
הקומישנר גארי בטמן אמר לפני כמה ימים שה-NHL וארגון השחקנים עוד לא קיבלו מהוועדה המארגנת את התשובות שרצו בעניין פרוטוקול הקורונה לשחקנים. ב-CBA הוסכם שההחלטה לשחק באולימפיאדה כפופה בכל מקרה לענייני קורונה. בטמן אמר שהוא משאיר את ההחלטה לארגון השחקנים, והיום יש ידיעה שארגון השחקנים אישר את דבריו של בטמן והם מחכים לתשובות מסין. הטורניר אמור להתקיים בתנאי בועה, כמו בטוקיו, אבל מי שיימצא חיובי עלול להיתקע בבידוד ארוך בסין גם אחרי שהעונה תתחדש.

יש לציין שהקורונה יכולה להשפיע על השתתפות ה-NHL בעוד צורה - ההסכם מתיר לליגה לבטל את השתתפותה אם הקורונה תגרום לדחיית יותר מדי משחקים לפני האולימפיאדה, כך שהליגה תצטרך לבטל את ההפסקה בת השבועיים לצורך האולימפיאדה ולשבץ שם משחקים שנדחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 3:21 pm 
Hall of Famer

סוג של קשור.
את המשחקים של EA כולם כבר מכירים, כולל משחק ה-NHL שלהם. אבל במהדורה הקרובה של המשחק, NHL 22, בפעם הראשונה נחתם הסכם גם עם ה-IIHF - פדרציית ההוקי הבינלאומית. זה אומר ש-EA יצרפו למשחק גם את הנבחרות הלאומיות עם השחקנים שמשחקים גם מחוץ ל-NHL, ועם המדים, הלוגואים וה-look and feel האמיתיים שלהם.
בשלב הראשון יצרפו כמובן את הנבחרות הבכירות, את נבחרות הנשים הבכירות ואת נבחרות הצעירים עד גיל 20. ב-EA מבטיחים לצרף נבחרות זוטרות יותר בפאצ'ים עם הזמן, ומי יודע, אולי גם נבחרת ישראל עוד תגיע לשם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 5:55 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ובינתיים, סכנה גדולה להשתתפות ה-NHL באולימפיאדת בייג'ינג.
הקומישנר גארי בטמן אמר לפני כמה ימים שה-NHL וארגון השחקנים עוד לא קיבלו מהוועדה המארגנת את התשובות שרצו בעניין פרוטוקול הקורונה לשחקנים. ב-CBA הוסכם שההחלטה לשחק באולימפיאדה כפופה בכל מקרה לענייני קורונה. בטמן אמר שהוא משאיר את ההחלטה לארגון השחקנים, והיום יש ידיעה שארגון השחקנים אישר את דבריו של בטמן והם מחכים לתשובות מסין. הטורניר אמור להתקיים בתנאי בועה, כמו בטוקיו, אבל מי שיימצא חיובי עלול להיתקע בבידוד ארוך בסין גם אחרי שהעונה תתחדש.

יש לציין שהקורונה יכולה להשפיע על השתתפות ה-NHL בעוד צורה - ההסכם מתיר לליגה לבטל את השתתפותה אם הקורונה תגרום לדחיית יותר מדי משחקים לפני האולימפיאדה, כך שהליגה תצטרך לבטל את ההפסקה בת השבועיים לצורך האולימפיאדה ולשבץ שם משחקים שנדחו.

ואפרופו זה, גל הקורונה מכה גם ב-NHL. שלוש קבוצות - פלורידה, קולורדו וטורונטו - למעשה מושבתות. 29 משחקים כבר נדחו ועוד יידחו בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 9:28 am 
Hall of Famer

מכת הקורונה ב-NHL נמשכת, לא פחות מ-9 קבוצות מושבתות עד אחרי כריסמס לפחות. בנוסף לשלוש שציינתי קודם, אתמול הושבתו גם מונטריאול וקולומבוס והצטרפו לדטרויט, בוסטון, נאשוויל וקלגרי. רוב המשחקים עד אחרי הפסקת הכריסמס נדחו, ה-NHL וארגון השחקנים הודיעו שכל המשחקים שבהם קבוצות צריכות לעבור את הגבול בין ארה"ב וקנדה נדחים בלי קשר לזהות הקבוצות. בינתיים ההודעה אומרת שהעונה תמשיך, אבל כנראה מתקרב הרגע שבו ה-NHL תודיע שהיא מבטלת את השתתפותה באולימפיאדה ואת הפגרה בת השבועיים שבאה איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 10:03 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
מה הצחיק אותך? זה אחד הגולים המדהימים, גם של המבקיע ובטח של המוסר. דמיון, שליטה במקל, הבנה עיוורת, קואורדינציה - הכל היה שם. אני יכול רק להניח שזה תרגיל שהם תכננו מראש ועבדו עליו באימונים.

מצחיק הייתה מילה לא מוצלחת. התכוונתי חריג (באופן מרשים).

אם כי שמתי לב שאני שם היילייטים שנראו לי מעניינים וחושב לשתף בפורום לרוב התגובות הן שליליות ואז אני מתבאס או מתעצבן. איכשהו זה קרה בבייסבול, פוטבול והוקי. נראה לי סימן טוב לחדול מן המנהג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 11:16 am 
Hall of Famer

אל תחדול, יש לך קהל לקוחות קבוע ואוהד.
תודה גל

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 11:40 am 
Senior

מצטרף לקודמי

אבל גל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 12:48 pm 
Hall of Famer

בלבול
תודה יובל

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 7:59 pm 
Hall of Famer

ואפרופו הגול המצחיק/מרשים/מדהים הזה, שלשום הוא שוחזר על ידי שחקני פורטלנד וינטרהוקס - קבוצת צעירים עד גיל 20 שמשחקת ב-Western Hockey League, אחת משלוש ליגות המייג'ור ג'וניור.
https://twitter.com/pdxwinterhawks/stat ... 0778895367

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 50 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: