סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 5:12 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
זו עוד פעם השטות הזו כאילו ווסטברוק הוא רק סטטיסטיקות ולא תורם כלום לנצחונות של הקבוצה.
כן, הסטטיסטיקות שלו מנופחות וכן, הוא התאמה נוראית ללייקרס ותורם להם הרבה פחות משהשחקנים הגדולים באמת תורמים לקבוצה שלהם, אבל התרומה שלו לוויזארדס הייתה אדירה - אין בליגה 20 שחקנים שהיו נותנים לוויזארדס של העונה שעברה - בלי דינווידי, קוזמה, KCP, הארל וקיספרט - את כמות הנצחונות שווסטברוק הביא להם, בעיקר לא בחצי השני של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 5:18 pm 
Hall of Famer

זה ת'רד שאמור להתמקד בדני ובתרומה שלו (שכרגע די הולכת ומתקבעת על בינוניות מהספסל)..
אולי עדיף לדבר על וושינגטון ו-ווסטברוק בת'רד ייעודי.

המצב של וושינגטון בכל מקרה רע. הם קבוצת אמצע טבלה עם מעט מאוד כישרונות צעירים מבטיחים (שלא לומר 0 כוכבים עתידיים).
לא נראה שהם יודעים מה הם רוצים בעצמם חוץ מלהגיע לפלייאוף.
ביל רוצה לקבל המוןןןן כסף, וושינגטון לא רוצה להפסיד אותו והטרייד הוא באיחור של שנתיים-שלוש כבר.

* החוזה של דינווידי הוא כמובן לא חלק מהסיפור. הם היו יכולים להחתים רכז מצוין על חוזה מעולה באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 5:41 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
הרבה יותר גמישים זה למתוח את המציאות.
קודם כל, אי אפשר לנתק את החוזה של דינווידי מהטרייד על ווסטברוק. ביחד עם קוזמה וקק"פ השלושה מורידים 45 מיליון מתקרת השכר בעונה הבאה.
ווסטברוק מסיים את החוזה שלו העונה עם אופציית של...47 מיליון לעונה הבאה. אם לוקחים תסריט שווסטברוק מחליט לוותר על אופציית השחקן בשביל חוזה ארוך טווח אחד אחרון (לא יודע כמה תסריט משמעותי, אבל אפשרי), אז וושינגטון איבדו גמישות. אבל גם אם ווסטברוק היה מפעיל את אופציית השחקן, הגמישות לא הייתה כל כך יותר גדולה. כלומר יותר קל להעביר שחקן בשנה האחרונה של החוזה שלו כשהחוזה הוא על 16-18 מיליון מאשר אחד שעל 47 מיליון, אבל זה כבר לא הבדל עצום, למעט טריידים הוויזארדס גם ככה תקועים מבחינת התקרה. הדאון סייד לכך שיותר קל להעביר את החוזים הבודדים הוא שיותר קשה להשיג תמורה משמעותית. זאת אומרת, החוזים הקטנים הללו הרבה יותר משמעותיים אם אתה רוצה לפרק בשביל בניה מחדש ואז האופציות שלך גדולות יותר. אבל אם אתה פשוט מנסה להשתפר, כנראה שהחוזים הללו לא יביאו אותך רחוק.

אם הוויזארדס רוצים להתחיל לבנות מחדש, אז הם צריכים להתחיל בחוזה של ביל ובטרייד דדליין הנוכחי. בקיץ לביל יש אופציית שחקן. אם הוא יפעיל אותה, אז שוב פעם הוא המטרה לטרייד עתידי הרבה יותר מאשר קוזמה או קק"פ ואם הוא לא יפעיל אותה, אז הוויזארדס יילכו לפרוייקט בניה מחדש ואז דווקא הטרייד הזה לא ממש עזר. יש מצב שעדיף היה להישאר עם ווסטברוק שבמקרה כזה לא היה מפעיל את אופציית השחקן והוויזארדס היו מתחילים את פגרת 22/23 עם פחות 80 מיליון דולרים בחוזים.

בקיצר, אני חושב שבכל קנה מידה הטרייד על ווסטברוק לא ממש שינה את המחט לגבי המצב של הוויזארדס.

סטריאני - עזוב תמונת פלייאוף, תסתכל על מאזן. כרגע עם אותם שחקנים צעירים וטובים (מי מהם?) הם בדרך למאזן פחות טוב מאשר עם השחקן הכי פחות יעיל בליגה. ואם הליגה לא אותה ליגה וכל שאר הקבוצות עשו שינויים כל כך טובים שהפכו אותם ליותר טובים מהוויזארדס, לא עדיף להישאר לעוד שנה אחת עד תום החוזה של השחקן הכי פחות יעיל בליגה, להיות גרוע (כי הרי זה הסאבטקסט של ההודעה אני מניח) ולבחור גבוה בדראפט?

דבר ראשון: הרבה יותר קל להעביר מספר שחקנים טובים על חוזה קטן מאשר "כוכב" מזדקן על חוזה עצום. הלייקרס היו מחר מעבירים את ווסטבריק אם היה ניתן. את קוזמה, הראל ו KCP אפשר למצוא 10 קבוצות שהיו רוצות.

דבר שני, להשוות מאזנים באמצע העונה במיוחד זה לא חכם. בסוף המאזן שלהם יהיה די דומה, ודי ברור שלא שזה לא הזיז את המחט כי כמה פעמים זה קורה? אבל הסיפור לא הסתיים. הם יכולים וכנראה יעשו טריידים נוספים. על קוזמה הם יכולים בקלות לקבל בחירת סיבוב ראשון למשל. משער שגם על KCP.

דבר שלישי, ווסטבריק עובר קבוצה כל שנה כי הוא שחקן לא טוב שלא תורם לנצחונות. שוב , אם היה טוב היית שומע שפילי או קבוצה אחרת רוצה אותו. זה לא המצב. המזרח אשתקד היה הרבה יותר חלש והם בסוף הצליחו להכנס. ביל נתן עונת שיא והעונה עונה ממש גרועה. לא ניתן להשוות עונה מול עונה ורק להסתכל על שחקן אחד. זה יותר משחקן אחד. שוב מבחן המציאות -יש אפס קונים לווטסבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 7:19 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
קודם כל, אי אפשר לנתק את החוזה של דינווידי מהטרייד על ווסטברוק.

למה אי אפשר לנתק? הדיון כאן הוא בטרייד ולא מה שבא אחריו. אם אתה קושר את הטרייד על ווסטברוק בהחתמת דינווידי, אתה בעצם אומר שאי אפשר לתמוך במהלך אחד של טומי שפרד מבלי לעמוד מאחורי כל מהלכיו, לפני ואחרי.
אני גם לא חושב שהחוזה של דינווידי כזה גרוע - ההתאמה לביל התגלתה כגרועה. הוא נותן עונה טובה יחסית לשחקן שחזר מפציעה קשה ושנה שלמה בחוץ. שנה הבאה עשוי להיראות טוב יותר, והיא תהיה שנה 2 מתוך 3 בחוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 9:44 pm 
Hall of Famer

קוזמה ממש אדיר, 8.8 ריבאונדים זה ממש מרשים, וגם בקלאץ' הוא מתפקד מצוין לא אחת

ביל השנה חלש ביחס לעצמו ברמה ממש תמוהה:
23.2 נקודות בממוצע (אחרי 2 עונות של 30 פלוס)
30% לשלוש (כאשר באף עונה בקריירה לא ירד מ-35%)

האבסורד הוא שבניגוד לבערך כל קבוצה אחרת, אין להם אפילו צעיר אחד שהוא באמת מעניין
החוזים הכי ארוכים שלהם הם הנוראי של ברטנס והסביר של גאפורד (שגם כן לא ממש פרץ השנה, כמו שהיה אולי ניתן לחשוב שיקרה) - מה כבר אפשר לעשות עם זה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 30, 2022 10:51 pm 
Hall of Famer

למרות הטרייד המוצלח מאוד (בעיניי) עם הלייקרס על ווסטברוק והמיני תגלית של גאפורד, שפרד עושה עבודה די גרועה עד כה.
החוזה הנוראי של ברטנס, הבחירות נטולות האפסייד בדראפט, האסטרטגיה הלא ברורה...

לגבי הסופר מקס, מה שקרה עם וול, קרה שוב עם לילארד,
גם אם בצורה פחות חמורה (וול הוא שחקן פחות טוב באופן משמעותי וכאמור גם נטול קליעה).

אתה צריך כללים כדי להימנע מלעשות טעויות.
אכן קשה לבוא בטענות לפורטלנד על החוזה הזה
ובאותו רגע אם היו שולחים אותו בטרייד, כולם היו באים אליהם בטענות
אבל הם בחרו ללכת על זה - כמו שוושינגטון בחרו ללכת עם וול - ולדעתי שתי הקבוצות עשו טעות.
אם אתה רוצה לקחת אליפות ואתה לא כבר קונטנדרית, אתה לא יכול להרשות לעצמך ששחקן אחד שהוא לא סופרסטאר (ארגיובלי טופ5 בליגה) יתפוס כל כך הרבה מהקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 12:02 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
קודם כל, אי אפשר לנתק את החוזה של דינווידי מהטרייד על ווסטברוק.

למה אי אפשר לנתק? הדיון כאן הוא בטרייד ולא מה שבא אחריו. אם אתה קושר את הטרייד על ווסטברוק בהחתמת דינווידי, אתה בעצם אומר שאי אפשר לתמוך במהלך אחד של טומי שפרד מבלי לעמוד מאחורי כל מהלכיו, לפני ואחרי.
אני גם לא חושב שהחוזה של דינווידי כזה גרוע - ההתאמה לביל התגלתה כגרועה. הוא נותן עונה טובה יחסית לשחקן שחזר מפציעה קשה ושנה שלמה בחוץ. שנה הבאה עשוי להיראות טוב יותר, והיא תהיה שנה 2 מתוך 3 בחוזה שלו.

הכוונה הייתה שאם מדברים על מצב החוזים של וושינגטון, אז אי אפשר לנתק את ההחתמה של דיניווידי, כי היא באה לענות על צורך שנוצר כתוצאה מהחוזה של ווסטברוק. ללא העסקה, הוויזארדס לא היו יכולים להחתים את השחקן וה-18 מיליון שלו עד 2024 לא היו על הפיירול שלהם. אני לא הבעתי שום דיעה על האם החוזה של דינווידי גרוע או לא, אלא רק על כך שהוא קיים בשל העובדה שהוויזארדס העבירו את ווסטברוק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 9:33 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
הוויזארדס צריכים להעביר את ביל למרבה במחיר ולבנות מחדש. ביל בסה"כ הוא סקורר נחמד ולא יעיל במיוחד שלא עושה הגנה והדבר הכי רחוק ממנהיג שיש.
הם יכולים גם לקבל תמורה יפה על קוזמה שנותן עונה מצוינת, הארל וקק"פ שבטוח תימצאנה הקונטנדריות שישמחו להיעזר בכישוריהם וניסיונם.

ביל דווקא סקורר בהחלט יעיל כשיש לידו רכז, בשנה שעברה ליד ווסטברוק הוא נתן 31.3 נק' למשחק עם 48.5% מהשדה וכמעט 90% מהקו, אי אפשר לבקש הרבה יותר מזה. העונה, כשאין לידו רכז נורמלי והוא בעונה די חלשה, הוא עדיין קולע 23 נק' ב-45% מהשדה ו-83% מהקו, זה לא מדהים, אבל זה עדיין לא רע בכלל. אני כן מסכים שההגנה שלו לא טובה והוא לא ממש מנהיג, אבל שים אותו ליד רכז נורמלי והוא אחד הסקוררים הכי טובים ביקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 10:06 am 
מנהל פורום

לא מדבריםעל זה מספיק אבל דינווידי אכזבה עד עכשיו
ציפיתי ליותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 31, 2022 11:03 am 
Junior

uriel17 כתב:
לא מדבריםעל זה מספיק אבל דינווידי אכזבה עד עכשיו
ציפיתי ליותר

כשמסתכלים על ההיסטוריה של דינווידי אז לא בטוח שהוא אכזבה.
כאילו אולי אכזבה שהוא לא השתפר, אבל ההיסטוריה שלו לא הייתה כזאת מרשימה עד כה.

הייתה לו עונה אחת לא רעה שבה הוא קלע 20.6 למשחק בתוספת 6.8 אס' בברוקלין ביעילות די נמוכה (47.6% EFG שזה במחוזות הווסטברוק) ועוד עונה 2 עונות סבירות שם וזהו פחות או יותר.
הוא הראה פונטנציאל אבל שחקן בן 28 צריך להראות יותר קבלות מפונציאל כבר, ככה שאני לא חושב שזה ממש אכזבה כמו המשך יחסית סטנדרטי של בקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 01, 2022 11:11 pm 
Junior

shmueliki כתב:
האבסורד הוא שבניגוד לבערך כל קבוצה אחרת, אין להם אפילו צעיר אחד שהוא באמת מעניין

אבדיה קוזמה וגאפורד לא נחשבים? מחר הייתי לוקח אותם ליוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 9:30 am 
מנהל פורום

קוזמה לא צעיר. גם לא מעניין, אבל בעיקר לא צעיר. כאילו, במונחי כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 12:07 pm 
Junior

rony כתב:
sir charles כתב:
הוויזארדס צריכים להעביר את ביל למרבה במחיר ולבנות מחדש. ביל בסה"כ הוא סקורר נחמד ולא יעיל במיוחד שלא עושה הגנה והדבר הכי רחוק ממנהיג שיש.
הם יכולים גם לקבל תמורה יפה על קוזמה שנותן עונה מצוינת, הארל וקק"פ שבטוח תימצאנה הקונטנדריות שישמחו להיעזר בכישוריהם וניסיונם.

ביל דווקא סקורר בהחלט יעיל כשיש לידו רכז, בשנה שעברה ליד ווסטברוק הוא נתן 31.3 נק' למשחק עם 48.5% מהשדה וכמעט 90% מהקו, אי אפשר לבקש הרבה יותר מזה. העונה, כשאין לידו רכז נורמלי והוא בעונה די חלשה, הוא עדיין קולע 23 נק' ב-45% מהשדה ו-83% מהקו, זה לא מדהים, אבל זה עדיין לא רע בכלל. אני כן מסכים שההגנה שלו לא טובה והוא לא ממש מנהיג, אבל שים אותו ליד רכז נורמלי והוא אחד הסקוררים הכי טובים ביקום.

אין שום קשר בין הנוכחות של ווסטברוק לתוצרת של ביל.
ביל הוא סקורר יעיל נקודה. את רוב הנקודות שלו הוא עושה מבידודים והוא בכלל לא צריך נוכחות של רכז לידו. עונה לפני שווסטברוק הגיע אני אפילו לא יודע להגדיר מי היה הרכז שם (איש סמית? אייזיאה תומאס?), מה שלא הפריע לביל לתפור למעלה מ-30 למשחק באחוזים טובים.
זה גם לא שווסטברוק הוא מנהל משחק טוב. הוא פשוט מושך אש וזה מפנה אחרים.

העונה ביל פשוט נמצא בסלאמפ. יכול להיות שיש כאן אלמנט מנטלי ויכול להיות שזו פשוט עונה רעה.
לא חושב שזה קשור להימצאות של רכז טוב לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 12:41 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
shmueliki כתב:

אבדיה קוזמה וגאפורד לא נחשבים? מחר הייתי לוקח אותם ליוטה.

בדיוק, הם מתאימים ליוטה כתוספת לכוכבים שכבר יש שם.
אבל אין לחבר'ה החביבים האלו (אבדיה וגאפורד ואפשר להוסיף גם את קיספרט) אפסייד של כוכבים ולכן הם לא ממש מעניינים לקבוצה במצב של וושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 1:51 pm 
Junior

יש רק שלושה שחקנים מעניינים בקבוצה הזו - ביל, הארל וקוזמה.
כל השאר זה רמות שונות של פילרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 3:13 pm 
Sophomore

KCP הוא אחד ה-3&D הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 3:16 pm 
Hall of Famer

באמת? בעיני הוא שיא הבינוניות מינוס. הוא שחקן הגנה די טוב, לא מדהים. שלשות הוא בסדר. רק בעונה שעברה הוא חצה את ה - 40% מהשלוש. העונה הוא על 37.3% שזה בסדר, אבל לא מדהים, לשחקן שכל השלשות שלו הן שלשות אחרי הנעת כדור.
איזה עוד D&3 יש בליגה? ברידג'ס של הסאנס. הייתי אומר גם ברידג'ס של ההורנטס, אבל יש מצב שהוא כבר יותר מכך. מי עוד?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 3:21 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:

מעניינים מאיזו בחינה?
כשחקנים או כנכסים?

כשחקנים - יש שם שחקנים משלימים חביבים.
כנכסים - נדמה לי שלא שווים יותר מדי. הראל על חוזה נגמר ויש סיכוי סביר שוושינגטון תאבד אותו בלי תמורה (או כמעט ללא תמורה).
גם ביל על חוזה נגמר כך שיקבלו ערך עליו רק בתצורה של sign and trade (סימונס נגיד או אסופה של בחירות דראפט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 3:27 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
KCP הוא אחד ה-3&D הטובים בליגה.

מה זה אומר בכלל?
הוא מתחת לממוצע בעמדה שלו.
יכול להתאים לקבוצה עם חמישיה מצוינת שצריכה מישהו שיעשה קצת הגנה
אבל זה בטח לא המצב בוושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 4:11 pm 
Junior

Att כתב:
הוקיץ' כתב:

מעניינים מאיזו בחינה?
כשחקנים או כנכסים?

כנכסים - נדמה לי שלא שווים יותר מדי. הראל על חוזה נגמר ויש סיכוי סביר שוושינגטון תאבד אותו בלי תמורה (או כמעט ללא תמורה).
גם ביל על חוזה נגמר כך שיקבלו ערך עליו רק בתצורה של sign and trade (סימונס נגיד או אסופה של בחירות דראפט).

כשחקנים. ה-NBA של היום מושפע הרבה יותר מערכם של שחקנים כנכסים מאשר מיכולות הכדורסל שלהם, אבל אני חייב להודות שזה הרבה פחות מעניין אותי.
אם מדברים על יכולות כדורסל נטו, רק ביל, קוזמה והארל יכולים לתת ערך מוסף אמיתי לקבוצה טובה. להאצ'ימורה יש פוטנציאל כזה אבל גרף השיפור לא משביע רצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 4:15 pm 
Hall of Famer

נובמת. דני גרין שנים התפרנס מזה וגם KCP נחשב לאחד הטובים בליגה בתפקיד הזה והיה השלישי הכי טוב באליפות מיקי מאוס.
אם אתה צריך ווינג שיוצר, זה לא הוא (למרות שיש לו הורדת כדור טובה יותר מדני גרין למשל). אם אתה צריך הגנה טובה ושלשות זה הוא. לברון היה מת לקבל אותו חזרה במקום ברדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 4:44 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
Att כתב:
הוקיץ' כתב:

מעניינים מאיזו בחינה?
כשחקנים או כנכסים?

כשחקנים. ה-NBA של היום מושפע הרבה יותר מערכם של שחקנים כנכסים מאשר מיכולות הכדורסל שלהם, אבל אני חייב להודות שזה הרבה פחות מעניין אותי.
אם מדברים על יכולות כדורסל נטו, רק ביל, קוזמה והארל יכולים לתת ערך מוסף אמיתי לקבוצה טובה. להאצ'ימורה יש פוטנציאל כזה אבל גרף השיפור לא משביע רצון.

גאפורד לדעתך לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 5:27 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
באמת? בעיני הוא שיא הבינוניות מינוס. הוא שחקן הגנה די טוב, לא מדהים. שלשות הוא בסדר. רק בעונה שעברה הוא חצה את ה - 40% מהשלוש. העונה הוא על 37.3% שזה בסדר, אבל לא מדהים, לשחקן שכל השלשות שלו הן שלשות אחרי הנעת כדור.
איזה עוד D&3 יש בליגה? ברידג'ס של הסאנס. הייתי אומר גם ברידג'ס של ההורנטס, אבל יש מצב שהוא כבר יותר מכך. מי עוד?

הוא היה מצוין באליפות של הלייקרס, אולי השחקן השלישי הכי טוב שלהם בפלייאוף ההוא, אבל אני מניח שלרוב הקבוצות שאין בהן לברון תצטרך 3 שחקנים יותר טובים ממנו כדי להיות קונטנדר.
הוא אולי לא קלע השלשות הכי יציב וטוב והוא שומר מצוין אבל לא מדהים, אבל הוא נותן בהתקפה קצת יותר מאשר 3, שזה יתרון על חלק מה3&D האחרים.
בעיני שחקן עם הרבה ערך שיכול לתת המון להרבה קבוצות.

בטופ של ה3&D בליגה הייתי שם את קליי תומפסון בשיאו (שהוא כנראה יותר מזה כי התפקיד שלו בהתקפה הוא מעבר לריווח באמצעות הקליעה), אחר-כך חבר'ה כמו מיקל ברידג'ס (ולסאנס יש עוד כאלו - קאם ג'ונסון טוב, ג'יי קראודר די הפך לכזה), האנטר של אטלנטה הוא קצת כזה, פי ג'יי טאקר, הגרסא הנוכחית של ניקולה באטום היא בעיקר של 3&D והוא עושה את זה אחלה, קובינגטון הוא בעיני די אוברייטד אבל הוא השחקן הזה שכל קבוצה מרגישה שהיא צריכה ובגלל זה עובר בטרייד פעם בשנה. בדאלאס יש את דוריאן פיני-סמית כגרסא עם קצת פחות קליעה ואת רג'י בולוק כגרסא קצת פחות הגנתית (אבל עדיין אחלה שומר) ויש גם חבר'ה זקנים שכבר עושים את זה פחות טוב אבל עדיין יש להם ביקוש בליגה כמו דני גרין ו-ווס מתיוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 6:53 pm 
Junior

Att כתב:
הוקיץ' כתב:
Att כתב:
הוקיץ' כתב:

מעניינים מאיזו בחינה?
כשחקנים או כנכסים?

גאפורד לדעתך לא?

גאפורד הראה פוטנציאל בעונה שעברה והוא מסוג השחקנים שהרבה קבוצות רוצות, אבל בשורה התחתונה הוא לא התרומם העונה כמו שחשבתי.
בסדר, לא יותר.

לגבי הדיון על KCP, אני גם חושב שהוא שיא הבינוניות. בעיני הוא לא נותן את הערך המוסף לקונטנדריות כמו שדני גרין ופי. ג'יי טאקר נניח יכולים לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 02, 2022 11:53 pm 
Hall of Famer

דני גרין ב2022? כי הוא די גמור וירד לספסל.
פופ היום יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 130 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: