סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 3:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
blue כתב:
אולי בסוף מייקל דיוויס יציל את ראשון מירידת ליגת

לך תדע, אולי לזר החדש של ראשון יקראו מייקל דיוויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 4:34 pm 
Junior

uriel17 כתב:
blue כתב:
אולי בסוף מייקל דיוויס יציל את ראשון מירידת ליגת

לך תדע, אולי לזר החדש של ראשון יקראו מייקל דיוויס

הנה מועמד אפשרי - האמת שהוא מספק מספרים יפים למדי

https://www.proballers.com/basketball/p ... mike-davis

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 5:25 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
חוצפן חיובי כתב:
אשמח לשמוע איך הוספה של זר חמישי, במחיר שחרור של גארד שתרם ב-20 דקות 4.3 נקודות ב-11% לשתיים ו-22% לשלוש, יחד עם 2.1 אסיסטים על 1.7 איבודים, שמה את החתימה על הירידה שלהם. לי זה די ברור שזה המהלך היחיד שיכול עוד להציל להם את העונה. הם משחררים שחקן שמחרב להם את העונה וגם מקבלים עליו מספיק כסף כדי להוסיף זר, משהו שבלעדיו אין להם שום סיכוי להישאר, כי התרומה שהם מקבלים מהישראלים שלהם מחפירה.
ובהערת שוליים אוסיף שגם קלייברן יכול לשחק בעמדה 2, ולמעשה הוא יחזור לתפקיד המקורי אליו ייעדו אותו בראשון עד שהוסיפו את ווטסון.

מה שדוברת תרם (כלומר לא תרם) ידוע.
מן הסתם תמיד יש את התקווה שהוא יחזור להיות מה שהיה רק אשתקד (וכאמור - אם לא, אז הם יירדו ליגה מן הסתם בסבירות גבוהה). אז את התקווה הזאת (שאף אחד מאיתנו מטבע הדברים לא יכול להעריך את הסיכוי להתממשותה בקרוב) - הם מאבדים.
בסוף בסוף, כפי שראינו מכל החלפות הזרים (שבכלל תרמו להם משהו?) הבעיה של הקבוצה הזו היא התוצרת (או אי התוצרת) שנתנו דוברת, פלטין ופלד ב-40 דקות בעמדת הגארד. כמות הדקות המשותפת הזו אמנם תקטן מעט כעת, אבל ממש לא יותר מדי (כי שלושת הגארדים הזרים גם ככה מקבלים 27-30 דקות כ"א).
בנוסף פציעה קטנה (או היעדרות עקב קורונה/בידוד) של ארצי או קולשוב בהרכב העתידי - והם בכלל לא יוכלו לנהל רוטציה.
אבל קודם בואו נראה איזה זר ינחת כאן. הוא הרי חייב להיות מתאים לשחק לצד סימפסון, ומנגד להצליח להחזיק את הקבוצה מתחת לסלים בדקות בלעדיו.
אני מניח שהם יעשו יותר את מה שכמעט ולא ראינו מהם השנה - דקות משותפות של ארצי וקולשוב בעמדות 3-4.
גם "אפקט המאמן החדש" יכול לתרום את שלו בשבועות הקרובים...

כלומר מבחינתך התקווה שלהם זה להמשיך לחכות לשחקן שבמשך סיבוב שלם משחק ברמה הכי גרועה ששחקן כדורסל יכול לשחק, וגם להישאר עם דיימון סימפסון כגבוה יחיד במשך 35 דקות במשחק (ובלי גבוה במשך 5 דקות נוספות).
לעומת זאת, לשחרר את אותו שחקן שמחרב להם את העונה (שלא לדבר על תרומה כלשהי), להוסיף זר שיכול לשחק גם ליד סימפסון וגם במקומו, ולתת להם אופציה לשים על המגרש הרכבים שגם יכולים לעשות סל (מה שהיה קשה מאוד עם דוברת) וגם לשמור (מה שהיה להם כמעט בלתי אפשרי בסגל הנוכחי) זה לשים חותמת רשמית על הירידה שלהם.
מעניין.

אתה גם אומר שכמות הדקות שפלטין ופלד יקבלו תהיה רק במעט קטנה מהדקות ששניהם ביחד עם דוברת קיבלו ביחד עד עכשיו. פלטין ופלד שיחקו ביחד 17.3 דקות למשחק עד עכשיו, ודוברת עוד 20. אתה חושב שעכשיו פלטין ופלד ישחקו ביחד 30 דקות במשחק? או יותר מזה? בוא נראה. לדעתי הם ישחקו אותו דבר, אם לא פחות.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 10:36 pm 
Hall of Famer

בינתיים בדיוק הערב דוברת קלע 4/8 לשלוש...

מבחינתי המצב שלהם כרגע הוא נוראי ממילא, כי הם כבר עשו כמה צעדים לא הכי נכונים (שגם לא הוכיחו את עצמם בפועל), במקום לטפל בעיקר הבעיה (שיפור הסגל הישראלי, בכל דרך אפשרית).
הרי אם אחרי החלפת 3 זרים הם פתאום "תקועים" עם גבוה אחד בלבד בסגל (שהוא שחקן סביר ונחמד, אבל בכל זאת 2.01 בן 34 - לא איזה אדי טווארס...), ובלי אף זר שהוא באמת באנקר מהרמה הגבוהה הליגה - אז מה עזרו כל ההחלפות?!
יש להם איזה מתאזרח בשם ואגנר (שעודד הלפרין עשה לגביו בפודקאסט איזה "טייק" שהם מאוד מאוכזבים ממנו, והופתעו לגלות שהוא בכלל לא ברמה של לעלות על מגרש), וגם אפיזודת ג'ו אלכסנדר לא צלחה להם.
לשאלתך, התחזית שלי (שכמובן לא מבוססת על כלום פרט לאינטואיציה) היא שאותם פלטין ופלד יעלו כעת לאזור ה-25 דקות משותפות, ושהם יירדו ליגה בסופו של דבר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 11:11 pm 
מנהל פורום

קצת ספקולטבי הדיון הזה
אם יש לראשון זר משובח שהוא גיים צ'יינג'ר אז חבל על הזמן, הפועל ירושלים הראתה שאפשר להתסתדר עם זרים טובים כשהישראלים חוטבי עצים ושואבי מים
תחזרו ותקראו מה כתבנו כולנו על הסגל הישראלי בתחילת העונה, מה שהביא אותנו למקום הראשון זה הזרים, לא הישראלים
דוברת לא ייתן תפוקה טובה לראשון, המשחק הזה נתן חיזוק לספקולציה שהוא פצוע בשריר החשק
מהלך נכון של ראשון, אם יש להם זר רציני על הכוונת 3-4 כזה שקולע משלוש ושואב ריבאונדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 11:26 pm 
Freshman

לתחושתי הקבוצה הכי חלשה היא באר שבע למרות שכרגע יש לה מספר כפול של נצחונות מזה של רשל"צ אבל נחיה ונראה

רשל"צ סובלת מאותה בעיה כמו ירושלים (לפחות עד ההגעה של דברת) והיא פיזור לא מספק של ישראלים מבחינת עמדות, כאשר אצלם לא הביאו גבוה ישראלי

להביא מדיוויזיון 2 של המכללות את היהודי התורן דורש בדיקה לא רק של ברית המילה אלא שהוא גם רלוונטי לכדורסל מקצועני

לא יודע איזה גבוה זר הם מביאים, אבל אם זה לא דריל מונרו בנוהל השנתי , יהיה להם קשה מאוד. רק מטעמי נאחס ירושלמי, אשמח לא לראות אותם בפליאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בקיצור, כל דרישותיו נענו ואפשר להפסיק את השביתה האיטלקית...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:39 am 
מנהל פורום

לגמרי, ראי
לכן אני לא שותף לצהלות השמחה, על ההגעה של דברת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כי מה? אם אתה הולך עם עניין השביתה האיטלקית, הרי שאתם מקבלים שחקן גדול והיכולת שלו עד עכשיו העונה לא אומרת שום דבר.
לפחות עד שהוא ירצה לעזוב את ירושלים, זאת אומרת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 2:13 am 
מנהל פורום

זה אומר שחקן שהקוד האתי שלו, פגום
זה יכול לבוא לידי ביטוי ברגע שירצה לעזוב למרות שהחוזה שלו לא מאפשר, או סתם משחק בעמדה שהוא לא רוצה, לא מקבל מספיק דקות וכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 8:15 am 
Freshman

הייתי בטוח שתצא הודעה על החתימה בתום המשחק.
מרגיש לי שאם נגיע לצהריים של יום שישי ללא הודעה אז כנראה פרי הדליף את ההודעה מוקדם מידי כדי לעורר את מכבי ולהגדיל את סכום העברה באמצעות תחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 10:28 am 
Junior

raflafd כתב:
הייתי בטוח שתצא הודעה על החתימה בתום המשחק.
מרגיש לי שאם נגיע לצהריים של יום שישי ללא הודעה אז כנראה פרי הדליף את ההודעה מוקדם מידי כדי לעורר את מכבי ולהגדיל את סכום העברה באמצעות תחרות.

גם לי עברה מחשבה דומה בראש. עם זאת, ברור שמבחינת דברת עדיף בהרבה להגיע עכשיו להפועל. לא רק שיש יותר במכבי שחקנים בעמדה שלו, נראה לי שהלחץ שיש עכשיו במערכת לא ישחק לטובתו.

ובעניין השביתה האיטלקית כן או לא - שחקנים הם בני אדם ולא מכונות וזה טבעי ששחקן מתוסכל מתקשה יותר מאשר שחקן מרוצה ולכן לא הייתי ממהר לקבוע שדברת עשה שביתה איטלקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 10:36 am 
Hall of Famer

יעקב מאיר, אמין בדכ, כותב בטוויטר שהעסקה נסגרה. נחכה להודעה רשמית.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 11:36 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
לגמרי, ראי

לא ראיתי את המשחק אמש וגם לא ממש משחקים קודמים של דוברת העונה, אבל אני רוצה להבין משהו: זה לא שדוברת סיים אתמול עם טריפל דאבל. יכול להיות שהוא פתאום נתן הגנה יותר טובה ואולי דברים אחרים שלא עשה במשחקים קודמים, אבל לפחות לפי הסטט' זה פשוט שנכנסו לו השלשות באחוזים טובים מאוד. אז הטענה היא כביכול שלפני זה הוא ניסה להחטיא בכוונה ואתמול כן ניסה לקלוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:06 pm 
Hall of Famer

בכל האתרים מדובר על כך שהעסקה נחתמה, הודעה רשמית מהפועל טרם יצאה.

רועי כהן כתב שדוברת אמור להיות בסגל מחר נגד מכבי, שזה מוזר כי אתמול נטען שהוא לא יהיה בסגל בגלל שהוא כבר שיחק במחזור הזה במדי ראשון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:07 pm 
Senior

הודעה רשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:09 pm 
Hall of Famer

יצאה הודעה רשמית, חתם לשלוש וחצי שנים. שאפו להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:15 pm 
Junior

מנסה להיזכר מתי ירושלים החזיקה את הכישרון הצעיר הכי מבטיח בארץ. זה תמיד היה דרג ב (כל מיני אורי יצחקי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:17 pm 
מנהל פורום

ודים כתב:
uriel17 כתב:
לגמרי, ראי

לא ראיתי את המשחק אמש וגם לא ממש משחקים קודמים של דוברת העונה, אבל אני רוצה להבין משהו: זה לא שדוברת סיים אתמול עם טריפל דאבל. יכול להיות שהוא פתאום נתן הגנה יותר טובה ואולי דברים אחרים שלא עשה במשחקים קודמים, אבל לפחות לפי הסטט' זה פשוט שנכנסו לו השלשות באחוזים טובים מאוד. אז הטענה היא כביכול שלפני זה הוא ניסה להחטיא בכוונה ואתמול כן ניסה לקלוע?

זה לא המשחק אתמול, כמו כל העונה, עד עכשיו
אני לא אומר שעשה שביתה איטלקית, אלא שלאורך העונה, אחד ההסברים הסבירים לנפילה ביכולת שלו הייתה השביתה והמשחק הזה, חיזק את הסברה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:21 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
ודים כתב:
uriel17 כתב:
לגמרי, ראי

אני לא אומר שעשה שביתה איטלקית, אלא שלאורך העונה, אחד ההסברים הסבירים לנפילה ביכולת שלו הייתה השביתה והמשחק הזה, חיזק את הסברה הזו

לדעתי גם הפציעה ניטרלה אותו חלקית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:23 pm 
Sophomore

1.3 מיליון שקל סכום העברה הרשמי
https://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.10505744

אז זה התחיל מהלפרין אח''כ בריימו אח''כ ג'ון ועכשיו דוברת.למעשה ירושלים עשתה תיקון תוך כדי עונה ולא חסכה במזומנים..... :dan_ser:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:24 pm 
Junior

עופר האדום כתב:

רועי כהן כתב שדוברת אמור להיות בסגל מחר נגד מכבי, שזה מוזר כי אתמול נטען שהוא לא יהיה בסגל בגלל שהוא כבר שיחק במחזור הזה במדי ראשון.

אתמול הוא שיחק במחזור ה-12. המשחק מחר הוא במחזור ה-13 ולכן לכאורה יכול לשחק. המשחק של הפועל במחזור ה-12 נדחה ל-1.3 בגלל שאמור היה להיות המשחק בספרד השבוע, כלומר בעוד חודשיים דוברת לא יוכל לשחק בגלל ששיחק אתמול. מנפלאות הכדורסל הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:32 pm 
Junior

RREEDDTT כתב:
1.3 מיליון שקל סכום העברה הרשמי
https://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.10505744

אז זה התחיל מהלפרין אח''כ בריימו אח''כ ג'ון ועכשיו דוברת.למעשה ירושלים עשתה תיקון תוך כדי עונה ולא חסכה במזומנים..... :dan_ser:

דווקא חסכה במזומנים. בתחילת העונה הדיווחים היו שהפועל הציעה 2 מיליון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:33 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
עופר האדום כתב:

אתמול הוא שיחק במחזור ה-12. המשחק מחר הוא במחזור ה-13 ולכן לכאורה יכול לשחק. המשחק של הפועל במחזור ה-12 נדחה ל-1.3 בגלל שאמור היה להיות המשחק בספרד השבוע, כלומר בעוד חודשיים דוברת לא יוכל לשחק בגלל ששיחק אתמול. מנפלאות הכדורסל הישראלי

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 31, 2021 12:36 pm 
Junior

uriel17 כתב:
ודים כתב:
uriel17 כתב:
לגמרי, ראי

כמו שכתבתי קודם, שחקנים הם לא מכונות ושחקן מתוסכל משחק מן הסתם פחות טוב משחקן לא מתוסכל. בהחלט יכול להיות שהידיעה על המעבר להפועל גרמה לו להיות פחות מתוסכל וזה בא לידי ביטוי על המגרש. אני ממש לא קונה את הטענה שהוא בכוונה שיחק פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: