סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 5:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואף לא ניסיתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 8:31 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:

אכן, כל אדם שערכים כלשהם הם המנחים את דרכו בעולם, יכול להקרא אדם ערכי. גם אם הערכים האלה מזעזעים אותך ואותי.

אין לי ספק שאהוד חושב שלשיטתו טובתם של הערבים, הלהט"בים והחילונים היא לחיות בכפוף לעקרונות האמונה החרד"לית. הוא לא חושש לומר שאמונתו היא הטובה ביותר, שמנהיגיו הרוחניים הם קדושים שניחנים ברוח קודש, ושמי שלא אוחז באמונה זו הוא שוגג או תועה או חסר ידע או חסר פוטנציאל רוחני, ולכן צריך להכפיף את עצמו למי שיודעים את האמת. אם זה נשמע לך בול אידאולוגיה מוסלמית-קיצונית, אתה לא טועה. בגלל זה אני מכנה את רבני החרד"לים אימאמים, את הלכתם שריעה ואת פסקיהם פתוות.

אתה לא צריך לשכנע אותי שה"אהבה" של אהוד היא מאד חד-צדדית. הסלידה שלי מהאידאולוגיה החרד"לית מוכרת, ידועה ומנומקת.

מצטער על המניפסט, שימו לב שזה מתחיל להפריע לאנשים. תשקלו להפסיק.

א. האמונה שלי האמת אבסולוטית. אין פה איזה פילוסופיה פרטית או מחשבה שפיתחתי בעצמי.

ב. לא יודע בדיוק מה זה "לחיות בכפוף לעקרונות האמונה החרדלית".
אני מאמין גדול בבחירה חופשית ובאחריות של אדם למעשיו, ואני משתדל לא להיכנס לאף אחד לארבע אמותיו, ובטח שלא להתעסק במחשבות שלו.
אני כן אשתדל להשפיע כמה שיותר במרחב הציבורי, וברמת המדינה, כדי למנוע מאנשים לבצע מעשים שאינם משכינים את האלוקות.
אבל בסופו של דבר לכל אחד יש בחירה חופשית ואחריות.

ג. אני מודע לזה שמצד ההסתכלות של האנשים האמונה שלי (שהיא אמת אבסולוטית) לא רלוונטית, ולכן גם אם אני צודק (או חושב שאני צודק)
אולי כדאי לשקול להוריד הילוך.
הדבר הזה לא רלוונטי. אני פועל לטובת הכלל, גם אם הכלל לא רואה את זה.
חוץ מזה, שההשפעה שלי על הכלל היא לא משהו שאי אפשר לחיות איתו -
תמיכה באזכור יהדות בספרי לימוד + אין תחבורה ציבורית בשבת + אין חלק לרפורמים בכותל + וכו', זה באמת לא משהו חמור כל כך.
מבחינתי זה שקרוב ל 100 שנה לא היתה פה רעידת אדמה רצינית, זה הרבה בגלל אנשים כמו אבי מעוז, נועם פדרמן, עמנואל מורנו, מיכאל בן חורין, אלי ישי, דניאלה וייס.
זה גם בגלל חסדים שאתה ורבים כמוך עושים (אני מניח) - כיבוד הורים + פרו ורבו + צדקה + וכו'. גם אם זה לא לשמה.

ד. לסיום, יש לי שתי שאלות אליכם (פעם שאלתי אחת מהם, והתחמקת) :
1. בתור איש שמאל, מה דעתך על חוק השבות?
איך יכול להיות שאיזה "ווליאמס" מקבל פה אזרחות רק בגלל שסבא שלו היה יהודי (אבל לו עצמו אין שום זיקה ליהדות או לארץ ישראל), אבל מוחמד שחי פה ביפו, בסלמה או מג'דל לפני בערך 80 שנה וגורש מפה על לא עוול בכפו, לא מקבל אפילו פיצוי קטן על נכסים שמוכח מעל לכל ספק שהיו שלו?
איך איש שמאל בכלל מעז לחיות עם העוולה הנוראית הזו?
ובבקשה ממך, בלי אמירות מתחמקות כמו "לא אמרתי שלציונות החילונית אין בעיות וכאבי ראש".
זה לא "סתם משהו", זו עוולה מוסרית וכיעור נוראי.

2. איך יכול להיות שאנחנו באים בטענות לדור מיכה, עומר אצילי, אבא של עדי ביטי והמורה לכדור יד שהתעסק עם עשרות נערות/ילדות,
אם כאשר נכנסים לאתר פורנו (שמותר לכולם וסבבה לכולם) רואים שם כותרת על teenager (כן, אני יודע) ואחר כך תוהים "איזה בושה, איך הם הגיעו למצב שהם מתעסקים עם נערות צעירות כ'כ " ?

מעניין באמת איך הם הגיעו לזה שהם מתעסקים עם נערות . . .

איך יכול להיות שבסרטי בורקס ישראלים מציגים באופן לגיטימי גברים שמציצים לנשים, ואחר כך מתפלאים שקצין צה"ל מצלם בסתר נשים, ויורדים עליו שהוא חלאה ופושע מין וכו'. . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 8:37 pm 
Hall of Famer

כמובן שאין לי כוונה להתייחס ברצינות לתשפוכת ההזויה הזאת (קרוב ל100 שנה לא היתה כאן רעידת אדמה רצינית בגלל אנשים כמו אבי מעוז!), רק אציין שממש לא התחמקתי מהשאלה על חוק השבות, חוק השבות הוא חוק גזעני לגמרי ואני מתנגד לו לחלוטין. רק מה זה בדיוק אומר "מעז לחיות עם העוולה הנוראית הזאת"? אני אמור להתאבד? להגר? לשבות רעב?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 9:03 pm 
Senior

למה אתם ממשיכים להתייחס לקוף הפרימיטיבי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 9:33 pm 
Hall of Famer

אגב, גם בסן פרנסיסקו המון זמן לא היתה רעידת אדמה. אולי בגלל זכויות ההומואים הרבים בעיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 9:47 pm 
Hall of Famer

הוא שאמרתי, טוב שהוא מראה לנו עם מי ומה יש לנו עסק, למי שעוד היה ספק אם יכולה להיות מדינה אחת לשני עמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 9:57 pm 
Sophomore

נורטון, רעידת האדמה זו סתם דוגמה (כי היתה רעידה פה במדינה לפני יומיים), הכוונה שלי היא כללית יותר -
המציאות מקבלת השגחה (נקבעת) לרעה או לטובה, על פי מעשינו.

שימו לב שאף אחד לא ממש ענה על שתי השאלות ששאלתי, מעבר למניפסט שנראה "בבוני" בעייני חלקכם (זה בסדר לא מפריע לי).
אתם יורדים על הדתיים, וברצוני להעמיד בסימן שאלה את החילוניות.

איך המתקראים "הכהן" ו-"שקי", אנשים רגישים כל כך לגזענות וגזענים, חיים במדינה שבבסיסה חוק שהוא גזעני לכל מי שמסתכל בצורה אובייקטיבית?
מדינה שכבר כמה עשורים טובים שולטת על אוכלוסייה, ומונעת ממנה התפתחות וכו' (מתקרא "כיבוש")?
אז כן, לשאלת "הכהן", אני מצפה שאם אדם כנה אתה, לפחות תהגר מפה.
גיבורי מקלדת כולנו יכולים להיות. השאלה מה אתם עושים בתכלס.
אז אני מרגיש שאני משכין פה אלוקות, וזה נותן לי את הדרייב ומכסה (בהרבה) את העוולות המוסריות, אבל מה אתכם?
אתם אלו שנמצאים פה בבעיה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 10:02 pm 
Sophomore

אהוד, די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 13, 2022 10:54 pm 
Hall of Famer

מ.ש.ל
כאילו עוד נשאר מה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 14, 2022 2:31 pm 
Sophomore

יש החלטה סופית על וועדת חקירה ממלכתית לפרשת הצוללות
https://mobile.mako.co.il/news-politics ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 14, 2022 2:40 pm 
Hall of Famer

וזה בניגוד ל"החלטות סופיות" בנושא שהיו עד היום...
אני אופתע אם ייצא לפועל בסופו של יום

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 15, 2022 12:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT כתב:
יש החלטה סופית על וועדת חקירה ממלכתית לפרשת הצוללות
https://mobile.mako.co.il/news-politics ... ivzakimnet

לא קשור לנושא, אבל למה באותו עמוד יש הפניה להודעה על פיטוריו של ארז אדלשטיין ממכבי ת"א?
נכנסתי לידיעה והיא מתוארכת מה10/01/22.
מישהו בN12 היה כנראה בבונקר כמה שנים.
מה שכן, יש שם תגובה נהדרת שמזהירה מפני וירוס מסתורי שהתגלה שמקורו בעטלפים בסין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 27, 2022 12:46 am 
Hall of Famer

ידיעה מדהימה שקראתי היום: ח"כ משה טור-פז מ"יש עתיד" קידם הסכמה עם ראשי חסידות בעלז הכנסת לימודי ליבה למערכת החינוך שלהם.

כן, כך זה קורה: ח"כ חובש כיפה סרוגה מהמפלגה של לפיד, סוגר מתווה שמשנה סדרי עולם ומשנה את כל מה שחשבנו שקדוש לחרדים, ועוד החסידים. אשכרה ליבה בתוך המערכת שלהם.

אם רק בשביל להעיף את נתניהו והחרדים מהממשלה קמה הממשלה הזו, דיינו. אבל אם גם קורה הנס המדהים הזה, ויקומו דורות של ילדים חרדים שיזכו לשם שינוי ללמוד אנגלית ומתמטיקה, מה-זה דיינו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 27, 2022 1:44 am 
Hall of Famer

החסידות מכחישה את הידיעה, רק אומר. עוד מוקדם להידהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 27, 2022 1:53 am 
Junior

Hacohen כתב:
ידיעה מדהימה שקראתי היום: ח"כ משה טור-פז מ"יש עתיד" קידם הסכמה עם ראשי חסידות בעלז הכנסת לימודי ליבה למערכת החינוך שלהם.

כן, כך זה קורה: ח"כ חובש כיפה סרוגה מהמפלגה של לפיד, סוגר מתווה שמשנה סדרי עולם ומשנה את כל מה שחשבנו שקדוש לחרדים, ועוד החסידים. אשכרה ליבה בתוך המערכת שלהם.

אם רק בשביל להעיף את נתניהו והחרדים מהממשלה קמה הממשלה הזו, דיינו. אבל אם גם קורה הנס המדהים הזה, ויקומו דורות של ילדים חרדים שיזכו לשם שינוי ללמוד אנגלית ומתמטיקה, מה-זה דיינו.

אכן צעד בכיוון הנכון אם כי צריך לחדד כמה דברים ולומר שזה הגיע מצד החסידות ולא מצד הח״כ מיש עתיד וזה גם נעשה מעל ראשי הח״כים החרדיים.
הם פנו אליו בגלל קשרים איתו מתקופתו במחלקת חינוך בעריית י-ם.
בשורה התחתונה הסיפור הוא כמובן כסף. הם רוצים יותר כסף למוסדות וגם מבינים שבעולם התעסוקה האנגלית קריטית. לכן, המתווה כרגע מדבר על הכנסת לימודי ליבה חלקיים הכוללים אנגלית, מתמטיקה ועברית והם יהיו מותאמים לבעלז ועם מבחני בגרות מותאמים בסוף (רק למי שמתאים וירצה).
הם בתמורה יקבלו תקצוב נוסף יחסי לכמות הליבה שילמדו.
זה צעד גדול מאוד בכיוון אבל עדיין יש הבדל גדול בין הציבור החסידי (כמו בעלז) שיוצאים לעבודה כסטנדרט ולכן הגיוני מבחינתם שילמדו ליבה מגיל יסודי, לבין הציבור הליטאי שאצלו האידיאל זה ללמוד תורה ולכן לדעתי ייקח עוד זמן עד שזה יכנס למוסדות ליטאים אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 27, 2022 9:07 am 
Hall of Famer

ככלל, באופן מסורתי, הציבור השמרן יותר הוא הציבור החסידי. יש גם הקצנה ליטאית בשנים האחרונות, אבל עו"ד ליטאי, למשל, זה לדעתי דבר נפוץ יותר מאשר חסידי.

ברור שמדובר בכסף, אבל מה זה משנה? זה מוכיח את הטענה שלי, לפחות, היתה ברורה: שנושא הליבה הוא לא "שמד" כמו שהחרדים הציגו את זה כשנציגיהם היו בשלטון, אלא משהו שאפשר לשאת ולתת עליו כמו כל דבר אחר. ואם יצאו מזה דורות של אנשים פחות בורים ועם יותר כלים לחיים, דיינו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 27, 2022 4:49 pm 
Hall of Famer

בנושא אחר
זה פשוט לא יאומן כמה בזול יוצאים עוברי העבירות המקושרים

ליצמן יוצא מכל הפרשות שלו ללא עונש ממשי, ללא קלון (כלומר בפועל - אם יתחשק לו להתמודד בעתיד שוב לכנסת - סביר מאוד שיוכל), ובמסגרת עסקת הטיעון הוא ייאלץ לשלם קנס אסטרונומי בסך 2,800 שקלים - שזה סדר גודל של יומיים משכורת עבורו...
זה פאקינג אדם שבמהלך תפקידו כשר הבריאות עשה כמה וכמה דברים פסולים באופן ישיר כנגד הבריאות של האזרחים: קשרים אסורים עם חברות סיגריות (לכאורה בעבור תרומות לעיתונים ומוסדות של "אנשי שלומו"), הגנה על תוקפים ותוקפות מינית, מתן תעודות שלא כשורה למסעדות וכו' וכו'
מה בדיוק המסר פה - איזה נבחר ציבור יחשוש לעשות עבירות בעתיד - אם מה שעומד על הפרק זה קנס בן 4 ספרות...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 27, 2022 6:08 pm 
Hall of Famer

כאמור, האליטה האמיתית בישראל היא אליטת השלטון השומרת על אליטת השלטון. ליצמן הוא יד ימינו הפוליטי של האדמו"ר מגור, והאדמו"ר מגור איש מאד חזק בפוליטיקה. זהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 9:41 am 
מנהל פורום

בתמימותי אני רוצה להאמין שלפרקליטות לא היו מספיק ראיות להשגת הרשאה בצורה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 2:05 pm 
Sophomore

[quote="shmueliki"]בנושא אחר
זה פשוט לא יאומן כמה בזול יוצאים עוברי העבירות המקושרים

ליצמן יוצא מכל הפרשות שלו ללא עונש ממשי, ללא קלון (כלומר בפועל - אם יתחשק לו להתמודד בעתיד שוב לכנסת - סביר מאוד שיוכל), ובמסגרת עסקת הטיעון הוא ייאלץ לשלם קנס אסטרונומי בסך 2,800 שקלים - שזה סדר גודל של יומיים משכורת עבורו...
זה פאקינג אדם שבמהלך תפקידו כשר הבריאות עשה כמה וכמה דברים פסולים באופן ישיר כנגד הבריאות של האזרחים: קשרים אסורים עם חברות סיגריות (לכאורה בעבור תרומות לעיתונים ומוסדות של "אנשי שלומו"), הגנה על תוקפים ותוקפות מינית, מתן תעודות שלא כשורה למסעדות וכו' וכו'
מה בדיוק המסר פה - איזה נבחר ציבור יחשוש לעשות עבירות בעתיד - אם מה שעומד על הפרק זה קנס בן 4 ספרות...[/quote]

מנדלבליט חבר של כולם

בכל אופן מה יהיה עם עליית המחירים המטורפת דלק ירקות פירות חלק ממוצרי החלב ועוד....לתת ליברמן להיות שר אוצר זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת .הוא גם לא עוזר לעצמאים שנפגעו קשות בגלל האומיקרון בחודש ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 11:57 pm 
מנהל פורום

איך ליברמן קשור למגמת האינפלציה העולמית?
עד כמה שאני יודע העליית המשמעותית של מחירי הסחורות והשינוע הוא לא רק לוקאלית לישראל (אם כי לנו יש בעיית מונופלים וחוסר תחרות אבל זה לא חדש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 2:48 am 
Hall of Famer

להיפך, אם כבר. האינפלקציה אצלנו בינתיים חלשה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 2:12 pm 
Sophomore

בכל מקרה מחר מחירי הדלק יעלו ב33 אגורות לליטר ומחיר החשמל יעלה ב5.7 אחוז!

:bra_vo:

ליברמן הליצן טוען שזו עלייה קלה במחירים.
https://www.mako.co.il/news-politics/20 ... dium=Share

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 9:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא הגיע הזמן לפתוח ת'רד על הממשלה החדשה? נועל ברשותכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 81 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: