סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פיב"א אובדת עצות. לא עבד בשנה שעברה, אז עשו פליי-אין. לא עבד גם בפליי-אין, אולי בשנה הבאה נראה פליי-אול. כלומר כולם עולים. ואם גם זה לא יעבוד, לא תהייה ברירה אלא לשמור מקומות ויילד קארד בשלב הבא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
נביא בעירו כתב:
אני רואה עם לינקים די מחורבנים אז אין לי משהו חכם מדי להגיד על המשחק עצמו. אבל בתמונה הגדולה, אם מפסידים היום זו כבר שנה שנייה ברציפות שחולון הולכת יותר רחוק באירופה מאיתנו, ואם בערב שבו הם מחתימים את דלטון ומגי מהליגה הספרדית במטרה ללכת עד הסוף ב- bcl, הלפרין נותן חמש דקות במחצית לאגבונו, הרכש האחרון שנראה עד עכשיו כמו שחקן די גרוע, אני חושב שאפשר להגיד שבאופן די רשמי אנחנו לא קבוצת הכדורסל מספר 2 בארץ.

אגב, זו האמת. לא נעים, לא סימפטי, דרמטי, אבל אמת....

זה לא ממש אמת..... לא יודע אם יש דרך מתמטית לקבוע מה זה "הקבוצה מספר 2 בארץ", אבל בכל זאת עד הקורונה היו להפועל 2-3 עונות מצויינות עם שני גביעים, לפני זה 2 אליפויות בחצי השני של העשור הקודם, ולדעתי רוב די גדול של עונות שהיא סיימה מעל חולון, אז לקבוע שבגלל העונה וקצת האחרונות בגלל שהפועל לא עלתה לשלב הבא באירופה וחולון במזל כן, חולון פתאום היא "הקבוצה מספר 2 בארץ"..... לדעתי זה קשקוש.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בוא נתחיל מדרך מתמטית לקבוע מי הקבוצה מס' 1.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:38 am 
Junior

עופר האדום כתב:
נביא בעירו כתב:
נביא בעירו כתב:
אני רואה עם לינקים די מחורבנים אז אין לי משהו חכם מדי להגיד על המשחק עצמו. אבל בתמונה הגדולה, אם מפסידים היום זו כבר שנה שנייה ברציפות שחולון הולכת יותר רחוק באירופה מאיתנו, ואם בערב שבו הם מחתימים את דלטון ומגי מהליגה הספרדית במטרה ללכת עד הסוף ב- bcl, הלפרין נותן חמש דקות במחצית לאגבונו, הרכש האחרון שנראה עד עכשיו כמו שחקן די גרוע, אני חושב שאפשר להגיד שבאופן די רשמי אנחנו לא קבוצת הכדורסל מספר 2 בארץ.

זה לא ממש אמת..... לא יודע אם יש דרך מתמטית לקבוע מה זה "הקבוצה מספר 2 בארץ", אבל בכל זאת עד הקורונה היו להפועל 2-3 עונות מצויינות עם שני גביעים, לפני זה 2 אליפויות בחצי השני של העשור הקודם, ולדעתי רוב די גדול של עונות שהיא סיימה מעל חולון, אז לקבוע שבגלל העונה וקצת האחרונות בגלל שהפועל לא עלתה לשלב הבא באירופה וחולון במזל כן, חולון פתאום היא "הקבוצה מספר 2 בארץ"..... לדעתי זה קשקוש.

לגיטימי. ואני חושב שאם במשך שתי עונות ברצף אתה לא מצליח לעלות שלב באירופה, לא מגיע לגמר פלייאוף בארץ, ומתנהל במשהו שבין שכונה לכאוס, בזמן שיש קבוצה אחרת שעושה פעמיים רבע גמר bcl ברצף, אתה לא יכול לטעון ברצינות שאתה הקבוצה מספר 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:44 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

בוא, עדיין לקחתם 4 אליפויות רצופות....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:49 am 
Junior

כרגע מתמטית הפועל הקבוצה מספר 1 בארץ, הרי הטבלה לא משקרת :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:49 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

ירושלים היא הקבוצה מספר 2.25 בישראל, וחולון הקבוצה מספר 2.75 בישראל. מכבי היא הקבוצה הראשונה והשניה בישראל ביחד, ועוד 0.25 נוספות.

אני מציע שלא תתווכח, כי יש לי תואר במתמטיקה.
שמחתי לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:50 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
עופר האדום כתב:
נביא בעירו כתב:
נביא בעירו כתב:
אני רואה עם לינקים די מחורבנים אז אין לי משהו חכם מדי להגיד על המשחק עצמו. אבל בתמונה הגדולה, אם מפסידים היום זו כבר שנה שנייה ברציפות שחולון הולכת יותר רחוק באירופה מאיתנו, ואם בערב שבו הם מחתימים את דלטון ומגי מהליגה הספרדית במטרה ללכת עד הסוף ב- bcl, הלפרין נותן חמש דקות במחצית לאגבונו, הרכש האחרון שנראה עד עכשיו כמו שחקן די גרוע, אני חושב שאפשר להגיד שבאופן די רשמי אנחנו לא קבוצת הכדורסל מספר 2 בארץ.

לגיטימי. ואני חושב שאם במשך שתי עונות ברצף אתה לא מצליח לעלות שלב באירופה, לא מגיע לגמר פלייאוף בארץ, ומתנהל במשהו שבין שכונה לכאוס, בזמן שיש קבוצה אחרת שעושה פעמיים רבע גמר bcl ברצף, אתה לא יכול לטעון ברצינות שאתה הקבוצה מספר 2.

ואותה קבוצה שהצליחה לעלות (בנתיים רק פעם אחת) לרבע גמר הbcl , לא הגיעה כבר 4 שנים לאף גמר בארץ, אז בוודאי שהיא לא יכולה לטעון ברצינות שהיא הקבוצה מספר 2 בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 1:12 am 
Freshman

ננו נקם בטלפון את פיטורי עמיאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 1:31 am 
Junior

עמקי כתב:
סורי..לא חושב שזה כזה כישלון.. ירושלים פשוט לא קבוצה טובה השנה..יש לה 3 גבוהים שלא יכולים לעשות סל גם אם חייהם תלויים בכך(גייטס שגב והניגרי) ויש רק שחקן אחד שיודע ליצור (אדאמס)..
מי שבנה את הקבוצה הזאת בנה אותה על סמים..
לגבי יותם..אולי הייתי נותן לו עוד צ'אנס..אבל לשחק ביחד עם וורקמן שגב וגייטס ביחד זה לשחק 2 על 5 בהתקפה..לעולם לא תנצח ככה..

הפועל לא קבוצה כל כך טובה השנה, אבל גם לא כזו גרועה. גם אובה יודע ליצור וגם קילפטריק, אבל זה נכון יש בקבוצה יותר מדי שחקנים שלא יכולים לעשות סל והבעייה שיותם מתעקש לשחק לא מעט עם הרכבים שבהם שלושה ולעתים אפילו ארבעה שחקנים, לא ממש יכולים לעשות סל - היום למשל היו דקות שהוא שיחק עם שגב, וורקמן, גייטס ודברת, ארבעה שחקנים שכשהם משחקים ביחד זה במקרה הטוב כמו 2 על 5. מעבר לכך, גייטס אולי שחקן הגנה טוב וגם וורקמן, אבל צריך לאסור על שניהם ובמיוחד על וורקמן לזרוק שלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 1:43 am 
Sophomore

אובה יודע ליצור במצבים מאד מסויימים, כשהקליעה הלא יציבה שלו נכנסת, ובעיקר מול קבוצות חלשות יותר פיזית (כמו בארץ). ממש לא תלוי בעצמו כמו למשל אדאמס.
וקילפטריק ידע אולי ליצור בעבר אבל בשלב הנוכחי בקריירה שלו נראה שבעיקר יודע לקלוע כשהוא לבד.

כל אלו מובילים לזה שאנחנו יכולים להיראות מצויין כששני אלו ביום טוב, אבל כשלא אנחנו נראים מאד מאד נגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 1:59 am 
Junior

גמליאל כתב:
אובה יודע ליצור במצבים מאד מסויימים, כשהקליעה הלא יציבה שלו נכנסת, ובעיקר מול קבוצות חלשות יותר פיזית (כמו בארץ). ממש לא תלוי בעצמו כמו למשל אדאמס.
וקילפטריק ידע אולי ליצור בעבר אבל בשלב הנוכחי בקריירה שלו נראה שבעיקר יודע לקלוע כשהוא לבד.

כל אלו מובילים לזה שאנחנו יכולים להיראות מצויין כששני אלו ביום טוב, אבל כשלא אנחנו נראים מאד מאד נגרים.

זה בהחלט נכון, אבל כשאתה משחק בהרכבים שבהם שניים או שלושה שלא יכולים לקנות סל אתה יכול הרבה יותר בקלות להביא שמירות כפולות על אובה או על אדאמס (ואת זה האוקראינים עשו מצויין) וזה כמובן היקשה עליהם מאוד ליצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 2:22 am 
Sophomore

קשה לתאר עד כמה זה מבאס. כבר כמה שנים לא נכנסתי לכזה דיכאון מהפסד/הדחה… מנסה לשחזר אחורה והאחרון שהרגשתי עד כדי כך רע היה ההפסד בגמר מול ראשון ב-2016…

כמובן שהיו המון כשלונות וביזיונות לאורך השנים וחלקם מביכים עד אירוניים, אבל השילוב של התקווה האמיתית שנותרה בחודשיים האחרונים שהעונה תהיה עונה גדולה באירופה, הידיעה שאפשר וצריך לקחת את המשחק הזה, שכל התנאים לטובתנו ואם נכשלים זה כי עשינו במכנסיים…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 1:46 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
נביא בעירו כתב:
עופר האדום כתב:
נביא בעירו כתב:
נביא בעירו כתב:

ואותה קבוצה שהצליחה לעלות (בנתיים רק פעם אחת) לרבע גמר הbcl , לא הגיעה כבר 4 שנים לאף גמר בארץ, אז בוודאי שהיא לא יכולה לטעון ברצינות שהיא הקבוצה מספר 2 בארץ.

לגמרי, אני לא חושב שיש קריטריון אחד שבו חולון מנצחת את הפועל אם הולכים 3 שנים אחורה, אפשר לדבר על מגמת היחלשות של הפועל בשנה וחצי האחרונות (וזה טווח זמן כל כך קצר בראי מועדון שזה די מצחיק גם ככה בעיני), חולון בוודאי שבתהליך שיפור כמועדון כבר כמה שנים, אבל אני לא רואה שום מובן שבו זו השוואה רצינית אפילו.
אולי אם זה יימשך ככה אני אדבר אחרת בקיץ 2023 כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 1:58 pm 
Sophomore

הדיון מגוחך. מעבר לזה שהוא חסר משמעות (נניח והוחלט שחולון מס' 2, אז?), ונמדד לפי שתי עונות שבהן המפעל האירופי התעוות לגמרי בגלל ענייני קורונה, הוא גם לא משקלל פרמטרים אחרים שבהם לחולון יש עוד דרך נכבדת לעבור למרות ההתקדמות היפה. עם או בלי קשר, צמצום פערים ותחרות זה דבר טוב שאמור לדחוף גם את הפועל קדימה. אין פה משחק סכום אפס, לפחות כרגע.

עם כל הבאסה, וזה היה חתיכת ערב מבאס, העונה לא נגמרה. יש עוד שני תארים לשחק עליהם, והקבוצה הזאת מספיק מוכשרת ועמוקה כדי להיות שם. זה רחוק מלהיות התסריט של העונה שעברה, שכולם רק רצו שתיגמר בערך מרגע שהתחילה. יש פה עם מה לעבוד

נערך לאחרונה על ידי Avishai בתאריך ו' ינואר 28, 2022 2:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 2:06 pm 
Senior

גמליאל כתב:
קשה לתאר עד כמה זה מבאס. כבר כמה שנים לא נכנסתי לכזה דיכאון מהפסד/הדחה… מנסה לשחזר אחורה והאחרון שהרגשתי עד כדי כך רע היה ההפסד בגמר מול ראשון ב-2016…

כמובן שהיו המון כשלונות וביזיונות לאורך השנים וחלקם מביכים עד אירוניים, אבל השילוב של התקווה האמיתית שנותרה בחודשיים האחרונים שהעונה תהיה עונה גדולה באירופה, הידיעה שאפשר וצריך לקחת את המשחק הזה, שכל התנאים לטובתנו ואם נכשלים זה כי עשינו במכנסיים…

אני באותה תחושה.
צריך להיות הוגנים ולומר שהיה כאן אלמנט של חוסר מזל, כי אם הקורונה לחצי קבוצה לא עוצרת אותנו לפני שבוע אני די בטוח שאנחנו עוברים את הסדרה הזו, כנ"ל אם קילפטריק כשיר.
הקבוצה שנבנתה היא לא גרועה כמו שזה נראה כרגע והיה היגיון מאחורי הבנייה, אבל כשמי שאמור להיות הסקורר הכי אמין מושבת בכל פעם לעוד שבוע (ולא השבתה ארוכת טווח מראש שמאפשרת זמן להגיב), נוצר חור לא מתוכנן שקשה לסתום.

אבל זה אולי 20% מהסיפור. בסוף יש פה כשלון מוחלט של קבוצה ומועדון לעמוד ביעדים או אפילו להתקרב אליהם, כבר שנה שנייה ברציפות. זו קצת הגיבנת שסחבנו מעידן עמיאל, קצת סדרה רעה מצד הלפרין, קצת בעיות בבניית הקבוצה, הרבה מאוד דברים שלא היו צריכים לקרות והתחברו לחתיכת נפילה מיותרת.

יש עוד הרבה עונה לפנינו ואין סיבה לא לצאת ממנה עם לפחות גמר אחד עדיין, אבל אני לגמרי רואה מצב שכמו בשנה שעברה, אחרי ההדחה מאירופה הרוח תצא מהמפרשים ויתחיל פה איזה כדור שלג שיביא עוד כשלונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 2:07 pm 
Sophomore

בעונה שעברה לא יצאה הרוח מהמפרשים אחרי ההדחה מאירופה, מהטעם הפשוט שבשום שלב לא היה רוח.
זה גם מה שהופך את ההדחה אתמול למבאסת בהרבה. בסגל הנוכחי הקבוצה הזאת שווה הרבה הרבה יותר מאיך שזה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 2:09 pm 
Senior

ובכל זאת קשה שלא לדבר על איזו נפילה מצוק מהרגע שקטש עזב. לפני זה הייתה קבוצה סבירה מינוס ואז נכנסנו לחודשיים שנראינו כמו קבוצת תחתית לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 3:22 pm 
Sophomore

stavs כתב:
גמליאל כתב:

אני באותה תחושה.
צריך להיות הוגנים ולומר שהיה כאן אלמנט של חוסר מזל, כי אם הקורונה לחצי קבוצה לא עוצרת אותנו לפני שבוע אני די בטוח שאנחנו עוברים את הסדרה הזו, כנ"ל אם קילפטריק כשיר.
הקבוצה שנבנתה היא לא גרועה כמו שזה נראה כרגע והיה היגיון מאחורי הבנייה, אבל כשמי שאמור להיות הסקורר הכי אמין מושבת בכל פעם לעוד שבוע (ולא השבתה ארוכת טווח מראש שמאפשרת זמן להגיב), נוצר חור לא מתוכנן שקשה לסתום.

אבל זה אולי 20% מהסיפור. בסוף יש פה כשלון מוחלט של קבוצה ומועדון לעמוד ביעדים או אפילו להתקרב אליהם, כבר שנה שנייה ברציפות. זו קצת הגיבנת שסחבנו מעידן עמיאל, קצת סדרה רעה מצד הלפרין, קצת בעיות בבניית הקבוצה, הרבה מאוד דברים שלא היו צריכים לקרות והתחברו לחתיכת נפילה מיותרת.

יש עוד הרבה עונה לפנינו ואין סיבה לא לצאת ממנה עם לפחות גמר אחד עדיין, אבל אני לגמרי רואה מצב שכמו בשנה שעברה, אחרי ההדחה מאירופה הרוח תצא מהמפרשים ויתחיל פה איזה כדור שלג שיביא עוד כשלונות.

אני ממש מסכים איתך. דווקא בגלל שממש התלהבתי מהפועל של החודשיים האחרונים (הרבה יותר מאשר מהקבוצה של קטש. אבל זה עניין של סגנון אני אוהב קבוצות הגנה) וגם כי באמת ראיתי אותה הולכת רחוק במפעל הזה ואולי גם זוכה בו. דווקא בגלל שזה היה שלנו להפסיד זה כל כך כואב...

אבל, לומר שיש פה מזל רע זה לשכוח כמה מזל טוב גם היה לנו בחודשיים האלו. קרשיאקה שאיבדה את מייקל רול, מנרסה שעלתה מולנו אחרי בידוד קורונה ארוך (ויום אחרי משחק ליגה קשה), פרומיתאי שעלתה לשני המשחקים ללא המאמן שלה ואאזנ גם בלי שחקן (אוונס?). בקיצור מזל היה גם לנו וגם בגזרת ההחתמות זה שבורגוס התפרקה וזרקה לנו את בריימו משום מקום (מי מוותר על אחד כזה תגיד לי??)...

בסופו של דבר הקלישאה המוכרת על הקבוצה שנכנסת לפיגור גדול בתחילת משחק ואז משקיעה את כל האנרגיה בקאמבק רק כדי להגיע לשוויון לקראת הסוף ואז להישאר בלי אנרגיה ולהפסיד נכונה גם לגבי התנהלות בעונה. הפועל בכישרון רב שמה את עצמה בבור עצום ובמצב שיש לה רצפים של משחקים באירופה שאת כולם חייבים לקחת בבית ובחוץ, עשתה את זה יפה מאד למשך תקופה אבל בסוף זה התיישר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 3:44 pm 
Junior

מתנצל על העניין עם ״הקבוצה מס׳ 2 במדינה״. זה לא לקח את הדיון לגבהים חדשים, אני מודה. מצד שני - התהייה האקזיסטנציאליסטית שהעלה פה אבישי עשויה להתאים לדיון בכל נושא פחות או יותר (״ונניח שה-mvp העונה צריך להיות אמביד ולא יוקיץ׳ - אז מה?״). בכל מקרה, הקביעה הזו נבעה בעיקר מהתחושה שההדחה הזו של הפועל מספרת סיפור יותר גדול של התדרדרות של מועדון, שהתחילה ביום שאורי אלון עזב את הקבוצה. אני בתחושה שהאנשים שמנהלים את המועדון עושים עבודה לא מספיק טובה ולא משלמים על זה מחיר. וכן, בניסוח טיפה יותר מסוייג: ההתמוטטות של הקבוצה בשנתיים האחרונות הביאה לידי כך שהמעמד של הפועל בתור הקבוצה מספר 2, שלא היה בספק במשך משהו כמו 25 שנה, וגם בשנים שהקבוצה קרטעה היטב, נמצא בסימן שאלה אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 4:10 pm 
Hall of Famer

ובכן, לא כתוב בתורה שירושלים זה "המועדון מספר 2", וזה בסדר גמור ואף בריא שמועדונים כמו חולון והפועל ת"א נושפים בעורף. היתה מידה של שאננות בעיניי באיך שירושלים בנתה את הסגל שלה בקיץ, וזה מתחבר לכמה מקרים בעבר שירושלים התנהלה קצת באוטומט כמו "מועדון גדול" שהמעמד שלו רשום בטאבו. אם ההדחה הזו תעיר את אנשי המועדון (ובואו, האליפות והגביע פתוחים לגמרי השנה), זה רק טוב. כמסתכל מהצד, אני מרוצה מכך שהרמה הכללית של מכבי-חולון-ההפועליות דומה למדי, זה מייצר פוטנציאל עניין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 4:54 pm 
Hall of Famer

התיאוריה על התפרקות הקבוצה אחרי אורי אלון פשוט לא נכונה. בשנים שאחרי אלון בנו פה קבוצות מעולות בתקציב נמוך בהרבה, תוך כדי עבודה מצויינת של ההנהלה גם תוך כדי העונה (הולנד, מאק). נכון שמאחרי הקורונה הפועל בתקופה רעה, בעיקר אחרי שקטש עזב בשנה שעברה, אבל כולה מדובר על שנה וחצי, זה ממש לא תקופה מספיק מייצגת. הקיץ הזה היה שערורייתי, אין ספק, אבל דווקא מאז לאט לאט ההנהלה תיקנה כמעט את כל הטעויות מהקיץ כולל המהלך הנהדר עם נועם דוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 4:57 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
מתנצל על העניין עם ״הקבוצה מס׳ 2 במדינה״. זה לא לקח את הדיון לגבהים חדשים, אני מודה. מצד שני - התהייה האקזיסטנציאליסטית שהעלה פה אבישי עשויה להתאים לדיון בכל נושא פחות או יותר (״ונניח שה-mvp העונה צריך להיות אמביד ולא יוקיץ׳ - אז מה?״). בכל מקרה, הקביעה הזו נבעה בעיקר מהתחושה שההדחה הזו של הפועל מספרת סיפור יותר גדול של התדרדרות של מועדון, שהתחילה ביום שאורי אלון עזב את הקבוצה. אני בתחושה שהאנשים שמנהלים את המועדון עושים עבודה לא מספיק טובה ולא משלמים על זה מחיר. וכן, בניסוח טיפה יותר מסוייג: ההתמוטטות של הקבוצה בשנתיים האחרונות הביאה לידי כך שהמעמד של הפועל בתור הקבוצה מספר 2, שלא היה בספק במשך משהו כמו 25 שנה, וגם בשנים שהקבוצה קרטעה היטב, נמצא בסימן שאלה אמיתי.

MVP זה תואר ברור, ענייני "קבוצה מס' 2" זה תחרויות נפנף באיברי מין.

לגבי המעמד - קצת זיכרון קצר. הפועל ירושלים של תחילת העשור הקודם הייתה קבוצה שמביאה 1,600 איש ביום טוב למלחה, עם הזיות סטייל יעקב לירז ודני כהן שניהלו את המועדון, הדחות מיורוצ'אלנג' בשלב בתים והשיבוץ הכי נוח לקבוצה יריבה בחצאי גמר גביע/פיינל פור. הדשדוש המערכתי בשנתיים האחרונות (קריסה זה מה שקורה בבורגוס שנלחמת על ירידה, לא מקום ראשון בליגה עם שני תארים בהישג יד סביר) צריך להדאיג מאוד את מי שאחראי על זה, אבל פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 7:05 pm 
Freshman

רק זורק את הקישור הזה כאן מעונת 2019/20, בעונה לא מזעזעת אבל בינונית, עם הדחה ברבע גמר הגביע לנהריה בבית, מקום 4 בליגה, והדחה בשלב הבתים באלופות.
https://www.israelhayom.co.il/article/714405

ואת התהיות על "האם חולון נשרה מהטופ של הכדורסל הישראלי" העלו בעונה בינונית אחת, אחרי שלוש שנים שכללו מקום 1, מקום 2 ומקום 3, גביע, גמר פיינל פור, שני חצאי גמר גביע נוספים ושלוש שנים באלופות.
שנה אחר כך כבר עלינו לרבע גמר האלופות, מקום 2, חצי גמר פלייאוף מפוספס, וחצי גמר גביע שמשום מה לא התקיים ולא זכור לי מה קרה איתו... מוזר מאוד
והשנה שוב חצי גמר גביע (נקווה סוף סוף לחזור לפחות לגמר), טופ 16 ואולי יותר, ופלייאוף שנקווה להצליח בו יותר השנה.
בסך הכל בשש העונות האחרונות, חולון הגיעה לחצי גמר הגביע 5 פעמים, מתוכן הגיעה פעם אחת לגמר וזכתה בגביע, סיימה חמש שנים רצופות ברביעייה הראשונה ולא מן הנמנע שגם השנה תסיים כך, ובפלייאוף הגיעה לגמר פעם אחת, חצי גמר פעם נוספת, ושלוש פעמים הודחה ברבע, מאזן די עגום, ונקודה למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 7:18 pm 
Senior

אני לא חושב שיש פה איזושהי השוואת איברים, אוהדי חולון בכלל לא חלק מהדיון, הדיון פה הוא על מה שקורה עם הפועל וכחלק ממנו הנביא די יצא מפרופורציות עם היציאה הזו, לדעתי לפחות.

אם כבר, אז אפילו בתקופה הקשה של 2008-13, אני זוכר את עצמי מרגיש שאיבדנו כל זכות להתייחס לעצמנו כקבוצה מספר 2 בליגה ואז ישבתי והסתכלתי על נתונים לאורך התקופה הזו, סיכמתי אותם בטבלה וניסיתי לשחק עם זה קצת ולתת ניקוד לכל קטגוריה. איך שלא סובבתי את זה, יצא שהפועל הייתה הקבוצה עם ההישגים הכי טובים חוץ ממכבי בפרק זמן הזה - וזו הייתה תקופה שבה 3 קבוצות אחרות זכו באליפות. כשהסתכלת על כמה עונות ביחד אפשר היה לראות כמה הקבוצות בארץ לא יציבות לאורך זמן.

(עריכה: כמובן שההודעה הראשונה של אוהד חולון בדיון תגיע אחרי שהתחלתי לכתוב את ההודעה הזו ועצרתי בגלל טלפון שהיה לי, ועכשיו הפתיחה של ההודעה שלי נראית מוזר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll, עופר האדום, ציפה דריפה אלמדלסי, רלפי ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: