סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ש' פברואר 05, 2022 11:51 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ברור שביל או מקלום עדיפים, אבל הם לא רלוונטיים.

הנטס מרוויחה רכז צעיר (ובטח עוד נכסים). סימונס משלים בצורה נהדרת את דוראנט, משני צידי המגרש. יכול גם לתגבר את עמדת הסנטר הרעועה של הנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 05, 2022 11:58 pm 
Hall of Famer

דווקא יש סיכוי לא רע שמקולום יעבור בימים הקרובים. הפליקנס ודאלאס מעוניינות.
ביל - וושינגטון כנראה היו מעדיפים לשמור אותו ולהביא כוכב נוסף לצידו אבל אני לא חושב שיש להם את הנכסים כדי להצליח לעשות את זה. הם היו צריכים כבר להעביר אותו מזמן.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' פברואר 06, 2022 12:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 05, 2022 11:59 pm 
Hall of Famer

פילי צריכה להוסיף משהו על הארדן, ולו בכדי לאזן משכורות
אולי סת קארי
על פניו לפחות בדימיון חמישייה עם כוח אש מטורף כמו קיירי/מילס, קארי, האריס ודורנאט לצד סימונס - בהחלט נשמע מעניין
לך תגן מולם במגרש הפתוח

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 2:04 pm 
מנהל פורום

וגם הגנה מצוינת, כי סימונס שומר טוב וגם דוראנט
חשבתי לצעוק "לא לשחרר קארי, כי הוא האיום הרציני היחיד מרחוק" ואז אמרתי לעצמי, תנשום, תבדוק בסטט לפני שאתה מדבר, התברר ש..
שהוא אומנם השלשן המצטיין של פילי 5.6 ניסיונות ב40.6%, אבל לא רחוק מאחריו נמצאים
ניאנג המפתיע לטובה עם 4.9 ניסיונות ב39.7% והכי מפתיע האיש שכבר קברנו והספדנו דני גרין 4.8 ניסיונות ב 38.4 אחוז
בכל אופן, אם אני פילי, אני מנסה להמנע מאיבוד של סת' ובכלל יש לי הרגשה שהם יצטערו שהכניסו את הארדן לארגון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 2:12 pm 
Sophomore

אני כאמור מסכים מאוד עם השורה האחרונה של אוריאל. למעשה, ואני מניח שלא הרבה יסכימו איתי, הייתי מעדיף לקבל חבילה של כמה שחקני רוטציה טובים במקום ללכת על הארדן. אפילו חבילה לא מלהיבה כמו קוזמה-קקפ-הארל עדיפה לטעמי עבור פילי (לוושינגטון, להבדיל, עדיף את הארדן על פני שלושתם יחדיו).

עריכה: שכחתי מדינווידי. איתו במקום קק''פ זו כבר חבילה טובה מאוד לפילי לטעמי. לוושינגטון זו עסקה מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 2:23 pm 
Hall of Famer

אחלה הצעה של עידו
לדעתי עם השלישייה המוצעת הנ"ל (שגם לא מהווה התחייבות כלכלית גדולה קדימה) פילי רצה חזק מאוד לאליפות, ובעיקר חסינה מאוד לפציעות (חוץ משל אמביד...) ועם עומק אדיר

אני מניח שגם אפשר לדוג בנוסף מוושינגטון איזו בחירת סיבוב ראשון ב-2026, ככה כמשהו מתוק בצד

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 3:23 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
הייתי מעדיף לקבל חבילה של כמה שחקני רוטציה טובים במקום ללכת על הארדן. אפילו חבילה לא מלהיבה כמו קוזמה-קקפ-הארל עדיפה לטעמי עבור פילי (לוושינגטון, להבדיל, עדיף את הארדן על פני שלושתם יחדיו).

עריכה: שכחתי מדינווידי. איתו במקום קק''פ זו כבר חבילה טובה מאוד לפילי לטעמי. לוושינגטון זו עסקה מעולה

זו חבילה נוראית לפילי :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 3:39 pm 
Hall of Famer

תגדיר נוראית
והאם עדיף לפילי פשוט להגיע לפלייאוף במצב הנוכחי? שהרי זו אחת האלטרנטיבות
בסוף עונה של אמביד כשיר זו הזדמנות למשהו עבור פילי, לא בהכרח שיהיו להם עוד עונות רבות כאלה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 3:47 pm 
Hall of Famer

ברור מבחינתי שעדיף לפילי להגיע לפלייאוף הנוכחי כמו שהיא.
אני לא מבין איך החבילה הזו משפרת אותם
ותוך כדי, אתה מוותר על הנכס היחיד שיכול להביא לך כוכב נוסף לצד אמביד.
לא סתם פילי מתעקשת לחכות לרגע המתאים.
אחרי בזבוז מרשים של נכסים על כלום, הם חייבים איכשהו להוציא ערך נורמלי על סימונס (באיחור של שנתיים-שלוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 3:52 pm 
Junior

Att כתב:
מעניין איך לילארד מרגיש בנוגע לטרייד הזה..
הוא וביל מתעקשים להישאר עם הקבוצה שבחרה אותם בינתיים אבל שניהם מתחילים להתנדנד.

דווח מוקדם יותר העונה שלילארד מעוניין לחתום על הארכת חוזה משודרגת בפורטלנד, ושתיבנה מחדש סביבו. פינוי כסף ומקום בהיררכיית הקבוצה עבור סיימונס כפרטנר הצעיר והחדש לצדו בקו האחורי, זה צעד ראשון בכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 3:54 pm 
Hall of Famer

שיהיה לפורטלנד בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 3:57 pm 
Freshman

בניגוד לעונה הרגילה , הרוטציות בפליאוף מתקצרות, השחקנים המובילים משחקים 40 דקות ואין משמעות מעבר לשחקן התשיעי
ומה שמדבר הם הכוכבים ושחקני הכרעה ולא אסופה של שחקנים מהדרג השלישי.
ככה שברור למה פילי לא מתפשרת.
האם הארדן הוא הפתרון זו כבר שאלה אחרת וגם צריך לקחת בחשבון שלא בטוח שסימונס יהיה מוכן לעבור לכל מקום אז גם זה מצמצם את האפשרויות.
נגיד אם ניו אורלינס היו מוכנים להעביר את אינגרם , הייז ועוד איזה גארד (לואיס, הארט או אלכנסדר-ווקר) - האם סימונס מוכן לעבור לשם ולא לעשות שביתה.

אז זה קל להגיד שכל מצב עדיף על פני שחקן שלא משחק בכלל וכדאי לקחת חבילה גם אם במחיר הפסד, אבל כנראה שדריל מורי חושב אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:13 pm 
Senior

למה שניו אורלינס תרצה להעביר חבילה כזו לפילי בתמורה לשחקן שמוכן לוותר על עשרות מיליוני דולרים ולשבת בחוץ עונה שלמה כדי לא לשחק במקום שלא בא לו עליו? ועוד כשהפעם האחרונה שהוא שיחק בה הייתה אחת ממופעי ההיחנקות הממושכים הגדולים של העשור?
ואני לא מאמין גדול בברנדון אינגרם, אבל אין שום סיכוי שאם הייתי ניו אורלינס הייתי מוסיף שני שחקנים בשביל טרייד כזה.

זה גם טוב ויפה שמורי רוצה כוכב גדול בתמורה לסימונס, אולי הוא עוד יצליח להשיג כזה, אבל אני לא חושב שבאיזשהו שלב יהיה לו כמה כוכבים לבחור מהם. יש סיבה שהוא לא קיבל אף הצעה כזו עד עכשיו, אף אחד לא ייתן את החווה בשביל סימונס, לא אחרי הפליאוף האחרון ובעיקר לא אחרי שביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:15 pm 
Junior

יש דיווחים על כך שהפליקנס מתעניינים גם בפוקס ובהאריסון בארנס. לדעתי זה יוצר פתח לחידוש המו"מ בין הקינגס והסיקסרס על סימונס. טרייד משולש כזה:

פליקנס נותנים: אינגרם, הארט, סאטורנסקי ובחירת סיבוב ראשון עתידית מתוך המלאי הגדול שלהם (נניח, בחירה מוגנת טופ 10 בדראפט 2023)
פליקנס מקבלים: פוקס ובארנס

מסתבר שפוקס יליד לואיזיאנה...אפשר לטעון שהוא לא הרכז האידיאלי לצד זאיון, בגלל הקליעה מבחוץ של שניהם, אבל מצד שני הוא ישדרג את משחק המעבר וברור שיהווה שדרוג משמעותי על פני דבונטה גרהאם (שבתור באק אפ הוא סבבה, במיוחד בחמישיות שיכללו גם את זאיון כיוצר בפיק אנד רול). גם הפיט של אינגרם לצד זאיון לא אידיאלי, כשלעומת זאת בארנס נותן אחלה של קומבו פורוורד עם הגנה טובה יותר. יצטרכו להשיג 2 טוב, אולי דרך בחירת הלוטרי הקרובה שלהם, בשביל להשלים חמישייה לצד פוקס, בארנס, זאיון, ולנצ'יונאס שתהיה מאוד מוכשרת. גם הרוקיז הרברט ג'ונס וטריי מרפי מקלים על הוויתור על אינגרם.

קינגס נותנים: פוקס, בארנס, באגלי, בחירת סיבוב ראשון (אפשר גם מוגנת טופ 10 ובדראפט 2023, אסביר למה בחלק של פילי)
קינגס מקבלים: סימונס וטוביאס האריס

לפי מה שמדווח, הקינגס כבר היו מוכנים לעסקה כזאת, אבל בינתיים דריל מוריי דורש יותר מדי בחירות דראפט בשביל לאזן את הערך של סימונס, לפי תפישתו. הקינגס מעניקים את מושכות הפוינט להליברטון ומיטשל, מצרפים את סימונס כפליימייקר נוסף לצדם, אומנם סופגים את האריס והחוזה שלו אבל יוכלו להיעזר בו כסקורר בחצי המגרש. אולי יצליחו להחליף את הולמס והילד במיילס טרנר, בעסקה משולשת עם דאלאס למשל (שתקבל את הולמס והילד), מה שישלים להם חמישייה נהדרת בהגנה וישפר את הריווח סביב סימונס בהתקפה.

סיקסרס נותנים: סימונס והאריס
סיקסרס מקבלים: אינגרם, הארט, סאטורנסקי, 2 בחירות סיבוב ראשון מוגנות בדראפט 2023

הסיקסרס יכולים לסמן כאן וי על כמה מטרות:
1. נפטרים לא רק מסימונס אלא גם מטוביאס והחוזה שלו
2. מקבלים תמורת שניהם את אינגרם, שמרוויח בעונה הבאה כמו סימונס בערך, ושני חוזים מסתיימים (סאטו מסיים חוזה, החוזה של הארט בלתי מובטח - בדומה לזה של דני גרין - כך שמוריי יוכל להחליט לגבי שניהם בהתאם להתפתחויות עם הארדן והנטס). כל זה מייצר גמישות כלכלית, שאולי תאפשר להחתים את הארדן, או לפחות לבצע מהלכים אחרים תחת תקרת השכר "הרכה" ולא הקשיחה שכובלת אותם כרגע.
3. מחליפים את סימונס בחבילה שוות ערך: אינגרם מספיק צעיר ומוכשר בשביל לשמש כבסיס לטרייד עבור ביל או לילארד, במידה ויהפכו לזמינים; ותוספת של שתי בחירות סיבוב ראשון (בדראפט 2023 ולא הקרוב, כדי להימנע מהקאפ הולדס של השחקנים שייבחרו בהן, מה שיצמצם את הקאפ ספייס) בטח שמאזנות את הפער בערך, אם מתעקשים שהוא עדיין קיים (מזכיר שסימונס נחשב לבחירה בדירוג 1/1A בדראפט 2016, בעוד שאינגרם נחשב לבחירה 2/1B באותו מחזור).
4. מבחינת כדורסל נטו, עד לסיום העונה הנוכחית, אינגרם יכול להיכנס למשבצת של טוביאס כפאוור פורוורד, שזו העמדה העדיפה עבורו. אולי הוא יוכיח לסיקסרס שבכלל כדאי להם להישאר איתו כמס' 2 של אמביד, ואז גם יש אחלה טריו לעתיד הרחוק יחד עם מקסי הצעיר עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:25 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ברור מבחינתי שעדיף לפילי להגיע לפלייאוף הנוכחי כמו שהיא.
אני לא מבין איך החבילה הזו משפרת אותם
ותוך כדי, אתה מוותר על הנכס היחיד שיכול להביא לך כוכב נוסף לצד אמביד.
לא סתם פילי מתעקשת לחכות לרגע המתאים.
אחרי בזבוז מרשים של נכסים על כלום, הם חייבים איכשהו להוציא ערך נורמלי על סימונס (באיחור של שנתיים-שלוש).

אני לא ממש רואה בסימונס "נכס": לא לאחר הפלייאוף הקודם, העונה הנוכחית, והחוזה עליו הוא חתום.
לאור גילו הצעיר הפוטנציאל המעניין עדיין לא הייתי בהכרח מגדיר אותו כ-"נטל", אבל לא בטוח שזה כה רחוק משם.
גם כל השחקנים הגדולים שהספקולציות מקשרות אותם לפילי (הארדן, ביל וכו') הם לא בהכרח עד כדי כך "נכסים" במובן החיובי של המילה, אלא כוכבים שאולי כבר בצד היורד של הקריירה, על חוזים גדולים (יותר מזה של סימונס) שאולי יחזרו לשיאם (למשל עם יותר מוטיבציה בקבוצה עם סיכויי אליפות - נניח בהקשר של ביל), ואולי לא.
בסוף יש סיבה שהטריידים המדוברים הם על אותם שחקנים ולא על לוקה, מוראנט ושות'.

אם אני מסתכל על חלוקת הדקות של פילי בסדרה מול אטלנטה בשנה שעברה: אז האריס ואמביד קיבלו 38 במשחק, סימונס וקארי (כי היה מדהים) 34, קורקמאז, גרין וטייבול 20 כ"א, היל 16, מקסי, מילטון והאוורד 10-11 כ"א.
אז עובדתית יש כאן רוטציה של 11 שחקנים (אולי "10.5", כי גרין היה כשיר רק 3 משחקים), וחלק משחקני המשנה מקבלים (כנראה מתוך אילוץ) יותר מדי דקות ממה שאמור להיות להם בקונטנדרית.
אז העונה יש גם את הדקות של סימונס למלא (נניח שמקסי לוקח חלק ניכר מהן - לאור ההתקדמות שלו), אבל אם מביאים שחקני משנה טובים יותר מאשר גרין וקורקמאז - הרי שגם זה שיפור משמעותי לקבוצה.
ספציפית לדיון האחרון - אזכיר ש-KCP כבר הוכיח עצמו כצלע שלישית-רביעית (למעשה שלישי בדקות ונקודות, וראשון בכמות שלשות) בפלייאוף שהסתיים באליפות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:36 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני לא ממש רואה בסימונס "נכס": לא לאחר הפלייאוף הקודם, העונה הנוכחית, והחוזה עליו הוא חתום.
[...]
ספציפית לדיון האחרון - אזכיר ש-KCP כבר הוכיח עצמו כצלע שלישית-רביעית (למעשה שלישי בדקות ונקודות, וראשון בכמות שלשות) בפלייאוף שהסתיים באליפות.

לפי הדיווחים שמגיעים, על כ"כ הרבה קבוצות שמתעניינות בסימונס ואף על הצעות קונקרטיות שניתנו (למשל גרנט, ביי, אוליניק ובחירת סיבוב ראשון מהפיסטונס), ברור שאיך שאתה רואה את סימונס זה לא רלוונטי למבחן המציאות.
אני מכיר את כל ההסתייגויות מסימונס ומסכים עם חלקן. אבל אי אפשר לערער על כך שמדובר בטאלנט יוצא דופן, בן 25 שחתום לשלוש עונות נוספות, שרוב הקריירה (היחסית קצרה שלו, סה"כ 4 עונות פעילות + שתיים מבוזבזות, לפחות נכון לעכשיו) נתן תפוקה יפה מאוד בהינתן המגבלות שלו - אלו שמגיעות ממנו (היעדר השיפור בקליעה מבחוץ ובכלל הנכונות לקחת זריקות מרחוק) ואלו שנכפו עליו (הנחתת באטלר כאלפא דוג בעונת הסופמור שלו, הציוות הבלתי אידיאלי שלו עם אמביד, תקופת ריצ'ארדסון-האריס-הורפורד-אמביד בחמישייה לצדו...).

כבר אמרתי מזמן כשהתחילה הסאגה הזאת - הוא לא מתאים לכל קבוצה, אבל יש כמה שהרבה יותר מתאימות לו ממה שחווה עד כה בקריירת NBA שלו. אינדיאנה עם טרנר כבר לא רלוונטית ככל הנראה, אלא אם תפתיע ותעדיף להישאר איתו על חשבון סבוניס (ותימצא הקבוצה השלישית שתרצה את סבוניס ותוכל לתת למוריי מה שהוא מחפש בתמורה). מינסוטה מאוד רלוונטית, אבל תתקשה להשיג את סימונס בהחלפה ישירה (אולי גם כאן הפליקנס יוכלו לתווך, עם החלפת אינגרם בדיאנג'לו ראסל). הספרס בבנייה מחדש ויש להם כמה שחקנים שיכולים להתאים יפה מאוד לצד סימונס, מה גם שסמכו על פופ (ואולי גם על צ'יפ אנגלנדר?). הקינגס יצטרכו להחליף את הולמס באיזה סטרץ' 5, אבל זה ממש לא סטרץ' מבחינת הנכסים והמשכורות שיש ברשותם.

וכמו שכבר נאמר פה, אני לא שולל התאמה מעניינת מאוד של סימונס בין קיירי ודוראנט, אבל מאמין שזה יחכה לאוף סיזן ובכפוף למה שיקרה עם הנטס קודם לכן בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:41 pm 
Hall of Famer

אני אישית לא מבין למה שהפליקנס יוותרו על אינגרם אבל הם עושים כל כך הרבה שטויות שאי אפשר לדעת.
וברור שלסימונס יש ערך.
לא הערך שהיה לו לפני שנתיים-שלוש אבל עדיין ערך די גבוה.
אם אתה קבוצה כמו וושינגטון שעלולה לאבד את ביל או הנטס שעלולים לאבד את הארדן, אתה בהחלט מתחיל לחשוב בכיוון.

לגבי הטרייד עם גרנט, זה מעביר בי חלחלה.
פילי העבירה אותו תמורת השאלה של חצי שנה של איליאסובה
(במהלך נוראי ממש כפי שכתבתי בזמן אמת). קולאנג'לו כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:49 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
בסוף יש סיבה שהטריידים המדוברים הם על אותם שחקנים ולא על לוקה, מוראנט ושות'.

לוקה ומוראנט הם שחקנים שלדעתי לא עוברים בטרייד (כנראה) על אף שחקן בליגה.
as untouchable as they come
כך שזו לא אינדיקציה לכלום.
מה שמעניין הוא האם אפשרי להשיג כוכב על סימונס או לא.
אתה לא יכול להשיג סופרסטאר או פוטנציאל גבוה לסופרסטאר, זה ברור מאליו (בין השאר כי פילי חיכו עם הטרייד הזה לרגע האחרון), אבל זו לא המטרה כאן.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' פברואר 06, 2022 4:53 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:52 pm 
Junior

Att כתב:
אני אישית לא מבין למה שהפליקנס יוותרו על אינגרם אבל הם עושים כל כך הרבה שטויות שאי אפשר לדעת.
וברור שלסימונס יש ערך.
אם אתה קבוצה כמו וושינגטון שעלולה לאבד את ביל או הנטס שעלולים לאבד את הארדן, אתה בהחלט מתחיל לחשוב בכיוון.

כי השילוב שלו עם זאיון רחוק מלהיות אידיאלי, כשמנגד יש לו תחליפים מעניינים בדמות שחקני 3 & D צעירים בכנף (הרברט ג'ונס וטריי מרפי).
ומבחינת השילוב בין כישרון ומשכורת גבוהה, הוא הקלף הכי מוצלח של הפליקנס בשביל להתחזק. למשל בטרייד המשולש שהצעתי, הם משתדרגים עם פוקס כרכז פותח, ועם בארנס במקום הארט. במקום חמישייה של גרהאם, ???, אינגרם, זאיון ויונאס, תהיה להם חמישייה של פוקס, ???, בארנס, זאיון ויונאס. לדעתי אופציה ב' עדיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 4:58 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
וברור שלסימונס יש ערך.

כי השילוב שלו עם זאיון רחוק מלהיות אידיאלי, כשמנגד יש לו תחליפים מעניינים בדמות שחקני 3 & D צעירים בכנף (הרברט ג'ונס וטריי מרפי).
ומבחינת השילוב בין כישרון ומשכורת גבוהה, הוא הקלף הכי מוצלח של הפליקנס בשביל להתחזק. למשל בטרייד המשולש שהצעתי, הם משתדרגים עם פוקס כרכז פותח, ועם בארנס במקום הארט. במקום חמישייה של גרהאם, ???, אינגרם, זאיון ויונאס, תהיה להם חמישייה של פוקס, ???, בארנס, זאיון ויונאס. לדעתי אופציה ב' עדיפה.

1. אני לא חושב שזה חיזוק ושאופציה ב' עדיפה.
2. בעיניי זו חשיבה עקומה לגבי הכיוון שבו הפליקנס צריכים ללכת.
בארנס לחלוטין לא רלוונטי מבחינת הטיימליין שלהם.
הפליקנס צריכים עוד כוכב צעיר.
הם לא השיגו אותו כשרדפו אחרי הפלייאוף בשנה הראשונה של ציון ומאז הם בהידרדרות במקום להתקדם קדימה (כולל וויתור תמוה על לונזו וחוזה ארוך טווח לסטיבן אדאמס).
כל השיח הזה של איזו חמישייה יותר מתאימה עם ציון הוא לא רלוונטי בעיניי.
ציון בכלל לא משחק. הוא כמעט ולא נוכח מאז שנבחר בדראפט.
כרגע יש להם כוכב אחד בסגל (או קרוב לכך) ואתה רוצה לשלוח אותו בטרייד.
לדעתי הם צריכים לחשוב פחות על ציון ועל התאמות אליו ופשוט להשיג כישרון.
זה אומר לא להתחזק בטווח הזמן הקצר אלא להתחזק בטווח הזמן הארוך יותר.
לבחור גבוה ככל האפשר בדראפט ולשמור על נכסי הדראפט (המכובדים) שלהם IN PLACE.
הם כמובן יעשו ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 5:35 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
לפי הדיווחים שמגיעים, על כ"כ הרבה קבוצות שמתעניינות בסימונס ואף על הצעות קונקרטיות שניתנו (למשל גרנט, ביי, אוליניק ובחירת סיבוב ראשון מהפיסטונס), ברור שאיך שאתה רואה את סימונס זה לא רלוונטי למבחן המציאות.

אדרבה, אם "כ"כ הרבה קבוצות שמתעניינות" - אז למה אין טרייד ובינתיים פילי מסתכנת בלזרוק עונה לפח?
גם הערך של סימונס הרי יורד עם הזמן - הוא מצטייר כבעייתי יותר, מי יודע באיזה כושר משחק הוא יחזור, והחוזה שלו נהיה קצר יותר (ואם זה חוזה כה חיובי - אז הקבוצה הקולטת תעדיף אותו ארוך ככל האפשר מטבע הדברים).

ההצעה מדטריוט לא כה מרנינה בעיניי.
מה בדיוק פילי יעשו עם אמביד, גרנט, האריס, דראמונד, אוליניק וביי בקו הקדמי?
אני לא יודע אם גרנט ואוליניק זה "נכסים חיוביים" שקבוצה ממוצעת רוצה לקלוט בכלל, לאור החוזים שלהם (20M ו-12M בהתאמה).
לטעמי השחקנים מוושניגטון (ואני לא חושב שעידו התכוון שזו ההצעה החלומית ביותר עבור פילי, אלא סתם ציין חבורת שחקנים שכבר "נארזו כמקשה אחת" בעבר הקרוב...) למשל יתרמו להם הרבה יותר בטווח הקצר (לצד ההסתייגות שביי זה שיחוק יפה לשנים הבאות).

לרגע לא טענתי שסימונס לא יכול להצליח בקבוצות אחרות. זה חלק שולי מהדיון בעיניי, פשוט כי לפני שנה הוא היה אותו פוטנציאל להצלחה אבל עם הרבה פחות חסרונות, וה- Clock is ticking.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 5:39 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
B.Grant44 כתב:

אדרבה, אם "כ"כ הרבה קבוצות שמתעניינות" - אז למה אין טרייד ובינתיים פילי מסתכנת בלזרוק עונה לפח?
גם הערך של סימונס הרי יורד עם הזמן - הוא מצטייר כבעייתי יותר, מי יודע באיזה כושר משחק הוא יחזור, והחוזה שלו נהיה קצר יותר (ואם זה חוזה כה חיובי - אז הקבוצה הקולטת תעדיף אותו ארוך ככל האפשר מטבע הדברים).

ההצעה מדטריוט לא כה מרנינה בעיניי.
מה בדיוק פילי יעשו עם אמביד, גרנט, האריס, דראמונד, אוליניק וביי בקו הקדמי?
אני לא יודע אם גרנט ואוליניק זה "נכסים חיוביים" שקבוצה ממוצעת רוצה לקלוט בכלל, לאור החוזים שלהם (20M ו-12M בהתאמה).
לטעמי השחקנים מוושניגטון (ואני לא חושב שעידו התכוון שזו ההצעה החלומית ביותר עבור פילי, אלא סתם ציין חבורת שחקנים שכבר "נארזו כמקשה אחת" בעבר הקרוב...) למשל יתרמו להם הרבה יותר בטווח הקצר (לצד ההסתייגות שביי זה שיחוק יפה לשנים הבאות).

לרגע לא טענתי שסימונס לא יכול להצליח בקבוצות אחרות. זה חלק שולי מהדיון בעיניי, פשוט כי לפני שנה הוא היה אותו פוטנציאל להצלחה אבל עם הרבה פחות חסרונות, וה- Clock is ticking.

אין עדיין טרייד כי מוריי מחפש כוכב תמורת סימונס - כוכבים מנצחים משחקים בפלייאוף.
לא ברור לי איך החבילה מוושינגטון בכלל יכולה לעזור גם בטווח הקצר
אבל ברור בעיניי שגרנט + ביי יהיו עדיפים גם בטווח הקצר וגם בטווח הארוך (ועדיין לא תמורה מספקת).

אני לא חושב שהערך של סימונס יורד (מאיפה הגעת למסקנה הזו?) אלא נשאר כמו שהוא.
העניין כאן הוא בכלל לא הערך של סימונס אלא הסיטואציה אצל הקבוצות האחרות.
הסיטואציה בוושינגטון נפיצה. גם הסיטואציה בברוקלין.
האם יהיה טרייד על ביל או הארדן תלוי יותר בסיטואציה שם מאשר בערך הנתפס של סימונס, שלדעתי לא השתנה משמעותית מאז תחילת הפרשה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 5:59 pm 
Hall of Famer

איך הגיוני שהערך לא יורד?
הקבוצה המקבלת רוצה כוכב פוטנציאלי כסימונס לכמה שיותר שנים (אחרת לא הייתה שמה עליו כל כך הרבה בטרייד). כל משחק שעובר - זה פחות משחק שהוא משחק עבורם.

"כוכבים מנצחים משחקים בפלייאוף"
מילווקי לא חשבו כך, צירפו את ג'רו הולידיי (ללא ספק לא כוכב בזמן הטרייד עבורו, ולמעשה גם כעת לא בדיוק כוכב...) ולקחו אליפות. האם יאניס ומידלטון של לפני שנתיים (מנקודת המבט של לפני האליפות) כה עדיפים על אמביד והאריס כצמד המוביל? אולי, לא מובהק בעיניי.

היות שאתה עוקב אחרי פילי באופן רציף, אז אנחנו יודעים מה דעתך על השחקנים שם. קורקמאז כידוע הוא לא בדיוק שחקן שאתה מחזיק ממנו (ואני עדין במילותיי). לפני שנתיים כאמור הוא קיבל 20 דקות למשחק בסדרת ההדחה מול אטלנטה (אם KCP של אותה עונה לצורך הדיון משחק את אותן 20 דקות - פילי עוברים את הסידרה?), והעונה הוא בינתיים מקבל 24 דקות למשחק (גם אם זה יירד נניח ל-15 דקות בפלייאוף - זה טוב? לא עדיף שחקן אחר במקומו? אף אם לא כוכב).
אם נכליל את זה לרמת הרוטציה הקבוצתית, נניח בפלייאוף אמביד ודראמונד מכסים 48 דקות בעמדת הסנטר (שזה מצריך זמינות של שניהם בכל המשחקים), וכקיצון האריס, מקסי וקרי מקבלים 110 דקות למשחק יחדיו (שזה המון, ורחוק מאידיאלי לטעמי). אז עדיין נותרו 82 דקות לחלק בין מילטון, גרין, קורקמאז, טייבול, וניאנג. לטעמי גם שידרוג כאן יכול לעשות את ההבדל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:11 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
איך הגיוני שהערך לא יורד?
הקבוצה המקבלת רוצה כוכב פוטנציאלי כסימונס לכמה שיותר שנים (אחרת לא הייתה שמה עליו כל כך הרבה בטרייד). כל משחק שעובר - זה פחות משחק שהוא משחק עבורם.

"כוכבים מנצחים משחקים בפלייאוף"
מילווקי לא חשבו כך, צירפו את ג'רו הולידיי (ללא ספק לא כוכב בזמן הטרייד עבורו, ולמעשה גם כעת לא בדיוק כוכב...) ולקחו אליפות. האם יאניס ומידלטון של לפני שנתיים (מנקודת המבט של לפני האליפות) כה עדיפים על אמביד והאריס כצמד המוביל? אולי, לא מובהק בעיניי.

היות שאתה עוקב אחרי פילי באופן רציף, אז אנחנו יודעים מה דעתך על השחקנים שם. קורקמאז כידוע הוא לא בדיוק שחקן שאתה מחזיק ממנו (ואני עדין במילותיי). לפני שנתיים כאמור הוא קיבל 20 דקות למשחק בסדרת ההדחה מול אטלנטה (אם KCP של אותה עונה לצורך הדיון משחק את אותן 20 דקות - פילי עוברים את הסידרה?), והעונה הוא בינתיים מקבל 24 דקות למשחק (גם אם זה יירד נניח ל-15 דקות בפלייאוף - זה טוב? לא עדיף שחקן אחר במקומו? אף אם לא כוכב).
אם נכליל את זה לרמת הרוטציה הקבוצתית, נניח בפלייאוף אמביד ודראמונד מכסים 48 דקות בעמדת הסנטר (שזה מצריך זמינות של שניהם בכל המשחקים), וכקיצון האריס, מקסי וקרי מקבלים 110 דקות למשחק יחדיו (שזה המון, ורחוק מאידיאלי לטעמי). אז עדיין נותרו 82 דקות לחלק בין מילטון, גרין, קורקמאז, טייבול, וניאנג. לטעמי גם שידרוג כאן יכול לעשות את ההבדל.

יאניס ומידלטון בהחלט עדיפים על פני אמביד והאריס.
ליאניס יש יותר יכולת להשפיע על המשחק כיוון שהוא יוצר יותר מוכשר מכדרור.
אמביד תלוי הרבה יותר בשחקנים לידו בדקות האחרונות של התמודדות.
כנ"ל מידלטון שיוצר ברמה גבוהה יותר מהאריס.
הולידיי הוא אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה והגנה חזקה חיונית למאבקי פלייאוף.
זה בטח לא מישהו ברמה של KCP, עם כל הכבוד, לא בצד ההגנתי ולא בצד ההתקפי.

לא מבין מה הבעיה בחלוקת הדקות של פילי. הבעיה שלי היא עם יכולת יצירת המצבים הכמעט לא קיימת שם והיעדר כוכב/ים ליד אמביד. קורקמז (שהשתפר אגב) לא ממש רלוונטי לאפסייד של פילי והוא בטח לא ה-בעיה שצריך לפתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:17 pm 
Junior

shmueliki כתב:
B.Grant44 כתב:

...

כמו שאטט ענה לך, אין טרייד כי מוריי מתעקש (בצדק או שלא בצדק) על תמורה גבוהה במיוחד. זה לא סותר את העובדה שכן יש עניין בסימונס וקבוצות מוכנות לתת תמורה מסוימת עבורו.

ג'רמיי גרנט הוא אחד השחקנים הכי מבוקשים בטרייד דד ליין הזה, כשקבוצות מתעניינות בהחלט מודעות לכך שהוא זכאי להארכת חוזה (ומעוניין בה) עבור המשכורת הנ"ל ואף למעלה מכך.

אוליניק נכלל בהצעה של דטרויט על מנת לאזן משכורות, הוא לא העיקר פה. העיקר זה שדטרויט מוכנה להציע, לפי דיווחים (שלי נראים אמינים) את גרנט (שערכו הצפוי הוא שתי בחירות סיבוב ראשון, או פרוספקט צעיר ובחירת סיבוב ראשון), פלוס סאדיק ביי שהוא לגמרי פרוספקט מעניין עם קבלות ועל חוזה רוקי זול לשנתיים הבאות. אפשר לומר שזה לא וואו ולא מספיק, מוריי מן הסתם חושב כך ואטט גם, אבל זה בהחלט לא כלום ומעיד על עניין גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: