stavs כתב:
אני לא חושב שהסיטואציה שלו בוושינגטון עכשיו היא כל-כך לא מוצלחת, בעיקר כל עוד הצ'ימורה לא כשיר וברטאנס כל-כך גרוע.
הוא מקבל הרבה דקות, תפס את תקן הספציאליסט ההגנתי ומקבל המון הערכה על זה ולאט לאט מקבל יותר את הכדור לידיים.
אין קבוצה בליגה, כולל קבוצות טאנקינג מהמובהקות שיש, שהייתה נותנת לו את הכדור כאחד מ2 הפליימיקרים העיקריים, זה לא היה קורה מלכתחילה ובעיקר לא כשהוא כל-כך פאסיבי כמו שהוא היה בעונה שעברה.
אני לא אומר שהסיטואציה בוושינגטון אידיאלית בשבילו - בעונה שעברה הם היו צריכים ממנו בעיקר הגנה וקליעה מ3 ואת השני הוא עשה גרוע; אבל כרגע, בשביל שחקן שנה שנייה, הסיטואציה הזו בוושינגטון שבה הוא לאט לאט קונה לעצמו תפקיד יותר ויותר משמעותי ואין לו המווון תחרות על העמדה, היא ממש סבבה.
אם הוא לא יצליח בליגה בסוף, אני לא חושב שיש איזושהי סיבה להאשים את הסיטואציה.
כל עוד הוא נראה כמו הלילה מול שארלוט, אני בהחלט יכול לראות סיטואציה שבה קבוצות כמו דטרויט (יצטרכו לעשות טרייד על קיליאן הייס), אורלנדו, אוקלהומה או יוסטון נותנות לו להתפתח כרכז שעולה מהספסל. חסרים לו עדיין כלים התקפיים כמו ביטחון ביד שמאל, והיכולת לשלוט בקצב (הוא מכדרר מהר מדי) כדי לשחק באופן קבוע בעמדה הזו, אבל יש לו נתוני בסיס כמו ניהול משחק, 'תחושה למשחק', צעדים גדולים וזריזים שמקלים עליו לעבור את השומר (עבר את לאמלו די בקלות היום), וסייז שמאפשר לו לשמור על הכדור עם הגב אל המגן שאיתם הוא יכול בשקט לשחק רכז לאיזה 15-20 דקות. לצורך הדוגמא מעדיף אחד כמו דני בעמדה הזו פי כמה וכמה על סוליסט גמד כמו ראול נטו, שאומנם שולט היטב בכדור אבל לא באמת יודע לנהל משחק ועל כל סל שנותן מחזיר בהגנה גרועה.
עם דני זה גם מרגיש שלא מעט מהשיפור שלו תלוי בעצם ההשתפשפות שלו בתפקיד. הוא בוסרי במובן הזה שפשוט צריך לזרוק אותו למים העמוקים ולתת לו לשחות ולהתפתח. באופן די דומה, זה מה שקרה איתו גם בצד ההגנתי. אם ספרופולוס לא היה זורק אותו למשימות הגנתיות מיוחדות, ואנסלד ג'וניור לא היה המשיך את הקו הזה ומציב עליו אולסטארים במאני טיים, הוא לא היה יכול להתפתח להיות השומר ברמה שהוא היום. חבל שעד עכשיו וושינגטון נתנו לו הזדמנויות רק מתוך אילוצי קורונה. יכל להשתלם להם מאוד בעתיד.
ומסכים לחלוטין שהוא חייב להפסיק להיות פסיבי. אין לי מושג מאיפה הגישה הזו מגיעה. הוא מאוד נאיבי כרגע בזמן ש99% מהליגה הזו מורכבת משחקנים שכל שתי דקות מסתכלים על לוח הסטטיסטיקה לראות איפה הם עומדים. דני נראה כמו אחד שלוקח את זה לקיצון השני ומשחק רק בשביל הקבוצה. הוא חייב למצוא את האיזון ולחשוב גם על הסטטיסטיקה האישית שלו.