סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 7:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 12:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כמה כסף שיש לו, אין לו מספיק בשביל זה...

אבל ברצינות, אשתי היא לגמרי פסיכיאטרית שמכבדת את עצמה, והיא בחיים לא תתן חוות דעת רפואית על מישהו שהיא לא בדקה בעצמה (המצב הרצוי) או במינימום ראתה את התיק הרפואי שלו - וגם אז היא תיזהר מאד ואולי תימנע מלתת חוות דעת לפני בדיקה שלה עצמה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 1:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:
גם אני תמה מדוע אולמרט נאחז בקו הקליני, ובכל זאת ממליץ שנמתין לראות איך המשפט ימשיך. אתה מדגיש את העובדה שאולמרט יידרש להוכיח מצב קליני, אבל השאלה שאנו דנים עליה היא למה התביעה טיפשית ומיותרת, וגם פה השופט הביע דעה מסוימת שרומזת שלדעתו כך היא.

השופט לא אמר דבר לגבי טפשיותה או מיותרותה (אם זו בכלל מילה) של התביעה. למעשה מדבריו על הבעייה המרכזית במשפט, ומעצותיו "המנומסות" לאולמרט, נראה שההיפך הוא הנכון.
השופט דחף, וכנראה ימשיך לדחוף, את הצדדים לפשרה, כי הוא הביע חשש, הגיוני כשלעצמו, שמשפט מתמשך יהפוך לקרקס שבו שני הצדדים ילכלכו זה את זה בזפת ונוצות ואף אחד לא יצא ממנו טוב, תהא תוצאתו אשר תהא.

אנחנו אומרים את אותו הדבר במילים שונות. למשפט תהיה הכרעה, אולי נגד אולמרט. אבל המסע לשם יהיה כלכך מלוכלך, מסריח ומכוער, שספק אם גם זוכה בתביעה שכזו ירגיש שתאוותו בידו. לכן זו תביעה טיפשית ומיותרת לדעתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 1:23 pm 
Hall of Famer

על המסע לשם והלכלוך שיהיה בו אין לנו מחלוקת, וכמו שאמרתי אני מאחל הצלחה לשני הצדדים - לשניהם אין לי הרבה סימפטיה... מה ירגיש המנצח אחרי כל הלכלוך הזה? אני לא יודע. מדובר על פוליטיקאים משופשפים ועבי עור, ועם אגו שאפילו זלאטן איברהימוביץ' היה מקנא בו, והנצחון בעיניהם הוא במידה רבה חזות הכל ולעזאזל הדרך.
אבל התחלת מטענה אחרת, שהתביעה היא לא לגיטימית ושעל משפחת המלוכה להביא בדיקה פסיכיאטרית כי נטל ההוכחה עליהם להוכיח שהם לא. על זה אני חולק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 11, 2022 1:32 pm 
Hall of Famer

נכון, אני גם חושב שהיא לא לגיטימית ושאין כאן הוצאת דיבה, ונימקתי למה, אבל הדעה שלי לא חייבת להתקבל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 6:56 pm 
Hall of Famer

אגב, קריים מיניסטר העלו היום לפייסבוק ציטוט של מרים אדלסון על התנהגות קיצונית של שרה בחברתה ואנשים נוספים, ציטוט שנחתם באמירה: "כרופאה, אני קובעת שהיא חולה". מעניין למה לא תבעו דיבה את אדלסון, ואם אולמרט יביא את הציטוט כסיוע בטענותיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 7:18 pm 
מנהל פורום

אגב, טיעון על מחלת נפש (מגובה ב"הוכחות") זה לא משהו שיכול לעזור פלילית למשפחה הזאת? תביעות הדיבה נגד יאיר, התיקים שאולי עדיין פתוחים בעניינה של שרה, ואולי אפילו התיקים הפליליים נגד ביבי עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 9:29 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אגב, קריים מיניסטר העלו היום לפייסבוק ציטוט של מרים אדלסון על התנהגות קיצונית של שרה בחברתה ואנשים נוספים, ציטוט שנחתם באמירה: "כרופאה, אני קובעת שהיא חולה". מעניין למה לא תבעו דיבה את אדלסון, ואם אולמרט יביא את הציטוט כסיוע בטענותיו.

לפני שנעסוק ברלוונטיות של ההתמחות של מרים אדלסון למקרה שלנו (מה שכנראה הופך אותו ללא רלוונטי עבור אולמרט וטענותיו), אשאל שאלה פשוטה.
אתה סגור שזה ציטוט?
כאילו... קראת את כל הפוסט? או שמישהו אמר לך שזה ציטוט?
כי אני קראתי את הפוסט ולא יכלתי שלא לשים לב למשהו מוזר בו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:09 pm 
Hall of Famer

סגור על הציטוט, שהוא ישירות מחקירות בני הזוג אדלסון במשטרה ואתה יכול למצוא בגיגול. שלדון אדלסון אמר עליה "היא משוגעת לגמרי" ומרים אדלסון אמרה "כרופאה, יש לי חמלה לאנשים לא בריאים, היא לא בריאה". וזה אחרי תיאורים מזעזעים למדי על התנהגותה של שרה בחברתם, לא מדובר על חולי בסכרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:39 pm 
Hall of Famer

זה משהו אחר. מה שמופיע בקריים מיניסטר זה אנטרי לפואטרי סלאם הגדול, שלצערם התקיים כבר לפני כמה ימים.
בכל מקרה, אני בספק גדול אם אולמרט יכול להשתמש במשפט באבחונים פסיכיאטרים שעושה (מן הסתם ללא בדיקה של ממש) רופאה פנימית. כלומר, הוא יכול לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:42 pm 
Hall of Famer

עוד פעם, אין לי מושג למה אולמרט הלך לקו ההגנה הקליני, ומה הוא מחזיק בשרוול אם בכלל. אבל הספונסרים המובהקים של הנתניהו'ז אמרו את מה שאולמרט אמר, בעדות למשטרה. זה לא מזיק לטענות ההגנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:50 pm 
Junior

איזה דיון משעשע.
ראי, מבלי להיכנס לשאלה איך יסתיים ההליך, רק אומר שהניתוח שלך לדברים הרבה יותר קרוב לאמת לעומת הקשקושים המביכים שנזרקו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 10:52 pm 
Hall of Famer

אה, הנה אורקל המשפט. באמת היה חסר. כמובן, כהרגלו, תורם הרבה לאיכות הדיון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 11:11 pm 
Junior

נדב, אתה אידיוט וזה ידוע. אבל אני בטוח שלא תתן לאיש להפריע לך להמשיך לזרוק את השטויות המביכות שלך לכל עבר, כי זה כמו לצפות מקרצייה לחדול מלמצוץ דם (וסליחה מראש מאוכלוסיית הקרציות על ההשוואה המעליבה).
אני פשוט פונה לראי שלא יבזבז את זמנו בוויכוח מיותר עם אדם - ואקרא לך כך לצורך העניין - עוד יותר מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 11:18 pm 
Hall of Famer

זה נוגע ללב שיש, אולי, תחום אחד בעולם שאתה מתיימר להבין בו, כי פרנסתך תלויה בו, ועדיין אתה לא מסוגל לעשות שום דבר שהוא לא לנסות לעלוב בי באופן אישי (כמובן, גם זאת באופן כושל). זה כאילו כח עליון חוסם אותך מלתרום איזשהי תובנה מועילה לעולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 11:21 pm 
Sophomore

אגב, גם אם משפחת נתניהו אכן חולי נפש עם תעודות( ואני די בטוח שרובם אמורים להיות ) והעניין היה ידוע לכל, זה לא עדיין לשון הרע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 12, 2022 11:26 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
אגב, גם אם משפחת נתניהו אכן חולי נפש עם תעודות( ואני די בטוח שרובם אמורים להיות ) והעניין היה ידוע לכל, זה לא עדיין לשון הרע?

זה מאפשר הגנת "אמת דיברתי" שמעוגנת בחוק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 10:57 am 
Hall of Famer

יפה. וכעת, כדי לבסס את האבחנה הקלינית ואת הגנת "אמת דיברתי", נשאר רק להביא את התעודות - קרי בדיקה פסיכיאטרית שאשכרה ביצע רופא שזו התמחותו על בני משפחת המלוכה - ואולמרט מסודר.
האם יש לו כאלה? נראה, אני בספק גדול, אחרת לא היה דורש את דרישתו שהצד השני יספק לו כאלה מלכתחילה.
עדות של מכרים, חברים, אתה, אני, על בסיס מה שראינו - אני חושש שלא תספיק לו. ולא רק הדיוטות מוחלטים כמונו, שזה די ברור, אלא גם אם הם רופאים שזה לא תחום התמחותם, וסביר להניח שאפילו רופאים שזה כן תחום התמחותם אבל לא בדקו את המלוכנים או במינימום עיינו בתיק הרפואי שלהם (בהנחה שיש שם ממצאים קליניים בנושא) - גם היא לא תספיק.
Hacohen כתב:
עוד פעם, אין לי מושג למה אולמרט הלך לקו ההגנה הקליני, ומה הוא מחזיק בשרוול אם בכלל. אבל הספונסרים המובהקים של הנתניהו'ז אמרו את מה שאולמרט אמר, בעדות למשטרה. זה לא מזיק לטענות ההגנה.

אלא אם השופט, שגם ככה הבהיר שהוא מאד לא רוצה להפוך את המשפט לקרקס, יחשוב שמנסים להשחית את זמנו ולנצל את בית המשפט שלו לקרקס תקשורתי בעדויות לא רלוונטיות. זה דווקא יכול להזיק לו בהחלט, אם השופט יהיה נחוש מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 11:24 am 
Junior

למה חובת ההוכחה היא על משפחת נתניהו? אני יכול עכשיו לפרסם על מישהו שיש לו עשרות ילדים שהוא לא יודע עליהם בצ'ילה ועד שהוא לא יוכיח שאין לו עשרות ילדים שהוא לא יודע עליהם אז "אמת דיברתי"? אני לא משפטן אבל נשמע לי הזוי ברמות שאני יכול להעליל עלילות על אנשים וכדי שזה יהיה לשון הרע הם צריכים להפריך את הטענה.

3&D כתב:
גם אם משפחת נתניהו אכן חולי נפש עם תעודות( ואני די בטוח שרובם אמורים להיות )

למה אתה חושב ככה? מה אצל ביבי/אבנר גרם לך לחשוב שהם חולי נפש?
למה יאיר חולה נפש ולא סתם טרול אינטרנט קטן ודוחה כמו עוד מיליוני אחרים בסוף העולם? כי הוא הבן של נתניהו?
היחידה שאולי יש לה הפרעות נפשיות זו שרה וגם שם אני לא בטוח שזה ברמה קלינית... שמעתי את הMA BA שלה שהיה מזעזע ברמות אבל גם ראיתי את אדלשטיין צורח על שחקנים ואני לא חושב שהוא חולה נפש.
רוצה להגיד - לא כל מי שדפוק הוא גם חולה נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 11:30 am 
Senior

אני אישית לא בטוח מה זה בכלל "חולה נפש" וגם לא בטוח עד כמה מהודקת וברורה ההגדרה הסמי-קלינית למונח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 11:38 am 
Sophomore

אמרתי רובם , אבנר הוא ילד חמוד עם אספרגר שמצא את עצמו בקן הקוקיה ואני לגמרי מרחם עליו.

ביבי הוא נרקסיסט קיצוני, שקרן פתלוגי ויש בו מין הסוציופתיות.
יאיר הוא לגמרי סוציופת, וכנראה עוד כמה דברים .
ועל שרה קצרה היריעה מלהכיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 11:46 am 
Junior

אוקי... נשמע לי שאתה מדבר שטויות בצורה חריגה אבל שוין.
כאילו דפקת אבחנה על אבנר שיש לו אספרגר כי ...?
ויאיר הוא יותר סוציופט מטרולי הימין כי... ?
וביבי שקרן פתלוגי בניגוד לבנט ויאיר לפיד (יכול למצוא לך שקר שלהם על כל שקר של נתניהו) כי...?

גם על שרה אני לא מבין מאיפה היכולת שלך להבחין בין סתם חרא בנאדם לבין חולה נפש (לא טוען שהיא לא , אבל מאיפה אתה טוען שכן?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 11:50 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

נדב, בוא נלך עם הנחה שבית המשפט נתלה במה שמרים אדלסון סיפרה על שרה נתניהו וקובע שזה מספיק בשביל הגנת אמת דיברתי על שרה נתניהו. אבל אולמרט לא דיבר על שרה נתניהו בלבד. הוא דיבר גם על יאיר ועל ביבי ואולי גם על אבנר. אז אולמרט עדיין צריך להביא הוכחות לגבי כל השאר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 11:52 am 
Sophomore

זה שכולם בפוליטיקה שקרנים לא אומר שאין כאלה ששקרנים (הרבה) יותר.

על אבנר שמעתי את זה מכמה אנשים שיש להם היכרות אישית.

אני לא פסיכולוג או פסכיאטר אז ה"אבחנה" שלי שווה לתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 11:58 am 
Junior

ביחס לותק הפוליטי אני יכול למצוא לך יותר שקרים וסתירות של לפיד מאשר שאתה תמצא של ביבי.
לטעון שלביבי יש "מחלת נפש" זה הזוי לדעתי... כאמור אני גם לא מבין מה אתה רוצה מיאיר ובטח מאבנר ( שאני בספק אם יש לו אספרגר, אבל גם אם כן זו בטח לא מחלת נפש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 12:01 pm 
Sophomore

אבל לא אמרתי שאבנר חולה נפש לדעתי....

וזה סבבה לחשוב שה הזוי, אני ממש מרגיש בסדר עם זה שאני חושב שמדובר בנרקסיסט קיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: