סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום חצי עונה - NBA
הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 7:16 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הגענו לאמצע העונה ( בלי ששמנו לב..) וזה זמן טוב לסיכום ביניים:

מובילה את המזרח:
שיקאגו במאזן 27-13
ואת המערב:
פיניקס עם המאזן הטוב בליגה 32-9.

חמישיית העונה שלי עד עכשיו:

סטף קארי, דרוזן, לברון, דוראנט, יאניס.

MVP: סטף קארי , שגם שבר השנה את שיא השלשות בכל הזמנים.

שחקן הגנה: רודי גובר.
רוקי העונה: אוון מובלי.
שחקן שישי: טיילר הירו.
שחקן משתפר: מיילס ברידג'ס.
מאמן העונה: אחד מבין בילי דונובן במזרח
לטיילור ג'נקינס במערב.
הקבוצות המפתיעות של העונה:
מזרח: שיקאגו שמובילה את הקונפרנס וקליבלנד שכרגע במקום ה6.
מערב: ממפיס שכרגע שלישית במערב.

קבוצות מאכזבות:
בוסטון, אטלנטה במזרח ופורטלנד במערב שרחוקות מלהבטיח מקום בפלייאוף.

הקאמבק של העונה: בעיני לאנס סטיבנסון באינדיאנה
ונחכה לראות איך קליי ישתלב מחדש בגולדן סטייט.

מה הבחירות שלכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום חצי עונה - NBA
הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 12:29 pm 
Sophomore

סיכום חצי עונה במערב
https://www.nba.com/news/midseason-repo ... ce-2021-22

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 12:31 pm 
Sophomore

סיכום חצי עונה במזרח:
https://www.nba.com/news/midseason-repo ... ce-2021-22

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 12:32 pm 
Senior

יוקיץ' חייב להיות בחמישיית העונה בעיני.
סטף, דוראנט, יאניס ויוקיץ' זה באנקר מבחינתי והשאלה שנותרת זה כמה סובלים גמישות עם העמדות- אם גמישים אז לברון חמישי, אני פחות אוהב את ההתעלמות מהעמדות, אז אני הולך עם ג'ה.
חמישייה שנייה: פול, מיט'צל, לברון, דרוזן, אמביד.
שלישית: לאווין, בוקר, דריימונד, טאונס וגובר שאני קצת שונא שלא מצאתי לו מקום ב2 החמישיות הראשונות.

הMVP היה מבחינתי סטף עד לא מזמן, אבל האמת היא שהוא חווה עונה אישית לא כזו מוצלחת, ועכשיו גם נכנס קצת לסלאמפ. אני הולך פה עם יאניס בפער קטן מדוראנט.

שחקן הגנה: קרב צמדו בין גובר (ולראיה איך שיוטה נראית בלעדיו) לדריימונד, בין היתר כקרדיט קבוצתי לווריורס. נניח שדריימונד.
חמישיית ההגנה: הולידיי, ברידג'ס, גרין, יאניס וגובר.

שישי: מסכים, הירו.

משתפר: אני גם עם ברידג'ס. ביין שחקן שנה שנייה, אז זה לא נחשב, הירו השתפר ביחס לעונה השנייה החלשה, פחות ביחס לפלייאוף של הראשונה. ברידג'ס פשוט השתדרג לגמרי.

מאמן: הימרתי על דונובן בתחילת העונה, אאל"ט, אז נלך איתו בינתיים.

רוקי: מובלי.
חמישיית הרוקים: מובלי, קייד, בארנס, ואגנר וגידי. אחלה אחלה של חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 2:27 pm 
Sophomore

מסכים שיוקיץ' אולי יכול להיות במקום לברון.
ואז החמישיה לדעתי תהיה סטף , דרוזן, דוראנט, יאניס, יוקיץ'.

והחמישיה השניה לדעתי במקרה הזה:
ג'ה מוראנט, מיצ'ל, זאק לוין, לברון , אמביד.

ולגבי הרוקיז יש לגמרי אחלה חמישיית רוקיז מובילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 10:21 pm 
Hall of Famer

מבחינתי אין סרט שלברון בחמישיית העונה.
מדובר בכוכב של אחת מאכזבות העונה (ואולי אף המובהקת ביותר), וזה כבר לטעמי אמור למנוע משחקן להיכנס לחמישייה הראשונה (ואני גם בחמישייה השנייה לא משבץ אותו במחשבה ראשונית).

הייתי הולך על משהו כמו מוראנט, קרי, יאניס, אמביד ויוקיץ' (כן, שוב שניהם ביחד, בייחוד כי העונה הם "משחקים לבד")
חמישייה שנייה נניח פול, מיצ'ל, דרוזן, דוראנט וגובר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 11:00 pm 
Hall of Famer

לא בהכרח סיכום, אלא סתם "תובנות" מהסתכלות שטחית על המאזנים:

הקבוצות במקומות 7-11 במזרח הן עם מאזן 50% (ואף קצת מעליו), מה שמעמיד את אטלנטה ואינדיאנה רחוקות מאוד אפילו מהפליי-אין (מי היה מהמר על כך בתחילת השנה...). למעשה בוסטון מהמקום ה-11 במזרח עם מאזן 22-22, מקדימה את הלייקרס מהמקום השביעי במערב בעלת מאזן 22-21 שלילי.
(ובאופן קצת "דמגוגי" זה מתחבר להודעה הקודמת שלי - הלייקרס כרגע למעשה הקבוצה עם המאזן ה-18 הטוב בטיבו בליגה...)

במערב עושה רושם שפיניקס וגולדן סטייט ייאבקו על המקום הראשון (כי יוטה כבר הפסידה 4 משחקים כשגובר נעדר), בעוד ממפיס מקדימה כעת יוטה במאבק על המקום השלישי, ויש להן מרחק רב ממקום 5.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 18, 2022 12:06 am 
מנהל פורום

מאמן חצי העונה, חייב להיות המאמן של קליבלנד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 18, 2022 1:30 am 
Hall of Famer

אוריאל, האם תפרגן לג'רט אלן חמישיית עונה שלישית?
קליבלנד מקום שישי במזרח (ובפער קטן מכל המקדימות אותה)
כעת לאחר 4 ניצחונות רצופים
זה עם העובדה שסקסטון שיחק רק 11 משחקים, וגם כל אחד משאר השחקנים החסיר לפחות 6 משחקים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 18, 2022 5:36 am 
Hall of Famer

סקסטון, נדמה לי הוא מינוס, זה שהם שיחקו בלעדיו זה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 18, 2022 8:49 am 
Senior

אם השאלה מי באמת יזכה זה סיפור אחד. אם השאלה מי באמת ה-MVP זה יוקיץ וזה לא קרוב בכלל.

סטף בעונת קליעה איומה בסטנדרטים שלו. הוא קולע 42 אחוז מהשדה (העונה הכי גרועה שלו עד עכשיו הייתה 45% והוא לרוב מעל 48), הוא קולע 38 אחוז לשלוש (העונה הכי גרועה שלו הייתה 41%). הוא לא מצליח לסיים לייאפים שזה היה חלק עיקרי מהנשק שלו.

כמובן שהוא עדיין שחקן נפלא אבל עיקר השיפור של גולדן העונה מגיע מההגנה, שלפחות כל עוד דריימונד היה בריא הייתה הטובה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 18, 2022 4:44 pm 
Sophomore

לדעתי אם סטף יחזור מהפציעה עכשיו בכושר יותר טוב אז יש לו סיכוי עדיין לקחת MVP.

לא חושב שיוקיץ' ייקח פעמיים רצוף ( למרות שהוא בעוד עונה מעולה )
כי הנרטיב הוא יותר ללכת עם אחד מבין: סטף, דוראנט ( אם יחזור טוב מהפציעה הנוספת) , יאניס , אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 18, 2022 9:57 pm 
Sophomore

גם בעיני זה יוקיץ בבירור, מספרים מדהימים, ואיתו הם במאזן של 21-16 כשהוא ממש לבד בלי מרי ופורטר. יש לו גם +247 בפלוס מינוס.

קרי בתחילת העונה סיפק הצגות והזכיר את היכולת שיא שלו, אבל לאחרונה מאוד חלש ובסך הכל הוא בעונה לא טובה יחסית לעצמו לא ברור לי למה הוא עדיין פייבוריט ביחסי ההימורים.
זה יהיה בין יאניס קרי ויוקיץ כנראה, אבל זאת עונה עם הרבה מאוד כאלו שיש להם קייס,
חוץ משלושת הפייבוריטים גם לאמביד, דה רוזן, מורנט יש קייס, גם ללברון אם יתחילו לנצח. וגם לפול וגובר יש קייס למרות שיש להם אפס סיכוי לזכות. וכמובן דוראנט שהיה בפייבוריטים לפני שנפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 18, 2022 10:45 pm 
Senior

nba_fan כתב:
לדעתי אם סטף יחזור מהפציעה עכשיו בכושר יותר טוב אז יש לו סיכוי עדיין לקחת MVP.

לא חושב שיוקיץ' ייקח פעמיים רצוף ( למרות שהוא בעוד עונה מעולה )
כי הנרטיב הוא יותר ללכת עם אחד מבין: סטף, דוראנט ( אם יחזור טוב מהפציעה הנוספת) , יאניס , אמביד.

לכן אמרתי, אם השאלה היא מי באמת ייקח זה דיון קצת משעמם בעיני כי יש לזה שוק הימורים ואני יכול להגיד לך בדיוק מי הפייבוריט לקחת כל פרס. וכמובן שאתה צודק וזה לא יוקיץ.

אם השאלה היא מי צריך להיות, זה דיון יותר מעניין ובמקרה של ה-MVP זה צריך להיות יוקיץ ובפער עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 22, 2022 7:09 am 
Senior

סלאמפ והכל, אבל העובדה שסטף קארי עדיין מוביל בסוכנויות ההימורים ל-MVP כשהוא בעונה האישית הכי גרועה שלו בקריירה זה פשוט מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 22, 2022 10:46 am 
Senior

זה הרבה עניין של נראטיבים. מבחינת הקבוצות של השחקנים הרלוונטיים, הסיפור הכי גדול הוא ההצלחה המפתיעה של הווריורס, אם כולם ימשיכו כמו שהם, עד סוף העונה סטף יצנח.
בנקודה הזו בעונה שעברה לברון הוביל/היה חזק חזק במירוץ מבחינת סוכנויות ההימורים ולא הייתה שום סיבה מוצדקת לזה, חוץ מאיזה נראטיב לפיו הוא לא זכה מספיק בmvpומגיע לו תיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 2:23 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
סלאמפ והכל, אבל העובדה שסטף קארי עדיין מוביל בסוכנויות ההימורים ל-MVP כשהוא בעונה האישית הכי גרועה שלו בקריירה זה פשוט מדהים.

האם הוא לא צריך לקבל קרדיט עצום על זה שגולדן סטייט שחוץ ממנו (עד החזרה של קליי) היא באמת קבוצה שהיא לכאורה בינונית ואף אחד לא ציפה ממנה לריצה כזאת, נמצאת במאזן מדהים, הרבה לפני קבוצות אחרות עמוקות יותר שגם לפני העונה הוערך שיעברו אותה במאזן כמו יוטה, דנבר, לייקרס, ממפיס, קליפרס וכו'?

לMVP יש כמובן את הצד האישי אבל גם את הצד הקבוצתי, האימפקט הקבוצתי וההובלה להישגים ביניהם מאזן טוב. גם ביירון דייוויס נתן כמה עונות עם מספרים מדהימים אבל הקבוצה שלו הייתה באבדון. זו אחת הסיבות אולי שמתייחסים שונה ליוקיץ' שנותן באמת עונה אישית מדהימה, אבל הקבוצה עצמה לא מרשימה לטובה ביחס למצופה לעומת סטף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 6:52 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
Yuval כתב:

האם הוא לא צריך לקבל קרדיט עצום על זה שגולדן סטייט שחוץ ממנו (עד החזרה של קליי) היא באמת קבוצה שהיא לכאורה בינונית ואף אחד לא ציפה ממנה לריצה כזאת, נמצאת במאזן מדהים, הרבה לפני קבוצות אחרות עמוקות יותר שגם לפני העונה הוערך שיעברו אותה במאזן כמו יוטה, דנבר, לייקרס, ממפיס, קליפרס וכו'?

לMVP יש כמובן את הצד האישי אבל גם את הצד הקבוצתי, האימפקט הקבוצתי וההובלה להישגים ביניהם מאזן טוב. גם ביירון דייוויס נתן כמה עונות עם מספרים מדהימים אבל הקבוצה שלו הייתה באבדון. זו אחת הסיבות אולי שמתייחסים שונה ליוקיץ' שנותן באמת עונה אישית מדהימה, אבל הקבוצה עצמה לא מרשימה לטובה ביחס למצופה לעומת סטף.

אאל"ט ליוקיץ' יש קבוצה משמעותית פחות טובה סביבו מאשר לקארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 11:39 pm 
Senior

Shiver כתב:
Yuval כתב:

לא.

יוקיץ השחקן הכי טוב בליגה העונה בהפרש עצום. הוא נותן את אחת העונות הכי טובות בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 12:51 pm 
מנהל פורום

תיקון ליובל, אמביד נותן את אחת העונות הטובות בהיסטוריה. יוקיץ' פשוט נותן עונה טובה ממנו בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 2:08 pm 
Junior

במה זה בא לידי ביטוי בעצם? המספרים של אמביד ויוקיץ׳ מאוד דומים. אמביד קולע קצת יותר, יוקיץ׳ מוסר יותר אסיסטים, לוקח יותר ריב׳ וקולע באחוזים יותר טובים. אני חושב שזה די קונצנזוס שאמביד שומר משמעותית טוב יותר. פילדלפיה במאזן קצת יותר טוב מדנבר. הסך הכל יוצא די מאוזן בעיניי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 2:42 pm 
מנהל פורום

הקבוצה של אמביד טובה בהרבה, זה דבר ראשון.
שנית, בסטטיסטיקות הקצת יותר מתקדמות יש פער אד גדול לטובת יוקיץ', ולא כי אמביד רע, אלא כי יוקיץ' באמת מדהים השנה
ובנוסף, יוקיץ' באמת עושה הכל עבור דנבר, מהובלת כדור, דרך סקורינג, ריבאונד, קליעה מבחוץ ובעצם כל דבר התקפי. אמביד עושה רק 84% מהדברים האלו.

ועדיין, אני חושב שיוקיץ' נותן עונה מרהיבה, אבל אם אמביד יקבל MVP, לא אתלונן יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 2:45 pm 
Senior

אז אני לא חושב שהפער ביניהם העונה כל-כך גדול, בעיקר לא אם אנחנו מדברים על אמביד של החודש וחצי האחרונים (בראי כל העונה הפער קצת יותר משמעותי באמת), אבל היתרון הגדול של יוקיץ' הוא בזה שהקבוצה סביבו חלשה יותר העונה, כשמארי ופורטר פצועים (למרות שמנגד וויל בארטון בריא כמו שמעולם לא היה ונותן עונה טובה בינתיים).
מבחינה סטטיסטית זה בא לידי ביטוי בעיקר בכל מיני מדדי on/off למיניהם (וריאציות של הפלוס-מינוס) שמראים שבדקות של יוקיץ' על המגרש דנבר היא בייסיקלי קבוצת צמרת ובדקות בלעדיו היא קבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 2:49 pm 
מנהל פורום

בואו נגיד ככה, אם אמביד ימשיך לעוד איזה חודש שבוא נותן 40 נק' ב-30 דק', זה יהיה קייס מאד רציני לטובתו. והאמת, הוא כ"כ מדהים עכשיו שאני בהחלט מסוגל לראות את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 3:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
אז אני לא חושב שהפער ביניהם העונה כל-כך גדול, בעיקר לא אם אנחנו מדברים על אמביד של החודש וחצי האחרונים (בראי כל העונה הפער קצת יותר משמעותי באמת), אבל היתרון הגדול של יוקיץ' הוא בזה שהקבוצה סביבו חלשה יותר העונה, כשמארי ופורטר פצועים (למרות שמנגד וויל בארטון בריא כמו שמעולם לא היה ונותן עונה טובה בינתיים).
מבחינה סטטיסטית זה בא לידי ביטוי בעיקר בכל מיני מדדי on/off למיניהם (וריאציות של הפלוס-מינוס) שמראים שבדקות של יוקיץ' על המגרש דנבר היא בייסיקלי קבוצת צמרת ובדקות בלעדיו היא קבוצת תחתית.

אני לא אתפלא אם במדדי on/off גם בדקות שאמביד לא על המגרש פילדלפיה היא קבוצת תחתית (שלא לומר יורוליג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה