סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 7:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 22, 2021 1:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קטע חמוד מאחד המשחקים היחידים שהתקיימו בימים אלה. קפטן דטרויט רד וינגס, דילן לרקין, לבש על עצמו מיקרופון בזמן החימום לפני המשחק נגד ניו יורק איילנדרס, כך שכל הקטע נקלט. רצה המקרה ובזמן החימום הוא נכנס בפלקסיגלאס מאחורי השער, ושפך בטעות את הבירה של אוהד שישב צמוד אליה מהצד השני.
הוא ניגש לאחראי המשק של הרד וינגס וביקש שיביא לאוהד 20 דולר מהארנק שלו, כדי שיקנה לעצמו בירה חדשה (חתיכת מחיר הייתי אומר...)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 22, 2021 2:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זאת העלות במגרשי ספורט באמריקה לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 22, 2021 10:23 am 
Hall of Famer

מתחילים להגיע דיווחים לא רשמיים שה-NHL וארגון השחקנים יודיעו בקרוב, אולי אפילו היום, על פרישה מאולימפיאדת בייג'ינג.
חבל, אבל לאור מכת הקורונה שגרמה כבר לדחייה של 50 משחקים זה כנראה בלתי נמנע.
בהסכם עם הוועד האולימפי הבינ"ל ועם ה-IIHF יש ל-NHL ולארגון השחקנים אפשרות לפרוש מהאולימפיאדה עד 10 בינואר ללא פיצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 22, 2021 12:01 pm 
Hall of Famer

מכת קורונה גם בהוקי האירופי, מן הסתם.
באלבורג שבדנמרק היה אמור להיערך בזמן הקרוב טורניר הגמר של הגביע הקונטיננטלי, הגביע המשני של אירופה שמיועד בעיקר לאלופות של מדינות ההוקי הבינוניות והקטנות של היבשת (אלופת ישראל משתתפת בטורניר הזה, חוטפת בראש בשלב הראשון ומודחת). בטורניר היו אמורות לשחק המארחת אלבורג, יחד עם קבוצות מקזחסטן, בלארוס ופולין. אבל דנמרק היא אחד ממוקדי האומיקרון באירופה והיא נכנסה למעשה לסוג של סגר. הטורניר נדחה בשלב זה למרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 25, 2021 1:44 pm 
Hall of Famer

זהו, עכשיו זה רשמי. הודעה משותפת של הליגה וארגון השחקנים - ה-NHL לא תשתתף באולימפיאדת בייג'ינג.
חבל כל כך, אבל לאור המצב - צפוי וכנראה בלתי נמנע.
ה-IIHF הוציאה בתגובה הודעה אמפאטית שמשדרת הבנה להחלטה של ה-NHL לאור השיבושים הקשים בלו"ז של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:55 am 
Hall of Famer

והשיבושים נמשכים - 14 המשחקים שנקבעו למחר בלילה עם החזרה מפגרת חג המולד נדחו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:05 am 
Hall of Famer

ובינתיים אליפות העולם עד גיל 20 נפתחה ללא תקלות בקנדה.
כוכב היום הראשון היה אוון פאוור, הנבחר מספר 1 בדראפט האחרון, שכבש שלושער מעמדת המגן בנצחון 6:3 על צ'כיה. הוא המגן הראשון בהיסטוריה הארוכה של קנדה באליפות הזו שכובש שלושער. פאוור היה שותף גם לזכייה של הנבחרת הבוגרת באליפות העולם 2020.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 12:05 am 
Hall of Famer

ורק כתבתי את זה - סערה באליפות העולם עד גיל 20. שני חיוביים בנבחרת ארה"ב, האלופה המכהנת, הכניסו את כל הנבחרת לבידוד. לא זאת אף זאת - כיוון שהנבחרת לא יכולה להתייצב למשחק שלה בבית המוקדם מול שווייץ הלילה, היא תפסיד טכנית 1:0. באליפות הזו אין זמן למשחקים דחויים.
ארה"ב אמורה לשחק מחר בלילה את המשחק הבא שלה נגד שבדיה, ולא ברור מה מצבה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 11:28 am 
Hall of Famer

ובינתיים אליפויות העולם עד גיל 20 בדרגים הנמוכים, שיועדו להיערך בינואר, בוטלו, כולל אליפות דרג 3 שבה הייתה אמורה להשתתף נבחרת ישראל. האליפות הייתה אמורה להיערך במקסיקו.

ה-NHL חזרה לשחק באופן חלקי אתמול בלילה, שלושה משחקים התקיימו אבל עוד תשעה משחקים - אחד של אתמול בלילה ועוד שמונה בימים הבאים - כבר נדחו. כמות המשחקים הדחוייםן כבר מגיעה לאזור ה-80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 4:14 pm 
Hall of Famer

ובזמן שנבחרת ארה"ב עד גיל 20 נאבקת בקורונה, נבחרת קנדה כיסחה את אוסטריה 11:2. לא הייתי מציין את זה אלמלא ארבעה גולים של קונור בדארד, המועמד בכל המוק-דראפטים של 2023 (כלומר, הדראפט שאחרי הבא) להיות הבחירה מס' 1.
בדארד רק בן 16, משחק ב-WHL שהיא אחת מליגות המייג'ור ג'וניור בקנדה. זו הפעם הראשונה ששחקן בן 16 מבקיע 4 גולים במשחק באליפות העולם עד גיל 20 מאז 1977, אז עשה את זה אלמוני בשם ויין גרצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 8:56 pm 
Hall of Famer

סיפור מדהים מגיע מאוקראינה - הליגה שם התפצלה באמצע העונה, כאשר שש קבוצות - כולל מריופול של אליעזר שרבטוב - הקימו ליגה עצמאית משלהן מחוץ למסגרת של האיגוד האוקראיני.
bear with me here.

הכל התחיל מתקרית גזענית במשחק ליגה.
אנדרי דניסקין, שחקן בקבוצת קרמנצ'וק ושחקן נבחרת אוקראינה, עשה תנועת קילוף ואכילת בננה לעבר ג'יילן סמרק, שחקן אמריקאי שחור מקבוצת דונבאס דונייצק, אחת הקבוצות הבכירות במדינה. הוידאו של התקרית הפך לויראלי וקיבל מטבע הדברים גינויים מכל עולם ההוקי כולל גילוי דעת משותף של כמה שחקנים שחורים ב-NHL, שקראו לסלק את דניסקין מהליגה לצמיתות.
דניסקין קיבל השעייה מ-13 משחקים. דונבאס וג'יילן סמרק סברו שהעונש לא מספיק, והעונש הקל לדעתם גונה נמרצות בערוץ הטלויזיה ששידר את המשחק, ששייך לנשיא קבוצת דונבאס, למורת רוחו של איגוד ההוקי האוקראיני. האיגוד הגיב באופן קשה. הוא התחיל בלפטר את מנכ"ל הליגה, שמנהל גם את אתר האינטרנט שלה ושיתף את התקרית באתר, אחרי שקרא ל-IIHF להעניש את דניסקין גם במסגרות הבינלאומיות.
נבחרת אוקראינה הייתה באותו זמן בטורניר אירופי חצי-ידידותי שנקרא Euro Hockey Challenge בהונגריה. דונבאס, יחד עם עוד כמה קבוצות, הזעיקו את שחקניהן מהנבחרת באמצע הטורניר בין לילה. הן אסרו גם על שחקניהן בנבחרות הצעירות עד גיל 18 ועד גיל 20 לשחק בהן. כששחקן של דונבאס סירב לדרישה לעזוב את הנבחרת, דונבאס חתכה את חוזהו מיידית. ומדובר באחד הכוכבים שלה, המבקיע השני הכי גדול בהיסטוריה שלה.
בינתיים בית המשפט פסק נגד האיגוד והכריח אותם להחזיר את מנכ"ל הליגה למשרתו. מהר מאד האיגוד פיטר אותו עוד פעם, כשהאשימו אותו שהכשיל בכוונה עיסקת חסות גדולה לליגה.
החזרת השחקנים מהנבחרת הרתיחה את האיגוד שמייד השעה את השחקנים מכל פעילות בקבוצות או בנבחרת. למרות זאת, דונבאס ועוד קבוצה שיתפו את השחקנים המושעים באופן מופגן במשחקי ליגה, והאיגוד הגיב בהשעיית הקבוצות באופן מלא מהליגה.
המלחמה בין יו"ר האיגוד למנכ"ל הליגה המפוטר הלכה והסלימה, והשיא הגיע כאשר מנכ"ל הליגה העמיד מועמד מטעמו (אלכסיי ז'יטניק, מגדולי שחקני אוקראינה בכל הזמנים שכיכב גם ב-NHL) לבחירות ליו"ר האיגוד נגד יריבו היו"ר המכהן. האיגוד פסל את ז'יטניק מלרוץ, והיו"ר המכהן "נבחר" שוב ללא יריבים. כאן הגיעה התגובה הנחרצת של מנכ"ל הליגה המפוטר - יחד עם דונבאס והקבוצות הנוספות הוא הקים את הליגה העצמאית.
הפיצול התחיל מלחמה על שחקנים, ספונסרים, חוזי טלויזיה ואפילו על שמות קבוצות. למשל, אחת מקבוצות הפאר של ההוקי האוקראיני לדורותיו, סוקיל קייב, נשארה בליגה המקורית (של האיגוד). בתגובה הליגה החדשה גייסה משקיעים מבחוץ והקימה קבוצה חדשה שנקראת "SK סוקיל קייב".
אז באוקראינה יש עכשיו שתי ליגות יריבות. שתיהן נאלצו להתחיל בעצם את העונה מחדש.
בינתיים יש גם את שאלת הנבחרת. אוקראינה אמורה לשחק באפריל באליפות העולם דרג 1B (הדרג השלישי). אנשי הליגה החדשה אמרו שהם יעמידו את שחקניהם לרשות הנבחרת, ועכשיו נשאר לראות אם האיגוד האוקראיני יהיה מוכן לקבל אותם.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' דצמבר 29, 2021 11:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 29, 2021 10:14 pm 
Hall of Famer

הקורונה באליפות העולם עד גיל 20 מכה גם בצ'כיה, שמשחקת בבית של קנדה באדמונטון (ארה"ב, מקרה הקורונה הקודם, משחקת בבית השני שמשוחק בעיר רד דיר, בין אדמונטון לקלגרי).
גם צ'כיה תפסיד משחק אחד שיירשם לה כהפסד טכני, נגד פינלנד. המשחק הבא שלה הוא נגד אוסטריה, הנבחרת החלשה באליפות, אבל אם הוא לא יתקיים אוסטריה תזכה מן ההפקר ויכול להיות שהקורונה תכריע מי תעלה לרבע הגמר ומי תסיים אחרונה בבית ותרד דרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 30, 2021 9:59 am 
Hall of Famer

וואו.
אף נבחרת לא תעלה לרבע הגמר ואף נבחרת לא תרד דרג באליפות העולם עד גיל 20...
אחרי שהתגלו מקרי קורונה גם בנבחרת רוסיה, ה-IIHF החליטה להפסיק את הטורניר ולבטל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 02, 2022 12:23 am 
Hall of Famer

הלילה שעון ישראל, בהתאם למסורת ב-1 בינואר, ה-NHL תקיים את משחק ה"וינטר קלאסיק" שלה. משחק עונה רגילה תחת כיפת השמיים. השנה מינסוטה ויילד תארח את סנט לואיס בלוז באצטדיון הבייסבול של מינסוטה טווינס.
וזה הולך להיות קרררר!!!
זה יהיה ה"וינטר קלאסיק" הקר ביותר מאז שהתחילו עם המסורת הזו לפני משהו כמו 15 שנה. הטמפרטורות צפויות לרדת אל מתחת למינוס 20 צלזיוס.
זה עד כדי כך קר שמעבר לספסלי הקבוצות והמושבים בפנלטי בוקס של הקבוצות, שיהיו כמובן מחוממים, אפילו הקרח יחומם! איי קיד יו נוט. בטמפרטורה כזו הקרח יהיה קשה מדי למשחק, ואשכרה הולכים לחמם אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 05, 2022 12:58 pm 
Hall of Famer

בינתיים מכה לקלגרי פליימס כארגון - השיחות שלה עם עיריית קלגרי על הקמת אולם חדש לקבוצה עלו על שרטון, והיא תיאלץ להישאר ב"סאדלדום" הישן שלה עד להודעה חדשה.
ה"סאדלדום", אולם בצורה שמזכירה אוכף (ומכאן שמו), הוא האולם הישן ביותר ב-NHL (אם לא מחשיבים את מדיסון סקוור גארדן ואת קליימט פלדג' ארינה בסיאטל - "קי ארינה" מתקופת הסופרסוניקס - שלמעשה נבנו מחדש בתוך חלק מהשלד הקיים).
ה"סאדלדום" נחנך ב-1983 ומשמש את הפליימס, שעברו לעיר שלוש שנים קודם לכן, עד היום כאמור. הוא אולם שתוכנן גם לאכלס זירת קרח תקנית של ההוקי הבינלאומי (שהיא רחבה יותר מאשר ב-NHL), מה שאיפשר לו כבר בזמנו לארח משחקים באולימפיאדת קלגרי ב-1988 (מאז שונו החוקים בהוקי הבינלאומי ואפשר לשחק משחקים רשמיים גם על זירות קרח של NHL).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 24, 2022 2:11 am 
Hall of Famer

בעוד שבועיים אמורה הייתה להתחיל הפגרה האולימפית של ה-NHL. לאור פרישת ה-NHL מהאולימפיאדה היא כמובן לא תתקיים, וה-NHL מנצל אותה כדי למקם בה 95 משחקים דחויים תוך נסיון לסיים את העונה הרגילה בזמן - 29 באפריל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 10:25 am 
Hall of Famer

הטורניר האולימפי לנשים התחיל, וכצפוי ארה"ב וקנדה מכסחות את כל הנבחרות האחרות בבית העליון, שממנו עולות כל החמש לרבע הגמר. נבחרת פינלנד שהבליחה באליפות העולם 2019 ורק בגלל שוד של השופטים לא לקחה אליפות סנסציונית - חזרה למימדיה הטבעיים כבר באליפות העולם בשנה שעברה. חבל מאד.
אני לא יודע אם זה חוסר עניין או כללי הקורונה, אבל לראות את המשחקים עם 500 צופים באולם - כולל משחקים של הנבחרת הסינית - זה עצוב מאד.
ביום רביעי יתחיל גם טורניר הגברים, שהפרישה של ה-NHL מהטורניר הוציאה הרבה מהעוקץ שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 1:34 am 
Hall of Famer

תקרית חמורה במשחק בין קנדה ורוסיה בהוקי הנשים. קנדה סירבה לשחק, כיוון שרוסיה, שכבר איבדה שש שחקניות לבדיקות קורונה חיוביות בשבוע שעבר, סירבה לשחרר את תוצאות בדיקות הקורונה של שחקניותיהן. המשחק התעכב יותר משעה, עד ששוחק כששחקניות שתי הנבחרות משחקות עם מסכות על הפנים מתחת לקסדות.
במשחק עצמו קנדה עשתה מה שקנדה עושה, וניצחה את הרוסיות 6:1. המשחק הבא שלהן, שיסגור את הבית המוקדם שלהן, יהיה העימות הגדול עם ארה"ב - שבשלב הזה אין לו באמת חשיבות מעשית מעבר להצהרה לקראת הגמר הצפוי בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 8:18 pm 
Hall of Famer

תם השלב הראשון בטורניר הנשים. במשחק הראוי היחיד בשלב הזה קנדה ניצחה את ארה"ב 4:2 ונתנה הצהרה לקראת הגמר שיבוא.
פינלנד ניצחה את רוסיה והשיגה נקודות ראשונות שהספיקו לה לדלג מעל הרוסיות למקום השלישי.
בבית התחתון שבדיה ניצחה את דנמרק וזה הספיק לה כדי לעלות רבע הגמר ולהשאיר את המארחות הסיניות בחוץ.
רבע הגמר: קנדה - שבדיה, רוסיה - שווייץ, ארה"ב - צ'כיה, פינלנד - יפן.

הלילה מתחיל טורניר הגברים בשני משחקים בבית B. רוסיה, שבהיעדר שחקני ה-NHL היא המועמדת העיקרית לשמור על הזהב שלה מפיונגצ'אנג, תשחק נגד שווייץ. דנמרק בהופעה אולימפית היסטורית ראשונה תשחק נגד צ'כיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 6:23 pm 
Hall of Famer

משחק גדול של שני השוערים במשחק הראשון של טורניר הגברים, וגול אחד של אנטון סלפישב בשליש הראשון הספיק לרוסיה כדי לנצח 1:0 את שווייץ.
במשחק השני היום, משחק אולימפי ראשון בהיסטוריה לנבחרת דנמרק ונצחון ראשון, 2:1 על צ'כיה. דווקא צ'כיה תקפה הרבה יותר, 40:17 במכות לשער כולל מכה לקורה 10 שניות לסיום.
הלילה ומחר בבוקר יהיו גם המשחקים הראשונים של הבתים האחרים. בבית A קנדה נגד גרמניה, הפינליסטית המפתיעה של פיונגצ'אנג. ארה"ב אמורה לכסח את סין גם בלי שחקני NHL. בבית C - שבדיה נגד לטביה, פינלנד נגד סלובקיה. בנבחרת פינלנד יש סיפור שמתקשר למה שכתבתי בת'רד השני, שחקן שלה מבודד במלונית מרוחקת, לטענתם שלא בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 9:58 am 
Hall of Famer

אחד השוערים הגדולים בתקופה האחרונה, הפיני טוקה ראסק, הודיע על פרישה ממשחק בגיל 35.
ראסק שיחק 15 עונות ב-NHL, כולן בבוסטון ברואינס. הוא לקח עם הברואינס את הסטנלי ב-2011, והגיע איתה עוד פעמיים לגמר ב-2013 ו-2019. ב-2014 הייתה לו שנה מוצלחת למדי - הוא זכה בגביע וזינה, גביע שוער העונה ב-NHL, וגם לקח עם נבחרת פינלנד מדליית ארד אולימפית בסוצ'י. אחחח, הימים היפים של אולימפיאדה עם שחקני NHL...
הוא לא פתח את העונה בגלל שהחלים מניתוח לתיקון פציעה בחלק הגוף העוליון, וחזר לארבעת המשחקים האחרונים של הקבוצה - וזה לא היה זה. הוא היה מוגבל מאד בתנועה וחטף יותר מ-4 שערים למשחק.
הוא פורש כשוער עם הכי הרבה משחקים ועם הכי הרבה נצחונות גם בעונה הרגילה וגם בפלייאוף בבוסטון ברואינס בכל הזמנים. ומדובר במועדון original six, עם היסטוריה של כמעט 100 שנה בליגה, כן? שנקבל פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 10:39 am 
Freshman

אחלה של משחק מצד השווצרים אתמול, חבל שלא הצליחו להבקיע בסוף. לראות את הפרצופים של הרוסים היה יכול להיות priceless.
קנדה מול גרמניה אמור להיות מעניין היום, ביום רגיל ועם שחקני NHL כמובן שזה משחק חד צדדי לחלוטין. בנסיבות של היום לא אהיה מופתע אם גרמניה תשחזר את התוצאה מלפני ארבע שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:19 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
זהו, עכשיו זה רשמי. הודעה משותפת של הליגה וארגון השחקנים - ה-NHL לא תשתתף באולימפיאדת בייג'ינג.
חבל כל כך, אבל לאור המצב - צפוי וכנראה בלתי נמנע.
ה-IIHF הוציאה בתגובה הודעה אמפאטית שמשדרת הבנה להחלטה של ה-NHL לאור השיבושים הקשים בלו"ז של הליגה.

זה פוגע באולימפידה בעיקר בארה'ב רוסיה וקנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:28 pm 
Hall of Famer

זה פוגע בכמעט כולם. גם צ'כיה שבדיה ופינלנד היו אמורות להגיע עם נבחרות על טהרת ה-NHL או כמעט ככה. חוץ מזה גם נבחרות יותר קטנות עם שחקנים ב-NHL - כמו למשל דנמרק, סלובקיה או שווייץ - ספק אם יש להם את העומק לכסות על החוסרים של הכוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 4:36 pm 
Hall of Famer

המשחקים הראשונים של בית C הסתיימו.
פינלנד קרעה את סלובקיה 6:2 עם שלושער ראשון באליפות. סקארי מאנינן, שחקן וותיק בן 30 שמשחק ב-KHL הרוסית, התכבד בשלושער.
שבדיה ניצחה את לטביה 3:2, לוקאס וולמארק - שחקן עם עבר של מספר עונות ב-NHL עד ממש לאחרונה, והיום בצסק"א מוסקבה - כבש צמד לשבדים, אבל ישב פעמיים בפנלטי בוקס (אחת מהן לא באשמתו - השבדים נתפסו בחילוף לא מתואם והיו להם יותר מדי שחקנים על הקרח) וזה איפשר ללטביה לכבוש שני גולים בפאוור פליי, מה שהביא לכך ששבדיה נזקקה להצלה דרמטית של השוער שלה 1.7 שניות לסיום כדי לשמור על הנצחון ולא להגיע להארכה.

ובנבחרת סין, שמשחקת כרגע מול ארה"ב... יודעים מה? שזה ילך לת'רד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: