Hacohen כתב:
satriani כתב:
דיויס מספיק זמן בליגה כדי להראות מהו. הוא שחקן מעולה שמביא את הקבוצה שלך לאולי 50% הצלחה והביתה בסיבוב ראשון. כאשר לברון לא שיחק העונה ראינו את הלוס אנג׳לס פליקנס במיטבם.
מספרים טובים וים כשרון יש לו. הוא פשוט לא אלפא ולא שחקן שמביא הרבה נצחונות. גם קווין לאב נתן מספרים טובים ולא סחב קבוצות לכלום.
1. 2018. דיוויס בן 24 בתור הגבוה הכי טוב ו-ורסטילי בעולם מביא את הפליקאנס עם סגל עלוב לסיבוב השני ונותן פייט לגולדן אגדית.
2. ההשואה לקווין לאב פשוט מטופשת. חוץ ממספרים אין שום קשר, ולו הקלוש ביותר, בין סגנונות המשחק של שניהם. לאב היה משאבת ריבאונד אבל חלש מאד בהגנה, לא אתלט והיכולות ההתקפיות שלו לא היו מגוונות. דיוויס שחקן הגנה אדיר, אתלט מעולה, גדל כגארד ויש לו סקילז שללאב מעולם לא היו. מי שראה את שניהם משחקים כדורסל ומשווה ביניהם, לא מבין מה הוא ראה.
אני לא חושב שדיוויס בשום שלב היה הגבוה הטוב בעולם, הוא כן היה שייך לדיון הזה באמת ב2018, אבל אני חושב שמאז הוא כבר הספיק להוכיח שהוא לא שייך לשם, בין היתר בגלל שהוא באמת מספר 1 חלש למדי.
דווקא הדוגמא שאתה נותן, של פלייאוף 2018, לא מוכיחה יותר מדי בעיני. נכון שדיוויס רשם שם מספרים אדירים והיה מעולה, אבל הסדרה הזו הלכה ככה לכיוון של ניו אורלינס בעיקר בגלל שבקרב של הגארדים ג'רו הולידיי (שהיה מדהים בסדרה הזו) ופלייאוף רונדו פירקו את לילארד ומקולום.
היו לא מעט שאפילו התייחסו לפלייאוף הזה כעוד דוגמא לזה שדיוויס לא כל-כך טוב בלסחוב קבוצה על הגב, כי עד שהוא כן מצליח בזה, הדלתא הוא בגארדים שאיתו ולא באיזו התעלות אדירה שלו.
ועם כל זה, אני מצטרף ליובל בתהייה למה זה רלוונטי - דיוויס הוא לא מספר 1 של הלייקרס ולא צריך להיות. משחק איתו לברון ג'יימס וכשלברון בחוץ יש את ווסטברוק, שעם כל ההשמצות הוא עדיין גארד טוב מאוד שאוהב לקחת את הקבוצה על הגב.
בבועה ב2020 דיוויס הראה שגם אם הוא לא ברמה של יאניס, אמביד או יוקיץ' בלסחוב קבוצה על הגב, כמספר 2 של קבוצה הוא יכול להיות מדהים, אני ממש חשבתי שהוא הפיפן הביג-מן האולטמטיבי.
עם המספרים שעולים לגבי הקליעה שלו בימים האחרונים, גם הקביעה הזו מתערערת אצלי באמת. אני לא מבין למה הדיון עליו כמספר 1 של קבוצה רלוונטי.
satriani כתב:
Yuval כתב:
satriani כתב:
Yuval כתב:
לולולול אשכרה כתבתי שתכתוב את זה ואז עשית את זה.
אתה לג'יט הכי מטומטם שאי פעם ראיתי.
הדיון הוא לא על 'עמדות', יא מונגולואיד.
די קיללת אותי. אני עצוב כעת. די תפסיק. אגב דיויס הוא 5 או 4? או 3 אם הוא משחק ליד 2 שחקנים גבוהים ממנו?
אם הוא מתעקש לשחק ליד דיאנדרה ג'ורדן או דוייט הווארד וזורק שלשות ב-17% הוא בעיקר לא מספיק טוב. על זה הדיון.
מה שאתה לא מבין שהוא ישחק ומשחק באותה צורה עם גבוה וללא גבוה.
קיומו של DJ לא מונע ממנו לחפור בצבע. המשחק של דיויס לרוב בנוי על פיקנרול וקבלת כדור עם הפנים לסל.
אגב בניגוד לאבמיד שלא עציר בצבע ומתעקש לזרוק (למרות שיש לו יד טובה), דיויס לא בדיוק מהווה אותה בעיה בצבע. הוא הרבה יותר קטן מטנק כמו אמביד.
הוא בסדר גמור בצבירת נקודות עם הפנים לסל. הבעיה של הלייקרס זה לא דיויס בגדול (אם כי הוא תמיד יכול להיות יותר טוב)
אני מתנצל, אבל זו לתפיסתי פשוט חוסר הבנה מוחלטת של איך שכדורסל משוחק בימינו.