סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 8:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NFL
הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 2:50 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה די מדהים כי במשחקים הביתיים של הבנגלס בעונה הרגילה האצטדיון היה חצי ריק, אני מתחיל לחשוב שזה כי כל האוהדים שלהם בפאלו אלטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 2:58 am 
מנהל פורום

Wow!

איזו פתיחה הגנתית. היה נראה שהרמאס עולים על הלוח, ואז אינטרספשן של סטאפורד שולח את הניינרס להתקפה
נראה כאן נקודות???

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 3:56 am 
Senior

ועכשיו החמצת פילד גול קרוב
יש מצב שכמו שלצ'יפס היו חסרות 3 הנקודות שויתרו עליהן בסוף המחצית הראשונה, הם יחסרו גם לראמס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 4:02 am 
Hall of Famer

קצת משעמם המשחק השני או שזו הבירה שעלתה לי לראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 4:26 am 
Senior

משחק של הגנות
פחות אקשן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 5:41 am 
Senior

הראמס עלו
גארופולו נחנק ברבע האחרון והראמס הצליחו לחבר שני דרייבים מוצלחים כדי לעשות 10 נקודות ללא מענה
הניינרס אחלה אבל לא יגיעו רחוק עם הקווטרבק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 01, 2022 9:28 pm 
Junior

מכיוון שאני מתעב את כל קבוצות LA ושהבנתי שסינסינטי לא ניצחה משחק פלייאוף מאז מתושלח עד העונה, מה הסיכוי של הבאנגלס לנצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 01, 2022 9:30 pm 
Senior

ב 538 נותנים להם 32%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 10:51 am 
Hall of Famer

הניינרס כבר לא יגיעו רחוק עם גארפולו. במסיבת עיתונאים הוא כבר אמר שהניינרס הולכים להעביר אותו בטרייד והוא רק מקווה שהיעד יהיה קבוצה שרוצה ויכולה לנצח עכשיו.
מה הסיכוי שנותנים לסינסי בסופרבול זה לא כל הסיפור. מעניין לדעת מה היה הסיכוי שלהם בכל אחד משלבי הפלייאוף. סינסי דורגו 4. בוויילד קארד הם ניצחו בבית את הריידרס. בסיבוב הראשון הם גברו על המדורגים ראשונים, הטייטאנס בחוץ ובגמר האיי.אף.סי הם גברו בחוץ על המדורגים מספר 2, הצ'יפס, שמחזיקים ביתרון הביתיות הכי גדול באן.אף.אל ובליגה הזאת יתרון ביתיות הוא יתרון משמעותי. דרך אגב, עוד יתרון של הראמס בסופרבול זה שהמשחק יערך באיצטדיון הביתי שלהם, כלומר מעין יתרון ביתיות.האיצטדיונים שבהם משוחק הסופרבול נקבעים לפני פתיחת העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 11:37 am 
Senior

למיטב זכרוני הבנגלס קיבלו בסביבות 60% נגד הצ'רג'רס, ובסביבות 40% נגד הטייאנס ו 30% נגד הצ'יפס
אנקדוטה קטנה: הסופרבול אמנם ייערך באצטדיון הביתי של הראמס אבל ה'מארחת' תהיה דווקא הבנגלס. הביתיות פשוט ניתנת לסירוגין ל NFC ול AFC ובשנה שעברה זו הייתה טמפה. זה בעיקר עניין של מי יחליט עם איזה מדים לשחק, מי יבחר את הטלת המטבע בפתיחה וכו'. לא משהו משמעותי ובכל זאת משעשע.
מעבר לזה, הראמס היא אולי הקבוצה הכי פחות ביתית בליגה. מאז שעברו מסנט לואיס לפני 6 שנים הם לא באמת מצליחים לבסס להם בסיס אוהדים בלוס אנג'לס (גם הריידרס לא הצליחו בזמנו ואני חושב שגם הצ'רג'רס יתקשו). במשחקים נגד הניינרס היו ביציעים חולצות אדומות לפחות כמו הכחולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 11:41 am 
Senior

ולדעתי אגב, זה הולך להיות של הראמס ואולי אפילו בפער. הראמס עברו קבוצות מאתגרות יותר וקשוחות יותר מסינסינטי בדרך לסופרבול ועם כל הכבוד לאופנסיב ליין של הבנגלס, אני לא חושב שיש שם משהו שיכול להתמודד עם אחד הפאסראשים הקטלניים בליגה - שילוב של דונלד ומילר. גם הקו האחורי של הראמס לא רע בכלל וג'יילן רמזי (שדי מזכיר לי את ריצ'ארד שרמן באופי) הוא בדיוק הקורנר שיכול לשמור את צ'ייס.

מצד שני גם התנבאתי שקנזס לוקחים את הבנגלס בעשרים הפרש, כלומר כנראה שאני לא באמת מבין בפוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 11:01 am 
Senior

טוב, התקיים והסתיים גם האירוע המגוחך והמיותר הידוע כפרובול, ה AFC ניצח את ה NFC 41:35

למי שלא עוקב, זה כאילו אולסטאר אבל על אנטי-סטרואידים. נכון באולסטרים של השנים האחרונות יש בחלקים רבים של המשחק תמונות של שחקני הגנה שמפנים באדיבות דרך להטבעה אטרקטיבית וכו'? אז אותו דבר רק הרבה יותר ולאורך כל המשחק. הפרובול מתקיים בשבוע שלפני הסופרבול ולכן שחקנים שישחקו בסופרבול, לא משתתפים. יש עוד שחקנים שלא השתתפו השנה כמו נגיד בריידי ורודג'רס אבל אולי זה כי הם זקנים מדי.

אני אישית לא מבין למה צריך את זה בכלל אבל מה אני מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 4:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זה, הביאו שופטי כדורגל ישראלים לשפוט בסופרבול? יא אללה איזה שוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 6:12 am 
Hall of Famer

ורק להבהיר, כתבתי את זה על הטאצ'דאון של הבנגלס עם המשיכה בסורגים של רמזי. לא על הדגלים בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 11:10 am 
Hall of Famer

אני חייב לציין שבערך במחזור החמישי כשראיתי את הראמס משחקים התנבאתי בפני חברים שהם הולכים לקחת את הסופרבול.
מאמן הראמס, שון מקוויי הוא כוכב עולה, אבל אולי גם כוכב עבר. לפני 4 סופרבולים הוא היה המאמן הצעיר ביותר שהגיע לסופרבול בגיל 32, עכשיו הוא המאמן הצעיר ביותר שזכה בסופרבול כשהוא עוקף את מייק טומלין ב-303 ימים. אבל מקוויי גם סיפר על הקשיים שלו ועל כך שהוא רוצה לפנות זמן למשפחה שלו, כך שיכול להיות שהוא יפרוש הפגרה. קצת מזכיר את הסיפור של דיק וורמייל שהיה נשוי לפילדלפיה איגלס במשך 6 שנים, כולל הופעה בסופרבול ופרישה מהחיים המקצועיים עונה אחרי הסופרבול. וורמייל לקח חופשה מאימון במשך 15 שנים, רק כדי לחזור ל...ראמס ולהוביל אותם לתואר הראשון שלהם ב-99 אחרי 3 עונות. אחרי עונת הסופרבול הוא שוב פרש. המתין שנתיים, עבר לצ'יפס, בילה שם 4 שנים לא כל כך מעניינות ופרש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 12:32 pm 
Senior

ונכנס ל HOF השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 6:27 pm 
Senior

מקווי נתן תצוגת אימון נוראית אתמול בעיני (וכמובן לא רק בעיני, אני מבין קטן מאוד בפוטבול אבל קורא כאלו שמבינים יותר). משחק הריצה של הראמס היה הכי לא יעיל בהיסטוריה של האנאףאל (לא כהגזמה, בשלב כלשהו ברבע הרביעי ראיתי סטט של נקסטג׳ן שזה המשחק הרביעי בהיסטוריה עם 0 ריצות עם אקספטד פוינט חיובי רק שבאף משחק אחר הקבוצה לא רצה יותר מעשר פעמים והראמס כבר היו עם 19).

קצת מבאס שהשופטים מפספסים 3 שריקות קריטיות. תפיסה בחולצה של היגינס באנדזון, תפיסה של המסיכה של רמזי בטאצדאוון של היגינס ושריקה על הולדינג לא ברור שהצילה את הדרייב האחרון של הראמס.

פוטבול זה משחק מדהים לצפייה אבל הוא בלתי אפשרי לשיפוט. אין לי מושג איך לפתור את זה בלי להאט את המשחק לרמה בלתי צפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 8:14 pm 
Hall of Famer

דווקא ההולדינג נראה לי נכון, עד כמה שאני מבין את החוקים. הוא תפס לקופר קאפ את הצד של החולצה ומשך אותו. השריקות האחרות באמת היו הזויות.

אפרופו משחק הריצה של הראמס - כשהם עמדו על קו ה-1 יארד שאלתי את עצמי: למה לא להשתמש בארון דונלד במצבים כאלה, כמו ששיקגו ברס בזמנו השתמשו בויליאם פרי "המקרר" שהיה נכנס לאנדזון עם כל ההגנה של היריב תלויה עליו? בעיקר אחרי שראיתי באיזו קלות הוא דוחף את האופנסיב ליין של הבנגלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 8:37 pm 
Sophomore

היה משחק מאד מעניין עם הגנות מאד טובות. כמו שיובל ציין היו טעויות שיפוט גסות, בייחוד תפיסת המסכה. מזל שהראמס זכו בכל זאת. לראמס היו פציעות בקרב התופסים ומי שנשאר בקושי תפקד למעט קופר קאפ שהיה מעולה. אהרון דונלד הוא ענק, לא סתם רבים חושבים אותו לשחקן הטוב בליגה. משחק הריצה של הראמס היה חלש ביותר. אני גם חושב שמקווי הציג תצוגת אימון רעה. משחק הריצה היה בנאלי, לקח המון זמן עד שהפעילו את קופר קאפ, והכי חשוב לפחות כל החצי הראשון אם לא יותר כל דאון ראשון היה ריצה. קשה מאד לנצח אם כל דאון ראשון עוצרים אותך. מצד שני סטאפורד היה לא רע. איבוד כדור באנד זון של הבאנגלס לא היה משמעותי ואיבוד השני לא היה באשמתו.

הבאנגלס שיחקו טוב. ההגנה עצרה לחלוטין את משחק הריצה. וג'ו בארו היה לא רע. אבל קו ההתקפה לא היה מסוגל להתמודד עם הכישרון של קו ההגנה של הראמס. לטעמי היה להם הרבה מזל להגיע לסופרבול. הם צריכים עוד כשרון כדי לזכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 10:38 am 
Senior

היה אחלה משחק בסך הכל וסיום הולם לעונה מצוינת והקבוצה שהגיע לה ניצחה בסופו של דבר. לא הייתי בעד אף קבוצה (אם כי מסורתית מעדיף קבוצות NFC) אבל נהניתי בכל זאת.

הבנגלס הם אובר אצ'יברים והיו כאלה גם נגד טנסי, אם היו לוקחים את זה זה היה אחד מסיפורי הסינדרלה הגדולים ביותר בהיסטוריה של ה NFL. לדעתי אפילו לקראת סוף העונה ההימורים עליהם היו שלא יגיעו לפלייאוף בכלל ואח"כ הם הגיעו לכל משחק (חוץ מהריידרס) כאנדרדוגס. כל הכבוד למאמן שלהם שבאמת הצליח להוציא מהם יותר ממה שציפיתי.
לגבי הראמס, קשה להעריך איך היה נגמר המשחק ללא הפציעה של בקהאם וללא הפציעה של היגבי ה TE המצוין. קשה להעריך אבל אני בכל זאת מעריך שעם שניהם בריאים, היה נגמר בהפרש גדול לראמס. בהיעדר התופסים השני והשלישי שלו, סטאפורד התקשה יותר בלי משחק ריצה (ואני לא מספיק מבין כדי לדעת אם באמת מקווי לא הריץ את ההתקפה כמו שצריך או שהגנת הריצה של הבנגלס תפסה יום היסטורי) ולמזלו היה לו תופס HOF על המגרש. אני זוכר ויכוח עם מישהו בתחילת העונה, מי יותר טוב - קאפ או אדם ת'יילן. ויכוח שנשמע טפשי עכשיו.
מעבר לקאפ, מי שעשה את ההבדל היה קו ההגנה של הראמס עם דונלד ומילר כעזרה. אני מניח שאם דונלד היה מקבל MVP, זה היה עובר בלי יותר מדי הרמות גבה.

לגבי העבירות והשיפוט, אני מודה שלא הצלחתי להבין דבר וחצי דבר. הפייסמאסקינג היה כל כך בוטה וברור שלא הבנתי איך הטאצ'דאון לא נפסל בריפליי שיש אוטומטית אחרי כל מהלך עם נקודות. משתווה אולי ל PI שלא נשרק לסיינטס נגד אותה הראמס לפני שלוש שנים בגמר החטיבה. לגבי ההולדינג, זה אחד המונחים הכי לא ברורים והכי קשים לשיפוט, יותר אפילו מ PI. תחלס כמעט בכל מהלך אפשר לשרוק על הולדינג וברובם על יותר מאחד. במשחק הזה השופטים נתנו לשחק וכמעט לא שרקו ולכן השריקה להולדינג היתה חריגה למרות שהיתה מוצדקת.

השאלה של ראי, על הזזת שחקנים מתפקידיהם למהלך ספציפי מעסיקה גם אותי מדי פעם אבל לא במקרה הזה. במקרה של דונלד אני חושב שלא היה מקום להעביר אותו לאופנסיב ליין. דונלד הוא אמנם חזק ומהיר אבל בעיקר שחקן מאוד מאוד טכני. לא בטוח שהוא היה מסתדר מול ה DO ובכל מקרה שחקני הליין ההתקפי של הראמס גדולים ממנו. פרי למיטב זכרוני היה הרבה יותר גדול מכל מי שמולו, דונלד לא. אגב, הניינרס השתמשו מהלך אחד בטרנט ויליאמס - התאקל המצוין שלהם - כסוג של פול בק במשחק נגד הראמס (נדמה לי) וזה באמת הצליח אבל יותר בזכות ההפתעה. לא נראה לי שהוא היה יכול לעשות את זה פעם שניה. אגב, טרנט ויליאמס שוקל 145 ק"ג ורץ 40 יארד ב 4.81 שניות, דונאלד שוקל 125 ק"ג ורץ 40 יארד ב 4.68 שניות. ה 20 ק"ג האלה משמעותיים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 1:26 am 
Hall of Famer

במהלך של יארד אחד, כשיש ארבעה נסיונות? אני אמנם לא מכיר את הגדלים של התאקלים של הבנגלס, אבל ממה שראיתי שהוא עושה לאופנסיב ליין של הבנגלס יש לי הרגשה שזה מהלך עם יותר סיכוי מאשר קווטרבק סניק למשל (שהראמס ניסו ולא הצליחו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 12:40 pm 
Hall of Famer

זה לא עובד ככה בפוטבול. אם מהלך ריצה של דונלד לא נמצא ב - playbook של הקבוצה, אז אתה לא הולך על זה במהלך סופרבול ברגע קריטי.
האם צריך כזה מהלך ב - playbook? לאור התדירות שדברים כאלו קורים, אתה מבין שלא ממש. מדי פעם איזה קבוצה עושה trick play עם שחקן הגנה או אפילו שחקן קו קדמי בהתקפה שמוצב בעמדה שניתן לתפוס בה כדור (לשחקני הקו הקדמי אסור לגעת בכדור כחלק ממהלך התקפי). אבל זה מהלכים שהקבוצה עובדת עליהם ומריצה אותם באימונים ולא אלתור כי משחק הריצה לא עובד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 2:58 pm 
Senior

אז אתה רוצה להפעיל אותו כרנינג בק ולא כפול בק, זה משהו קצת אחר
יש סיכוי שהוא יוכל לקחת את הכדור יארד אחד דרך הקו אבל למרות איך שהדברים נראים, זה אחד המהלכים שדורשים יותר אימון ותיאום, שלא לדבר על זה שגם לרוץ עם הכדור בצורה בטוחה זה משהו שמתאמנים עליו. למרות האופי הסטטי של המפגש בין הקווים, יש שם לא מעט פעילות.
אני לא אומר שזה לא יכול לעבוד אבל זה דורש אימון כמו שכתב עמוס
בנוסף, ברגע שאתה משלב שחקן הגנה במערך התקפי אתה מושך תשומת לב, הפתעה לא תהיה כאן.

אני מודה שאני חושב לפעמים שהיה עדיף אם לא הייתה הפרדה בין קבוצות הגנה להתקפה ושכל שחקן ישחק גם וגם. מעניין איך המשחק היה נראה אז (ואם זה בכלל אפשרי מבחינת העומסים וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 17, 2022 10:23 am 
Hall of Famer

שאלה לי ואולי מישהו שמבין יותר הפוטבול ממני יכול לענות
אני מסתכל על טריק פלייס, (רובן מסירות שניות של מישהו שהוא לא הק'ב) ותוהה
למה קבוצות לא משחקות בליינים של שני מוסרים מעולים, . קבוצה שתעשה את זה יכולה יחסית לוותר על רצים טובים מדי (בשביל שהכסף יעבוד), להשקיע ברסיברים ולבלבל את ההגנה פעם אחר פעם
מה אני מפספס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 17, 2022 10:30 am 
Hall of Famer

אתה מפספס את התפקיד החשוב של רנינג בק בלקלוט את הבליץ ההגנתי ולחסום את שחקן ההגנה. כלומר אתה יכול להקריב קיו.בי לתפקיד הזה. הסיכוי שהוא ישרוד, או שהקיו.בי שאמור למסור ישרוד את שחקן ההגנה שיתגבר בקלות על הקיו.בי השני לא גדול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: קרטמן ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: