סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 12:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 5:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מסכים ובגלל זה גם קשה להעריך את האפסייד של הפרויקט החביב הזה.
מדובר בשתי בחירות דראפט גבוהות שעדיין לא לגמרי הבשילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 6:21 pm 
מנהל פורום

זה שאוקנגו והאנטר לא מפסיקים להיות פצועים, זה כבר מינוס גדול, שחקנים פציעים זה לא כיף בכלל
אתמול אוקנגו היה בריא ומה אני אגיד לכם, שיהיה לי בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 6:23 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
מנפלאות מדד הפלוס/מינוס שמראה שהיה עדיף ללייקרס לקמץ בדקות של לברון בהפסד לממפיס.

כתבת בציניות ואני לא מתווכח עם המסר של המשפט שלך. זה מדד (כמו רוב המדדים אגב) שאסור לקרוא בפני עצמו, הוא חייב להיות חלק ממארג וצפייה מפוקסת במשחק עצמו
אבל תדע לך שאני חושד ב"קינג" שהבין שעוד אליפות כבר לא תהיה לו והוא הולך על קארים בכל הכוח עכשיו, לפני פציעה או זיקנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 6:40 pm 
Hall of Famer

לא יודע, עם 14-19 מהשדה, קשה להתלונן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 8:06 pm 
מנהל פורום

נכון, ועדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 12:54 am 
Junior

Att כתב:
אבל אפשר כבר לומר שההחתמות של גלינארי ולו וויל לא היו חכמות.
בוגי וקאפלה זה סיפור אחר - צעירים יותר ומסוגלים לתרום יותר.

לאטלנטה היה המון כסף והם רצו לנצל אותו לפני שהוא סתם מתפוגג על החוזה של יאנג וקולינס.
באותו זמן הם בכלל לא היה סגורים שהם רוצים לשמור את קולינס ולכן הביאו סנטר ועוד סקורר אחרי עונות טובות שלא צריך את הכדור ביד.
מעבר לזה, כשהחתימו את גאלו לא היה להם מושג שהליגה תפסול את הטרייד של בוגי למילווקי ושהוא פנוי להובלה
מניח שהם יסחרו בחוזה של גאלו או פשוט יחתכו אותו בעצמם בקיץ ויספגו את ה-5 מ' קאפ היט.
לו ויליאמס על חוזים של 5 מ' לא שווה את השיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 2:58 am 
Hall of Famer

ולכן כתבתי שמבחינת העיתוי, אי אפשר לומר שהאיצו בזמן הלא נכון.

גאלו ולו וויל - כאמור, בעיניי לא חכם. זה לא רק החוזים אלא הלחץ שבו אטלנטה נמצאת כרגע, שלא מתאים לקבוצה כל כך צעירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 8:47 am 
Hall of Famer

אני ממש לא מבין מה אתה רוצה מלו וויליאמס. הוא הגיע בעונה שעברה לאטלנטה בטרייד אחרי שהניסוי עם רונדו נכשל. היה חלק מהקבוצה שהגיעה לגמר המזרח, הצלחה גדולה. השנה הוא חתם על מינימום ווטרן לשנה אחת. אני באמת לא מבין איפה אטלנטה טעתה עם לו וויליאמס. או שאולי אתה חושב שעדיף היה לאטלנטה להישאר עם הקטסטרופה של רונדו ל - 2 עונות?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 12:36 pm 
Hall of Famer

לא זכרתי שרונדו היה שם אבל אני מאמין שווטרנים מבוגרים לא צריכים להיות בקבוצות מהסוג של אטלנטה, לא רונדו ולא לו וייל. אין שום היגיון בזה.

הסברתי כבר מה נוכחות של ווטרנים עושה. יש קפיצה מהירה מדי ואז נסיגה. זה מייצר לחץ מיותר ושם דגש על הישגים בתקופת הזמן הקרובה על פני התפתחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 1:35 pm 
Hall of Famer

על מה אתה מדבר? בשנה שעברה אטלנטה החליטו שהשחקנים הצעירים שלהם מספיק טובים בשביל לקפוץ קדימה. הם הוסיפו ליאנג, קולינס וקאפלה (שאותו השיגו במהלך העונה הקודמת, כשהוא פצוע) האנטר ובחירה מספר 6 את בוגדנוביץ'. הם האמינו שיש להם קבוצת פלייאוף בידיים. גמרנו עם המוד של קבוצה בבנייה. אין כבר בחירות דראפט גבוהות. יש קבוצה שצריכה להתחיל להשיג תוצאות. ואז גם הוסיפו את רונדו וגאלינרי. בטח שיש בזה הגיון. קבוצה שבונה על הפלייאוף צריכה גם ווטרנים שיעזרו לנצח. בעונה שעברה זה עבד יופי עם ריצת פלייאוף שהסתיימה בגמר מזרח. אתה יכול להגיד שההחלטה של אטלנטה בקיץ הקודם הייתה שגויה והליבה שלהם (כמו שאתה אוהב להתנסח) לא מספיק טובה בשביל להגיע להישגים. אבל אז אתה לא צריך לדבר על הוספת ווטרנים. אתה צריך להגיד שאתה לא מבין למה אטלנטה לא פירקה את החבילה. בתסריט הזה הם היו צריכים לקבל נכסים על קאפלה. להעיף את קולינס. אולי אפילו להחליט שהגיע הזמן להעביר את יאנג כשהמניה שלו בשיא.
לא להתלונן על חוזה של 3 שנים לגאלינרי, כשכבר הקבוצה במילא מחוייבת לסגל הזה ובטח ובטח לא לדבר על לו וויליאמס שהגיע לחצי עונה על חוזה נגמר והוחתם אח"כ על ווטרן מינימום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 1:50 pm 
Hall of Famer

אני הסברתי על מה אני מדבר..
גם אם הקבוצה מחוייבת לגרעין ומחוייבת לנצח, יש דרך הדרגתית לעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 1:53 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין למה הההחתמה של לו וויליאמס על חוזה מינ' בקיץ הנוכחי לא טובה. באמת שלא. האם החתמה של שחקן שנה שניה שלא יכול לתרום הייתה טובה יותר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 2:45 pm 
Sophomore

לא הבנתי מה הבעיה בלחץ שאטלנטה נמצאת ולמה זה לא טוב לצעירים שלה, מדובר בקבוצת nba עם קהל ושאיפות, לא קבוצת G league

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 3:41 pm 
Hall of Famer

כי ברור שהלחץ על השחקנים הצעירים של אטלנטה נובע מהחתמת ווטרן בסוף הקריירה שלו על חוזה מינ' לשנה אחת ולא נגיד עמידה בציפיות של הופעה בגמר המזרח בעונה שעברה ושחזור ההצלחה של העונה הקודמת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 5:32 pm 
Junior

אני חייב לציין שכל השיחה הזאת מגוכחת בהתחשב בזה שאטלנטה הגיעה לפני חצי שנה לגמר המזרח.
אם הם היו עפים סיבוב ראשון אולי הם היו מוותרים על קולינס ולכו תדעו מה היה שם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 12:36 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
אני חייב לציין שכל השיחה הזאת מגוכחת בהתחשב בזה שאטלנטה הגיעה לפני חצי שנה לגמר המזרח.
אם הם היו עפים סיבוב ראשון אולי הם היו מוותרים על קולינס ולכו תדעו מה היה שם עכשיו.

אתה מתכוון למגוחכת, אם כבר.
את הטענה עצמה לא הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 1:00 am 
Hall of Famer

בדר"כ אני מבין מה מנחה אותך בהודעות שלך. הרבה פעמים אני לא מסכים עם הדברים, אבל מבין את הכיוון. הפעם אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה. מילא ההחתמה של גאלו, בזמן אמת, לא בגלל הווטרן, אלא בגלל שזה היה חוזה ל-3 שנים על סכומים גדולים. אבל העונה? בסופו של דבר ההחתמה שלו לא עלתה להוקס יותר מדי. הם הצליחו מקצועית שנה שעברה, הצליחו להאריך חוזים לכל השחקנים הצעירים החשובים שלהם. סגרו את קולינס, החתימו את הוארטר על חוזה ארוך טווח ובסיום העונה הבאה גם 21 המיליון של החוזה של גאלינרי ירדו מהספרים ותהיה להוקס גמישות כלכלית מסויימת.
אני חושב שהבעיה הגדולה כרגע היא ההתחייבות לג'ון קולינס בשכר שימנע מההוקס להביא כוכב שני אמיתי לצד טרה יאנג. מצד שני אני מבין את הסיטואציה הבלתי אפשרית שהייתה להוקס ומה זה היה עושה למועדון לוותר על קולינס אחרי גמר המזרח בעונה שעברה. מצד שלישי, מתי בדיוק ההוקס החתימו כוכב בשוק החופשי? נראה לי ג'ו ג'ו אי שם ב-2005 וגם הוא לא היה בדיוק כוכב כשחתם באטלנטה. לפני ג'ו ג'ו? גם לא הגיעו שחקנים לאטלנטה.
דרך אגב, זה די מפתיע אותי שההוקס לא מצליחים למשוך שחקנים חופשיים. מדובר באחת הערים היותר נוחות לקהילה האפרו אמריקאית. יש לא מעט שחקנים באן.בי.איי שמחזיקים בתים נוספים באטלנטה גם בלי לשחק בהוקס. ועל חיי הלילה של אטלנטה שמענו מספיק סיפורים במשפט לפני כמה שנים בכיכובו של פטריק יואינג וחלק בגוף שלו, מרשים במיוחד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 8:08 am 
Junior

Att כתב:
sheky כתב:

אתה מתכוון למגוחכת, אם כבר.
את הטענה עצמה לא הבנתי.

וואו תפסת אותי בשיכול אותיות, סחטין עליך.
ולא נפלתי מהכסא מזה שלא הבנת את הטענה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 9:49 am 
Hall of Famer

תפסתי אותך לועג ולא אומר כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 9:51 am 
Junior

אוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:01 am 
Hall of Famer

אני מבין שבחרת להתעלם ממני, למרות שאני לא לועג וכותב הודעות מנומקות. סבבה.
השאלה היא אם אתה מתעלם כי אין לך תשובות, או כי אתה מחליט באופן אישי להתעלם מכותב בפורום.
אני עדיין לא מבין איך החתמה בקיץ הנוכחי של לו וויל על חוזה מינ' בתפקיד של שחקן 7-8 ברוטציה יוצרת לחץ על הקבוצה שפוגע בה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:03 am 
מנהל פורום

בנתיים, ג'ה צובר עוד ועוד קרדיט להיותו הדבר הבא אחרי לכתם של הגדולים העכשוויים, ברקע הניצחון על הג"ס, היום בבוקר
עוד שחקן שהולך וצובר קרדיט, בליגה אחרת לגמרי מבחינת הכישרון, הוא סימונס מהבלייזרס
https://www.instagram.com/tv/CYm7RSHBDx ... =copy_link

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:07 am 
Junior

ג'ה משחק מדהים העונה. מעבר למספרים המרשימים הוא גם שחקן שמאוד כיף לראות.
אני לא יודע איפה זה עומד מבחינה מספרית, אבל מבחינת רושם הוא נראה כמו אחד השחקנים הכי אתלטיים שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:28 am 
Junior

עמוס - אני לא מבין איך באופן כללי דיון על "האצת בניה" של קבוצה שעשתה גמר מזרח הוא דיון הגיוני.
זה אחלה לדון על האם ההחתמה של גלינארי במחיר כזה היא לא טעות, אפשר לדון על אלטנרטיבות להחתמה ועל עוד נושאים כאלו ואחרים, אבל עצם הדיון האם קבוצה שהגיע לגמר המזרח טעתה בזה שהשאירה שחקן שעזר להגיע לשם רק כי הוא בן 27 זה דיון משונה לדעתי.
זה לא שונה מהותית מלדון האם "האצת הבניה" של פיניקס עם כריס פול הייתה נכונה או לא ועד כמה הארכת החוזה שלו הייתה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:44 am 
מנהל פורום

ג'ה גם שם את הסל שנעל את הניצחון בחדירה שכמעט אי אפשר לעצור בלי עבירה

עוד בתפריט של הבוקר:
השאריות המחוממות של הקליפרס מנצחות שני ברציפות, הפעם את דנבר כולל חזרה מפיגור של 25, וזה עוד במשחק דל סלים, במיוחד

סל ניצחון לאינגרם

טורונטו מפסידה אחרי רצף נחמד להוד כריספוליותו שעשה 15 אסיסטים מול שתי איבודים

בוויזארדס הולכים מכות בחדר הלבשה, בגלל שמישהו לא מסר למישהו אחר. ככה שיחקנו בעתיקות ג' באשקלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 83 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה