סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 16, 2021 2:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קאבס 124 יוסטון 89
סופסופ שנגן מוכיח את הקייס לי שהוא הפאו גאסול הבא, רק שגאסול הגיע לשחקן המגוון שהוא היה רק לקראת סוף הקריירה, שנגן מתחיל ישר שם. הייתי שולח את גרין ווול לפילי בשביל סימונס. עוד רוקי שאני אוהב ביוסטון זה ג'וש כריסטופר, לגבי גרובה..וואלה לא יודע. לא לבלוע לא להקיא
קליבלנד משחק בלי סקנד גארד, עם שני סנטרים (בדרך כלל, היום מובילי לא שיחק) ועדיין נמצא בדירוג מפתיע מאוד בטבלה.

מג'יק 99 אטלנטה 111
נומורולוגית, מדובר באחת התוצאות המיסטיות שאפשר לחשוב עליהם
מעשית, מדובר בתוצאה צפויה. אטלנטה מאכזבת בעונה הסדירה ביחס לקבוצה שהגיעה לגמר המזרח, מצד שני בעונה הסדירה שעברה אטלנטה נראיתה עוד יותר גרוע ואיך זה נגמר כולם יודעים.
מג'יק עושה את העבודה של בניית קבוצה באופן סביר, גדלים שם שחקנים שיכולים להיות אחלה נכסים בבנייה הבאה :) המפטון, קול ואגנר

פילי 96 מיאמי 101
רשימת הנעדרים של מיאמי זה סגל שיכול להגיע לגמר המזרח, ועדיין אמביד, והאריס לא מצליחים לנצח. הטרייד (או חוסר הטרייד) על סימונס הורג אותם, אבל הם לא רוצים למצמץ ראשונים? סבבה. אולי לשלוח לברוקלין תומרת הארדן. ככה יהיה למורי ולהארדן עוד זמן לעוד ניסוי מעניין

דלאס 104 לייקרס 107
ברנסון 25 נק' 9 אסיסטים. אחלה באק אפ ללוקה הברנסון הזה. גם בעונה שעברה הצליח להחזיק את הקבוצה יפה בההעדרויות של לוקה
הלייקרס עם לברון, דייוויס וראסל היו צריכים הארכה ושלשות משוגעות של הרוקי בחירת סיבוב שני בשביל לנצח. צריך לנתח

מילווקי 114 אינדי 99
טרנר, סבוניס, בורגדון, ל'וורט ועכשיו גם דוארטה. אחלה חמישיה, כל אחד שחקן נדיר ונהדר בעמדה שלו, איכשהו זה לא מתרומם. השחקנים האלה לא אוהבים ואולי גם לא מתאימים לשחק אחד עם השני. ובסוף האהבה מנצחת את הסטט. אז אין אהבה אין נצחון באינדי
הרכבת של הבאקס ממשיכה לדהור למרות שחלק מהקרונות במוסך

או קיי סי 110 פאליקונס 113
מה נגיד לפליקונס? בבחירת דראפט גבוהה תנוחמו. מהמשחק הזה נזכור את הזריקה הבלתי נתפסת הזו
https://www.youtube.com/watch?v=EacJGtrL2HA

סן אנטוניו 115 שארלוט 131
היוורד בשיא קריירה 41, קודי מרטין עולה מ4 נק' במוצע ל9.3 נק', גם ב P/40 מדובר בהתקדמות יפה. על העונה של ברידיג' כבר דובר פה. למלו חוזר עוד מעט. אם רק היה לה סנטר נורמלי.
בספרס, הטייק הגדול מהעונה הזו. דז'ונטה למרות היותו שחקן ראוי לסגידה, לא יכול להוביל קבוצה

דנבר 107 מיני 124
אדוארדס 38 (שיא קריירה) ראסל המלאך 8 אסיסטים טאונס 32 נק'. לראשונה מאז .. מיניסוטה לא נמושה ועכשיו זה רשמי.
בדנבר הג'וקר נותן עוד טד ובכלל עונה עם קייס ל MVP אבל דנבר שתכנס לפלייאוף בקושי עם הלשון בחוץ לא תוכל להוציא מתוכה MVP, אין סרט

יוטה 124 קליפרס 103
אינגלס ממשיך להתקדם אחורה וזה חבל ליוטה, איינג' צריך לחשוב מה עושים איתו. כל השאר דופק שם כמו שעון. עד שתגיע הסדירה בפלייאוף שהם יהיו פייבוריטים ויפסידו

בלייז 103 גריז 113
קמתי בחמש לראות את המשחק, עד הרבע הרביעי, האמנתי שננצח, עכשיו אני עייף ועצבני.

קינגס 119 וושינגטון 105
אבדייה 15 נק' כל השאר לא מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 16, 2021 3:18 pm 
Senior

מילווקי הלילה רק עם שחקן אחד מהחמישייה הפותחת שלהם מהאליפות האחרונה - ג'ו הולידיי, עוד היו בפיגור 91-92 כ10 דקות לסוף ואז קלעו את כל הנקודות שלהם עד לסוף המשחק בלי מענה - ריצת 21-0 שסגרה את הסיפור.
אני אופתע אם הפייסרס לא יעשו טרייד בחודש הקרוב על שחקן מפתח, כי זה לגמרי לא עובד שם. לשארלוט חסר סנטר ויש יותר מדי וויגמנים, הייתי מתחיל בלבדוק שם, אבל גם ג"ס יכולה להשתדרג בטירוף אם תעשה מהלך על סבוניס - וויזמן ומודי נגיד? לא מעניין?

דאלאס, ובעיקר פורזינגיס, נראים ממש לא רע בלי לוקה. גם שם משהו לא עובד כל-כך - בשילוב בין השניים האלו. פורזינגיס נראה הרבה יותר טוב מאשר בפלייאוף האחרון, אבל דווקא לא כל-כך בדקות שלוקה איתו על המגרש. הוא עדיין לא העלה לעצמו את הערך מספיק כדי שיהיה לו ביקוש ממש בטריידים אני מניח, אבל במקום דאלאס הייתי מנסה להעביר דרכו כמה שיותר את ההתקפה בחודשיים הקרובים, בעיקר כשלוקה על הספסל. אם לא כדי להעביר אותו בטרייד, אז לפחות כדי למצוא איזו דרך לנצל אותו יותר טוב לקראת הפלייאוף. מצד שני, אולי פורזינגיס הוא מהמוצרים שאם תשתמש בהם יותר מדי הם פשוט יישברו.

והקאבס בתקופה נהדרת לאחרונה, משחקים בעיקר נגד יריבות חלשות, אבל פשוט קורעים את רובן. ניצחו 9 מ11האחרונים, ג'ארט אלן בעונת פריצה והציוות שלו עם מובלי נהדר, גארלנד טוב מאוד ואפילו קווין לאב נראה כמו שחקן כדורסל שוב. חבל לי קצת שהם לא הצליחו להעביר את סקסטון בעבור איזושהי תרומה לפני שהוא נפצע ועכשיו הם כנראה פשוט יאבדו אותו בקיץ. העתיד שם נראה ממש מבטיח ומעניין אם גם לברון מזהה את זה וכבר מתחיל לחשוב על קאמבק נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 16, 2021 4:26 pm 
Senior

אם אני גולדן סטייט, אני עושה כל מה שאפשר כדי שכשמכירת החיסול של אינדיאנה תגיע, לכל הפחות מיילס טרנר ינחת אצלם (סאבוניס טוב יותר אבל אני חושב שגם יחייב אותם לתת יותר תמורה)
תוספת של סנטר סולידי והם די מסודרים

ג'ארט אלן אכן נהדר אבל מישהו אמר (לא זוכר איפה, אולי אפילו כאן בסלניוז) שבמשחקים שבהם מובלי לא שיחק הוא לא הבריק יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 16, 2021 4:34 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
בספרס, הטייק הגדול מהעונה הזו. דז'ונטה למרות היותו שחקן ראוי לסגידה, לא יכול להוביל קבוצה

הספרס קבוצה סופר צעירה שפעם ראשונה יוצאת מהצל של אולדרידג', גיי ודרוזן. אין באמת מה להסיק מהעונה הזו לגביהם, זו קבוצה שממש בחיתולים של לפתח את הזהות שלה. מעניין אותי ההערה לגבי מארי, האם זה בגלל היכולת או המאזן שלהם?

דנבר זה באמת פספוס ענקי כי אם הם בריאים הם הקבוצה שהכי כיף לראות, וגם מבחינת היכולת יכולים ללכת עד הסוף. הוסיפו הרבה איכויות בשנים האחרונות שיושבות בול על הקבוצה הזו, גורדון למשל זה בול פגיעה וגם קמפאצו זה שחקן שמשדרג מאד את ה second unit.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 8:24 pm 
מנהל פורום

מצטער, הרגע ראיתי
עניתי לך בפרטי בכל אופן.

בעניין אחר, איזייה תומאס המדובר בת'רד האחר, בלייקרס
אין לי מילים
אריזה
רונדו
הווארד
איזייה תומאס
כרמלה אנטוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 11:14 pm 
Junior

uriel17 כתב:
מצטער, הרגע ראיתי
עניתי לך בפרטי בכל אופן.

בעניין אחר, איזייה תומאס המדובר בת'רד האחר, בלייקרס
אין לי מילים
אריזה
רונדו
הווארד
איזייה תומאס
כרמלה אנטוני

כרמלה לא שייך(ת) לרשימה - כל השאר, יחד עם ביזמור ואייברי בראדלי מרכיבים 6 שחקנים שחוזרים לקדנציה שנייה בלייקרס אחרי ששיחקו בקבוצה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 18, 2021 6:12 am 
Hall of Famer

פלופר מגעיל מרקוס סמארט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר