סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פברואר 3 באנ בי איי
הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 7:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אוקלהומה מנצחת בהארכה את דלאס, לוקה מחטיא זריקת ניצחון פוטנציאלית, דורט 14 נק רק בהארכה, ו30 בערך במשחק כולו
דלאס 11 נק בהארכה שזה קצת פחות מדורט בהארכה.
דמגוגיה, דמגוגיה, אבל מה לא עושים כדי להלל את דורט.
טרנס מאן הרכז שמאוד הרשים בטרום ובווגאס 29 נק. אבל היה יותר סקנד מאשר רכז. גידי, היה הרכז האמיתי. 10 אסיסטים, אסיסטים על באמת, לא מסירות סתמיות שנגמרות בסל.
לשגא יש ציפורן חודרנית תורנית שמגיעה בכל פעם שיש לאוקלהומה יותר מידי נצחונות.

עוד קבוצה צעירה, אבל מנהלת את הרוטציה ואת הבניה, הרבה פחות טוב מאוקלהומה, יוסטון, מנצחת ביוסטון את קליבלנד. גרין היה בסדר, פורטר ג'וניור שיחק וכמעט לא איבד, וזאת ברכה גדולה לסגל הזה. אבל אם יש מישהו שרוצה אותו עד הדד ליין, אני נותן תמורת בחירת סיבוב שני.
מובלי זה שחקן נפלא, אין דבר שהוא לא עושה טוב. מוסר, קולע, שומר, חוסם, ריבאונד. ט"ד הבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פברואר 3 באנ בי איי
הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 8:08 am 
Hall of Famer

דזמונד ביין מראה לכולם מה זו מחויבות אמיתית: ב-2/2/22 הוא מסר 2 אס', חסם פעמיים, חטף פעמיים, איבד פעמיים, עשה 2 עבירות וקלע ב-22.2% מהשדה, כל זה בזמן שהוא לובש את המספר 22 על הגופיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 9:49 am 
מנהל פורום

לא לחינם לאביו הרוחני קוראים דזמונד טו טו (שתיים שתיים)

ברוקלין שוב הפסידה, 74 דקות משותפות להארדן וארווינג 18 נק' הניבו הדקות הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 10:04 am 
Senior

וכשאוריאל אומר 18 נק' הוא לא מתכוון ל18 נק' כ"א, לא משותפות.
הארדן רק עם 4 נק' ב37 דקות זה כנראה הכי מעט פר דקה מאז עונת הרוקי שלו.
קיירי עם סטטיסטיקות טובות מאז שהצטרף לנטס העונה ולהגנתו ייאמר שהוא הצטרף סמוך לפציעה של דוראנט, אבל כאן נגמרת ההגנה עליו בערך כי מאז שהוא הצטרף הם לא מפסיקים להפסיד, כולל בארבעת המשחקים האחרונים שלו.
האיש פשוט לא משפר כל-כך את הקבוצות שלו.

עוד שבוע לדד-ליין והליגה מרגישה פתוחה למדי, הרבה קבוצות צריכות להרגיש שזו ההזדמנות שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 11:08 am 
Junior

נראה שהירידה של הארדן (שנמשכת כבר עונה וחצי) היא בעיקר מנטאלית וגם זו הפיזית (הבנאדם נראה במשקל עודף לא קטן) נראית תוצאה של בעיה מנטאלית.

זה התחיל כבר ביוסטון בעונה שעברה כשהיה ברור שהארדן לא רוצה להיות שם (ולראיה 8 משחקים בלבד) והמשיך באותה צורה בדיוק בברוקלין. עונה שעברה הוא ירד ב10 נקודות בממוצע (גם בשמונת המשחקים ביוסטון) מהעונה שקדמה לה והציג את המספרים הכי נמוכים שלו מאז שהוא עזב את OKC.
העונה זה בכלל נראה רע, הוא אומנם קולע 22.9 למשחק שזה סביר אבל בהתחשב בזה שבתקופתו ביוסטון הוא קלע 29.6 למשחק (כשהיא היה בעונות האחרונות שם) זו ירידה חדה. ירידה חדה לא פחות אפשר לראות גם ביעילות שלו, 49.1% EFG זה הכי נמוך שלו מאז עונות הרוקי ונמוך בסדר גודל של 5% מהעונות האחרונות שלו ביוסטון.
הארדן נראה רע העונה, גם פיזית (משקל עודף) ובעיקר נראה חסר חשק. אני לא מאמין שהירידה שלו קשורה לפציעה או אפילו לסגנון משחק, זה נראה שהארדן לא הצליח לצאת מהסטייט אוף מיינד של תחילת עונה שעברה ביוסטון.

אם הארדן לא יחזור לעצמו אני לא רואה את ברוקלין מגיעה רחוק מדי. קיירי גם שחקן שלא מספק נצחונות וגם לרוב לא זמין בפלייאוף, דוראנט שחקן על אבל לבד הוא לא יספיק ואם הארדן לא יחזור לעצמו זה ייגמר רע ומוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 11:43 am 
מנהל פורום

העניין הוא שהארדן ודוראנט לא חברים למשחק
הם מבודדים כמעט לגמרי אחד מהשני
אתה לא מרגיש שיש שני כוכבים שמשחקים יחד
אלא בכל התקפה כוכב אחר משחק
האסיסטים היפים של הארדן בנטס הולכים לרוקים ושאר שחקנים זוטרים, הרגל מימי יוסטון כנראה

אם לא יקרה נס, וברוקלין איכשהו לוקחת אליפות (אפילו אליפות הקונפרנס) זהו צריך לפרק את החבילה ולסדר מחדש את העניינים שם
הארדן על סימונס, קיירי על בחירות ולנסות להוציא משהו מהיכולת של דוראנט לפני שהיא דועכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 11:54 am 
Junior

הנקודה היא שהארדן יודע לשחק עם עוד כוכב, הוא פשוט נראה כבד מאוד ומאוד לא חד. לצורך העניין האחוז שלו מ2 העונה הוא 47.8% כשבעונה עם ווסטברוק ביוסטון הוא היה עם 55.6%. עבור שחקן שרוב מוחלט מהזריקות שלו ל2 הן מתוך הצבע, זו ירידה קשה שבעיקר מרגישה כמו חוסר חדות ואולי פגיעה במהירות. אני לא מאמין שזה מ"זקנה" כמו שזה ממשקל עודף וכושר משחק נמוך.

בעונה המלאה האחרונה ביוסטון הוא הצליח להביא את עצמו לידי ביטוי גם ליד שחקן כמו ווסטברוק שצריך הרבה את הכדור ביד ולא מאיים מה3 וגם דוראנט הראה יכולת להשתלב לא רע (אם כי לא אידיאלי) ליד שחקנים שצריכים את הכדור ביד כמו סטף, קליי וגרין.
אני לגמרי מסכים איתך שהשילוב בינהם לא עובד בצורה הרמונית, אפילו לא מתקרב קצת לזה, אבל לתחושתי הבעיה היא הרבה יותר מנטאלית מטכנית. שניהם שחקנים שיודעים לחלוק את הבמה עם עוד שחקנים דומיננטים, זה פשוט לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 11:58 am 
Junior

uriel17 כתב:
אם לא יקרה נס, וברוקלין איכשהו לוקחת אליפות (אפילו אליפות הקונפרנס) זהו צריך לפרק את החבילה ולסדר מחדש את העניינים שם
הארדן על סימונס, קיירי על בחירות ולנסות להוציא משהו מהיכולת של דוראנט לפני שהיא דועכת

אם כבר לפרק את החבילה עדיף ללכת לקצוות - אם אתה משאיר את דוראנט (לא בטוח שיסכים ללא קיירי) אתה צריך להביא שחקנים של כאן ועכשיו, לא בחירות. אם אתה הולך לבנייה עתידית אז תנסה גם את דוראנט להעביר תמורת בחירות / שחקנים צעירים. יש לו ערך עצום, כמעט כל קבוצה שתקבל אותו תוכל להפוך לקונטנדרית, אז אפשר בקלות לקבל חבילה עם אטרקטיביות עתידית טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 12:06 pm 
Senior

דוראנט לפני רגע כמעט הגיע לגמר הNBA כשהארדן עוד במצב גופני גרוע בהרבה לידו ובלי קיירי, מן הסתם אין להם שום סיבה לעבור לריבילד.
אני גם חושב ששיתוף פעולה בולט לעין בין שני הכוכבים הוא קצת אוברייטד - יוסטון הגיעו רחוק מאוד עם משחק שמבוסס כולו על בידודים של הארדן וכריס פול, ודוראנט עוד יותר טוב בזה מפול, וגם לקיירי הסגנון הזה של תור-תור לא בערך יותר גרוע מאשר כדורסל שאמור להיות בנוי על מהלכים סופר מורכבים והנעת כדור בלתי פוסקת.
יש לנטס את השלישייה הכי מוכשרת אולי בהיסטוריה לסוג המשחק הזה, זה לא כזה נורא אם זה מה שהם ישחקו, אפילו שהתוצאות כרגע - כששלושתם לא משחקים ביחד אף פעם - לא ממש מרשימות בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 12:17 pm 
Junior

stavs כתב:
יש לנטס את השלישייה הכי מוכשרת אולי בהיסטוריה לסוג המשחק הזה, זה לא כזה נורא אם זה מה שהם ישחקו, אפילו שהתוצאות כרגע - כששלושתם לא משחקים ביחד אף פעם - לא ממש מרשימות בלשון המעטה.

מצטער על הניטפוק אבל אני חושב שלברון-וויד-בוש היו יותר מוכשרים ולטעמי גם דוראנט-סטף-קליי.
זה בעיקר נובע מזה שאני לא מאוד תופס מקיירי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 12:20 pm 
Senior

אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב (או שכן, אבל אתה עדיין חולק עליי), התכוונתי שזו השלישייה הכי מוכשרת לסוג המשחק הזה בדגש על ההתאמה של שלושתם לכדורסל מבוסס בידודים.
אני לא בטוח שזו אכן השלישייה שהכי מתאימה לזה אי פעם, אבל אני חושב שבהחלט יש להם קייס - מה שלא הייתי אומר עליהם בהקשר של כדורסל נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 1:16 pm 
Junior

הסברת את עצמך טוב, הבעיה הייתה בהבנת הנקרא שלי :)
אכן הם כנראה שלישיית הבידודים הטובה אי פעם אבל אנחנו יודעים ששלושתם שיחקו עם שחקנים דומיננטיים לידם ( ווסטברוק, קרי ולברון) והצליחו להיות אפקטיבים, ככה חוסר ההצלחה שלהם להיות אפקטיבים כשהם משחקים ביחד די מפתיע (בקיצור כן, מסכים איתך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 1:46 pm 
Junior

stavs כתב:
דוראנט לפני רגע כמעט הגיע לגמר הNBA כשהארדן עוד במצב גופני גרוע בהרבה לידו ובלי קיירי, מן הסתם אין להם שום סיבה לעבור לריבילד.

בשורה התחתונה זו קבוצה שנבנתה לנצח כאן ועכשיו, ולנצח זה אליפות. בשנה הראשונה דוראנט היה פצוע, בשנייה הם עפו בסיבוב השני, ואם השנה הם לא יגיעו לפחות לגמר (בעיקר עם התוספת של הארדן) יש מצב שהפרוייקט יתפרק, לדוג' שהארדן ידרוש טרייד. ואז הם יצטרכו להחליט האם עוברים לריבילד או ממשיכים לנסות לנצח כאן ועכשיו. העניין הוא שהערך של דוראנט עצום בשנתיים הקרובות, ואם אתה לא מגיע לגמר אתה זורק את הערך הזה לפח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 1:46 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
uriel17 כתב:

אם כבר לפרק את החבילה עדיף ללכת לקצוות - אם אתה משאיר את דוראנט (לא בטוח שיסכים ללא קיירי) אתה צריך להביא שחקנים של כאן ועכשיו, לא בחירות. אם אתה הולך לבנייה עתידית אז תנסה גם את דוראנט להעביר תמורת בחירות / שחקנים צעירים. יש לו ערך עצום, כמעט כל קבוצה שתקבל אותו תוכל להפוך לקונטנדרית, אז אפשר בקלות לקבל חבילה עם אטרקטיביות עתידית טובה

סימונס זה כאן ועכשיו
על קיירי אני פשוט לא מאמין שמישהו ייתן משהו חוזה מחוזה נגמר ושמן (ג'ון וול אולי) שלא שווה כלום, אבל אתה יודע מה אם צריך להשאיר את קיירי בשביל שדוראנט ישאר, יאללה שיהיה
סימונס יכול להיות התאמה טובה ליד דוראנט
אגב יכול להיות שהארדן רוצה מורי ולכן מדשדש בברוקלין כי בא לו פילי ומורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 2:17 pm 
Senior

דניאל כתב:
stavs כתב:

בשורה התחתונה זו קבוצה שנבנתה לנצח כאן ועכשיו, ולנצח זה אליפות. בשנה הראשונה דוראנט היה פצוע, בשנייה הם עפו בסיבוב השני, ואם השנה הם לא יגיעו לפחות לגמר (בעיקר עם התוספת של הארדן) יש מצב שהפרוייקט יתפרק, לדוג' שהארדן ידרוש טרייד. ואז הם יצטרכו להחליט האם עוברים לריבילד או ממשיכים לנסות לנצח כאן ועכשיו. העניין הוא שהערך של דוראנט עצום בשנתיים הקרובות, ואם אתה לא מגיע לגמר אתה זורק את הערך הזה לפח

העניין הוא שהסיכוי שלהם להגיע לגמר הוא משמעותית יותר גדול בעוד שנתיים נוספות של דוראנט, מאשר ב5 שנים של הערך שהם יקבלו על דוראנט בטרייד.
כל הקטע הזה של ריבילד זה בדיוק בשביל התקווה להגיע למצב הזה שיש לך שחקן ברמה שדוראנט, אם אתה מעביר אותו בטרייד, לא משנה תמורת כמה נכסים, רוב הסיכויים שלא תצא מזה עם שחקן כמוהו.
אז את דוראנט לא הייתי מעביר כל עוד הוא לא רוצה לעזוב, את קיירי ו/או הארדן אולי כן, ואני מסכים שאם עושים את זה זה כדי לוודא שלא מבזבזים עוד שנתיים של דוראנט, אבל לדעתי ברוקלין צריכה להתנהל לפי 'איך אני משאירים פה את דוראנט ונותנים לו את הקבוצה הכי טובה סביבו', לרגע לא לחשוב על להיפרד ממנו מיוזמתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 2:34 pm 
Junior

לא אומר ללכת לריבילד, אני רק אומר שאם הפרוייקט ייכשל גם השנה בפלייאוף יהיה קשה להשאיר את כולם. ברור שעדיף לבנות קבוצה כמה שיותר טובה סביב דוראנט, הכל התחיל מזה שלא הייתי מעביר את קיירי תמורת בחירות. אם קיירי או הארדן רוצים/צריכים לעזוב, זה רק תמורת אימפקט מיידי. אבל אם לא (נגיד קיירי על בחירות), כבר עדיף ללחוץ ריסט וללכת לריבילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 4:58 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
נראה שהירידה של הארדן (שנמשכת כבר עונה וחצי) היא בעיקר מנטאלית וגם זו הפיזית (הבנאדם נראה במשקל עודף לא קטן) נראית תוצאה של בעיה מנטאלית.

זה התחיל כבר ביוסטון בעונה שעברה כשהיה ברור שהארדן לא רוצה להיות שם (ולראיה 8 משחקים בלבד) והמשיך באותה צורה בדיוק בברוקלין. עונה שעברה הוא ירד ב10 נקודות בממוצע (גם בשמונת המשחקים ביוסטון) מהעונה שקדמה לה והציג את המספרים הכי נמוכים שלו מאז שהוא עזב את OKC.
העונה זה בכלל נראה רע, הוא אומנם קולע 22.9 למשחק שזה סביר אבל בהתחשב בזה שבתקופתו ביוסטון הוא קלע 29.6 למשחק (כשהיא היה בעונות האחרונות שם) זו ירידה חדה. ירידה חדה לא פחות אפשר לראות גם ביעילות שלו, 49.1% EFG זה הכי נמוך שלו מאז עונות הרוקי ונמוך בסדר גודל של 5% מהעונות האחרונות שלו ביוסטון.
הארדן נראה רע העונה, גם פיזית (משקל עודף) ובעיקר נראה חסר חשק. אני לא מאמין שהירידה שלו קשורה לפציעה או אפילו לסגנון משחק, זה נראה שהארדן לא הצליח לצאת מהסטייט אוף מיינד של תחילת עונה שעברה ביוסטון.

אם הארדן לא יחזור לעצמו אני לא רואה את ברוקלין מגיעה רחוק מדי. קיירי גם שחקן שלא מספק נצחונות וגם לרוב לא זמין בפלייאוף, דוראנט שחקן על אבל לבד הוא לא יספיק ואם הארדן לא יחזור לעצמו זה ייגמר רע ומוקדם.

השמועות על אי שביעות רצון עם קיירי. הוא הגאון שביקש את ווסטבריק במקום פול
האיש אכן שמנמן כעת ומבוגר. 33 עם לא מעט משחקים בקריירה.
שינויי החוקה לא היטיבו איתו. רוב המשחק שלו היה בנוי על פליירינג ויצירת מגע. סוף סוף שינו את החוקים ולכן הוא נשמר יותר פיזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 5:26 pm 
Senior

הקטע עם השריקות לעבירות הוא הרבה פחות עניין משניתן לחשוב - הארדן זורק השנה 8 זריקות עונשין למשחק לעומת 7.3 בעונה שעברה.
זה כן פחות מה10-11 זריקות עונשין למשחק שהיו לו בשנים הגדולות ביוסטון, אבל אז היוסאג' שלו היה הרבה יותר גבוה והוא זרק גם מהשדה הרבה יותר, למעשה אם נסתכל על הFT rate (יחס זריקות עונשין / זריקות מהשדה), הוא עומד העונה כמעט על הממוצע של הקריירה שלו ובערך על הממוצע של 4 העונות שקדמו לעונה הזו.

אז בתחילת העונה היה נדמה שהשופטים מפסיקים לשרוק לו, אבל אז הוא קצת התאים את עצמו והם טיפה הפסיקו להקפיד על ההנחיות החדשות, בפועל הוא ממשיך להגיע לקו בתדירות דומה, פשוט לוקח על עצמו פחות באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], rony ו 73 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה