סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 18, 2024 11:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 28, 2021 11:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא בא לי להיגרר איתך לדיון. זו אף פעם לא חוויה נעימה.
כאמור, אני לא חושב שהבעיה היא בדיוויס, כך שלהכביר עליו מלים זה קצת מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 12:11 am 
Senior

כל הפואנטה במה שכתבתי זה כי אף אחד לא "מכביר במילים" על דיוויס. וצריך לדבר על דיוויס אם רוצים לנתח באופן רציני את המצב של הלייקרס.

כמובן שאפשר לכתוב ווסטבריק ו"רך" במקום, כי זה מה שנשאר מהמקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 12:20 am 
Freshman

Yuval כתב:
הנווט כתב:
דיוויס הוא האכזבה הגדולה אבל לא בגלל הזריקות שלא נכנסות- הוא מחפה על זה בהגנה (עם קצת עזרה מלברון כשהוא נמצא ונשאר לו כוחות).
הוא גם לא זורק זריקות רעות יותר מידי במאני טיים (זה יותר לברון וראס). זה נטו העובדה שהדרך היחידה שהסגל הזה יעבוד זה אם ההתקפה תעבור דרכו בפוסט.
האשמה שלו היא שהוא לא אסרטיבי יותר (גם מול החברים שלו), אשמה גדולה יותר של מאמן שנראה כמו סטטיסט, וכמובן לברון ששכח את הפורמולה שהתחייב אליה שגייס אותו...

בשביל זה צריך באמת שדיוויס ולברון יפתחו ב4 ו5, הבעיה- אין 2 ו3 שיש להם הגנה וקליעה מספיק טובה כדי להשלים את הצוות הזה באופן עיקבי (אולי נאן ואריזה).

למיטב ידיעתי זה דיוויס שמתעקש שייפתח לידו סנטר, מה שהופך את ההרכב של הלייקרס למחריד (משהו כמו ווסטברוק+ברדלי+לברון+דיוויס+דיאנדרה) שאין לו מקום בכדורסל מודרני. אז הוא כן אסרטיבי מספיק בשביל לסרב לשחק ב-5 כשלברון ב-4 (לא משנה כרגע העמדות עצמן, לפני שהפארודיה תכתוב משהו על זה, העיקר שלא יהיה נגר שלא באמת עוזר בהגנה גם כמו דיאנדרה/דוייט)

ככה מדווח אבל קודם כל חייבים לשם ההגינות לומר שגם בעונות הקודמות וגם בזו, הוא כן מבלה דקות לא מבוטלות ב5.
וכמובן שיש את עונת האליפות שבה לאורך העונה הרגילה וגם חלק מהסדרות הוא שיחק לצד האווארד ומגי בהצלחה.
ספציפית העונה זה מן הסתם לא עובד, ג׳ורדן חצי גמור ודוואייט בינתיים לא מה שהיה הגנתית.
כמובן שיש גם את העיניין הפעוט שבעונת האליפות לפני שהגעת להחסם ע״י הקו הקידמי היית צריך לעבור שומרים כמו פופ גרין וקרוסו.
עכשיו אתה מדלג מעבר למונק אלינגטון ומלו..

חוץ מזה לא יודע על מה הדיון פה לגבי דיוויס. הוא עדיין שחקן מעולה רק על מה שהוא נותן בהגנה.
זה לא סותר את העיניין שבהתקפה הוא זורק המון מ2 רחוק ושלוש ולא פוגע כל העונה. גם עונה שעברה, זו מגמה מה לעשות.
וכשהוא לא איום מבחוץ זה הופך את ההתקפה של הלייקרס לאפילו יוצר צפוייה, קל וחומר כשהוא משחק ב4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 12:33 am 
Hall of Famer

Att כתב:

זו תגובה שהיתה יכולה להיות מדהימה אלמלא הטקטיקה שלך היתה ידועה ולעוסה כלכך: אתה תזרוק קלישאות ויכול לעשות את זה עשרות עמודים, עד שמישהו יביא לך עובדות סותרות או יפריך את ההנחה שלך בניתוח עומק, ואז אתה תהפוך להיות הדלאי לאמה ותמנע מויכוחים, לא לפני כמובן שתאשים את הצד השני שהוא לא נעים או משהו כזה.

אם אתה "לא חושב שהבעיה היא בדיוויס", איך אתה מסביר את הנתונים שיובל מביא? איך בנאדם שמתיימר להטיף פה על ניהול לפי אנלטיקה פשוט מתעלם מפרמטרים אנליטיים ברורים? איך התשובה בכלל יכולה להיות "אנתוני דיוויס הוא לא סופרסטאר"?

אבל אהבתי את הסיכום של הנווט: "לא יודע על מה הדיון פה לגבי דיוויס הוא לא פוגע בזריקות שהוא זורק המון זו מגמה מה לעשות".

ובכן, מישהו ניסה לעורר דיון על זה, ונדמה שאכן הצלחנו להגיע ל"מה לעשות".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 12:46 am 
Senior

אף אחד לא חושב שדיוויס לא שחקן מעולה. למעשה הוא אמור להיות MVP קאליבר. הוא בן 28. לא יודע מה זה אומר 'מה לעשות' בהקשר הזה. רק בתחיל הדיון מישהו כתב פה (בצדק) שהתפיסה של דיוויס זה עדיין שחקן עם "יד רכה".

הוא יקלע יותר טוב ממה שהוא קולע עכשיו, כמו שכתבתי. זה עדיין כן נושא מעניין בעיני למה שחקן ברמת MVP החליט לשנות את המשחק שלו בצורה שבאופן כל כך ברורה פוגעת בו ובקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 12:51 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

זו תגובה שהיתה יכולה להיות מדהימה אלמלא הטקטיקה שלך היתה ידועה ולעוסה כלכך: אתה תזרוק קלישאות ויכול לעשות את זה עשרות עמודים, עד שמישהו יביא לך עובדות סותרות או יפריך את ההנחה שלך בניתוח עומק, ואז אתה תהפוך להיות הדלאי לאמה ותמנע מויכוחים, לא לפני כמובן שתאשים את הצד השני שהוא לא נעים או משהו כזה.

אם אתה "לא חושב שהבעיה היא בדיוויס", איך אתה מסביר את הנתונים שיובל מביא? איך בנאדם שמתיימר להטיף פה על ניהול לפי אנלטיקה פשוט מתעלם מפרמטרים אנליטיים ברורים? איך התשובה בכלל יכולה להיות "אנתוני דיוויס הוא לא סופרסטאר"?

אבל אהבתי את הסיכום של הנווט: "לא יודע על מה הדיון פה לגבי דיוויס הוא לא פוגע בזריקות שהוא זורק המון זו מגמה מה לעשות".

ובכן, מישהו ניסה לעורר דיון על זה, ונדמה שאכן הצלחנו להגיע ל"מה לעשות".

נדב, אין לי כח אליך. תעזוב אותי באמאש'ך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:16 am 
Freshman

Yuval כתב:
אף אחד לא חושב שדיוויס לא שחקן מעולה. למעשה הוא אמור להיות MVP קאליבר. הוא בן 28. לא יודע מה זה אומר 'מה לעשות' בהקשר הזה. רק בתחיל הדיון מישהו כתב פה (בצדק) שהתפיסה של דיוויס זה עדיין שחקן עם "יד רכה".

הוא יקלע יותר טוב ממה שהוא קולע עכשיו, כמו שכתבתי. זה עדיין כן נושא מעניין בעיני למה שחקן ברמת MVP החליט לשנות את המשחק שלו בצורה שבאופן כל כך ברורה פוגעת בו ובקבוצה

טוב כנראה שלא ניסחתי כהלכה.
אני אומר שזו מגמה של עונה ורבע כבר, ועכשיו זה פשוט קיצוני להלן האחוזים המחרידים של הג׳אמפים.
ברור שזה יתאזן מתישהו, אבל יש פה מגמה של שחקן שכבר שנה שנייה לא אפקטיבי מספיק מבחוץ וגם האחוזים מהקו ירדו.
לא יודע אם זה הוא משנה את המשחק שלו או איזו בעיה פיזית או מנטלית אבל המגמה היא כבר לא אנומליה, מה לעשות אני אומר בצער. בכל מקרה עם הסגל הקיים אני חושב שהוא צריך לשחק יותר בחמש וללכת לסל בכל הזדמנות, זה יתן לו יותר מרחב לקלוע ג׳אמפ שוט בחופשיות ועדיין לפנות את הצבע לחדירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:22 am 
Senior

אטט, אם אתה לא מעוניין לדבר על נושא מסוים זה סבבה. כשמנסים לנהל דיון ואתה כותב "אמרתי כבר שהוא רך" ו"אין מה להכביר במילים" זה סתם מגעיל כלפי מי שכן.
פשוט תתעלם אם אתה לא מתעניין בדיון. זה יהיה יותר נעים לכולם וימנע ריבים מיותרים במעט דיוני הכדורסל שיש בפורום הזה שלא סובבים סביבך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:24 am 
Freshman

מחדד:
הסיכוי היחיד של הסגל הזה ליהיות כזה שדורש מהיריבה להתאים את עצמה אליהם ולספק מחץ התקפי זה לשחק דרך דיוויס.
כמה שיותר פיק אנ רולים איתו, כמה שיותר הכנסות כדור אליו ללאו פוסט. לפחות שתהיה איזו שיטה להסתדר סביבה ומשם כבר יוכלו לבנות משהו הלאה. כרגע זה פשוט כדורסל מחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:40 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שאנתוני דיוויס הוא שחקן לואו פוסט טוב במיוחד.
הוא נפלא בפיק אנד רול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:45 am 
Freshman

הוא לא שאק אבל יש לו מובים קטלניים ויד רכה בזוויות מסויימות. לברון מכיר, ראס צריך להכיר.
וכן הכל יחסי זה פשוט עדיף בתור מהלך בסיסי לעבוד סביבו מאשר פוזשן אחרי פוזשן של בידודים של לברון/ראס/מלו.
הפואנטה לאו דווקא צריכה ליהיות שהוא יזרוק בכל התקפה מן הסתם, רק שהכדור יתחיל להחליף ידיים כבר יהיה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 2:00 am 
Hall of Famer

מה שאני ראיתי זה שדיוויס מעדיף בלואו פוסט את הפיידאוויי הקשה, במקום ללכת חזק לטבעת. לא ראיתי גם יכולת עבודת רגליים מרשימה. הסה"כ של היכולת של דיוויס הוא הרבה פחות מסך הפוטנציאל שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 3:12 am 
Hall of Famer

כמעט 2022 ועדיין מדברים פה על עמדות. משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 3:48 am 
Senior

לולולול אשכרה כתבתי שתכתוב את זה ואז עשית את זה.
אתה לג'יט הכי מטומטם שאי פעם ראיתי.

הדיון הוא לא על 'עמדות', יא מונגולואיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 3:52 am 
Senior

הנה אגב פירוט הזריקות של דיוויס השנה. ניסיתי לשים את התמונה אבל הממשק של סלניוז יותר מפגר מהפארודיה:

https://pbs.twimg.com/media/FFUZ03VUYAA ... =4096x4096

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 5:26 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אטט, אם אתה לא מעוניין לדבר על נושא מסוים זה סבבה. כשמנסים לנהל דיון ואתה כותב "אמרתי כבר שהוא רך" ו"אין מה להכביר במילים" זה סתם מגעיל כלפי מי שכן.
פשוט תתעלם אם אתה לא מתעניין בדיון. זה יהיה יותר נעים לכולם וימנע ריבים מיותרים במעט דיוני הכדורסל שיש בפורום הזה שלא סובבים סביבך.

אין כאן ניסיון אמיתי לנהל דיון איתי אלא המשך מתקפה אומללה של אדם משועמם ומריר.

לגבי דיוויס, אני לא אומר שאין בעיה איתו אבל דיוויס מעולם לא היה אופציה 1 טובה במיוחד.
הוא לא בנוי מבחינת אופי להיות המנהיג של קבוצה.
הוא לא בנוי לקחת על עצמו את ההתקפה.
הוא אפילו לא בנוי מנטלית כדי להחזיק את ההגנה מעמדת הסנטר, לאורך זמן.
הוא שחקן מוכשר מאוד עם נתונים גופניים מרשימים אבל הוא גם שחקן רך,
יש לו המון אפס אנד דאונס והוא מאוד מושפע מהקבוצה סביבו.
הוא מסוגל להיות השחקן מס' 2 הטוב בליגה אבל כשחקן המרכזי בקבוצה שלו הוא פשוט לא מספיק טוב כדי לסחוף קבוצה למעלה המערב ולאליפות. בפליקנס, הוא לא הגיע לפלייאוף במרבית שנותיו.

יש בלייקרס לא מעט בעיות כרגע (זה כמובן לא מעיד על ההמשך), מחלק גדול מהן סובל דיוויס.

בעיה 1 היא בעיה של ריווח.
כאשר משחקים עם ווסטברוק + סנטר שלא יודע לקלוע מרחוק, זה ממש חזרה לשנות ה-90.
קשה מאוד לשחק וליצור ביעילות בריווח הזה.

בעיה 2 היא האימון או יותר נכון, הקרדיט שנותנים חבורת הווטרנים הקשישה (וכנראה יומרנית) לסגל האימון.
כנראה קרדיט נמוך מאוד.
רמת המאמץ בעונה הסדירה של החבר'ה האלו גם לא מרשימה.

בעיה 3 היא שאר הסגל שהוא יחסית חלש.

בעיה 4 זה עניין העמדות.
אין ספק שלברון צריך לשחק בעמדה מס' 4 ולדעתי גם צריך לנהל את המשחק מהפוסט בחלק מהזמן
ודיוויס צריך להיות בעמדה 5. אם דיוויס לא מוכן לשחק סנטר בחלק מהזמן, אז בהחלט יש בעיה.

בעיה 5 שכבר הזכרתי קודם בהקשר של הריווח היא שאין ללייקרס סנטר פותח ברמה סבירה. דיאנדרה ג'ורדן הוא לא סנטר לגיטימי בליגה. למעשה, הוא גם לא מחליף לגיטימי בשלב הזה בקריירה שלו. הווארד יכול לשחק גג 15 דקות מהספסל. אם דיוויס לא פותח בעמדת הסנטר, הלייקרס מעלים את אחד משחקני החמישייה החלשים בליגה ונמצאים בנחיתות קבועה וחריפה בעמדה הזו.

בעיה 6 היא הפציעות של לברון. הוא נפצע לעתים (שלא כמו בעבר) ולוקח לו זמן להיכנס לכושר לאחר מכן.

בעיה 7 היא IQ כדורסל נמוך יחסית (ווסטברוק מצטיין כמובן).

במלים אחרות, יש לדיוויס חלק בפתיחה הלא טובה (באופן יחסי) של הלייקרס אבל יש עוד המון בעיות אחרות.

בתכל'ס, הבעיה המרכזית היא שהם איבדו המוןןןן כישרון בטרייד של ווסטברוק
ואפשר לראות את זה בבירור גם במעמד של הוויזארדס כיום.
זה מסתמן כאחד הטריידים החד-צדדיים ביותר שהיו בשנים האחרונות בליגה
ויש לטריידים מהסוג הזה אפקט ישיר ומהיר על המאזן של הקבוצות.
גם אם הדברים מעט יתאזנו בהמשך, זה לא מקרי שוושינגטון מפתיעים לטובה ואילו הלייקרס מאכזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 7:55 am 
Hall of Famer

שמתם לב שהספונסר על החולצות של הלייקרס, הוא אשכרה 'ביבי לך' bibigo

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 8:07 am 
Hall of Famer

חח "אדם משועמם ומריר". שמע, אני תוקף את הלוגיקה שלך, את טקטיקות הדיון שלך, את הפרשנות שלך לעובדות ואת הגישה שלך לניהול. אבל לא זכור לי שכתבתי מה אני חושב עליך ברמה אישית (ספציפית אני גם לא חושב כלום כי אתה שלוש אותיות לועזיות בפורום ולא בנאדם שאני מכיר, אבל עקרונית).

לענייננו:

1. להגיד על דיוויס "מעולם לא היה אופציה 1 טובה במיוחד", "לא בנוי לקחת על עצמו התקפה" ו"לא בנוי מנטלית כדי להחזיק את ההגנה כסנטר לאורך זמן" זה סתם אמירות ריקות. הוא היה כוכב סופר-משמעותי בליגה, ולהגיד שברוב שנותיו ניו אורלינס לא הגיעה לפלייאוף זה נכון ודמגוגי. המערב היה חזק והקבוצה היתה חלשה. הקונצנזוס היה שדיוויס שחקן אדיר וזה השתקף גם במספרים נדירים. ואז אתה אומר "הוא מסוגל להיות השחקן מס' 2 הכי טוב בליגה" (כי הוא הרי היה רק לפני שנה וחצי). אז מה הבעיה? הרי יכולת לא הבעיה.

2. מתוך 7 הבעיות שכתבת, 4 זה בעצם דיוויס או בסיס שלו. ריווח (כי הוא מתעקש להיות 4), זלזול באימון (מתעקש להיות 4 ולזרוק מה שבא לו), עמדות (מתעקש...), סנטר פותח סביר (מתעקש...). גם iq כדורסל נמוך שכולם אוהבים לשייך לווסטברוק בטאבו לא משייכים לדיוויס המתעקש לזרוק רע. בקיצר, רק סגל משלים חלש והפציעות של לברון לא קשורות איכשהו לדיוויס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 8:12 am 
Sophomore

Att, קודם כל זה שכתבת על כך שדיוויס לא מתאים להיות אופציה 1 בהתקפה, אני מניח שהתכוונת לקבוצה עם יומרות לאליפות, כי ב NO, שאינה היתה מועמדת לאליפות בשום שלב, הוא היה אופציה 1 לא רעה.

לגבי הטרייד של הלייקרס, הרבה תוקפים אותו, אבל זו חכמה בדיעבד.
הארל היה שם לא טוב בשנה שעברה, לא מצא את המקום שלו בכלל.
הקריירה של קוזמה היתה בהתרסקות.
וגם KCP לא המצליח להתרומם (במיוחד בפליאוף) בשנה האחרונה שלו שם, וזה עוד אחרי שלברון הצהיר שהוא ממש בונה עליו שם.
הבעיה עם הטרייד הזה זה כמובן ווסטברוק, אבל זה ששלושת האחרים לא שם, זה עשה טוב גם להם וגם ללייקרס.

ועוד משהו קטן לגבי דיאנדרה - הרבה יורדים עליו, ויש בזה מין הצדק, אבל 4.8 נק' 6.2 ריב' וכמעט חסימה למשחק, זה משהו שתקבל מהרבה סנטרים שמשחקים פחות מ 14 דק.
ז"א, אני לא חושב שדיאנדרה גרוע עד כדי כך שאפשר להגיד עליו שהוא "לא שחקן NBA לגיטימי".
אם כבר, בלייק גריפין כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 8:36 am 
Hall of Famer

ואכן אמרתי זאת על גריפין כשעבר לנטס 8)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 11:20 am 
Junior

אני חייב להגיד שאני לא רחוק מATT בתפיסה לגבי דיוויס.
בסוף מתוך 6 עונות שלו בNOP הוא הגיע לפלייאוף פעמיים - פעם אחת עף בסוויפ בסיבוב ראשון ופעם שניה הגיע לסיבוב השני.
סך הכל קשה לי לראות הרבה שחקנים שהובילו קבוצות לגמרים בתור מספר 1 כשככה נראו ששת השנים הראשונות שלהם.
זה כמובן לא אומר שהוא לא יכול להיות מספר 1 באלופה אלא שאין הרבה שחקנים בהיסטוריה שהתפתחו ככה אחרי שנים ראשונות כאלו, בטח לא שחקנים עם שנבחרו כל כך גבוה (כלומר בלי "שנות הבשלה").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:16 pm 
Hall of Famer

אבל אי אפשר לנתק את ניו אורלינס בימי דיוויס משאר הסגל שלה ומחוזק המערב. ב2018 קאזינס שהגיע ב2017 התחיל את העונה לצד דיוויס, וזה כבר נראה אחרת לגמרי. למרות שקאזינס שיחק רק 48 משחקים, עדיין ניו אורלינס סיימה שישית במערב צמוד מאד במאזן זהה ליוטה ואוקלהומה ומשחק אחד מפורטלנד שסיימה שלישית, ואותה היא העיפה בסוויפ בסיבוב הראשון נגד הביתיות ללא קאזינס שלא שיחק בפלייאוף, וזו היתה הצגת יחיד של דיוויס ברמת דומיננטיות מובהקת. נגד גולדן של אז באמת לא היה הרבה מה לעשות, וגם נגדם ניצחו משחק.

כל מי שיגיד שב2018 אנתוני דיוויס לא נראה כמו הטופ של הטופ של שחקני הליגה, לא ראה נכון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:30 pm 
Junior

בכמה הסגל סביבו היה יותר גרוע ממה שהיה לנוביצקי רוב השנים בדאלאס, לכרמלו בדנבר או לגארנט במיניסוטה?
מה ביכולות שלו לשפר את הקבוצה שלו שונה מהותית מלאב במינוסטה או בקאזינס בסקרמנטו?

אין שום ויכוח לגבי היכולות של דיוויס, הוא הטופ של הטופ בלי ספק. זה לא אומר שמבחינת תרומה למשחק ומבחינת יכולת מנהיגותית הוא יכול להוביל קבוצה כשחקן המרכזי בה.
כאמור - לא עולה לי לראש עוד שחקן שב6 העונות הראשונות שלו (אפשר גם 7, ה"שביתה" בעונה השביעית זה גם עליו) היה עם הישגיות כל כך דלה ובסוף הוביל קבוצה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:54 pm 
Hall of Famer

זאת השוואה של תקופות שונות של הרבה קבוצות שונות (לא רק הקבוצות שהזכרת, אלא גם היריבות) אז זה בלתי אפשרי להשוות.

אם נתרכז לרגע ב2018, אנתוני דיוויס בן 24 מוביל קבוצה שהקלעי השלישי שלה זה ניקולה מירוטיץ', הרביעי רונדו והחמישי א'טוואן מור (ומתחת לזה שחקנים שספק אם זכרת ששיחקו בליגה, כמו איאן קלרק ודריוס מילר) ל0-4 נגד הביתיות על הבלייזרס של של לילארד ומקולום ולסדרה מול אלופה בלתי עצירה (גולדן עם דוראנט) שבה הפליקאנס היו צמודים במשחק 2 וניצחו את משחק 3. את הממוצעים שלו בסדרות האלה הבאתי קודם, וגם ראיתי אותו משחק בסדרות האלה, והוא היה נראה חד-משמעית כמו הגבוה הטוב בעולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 1:57 pm 
Senior

Yuval כתב:
הנה אגב פירוט הזריקות של דיוויס השנה. ניסיתי לשים את התמונה אבל הממשק של סלניוז יותר מפגר מהפארודיה:

https://pbs.twimg.com/media/FFUZ03VUYAA ... =4096x4096

לשירותך תמיד

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: