סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 12:29 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
היום ב13:15 בערוץ הספורט
ירושלים מארחת את אילת
בבירה הופעת בכורה העונה לבריימו שמבחינתו מתחיל עונה 3 בירושלים .בנט ומייקר לא בסגל.שניידרמן החלים מפציעה ארוכה ונרשם לסגל.
באילת פאטון יהיה על אזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 2:34 pm 
Hall of Famer

שומו שמיים, יש פיק אנד רול בירושלים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 3:01 pm 
Hall of Famer

מחצית שהסתבכה בגלל אחוזי שלשות שערוריתיים של זריקות חופשיות לגמרי של קלעים טובים. כשבריימו משחק זו קבוצה אחרת, פתאום יש פיק אנד רול, פתאום יש שחקן מטרה בפנים ושחקן שיודע מה לעשות בטופ אוף דה קי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 3:15 pm 
Junior

שון קילפטריק כבר ממש מעורר רחמים. אני הייתי עושה איתו חסד, ומשחרר אותו למי שרוצה גם אם אף אחד לא רוצה. עדיף לשחרר אותו ולהביא במקומו רכז, במקום לשחרר את מייקר או בנט, שלפחות מזיקים פחות (ועדיף להחליף את שלושתם, אבל זה לא יקרה)

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 3:26 pm 
Hall of Famer

כבר פחות מעורר רחמים. פשוט לא יציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 3:36 pm 
Sophomore

צריך להיזהר עם קילפטריק כי תמיד כשמלכלכים עליו הוא קולע פתאום 9 רצופות. הוא דווקא מאוד יציב בזה, כל הנקודות באות בגוש אחד ואז נעלם.

אילת ברמת ביצוע הכי גרועה שראיתי בליגה. קבוצה רשלנית ומטומטמת. וורקמן חי מיריבות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 3:39 pm 
Junior

מבין הזרים, קילפטריק הכי מיותר. למרות 9 הנקודות שלו ברבע מול ההגנה המבולבלת של אילת.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 3:46 pm 
מנהל פורום

ההגנה ה"מבולבלת" היא פחות או יותר מה שיש בליגה הישראלית, בה אנחנו חברים. אז מי שטוב מול ההגנה של אילת, טוב באופן כללי בליגה
את קילפטריק, הייתי מחליף לפני מייקר ואחרי בנט
היינו מנצחים גם בלי בריימו היום
כיף לראות שליותם יש את הטאץ' של מאמן, מקווה שיעשה בזה קריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 4:15 pm 
Hall of Famer

קילפטריק הוא לא מיותר, הוא בעמדה ובתפקיד חשוב מאוד בהפועל. השאלה האם הוא יכול לעבור למצב של יציבות חיובית, ואם תמצא בשלב הזה שחקן יותר טוב ממנו. אני חושב שלא צריך להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 4:19 pm 
Freshman

וורקמן נתן שם כמה בלוקים של הישמור
קילפטריק נראה שעבר סופית למוד בנט - כמה נקודות בסטריק, ונזק בשאר הזמן. התקווה פה היא שנראה שהוא ובריימו יודעים לשחק פיק אנד רול אחד עם השני

וולקאם סו. לא נתן משהו מיוחד היום אבל פתאו נראים כמו קבוצת כדורסל שלמה, ולא אוסף של שוטינג גארדים וסמול פורוורדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 4:21 pm 
Hall of Famer

לגבי המשחק, משחק די בינוני נגד אילת, שהיא נכון להרגע קבוצה של זר אחד מעולה, 2 נוראיים (המילטון ווויט), וסגל ישראלי חביב ודי כלום חוץ מזה. משחק הגנה אחלה היום, וורקמן ושגב נהדרים לרמות האלה, אובה עם משחק מנומנם ואדאמס אחלה. מעניין מתי ייפול האסימון שמייקר יכול אולי לתת קצת יותר מגייטס הסתמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 4:23 pm 
מנהל פורום

ברור, שון שחקן לא רע בכלל
העניין שהוא על תקן השחקן הכי יקר והכי מוכח שלנו, במשבצת הזו חייבים לראות משהו הרבה יותר מוצלח בעיקר בכל מה שקשור לקבלת החלטות
אתה מסתכל על שאר הזרים ורואה האם הם נכנסים למשבצת וממלאים את הציפיות
אובא- שחקן של מאמן, בולדוג הגנתי, פיסי בהתקפה - מתאים
אדאמס - רוקי, מגן חלש סקורר טוב. זר זול. - מתאים
גייטס - רוקי, שומר מעולה ונותן פה ושם שלשות.זר זול - מתאים
קילפטריק - סווינגר מוכח באירופה, בשיא היכולת שלו, טוב בשני צידי המגרש, מנהיג. הזר הכי יקר שלנו - לא מתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 4:26 pm 
Hall of Famer

שוב, זה עניין של יציבות, כמה סבלנות יש, ואיזה תחליפים אפשר להביא אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 4:34 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
לגבי המשחק, משחק די בינוני נגד אילת, שהיא נכון להרגע קבוצה של זר אחד מעולה, 2 נוראיים (המילטון ווויט), וסגל ישראלי חביב ודי כלום חוץ מזה. משחק הגנה אחלה היום, וורקמן ושגב נהדרים לרמות האלה, אובה עם משחק מנומנם ואדאמס אחלה. מעניין מתי ייפול האסימון שמייקר יכול אולי לתת קצת יותר מגייטס הסתמי.

זוכר את המילטון מראשון-היה זר מעולה. דרווין קיצ׳ן סטייל. לא יודע מה מצבו בחיים עכשיו אבל אני מניח שזה היה אחד המשחקים הראשונים שלו פה. אם יתן מה שנתן אז בראשון או קרוב לזה הוא יהיה נכס לאילת ובטח לא זר נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 4:37 pm 
Hall of Famer

ואחרי שחברי פורום צ'ה (בהרכב חלקי, אמנם) שוב סיפקו לנו את דעותיהם על הזרים שיש להחליף, נציין כי משחק הכדורסל בין הפועל ירושלים להפועל אילת הסתיים בתוצאה 64-80 לירושלים, ג'יילן אדאמס הוביל את הקלעים למנצחים עם 16, אך בעל המדד הגבוה היה דווקא איתי שגב שהוריד 10 ריבאונדים. באילת בריון אלן עם 21 נקודות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 5:34 pm 
Junior

אני מתנצל בשם כל אוהדי הפועל. זה לא יקרה שוב. במשחק הבא אני מבטיח שדף הסטטיסטיקה יונח לך על השולחן עם שריקת הסיום ורק אז נתפנה לדון בעניינים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 5:54 pm 
Hall of Famer

המשחק נערך לעיני 4537 צופים בארנה בירושלים. כן לא שותף - יובל שניידרמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 7:51 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אני מתנצל בשם כל אוהדי הפועל. זה לא יקרה שוב. במשחק הבא אני מבטיח שדף הסטטיסטיקה יונח לך על השולחן עם שריקת הסיום ורק אז נתפנה לדון בעניינים אחרים.

למה אתה מתנצל, זה מרתק לקרוא בעשרות ת'רדים במקביל לת'רד מרכזי של עשרות עמודים את הדעה המעודכנת ברמת רבע שעה של כל אחד מכם על הזרים שיש להחליף, אני רק הוספתי פרטים אחדים שעשויים להיות רלוונטיים למי שמתעניין גם בנתונים של משחקים בליגה, אם זה לא מפריע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 8:47 pm 
Sophomore

בתור מי שעוקב בתמיהה אחר האובססיה שלך בנושא, אציין שמי שמתעניין בנתונים יבשים כלשהם לגבי משחק כלשהו, יכול בנקל להתוודע אליהם על ידי כניסה לאחד ממאות האתרים והאפליקציות המציגים לראווה את אותם נתונים, בצורה מפורטת ומסודרת הרבה יותר ממה שכל הודעה בפורום יכולה לעשות. אם מישהו רוצה לטרוח ולהעתיק את חלקם גם לפה אז שיהיה לו בכיף, אבל אני (ולדעתי אף אחד חוץ ממך) לא רואה בכך שום צורך. אני לא מכיר פורום אחד שבו מקפידים לעדכן תוצאות של משחקים באופן עקבי, אין בכך שום ערך מוסף.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 03, 2021 8:57 pm 
Hall of Famer

היינו בדיון הזה, גם השטיק "מתנצל" של הנביא מוכר, לא נחזור על הדברים. כל אחד יישאר באובססיה שלו, אני אחפש קצת אינפורמציה על המשחק בפורום שבו הכי נוח לי לקרוא על כדורסל, ואוהדי ירושלים יקחו עוד ת'רד כדי לדבר על הזרים שצריך להחליף. עולם כמנהגו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 04, 2021 1:23 am 
Hall of Famer

אני עם נדב פה. אם כבר כותבים על משחק, למה לא להוסיף אינפורמציה "יבשה" על המשחק. אח"כ אפשר לדון באיזה זרים צריך או לא צריך להחליף. יש אנשים שהפורום הזה הוא צינור החמצן שלהם לנעשה בעולם הספורט הרחב שמסביב. כתיבה כמו זאת שמשתשרשת בפורום הופכת אותו לפורום יודעי ח"ן בלבד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 04, 2021 1:49 am 
Sophomore

אני חושב שסלניוז צריך להפוך לרשת החברתית הבאה ולהחליף את טיקטוק.
זה גם שם קליט לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 04, 2021 6:28 pm 
מנהל פורום

אני לגמרי עם נדב פה גם כן. זה מרגיז לאללה הקטע הזה של לדבר על משחק בלי לומר כלום על המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 04, 2021 7:55 pm 
Freshman

הייתי מחליף את קילפטריק ראשון..הוא לא כל כך נחוץ והוא מאוד לא יציב וחושב שיותר קל להחליף שחקן בעמדה הזאת משאר גבוה.
חוץ מזה באילת אלן פשוט שחקן מעולה..והמילטון חוזר מפציעה .הייתי נותן לו זמן,וביחד עם פארטון יש להם דווקא זרים לא רעים בכלל..ועם ישראלים כמו צוף בן משה והובר שעשה קפיצת מדרגה חושב שיש להם סיכוי טוב לפיינל פור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 04, 2021 9:46 pm 
Junior

לא נעים להגיד (מהזרים הטובים שנחתו פה בעשור האחרון)אבל חיפה צריכה לחתוך את גרגורי וארגס. בגרסתו הנוכחית הוא כבר לא מסוגל לתקוף את הסל ובעיקר מכדרר את עצמי לדעת. משחק ההתקפה שלהם נראה קהה משהו. הם צריכים רגליים צעירות לצד אלן.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה