סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 11:04 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
סטיב קר מונה רשמית היום למאמן במקום גרג פופוביץ' שסיים שביעי באליפות העולם ועם זהב אולימפי בטוקיו.
העוזרים של סטיב קר יהיו: אריק ספולסטרה, מארק פיו ומונטי ויליאמס.

מה סגל החלומות שלכם לאליפות העולם / האולימפיאדה הקרובה ?

הסגל שלי:

חמישיה:
סטף, בוקר, קוואי , דוראנט, דייויס.

ספסל:
ג'ייסון טיטום, באם אדביו , ג'ימי באטלר/דונובן מיצ'ל , ג'ה מוראנט, דמיאן לילארד, דמאר דרוזן, דיאנדרה אייטון ( אם יקבל אזרחות).

תמיד יש אופציה שיזמנו גם את הארדן כריס פול ולברון וילכו על סגל יותר ותיק,
לדעתי כרגע עדיף את בוקר, ג'ה מוראנט ודרוזן במקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 12:31 pm 
Sophomore

יש לאמריקאים באמת עומק מטורף.
עוד סגל שיכול לקחת בקלות.
חמישיה: כריס פול, ג'יימס הארדן, לברון ג'יימס, ג'וליוס רנדל, מיילס טרנר.
ספסל: בראדלי ביל , זאק לוין/קליי תומפסון , קייל לאורי, פול ג'ורג', כריס מידלטון, ג'רו הולידיי , ג'ארט אלן/כריסטיאן ווד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 6:49 pm 
Hall of Famer

מה זה "לקחת בקלות"
את האולימפיאדה הם לקחו בקלות?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 7:57 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
מה זה "לקחת בקלות"
את האולימפיאדה הם לקחו בקלות?

הם היו עם הרכב יותר חלש והשחקנים של הגמר הגיעו ממש שניה אחרי סיום המשחקים.

מניח שאם סטף , דווין בוקר, דוראנט , קוואי ( שיחזור לשחק) ודייויס יגיעו אז כן הם יקחו בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 8:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפני שהם מדברים על הרכב חלומות שייקח בקלות את גביע העולם, אולי כדאי שיתחילו בלעלות לגביע העולם עם השחקנים שהם שולחים למוקדמות. כרגע הם ב-1:1 בבית המוקדם אחרי שהפסידו למקסיקו (במשחק שאחד המצטיינים במקסיקו היה לא אחר מאשר פול סטול).
רק לסבר את האוזן, עמנואל טרי - ההוא שהיה בירושלים בשנה שעברה - היה שחקן רוטציה בנבחרת ארה"ב במשחק ההוא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 21, 2021 10:11 pm 
Hall of Famer

יהיה נהדר אם לא יעפילו איכשהו
רק כדי לראות אילו "שמיניות באוויר" יעשו בפורמט של הטורניר בכדי להכניס אותם בכל זאת...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 22, 2021 10:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הם יעלו מן הסתם בסופו של דבר...
בינתיים פיב"א לא באמת נענשה על קונספט החלונות שלה בלי שחקני NBA ויורוליג. אוקיי, קרה שנבחרת פה נבחרת שם התפקששה. ציפיתי, ואולי גם קצת קיוויתי, לתוצאות הרבה יותר דרמטיות.

ולגבי שמיניות באוויר, לא צריך ללכת רחוק. הם כבר עשו את זה עם היורובאסקט - הגדילו אותו ממש לפני הטורניר (אחרי המוקדמות) כדי להכניס את איטליה, שהודחה במוקדמות על ידי בולגריה של פיני גרשון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 2:15 pm 
Sophomore

ההרכב שמסתמן כרגע כהכי חזק

( ללא קוואי לנארד שעדיין לא חזר לשחק) :

חמישיה:
סטף, בוקר, טיטום, דוראנט, דייויס.

ספסל:
ג'ימי באטלר , באם אדביו , ג'יימס הארדן, ג'ה מוראנט, דמאר דרוזן, קליי תומפסון, פול ג'ורג'.

עוד אופציות להרכב מורחב:
טריי יאנג, דונובן מיצ'ל, דיאנדרה אייטון ( אם יקבל אזרחות אמריקאית) וקוואי ודמיאן לילארד אם יחזרו לשחק בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 5:10 pm 
Hall of Famer

הרכב חזק מאוד. היתרון של הכללת דיוויס בחמישייה הוא שהוא יכול לרווח את המשחק ויש לך למעשה 5 קלעים על הפרקט אבל באם אדביו זו אופציה הגנתית טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 7:34 pm 
מנהל פורום

לא רואה שום סיבה לפתוח עם דיוויס ולא עם באם, ודי בטוח שלפחות בהתחלה רוברט וויליאמס יוזמן לסגל. זה בגבוהים.
אני אישית אתפלא אם דוראנט ימשיך, ככה שזה נראה שזו הולכת להיות הנבחרת של טייטום ובוקר, או יותר נכון, בוקר וטייטום. מה שכן, אין לאמריקאים שחקנים שהם לא רכזים או גבוהים חוץ משני אלו, לשמחתם בשאר העולם יש עוד פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 9:10 pm 
Junior

ככה מהראש: דוראנט, דרוזן, קוואי, לברון, פול ג׳ורג׳, ג׳יילן בראון, באטלר, אינגרם, קליי, ג׳וליוס רנדל, מיילס ברידג׳ס, אנתוני אדוארדס, גורדון הייוורד, אוברה - כמה שחקנים שהם לא רכזים ולא גבוהים אתה חושב שאתה צריך כדי להרגיש טיפה יותר נינוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 9:30 pm 
מנהל פורום

דוראנט, דרוזן, קוואי, לברון, פול ג׳ורג׳, ג׳יילן בראון, באטלר, אינגרם, קליי, ג׳וליוס רנדל, מיילס ברידג׳ס, אנתוני אדוארדס, גורדון הייוורד, אוברה

המודגשים ברשימה הזו+דוראנט ולברון (שלהערכתי פשוט לא יהיו זמינים לנבחרת) רק מוכיחים את הנקודה שלי, יש חוסר בכישרון ברמות הגבוהות באמת או בזמינות של שחקנים בעמדה הזו. ברור שהאמריקאים הכי עמוקים בה, כי הם פאקינג האמריקאים, אבל ווינגים זו עמדה מאד דלה בכשרון ברמה העולמית היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 15, 2022 5:06 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי את הטענה שלך. אתה טוען שקוואי, ג'ורג', באטלר, קליי ואפילו אנתוני אדוארדס שהדגשת סובלים במחסור בכישרון? ואילו ג'יילן בראון, אינגרם ומיילס ברידג'ס מחזיקים בכישרון הזה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 12:12 am 
מנהל פורום

יכול להיות שאם היית קורא את כל המילים שכתבתי היית מבין את הטענה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 2:12 am 
מנהל פורום

זה בזמן שארבעת השחקנים הכי טובים בליגה העונה, לא יכולים לשחק בנבחרת, כי הם משחקים בנבחרת אחרת
אחד יוון
אחד סרביה
אחד סלובניה
אחד קמרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 8:36 am 
Senior

ערן, אני גם לא הבנתי למה התכוונת ודווקא קראתי את כל המלים שכתבת (ואגב, אני די בטוח שגם עמוס קרא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 5:50 pm 
מנהל פורום

לפי השאלה שלו הוא לא קרא.

בכ"ז, דיברתי שם על דלילות הכשרון בעמדה שנובעת, ובכן, מדלילות כשרון ומזה שהרבה בכלל לא זמינים מסיבות כאלו או אחרות, אתה יודעים, הדבר הזה שרמזתי עליו במילים שכתבתי שכנראה לא נקראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 6:54 pm 
Senior

אני קראתי (בחיי) ולא הבנתי
האמת שגם עכשיו אני לא בטוח שהבנתי מה הקשר לשמות בבולד לדלילות כשרון.
אם בא לך להסביר, זה יוכל לעזור (לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 7:08 pm 
מנהל פורום

חלק מהשמות שם (בוא נגיד רנדל, בוא נגיד אוברה, בוא נגיד אדוארדס, יש עוד כל מיני שמות, אבל לא משנה) הם לא באמת שחקנים טובים כ"כ, לא כרגע לפחות, וחלק מהשחקנים לא באמת זמינים אז זה משונה לספור אותם כאן בעיני.
כך או כך, הטענה שלי הנוספת שלי היתה שגם אם יש לאמריקאים איזשהו חוסר כלשהו בווינגים, הרי שלשאר העולם יש חוסר רציני יותר.

יותר מזה אין לי מושג איך להסביר פרט ללצטט את עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 8:41 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
דוראנט, דרוזן, קוואי, לברון, פול ג׳ורג׳, ג׳יילן בראון, באטלר, אינגרם, קליי, ג׳וליוס רנדל, מיילס ברידג׳ס, אנתוני אדוארדס, גורדון הייוורד, אוברה

המודגשים ברשימה הזו+דוראנט ולברון (שלהערכתי פשוט לא יהיו זמינים לנבחרת) רק מוכיחים את הנקודה שלי, יש חוסר בכישרון ברמות הגבוהות באמת או בזמינות של שחקנים בעמדה הזו. .

מאחר והואשמתי שאני לא קורא הודעות, אז אני אגיד מה קראתי ומה הבנתי. נתת רשימה של שחקנים מודגשים שעליהם ובנוסף הוספת את לברון ודוראנט שלהערכת לא יהיו זמינים ואז כתבת על חוסר בכישרון או בזמינות. הבנת הנקרא שלי אומרת שאם לא הדגשת את לברון ודוראנט, אבל כן הוספת בסוגריים את ההערכה על אי הזמינות שלהם, אז ההתייחסות לזמינות היא אליהם בלבד (כי אחרת, למה לא להדגיש אותם עם כל האחרים) ואילו האחרים נופלים על חוסר כישרון. בנוסף, לא ברור גם למה ג'יילן בראון זמין ונניח דרוזן, באטלר או קליי לא יהיו זמינים. מאד לא ברורה החלוקה שלך בעיני, לכן ביקשתי הסבר. אבל כנראה שאני טועה והכול זה בגלל שלא קראתי את כל ההודעה שלך. התנצלות מראש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 8:46 pm 
מנהל פורום

לא צריך להתנצל, זה בסדר עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 16, 2022 8:50 pm 
Hall of Famer

אני שמח לתגובה רלוונטית כמו התגובה הראשונה שלך לשאלה שלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 11:45 am 
Senior

אני מתנצל על טרחנותי אבל גם אחרי ההסבר שלך, לא הצלחתי להבין.

זו הייתה ההודעה המקורית שלא הבנתי:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

המודגשים ברשימה הזו+דוראנט ולברון (שלהערכתי פשוט לא יהיו זמינים לנבחרת) רק מוכיחים את הנקודה שלי, יש חוסר בכישרון ברמות הגבוהות באמת או בזמינות של שחקנים בעמדה הזו. ברור שהאמריקאים הכי עמוקים בה, כי הם פאקינג האמריקאים, אבל ווינגים זו עמדה מאד דלה בכשרון ברמה העולמית היום.

ואז הסברת כך:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
חלק מהשמות שם (בוא נגיד רנדל, בוא נגיד אוברה, בוא נגיד אדוארדס, יש עוד כל מיני שמות, אבל לא משנה) הם לא באמת שחקנים טובים כ"כ, לא כרגע לפחות, וחלק מהשחקנים לא באמת זמינים אז זה משונה לספור אותם כאן בעיני.
כך או כך, הטענה שלי הנוספת שלי היתה שגם אם יש לאמריקאים איזשהו חוסר כלשהו בווינגים, הרי שלשאר העולם יש חוסר רציני יותר.

יותר מזה אין לי מושג איך להסביר פרט ללצטט את עצמי.

עכשיו, אני לא חכם גדול ומנסה להבין את מה שאני קורא. אם אתה כותב "המודגשים ברשימה הזו" (מודגשים שכוללים את קוואי, פול ג'ורג' ודרוזן), מוכיחים שאין כישרון, הדעת נותנת שלדעתך
א) הם פחות מוכשרים מאלו שלא הדגשת
ב) הם כשרוניים פחות ממה שמקובל בנבחרת האמריקאית.
אני הקטן והלא מיוחד, נוטה לחשוב שקוואי ופול ג'ורג' הם לכל הפחות ברמת הכשרון ה"מסורתית" של נבחרת ארה"ב בעמדה הזו ולבטח לא פחות מוכשרים מאלו שבחרת לא להדגיש כמו נגיד ג'יילן בראון, מיילס ברידג'ס ואינגרם. אוסיף גם שאני לא חושב שאני בכזאת מין דעת מיעוט איזוטרית בעמדה הזו.
גם העובדה שדוראנט ולברון לא יהיו זמינים, לא מתחברת לי לטענה שלך שיש מחסור עולמי בכשרון בווינגים. איך זה שדוראנט זמין או לא זמין לאולימפיאדה קשור למצאי הכשרון? נעזוב רגע בצד את זה שאתה מתיחס לשחקן שהוא כנראה די קונצנזוס לאחד הגדולים בעמדה שלו בכל הזמנים ובאותה נשימה טוען שרמת הכשרון יורדת.
בסך הכל אני מתרשם שאפשר להסביר טוב יותר את מה שכתבת גם בלי לצטט את עצמך.

תשמע, בסך הכל זה לא כזה אסון גדול אם לא מבינים אותך. לפעמים זה בגלל שהקוראים לא מאוד אינטיליגנטים ולפעמים סתם בגלל שקורה שאפשר להתנסח בצורה קצת יותר ברורה. הבחירה שלך לתקוף את מי ששואל בטענה של אי קריאה (שלרוב מרמזת על אי הבנת הנקרא), מעבר לזה שהיא הטריק הישן ביותר בספר הגדול של כל מיני, גם לא ברור לי בדיוק את מה היא באה לשרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 2:00 pm 
מנהל פורום

היי, יש סיבה למה לך ניסיתי לענות, וכנראה שעדיין לא בהצלחה ולמה לעמוס עניתי כמו שעניתי. ואם (וכנראה שכך יצא) נקראתי עוקצני בתגובה כלפיך, אז סליחה.

כמו כן, כן, יכול להיות שלא ניסחתי וערכתי כמו שצריך את הטענה שלי, שהיא סה"כ פשוטה, לדעתי עמדות 2-3 יחסית חלשות כיום, ללא קשר אגב לקיומו של דוראנט שאני מסכים שהוא שחקן ההתקפה הכי מבעית בכל הזמנים. וטענת ההמשך היתה שזה לא משנה כ"כ, כח כמה שהיא פחות מוצלחת אל מול עמדות אחרות, העומק אצל האמריקאים גדול יותר מהעומק אצל שאר העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 2:28 pm 
Senior

או קיי זו טענה שאני מבין אם כי לא בהכרח מקבל. מה שלא הבנתי זה איך הדגשת השמות של קוואי ופול ג'ורג' משרתת את הטענה הזו (במאמר מוסגר, נדמה לי שזה גם מה שעמוס לא הבין), שניהם שחקנים שמבחינת כישרון לא נופלים ממי שהיה בתפקידים האלו באופן מסורתי (בניכוי לברון ודוראנט). ודאי שלא הבנתי למה את השמות של ג'יילן בראון ושל מיילס ברידג'ס בחרת להשאיר לא מודגשים.

רוצה לומר, אם ההדגשה של חלק מהשמות נועדה לחזק טיעון, לא הבנתי איזה ואיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 152 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה