סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 12:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד פחות מחודש יגיע עלינו לטובה הטרייד דדליין של העונה הנוכחית. זה בדיוק הזמן שבו השמועות מתחילות לעוף והעסקאות מתחילות להירקם.
בתור התחלה, לא ממש מבטיחה, כבר יש לנו טרייד ראשון.
אטלנטה הוקס מכירה בטעות שלה בדראפט 2019 ושולחת את קאם רדיש, בחירה מספר 10, לניו יורק. בתמורה הניקס מכירים בטעות שלהם בדראפט 2018 ושולחים בחזרה את בחירה מספר 9, קווין נוקס. ומאחר והטעות שלהם הייתה יותר גדולה, אז הם גם מוסיפים בחירת סיבוב ראשון. אבל לפני שנתרגש, מדובר על בחירת הסיבוב הראשון של שארלוט שבדראפט הבא תהיה מוגנת טופ 18, טופ 16 ב-23, טופ 14 ב-24 וב-25 ואם עד אז הניקס לא יצליחו לקבל את הבחירה, אז היא תהפוך לבחירת סיבוב שני. עם לאמלו בול, הסיכוי שהבחירה תהיה משמעותית לאטלנטה הוא לא מאד גבוה.
בעיני טרייד שלא מזיז את המחט ממש. טרייד טוב להוקס, כי רדיש השנה לא ממש התקדם, הקבוצה צריכה איזשהו זעזוע ואולי ייצא משהו מהבחירה. הניקס כרגיל מסתכלים על החודש הבא, אולי על יוני השנה הנוכחית ולא מעבר. לא רואה את רדיש משפר אותם ממש, כן חבל לוותר על נכסים, גם אם הם לא משהו. לא טוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 1:48 am 
Junior

דווקא אני הייתי בתחושה שרדיש כן השתפר העונה. מבט בסטטיסטיקה מגלה שהוא אכן קולע יותר ובאחוזים טובים יותר מעונות קודמות, ועושה את זה בפחות דקות.
מצד שני, גם מה שהוא נותן עכשיו זה לא מי יודע מה וכנראה שההוקס איבדו תקווה שמשהו יצא ממנו.
סך הכל, עם ההגבלות על הבחירה זה אכן טרייד לא מאוד מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 2:04 am 
Senior

הניקס הודיעו שרדיש לא ישחק בתקופה הקרובה אז אני לא בטוח שהם מסתכלים על החודש הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 2:15 am 
Hall of Famer

אז על מה כן? מה הסיבה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 2:32 am 
Hall of Famer

על פניו, זה טרייד טוב מאוד לניקס שלכל הפחות מגבירים את האפסייד (הדי עגום) שלהם כקבוצה.

ההוקס נפטרו מרדיש או מאוחר מדי או מוקדם מדי.
לשלוח אותו בעונה האחרונה לפני הארכת חוזה זה לא חכם.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' ינואר 15, 2022 2:33 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 2:33 am 
Senior

הוא בן 22 והוא הראה ניצוצות, בייחוד כשטריי היה בחוץ. אולי הם חושבים שיש שם יותר פוטנציאל ממה שאטלנטה חושבים. גם אם הוא היה בריא זה לא שחקן שאתה מביא כדי להשתפר עכשיו.

דט ביינג סד, אין לי מושג למה הוא לא הולך לשחק בכלל בתקופה הקרובה. הוא לא היה מאוד פצוע. נפלאות דרכי התיבס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 11:25 am 
Junior

לרדיש יש אפסייד מעניין, הוא התפוצץ השנה כמה פעמים וכמובן בגמר המזרח מול הבאקס. הבעיה איתו היא בחוסר עקביות שלו, אבל אפשר לתלות זאת חלקית ברוטציית שחקני הכנף העמוסה שהתהוותה באטלנטה (וחלקית בגילו הצעיר כמובן). היתרון בהגעתו לניקס, אפרופו "נפלאות דרכי התיבס" שנאמר בתגובה הקודמת, זה שאם הוא יתפוס מקום בחמישייה (על חשבון פורנייה, שגם לא קונסיסטנטי העונה, רק שלו אין את תירוץ הצעירות), אז תיבודו כבר ידאג להעמיס עליו דקות, כך שלא יחסרו לו reps בהתקפה.

מבחינת ההוקס, יתכן מאוד שהיו מעדיפים להישאר עם רדיש במקום לראות אותו פורץ בקבוצה אחרת, אבל הוא יהיה זכאי להארכת חוזה בקיץ והם העדיפו ללכת עם האנטר (או שבכלל עם רכש חדש במסגרת טרייד נוסף). מדווח שאף אחד שם אינו אנטאצ'בל למעט טריי וקאפלה, כשקולינס מביע אי שביעות רצון מהפיחות במעמדו ומ"חוסר הקבוצתיות" (שזה בעיקר מעיד על המשך יחסיו הרעועים עם טריי). אטלנטה מוזכרת כיעד אפשרי לבן סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 11:57 am 
מנהל פורום

והסיפור עם הניקס והבחירות הגרועות, ממשיך
ניליקינה היה הרוקי הראשון אחרי שנים רבות שזכה להארכת חוזה וגם זה היה קצר כהרף עין. והנה גם נוקס נשלח בלי הארכת חוזה.
דווקא בארט נראה לאחרונה כמו אחד שמצדיק הארכת חוזה שמגרדת את המקס מלמטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 12:55 pm 
Sophomore

לא נראה לי שבארט שווה משהו שמתקרב למקס. מצד שני, הניקס באמת בסיטואציה בעייתית ויכול להיות שיעדיפו לשים עליו את הכסף מלאבד אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 12:56 pm 
Junior

ניליקינה קיבל הארכת חוזה מהניקס? לא זכור לי ולא הגיוני, אחרת לא חותם עם המאבס כשחקן חופשי.
ובארט בבחירה שלישית היה נו-בריינר, זה היה דראפט טופ-הבי של טופ 3 מובהקים ואחריהם פער משמעותי. בארט נחשב לבחירה ראשונה פוטנציאלית כבר שנתיים לפני עונת הפרשמן שלו במכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 2:15 pm 
מנהל פורום

לעניין ניליקינה, טעות שלי, זכרתי דרמה שקשורה להחתמה שלו. הדרמה הייתה סביב הארכה לשנה רביעית. פעם ראשונה שהניקס עשו את זה מאז וורד ב1998!! קרדיט לשמואליקי
לא מבקר את הבחירה של הניקס בבארט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 2:48 pm 
Hall of Famer

נוקס הוא בעיניי שחקן אבוד, לא ייצא ממנו משהו מועיל בNBA. מרדיש אולי כן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 8:19 pm 
Hall of Famer

ככל שאני חושב על זה יותר, זה נראה לי כמו טרייד אומלל מאוד להוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 8:45 pm 
Freshman

רדיש שחקן חופשי מוגבל.
אטלנטה לא התכוונו לשלם לו כי יש להם מספיק שחקנים על העמדה (הארטר, האנטר) ודווקא אם הם יעשו איזו עסקה למשל על סימונס או כל כוכב אחר (ויש להם את הנכסים המתאימים), הערך של בחירת הדראפט שהם קיבלו כחלק מהעסקה ,גבוה יותר מלתת את רדיש כי הקבוצה שתקבל אותו תהיה במצב של חייבת לשלם לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 9:19 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
לעניין ניליקינה, טעות שלי, זכרתי דרמה שקשורה להחתמה שלו. הדרמה הייתה סביב הארכה לשנה רביעית. פעם ראשונה שהניקס עשו את זה מאז וורד ב1998!! קרדיט לשמואליקי

זה לא נכון. פורזינגיס, שאמפרט, וילסון צ'נדלר ודיוויד לי קיבלו הארכת חוזה לשנה רביעית.
ראיתי איזה ציוץ ויראלי שוורד הוא בחירת הדראפט האחרונה של הניקס שמקבל חוזה שני (אחרי שמסתיים חוזה הרוקי), אבל דיוויד לי גם חתם על חוזה שני, לשנה אחת.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 10:33 pm 
Junior

uriel17 כתב:

אני יודע שלא ביקרת, להפך - חשבתי שנתת להם קרדיט על כך, אז רציתי להבהיר שהיה מדובר בבחירת נו-בריינר. האמת שאפילו ההצלחה עם פורזינגיס נבעה מכך שהוא נחשב לפרוספקט 3-4 בדראפט של 4 פרוספקטים בכירים (שטאונס כמובן הפריד את עצמו משלושת האחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 10:34 pm 
Junior

sportivi כתב:
רדיש שחקן חופשי מוגבל.
אטלנטה לא התכוונו לשלם לו כי יש להם מספיק שחקנים על העמדה (הארטר, האנטר) ודווקא אם הם יעשו איזו עסקה למשל על סימונס או כל כוכב אחר (ויש להם את הנכסים המתאימים), הערך של בחירת הדראפט שהם קיבלו כחלק מהעסקה ,גבוה יותר מלתת את רדיש כי הקבוצה שתקבל אותו תהיה במצב של חייבת לשלם לו

רדיש יהפוך לפרי אייג'נט מוגבל בקיץ 23', עד אז הוא סה"כ זכאי להארכת חוזה בין תחילת יולי לאמצע-שלהי אוקטובר, כלומר שעדיין סחיר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 10:38 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
uriel17 כתב:

זה לא נכון. פורזינגיס, שאמפרט, וילסון צ'נדלר ודיוויד לי קיבלו הארכת חוזה לשנה רביעית.
ראיתי איזה ציוץ ויראלי שוורד הוא בחירת הדראפט האחרונה של הניקס שמקבל חוזה שני (אחרי שמסתיים חוזה הרוקי), אבל דיוויד לי גם חתם על חוזה שני, לשנה אחת.

לא מדויק. קודם כל, זה לא ביג דיל הקטע הזה של 'הארכת חוזה לשנה רביעית', מדובר בשנה נוספת על חוזה הרוקי, המקרים החריגים הם אלו שבהם קבוצות מוותרות על השנה הזאת (או השלישית, או אפילו השנייה שזה הכי חריג - קרה בתחילת העונה עם הסאנס וג'יילן סמית, שדווקא לאחרונה הראה שהוא מסוגל לתרום).

גם דייויד לי לא חתם על חוזה שני, אלא על מה שנקרא "הצעת ההיענות", שזו שנה חמישית ואחרונה על חוזה הרוקי, במידה ולא מקבלים הארכת חוזה לפני כן (או חוזה חדש כפרי אייג'נט מוגבל בתום העונה הרביעית), ואחריה הופכים לפרי אייג'נט בלתי מוגבל. קרה גם לגרג מונרו ומן הסתם בעוד כמה מקרים (אבל גם זה די נדיר).
כך שהחוזה השני של דייויד לי בליגה היה עם הווריורס, בקיץ 2010.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 12:06 am 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
חוצפן חיובי כתב:
uriel17 כתב:

לא מדויק. קודם כל, זה לא ביג דיל הקטע הזה של 'הארכת חוזה לשנה רביעית', מדובר בשנה נוספת על חוזה הרוקי, המקרים החריגים הם אלו שבהם קבוצות מוותרות על השנה הזאת (או השלישית, או אפילו השנייה שזה הכי חריג - קרה בתחילת העונה עם הסאנס וג'יילן סמית, שדווקא לאחרונה הראה שהוא מסוגל לתרום).

גם דייויד לי לא חתם על חוזה שני, אלא על מה שנקרא "הצעת ההיענות", שזו שנה חמישית ואחרונה על חוזה הרוקי, במידה ולא מקבלים הארכת חוזה לפני כן (או חוזה חדש כפרי אייג'נט מוגבל בתום העונה הרביעית), ואחריה הופכים לפרי אייג'נט בלתי מוגבל. קרה גם לגרג מונרו ומן הסתם בעוד כמה מקרים (אבל גם זה די נדיר).
כך שהחוזה השני של דייויד לי בליגה היה עם הווריורס, בקיץ 2010.

לגבי המשפט הראשון, אכן המקרה היותר שכיח הוא שהקבוצה מממשת את האופציות על בחירות סיבוב ראשון בשנה השלישית והרביעית. לא אמרתי שלא. ואכן, שישה שחקנים שעליהם מומשה האופציה ב-24 שנים זה מעט מאוד. אבל הנתון הנכון הוא שהם שישה, לא אחד.

לגבי המשפט השני - אתה טועה. בקיץ 2009 דיוויד לי לא חתם על ה-QO, שהייתה בגובה 2.6 מיליון דולר, כדי להיות RFA. רק שהוא לא חתם על offer sheet מאף קבוצה, ולבסוף חתם עם הניקס על חוזה רגיל לגמרי, באורך שנה אחת, תמורת 7 מיליון דולר.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 2:55 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
לגבי המשפט השני - אתה טועה. בקיץ 2009 דיוויד לי לא חתם על ה-QO, שהייתה בגובה 2.6 מיליון דולר, כדי להיות RFA. רק שהוא לא חתם על offer sheet מאף קבוצה, ולבסוף חתם עם הניקס על חוזה רגיל לגמרי, באורך שנה אחת, תמורת 7 מיליון דולר.

גרמת לי לרענן את זכרוני, צודק (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 3:13 pm 
מנהל פורום

שורה תחתונה, לי לא קיבל הארכה לשנה רביעית, אלא הפך לשחקן חופשי ואז חתם בניקס כשחקן חופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 4:20 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
שורה תחתונה, לי לא קיבל הארכה לשנה רביעית, אלא הפך לשחקן חופשי ואז חתם בניקס כשחקן חופשי

לא, עשית סלט שלם. הוא סיים שם את חוזה הרוקי (ארבע שנים), הפך לשחקן חופשי מוגבל ואז חתם שם לעוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 17, 2022 8:15 pm 
Hall of Famer

אינדי כנראה מוכרת תמורת בחירות את כמעט כל מה שיש לה. בייחוד טרנר ולוורט.
הם רוצים לא מעט עבור שניהם.
גם אריק גורדון למכירה
מקווה בשביל טרנס רוס שגם הוא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 17, 2022 9:26 pm 
Sophomore

טרנר לדעתי אוברייטד.
את לוורט בכלל שכחתי שעזב את הנטס.

צריכים לבנות סביב דומנטאס משהו אחר