סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 595 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 9:18 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Dovi כתב:
בנתיים לפי עמליה דואק קבינט המומחים ימליץ לממשלה שמי שמחוסן ונחשף לאומיקרון לא יצטרך בידוד (בניגוד לבידוד של שבוע + 2 בדיקות כיום) כדי שלא לעשות סגר דה פקטו.
כלומר לא שהם חושבים שזה לא מדבק אלא שאם כל מי שנחשף ייסגר בבידוד, הרוב יצטרכו בידוד וזה יפגע במשק.

מודה שלא הבנתי.
אם זה מסוכן, מ׳כפת המשק?
אם זה לא מסוכן, למה מבלבלים לנו את המוח בתקופה האחרונה?

ועושה רושם מכל המקומות בעולם שיש הדבקה אבל אין תחלואה קשה.
בהנחה שלא נגמרו הזקנים והחולים המסוכנים, ההיסטריה וההחמרות סופר מוגזמות.

נ.ב.
הבת של בנט עם קורונה.
רק לחשוב מה היה קורה אם יאיר נתניהו היה נוסע לחו״ל וחוזר מאומת עם אומיקרון.

הסיכון מהוריאנט הוא לא שחור לבן, יש אחוזים וזה. בדיוק כמו עם החיסונים.

יש תחלואה קשה בעולם.

הנ.ב. הזוי ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:35 am 
Sophomore

בבתי החולים בישראל מתריעים שהם יתקשו לעמוד בעומס של האומיקרון בחודש הבא שחלק המחלקות מלאות בשפעת שכמעט ולא הייתה קיימת בחורף שעבר והעונה היא התפרצה בצורה משמעותית

https://www.israelhayom.co.il/health/article/6524575

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:46 am 
Sophomore

עשרה שבועות ובהגנה פחותה בהרבה-ולהבנתי לא דובר על הדבקה אלא על הגנה ממחלה קשה.

עזוב מבחני מעבדה-תראה מה קורה בשטח. אם החיסון היה יעיל נגד הדבקה לא הייתה מגיע למקדם הדבקה סביב 3 במקומות מחוסנים היטב.

אני לא חושב שהקורונה תיעלם גם עם הווריאנט המידבק. מה שיקרה זה שאולי סופסוף יפסיקו לדבר על מאומתים אלא על תחלואה אמיתית, קרי סימפטומטיים, אשפוזים, תמותה, לונג ופוסט קוביד. ואו אז נחזור לשגרה בהדרגה. ולא, בדיקות לפני הופעה זה לא שגרה.

אני חושב שגם למסיכות, בעוד שנה שנתיים אין צורך.
לאנשים יש פנים אתה יודע...חשוב לראות אותם.
אני נכנסתי למקום עבודה חדש שבועיים לפני הקורונה. עד היום אני לא באמת יודע איך נראים חלק גדול מהאנשים, או שעדיין מתאים פנים לשם. זה לא מצב הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:49 am 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
אני נכנסתי למקום עבודה חדש שבועיים לפני הקורונה. עד היום אני לא באמת יודע איך נראים חלק גדול מהאנשים, או שעדיין מתאים פנים לשם. זה לא מצב הגיוני.

בחומוסיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:54 am 
Sophomore

אבל כל מה שתיארת הוא נגזרת של המאומתים.
וזה שגם מחוסנים נדבקים לא אומר שאין יעילות בכלל.
ויעילות בפני מחלה קשה בוודאי יש, גם אם נפגעה מעט.

הקורונה זה לא מצב הגיוני, גם אם תחזור לחיות רגיל לגמרי זה לא יעלים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:59 am 
Hall of Famer

3&D כתב:
אבל כל מה שתיארת הוא נגזרת של המאומתים.
וזה שגם מחוסנים נדבקים לא אומר שאין יעילות בכלל.
ויעילות בפני מחלה קשה בוודאי יש, גם אם נפגעה מעט.

הקורונה זה לא מצב הגיוני, גם אם תחזור לחיות רגיל לגמרי זה לא יעלים אותה.

בדיוק, המאומתים של היום הם אינדיקציה לחולים הקשים שיגיעו בעוד שבועיים-שלושה והם יהוו אינדיקציה למספרי המתים שיגיעו עוד שבוע-שבועיים-שלושה מאוחר יותר. אנשים נוטים לשכוח שקורונה היא מחלה עם מהלך ארוך וזה שמספרי החולים עולים בלי עליה משמעותית במספרי החולים הקשה והמתים זה בדיוק מה שקורה בהתחלה של כל גל, בדיוק באותה מידה שמספרי החולים הקשים והמתים נשארים גבוהים גם שבועות אחרי שמספרי המאומתים ירדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 11:14 am 
Junior

rony כתב:
בדיוק, המאומתים של היום הם אינדיקציה לחולים הקשים שיגיעו בעוד שבועיים-שלושה והם יהוו אינדיקציה למספרי המתים שיגיעו עוד שבוע-שבועיים-שלושה מאוחר יותר. אנשים נוטים לשכוח שקורונה היא מחלה עם מהלך ארוך וזה שמספרי החולים עולים בלי עליה משמעותית במספרי החולים הקשה והמתים זה בדיוק מה שקורה בהתחלה של כל גל, בדיוק באותה מידה שמספרי החולים הקשים והמתים נשארים גבוהים גם שבועות אחרי שמספרי המאומתים ירדו.

אבל דרום אפריקה כבר במובהק בצד היורד של הגל והמוות העודף מקורונה קטן יחסית למצב "רגיל".
לצורך העניין היום הממוצע הנע מדבר על 67 מתים ליום בעוד לפני חודש הוא עמד על 31 וחודש לפני על 36.
באנגליה אנחנו עוד לא יודעים בדיוק מה המספרים אבל גם שם לא נראה כרגע (למיטב הבנתי) שהכיוון הוא כמו בשיא הגלים הקודמים אלא משהו שונה.
בניו יורק היו לפני שבועיים בערך 4000 ליום מאומתים שזה פחות או יותר שיא הגל הקודם וגם שם אין עליה בתמותה מקורונה.
יכול להיות שהזן הזה איטי יותר, אני באמת לא מבין כבר כלום במגיפה הזו מבחינת ההשתנות שלה. אבל נכון לעכשיו אם משתמשים באותו סוג של אובזרווציות כמו בדלתא ובאלפא היינו מצפים לראות התחלה של עליה בתמותה (באשפוזים קשה אני לא יודע איך מוצאים )

מעבר לזה כמובן שהחולים הקשים הם נגזרת של המאומתים אבל היחס בינהם משתנה מזן לזן. באומיקרון נראה שהיחס הזה הוא נמוך מאוד ולכן כנראה אין המון משמעות למספר האבסולוטי של המאומתים. ברור שאם יש לנו 20 אלף מאומתים או 200 אלף מאומתים במקרה השני יהיו פי 10 יותר חולים קשה (בממוצע, סטטיסטית), אבל לא ברור לנו אם זה יהיה אחוז מהמאומתים , עשירית אחוז או פחות ולכן אין משמעות אמיתית למספר האבסולוטי של המאומתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:02 pm 
Sophomore

חומוסיה? הלוואי :) מכור חומוס קשה.
מהנדס תהליך בחברת תרופות. אין אצלנו מצב שאין מסיכה על הפנים..

הקורונה לא תיעלם, אבל בדיוק כמו השפעת-לא נשים לב אליה.
אוכלוסיות הסיכון יחוסנו, בתי החולים מוצפים כבדרך כלל ויהיו גלים של קורונה בדיוק כמו גלים של כל וירוס.

אם יש משהו שהקורונה הוכיחה זה שאי אפשר לעצור את ההתפשטות שלה. כל היומרנות הזו של בדיקות המוניות, הגבלות התקהלות וכו (כאילו אנשים לא צריכים לחיות ואין לכך נזקים) תעלם כי פשוט אין לה כבר משמעות אמיתית. אפשר להאט במעט התפשטות, אבל בעולם המחוסן של היום ובתי החולים שערוכים וארסנל התרופות שנוספו,אין לכך סיבה.

בדיוק כמו ששקי כתב. האומיקרון פה חודש וחצי, בבריטניה יותר משבועיים. היינו רואים כבר שינוי מגמה רציני לפי מקדם ההדבקה ומספר המאומתים. אפשר להיות שמרן ולחכות עוד שבוע שבועיים, אבל התמונה די ברורה.
והעניין הוא שעוד שנה יהיה עוד וריאנט. לא ראיתי שעל על וריאנט שפעת יש פאניקה, חשיבה מה ההשפעה שלו עוד עשרים שנה כמו חצבת וכו(ואגב גם שפעת מסוכנת מאוד לאוכלוסיות סיכון והגיל השלישי).

אני חושב שה "סטופ" קרוב מתמיד. גם מרגישים את זה בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:14 pm 
Sophomore

sheky כתב:
rony כתב:

אבל דרום אפריקה כבר במובהק בצד היורד של הגל והמוות העודף מקורונה קטן יחסית למצב "רגיל".
לצורך העניין היום הממוצע הנע מדבר על 67 מתים ליום בעוד לפני חודש הוא עמד על 31 וחודש לפני על 36.
באנגליה אנחנו עוד לא יודעים בדיוק מה המספרים אבל גם שם לא נראה כרגע (למיטב הבנתי) שהכיוון הוא כמו בשיא הגלים הקודמים אלא משהו שונה.
בניו יורק היו לפני שבועיים בערך 4000 ליום מאומתים שזה פחות או יותר שיא הגל הקודם וגם שם אין עליה בתמותה מקורונה.
יכול להיות שהזן הזה איטי יותר, אני באמת לא מבין כבר כלום במגיפה הזו מבחינת ההשתנות שלה. אבל נכון לעכשיו אם משתמשים באותו סוג של אובזרווציות כמו בדלתא ובאלפא היינו מצפים לראות התחלה של עליה בתמותה (באשפוזים קשה אני לא יודע איך מוצאים )

מעבר לזה כמובן שהחולים הקשים הם נגזרת של המאומתים אבל היחס בינהם משתנה מזן לזן. באומיקרון נראה שהיחס הזה הוא נמוך מאוד ולכן כנראה אין המון משמעות למספר האבסולוטי של המאומתים. ברור שאם יש לנו 20 אלף מאומתים או 200 אלף מאומתים במקרה השני יהיו פי 10 יותר חולים קשה (בממוצע, סטטיסטית), אבל לא ברור לנו אם זה יהיה אחוז מהמאומתים , עשירית אחוז או פחות ולכן אין משמעות אמיתית למספר האבסולוטי של המאומתים.

בניו יורק 4000 ביום היו לפני שבוע וחצי היום הם עם 42 אלף ביום .בלונדון לבדה נרשמו ביממה האחרונה 33 אלף המדווחים באנגליה על זינוק של פי 2 במאושפזים בשבוע האחרון גם בצרפת נרשמה ביממה האחרונה שיא עם קצת יותר מ100 אלף מאומתים .המחלה קלה יותר בעיקר מחוסנים אבל בגלל הכמויות העצומות של הנבדקים בתי החולים במערב אירופה בתפוסה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:15 pm 
Hall of Famer

אני רק מקווה שמדובר על "סטופ" אמיתי שמגובה ביכולת מערכת הבריאות לטפל בגלי הקורונה הבאים, ולא "סטופ" מתוך כך שנמאס כבר מהמצב ומפוליטקאים פחדניים שהולכים להיכן שנושבת רוח קהל הבוחרים שלהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:21 pm 
Junior

RREEDDTT כתב:
בניו יורק 4000 ביום היו לפני שבוע וחצי היום הם עם 42 אלף ביום .בלונדון לבדה נרשמו ביממה האחרונה 33 אלף המדווחים באנגליה על זינוק של פי 2 במאושפזים בשבוע האחרון גם בצרפת נרשמה ביממה האחרונה שיא עם קצת יותר מ100 אלף מאומתים .המחלה קלה יותר בעיקר מחוסנים אבל בגלל הכמויות העצומות של הנבדקים בתי החולים במערב אירופה בתפוסה גבוהה.

הקטע עם ניו יורק זה בול מה שרשמתי... אם מסתכלים על תמותה/מחלה קשה אין מה להסתכל על המאומתים היום אלא על לפני שבועיים.
העליה באשפוזים היא בקלים/בינוניים/קשים?
ברור שכל עליה באשפוז היא רעה כי היא מעמיסה על מערכת הבריאות, אבל ההבדל בין חולה קל לקשה הוא מהותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 3:30 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני רק מקווה שמדובר על "סטופ" אמיתי שמגובה ביכולת מערכת הבריאות לטפל בגלי הקורונה הבאים, ולא "סטופ" מתוך כך שנמאס כבר מהמצב ומפוליטקאים פחדניים שהולכים להיכן שנושבת רוח קהל הבוחרים שלהם.

כרגע הסימנים מראים שזה סוג ה"סטופ" שמסתמן.
אבל גם אם לא, המחיר של לא לעשות את ה"סטופ הזה יקר יותר ממחיר של שיפור קל בעומסים והמתים בבית החולים בעקבות ההגבלות.
רק עכשיו חתכתי לילד נקניקיה לאורך ולא לרוחב ואמרתי לו שאני עושה ככה כי זה מסוכן.
קיבלתי." מה יש בה קורונה? אז נשים מסיכה אבא"
מדובר בילד בן 3.5. מי יודע עם אילו השלכות פסיכולוגיות נצטרך להתמודד בעוד עשור בשל ההגבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 4:01 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
עמוס לב כתב:

כרגע הסימנים מראים שזה סוג ה"סטופ" שמסתמן.
אבל גם אם לא, המחיר של לא לעשות את ה"סטופ הזה יקר יותר ממחיר של שיפור קל בעומסים והמתים בבית החולים בעקבות ההגבלות.
רק עכשיו חתכתי לילד נקניקיה לאורך ולא לרוחב ואמרתי לו שאני עושה ככה כי זה מסוכן.
קיבלתי." מה יש בה קורונה? אז נשים מסיכה אבא"
מדובר בילד בן 3.5. מי יודע עם אילו השלכות פסיכולוגיות נצטרך להתמודד בעוד עשור בשל ההגבלות.

הנזקים ארוכי הטווח של תחלואה בקורונה הרבה יותר ברורים, מדידים ומוחשיים כרגע מאשר נזקים פוטנציאליים של ההגבלות (מבלי לזלזל-ברור שיהיו כאלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 5:22 pm 
Sophomore

איזה נזקים? נזקים כלכליים בעקבות הסגרים?
איזה נזקים בריאותיים? לונג ופוסט קוביד ארוך טווח בשיעורים מזעריים? גיל תמותה ממוצע של 80 (אאלט)?

הפוך לגמרי. הנזקים הפסיכולוגיים והכלכליים ברורים לגמרי. שיעור הנוער שפונה לטיפולים פסיכולוגיים הוכפל (לפי התכנית "עושים רפואה של כאן 11)
ובדיוק עכשיו אני שומע בחדשות את חגי לוין אומר את אותם הדברים בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 3:19 pm 
Freshman

היום גם בליצר אמר שהתו הירוק שווה לתחת. במילים יפות וכאלה.
אז פרופסור בליצר, החל מהיום אתה: קובידיוט, קונספירטור, מכחיש מדע, מכחיש קורונה, אנטי וקסר, תומך בתיאוריית העולם השטוח, לאומית בעלי אקספרס, לא מבין כלום בהסתברות, לא גאון בהבנת גרפים כמו ראי על הקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 3:35 pm 
Junior

Purple_Shadow כתב:
היום גם בליצר אמר שהתו הירוק שווה לתחת. במילים יפות וכאלה.
אז פרופסור בליצר, החל מהיום אתה: קובידיוט, קונספירטור, מכחיש מדע, מכחיש קורונה, אנטי וקסר, תומך בתיאוריית העולם השטוח, לאומית בעלי אקספרס, לא מבין כלום בהסתברות, לא גאון בהבנת גרפים כמו ראי על הקיר.

וויא אתה חרטטן.
הוא אמר שעם האומיקרון התו הירוק לא יכול להבטיח שמקומות יהיו בטוחים לגמרי. הם כמובן יהיו יותר בטוחים מבלי התו הירוק אבל זה לא שאפשר ללכת בבטחה למקומות עם התו הירוק והוא אכן אמר שצריך לבדוק אם זה שווה את הרווח.
שמע, בעולם של האנשים הלא מאוד טיפשים לאפשר לדון ביעילות כלים מסוימים אל מול אחרים ועדיין לא להיות קובידיוט, קונספירטור, מכחיש קורונה וכו'... (כמובן שלא קשור אליך העולם הזה, אתה תמשיך בשלך )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 6:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הוא רק בונה ג'וב סקיוריטי. תמיד יוכל לעבוד במרפאת דוקטור רדטי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 9:41 pm 
Sophomore

הוא התפתח?! חשבתי שהוא סוכנות ידיעות.

אבל אם נשים דברים בצד, ביצר באמת סוג של אומר "התו הירוק שווה לתחת" במילים יפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 9:56 pm 
Sophomore

לא יודע מה הוא בדיוק אמר, אבל חשוב להדגיש שאנשי "הטלאי הירוק שווה לתחת" שחוזרים על המנטרה הזו כבר תקופה הם זייני מח ולא משנה מה הוא אמר בהחלט לא תומך בטרלול שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 11:07 pm 
Sophomore

מסכים לחלוטין.
אנו לא מצליח להבין מי מעז להתבטא בביטוי שואה על דבר שאמנם ניתן להתווכח עליו, אבל מציל חיים.
בכלל, כל ההתבטאויות הגועליות על אלרעי פרייס ושות' ממשרד הבריאות (שלאחרונה אני חושב שמגזימים בהיסטריה ונלחמים בתחנות רוח) שעושים לילות כימים להגן על הציבור מחרידה בעיני. זה לא שלא משלמים להם יפה, אבל עדיין זאת כפיות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 11:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבו שוקרי כתב:
הוא התפתח?! חשבתי שהוא סוכנות ידיעות.

מה אתה מדבר, הבנאדם כבר מזמן קונגלומרט של איש אחד. סוכנות ידיעות, מכון רפואי, מועדון סטנדאפ וסוכנות שחקנים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 12:46 am 
Hall of Famer

אני חייב לציין שרדדדטטטט הוא אחד מהמשתתפים היותר אהודים עלי בפורום.
הוא סוג של מוסד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 4:23 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
איזה נזקים? נזקים כלכליים בעקבות הסגרים?
איזה נזקים בריאותיים? לונג ופוסט קוביד ארוך טווח בשיעורים מזעריים? גיל תמותה ממוצע של 80 (אאלט)?

הפוך לגמרי. הנזקים הפסיכולוגיים והכלכליים ברורים לגמרי. שיעור הנוער שפונה לטיפולים פסיכולוגיים הוכפל (לפי התכנית "עושים רפואה של כאן 11)
ובדיוק עכשיו אני שומע בחדשות את חגי לוין אומר את אותם הדברים בדיוק.

לונג ופוסט קוביד הם ממש לא בשיעורים מזעריים, במקרה של לונג קוביד מדובר על 3-12% מאלו שחלו בכלל ו-7-18% מאלו שחלו עם סימפטומים שהמשיכו לחוות סימפטומים גם 12 שבועות ויותר אחרי החלמה, כלומר רק בישראל אנחנו מדברים, לכל הפחות, על 41 אלך איש בהערכה הממעיטה ביותר, ויותר מ-160 אלף איש בהערכה המרחיבה ביותר (מתוך כמעט 1.4 מיליון מאומתים) שממשיכים לסבול מסימפטומים יותר מ-3 חודשים אחרי החלמה.

https://blog.ons.gov.uk/2021/09/16/how- ... easure-it/

גיל תמותה ממוצע עומד, לפי חישוב גס שלי, על 77, אבל אנחנו עדיין מדברים על יותר מ-2000 אנשים מתחת לגיל 70 וקרוב ל-300 מתחת לגיל 50. וכמובן שכל זה לא כולל חולים קשה, ימי אשפוז, ימי מחלה, מחלקות בתי חולים שנסגרות לטובת מטופלי קורונה ואפשר להמשיך עוד ועוד עם נזקים ישירים ועקיפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 4:42 pm 
Sophomore

לא, לא הבנת אותי.
אני מדבר *אחרי* החיסונים. לא לפני. מה הנזקים אחרי החיסונים. אין ספק שלפני היו פה גלים קשים מאוד וההגבלות היו הכרחיות.
ועדיין, גם בפריסה כוללת של הנזקים, זה לא שהפוסט קוביד נשאר לנצח, אולי במקרים חריגים ובשיעור מזערי וזאת כוונתי.
יש את העניין גם של הדיווח: לי הייתה דלקת ריאות בגיל 20 ולאחריה לקח לי חצי שנה להכנס לכושר, לא דיווחתי על זה ואני מניח שכמו במחלת הנשיקה גם בשפעת יש השפעות לטווח ארוך ולא מייחסים לכך חשיבות. אולי לא כמו קורונה, אבל שוב: האם זה שווה את הסבל והנזק העצום לכלכלה ולציבור ולחירות? אני חושב שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 4:44 pm 
Sophomore

גם הטווחים שנתת רחבים מאוד מאוד. 7-18% במספרים כאלה זה עולמות שונים, ו 3-12% מתוך (אם הבנתי נכון) ה 7-18% אלו אחןסים קטנים מאוד. נכון שמתוך מספר מולט עצום יש לכך משקל, אבל הסיכוי עדיין קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 595 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: