סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 7 בערב משחק NBA על המסך
הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 8:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
חרא של משחק, הניקס קבוצה שמדכא לראות. היום מנסה ת'יבודו בצר לו את קוונטין גרימס בחירת סוף ראשון של הקיץ הזה ואפילו את נוקס הוא מוציא מהנפטלין
נוקס שם שתי שלשות שזה פי 2 ממה שהוא שם כל העונה, עד עכשיו
גרימס מאבד כדורים בשלומיאליות כמו רוקי
ורנדל לא מפסיק להחטיא
הבאקס בקצב שלהם, מובילים ב10 כזה
גם שאר המשחקים הערב, לא מבטיחים ואין סיבה שיקיימו את מה שלא הבטיחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 7 משחק NBA על המסך
הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 8:58 pm 
מנהל פורום

גריימס מראה טווח, פעם ראשונה שאני רואה אותו ככה שאני לא יודע האם זה הרגל או הבלחה

בכל אופן אני קרוב להתייאש ולהפסיק לראות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 9:20 pm 
מנהל פורום

שיקאגו עם 9 שחקנים בשלבים כאלה או אחרים של בידוד בענייני קורונה
דרוזן, קובי וויט, ג'אבונטה קרטר, מאט תומאס, סטנלי ג'ונסון ודוסומו אליהם מצטרפים עכשיו לאבין טורי בראון
בתגובה הם החתימו שתי שחקנים מהג'יליג והם גם נמצאים בבידוד לפי חוקי להיגה לפני שמצטרפים צריך להתבודד :-)
יש מצב שידחו להם משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 9:23 pm 
מנהל פורום

טוב ככה קישקשתי על גריימס והנה זה בא
25 נק' עד עכשיו ואנחנו רק באמצע רבע 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 10:56 am 
Junior

אומנם מול קבוצות אשפה, אבל לברון בצד ההתקפה נראה ב2 המשחקים האחרונים (וגם סוג של נגד הגריזליז) כמו לברון של לפני שנה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 11:00 am 
מנהל פורום

בכלל יש לי הרגשה שהלייקרס עוד יחוו ימים יפים בהמשך העונה
פציעה אחת קריטית בג"ס או פיניקס והם יכולים להגיע לגמר המערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 11:40 am 
Junior

uriel17 כתב:
בכלל יש לי הרגשה שהלייקרס עוד יחוו ימים יפים בהמשך העונה
פציעה אחת קריטית בג"ס או פיניקס והם יכולים להגיע לגמר המערב

ברמת הכישרון הגולמי אני לא בטוח שהם צריכים פציעה קריטית אפילו... גולדן סטייט ופיניקס נראות מדהים העונה אבל תחת ההנחה שהקבוצות ממשיכות באותו סגל (רוצה להגיד - מתעלם לרגע מחזרה של קליי) אני חושב שהתקרה של הלייקרס גבוה יותר משל פיניקס וגולדן סטייט. כמובן שזה לא מבטיח כלום, אני חושב שיש שם מספיק כלים גם בלי פציעה מהותית.
( כמובן זה יכול גם להיגמר בפליי-אין והדחה בסיבוב הראשון. לא רואה סרט שהם לא עושים פלייאוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 12:14 pm 
מנהל פורום

כן, נניח לרגע (למרות ש2 משלושת האליפיות האחרונות נקבעו בעליל על ידי פציעות) שלא יהיו פציעות מיוחדות, הלייקרס מגרדת את הרמה של פיניקס מלמטה וקצת רחוקה מידי מהווריורס
ככה שפלייאוף בלי להצטרך את הפלייאין הם בחלט עושים
הפניקס נראית טוב יותר העונה מאשר בעונה הקודמת ונותנת תפוקה גם כשבוקר בחוץ
ג"ס לא יפגעו מהחזרה של קליי, אולי ב2-3 משחקים ראשונים אחרי ההצטרפות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 12:45 pm 
Junior

ברור לי שהם לא יפגעו, אני פשוט לא יכול להעריך אם זה ישפר אותם קצת או המון ואז כל הדיון הזה לא רלוונטי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 3:33 pm 
Freshman

מי שלא ראה אותם מספיק אולי חושב שהמאזן הלא מרשים עד עכשיו איכשהו קשור להעדרויות וכו אבל אני לא חושב שזה המצב.
יש חסרונות מובנים בהתקפה (אין מיד ריינג׳, איבודי הכדור, אין קליעה מ3 בחמישייה וכו׳), וחסרונות הגנתיים (אין הגנת כנף, הקו הקידמי לא מרתיע יריבות, רגליים זקנות).
זה מה שראינו עד עכשיו וכמובן שדברים יכולים להשתנות, אבל אחרי שליש עונה אני די בטוח שהברומטר הוא שהם ילכו כמה שלברון יוכל לסחוב (מטורף לחשוב בעונה 19 שלו).
אם אריזה ונאן חוזרים ומשלבים טוב בחמישייה אלו בהחלט שינויים שיכולים לאזן במידה מסויימת את החסרונות, אבל עדיין.

קבלו נתון כמעט לא הגיוני- שחקנים יריבים קולעים באחוז וחצי יותר טוב מהאחוז הממוצע שלהם כשאנתוני דיוויס שומר עליהם... מיותר לציין שזה קורה לראשונה בקריירה שלו.
כתבתי על מבחן העין שלא מסתדר עם ההתקפה היעילה שלו בצבע, וגם פה יש איזה דיסוננס כי ראיתי אותו עושה הרבה מהלכים הגנתיים טובים העונה. אבל זה מסביר הרבה.
אם מחברים את זה עם העובדה שהווארד איבד דומיננטיות הגנתית, והחוסר בסטופרים הגנתיים בקו האחורי אנחנו נשארים עם קבוצה שתקרת הזכוכית ההגנתית שלה היא ממוצעת.
ואז שאלה כמה ההתקפה תוכל לסחוב אותה. ראס ודיוויס לא ישתנו. אם לברון בכושר כמו המשחקים האחרונים עמוק לתוך הפלייאוף כמובן הכל אפשרי.
אבל בסך הכללי אם הם שוב מגיעים בלי ביתיות או מהפלייאין מאוד קשה לראות אותם מנצחים 3 סדרות לצאת מהמערב, יהיו היריבות אשר יהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 13, 2021 7:57 pm 
Freshman

הלייקרס פשוט לא טובים מספיק, זה היה ברור מהרגע שהביאו את ווסטבריק.
אין סיכוי שיעברו את פיניקס או גולדן סטייט ואפילו לא את יוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 2:26 am 
Junior

יוטה יותר טובה מהלייקרס, גם אם דיוויס בריא. כל עוד ווסטברוק משחק, יוטה תנצל אותו בהגנה ובהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 3:17 pm 
Freshman

הרטנשטיין מהקליפרס זו אולי גניבת העונה, כל מה שאתה רוצה לראות מגבוה בליגה. מעניין כמה מיליונים הוא יעשה בקיץ.
בכלל הקליפרס עושה רושם הולכים ומתחברים, הם יותר מאוזנים ויותר ביחד, כשהכוכבים יחזרו אני רואה אותם שווים עם הטובות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 3:21 pm 
מנהל פורום

הוא נוטה לקטטות ומשחק מלוכלך, יש מצב שיעשה כסף טוב כמו קלי אולניק למשל, אבל לא יהפוך לכוכב בשום אופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 3:32 pm 
Freshman

לא יודע לגבי כוכב, אני כן בטוח שהוא שחקן שאוהב את המשחק, אוהב להתחרות ויותר מהכל משחק בשביל לנצח. יש לו ארסנל כלים לא רע בכלל, הוא בן 23 וללא הרבה ניסיון. לי זה נראה כמו פוטנציאל גדול, שיכול רק ללכת ולהשתפר. אני מניח שעם הגיל והניסיון גם הקטטות זה משהו שיילך ויתמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 4:01 pm 
מנהל פורום

קלי אוליניק, נראה לך כמו מודל טוב להתפתחות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 4:18 pm 
Freshman

מבחינת רמת הכוכבות? יכול להיות שכן. אני כן חושב שהם שחקנים שונים בהרבה תכונות, אולייניק הוא 4 נייד שהוא איום משמעותי מבחוץ, ויכול לשים את הכדור על הרצפה (לעומת ההשוואה). הרטנשטיין מוסר טוב יותר, כמובן גדול יותר וזריז פחות, אבל לטעמי אקטיבי יותר ובעיקר חכם יותר עם אימפקט משמעותי על מה שמתרחש סביבו. הוא באמת מוסר טוב שיכול להתפתח עוד הרבה בתחום הזה. שילוב של גוף ואתלטיות ביחד עם IQ כדורסל, זה לא משהו ששכיח לראות. יש לו טאץ' רך ליד הטבעת וגם שם כמובן המון מקום לשיפור. ברור לכולם שהוא צריך לעבוד על הקליעה אבל אני מאמין שגם זה יבוא בשלב מסוים. אני חושב שהתקרה שלו גבוהה יותר מאולייניק בגלל כל מה שציינתי, אבל אי אפשר לדעת איך דברים יתפתחו, ובאיזו סיטואציה הוא ימצא את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 4:46 pm 
מנהל פורום

בכוונתה אמרתי אוליניק בגלל שאני חושב שבלי טווח גדול יותר ויכולת לזרוק מכדרור
הוא ישאר תקוע על חוזה שבמקסימום יגרד את ה10 מלמטה וידברו עליו בהקשר של האסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 4:58 pm 
Freshman

תראה הוא לא נוביצקי - אין סיכוי בעולם שהוא יפתח קליעה מכדרור כמו של אולייניק - הוא גדול מדי וזה לא המשחק שלו.
אני כן חושב שיש פוטנציאל לפתח קליעה מרחוק, ועם שיפור באלמנטים שכבר יש לו, זה בהחלט שחקן משמעותי.
לא יודע אם 10 מיליון זה התקרה שלו, תלוי בהרבה דברים. אבל עם הכדורסל של היום, היכולת למסור ולחסום (שזה בעצם מה שקלעים צריכים מהגבוה שלהם) היא קריטית לשטף ההתקפי, והוא משתפר בזה ולדעתי ימשיך להשתפר.
האסל זה יפה ונחמד, אבל יש ספקטרום רחב בין שחקן שמביא האסל ובין הכוכב, יש הרבה דרכים נוספות לתרום, רובן לטעמי הן תחת הקטגוריה אינטליגנציה. יכול להיות לך שחקן לא מוכשר שנותן האסל, אבל הוא לא מבין את המשחק, לא רואה איך דברים מתחברים ביחד. לא רואה מה אמור לקרות הלאה. אצלו אני כן מזהה את זה, זו הסיבה שאני חושב שיש לו קצת מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 5:31 pm 
Senior

בסוף עם הגבוהים היום (לפחות אלו שהם לא עוגנים התקפיים) השאלה העיקרית היא האם הוא מסוגל להישאר על המגרש בפלייאוף, כשהלוקה-ים של העולם יחפשו אותו פעם אחרי פעם, או כשמאמנים יריבים יעברו להרכב של 5 קלעים מסביב לקשת.
לא ראיתי את הרטנשטיין הרבה העונה, אבל כדי שהוא יהיה גבוה די משמעותי בליגה, הוא חייב להיות אחד שעומד בכבוד כשהוא מקבל גארדים אחרי חילוף, או מול פיקנרול. כמובן לצד זה שהוא ייתן דברים בהתקפה/בריבאונד/בתפקידים ההגנתיים היותר מסורתיים של גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 5:37 pm 
מנהל פורום

נכון, היה פה דיון על וויטסייד לעומת נורקיץ' כששניהם שיחקו בבלייזרס
הסטט של וויטסייד הייתה טובה יותר אבל כל מי שראה אותו משחק הבין למה נורקיץ' מועדף עליו בכל קבוצה לא רק בללייזרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 6:33 pm 
Freshman

אני מסכים שהגנה על גארדים/פורוורדים זה אלמנט מאד חשוב, יותר בגלל סגנון המשחק היום ופחות בגלל שמישהו ישחק עם 5 קלעים, כי זה תלוי בהמון דברים ובמצ'אפים שלך מול היריבה. כל-כך הרבה פיקנרולים וחילופים, זה לא משנה מה, אתה תהיה מבודד מול גארדים, גם בהרכבים הכי קונבנציונליים.

אם ניקח את המשחק מול פיניקס, הוא די סבל מול כריס פול (לא מכיר מישהו שלא) ודי אימלל את פיין (מכובד מאד לדעתי) אז אני חושב שהוא יצא בסדר גמור. בלי קשר לשאלה של האם הוא טוב מספיק כרגע או לא באספקט הזה, אני בדעה שזה משהו שאפשר לשפר וזה פחות תלוי בכישרון ויותר בעבודה קשה ובניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה