סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:
B.Grant44 כתב:
לפי הדיווחים שמגיעים, על כ"כ הרבה קבוצות שמתעניינות בסימונס ואף על הצעות קונקרטיות שניתנו (למשל גרנט, ביי, אוליניק ובחירת סיבוב ראשון מהפיסטונס), ברור שאיך שאתה רואה את סימונס זה לא רלוונטי למבחן המציאות.

אדרבה, אם "כ"כ הרבה קבוצות שמתעניינות" - אז למה אין טרייד ובינתיים פילי מסתכנת בלזרוק עונה לפח?
...
אני לא יודע אם גרנט ואוליניק זה "נכסים חיוביים" שקבוצה ממוצעת רוצה לקלוט בכלל, לאור החוזים שלהם (20M ו-12M בהתאמה).

כמו שאטט ענה לך, אין טרייד כי מוריי מתעקש (בצדק או שלא בצדק) על תמורה גבוהה במיוחד. זה לא סותר את העובדה שכן יש עניין בסימונס וקבוצות מוכנות לתת תמורה מסוימת עבורו.

ג'רמיי גרנט הוא אחד השחקנים הכי מבוקשים בטרייד דד ליין הזה, כשקבוצות מתעניינות בהחלט מודעות לכך שהוא זכאי להארכת חוזה (ומעוניין בה) עבור המשכורת הנ"ל ואף למעלה מכך.

אוליניק נכלל בהצעה של דטרויט על מנת לאזן משכורות, הוא לא העיקר פה. העיקר זה שדטרויט מוכנה להציע, לפי דיווחים (שלי נראים אמינים) את גרנט (שערכו הצפוי הוא שתי בחירות סיבוב ראשון, או פרוספקט צעיר ובחירת סיבוב ראשון), פלוס סאדיק ביי שהוא לגמרי פרוספקט מעניין עם קבלות ועל חוזה רוקי זול לשנתיים הבאות. אפשר לומר שזה לא וואו ולא מספיק, מוריי מן הסתם חושב כך ואטט גם, אבל זה בהחלט לא כלום ומעיד על עניין גבוה.

אני מסכים
(וגם מחבב את שני השחקנים המדוברים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:25 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:

סיקסרס נותנים: סימונס והאריס
סיקסרס מקבלים: אינגרם, הארט, סאטורנסקי, 2 בחירות סיבוב ראשון מוגנות בדראפט 2023

הסיקסרס יכולים לסמן כאן וי על כמה מטרות:
1. נפטרים לא רק מסימונס אלא גם מטוביאס והחוזה שלו
2. מקבלים תמורת שניהם את אינגרם, שמרוויח בעונה הבאה כמו סימונס בערך, ושני חוזים מסתיימים (סאטו מסיים חוזה, החוזה של הארט בלתי מובטח - בדומה לזה של דני גרין - כך שמוריי יוכל להחליט לגבי שניהם בהתאם להתפתחויות עם הארדן והנטס). כל זה מייצר גמישות כלכלית, שאולי תאפשר להחתים את הארדן, או לפחות לבצע מהלכים אחרים תחת תקרת השכר "הרכה" ולא הקשיחה שכובלת אותם כרגע.
3. מחליפים את סימונס בחבילה שוות ערך: אינגרם מספיק צעיר ומוכשר בשביל לשמש כבסיס לטרייד עבור ביל או לילארד, במידה ויהפכו לזמינים; ותוספת של שתי בחירות סיבוב ראשון (בדראפט 2023 ולא הקרוב, כדי להימנע מהקאפ הולדס של השחקנים שייבחרו בהן, מה שיצמצם את הקאפ ספייס) בטח שמאזנות את הפער בערך, אם מתעקשים שהוא עדיין קיים (מזכיר שסימונס נחשב לבחירה בדירוג 1/1A בדראפט 2016, בעוד שאינגרם נחשב לבחירה 2/1B באותו מחזור).
4. מבחינת כדורסל נטו, עד לסיום העונה הנוכחית, אינגרם יכול להיכנס למשבצת של טוביאס כפאוור פורוורד, שזו העמדה העדיפה עבורו. אולי הוא יוכיח לסיקסרס שבכלל כדאי להם להישאר איתו כמס' 2 של אמביד, ואז גם יש אחלה טריו לעתיד הרחוק יחד עם מקסי הצעיר עוד יותר.

בעיני זה טרייד נוראי. אני לא אוהב את האריס, אבל אני גם לא רואה כמה אינגרם הוא שיפור משמעותי על פניו. כלומר לקחת את סימונס, שכרגע לא משחק וכל מה שתקבל עליו יהיה שדרוג של פילי ויכול להקפיץ אותם למעלה בפלייאוף והוספת אליו את השחקן מספר 2 בקבוצה וקיבלת תמורת 2 השחקנים הללו, שחקן שלא נותן לך שיפור משמעותי על השחקן מספר 2 ועוד 2 שחקני רוטציה ואת סימונס למעשה זרקת ללא תמורה משמעותית. הדובדבן שאתה מציע? אינגרם הוא לא הפיתרון, הוא סתם השכרה בכדי שאפשר לעשות עליו טרייד. פילדלפיה חושבת גמר אן.בי.איי, היא לא חושבת על בחירות דראפט מוגנות, היא לא חושבת במונחים של צבירת נכסים כדי שאפשר יהיה בהמשך להעביר אותם. הסיפור הוא כאן ועכשיו ועם חיזוק טוב במקום סימונס, בעיני הם לגמרי מועמדים מספר 1 במזרח, כשהנטס נראים כמו שהם נראים.
אני לא כל כך מבין את מורי. לדעתי בסוף הוא יישאר קרח מכאן ומכאן. לא יעשה מהלך העונה, ובפגרה ייאלץ להתפשר על התמורה של סימונס ולקבל משהו שהוא היה יכול לקבל גם בטרייד דדליין הנוכחי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:33 pm 
Junior

shmueliki כתב:
איך הגיוני שהערך לא יורד?
הקבוצה המקבלת רוצה כוכב פוטנציאלי כסימונס לכמה שיותר שנים (אחרת לא הייתה שמה עליו כל כך הרבה בטרייד). כל משחק שעובר - זה פחות משחק שהוא משחק עבורם.

אני נוטה להסכים עם אטט כאן. ברור שאם סימונס היה משחק ונראה נהדר, זה היה יכול לסייע לעלייה בערכו אחרי הרושם השלילי שהותיר במשחקו האחרון נכון לעכשיו. מצד שני, בשלב הזה בקריירה של סימונס, כבר די ברור לכולם במי ובמה מדובר. אפשר להעלות כמה סייגים מבחינת הכושר שהוא נמצא בו כרגע, אבל מה שבאמת קריטי במשחק ההמתנה הזה הוא מה שהולך בין הסיקסרס ומוריי ובין שאר הג'יאמים המתעניינים ומתעניינים-בפוטנציה.

וכמו שאטט כתב, מבחינת מוריי האסטרטגיה היתה להימנע מטרייד מידי בתנאי לחץ ("אי אפשר להיכנס למחנה אימונים עם סימונס וכל הסאגה הזאת מסביב...אי אפשר לפתוח עונה ולהתקדם בה ככה...חבל לבזבז עונת שיא של אמביד בריא"), שבהם הוא לכאורה סחיט; אלא, מנגד, להתקדם מהמצב כפי שהיה בקיץ לעונה עצמה ולהתפתחויותיה. עד כה, מדובר בהתפתחויות מעורבות: הבלייזרס בעיצומה של עונת התרחיש הפסימי, אבל במקום שזה יהפוך את לילארד לזמין מבחינת הפרונט אופיס, או שיביא לדרישת טרייד מצדו, נראה ששני הצדדים מעוניינים בהמשך דרכם המשותפת, עם קידום צעירים כמו סיימונס וליטל והתחזקות דרך השוק החופשי. בגזרת וושינגטון וביל, העונה התחילה טוב, אומנם לאחרונה יש כמה חריקות, אבל סה"כ הרושם המתקבל הוא שיש רצון מצד הוויזארדס להתחזק באיזה סבוניס ג'וניור או ג'רמיי גרנט, ולא לסחור בביל. כנראה שהם מאוד מאמינים ביכולת שלהם להשאיר אותו על חוזה חדש, ואם עדיין לא יצליחו לנצח איתו, אז ינסו לסחור בו מתוך הנחה שקבוצות יציעו עליו יותר כשהוא חתום לטווח הארוך, מאשר במצב הנוכחי כשהן מהמרות על השכרה לכמה חודשים.

ובגזרת לאבין והבולס, המצב בכלל אופטימי, כלומר פסימי מנקודת ראותו של מוריי...כשגם אופציית ג'יילן בראון, למרות החריקות של הסלטיקס וסימני השאלה שצצים העונה סביב השילוב שלו עם טייטום ללא פליימייקר קבוצתי שיאחוז במושכות הרכז, לא נראית ריאלית כרגע.

סימונס עדיין חתום לשלוש העונות הבאות, שזה המון במונחי בניית קבוצה בימינו. אף קבוצה לא תעשה עניין מ"כל משחק שעובר", כי זה משחק שעובר מבחינת הסיקסרס שעדיין משלמים לו משכורת חרף כל הקנסות המצטברים, וזה גם משחק שעובר בלי שסימונס ישחק ויישחק, אם לשים ספין חיובי על הסיטואציה (:

בקיצור, נראה שכרגע מוריי מוכן להמר על המשך העונה הנוכחית בשביל האפשרות שהטריו של הנטס יתפרק במקום לקחת אליפות. או שאולי יחולו התפתחויות אחרות בקיץ הקרוב, שיהיה דליל יחסית בפרי אייג'נטס בולטים (וממילא למעט קבוצות, שרובן בבנייה מחדש, יהיה קאפ ספייס). הגישה שלו היא שעדיף "לשרוף" את העונה הנוכחית של הסיקסרס, ללא הרול פליירז סטייל חבילת וושינגטון שאתה מציע כאן, מאשר לשרוף את עתיד הסיקסרס לשנים הבאות בגלל התפשרות על חבילה בינונית שתקיף את אמביד בשחקנים יקרים ולא טובים מספיק בשביל לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:34 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
יאניס ומידלטון בהחלט עדיפים על פני אמביד והאריס.
ליאניס יש יותר יכולת להשפיע על המשחק כיוון שהוא יוצר יותר מוכשר מכדרור.
אמביד תלוי הרבה יותר בשחקנים לידו בדקות האחרונות של התמודדות.
כנ"ל מידלטון שיוצר ברמה גבוהה יותר מהאריס.
הולידיי הוא אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה והגנה חזקה חיונית למאבקי פלייאוף.
זה בטח לא מישהו ברמה של KCP, עם כל הכבוד, לא בצד ההגנתי ולא בצד ההתקפי.

לא מבין מה הבעיה בחלוקת הדקות של פילי. הבעיה שלי היא עם יכולת יצירת המצבים הכמעט לא קיימת שם והיעדר כוכב/ים ליד אמביד. קורקמז (שהשתפר אגב) לא ממש רלוונטי לאפסייד של פילי והוא בטח לא ה-בעיה שצריך לפתור.

בדקתי כעת באיזה מקום הולידיי דורג בתחילת העונה שעברה ב"רשימת נורטון" של הרכזים - מקום 12.
אתה הגדלת לעשות (ואני מציין זאת כאנקדוטה, לא כדי לתקוף דעה אישית חלילה) ודירגת אותו 14. מישהו אחר שדירג שם אותו 13.
כלומר בסך הכל רכז ממוצע (פלוס?), לא צעיר שאפשר לחשוב שצפוי להשתפר (עבר בטרייד בגיל 30), וכמעט ללא ניסיון פלייאוף.

זו ראייה ששיפור יכול לבוא מ"שחקן משני מצוין" ולא מאחד השחקנים הטובים בעמדה שלו בליגה/כוכב והגדרות מסוג זה
ההתחברות שלו לקבוצה הייתה מצוינת (ואולי לא הייתה מתרחשת בקבוצת צמרת אחרת), זה כן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:40 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
יאניס ומידלטון בהחלט עדיפים על פני אמביד והאריס.
ליאניס יש יותר יכולת להשפיע על המשחק כיוון שהוא יוצר יותר מוכשר מכדרור.
אמביד תלוי הרבה יותר בשחקנים לידו בדקות האחרונות של התמודדות.
כנ"ל מידלטון שיוצר ברמה גבוהה יותר מהאריס.
הולידיי הוא אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה והגנה חזקה חיונית למאבקי פלייאוף.
זה בטח לא מישהו ברמה של KCP, עם כל הכבוד, לא בצד ההגנתי ולא בצד ההתקפי.

לא מבין מה הבעיה בחלוקת הדקות של פילי. הבעיה שלי היא עם יכולת יצירת המצבים הכמעט לא קיימת שם והיעדר כוכב/ים ליד אמביד. קורקמז (שהשתפר אגב) לא ממש רלוונטי לאפסייד של פילי והוא בטח לא ה-בעיה שצריך לפתור.

בדקתי כעת באיזה מקום הולידיי דורג בתחילת העונה שעברה ב"רשימת נורטון" של הרכזים - מקום 12.
אתה הגדלת לעשות (ואני מציין זאת כאנקדוטה, לא כדי לתקוף דעה אישית חלילה) ודירגת אותו 14. מישהו אחר שדירג שם אותו 13.
כלומר בסך הכל רכז ממוצע (פלוס?), לא צעיר שאפשר לחשוב שצפוי להשתפר (עבר בטרייד בגיל 30), וכמעט ללא ניסיון פלייאוף.

זו ראייה ששיפור יכול לבוא מ"שחקן משני מצוין" ולא מאחד השחקנים הטובים בעמדה שלו בליגה/כוכב והגדרות מסוג זה
ההתחברות שלו לקבוצה הייתה מצוינת (ואולי לא הייתה מתרחשת בקבוצת צמרת אחרת), זה כן

אם אני זוכר נכון, עמדה מס' 1 היא עמדה עמוקה וטובה מאוד.
הולידיי נחשב לשחקן טופ50 והוא אחלה תוספת לקונטנדרית.
הניסיון להציג אותו כרול פלייר הוא לא רציני.
איפה הוא ואיפה השחקנים של וושינגטון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:44 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
בעיני זה טרייד נוראי. אני לא אוהב את האריס, אבל אני גם לא רואה כמה אינגרם הוא שיפור משמעותי על פניו. כלומר לקחת את סימונס, שכרגע לא משחק וכל מה שתקבל עליו יהיה שדרוג של פילי ויכול להקפיץ אותם למעלה בפלייאוף והוספת אליו את השחקן מספר 2 בקבוצה וקיבלת תמורת 2 השחקנים הללו, שחקן שלא נותן לך שיפור משמעותי על השחקן מספר 2 ועוד 2 שחקני רוטציה ואת סימונס למעשה זרקת ללא תמורה משמעותית. הדובדבן שאתה מציע? אינגרם הוא לא הפיתרון, הוא סתם השכרה בכדי שאפשר לעשות עליו טרייד. פילדלפיה חושבת גמר אן.בי.איי, היא לא חושבת על בחירות דראפט מוגנות, היא לא חושבת במונחים של צבירת נכסים כדי שאפשר יהיה בהמשך להעביר אותם. הסיפור הוא כאן ועכשיו ועם חיזוק טוב במקום סימונס, בעיני הם לגמרי מועמדים מספר 1 במזרח, כשהנטס נראים כמו שהם נראים.
אני לא כל כך מבין את מורי. לדעתי בסוף הוא יישאר קרח מכאן ומכאן. לא יעשה מהלך העונה, ובפגרה ייאלץ להתפשר על התמורה של סימונס ולקבל משהו שהוא היה יכול לקבל גם בטרייד דדליין הנוכחי.

תודה על הפידבק, אבל הבנת את זה הפוך, לדעתי (ולדעת מוריי). זה לא סימונס שנזרק כאן ללא תמורה משמעותית, אלא טוביאס האריס. סימונס מוחלף באינגרם, שתי בחירות עתידיות, והערך המוסף של היפטרות מהאריס והחוזה שלו. מבטיח לך שמוריי מוציא לפועל טרייד על טוביאס תמורת חוזים מסתיימים כבר היום, בלי קשר לסימונס. הרי כל הדיווחים מדברים על כך שהוא מנסה למנף את סיטואציית סימונס בכך שטוביאס ישתדך אליו בטרייד. נראה לך שקבוצות מוכנות לתת לסיקסרס *יותר* בעבור התענוג של לשלם לטוביאס 79 מיליון בשנתיים הבאות, מעבר למה שהן מוכנות לתת עבור סימונס לבדו? שלא לדבר על כך שעצם ספיגת המשכורות המשולבות של סימונס וטוביאס מסבכת מאוד כל טרייד פוטנציאלי על סימונס.

מוריי אינו מי שהחתים את טוביאס על החוזה הנוכחי והיקר מדי שלו, כשם שהוא לא החתים את הורפורד ואכן מיהר להיפטר ממנו, הגם שזה עלה לו בבחירת סיבוב ראשון עתידית. אני בטוח שיש לו מנדט מבעלי הקבוצה לנפות מהפיי רול גם את החוזה של טוביאס - כשם שיש לו מנדט, אגב, להמשיך בגישת ההמתנה שלו עם סימונס.

אני לא חושב שמוריי יצטרך להתפשר על התמורה של סימונס בפגרה. המצב יהפוך לדינמי יותר בהרבה חזיתות: מעבר לחזית הארדן המדוברת, יהיו קבוצות אחרות שיידעו טוב יותר לאן הן הולכות ולאן רוצות להגיע במקום, יהיו כוכבים אחרים שאולי יביעו אי שביעות רצון ממצבם הנוכחי (למשל דונובן מיטשל), יהיו כמה קבוצות עם קאפ ספייס שיוכלו לסייע בהוצאה לפועל של טרייד בלוקבאסטר ע"י ספיגת חלק מהחוזים המוחלפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:49 pm 
Hall of Famer

מודה שאני לא כל כך מבין את הצורך להיפטר מטוביאס האריס.
כן, החוזה שלו גרוע ומנופח (ומדהים שברנד שנתן לו את החוזה הזה ועשה עוד שלל מהלכים גרועים נמצא עדיין במערכת)
אבל פילי לא נמצאת במצב שבו היא יכולה לאבד כישרון, בלי שתהיה אלטרנטיבה ברורה למה עושים עם הכסף הזה.
מישהו יכול להסביר את ההיגיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:49 pm 
Junior

shmueliki כתב:

די, עם כל הכבוד לנורטון ולהשקעה שלו בדירוגים האלה, זו בדיחה שאתם ממשיכים להפנות אליהם בתור איזשהו אינדיקטור למעמד של שחקן בליגה.
הולידיי היה שחקן מאוד מבוקש מרגע שהפליקנס נכנסו לריבילד סביב זאיון וסיימו את העונה המשותפת שלו עם ג'רו מחוץ לפלייאוף. הוא לא סתם רכז, הוא קומבו גארד שיכול לשחק גם הרחק מהכדור, וכמובן שומר עילאי, מה שהופך אותו לאחד ה two-way players הטובים בליגה ולצלע 2-3 אידיאלית לצד סופרסטארים דומיננטיים.

בין זה ובין לדרג אותו כמקום 12 ברשימה שבוחנת רכזים בלבד, ומשקללת כל מיני פקטורים כמו גיל, אפסייד, חיבתו של נורטון אליהם וצפי לתפוקה בעונה הקרובה - אין שום דבר שמעיד על ערכו האמיתי של ג'רו כשחקן שהיווה פיסה חסרה לזכייה באליפות עבור הבאקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:50 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:

אני לא חושב שמוריי יצטרך להתפשר על התמורה של סימונס בפגרה. המצב יהפוך לדינמי יותר בהרבה חזיתות: מעבר לחזית הארדן המדוברת, יהיו קבוצות אחרות שיידעו טוב יותר לאן הן הולכות ולאן רוצות להגיע במקום, יהיו כוכבים אחרים שאולי יביעו אי שביעות רצון ממצבם הנוכחי (למשל דונובן מיטשל), יהיו כמה קבוצות עם קאפ ספייס שיוכלו לסייע בהוצאה לפועל של טרייד בלוקבאסטר ע"י ספיגת חלק מהחוזים המוחלפים.

אני גם לא חושב שהוא יצטרך להתפשר אבל אין ספק שמדובר בהימור.
אם ההימור הוא על החבילה חסרת התועלת מוושינגטון אז ניחא
אבל אני מניח שיש גם הצעות רציניות יותר על הפרק שמוריי ידחה כדי להגיע לקיץ ולבדוק מה האפשרויות שלו אז.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' פברואר 06, 2022 6:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:51 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
יש דיווחים על כך שהפליקנס מתעניינים גם בפוקס ובהאריסון בארנס. לדעתי זה יוצר פתח לחידוש המו"מ בין הקינגס והסיקסרס על סימונס. טרייד משולש כזה:

פליקנס נותנים: אינגרם, הארט, סאטורנסקי ובחירת סיבוב ראשון עתידית מתוך המלאי הגדול שלהם (נניח, בחירה מוגנת טופ 10 בדראפט 2023)
פליקנס מקבלים: פוקס ובארנס

מסתבר שפוקס יליד לואיזיאנה...אפשר לטעון שהוא לא הרכז האידיאלי לצד זאיון, בגלל הקליעה מבחוץ של שניהם, אבל מצד שני הוא ישדרג את משחק המעבר וברור שיהווה שדרוג משמעותי על פני דבונטה גרהאם (שבתור באק אפ הוא סבבה, במיוחד בחמישיות שיכללו גם את זאיון כיוצר בפיק אנד רול). גם הפיט של אינגרם לצד זאיון לא אידיאלי, כשלעומת זאת בארנס נותן אחלה של קומבו פורוורד עם הגנה טובה יותר. יצטרכו להשיג 2 טוב, אולי דרך בחירת הלוטרי הקרובה שלהם, בשביל להשלים חמישייה לצד פוקס, בארנס, זאיון, ולנצ'יונאס שתהיה מאוד מוכשרת. גם הרוקיז הרברט ג'ונס וטריי מרפי מקלים על הוויתור על אינגרם.

קינגס נותנים: פוקס, בארנס, באגלי, בחירת סיבוב ראשון (אפשר גם מוגנת טופ 10 ובדראפט 2023, אסביר למה בחלק של פילי)
קינגס מקבלים: סימונס וטוביאס האריס

לפי מה שמדווח, הקינגס כבר היו מוכנים לעסקה כזאת, אבל בינתיים דריל מוריי דורש יותר מדי בחירות דראפט בשביל לאזן את הערך של סימונס, לפי תפישתו. הקינגס מעניקים את מושכות הפוינט להליברטון ומיטשל, מצרפים את סימונס כפליימייקר נוסף לצדם, אומנם סופגים את האריס והחוזה שלו אבל יוכלו להיעזר בו כסקורר בחצי המגרש. אולי יצליחו להחליף את הולמס והילד במיילס טרנר, בעסקה משולשת עם דאלאס למשל (שתקבל את הולמס והילד), מה שישלים להם חמישייה נהדרת בהגנה וישפר את הריווח סביב סימונס בהתקפה.

2. מקבלים תמורת שניהם את אינגרם, שמרוויח בעונה הבאה כמו סימונס בערך, ושני חוזים מסתיימים (סאטו מסיים חוזה, החוזה של הארט בלתי מובטח - בדומה לזה של דני גרין - כך שמוריי יוכל להחליט לגבי שניהם בהתאם להתפתחויות עם הארדן והנטס). כל זה מייצר גמישות כלכלית, שאולי תאפשר להחתים את הארדן, או לפחות לבצע מהלכים אחרים תחת תקרת השכר "הרכה" ולא הקשיחה שכובלת אותם כרגע.
3. מחליפים את סימונס בחבילה שוות ערך: אינגרם מספיק צעיר ומוכשר בשביל לשמש כבסיס לטרייד עבור ביל או לילארד, במידה ויהפכו לזמינים; ותוספת של שתי בחירות סיבוב ראשון (בדראפט 2023 ולא הקרוב, כדי להימנע מהקאפ הולדס של השחקנים שייבחרו בהן, מה שיצמצם את הקאפ ספייס) בטח שמאזנות את הפער בערך, אם מתעקשים שהוא עדיין קיים (מזכיר שסימונס נחשב לבחירה בדירוג 1/1A בדראפט 2016, בעוד שאינגרם נחשב לבחירה 2/1B באותו מחזור).
4. מבחינת כדורסל נטו, עד לסיום העונה הנוכחית, אינגרם יכול להיכנס למשבצת של טוביאס כפאוור פורוורד, שזו העמדה העדיפה עבורו. אולי הוא יוכיח לסיקסרס שבכלל כדאי להם להישאר איתו כמס' 2 של אמביד, ואז גם יש אחלה טריו לעתיד הרחוק יחד עם מקסי הצעיר עוד יותר.

איפה נחת באגלי בכל הסיפור הזה? רק רשום שנתנו אותו. אגב שחקן מעניין שאולי בקבוצה אחרת יכול להיות בעל ערך גבוה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:55 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אם אני זוכר נכון, עמדה מס' 1 היא עמדה עמוקה וטובה מאוד.
הולידיי נחשב לשחקן טופ50 והוא אחלה תוספת לקונטנדרית.
הניסיון להציג אותו כרול פלייר הוא לא רציני.
איפה הוא ואיפה השחקנים של וושינגטון...

העמדה אכן טובה
אבל עובדתית זה עדיין רכז ממוצע פלוס (ואתה דווקא זה תמיד מדגיש עד כמה היחסיות של השחקן ביחס לעמדה ולמתחרים חשובה)
לא כוכב

לטעמי קוזמה למשל יכול לתת אחלה אימפקט לקבוצת צמרת (העונה אנחנו רואים שהוא מתפקד נהדר בקלאץ' ומצוין בריבאונד, ולא רק סקורר לא יעיל במיוחד כמו שחשבנו כשהיה בלייקרס), והוא חתום על 13M קדימה, ולא כמו הולידיי שעל 30-37M לעונה בשנים הקרובות (שבהן גם יזדקן, ויהיה חוזה רע מאוד סביר להניח בסיום דרכו בגיל 35).
החבילה מוושינגטון חוברה ונמצאת "על השולחן" רק היא כבר חבילה קיימת שהועברה והורכבה רק בקיץ האחרון (וגם כי הפוקוס שלנו עליהם גדול מטבע הדברים...) - אפשר לשחק איתה (דינווידי, קוזמה ובחירה למשל), ואפשר לחשוב על חבילות דומות של 2-3 "שחקנים סבירים ומעלה" + בחירה, גם מקבוצות אחרות שלא בדיוק מוצאות את עצמן כעת בליגה, ורוצות שינוי (קרי, כאלו שאפשר "לנסות לסחוט אותן" כרצונך מבחינת פרטי העסקה).

אגב, אפרופו הרעיון שעלה על להוסיף את האריס לסימונס בכדי להיפתר ממנו, אז אפשר להוסיפו לכל הנ"ל בתמורה לביל...
לא בטוח שיהיו לוושינגטון (הדי מיואשת חייבים להודות) חלופות טובות יותר על השולחן בקרוב.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 6:58 pm 
Junior

Att כתב:
כן, החוזה שלו גרוע ומנופח (ומדהים שברנד שנתן לו את החוזה הזה ועשה עוד שלל מהלכים גרועים נמצא עדיין במערכת)
אבל פילי לא נמצאת במצב שבו היא יכולה לאבד כישרון, בלי שתהיה אלטרנטיבה ברורה למה עושים עם הכסף הזה.

מעניין לשמוע את זה דווקא ממך. אנחנו מדברים פה על שחקן שגם בעונה הבאה הולך להרוויח יותר מאמביד, כן? ורק בעונה האחרונה לחוזה שלו, שבה ירוויח 41 מיליון, אמביד יעקוף אותו עם הסופר-מקס שייכנס לתוקפו וישלם לו 43.7 מיליון.

האלטרנטיבה היא לפעול בשוק החופשי. הפיי רול של הסיקסרס אומנם מנופח גם ללא החוזה של טוביאס, אבל עדיין הקיץ הקרוב מייצג הזדמנות אחרונה לפנות קאפ ספייס סביב אמביד ורוב הצוות המסייע שמרוויח 8 מיליון (קארי) ולמטה מכך.

צריך לזכור שגם טוביאס נראה לא משהו בכלל ביותר מדי משחקי פלייאוף, ואני מדבר פה רק על הצד ההתקפי, שהרי מבחינה הגנתית הוא סביר-מינוס ולא יותר. לצד סנטר כמו אמביד, אתה יכול להשיג איזה ווינג עם סייז וקליעה משלוש שייתן לך יותר ריווח והגנת פרימטר טובה, בעלות נמוכה בהרבה מן הסתם.

אבל אני מניח שהבחירה בנתיב הזה נבעה קודם כל מכך שמוריי רואה שבינתיים אי אפשר להשיג כוכב תמורת סימונס, אז הוא מעוניין לפחות שחלק מהערך הנכנס עבור סימונס ינבע מהפרש המשכורות העתידיות שמוחלפות בטרייד. בסופו של דבר, המטרה היא לייצר הזדמנויות - ולצבור נכסים שיסייעו במימושן - לבניית קבוצה חזקה ומאוזנת יותר. אם זה מצריך לתת את טוביאס "בחינם", אז שיהיה. אני חושב שמעט מאוד קבוצות רואות בו פיט מתאים וכדאי בהינתן המשכורת שצריך לשלם לו, והמשכורות שצריכים לתת בטרייד כדי לספוג אותה (כלומר, ברור שוושינגטון תסכים לתת את דינווידי וברטאנס תמורתו - אבל נראה אותכם מוצאים טרייד עליו שיהיה כדאי עבור הסיקסרס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:00 pm 
Junior

דניאל כתב:
B.Grant44 כתב:
יש דיווחים על כך שהפליקנס מתעניינים גם בפוקס ובהאריסון בארנס. לדעתי זה יוצר פתח לחידוש המו"מ בין הקינגס והסיקסרס על סימונס. טרייד משולש כזה:

פליקנס נותנים: אינגרם, הארט, סאטורנסקי ובחירת סיבוב ראשון עתידית מתוך המלאי הגדול שלהם (נניח, בחירה מוגנת טופ 10 בדראפט 2023)
פליקנס מקבלים: פוקס ובארנס

מסתבר שפוקס יליד לואיזיאנה...אפשר לטעון שהוא לא הרכז האידיאלי לצד זאיון, בגלל הקליעה מבחוץ של שניהם, אבל מצד שני הוא ישדרג את משחק המעבר וברור שיהווה שדרוג משמעותי על פני דבונטה גרהאם (שבתור באק אפ הוא סבבה, במיוחד בחמישיות שיכללו גם את זאיון כיוצר בפיק אנד רול). גם הפיט של אינגרם לצד זאיון לא אידיאלי, כשלעומת זאת בארנס נותן אחלה של קומבו פורוורד עם הגנה טובה יותר. יצטרכו להשיג 2 טוב, אולי דרך בחירת הלוטרי הקרובה שלהם, בשביל להשלים חמישייה לצד פוקס, בארנס, זאיון, ולנצ'יונאס שתהיה מאוד מוכשרת. גם הרוקיז הרברט ג'ונס וטריי מרפי מקלים על הוויתור על אינגרם.

קינגס נותנים: פוקס, בארנס, באגלי, בחירת סיבוב ראשון (אפשר גם מוגנת טופ 10 ובדראפט 2023, אסביר למה בחלק של פילי)
קינגס מקבלים: סימונס וטוביאס האריס

לפי מה שמדווח, הקינגס כבר היו מוכנים לעסקה כזאת, אבל בינתיים דריל מוריי דורש יותר מדי בחירות דראפט בשביל לאזן את הערך של סימונס, לפי תפישתו. הקינגס מעניקים את מושכות הפוינט להליברטון ומיטשל, מצרפים את סימונס כפליימייקר נוסף לצדם, אומנם סופגים את האריס והחוזה שלו אבל יוכלו להיעזר בו כסקורר בחצי המגרש. אולי יצליחו להחליף את הולמס והילד במיילס טרנר, בעסקה משולשת עם דאלאס למשל (שתקבל את הולמס והילד), מה שישלים להם חמישייה נהדרת בהגנה וישפר את הריווח סביב סימונס בהתקפה.

איפה נחת באגלי בכל הסיפור הזה? רק רשום שנתנו אותו. אגב שחקן מעניין שאולי בקבוצה אחרת יכול להיות בעל ערך גבוה יותר

צודק, שכחתי לשבץ אותו אצל הפליקנס, ממה שזוכר זה עדיין מתאזן מבחינת משכורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:00 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:

די, עם כל הכבוד לנורטון ולהשקעה שלו בדירוגים האלה, זו בדיחה שאתם ממשיכים להפנות אליהם בתור איזשהו אינדיקטור למעמד של שחקן בליגה.
הולידיי היה שחקן מאוד מבוקש מרגע שהפליקנס נכנסו לריבילד סביב זאיון וסיימו את העונה המשותפת שלו עם ג'רו מחוץ לפלייאוף. הוא לא סתם רכז, הוא קומבו גארד שיכול לשחק גם הרחק מהכדור, וכמובן שומר עילאי, מה שהופך אותו לאחד ה two-way players הטובים בליגה ולצלע 2-3 אידיאלית לצד סופרסטארים דומיננטיים.

בין זה ובין לדרג אותו כמקום 12 ברשימה שבוחנת רכזים בלבד, ומשקללת כל מיני פקטורים כמו גיל, אפסייד, חיבתו של נורטון אליהם וצפי לתפוקה בעונה הקרובה - אין שום דבר שמעיד על ערכו האמיתי של ג'רו כשחקן שהיווה פיסה חסרה לזכייה באליפות עבור הבאקס.

אבל ATT עוד דירג אותו נמוך יותר.
כלומר, הוא אומר שצריך להביא כוכב ליד אמביד כי 'כוכבים מביאים אליפות', הוא טוען שהולידיי הוא שחקן ממוצע בעמדה שלו (במקביל גם טוען ששחקן טופ 25 הוא שחקן טופ 5 בעמדה שלו, ככה שיש סימטריה בין העמדות) והתוספת של הולידיי הביאה למילווקי אליפות, ככה שאו שהממצא הזה סותר את התיאוריה שלו, או שהוא לא ידע להעריך את התרומה של הולידיי בזמנו, ובאותה מידה יכול להיות שהוא לא מעריך את התרומה של קוזמה וKCP.
יש פה משהו שסותר את הדברים שהוא אומר, בין אם תקבל את הרשימות של נורטון או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:04 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:

עזוב את נורטון ו"חיבתו של נורטון" לשחקנים
עברתי הודעה-הודעה בכל התר'ד הנ"ל, אף אחד לא הרים גבה לגבי המיקום של הולידיי, אף אחד למעשה לא התייחס אליו בכלל (והיו שלל דיונים על שחקנים אחרים), וכאמור 2 משתמשים טרחו לערוך דירוג חדש בעצמם, ואף הורידו אותו למקומות 13-14, כך שזה לא הפרספקטיבה של נורטון בלבד פה.
נאמר פה (ולא רק פה) - "כוכבים מביאים אליפויות", אז הנה - רק בשנה האחרונה, לא כוכב - הביא אליפות כצלע השולית והמכריעה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:07 pm 
Senior

הולידיי, דרך אגב, הוא שחקן נהדר וכנראה היה אנדרייטד, אבל אני עם שמואליקי - כמו שהתייחסו פה להולידיי כרכז בינוני + בזמן שהוא היה שחקן מצוין ובורג חשוב באליפות, ככה אין שום סיבה לפסול את היכולת של קוזמה, KCP ודינווידי להעלות את פילי שתי מדרגות, הם לא 'חייבים כוכב' כדי להיות קונטנדרים, כל עוד מאמינים שאמביד מסוגל להיות מספר 1 של קבוצה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:09 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:

כלומר, הוא אומר שצריך להביא כוכב ליד אמביד כי 'כוכבים מביאים אליפות', הוא טוען שהולידיי הוא שחקן ממוצע בעמדה שלו (במקביל גם טוען ששחקן טופ 25 הוא שחקן טופ 5 בעמדה שלו, ככה שיש סימטריה בין העמדות) והתוספת של הולידיי הביאה למילווקי אליפות, ככה שאו שהממצא הזה סותר את התיאוריה שלו, או שהוא לא ידע להעריך את התרומה של הולידיי בזמנו, ובאותה מידה יכול להיות שהוא לא מעריך את התרומה של קוזמה וKCP.

מה שמעניין בסופו של דבר זה לא המיקום בעמדה (וכמובן שייתכן שטעיתי בהערכה של הולידיי בתוך העמדה)
אלא המיקום ביחס לכל שאר שחקני הליגה. לא סתם אני מדבר על טופ25 (לפעמים אלו 5 שחקנים מכל עמדה אבל לרוב זה מסתדר אחרת, נדמה לי שעמדות החוץ מובילות בהקשר הזה).

קוזמה נח על העמדה של האריס כך שהוא (או מה ערכו בליגה) לא רלוונטי בעיניי ו-KCP הוא די סתמי (בעיניי מתחת לממוצע) ולא קרוב בכלל לאימפקט של הולידיי. מוזרה לי ההשוואה ביניהם.
אני מצטער אבל זו הצעת טרייד מגוחכת בעיניי (פילי לא בהכרח עוברים סיבוב עם ה"תוספת הזאת") ואם מוריי היה מקבל אותה והייתי יכול, הייתי מפטר אותו באותו רגע :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:14 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:

עזוב את נורטון ו"חיבתו של נורטון" לשחקנים
עברתי הודעה-הודעה בכל התר'ד הנ"ל, אף אחד לא הרים גבה לגבי המיקום של הולידיי, אף אחד למעשה לא התייחס אליו בכלל (והיו שלל דיונים על שחקנים אחרים), וכאמור 2 משתמשים טרחו לערוך דירוג חדש בעצמם, ואף הורידו אותו למקומות 13-14, כך שזה לא הפרספקטיבה של נורטון בלבד פה.
נאמר פה (ולא רק פה) - "כוכבים מביאים אליפויות", אז הנה - רק בשנה האחרונה, לא כוכב - הביא אליפות כצלע השולית והמכריעה.

בוא נדייק.
מי ש"הביא אליפות" הוא יאניס
ותרמו לכך השחקנים מסביב.
להערכתי, פילי לא נמצאת בעמדה שבה קצת שיפורים בצדדים ויש קבוצה אלופה.

אנחנו מדברים על אותה קבוצה (פחות או יותר), שביחד עם סימונס, לא עברה את אטלנטה בעונה שעברה.
לפילי יש בעיה חמורה של יצירה מהקו האחורי. בלי סימונס הם גם נחלשו הגנתית.
איך הטרייד הזה עוזר במשהו לסיפור הזה?

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' פברואר 06, 2022 7:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:16 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

מעניין לשמוע את זה דווקא ממך. אנחנו מדברים פה על שחקן שגם בעונה הבאה הולך להרוויח יותר מאמביד, כן? ורק בעונה האחרונה לחוזה שלו, שבה ירוויח 41 מיליון, אמביד יעקוף אותו עם הסופר-מקס שייכנס לתוקפו וישלם לו 43.7 מיליון.

האלטרנטיבה היא לפעול בשוק החופשי. הפיי רול של הסיקסרס אומנם מנופח גם ללא החוזה של טוביאס, אבל עדיין הקיץ הקרוב מייצג הזדמנות אחרונה לפנות קאפ ספייס סביב אמביד ורוב הצוות המסייע שמרוויח 8 מיליון (קארי) ולמטה מכך.

חוזה כמו זה של האריס בקבוצת ביניים הוא אסון.
בקבוצה כמו זו של פילי אני חושב שזה נסבל
ולא הייתי זורק אותו תמורת כלום.
בין השאר כי אני מאוד בספק אם יהיה לפילי משהו יעיל יותר לעשות עם הכסף בקיץ הקרוב.

יכולהיות שאני טועה. מודה שלא התעמקתי בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:18 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:

מה שמעניין בסופו של דבר זה לא המיקום בעמדה (וכמובן שייתכן שטעיתי בהערכה של הולידיי בתוך העמדה)
אלא המיקום ביחס לכל שאר שחקני הליגה. לא סתם אני מדבר על טופ25 (לפעמים אלו 5 שחקנים מכל עמדה אבל לרוב זה מסתדר אחרת, נדמה לי שעמדות החוץ מובילות בהקשר הזה).

קוזמה נח על העמדה של האריס כך שהוא (או מה ערכו בליגה) לא רלוונטי בעיניי ו-KCP הוא די סתמי (בעיניי מתחת לממוצע) ולא קרוב בכלל לאימפקט של הולידיי. מוזרה לי ההשוואה ביניהם.
אני מצטער אבל זו הצעת טרייד מגוחכת בעיניי (פילי לא בהכרח עוברים סיבוב עם ה"תוספת הזאת") ואם מוריי היה מקבל אותה והייתי יכול, הייתי מפטר אותו באותו רגע :)

קודם כל, אני שמח לקרוא שאתה מקבל את האפשרות ש25 השחקנים הכי טובים בליגה לא מסודרים שווה לפי עמדות - אשמח אם תדבוק בזה בדיונים עתידיים.

מעבר לזה, מאוד הגיוני שאתה צודק ואני טיפה מסכים עם מה שאתה כותב כאן, למרות שאם בקבוצה שיש בה את דינווידי, מאקסי, קארי, האריס, קוזמה ודראמונד אמביד לא יכול לעבור סיבוב בפלייאוף, הוא מפסיק להיות חף מאשמה בעיני ואולי הסיקסרס צריכים לחשוב על להחליף את הכוכב שלהם בכלל.
אני גם בכלל לא בטוח שמורי יקבל תמורה טובה יותר וגם אם כן, הגיוני שהוא יבזבז שנה או שנתיים של אמביד בריא בדרך (כלומר ההשוואה של תהיה באמת של ערך X מול Y כי הX הזה יהיה למשך זמן קטן יותר)
מה שלא יהיה, ההסבר הזה שנתת כאן הרבה יותר רציני, מעניין ועוסק בכדורסל בעיני מאשר פשוט לכתוב 'כוכבים מביאים אליפות'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:23 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:
B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:

קודם כל, אני שמח לקרוא שאתה מקבל את האפשרות ש25 השחקנים הכי טובים בליגה לא מסודרים שווה לפי עמדות - אשמח אם תדבוק בזה בדיונים עתידיים.

מעבר לזה, מאוד הגיוני שאתה צודק ואני טיפה מסכים עם מה שאתה כותב כאן, למרות שאם בקבוצה שיש בה את דינווידי, מאקסי, קארי, האריס, קוזמה ודראמונד אמביד לא יכול לעבור סיבוב בפלייאוף, הוא מפסיק להיות חף מאשמה בעיני ואולי הסיקסרס צריכים לחשוב על להחליף את הכוכב שלהם בכלל.
אני גם בכלל לא בטוח שמורי יקבל תמורה טובה יותר וגם אם כן, הגיוני שהוא יבזבז שנה או שנתיים של אמביד בריא בדרך (כלומר ההשוואה של תהיה באמת של ערך X מול Y כי הX הזה יהיה למשך זמן קטן יותר)
מה שלא יהיה, ההסבר הזה שנתת כאן הרבה יותר רציני, מעניין ועוסק בכדורסל בעיני מאשר פשוט לכתוב 'כוכבים מביאים אליפות'.

מעולם לא טענתי ש-25 השחקנים הכי טובים בליגה מסודרים שווה בשווה לפי עמדות. להיפך.

זה שתזרוק שמות כמו דינווידי, מאקסי, קארי, קוזמה ודראמונד לא יעזור לטיעון שלך.
זו בדיוק בדיוק הייתה הטענה לפני מספר שנים שממפיס היא קונטנדרית או משהו בסגנון הזה ולכן אסור להם להיפטר ממארק גאסול בטרייד, בעוד שאני לא חשבתי שהם יגיעו לפלייאוף בכלל. הם שלחו אותו בטרייד באמצע העונה. מאוד נוח לזרוק כמה שמות מוכרים לאוויר אבל בלי מיקום בעמדה שלהם (או אם מתעקשים לדייק מתוך כל השחקנים בליגה), זה חסר משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:40 pm 
Senior

אז דינווידי טופ 68, קארי טופ 57, האריס טופ 43, קוזמה טופ 51, מאקסי טופ 54 ודראמונד טופ 82.
אם אמביד הוא שחקן טופ-7 בליגה זו בקלות קבוצת טופ 6.2 בימים חמים וטופ 7.4 בסופי שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 8:00 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אז דינווידי טופ 68, קארי טופ 57, האריס טופ 43, קוזמה טופ 51, מאקסי טופ 54 ודראמונד טופ 82.
אם אמביד הוא שחקן טופ-7 בליגה זו בקלות קבוצת טופ 6.2 בימים חמים וטופ 7.4 בסופי שבוע.

מוזמן להמשיך לצחוק עליי אבל אם אתה חושב שתזרוק שמות של שחקנים בינוניים שרובם מתחת לממוצע ותצפה להגיע להישגים בפלייאוף, אז... לרוב, הבדיחה תהיה עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 8:12 pm 
Sophomore

אני חושב שאמביד השנה יכול לסחוב את פילי לאליפות. זה שילוב של עונת שיא מפלצתית מצידו - בחודש-חודשיים האחרונים הוא ברמות דומיננטיות של שאק בשיאו - והעובדה שאין אף קבוצת על אמיתית, קונטנדרית שלא ניתן לעבור. ברוקלין כזו רק על הנייר, ג''ס כנראה פייבוריטית אבל אפילו לא בטוח שתצא מהמערב. פיניקס והבאקס קבוצות מעולות אבל בטח לא בלתי-עבירות. כך גם מיאמי הקשוחה.ולברון? הוא קודם צריך להגיע לפלייאוף ב
בכלל.

אז בעיני, יש פה הזדמנות אדירה. אמביד בכושר הנוכחי > יאניס המדהים של הגמר נגד פיניקס. אני לחלוטין רואה אותו סוחב לאליפות עם שישה-שבעה שחקני רוטציה טובים מסביבו, שעובדים כקבוצה. אני גם ממש לא מסכים איתך שיאניס עדיף כיוצר בדק' אחרונות - להפך. יאניס ואחוזי העונשין שלו בעיתיים במאני-טיים, וזה דוסקס פה ובכל מקום אחר לעייפה. את אמביד אתה לא יכול לעצור בדרך הזו, הוא מדויק מדי.

ואגב קטן - במשחק החמישי הקריטי מול אטלנטה, כשיאניס בחוץ, מידלטון וג'רו (אחד הפייבוריטים שלי) היו אחלה, אבל הם לא מנצחים את זה בלי הצגות עצומות של לופז ופורטיס. כוכבי ענק, כידוע.

אגב אחר - להשוות את פילי לממפיס של גאסול זה מגוחך בעיני. אמביד מפלצת, הוא למצער אחד משני השחקנים הכי טובים בליגה כרגע. גאסול היה שחקן הגנה עצום ואחלה בהתקפה, אבל הוא מעולם לא התקרב לרמות הללו. כנ''ל קונלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 8:44 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
אני חושב שאמביד השנה יכול לסחוב את פילי לאליפות. זה שילוב של עונת שיא מפלצתית מצידו - בחודש-חודשיים האחרונים הוא ברמות דומיננטיות של שאק בשיאו - והעובדה שאין אף קבוצת על אמיתית, קונטנדרית שלא ניתן לעבור. ברוקלין כזו רק על הנייר, ג''ס כנראה פייבוריטית אבל אפילו לא בטוח שתצא מהמערב. פיניקס והבאקס קבוצות מעולות אבל בטח לא בלתי-עבירות. כך גם מיאמי הקשוחה.ולברון? הוא קודם צריך להגיע לפלייאוף ב
בכלל.

אז בעיני, יש פה הזדמנות אדירה. אמביד בכושר הנוכחי > יאניס המדהים של הגמר נגד פיניקס. אני לחלוטין רואה אותו סוחב לאליפות עם שישה-שבעה שחקני רוטציה טובים מסביבו, שעובדים כקבוצה. אני גם ממש לא מסכים איתך שיאניס עדיף כיוצר בדק' אחרונות - להפך. יאניס ואחוזי העונשין שלו בעיתיים במאני-טיים, וזה דוסקס פה ובכל מקום אחר לעייפה. את אמביד אתה לא יכול לעצור בדרך הזו, הוא מדויק מדי.

ואגב קטן - במשחק החמישי הקריטי מול אטלנטה, כשיאניס בחוץ, מידלטון וג'רו (אחד הפייבוריטים שלי) היו אחלה, אבל הם לא מנצחים את זה בלי הצגות עצומות של לופז ופורטיס. כוכבי ענק, כידוע.

אגב אחר - להשוות את פילי לממפיס של גאסול זה מגוחך בעיני. אמביד מפלצת, הוא למצער אחד משני השחקנים הכי טובים בליגה כרגע. גאסול היה שחקן הגנה עצום ואחלה בהתקפה, אבל הוא מעולם לא התקרב לרמות הללו. כנ''ל קונלי.

1. לא השוויתי את פילי לממפיס של גאסול.
סתם נזכרתי בדוגמה (אחת מיני רבות) לדיון בפורום שבו זרקו מספר שמות מוכרים כדי להוכיח טענה שלא היה בינה לבין המציאות שום קשר. איך אפשר להשתמש בדינווידי ודראמונד ועוד שלל שמות כדי לומר שאיתם זה יהיה מאכזב מאוד אם אמביד לא יגיע להישגים - אני לא יודע.

2. אני מאוד אוהב את אמביד כשחקן אבל אני לא אופטימי לגבי הסיכויים של פילי בפלייאוף העונה וכמה רחוק אמביד יכול לסחוב אותם בהרכב הנוכחי (או עם תוספות שוליות כמו אלו שמציעים כאן). אני מעדיף לחשוב על חלון של שנתיים-שלוש מאשר על עונה אחת שבה להערכתי פילי בכל מקרה לא תזכה באליפות. מקווה כמובן לטעות בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 56 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: