סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 3:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
האריס ומקולום כצלעות התומכות באמביד זה לא פחות טוב בעיניי ממידלטון וג'רו כצלעות התומכות ביאניס, ותמיד הערכתי את ג'רו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 3:36 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
זה שATT מגדיר את החבילה ה'מוצעת' כאן של וושינגטון כשחקני טופ-X או טופ-Y לא מעיד הרבה על הערך האמיתי שלהם בקונטנדרית.

האמת היא שלא הגדרתי אותם כטופ x
אלא סתם כשחקני משנה שלא תורמים לפילי יותר מאלו שכבר יש לה. הראל לא יקבל דקות בכלל. קוזמה דורך לגמרי על המשבצת של טוביאס. Kcp הוא די סתמי אבל אולי ישדרג קצת את דני גרין. לא בגלל חבילה כזו אתה מוותר על סימונס וזה לא יוביל אותך לשום מקום שהסגל הנוכחי לא יכול להגיע אליו. לפילי יש כאמור חסרון ביצירת מצבים מהקו האחורי וכישרון באופן כללי. הטרייד הזה לא רלוונטי בפתרון הבעיות האלו, גם אם נתעלם מכוכבים-לא-כוכבים. זה באמת אחד מרעיונות הטרייד הכי גרועים ששמעתי לאחרונה. כאמור, מקולום זה סיפור שונה. לא בטוח מה הייתי עושה במקום מוריי. האם הייתי ממשיך להתעקש או לא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 3:51 pm 
Junior

Hacohen כתב:
האריס ומקולום כצלעות התומכות באמביד זה לא פחות טוב בעיניי ממידלטון וג'רו כצלעות התומכות ביאניס, ותמיד הערכתי את ג'רו.

לא דיברתי על מקולם, דיברתי על קק"פ ושאר החבר'ה של וושינגטון.
האריס ומקולום בעיני זה פחות ממידלטון וג'רו, אבל זה כן שם את פילי בעמדה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 4:05 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
ריבילדינג, רטולינג, זה בערך כמו טופ5, סופרסטאר, פוטייטו, פוטאטו. שורה תחתונה, כרגע לפילי יש קבוצה שיכולה לעשות ריצה עמוקה בפלייאוף פלוס נכס שאפשר להמיר אותו כרגע לשחקן תורם מעל לממוצע (נניח סי.ג'יי מאקלום). מה שאתה מציע זה לפרק את המבנה הנוכחי. להמיר את הנכס הנוכחי שלא משותף, בנכס אחר (אינגרם) ובדרך גם לוותר על הכלי מספר 2 שלך בקבוצה (האריס), בגלל החוזה הגבוה שלו. הנכס (אינגרם) שאתה משיג כנראה לא מהווה שיפור משמעותי על הקיים, אבל אתה רוצה אותו כדי שיהיה לך אופציות להמשך הדרך בעונה הבאה.
כלומר התהליך שלך זה לקחת קבוצה שיכולה לנצח כאן ועכשיו (לא באחוזים גבוהים, אבל האופציה קיימת, ראה 2 מ-3 האלופות האחרונות שזכו הרבה בגלל סיטואציה ואפילו גם את הלייקרס אפשר להכניס תחת אותה קטגוריה), שיש לך קלף ביד לחזק אותה אפילו משמעותית ולהפוך לשחקן יותר משמעותי בתמונת האליפות ולהמיר את הקבוצה הזאת בהגדלת האופציה שלך להשתפר בעתיד, כשהאופציה הזאת מותנית בכל מיני דברים שאולי יקרו ואולי לא. הדבר היחידי החיובי שאפשר להגיד על הטרייד הזה, הוא שהוא משמר פחות או יותר את אותם סיכויים להצלחה העונה אם מורי יחליט לא להעביר את סימונס ולא לעשות כלום.
אני יכול לקרוא לזה ריבילדינג, כי אתה לוקח קבוצה א' ורוצה להפוך אותה לקבוצה ב', גם אם עמוד התווך שלך אמביד נשאר. אפשר גם לקרוא לזה רטולינג אם אתה רוצה ניואנסים.

זה שאתה אומר "X זה בערך כמו Y" לא עושה זאת לכך. גם אני נגד ההתעסקות הזאת בסופרסטארים מול סטארים, טופ 5 וכל הדירוגים האלה. אבל חושב שנתתי שתי הגדרות ברורות למדי עבור ריבילדינג וריטולינג. אני לא מציע לפרק כלום בפילי. טרייד על שני שחקנים, שרק אחד מהם פעיל כרגע, בתמורה לחבילה שבראשה מגיע שחקן אחד בולט (אינגרם) שלגמרי יכול להיכנס למשבצת של טוביאס כאן ועכשיו, זה ממש לא נחשב לפירוק בספר של אף אחד.
באותה מידה אפשר לומר שהבאת מקולום על המשבצת של קארי בחמישייה זה "לפרק".

אני בכוונה לא נכנס לשאלת "האם פילי קונטנדרית במצבה הנוכחי, או במצב שבו מביאה את שחקני הכדורסל הכי טובים ומתאימים שאפשר להשיג על סימונס, כאן ועכשיו" אל מול השאלה "האם פילי עם אינגרם במקום טוביאס, והארט על הספסל עד סוף העונה במקום סימונס בחליפה, היא קונטנדרית כמו בתרחיש הראשון". אני סה"כ הצעתי טרייד שיכול להשיג חלק ניכר ממטרותיו של מוריי בטרייד על סימונס: לשמר ערך עבור טרייד פוטנציאלי בהמשך, לפנות קאפ ספייס ולייצר גמישות כלכלית, ואפילו במישור הכדורסל, לא להחליש את הקבוצה אלא דווקא לחזק אותה בסקורר צעיר עם אפסייד הגנתי עדיף.

לפי ההגדרה שלך, גם החלפת יונאס ולנצ'יונאס ודלון רייט במארק גאסול לפני שלוש שנים היתה מהלך של ריבילדינג, כי קבוצה א' הפכה לקבוצה ב' במחי החלפת שני שחקנים באחד. אין מה לומר, מסאי יוג'ירי בהחלט גאון...עשה ריבילדינג בפברואר ולקח אליפות ארבעה חודשים לאחר מכן.

ורגע, כשהווריורס ויתרו לאחר עונה של 9-73 והפסד ריפיט במשחק 7 גורלי על שני שחקני חמישייה, בשביל לפנות קאפ ספייס להחתמת דוראנט, גם אז זה היה ריבילדינג או ריטולינג? לא, זה היה מהלך ממוקד של פינוי קאפ ספייס, גם במחיר של אובדן ערך מסוים, בשביל להחתים את הפרס הגדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 4:11 pm 
Junior

stavs כתב:
אף אחד לא דיבר על מה שכתבנו כאן כמדד לערך האמיתי של ג'רו, דיברנו על הפער בין הערך הנתפש של ג'רו לבין הערך האמיתי שלו וכמו שהיה פער במקרה שלו, יכול להיות במקרים אחרים של שחקנים אחרים. בגלל זה אין סיבה לפסול את התרומה שלהם בטיעונים עצלניים, אין פה שום ניסיון לקבוע את הערך האמיתי של שחקן לפי דירוג של מתמשים כאן, אף אחד מעולם לא ניסה לעשות את זה, אני (ושמואליקי) טוען כאן בדיוק את מה שאתה טוען - זה שATT מגדיר את החבילה ה'מוצעת' כאן של וושינגטון כשחקני טופ-X או טופ-Y לא מעיד הרבה על הערך האמיתי שלהם בקונטנדרית.

אתה צודק שפשוט לומר "הוא לא כוכב והוא לא שחקן טופ X" זה עצלני, אבל גם לומר שאם יש פער בין הערך הנתפש של ג'רו (כאן בפורום ובקרב אוהדים אחרים) לבין הערך האמיתי שלו, אז הפער הזה בהכרח קיים גם במקרים אחרים.
קודם כל, הפער שאתה מדבר עליו לגבי ג'רו לא היה נוכח בקרב ג'יאמים, שהיו חמים עליו מאוד, וזה לא סתם שגריפין הצליח לחלץ מהבאקס חבילת בחירות והחלפות שדומה לחבילות שניתנו עבור כוכבים בוהקים יותר בשמי הליגה. נכון שגם היה אלמנט של דחיפות מצד הבאקס, עם הפרי אייג'נסי הקרב של יאניס, ששיחק כאן תפקיד; ועדיין אני בדעה שקשה מאוד לדרוש ערך X עבור שחקן מסוים מבלי שיהיה עניין גבוה באותו שחקן, לרבות הצעות נדיבות מג'יאמים מתחרים שניתן לנפנף בהן לצורכי מיקוח.

אני לא מסכים עם הטרמינולוגיה של אטט ברוב המקרים, אבל מסכים עם העמדה שלו שחבילת הוויזארדס המוצעת כאן היא בינונית-מינוס. יותר מדי רול פליירז, יותר מדי חוזים ארוכי טווח, אף אחד מהם לא ממש מזיז את המחט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 4:12 pm 
Junior

Hacohen כתב:

בעיניי זה פחות טוב משמעותית, בעיקר בגלל ההיבט ההגנתי. את מקולום הייתי מביא לפילי תמורת טוביאס (לא שפורטלנד תסכים לכך במצבה הנוכחי), לא במקום סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 4:21 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
אתה צודק שפשוט לומר "הוא לא כוכב והוא לא שחקן טופ X" זה עצלני, אבל גם לומר שאם יש פער בין הערך הנתפש של ג'רו (כאן בפורום ובקרב אוהדים אחרים) לבין הערך האמיתי שלו, אז הפער הזה בהכרח קיים גם במקרים אחרים.
קודם כל, הפער שאתה מדבר עליו לגבי ג'רו לא היה נוכח בקרב ג'יאמים, שהיו חמים עליו מאוד, וזה לא סתם שגריפין הצליח לחלץ מהבאקס חבילת בחירות והחלפות שדומה לחבילות שניתנו עבור כוכבים בוהקים יותר בשמי הליגה. .

לא אני ולא אף אחד אחר כאן אמר את מה שכתבת כאן (שהפער היה בקרב GMים או שהפער בתפישה של ג'רו מעיד שבהכרח יהיה פער כזה עם שחקנים אחרים), אבל יאללה נפסיק לטחון מים עם הדיון הזה, אני מרגיש שאתה מנסה שוב ושוב להבהיר נקודה שאין עליה ויכוח או דיון, אז לא צריך את ההודעות שלי בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 4:25 pm 
Junior

stavs כתב:
B.Grant44 כתב:
קודם כל, הפער שאתה מדבר עליו לגבי ג'רו לא היה נוכח בקרב ג'יאמים, שהיו חמים עליו מאוד, וזה לא סתם שגריפין הצליח לחלץ מהבאקס חבילת בחירות והחלפות שדומה לחבילות שניתנו עבור כוכבים בוהקים יותר בשמי הליגה. .

לא אני ולא אף אחד אחר כאן אמר את מה שכתבת כאן (שהפער היה בקרב GMים או שהפער בתפישה של ג'רו מעיד שבהכרח יהיה פער כזה עם שחקנים אחרים), אבל יאללה נפסיק לטחון מים עם הדיון הזה, אני מרגיש שאתה מנסה שוב ושוב להבהיר נקודה שאין עליה ויכוח או דיון, אז לא צריך את ההודעות שלי בשביל זה.

סבבה, נראה לי שזה שוב דיון שנוצר אך ורק בגלל ההיצמדות להגדרות ולדירוגים של אטט (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 4:55 pm 
Hall of Famer

כמה בעיות אני מייצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 5:36 pm 
Junior

Att כתב:
כמה בעיות אני מייצר

סורי, לי אישית אין בעיה עם הגישה שאתה מביא, למרות שרוב הזמן לא מסכים איתה. פשוט קשה להתעלם מהדיונים והלופים שנוצרים כאן סביבך: יש את אלה שלא מסוגלים לעמוד בפיתוי להתנצח איתך בפסים אישיים (יובל, הכוהן, לא זוכר מי עוד) במקום פשוט להתעלם אם עד כדי כך הם בזים לך; ויש את אלה שמרוב שלא מסכימים איתך, אבל עדיין מכבדים אותך ומתדיינים בנעימים, פשוט נגררים לשימוש בטרמינולוגיה שלך כדי להוכיח עד כמה שהיא לא תופסת מים, ואז מסתבר שאם ג'רו הולידיי דורג ע"י נורטון מחוץ לטופ 10 של הרכזים לפני העונה הקודמת, ולא אתה ולא אחרים חלקתם על כך, אז יש בכך כדי להעיד שטרייד על סימונס תמורת רול פליירז ברמות שונות זה לא מהלך רע... :ne_vi_del:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 5:40 pm 
Hall of Famer

א..הדירוג האחרון שלי נעשה אחרי האליפות. לא לפני
ב. בשלוף אכן יש איזה עשרה רכזים טובים ממנו בכל מקרה
ג. להיות מס 12 זה לא בינוני. יש לפחות 90 רכזים בליגה
ד. קבוצה שיש לה ארבעה טופ 12 בקבוצה ( יאניס, לופז, מידלטון, ג'רו) כשאחד מהם הוא טופ 1 , בנוסף ליופי של ספסל, היא קבוצה לאליפות. למה לא? איך האליפות מוכיחה שהוא יותר מזה? מה, קוקוץ' או אודום או מי לעזאזל שלא היה השחקן מס 4 באליפות של טורונטו הם יותר מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 5:48 pm 
Hall of Famer

ועכשיט אני רואה בדירוג האחרון הוא 9. זה פחות או יותר המקום כשהשנה הצטרפו גארדנר ודג'ונטה כשניים נוספים ברמתו פחות )גארדנר) או יותר (מורי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 6:40 pm 
Junior

לול, איך זה שתמיד יוצא לך גארדנר במקום גארלנד? (:

מסכים איתך לגבי ב ו-ג. אני פשוט חושב שלא צריך לבחון את ג'רו בתור רכז גרידא, לכן גם עצם החלוקה לחמש העמדות המסורתיות ודירוג הטופ 5, 10, 15, וואטבר בהן, זה אומנם נחמד כחומר לקריאה ולדיון טרום-עונתיים שאתה מייצר, באמת סחתיין על זה...אבל אי אפשר לגזור מזה אמירות כמו "שחקן X הוא (פוטנציאל) להיות טופ 5 בעמדה שלו" מהסוג שאטט אוהב להשתמש בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 6:48 pm 
Junior

לא הצלחתי למצוא בזריזות את הדירוג האחרון שלך, אז אמחיש את הנקודה שלי לגבי חוסר הרלוונטיות של מעמדו היחסי כרכז מתוך הדירוג שערכת לקראת עונת 2019/20 ובו ג'רו דורג שמיני:

ביחס לרכזים שדורגו לפניו, אני חושב שפורטלנד בדיעבד היתה לוקחת אותו לצד לילארד (2) במקום מקולום; יוסטון היתה מעדיפה אותו לצד הארדן באותה עונה במקום ווסטברוק (6); אטלנטה היתה שמחה מאוד לצוות אותו עם טריי (7), מאז ועד ימינו; וכמובן שזה רלוונטי גם לקבוצות רבות שרכזיהן דורגו אחריו (פילדלפיה ודנבר, לצד סימונס ומוריי בהתאמה; ביוטה במקום קונלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 6:53 pm 
Hall of Famer

חייב להגיד שזה נוח להשתמש בהשוואה בתוך עמדה מסוימת אבל ברור שזה לא המודל המדויק יותר שאני מאמין בו. עדיף להסתכל על כלל העמדות ביחד.
אגב, אני גם חושב שחוזק הספסל והדירוג היחסי של מאמנים גם משפיעים, בטח בעונה הסדירה.

לפעמים זה עוזר לפשט דברים
ולהסתכל על קבוצה דרך הסופרסטאר והכוכבים שיש לה נותן תמונה טובה מאוד של האפסייד.

כך או כך, באיזה מודל שלא מסתכלים, אני מאמין שחייבים להסתכל דרך מודל כדי לקבל החלטות טובות
ושצריכים להיות עקרונות שלא עוברים עליהם (=טעויות נפוצות, בורות מוכרים שקל ליפול לתוכם).

בכל מקרה, כרגע הטרייד דדליין די יבש. מניח שיש כמה טריידים שמחכים לרגע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 9:12 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
לא הצלחתי למצוא בזריזות את הדירוג האחרון שלך, אז אמחיש את הנקודה שלי לגבי חוסר הרלוונטיות של מעמדו היחסי כרכז מתוך הדירוג שערכת לקראת עונת 2019/20 ובו ג'רו דורג שמיני:

ביחס לרכזים שדורגו לפניו, אני חושב שפורטלנד בדיעבד היתה לוקחת אותו לצד לילארד (2) במקום מקולום; יוסטון היתה מעדיפה אותו לצד הארדן באותה עונה במקום ווסטברוק (6); אטלנטה היתה שמחה מאוד לצוות אותו עם טריי (7), מאז ועד ימינו; וכמובן שזה רלוונטי גם לקבוצות רבות שרכזיהן דורגו אחריו (פילדלפיה ודנבר, לצד סימונס ומוריי בהתאמה; ביוטה במקום קונלי).

זו הסיבה שמאוד מבאס אותי שכל השרשורים מתכנסים לדירוגים משעממים (עבורי) ודיונים שטחיים על ניהול קבוצות. כמעט אף דיון הוא לא על כדורסל, שזה משחק ממש מגניב ואני ממליץ עליו בחום.

זה אגב אחת הסיבות שאני חושב שבייסבול היה יכול להיות סופר פופולארי פה. הוא פי אלף יותר מתאים לדיונים שאוהבים לנהל בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 9:25 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה שאנשים כותבים כאן הרבה על כדורסל.
בכל מקרה, הת'רד הזה הוא על הטרייד דדליין.
זה הגיוני שנדבר על העסקאות השונות
ואם זה לא מעניין אותך אז תכתוב יותר על כדורסל בת'רדים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 11:22 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
זה שאתה אומר "X זה בערך כמו Y" לא עושה זאת לכך. גם אני נגד ההתעסקות הזאת בסופרסטארים מול סטארים, טופ 5 וכל הדירוגים האלה. אבל חושב שנתתי שתי הגדרות ברורות למדי עבור ריבילדינג וריטולינג. אני לא מציע לפרק כלום בפילי. טרייד על שני שחקנים, שרק אחד מהם פעיל כרגע, בתמורה לחבילה שבראשה מגיע שחקן אחד בולט (אינגרם) שלגמרי יכול להיכנס למשבצת של טוביאס כאן ועכשיו, זה ממש לא נחשב לפירוק בספר של אף אחד.
באותה מידה אפשר לומר שהבאת מקולום על המשבצת של קארי בחמישייה זה "לפרק".

אני בכוונה לא נכנס לשאלת "האם פילי קונטנדרית במצבה הנוכחי, או במצב שבו מביאה את שחקני הכדורסל הכי טובים ומתאימים שאפשר להשיג על סימונס, כאן ועכשיו" אל מול השאלה "האם פילי עם אינגרם במקום טוביאס, והארט על הספסל עד סוף העונה במקום סימונס בחליפה, היא קונטנדרית כמו בתרחיש הראשון". אני סה"כ הצעתי טרייד שיכול להשיג חלק ניכר ממטרותיו של מוריי בטרייד על סימונס: לשמר ערך עבור טרייד פוטנציאלי בהמשך, לפנות קאפ ספייס ולייצר גמישות כלכלית, ואפילו במישור הכדורסל, לא להחליש את הקבוצה אלא דווקא לחזק אותה בסקורר צעיר עם אפסייד הגנתי עדיף.

לפי ההגדרה שלך, גם החלפת יונאס ולנצ'יונאס ודלון רייט במארק גאסול לפני שלוש שנים היתה מהלך של ריבילדינג, כי קבוצה א' הפכה לקבוצה ב' במחי החלפת שני שחקנים באחד. אין מה לומר, מסאי יוג'ירי בהחלט גאון...עשה ריבילדינג בפברואר ולקח אליפות ארבעה חודשים לאחר מכן.

ורגע, כשהווריורס ויתרו לאחר עונה של 9-73 והפסד ריפיט במשחק 7 גורלי על שני שחקני חמישייה, בשביל לפנות קאפ ספייס להחתמת דוראנט, גם אז זה היה ריבילדינג או ריטולינג? לא, זה היה מהלך ממוקד של פינוי קאפ ספייס, גם במחיר של אובדן ערך מסוים, בשביל להחתים את הפרס הגדול יותר.

נתת הגדרות שונות. לפעמים יש הבדל משמעותי בין השניים, לפעמים זה בשטח האפור. ואתה בוודאי שמציע לפרק את מה שקיים בפילי. מילא אם היית אומר שאתה רואה את אינגרם ללונג ראן, אז עוד מילא. אבל אתה מדבר על אינגרם בעיקר כטרייד צ'יפ לעתיד. כלומר אתה נשאר עם אמביד וסביבו קבוצה די חדשה. זה ריבילדינג, גם אם לא הייתה תקופת נפילה באמצע. הלפרק שדיברתי עליו התייחס להמשך הטרייד, כפי שאתה התייחסת, לא לאינגרם תמורת סימונס והאריס נטו. לכן הדוגמא של מקולום על קארי לא דומה, כי מקולום אם יגיע הולך להיות ללונג ראן, לא סטופ גאפ לחצי עונה כפי שאתה התייחסת לאינגרם.

אני יודע שאתה לא נכנס לשאלה האם פילי קונטנדרית במצבה הנוכחי, או מה הטרייד הטוב ביותר על סימונס לכאן ועכשיו. אבל זה לדעתי האסטרטגיה שפילי צריכה לקחת ולכן אני לא אוהב את מה שאתה מציע. כי מה שאתה מציע זאת התעלמות ממה שפילי יכולה להשיג העונה והתמקדות בהשגת נכסים לקראת עתיד כלשהו. אתה יכול להסתכל על זה באיך שאתה מתייחס להאריס לעומת איך שאני מתייחס אליו. אתה מתייחס אל האריס כאל חוזה שהוא נטל והיפטרות מהנטל היא דבר טוב. אני מסתכל על האריס כשחקן מספר 2 של פילי והסיבה היחידה להיפטר ממנו היא אם אפשר לקבל משהו עדיף עליו (או אם סימונס בעסק, אז חבילה של שני שחקנים שעדיפה על החלפה של סימונס בלבד).

אני שמח שאתה משתמש בטקטיקה של הגחכה, אבל אי אפשר להשוות בין מה שאתה מציע לפילי לבין מה שיוג'ירי עשה כשהעביר את הסנטר המחליף שלו ורכז מחליף תמורת סנטר פותח. לא היה פה שום תהליך. היה פה זיהוי הזדמנות לחיזוק מקומי. את פילי אתה מכניס לתהליך שאמור להתפרס לתוך העונה הבאה.

לגבי דוראנט, אתה יכול להתייחס לכך כריטולינג אם אתה רוצה. אבל הפער בכישרון בין מה שהווריירס ויתרו לעומת מה שהם קיבלו כל כך גדול, שזה היה כל כך נו בריינר לעשות את המהלך הזה וזה מונע כל התייחסות למהלך למעט מהלך חיזוק. אבל בוא נניח שהווריירס לא היו יכולים לקחת את דוראנט, אבל הם היו מוותרים על החתמה מחדש של בארנס בכסף גדול ומעבירים את בוגוט תמורת כלום בערך ומצליחים להחתים במקום הצמד נניח את דנילו גאלינרי ועוד איזה תוספת לרוטציה. איך היית מכנה את המהלך הזה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 4:50 pm 
מנהל פורום

עוד יומיים, הדד ליין והדבר הכי גדול שקרה עד עכשיו היה לוורט לקאבס, לא מזלזל
חלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 5:08 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
עוד יומיים, הדד ליין והדבר הכי גדול שקרה עד עכשיו היה לוורט לקאבס, לא מזלזל
חלילה

היה גם קליפרס - פורטלנד טרייד נחמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 6:26 pm 
Senior

שאמס מצייץ שסי ג'יי מקאלום מתקרב לניו אורלינס בטרייד תמורת ג'וש הארט ובחירות דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 6:42 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
שאמס מצייץ שסי ג'יי מקאלום מתקרב לניו אורלינס בטרייד תמורת ג'וש הארט ובחירות דראפט.

המממ, די צפוי אבל מבאס.
לא הבינו למה אני מתרגש כל כך מנוכחותם של פייבורס ושל רדיק בעונתו הראשונה של ציון. זה פשוט סימל את הכיוון הלא נכון של הפליקנס והם ממשיכים בדיוק באותה מגמה חסרת סבלנות. מוותרים על בנייה הדרגתית מהדראפט ורוצים להתקדם כמה שיותר מהר, בלי קשר למצבו של ציון.

אבל בהתחשב בכיוון הלא נכון שהם לוקחים (לטעמי), לפחות ייצא להם מהעסקה הזו שחקן טוב - מקולום הוא אחלה.
יש אפילו סיכוי שהפליקנס יתקרבו למשאת נפשם - הבינוניות.

מעניין לראות על אילו בחירות הם מוותרים ומה יוצא לפורטלנד כאן, כחלק מה-RETOOLING שהם מנסים לעשות.
הארט הוא שחקן די קלאסי עבור פורטלנד. הגרסה הגארדית של לארי נאנס ג'וניור מהטרייד בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 7:10 pm 
Senior

הארט הוא אחלה, שומר טוב, ריבאונדר אדיר בתור גארד ואחד השחקנים שמשחקים הכי חזק בליגה. הוא לא אבן בנייה ראשית לשום דבר, אבל הוא מתאים ליד לילארד.
נחכה לראות מה הבחירות שפורטלנד מקבלים כאן, יכול להיות שזה עדיין יהיה מעט מדי, אבל אני חושב שהם עושים נכון שהם מנסים לנער קצת את העניינים לשם שינוי.

מאוד הגיוני שהפליקאנס ממהרים מדי, אבל אם זאיון הולך לחזור בחודש וחצי הקרובים נגיד, תהיה שם קבוצה חמודה, גם אם חסרת הגנה.
הם צריכים להגיע לפליי-אין לפחות ואז אף אחד לא ירצה לפגוש קבוצה עם זאיון, אינגרם ומקולום.
הכל שאלה של איך ומתי זאיון חוזר, הוא כוח התקפי אדיר כשהוא בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 7:16 pm 
Senior

Trade summary:

Pelicans get - CJ McCollum, Larry Nance Jr., Tony Snell
Blazers get - Josh Hart, Tomas Satoransky, Nickeil Alexander-Walker, Didi Louzada, first-round pick, two second-round picks

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 7:19 pm 
Hall of Famer

של מי הבחירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: