סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NFL
הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 11:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
hard knocks
בשבילי ג'ף פישר הוא קודם כל המאמן של הטייטאנס שהוביל אותם לסופרבול מול הראמס. בנוסף הוא המאמן שהתקשה להשתלט על הדרמה של וינס יאנג.
בעיני הוא דווקא תמיד הצטייר כמאמן טוב, אך קשוח מדי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 2:17 pm 
Senior

אחרי המשחק המצוין מיום חמישי, עוד אחד מעולה, הקולטס נטרלו את ההתקפה של הפטריוטס (באקנר אדיר) ועם ה RB שחקן העונה השניה הסנסציוני שלהם ג'ונתן טיילור הגיעו כבר ל 20:0 בתחילת הרבע הרביעי.
קשה להגיד אם זו הייתה התעשתות של הפטריוטס או הורדת רגל מהגז של אינדיאנופוליס אבל נגמר 27:17 לקולטס שנראים די טוב ודי בטוחים בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 9:42 pm 
Senior

לא ראיתי תפיסה כזו בחיים. יש לו דבק על הכפפה?

https://twitter.com/NFL/status/1472635121387798534

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 10:25 pm 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=zxbz3DDQzHU
https://www.youtube.com/watch?v=_iIQTfq8wzA

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 19, 2021 11:21 pm 
Hall of Famer

דטרויט בדרך לניצחון על אריזונה והעולם עדיין סב לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 20, 2021 12:20 am 
Senior

עמוס לב כתב:
https://www.youtube.com/watch?v=zxbz3DDQzHU
https://www.youtube.com/watch?v=_iIQTfq8wzA

https://m.youtube.com/watch?v=p5WUOnTxwPw
https://m.youtube.com/watch?v=vERKy27FDeQ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 20, 2021 12:28 am 
Senior

נורטון כתב:
דטרויט בדרך לניצחון על אריזונה והעולם עדיין סב לו

זה מטורף
קשה לי אפילו לדמיין בדיעבד איך זה יכול לקרות
כדי לסבר את האוזן - תוצאת הסיום 30:12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 20, 2021 3:45 am 
Senior

טיילר האנטלי נתן אחלה משחק במקום למאר. קנה לעצמו חוזה איפשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 20, 2021 6:21 am 
Hall of Famer

כשבריידי רואה את הסיינטס מול העיניים הוא תמיד נעלם, וזה לא עוזר שבראון בחוץ.כבר הרבה זמן ואוונס וגודווין נפצעו במהלך המשחק, כך שאין לו מטרות
משחק של פאנטים, או במילים אחרות, דרעק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 20, 2021 4:33 pm 
Senior

ובמדורנו "דברים שקורים פעם ב 15 שנה וגם אז לא":
בריידי מסיים משחק בלי נקודות כשהפעולה האחרונה שלו היא מסירה שנחטפת (ועוד בפיגור לכאורה בר מחיקה - 9:0 שלוש דקות לסיום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 5:57 am 
Sophomore

יובל הוצאת לי את המילים מהפה לגבי האנטלי, אולי בדנבר או בסיינטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 22, 2021 1:00 pm 
Sophomore

הקארדינאלס במשבר. אולי זה טוב בשבילם כי זה יכריח אותם לבדוק את עצמם.
הפאטריוטס גם הפסידו. נתקלו בקבוצה פיזית שעושה מעט טעויות. תמיד היתה להם בעיה עם קבוצות כאלה. גם להם זה יכול להיות טוב.
אתמול ראיתי את אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בחיים, ביליצ'יק מתנצל לעיתונאים:
https://youtu.be/OGzLBNa27yc
בולטימור גם בצרות, מצב הפציעות שם רע ולאמאר טיפה מאכזב כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 22, 2021 3:59 pm 
Hall of Famer

ויש שתי קבוצות שכרגע נראות מעל כולן ובהפרש. הצ'יפס והפאקרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:04 am 
Senior

כבר כמעט ינואר והגענו לשלב הזה בעונה שמשחקים בשלג. בינתיים סיאטל בשיקאגו על מגרש לבן.
יש כאלה שאוהבים את העניין הזה של משחקים בכל מזג אוויר בחסות מיתוס הגבריות המאוס הזה וגם השחקנים עולים חלקם עם חולצות קצרות to make a point אני מניח.
בעיני זו שטות גמורה, מילא שיש פוטנציאל לפגיעות עוד מעבר לבדרך כלל אבל המשחקים פשוט פחות טובים ככה, הריצות לא ריצות והמסירות לא מסירות וגם הקהל לא לגמרי נהנה.
אני מבין שב NFL קשה יותר להזיז משחקים ושלא תמיד יש ברירה אבל אל תהפכו את ההכרח הזה לאיזה אתוס מכונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 12:48 pm 
Senior

ובינתיים, שני מחזורים לסיום, סוף סוף מתחילה העונה להתבהר וזמן לסיכומי ביניים
ארבע קבוצות כבר הבטיחו את ראשות הבית - הצ'יפס, הפקרס, הבאקנירס ודאלאס, השאר עוד לא בטוחות אבל די ברור שאלו יהיו הבילס (אמנם עם מאזן כמו הפטריוטס אבל שובר שוויון לטובתם ונשאר להם לשחק מול אטלנטה והג'טס שזה פחות או יותר מאסט ווין), הראמס, הטיטאנס והבנגלס כשהקארדינאלס יכולים להפתיע וכמובן שב AFC צפון כל קבוצה עוד יכולה לקחת את הבית או לא לעלות לפלייאוף בכלל ולבנגלס עוד יש את קנזס על הראש ובסיום נגד קליבלנד.
בעיקרון, שתי קבוצות נראות הרבה יותר טוב מאחרות בעונה הרגילה - גרין ביי וקנזס. גרין ביי שומרים על רמה יציבה מתחילת העונה (בניכוי ההפסד המביך לסיינטס במחזור הראשון) ונראים מאוזנים ומאיימים. רודג'רס העלה את המספרים שלו מהעונה שעברה שבה סיים MVP ולכן כל הסימנים מראים על זה שהם עפים בסיבוב הראשון באפסט מזעזע מול הניינרס או האיגלס.
קנזס סיפור קצת אחר, בחמישה המחזורים הראשונים כולם כבר התחילו להספיד אותם, לקונן על ההגנה המזעזעת שלהם ולסכם את הקריירה של מהומס. מפה לשם הם ברצף של שמונה נצחונות רצופים, נראים מעולה וההגנה שלהם ספגה בארבעה מחמשת המשחקים האחרונים שלהם 10 נקודות או פחות.
מי שנראה כרגע סוס שחור הם דווקא הקולטס שה RB שלהם ג'ונתן טיילור נותן עונה מדהימה. נבחר רק בסיבוב השני אחרי רנינג בקס לא רעים בכלל כמו אדוארדס הילייר של הצ'יפס או סוויפט מדטרויט אבל השנה - ובפרט בהיעדרו של הנרי - הוא פחות או יותר משאיר עשן לכולם, כולל למי שמנסה לעצור אותו. עם אופציית ריצה כזו, וונץ - קצת כמו טנהיל - מצליח להיות הרבה יותר משוחרר כדי להריץ מהלכים גדולים ויחד עם ההגנה שלהם בראשותם של דפורסט באקנר ודריוס לאונרד הם קבוצה שאף אחד לא רוצה לפגוש.
חוץ מהם גם הבנגלס נראים מעולה עם ג'ו בורו שנותן עונה פנטסטית (אתמול זרק מעל 500 יארד) וצ'ייס הרסיבר הרוקי הנהדר.

בכלל, זו מסתמנת כאחת העונות הטובות שראיתי, תוספת המשחק ותוספת הקבוצה בפלייאוף (יאללה, שיוסיפו עוד אחת ודי) משאירות את המתח ממש עד למחזורי הסיום ויש המון משחקים מכריעים ובלתי נשכחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:04 pm 
Senior

תומר כתב:
כבר כמעט ינואר והגענו לשלב הזה בעונה שמשחקים בשלג. בינתיים סיאטל בשיקאגו על מגרש לבן.
יש כאלה שאוהבים את העניין הזה של משחקים בכל מזג אוויר בחסות מיתוס הגבריות המאוס הזה וגם השחקנים עולים חלקם עם חולצות קצרות to make a point אני מניח.
בעיני זו שטות גמורה, מילא שיש פוטנציאל לפגיעות עוד מעבר לבדרך כלל אבל המשחקים פשוט פחות טובים ככה, הריצות לא ריצות והמסירות לא מסירות וגם הקהל לא לגמרי נהנה.
אני מבין שב NFL קשה יותר להזיז משחקים ושלא תמיד יש ברירה אבל אל תהפכו את ההכרח הזה לאיזה אתוס מכונן.

אני חושב שמשחקי שלג הם בעיקר מאוד ויזואלים, אבל פחות גרועים לצפייה (או למשחק) ממשחקי רוח כמו זה שראינו בבאפלו או כאלו שרואים בקליבלנד שאי אפשר למסור את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:10 pm 
Senior

תומר כתב:
בכלל, זו מסתמנת כאחת העונות הטובות שראיתי, תוספת המשחק ותוספת הקבוצה בפלייאוף (יאללה, שיוסיפו עוד אחת ודי) משאירות את המתח ממש עד למחזורי הסיום ויש המון משחקים מכריעים ובלתי נשכחים.

הכי מותחת אולי. מקצועית זו עונה בעייתית מסיבות ברורות (רוב הקבוצות בסגלים מאוד קצרים).

היה משחק מאוד מעניין ביום שבת בין קליבלנד לגרין ביי. אני חושב שקליבלנד שיחקו משחק כמעט מושלם. צ'אב ומשחק הריצה היה פנטסטי, ההגנה הייתה מצוינת כמה שניתן מול רודג'רס. אבל הפער בין בייקר מייפילד לרודג'רס כל כך גדול שגרין ביי ניצחו את המשחק איכשהו. גם ההחלטה ללכת על מסירות בדרייב האחרון למרות שבייקר לא הצליח כל המשחק הייתה מוזרה.

בכל מקרה זה גרם לי לתהות כמה זמן אתה נותן לקיובי. ברור שבייקר מייפילד 'כשרון', אבל עברו 4 עונות והוא עדיין לא שם ולא בטוח שהוא קרוב. קליבלנד זה מקום מאוד קשה לשחק בו כי רוב העונה משחקי הבית שלך הם במיני הוריקן, אבל עדיין, כמה זמן אתה עוד ממשיך? לקליבלנד יש קבוצה מצוינת חוץ ממנו וזה לא שיש בשוק קיובי יותר טובים שמחכים לשחק (חוץ מדשון ווטסון). זה מעניין אותי בתור בור פוטבול כי זה תפקיד שכל כך שונה מכל תפקיד אחר בספורט שאני מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 9:43 am 
Junior

ואחד המאמנים, לשעבר, האהובים בליגה הלך לעולמו.
https://m.youtube.com/watch?v=ew7wiF_julA
ג'ון מאדן בגיל 85

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ה' דצמבר 30, 2021 8:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 9:58 am 
Hall of Famer

לא סתם אחד המאמנים האהובים, אלא אחד האנשים שהכי השפיעו על הפוטבול - ג'ון מאדן.
שווה נושא חדש לכבודו. אולי יותר מאוחר היום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 10:31 am 
Sophomore

כמה מילים על המשחקים השבוע:

גרין ביי - קליבלנד היה משחק מוזר. קליבלנד הצליחו לרוץ בצורה מאד מרשימה אבל בייקר מייפילד מסר ארבע איבודי כדור (אחד יתכן שהיה שגיאה של השופטים). קשה לי לראות אותו מקבל חוזה גדול בין אם בקליבלנד או במקום אחר. בגרין ביי ההתקפה היתה טובה מאד, קו ההגנה האחורי היה מצויין, אפילו הספשייל טים היה בסדר. אבל משחק ההגנה נגד הריצה היה מזעזע. הרושם שלי הוא שלא מדובר בחוסר יכולת אלא בחוסר משמעת וסבלנות. במקום לסגור את מסלולי הריצה הם מיהרו לנסות להגיע לבייקר ובכך פתחו לו אפשרויות ריצה.

דאלאס - וושינגטון, דאלאס מרשימה מאד שלושה פאס ראשרס ברמה הכי גבוהה. קו אחורי טוב מאד. קו ההתקפה קידמי מצויין. שלושה רסיברס ברמה של רסיבר מספר אחד. שני רצים אחוריים טובים. ודאג פרסקוט שאם לא דורשים ממנו להציל את המולדת משחק מצויין. אולי הקבוצה הכי מוכשרת באן. אף. אל.

ניו-אינגלנד - באפאלו, באפאלו נראו טוב מאד. מאט ג'ונס בכל זאת ניראה כמו רוקי מאד טוב, אבל צריר יותר ניסיון. מעניין יהיה לראות איך בליצ'יק וג'וש דניאלס יגיבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 10:39 am 
Sophomore

לגבי משחקים בשלג ובגשם הם מחייבים את הקבוצות להיות מאוזנות. אי אפשר לנצח כל משחק רק עם התקפת מסירות. אני דווקא אוהב את זה. חוץ מזה חייתי בוויסקונסין שלוש שנים, אני מחבב שלג. ולגבי משחק בבוץ' ראיתי מישהו אומר שזה נורא כיף, בדיוק מה שאמא שלך לא הרשתה לך לעשות כשהיית ילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 8:24 am 
Senior

אוף זה כמעט היה הסוף המושלם. ריידרס ארורים למה לבעוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 11:58 am 
Hall of Famer

נקבעה תמונת הפלייאוף.
שבוע מנוחה ויתרון ביתיות עד לסופרבול - גרין ביי וטנסי
המשחקים -
קנזס סיטי נגד פיטסבורג שנהנו מהתרסקות של אינדי מול הג'גוארס הכל כך גרועים.
באפלו מארחת את הפטריוטס במפגש בין יריבות הבית.
סינסינטי מארחת את הריידרס.
טמפה ביי נגד פילדלפיה. טום בריידי בן 8323 סיים עונה עם מספר היארדים הגבוה בקריירה שלו (שלישי בהיסטוריה של האן.אף.אל) ושיא ט"ד עבור טמפה עם 43 (שווה לעונה מספר 2 בקריירה של בריידי ו-10 בהיסטוריה של כל האן.אף.אל).
דאלאס נגד סן פרנסיסקו מפגש של נוסטלגיה מתחילת שנות התשעים
ראמס מארחים את הקרדינלס שבעיני יהיה המפגש המעניין ביותר בוויילד קארד. שוב 2 יריבות שנאבקו על ראשות בית ראש בראש בפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 12:14 pm 
Senior

איזו סיומת, יא רבנן, לקח לי איזה רבע שעה להחזיר את הנשימה לסדרה
בתקציר, הניינרס, בגלל ההפסד הממש ממש מרגיז לטנסי לפני שבועיים, היו צריכים לא להפסיד לראמס החזקים או שהסיינטס לא ינצחו את אטלנטה העלובים. לא עזר למצב שהראמס היו צריכים את הניצחון במאבק על ראשות הבית מול אריזונה (מה שבדיעבד התגלה כבעל משמעות חלקית בלבד כי שתי הקבוצות ייפגשו בווילד קארד).
בכל אופן, הראמס פתחו בסערה, עלו ל 17:0 ברבע השני ובאותו הזמן גארופולו וגם שאר ההתקפה של הניינרס נראו כמו כלום ושום דבר, ממש כמו סיכויי הפלייאוף שלהם. לא עזר שאריזונה הובילו על סיאטל. ניו אורלינס, אם שאלתם, הובילה באותו זמן על ההוקס מיליון אפס בערך.
בכל אופן, כמו שקורה בפוטבול משהו קרה בהפסקה, הניינרס השוו ל 17:17 ואחר כך השוו שוב ל 24:24 והולכים להארכה. בינתיים גם סיאטל עלו ליתרון מבטיח על הקארדינלס, הניינרס עלו בדרייב הראשון שלהם ליתרון 27:24 והדרייב האחרון של הראמס היה כבר חסר משמעות ונראה כאילו כולם רוצים כבר לגמור את המשחק וללכת הביתה.
סיכום המשחק והעונה הרגילה - זה לא שגארופולו קווטרבק נוראי, הוא בינוני, לא פחות מזה אבל גם לא יותר. עם קיובי מוצלח יותר ומוסר טוב יותר, הניינרס עם שלל הכלים ההתקפיים שלהם ועם קו ההגנה האיכותי, היו יכולים להיות קונטנדרית מארץ הקונטנדריות.
בשורה התחתונה - הניינרס הצליחו להגיע איכשהו לפלייאוף ויפגשו את דאלאס החזקים-אך-סבירים אני חושב בשבוע הבא.

דרמה לא פחותה מזו שלא לומר גדולה יותר, התרחשה ב MNF בין הריידרס לצ'ארג'רס, המנצחת עולה לפלייאוף ואם תיקו שתיהן עולות (ע"ח פיטסבורג). איך נגמר? היתה הארכה והיה שוויון בהארכה שניה לסיום, כמו שיובל רמז לעיל, הריידרס המפתיעים הבקיעו בשניית הסיום של ההארכה ושלחו את הצ'ארג'רס המאוכזבים והמאכזבים הביתה.

בכלל, העונה הזו הראתה לי שוב כמה מעט אני מבין בפוטבול. קבוצות שהרשימו אותי כמו הצ'ארג'רס, מינסוטה ובמיוחד הקולטס נשארו בבית, קבוצות חלשות כמו פילדלפיה והריידרס עולות, לך תבין.

וכמו תמיד - כשהאבק שוקע, שני מספרי 12 אגדיים מחכים אחד לשני בגמר ה NFC (בדרך למפגש עם מהומס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 2:31 pm 
Senior

התיאור שלך את הריידרס-צ'ארג'רס די undersells it. הייתה שם דרמה משוגעת לגמרי, שכללה חזרה של הצ'ארג'רס מפיגור 15 ארבע דקות לסוף, כולל טאצ'דאון כשהשעון נגמר, 6 המרות מוצלחות של הצ'ארג'ס בדאון רביעי, כולן אני חושב עם 9 יארדים ומעלה על השעון, איזה שתי המרות על אינצ'ים, פנלטי'ז שהצילו או הרגו דרייבים שלמים וכל זה כשהגורל של 3 קבוצות על הכף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: