סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 9:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
קבוצה שמשחקת כמות משחקים כזאת לא יכולה להחזיק גיבוי לכל שחקן רוטציה. אלה פריבילגיות שיש לקבוצה אחת בארץ, במקרה הטוב.
אם חלילה וורקמן או שגב ייפצעו יצטרכו להסיט שחקנים לעמדות לא טבעיות, לקדם אחרים ברוטציה ולנסות להסתדר עם זה. להחזיק סגל של 12 שחקנים בכירים בהיקף משחקים שלא מאפשר לך לשמור את כולם בעניינים זו משימה מסובכת לא פחות מלאלתר במקרה של פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 9:25 am 
Senior

Avishai כתב:
טיוס לא רלוונטי. מעבר לכסף הגדול (להבנתי מעל 300K), חוקי ה-BCL מחייבים לרשום חמישה שחקני "Home Grown" בסגל. כבר עכשיו יש ישראלי אחד שלא נחשב לעניין הזה (וורקמן), לרשום עוד אחד ישאיר את הקבוצה עם זר אחד בחוץ כל ערב/חמישה זרים.

אז זאת נקודה רלוונטית לא רק לטיוס (שעוד יכול לבוא במקום בנט ואז לפחות הרווחנו אותו בליגה כישראלי, אבל גם בלי קשר הוא נשמע לי ריאלי בערך כמו עוז בלייזר בשלב הזה), אלא גם לרכז זר נוסף, שהרשמה של אחד כזה תצריך הוצאה של בנט מהטופס, בנוסף למייקר.
אני יודע שזה לא נשמע כזה נורא, אבל זה מחזיר אותנו להיות קבוצה עם שני גבוהים בסגל ואם ניתקל באיזו טנריפה, זה יהיה מרחץ דמים מתחת לסלים בשבילנו.

shmueliki כתב:
כל הטיעונים נכונים
אבל גיבוי צריך לא רק לאובה
פציעה של וורקמן/שגב וכל הרוטציה גם כן מתמוטטת

בליגה כן, אבל הליגה ארוכה ופחות מענישה כרגע.
באירופה השניים האלו חשובים, אבל פחות משרוב הזרים חשובים.
אם היינו בקיץ הייתי לגמרי תומך בזה שמה שצריך כרגע זה להוסיף עוד ישראלי, בעיקר אם הוא homegrown, אבל במצב השוק הישראלי הנוכחי, אני מניח שלא ייעשה כלום וכנראה בצדק, אפילו טי ג'יי ליף הופשר בחזרה לחיים רק כדי לחתום בליגה הסינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 10:28 am 
Sophomore

האמת שהנקודה של home grown לא מאד רלוונטית כי ממילא אנחנו דה-פקטו רק עם 5 זרים באירופה (מייקר לא נרשם, בנט מקבל בקושי 5 דקות גם כשהאלטרנטיבה היא ווורקמן/שגב). ככה שאפשר שאותו טיוס בליגה ייחשב כישראלי ובאירופה יתפוס עמדה של זר שישי, וככה תהיה לנו קבוצה סופר מאוזנת וחזקה שגם לא צריכה משחקי הרכבים והרשמות בין אירופה לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 12:25 pm 
Sophomore

בלי קשר לשאלת ההום גרון אני לא מבין מה מוצאים פה בטיוס של העונה.
ראיתי אותו בקרשיאקה קצת מעבר למשחק נגדנו (שגם בוא הוא חיבר 2-3 לייאפים, לא בדיוק השפיע על המשחק באופן דרמטי). לא נשארה לו טיפה מהאתלטיות שהפכה אותו למה שהיה, הוא שומר עצל וחסר חשק, הדבר היחיד שעוד נשאר שם מבחינה מקצועית זה אוריינטציה טובה לריבאונד. ואני עדיין לא מדבר על הרגישות הידועה שלו בשרירי החשק. עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 1:05 pm 
Freshman

Avishai כתב:
בלי קשר לשאלת ההום גרון אני לא מבין מה מוצאים פה בטיוס של העונה.
ראיתי אותו בקרשיאקה קצת מעבר למשחק נגדנו (שגם בוא הוא חיבר 2-3 לייאפים, לא בדיוק השפיע על המשחק באופן דרמטי). לא נשארה לו טיפה מהאתלטיות שהפכה אותו למה שהיה, הוא שומר עצל וחסר חשק, הדבר היחיד שעוד נשאר שם מבחינה מקצועית זה אוריינטציה טובה לריבאונד. ואני עדיין לא מדבר על הרגישות הידועה שלו בשרירי החשק. עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים.

לא מוצאים כלום בטיוס. פשוט מעריכים שסגל הישראלים הנוכחי דליל וכולל 4 שחקנים בלבד כאשר שניים מהם זה בערך אותה עמדה ואותן יכולות (אריאל וגרשון)
מניח שגם החרדה מלראות את שניידרמן ודוד על המגרש מובילה לרעיונות.

אז טי ג'יי ליף הלך לסין לעשות לביתו, טי ג'יי קליין עדיף שיישאר בביתו, ריצ'י הוואל לא ברור איפה ביתו ומעבר לזה לא מסתובבים פה שחקנים ישראלים חופשיים אז נפתח דיון על שחקן שראינו מולנו נותן סה"כ תפוקה סבירה פלוס ובחיבור עם רכילות על אי תשלום משכורות בטורקיה , עשינו 1+1.

לגבי השקעת הכסף אנחנו כבר הרבה אחרי מה עדיף כי השחקן הכי יקר (לפי פרסומים זרים) בעיקר מציג לראווה את יכולות הסטיילינג, בהגעתו על אזרחי למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 08, 2021 1:37 pm 
Sophomore

sportivi כתב:
כל שנה בין שתיים לשלוש קבוצות בטורקיה מתפרקות (פעם זו הייתה מסורת בליגה היוונית וכנראה קינאו בהם)
כאשר שחקנים חותמים שם הם יודעים שאם הם יראו 70% אחוז ממה שהם חתמו עליו, זה טוב

אני הייתי שם עין על אלכס טיוס שלפחות לפי ההופעה שלו אתמול לא סוס מת ויכול לתת פתרון ראוי במקום צמד התיירים מהליגה הטובה בעולם (והוא ישראלי..סוג של).

לגבי עוד גארד, מכיוון שיש לנו שחקן וחצי שמסוגל לכדרר באופן יציב ובטוח, מצד אחד זה בהחלט נקודה למחשבה מצד שני נראה לי שרוצים לתת יותר לאדאמס שכבר אתמול לקח את הדקות של גרשון שהיה בהקפאה עמוקה.

רק אף אחד לא יודע כמה שקלים יש בקופה של המועדון, אז יותר סביר שסגרו את הבאסטה והספקולציות יהיו בעיקר מנת חלקנו בפורום

ביוון יש העונה 3 קבוצות על סף פשיטת רגל והמצב שם בכללי גרוע מטורקיה.

קליין לדעתי בתור שחקן שעולה מהספסל ל10_12 דקות לעמדות 4-5 לא יכול להזיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 12, 2021 11:20 pm 
Freshman

מייקר כבר לא

בנט עדיין כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 14, 2021 2:19 pm 
Sophomore

sportivi כתב:
מייקר כבר לא

בנט עדיין כן

לא להרבה זמן.מחפשים לו מחליף
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... le/6263006

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 1:19 pm 
Sophomore

בינתיים המשחק ביום רביעי בספרד מול מנרסה בספק גדול ואולי ידחה.
7 שחקנים ועוד 2 אנשי צוות נדבקו במנרסה והמשחק הקרוב שלהם מול בארסה נדחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 2:44 pm 
Sophomore

לא ברור עד כמה אפשר לדחות את המשחק הזה בכלל, שגם ככה אמור היה להיות המשחק האחרון מכל משחקי שלב הבתים בכל הבתים. אמנם אחריו אמורים היו להיות שבועיים עד שהפליי-אין מתחיל אבל בינתיים מנרסה יצטרכו לדחוף גם שלושה משחקי ליגה, שגם אותם אי-אפשר כ"כ לדחות כי הסיבוב הראשון ב-ACB, שקובע את העולות לרבע גמר הגביע, מסתיים ב-8.1 והכל מאוד צפוף ממקום שלישי ומטה. הפתרון היחיד שאני רואה הוא לדחות בשלושה-ארבעה ימים, אבל מוצ"ש זה ערב חג המולד. בקיצור, האינטרס המובהק של הספרדים הוא לקיים את המשחק - שלא קובע כלום עבורם - במועדו, עם מי שאפשר. אם בכל זאת המשחק ידחה, נגיע אליו אחרי שסטאל וקרשיאקה כבר ישחקו ונדע מראש מה צריך/לא צריך.

לא יודע עדיין עד כמה יותם הלפרין מאמן גדול, אבל קארמה טובה הוא הביא בערימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 3:26 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
לא ברור עד כמה אפשר לדחות את המשחק הזה בכלל, שגם ככה אמור היה להיות המשחק האחרון מכל משחקי שלב הבתים בכל הבתים. אמנם אחריו אמורים היו להיות שבועיים עד שהפליי-אין מתחיל אבל בינתיים מנרסה יצטרכו לדחוף גם שלושה משחקי ליגה, שגם אותם אי-אפשר כ"כ לדחות כי הסיבוב הראשון ב-ACB, שקובע את העולות לרבע גמר הגביע, מסתיים ב-8.1 והכל מאוד צפוף ממקום שלישי ומטה. הפתרון היחיד שאני רואה הוא לדחות בשלושה-ארבעה ימים, אבל מוצ"ש זה ערב חג המולד. בקיצור, האינטרס המובהק של הספרדים הוא לקיים את המשחק - שלא קובע כלום עבורם - במועדו, עם מי שאפשר. אם בכל זאת המשחק ידחה, נגיע אליו אחרי שסטאל וקרשיאקה כבר ישחקו ונדע מראש מה צריך/לא צריך.

לא יודע עדיין עד כמה יותם הלפרין מאמן גדול, אבל קארמה טובה הוא הביא בערימות.

בהנחה שהשחקנים שלהם שלא נדבקו נחשפו לאלו שכן, עולה השאלה אם הם לא יהיו אמורים רשמית להיות בבידוד באותו זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 3:40 pm 
Senior

והעיקר שהגענו למצב הזה אחרי שבחודשיים האחרונים הקבוצה שיחקה שני משחקים, בשביל שהלו"ז יהיה גמיש למקרה של התפרצויות קורונה בקבוצות...
השיטה של פיב"א השנה באמת יכולה הייתה לשבור שיא דביליות היסטורי, אלמלא הייתה השיטה של היורוקאפ מהשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 4:07 pm 
Freshman

נדחה ל-28.12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 4:32 pm 
Sophomore

לא טוב. מעניין מי יזם את הדחייה. מנרסה תצטרך להזיז עוד משחק ב-ACB (אוברוידרו) שהיה אמור להתקיים ב-29.12, מה שאומר שאחרי המשחק מולנו יהיה להם רצף דחוס של משחקי ליגה קריטיים, כולל בארסה וריאל עם ענייני אירופה שלהן. הפועל כבר הודיעה על דחיית המשחק נגד ב"ש.
עוד נראה מה תהיה מידת ההתלהבות של שתי הקבוצות להופיע בכלל, כי בינתיים יש סטאל - קרשיאקה ברביעי, והטורקים בצרות. ארדן נותח וגמר את העונה. מייקל רול נותח, בחוץ לחודשיים וחצי. ג'יימס בלאקמון ואמאת אמבייה בספק עם בעיות ברכיים - במשחק נגד טופאש בלאקמון לא שיחק בכלל, אבמייה שיחק, נפצע ונטש. עוד טיפה ואפשר יהיה להעביר את המשחק נגד מנרסה לזום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 5:00 pm 
Sophomore

צריך להיזהר עם האובר קריסה של קרשיאקה, כי ניצחון של סטאל מעל 12 ואתה צריך לנצח במנרסה כדי לא ליפול למקום שלישי ע"ח סטאל בבית משולש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 7:31 pm 
Sophomore

Avishai כתב:
צריך להיזהר עם האובר קריסה של קרשיאקה, כי ניצחון של סטאל מעל 12 ואתה צריך לנצח במנרסה כדי לא ליפול למקום שלישי ע"ח סטאל בבית משולש.

בתכלס , לא יפריע לי בטירוף ליפול למקום 3 ולקבל סדרה ממש מעניינת בשלב הנוקאווט
לדעתי אנחנו נעבור אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 17, 2021 8:52 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
Avishai כתב:

לדעתי אנחנו נעבור אותה

זה יהיה מול טנריפה. כשהביתיות שלהם. חתיכת הימור ללא קשר לאיך העונה הולכת עד כה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 18, 2021 12:00 am 
Sophomore

גמליאל כתב:
N.T.K כתב:
Avishai כתב:

לדעתי אנחנו נעבור אותה

מה אתה יודע עליהם מלבד השם ?
נראה איך שרמנדיני בגרסה הזקנה שלו מתמודד עם הגבוהים המוזרים שלנו

בסוף הם סיימו מקום 2 בבית ויש להם כרגע מאזן 3-2
אם אנחנו לא יכולים לעבור אותם בסדרה אז מה זה משנה בכלל אם אנחנו במפעל או לא ? לא נהיה קרובים לזכיה.

אני מעדיף לקבל הגרלות אטרקטיביות כל הדרך ולא לשחק מול קבוצות לא מוכרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 18, 2021 3:30 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
גמליאל כתב:
N.T.K כתב:
Avishai כתב:

לדעתי אנחנו נעבור אותה

מה אתה יודע עליהם מלבד השם ?
נראה איך שרמנדיני בגרסה הזקנה שלו מתמודד עם הגבוהים המוזרים שלנו

בסוף הם סיימו מקום 2 בבית ויש להם כרגע מאזן 3-2
אם אנחנו לא יכולים לעבור אותם בסדרה אז מה זה משנה בכלל אם אנחנו במפעל או לא ? לא נהיה קרובים לזכיה.

אני מעדיף לקבל הגרלות אטרקטיביות כל הדרך ולא לשחק מול קבוצות לא מוכרות

אאלט הם כרגע מקום 3 בליגה הספרדית. כלומר אין ספק שעובר עליהם משהו רע אחרת היו מסיימים הבית במקום ראשון, אבל הם עדיין קבוצה חזקה מאד כנראה ועם יתרון ביתיות זה מפגש שיש לנו סיכוי נמוך מאד לעבור. הייתי מעדיף בהרבה לעשות הצלבה מול חולון שכנראה תסיים את הבית שלה במקום ה-1…

תגיע לשלבים המתקדמים ותאמין לי שתזכה לשחק מול כל הקבוצות הגדולות. לא צריך לייחל לצרות…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 18, 2021 11:54 pm 
Freshman

הדבר היחיד שמשאיר את בנט בירושלים - זה שעוד לא מצאו לו מחליף.

מאידך, לא ברור לי מה מעכב החתמה של יותם עד סוף העונה .

המידה ומכבי משחררת את ריינולדס וויליאמס - האם מישהו מהם רלבנטי להפועל? (האם גם במקרה זה מכבי לא תאפשר זאת?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 12:07 am 
Hall of Famer

לאסור עדיין לא חתם בשום מקום?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 12:54 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
לאסור עדיין לא חתם בשום מקום?

בילי תומפסון כתב:
הדבר היחיד שמשאיר את בנט בירושלים - זה שעוד לא מצאו לו מחליף.

מאידך, לא ברור לי מה מעכב החתמה של יותם עד סוף העונה .

המידה ומכבי משחררת את ריינולדס וויליאמס - האם מישהו מהם רלבנטי להפועל? (האם גם במקרה זה מכבי לא תאפשר זאת?)

בואו נהיה ריאליים.
השמות שמוצעים פה זה שחקנים של 50-70 אלף דולר לחודש וזה ללא קשר לכך שמדובר בשחקני יורוליג שיש להם אפס עניין אפילו תדמיתית לרדת ברמה

לירושלים אני מניח יש תקציב לשחקנים באיזור 20-30 אלף דולר לחודש ולכן אם יגיע שחקן זה יהיה משהו בסגנון של סטיב זאק.

ריאן פאנון כבר סידר לנו את ג'יילן אדמס אולי גם ימליץ לזאק הנקינס שלפחות רשום בקבוצה שלו בג'י ליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 2:57 am 
Sophomore

במעבר פסימי חד - זו הרי שאלה של זמן עד שהאומיקרון סוגר שוב את המגרשים. ב-2.1 מארחים את מכבי בארנה, כמו במשחק הפרידה מהקהל במרץ 20'. במקרה הטוב ימשיכו לשחק במגרשים כמעט ריקים, כמו שכבר קורה בכמה מדינות אירופאיות, אבל קבוצות בפרוטוקול קורונה לא יוכלו להופיע ומשחקים יידחו על ימין ועל שמאל (הפרמייר-ליג, למשל, פחות או יותר מושבת כרגע). מי שראה איך ג'יילן אדאמס נמנע מללחוץ יד למראיינת אחרי המשחק הערב מבין שבהפועל יושבים חזק על השחקנים שייזהרו, אבל מה יעשו אם בכל זאת יידבקו לפני מנרסה? הפליי-אין אמור להתחיל שבוע אחרי.

אם לומר את האמת - אפילו אם יצליחו לשרוד בשלום את המשחק בספרד, אני לא רואה איך בינואר משחקים כדורסל ברציפות. ההימור שלי הוא שהפליי-אין ייסחב עמוק לתוך פברואר, שלב הבתים השני ב-BCL יבוטל ובמקומו ישחקו סדרות של מדורגות / לא מדורגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 3:22 am 
Sophomore

xalmon כתב:
במעבר פסימי חד - זו הרי שאלה של זמן עד שהאומיקרון סוגר שוב את המגרשים. ב-2.1 מארחים את מכבי בארנה, כמו במשחק הפרידה מהקהל במרץ 20'. במקרה הטוב ימשיכו לשחק במגרשים כמעט ריקים, כמו שכבר קורה בכמה מדינות אירופאיות, אבל קבוצות בפרוטוקול קורונה לא יוכלו להופיע ומשחקים יידחו על ימין ועל שמאל (הפרמייר-ליג, למשל, פחות או יותר מושבת כרגע). מי שראה איך ג'יילן אדאמס נמנע מללחוץ יד למראיינת אחרי המשחק הערב מבין שבהפועל יושבים חזק על השחקנים שייזהרו, אבל מה יעשו אם בכל זאת יידבקו לפני מנרסה? הפליי-אין אמור להתחיל שבוע אחרי.

אם לומר את האמת - אפילו אם יצליחו לשרוד בשלום את המשחק בספרד, אני לא רואה איך בינואר משחקים כדורסל ברציפות. ההימור שלי הוא שהפליי-אין ייסחב עמוק לתוך פברואר, שלב הבתים השני ב-BCL יבוטל ובמקומו ישחקו סדרות של מדורגות / לא מדורגות.

א. היום בחדשות הספורט נתנו נתון מטורף על אנגליה (רק כ40% מהשחקנים שם הם מחוסנים) , זה אולי קצת אמור למנוע את הדאגה בישראל.
ב. ההרגשה שלי היא שישראל לא תיפגע קשות מהווריאנט הזה וזה אומר שיש סיכוי שקבוצות הספורט שלנו ירוויחו מזה בענק (מכבי בכדורגל ובכדורסל יקבלו נצחונות טכניים שיעלו אותם לשלבים בהם לא מגיע להם להשתתף מבחינת היכולת)
ג. בכל מקרה , לדעתי ינסו לשחק את שלב הבתים של הBCL (ענייני חוזי תקשורת ) ופשוט במקרים קשים יהיו קבוצות שיפסידו טכני.
ד. אם א שלי יהיה נכון מבחינת האימפקט על ישראל , סיכוי לא רע שהפינאל פור יהיה בארץ ונוכל אשכרה לזכות השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 7:19 am 
Hall of Famer

לא רואה מצב בעולם שבו קבוצות מקבלות הפסד טכני בגלל הקורונה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs ו 157 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: