סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 4:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כדורסל מכללות 2021/22
הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 3:30 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אין ת'רד עדיין וחבל, גם אם הסיכוי של ת'רד כזה להגיע לעמוד השלישי הוא בעיקר אם איכשהו יזלוג לאסטרטגיות בחירה בדראפט או טאניקנג בעד ונגד.

בכל מקרה, בשישי האחרון משחק מסקרן בין גונזגה לדיוק הפגיש את שני הפרוספקטים הבכירים בNCAA - צ'ט הולמגרן ופאולו באנקרו (או באנצ'רו, נכתב עם CH אבל אני חושב שנהגה כ-ק').
לא יצא לי לראות את המשחק המלא, אלא את התקציר מאוד מפורט שלהלן ועשה אחלה עבודה בעיני, אבל אפשר למצוא גם את המשחק המלא ביוטיוב.

מכיוון שהמשחק הלך צמוד ואולי מישהו ירצה לראות אני לא אגלה כאן תוצאה, אבל המצ'אפ בין השניים הלך לדעתי לבאנקרו.
אפשר גם לדבר על מחצית ראשונה שהלכה אליו ומחצית שנייה שבה הולמגרן שלט, כשבכל מחצית השני נמצא פחות על המגרש, כל אחד מסיבותיו שלו (הולמגרן בגלל בעיית עבירות בראשונה, באנקרו היה חולה? שומעים בתקציר משהו על זה שהוא אולי מקבל IV בחדר הלבשה).

מבחינת רשמים - לפחות כרגע נראה שבאנקרו הוא השחקן הטוב מן השניים, וזו לא בושה להולמגרן, כי הוא פשוט נראה מעולה.
על סמך מה שראיתי עד היום ההשוואה הכי מתבקשת היא כרמלו גדול יותר וכנראה גם יותר אתלטי. קליעה מכל הטווחים, משחק פנים לסל נהדר וגם לי לפחות הרגיש שמאוד משחק בתוך השטף הקבוצתי ולא מנסה להשתלט מדי (אבל אסייג שראיתי רק את התקציר הזה ועוד שניים קצרים יותר).

הולמגרן הרבה יותר גולמי, מאוד מאוד ארוך, אבל גם מאוד מאוד רזה, לפעמים זה נראה שהוא עשוי להישבר לשניים במהלך שינוי כיוון. אולי קצת פחות אפסייד כסקורר, אבל אמור להיות שחקן מאוד שלם, שתורם בכל האספקטים של המשחק - מוריד כדור לרצפה, שומר טוב למרות פריים דקיק, קליעה מבחוץ כולל מכדרור, מסירה.
נראה שחקן מעניין לאללה, עם סיכון קטן לקבל פוקו 2.0.

חוץ משניהם גם די התלהבתי ממארק וויליאמס, הסנטר הקצת רודי-גוברי של דיוק, שדווקא לא כל-כך מופיע במוקים כרגע, אבל לכל הפחות נראה שהוא מאוד מאוד ארוך עם חוש מצוין לחסימות, וגם וונדל מור הסווינגמן נראה מעניין, אולי לאירופה יותר מאשר למנש.

מישהו עוקב קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כדורסל מכללות 2021/22
הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 4:12 pm 
מנהל פורום

תבורך על היוזמה
מה
מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 4:36 pm 
Sophomore

סקירה על המשחק הזה, באנקרו, הולמגרן, וגם עוד כמה גבוהים מעניינים במכללות:

https://hoops.co.il/?p=249057

בסוף יש גם קישור לפוסטים קודמים (טרום עונה) על כמה מהקבוצות והפרוספקטים המעניינים השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 6:30 pm 
מנהל פורום

ראיתי את המשחק המלא, אני לגמרי על העגלה של שניהם, שזו חוכמה קטנה ממש היות וכל העולם מרייר עליהם כבר המון זמן.
ומסכים עם הניתוח וההשוואה בנקודת הזמן הנוכחית באופן כללי. אבל כן אכתוב שהולמגרן באמת נראה מיוחד, ודווקא כן כסקורר, הוא מגיע לאיפה שהוא רוצה בדרכים מאד מגניבות ומתישהו הוא יתחזק טיפה וישתפר עוד טכנית ויש כאן פוטנציאל למשהו פסיכי לגמרי.
מצד שני, גם חשבתי ככה לקראת הדראפט על בן סימונס.
מצד שלישי, גם חשבתי ככה לקראת הדראפט על ג'יילן בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 11:04 pm 
Hall of Famer

באנקרו נראה כמו שחקן שיכול לעלות הלילה על מגרש NBA ולתת תפוקה. הולמגרן נראה כמו שחקן שיתקשה להתמודד פיזית בליגה הלאומית. מה גם שבדקות הסיום דיוק הלכו לבאנקרו שהיה דומיננטי ואצל הזאגס הולמגרן די נעלם. אם ככה באנקרו נראה כשהוא חולה, הוא חתיכת פוטנציאל מפחיד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 11:28 pm 
מנהל פורום

הוא באמת נראה מוכן לאללה כבר עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 01, 2021 12:45 am 
Hall of Famer

תחת הסתייגות חריפה שלא ראיתי ממנו הרבה מעבר להיילייטים שסתיו הביא כאן, הולמגרן משדר לי וייבים לא טובים, משהו בין בנדר במקרה הרע לפורזינגיס במקרה הטוב.

מי שהכי הרשים אותי חוץ מבאנקרו אלו וויליאמס (קצת פחות גובר בעיני ויותר קלינט קאפלה כזה) וסטראת'ר מגונזגה שנראה כמו שחקן חמוד לאללה. גם טימי, הסנטר של גונזאגה יכול להתפתח לסוג של מייסון פלאמלי שכזה, הוא עוד לא שם פיזית, אבל משהו בסגנון ובעיקר ביכולת המסירה משדר לי ווייב דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 01, 2021 4:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא'דע... למרות הכישרון שנוטף ממנו, הולמגרן נראה לי כמו מישהו שפשוט ידרסו במנש. הוא כל כך רזה ויש לו גם כתפיים יחסית צרות אז קשה לראות אותו מוסיף הרבה מסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 01, 2021 5:43 pm 
Senior

rony כתב:
תחת הסתייגות חריפה שלא ראיתי ממנו הרבה מעבר להיילייטים שסתיו הביא כאן, הולמגרן משדר לי וייבים לא טובים, משהו בין בנדר במקרה הרע לפורזינגיס במקרה הטוב.

אני לא חושב שיש סיבה אמיתית לחשוש שהולמגרן ייצא בנדר, ממה שאני זוכר מבנדר (ולא ראיתי אותו באליפויות גילאים) במחצית השנייה של המשחק הזה לבד אפשר לראות מהולמגרן יותר אסרטיביות בתקיפה של הטבעת מאשר בכל הקריירה של בנדר עד היום.
הוא נראה כמי שמנסה (ומצליח) להשפיע על המשחק בהרבה מאוד דרכים ולא מי שהולך פשוט לעמוד על הקשת ולירות מבחוץ. ברור שהוא יהיה חייב להתחזק מאוד, אבל אני לא רואה מצב שהוא נראה כמו שחקן כדורסל כל-כך בינוני כמו בנדר.
יכול להיות שבול בול הוא השוואה קצת יותר רלוונטית, דרך אגב, אבל כן נראה לי שלהולמגרן יש שליטה משמעותית יותר טובה בכדור והבנת משחק טובה יותר כבר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 01, 2021 6:51 pm 
Hall of Famer

מקווה שאוקלהומה תבחר באיטריה הרזה הזאת שנוכל לראות את פוקו יחד איתו. מי שתבחר בו תצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 6:58 pm 
Junior

למרות שבאופן מפתיע הת'רד הזה לא המריא..למה לשמור את כל הטוב הזה רק לעצמי?

https://youtu.be/Tx8lDtRL0Ug

משחק בין מישיגן לפרדו. יש במשחק הכל. בחירת לוטרי שפורצת לטופ 3 (ג'יידן אייבי), תפלץ קנדי בפרדו (שאוהבת אותם) שגם נראה כמו הבובה הרצחנית במשחקי הדיונון. שני גבוהים סופר טכניים עם פוטנציאל אדיר לאירופה. אחד במישיגן האנטר דיקינסון והשני המחליף של אדיי טרביון וויליאמס הנפלא. פרדו קבוצה מאוד מאוזנת ומוכשרת וכמו שהעירו לא פעם ולא פעמיים בשידור התקפית יש להם הכל.

הערוץ הנ"ל מענג ויש בו עשרות שידורים למי שמחפש.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 07, 2022 11:20 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:

משחק בין מישיגן לפרדו. יש במשחק הכל. בחירת לוטרי שפורצת לטופ 3 (ג'יידן אייבי), תפלץ קנדי בפרדו (שאוהבת אותם) שגם נראה כמו הבובה הרצחנית במשחקי הדיונון. שני גבוהים סופר טכניים עם פוטנציאל אדיר לאירופה. אחד במישיגן האנטר דיקינסון והשני המחליף של אדיי טרביון וויליאמס הנפלא. פרדו קבוצה מאוד מאוזנת ומוכשרת וכמו שהעירו לא פעם ולא פעמיים בשידור התקפית יש להם הכל.

תודה על ההקפצה, חתול. באמת יופי של משחק. דיקינסון היה אדיר במשחק הזה (איזה קליעה הוא פיתח!) אבל מישיגן די מאכזבת באופן כללי. מחזור הפרשמנים המוכשר שלהם לא ממש בולט בינתיים, בעיקר קאלב יוסטון שהיה אמור להיות בחירת לוטרי אבל כרגע נראה כמו פרוייקט רב שנתי שלא מסוגל לייצר לעצמו זריקה. גם דיאבטה הצרפתי ובאפקין מהספסל נראים כמו מי שזקוקים לעוד שנה שנתיים של בישול ואף אחד מהסיניורים לא לקח צעד קדימה. כנראה הקבוצה הכי מאכזבת עד עכשיו ביחס לציפיות המוקדמות (שבדיעבד לא היו ריאליות אחרי שאיבדו את ואגנר ועוד כמה שחקנים).

פרדו באמת הקבוצה הכי מוכשרת התקפית במכללות (אריזונה, גונזאגה ודיוק נותנות תחרות, אבל לא ממש קרובות). לכאורה, יש להם הכל: הרכז הכי טוב במכללות (אייבי) יחד עם הסנטר הכי טוב במכללות (אידי/וויליאמס), מוקפים בחבורה מטורפת של קלעים בעמדות 2-4 (8 שחקנים (!) עם 40%+ משלוש, וכקבוצה הם קולעים 41%). תוסיפו את העובדה שכל (!) הסגל משנה שעברה נשאר ויש המשכיות וניסיון וזה ממש נראה כאילו מישהו תכנן כאן את הקבוצה המושלמת (ברמת המכללות) לעידן המודרני. אבל מהמשחקים שלהם שראיתי, יש להם גם כמה בעיות שמביאות לכך שהם מצליחים לא פעם להסתבך מול קבוצות עם כישרון נחות כמו מישיגן (ובעצם כל קבוצה אחרת במכללות).

קודם כל, הגנתית הם לא יציבים ומאבדים ריכוז לא פעם. זה יכול להשתפר אבל גם התקפית יש שם בעיני חוסר איזון למרות האמור למעלה. אידי ווויליאמס נותנים יחד מספרים מפלצתיים של 27 נקודות ו-16 ריבאונדים למשחק (כאמור, הסנטר הכי טוב במכללות). אבל הם אף פעם לא על המגרש באותו זמן, מה שאומר שתמיד אחד משלושת השחקנים הכי טובים של הקבוצה על הספסל ושניהם משחקים פחות מ-20 דקות למשחק. לא ממש עניין אידיאלי. לא כל כך ברור לי אגב למה המאמן של פרדו מאט פיינטר לא מעיז קצת יותר ונותן להם כמה דקות ביחד מידי פעם. וויליאמס הוא מוסר ענק (הסנטר המוסר הכי טוב במכללות בהפרש) ויכול לשחק גם מחוץ לצבע (44% משלוש השנה) ומשם נראה לי שהוא יכול להפעיל את אידי נהדר. זה יכול להפעיל על ההגנות היריבות לחץ אדיר ולהיות כמעט בלתי עציר. הגנתית זה אמנם לא פשוט לשחק עם שני גבוהים כבדים יחסית, אבל נראה לי שוויליאמס יכול להתמודד יפה עם לא מעט פאוור פורוורדים. אריזונה למשל משחקת לא מעט דקות עם קולוקו ובאלו ביחד -- שני סבן פוטרים כבדים (קולוקו פחות) בלי שום קליעה מבחוץ, או בהרכבים של אחד מהם עם טובליס שהוא 2.11 עם קליעה מפוקפקת. אז אולי פיינטר ופרדו שומרים את זה כקלף סודי לטורניר המכללות. אבל הייתי רוצה לראות את הקבוצה מתרגלת את זה כבר עכשיו ולא רק כאקט של ייאוש (שלרוב לא מצליח כשאתה מנסה את זה פעם ראשונה בפיגור ותחת לחץ של הפסד והולכים הביתה).

בעייה נוספת בפרדו היא שאייבי אמנם מוכשר בטירוף הוא לא רכז אידיאלי לשחק עם גבוהים של פעם כמו וויליאמס ובעיקר אידי. אייבי הוא אתלט אדיר (כמעט ברמה של מוראנט) וגם שיפר מאוד את הקליעה ולגמרי נראה כמו כוכב נבא עתידי. אבל לפחות בגרסה הנוכחית שלו, הוא לא מצטיין בקבלת החלטות בפיק אנד רול או בהכנסת כדורים לגבוהים לפוסט אפ. לסיום, עוד משהו שחסר לפרדו כקבוצה -- מוביל כדור אמין נוסף (רצוי איזה סיניור וטרן) שיכול גם לייצר מצבים לאחרים. הם פגיעים ללחץ ונראה לי שבריקוד הגדול זה יגמר באיזה הפסד צמוד לקבוצה שתלחץ אותם ותגרום להם לאבד את הראש ולא לנצל את היתרונות בצבע ובקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 10:31 am 
Junior

איך אתה רואה את פוטנציאל המקצוענים של דיקינסון וטרביון?

די מחבב את אלי ברוקס ממישיגן, יכול להיות זר עשירי נחמד בהפועל אילת כזה בחודש דצמבר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 11:18 am 
Senior

החתול יובב כתב:

הוידאו הזה הוסר, אז ראיתי את רוב התקציר מפה:
https://www.youtube.com/watch?v=qMULNk04dO4

אני קצת מופתע לקרוא שאייבי הוא ה'רכז הכי טוב במכללות' מבחינתך, סאבוניס, מהסיבה הממש פשוטה שזה נראה שהוא אפילו לא ממש משחק רכז בפרדו - הוא אמנם נראה כומ הפליימייקר העיקרי שם, אבל הם כמעט לאורך כל המשחק שיחקו עם גארד נמוך שמוביל כדור לצידו ואייבי קיבל את הכדור הרבה פעמים בשלב מאוחר יותר בהתקפה, אחרי כל מיני חסימות רחוק מהכדור. נראה, מהמשחק הזה, שהוא ממש משחק שם סקנד גארד, לא?
בכל מקרה, הוא בהחלט אתלט על ומזכיר קצת את ג'ה באיך שהוא זז על המגרש (וגם בתסרוקת, מה שבטח יגרום להשוואה הזו להיות יותר נפוצה ממה שהיא צריכה להיות). הוא נראה בלתי עציר כשהוא dowhnhill ומצד שני שקצת מסתמך יותר מדי על הקליעה מבחוץ (למרות שהיא כן נכנסת באחוזים טובים השנה, אז זה כנראה מדגם לא מייצג, אבל הרבה מההחטאות שלו לא נראו בכיוון).

גם טרביון וויליאמס נראה שחקן מגניב למדי ובעיקר אחלה two-way center, אולי קצת איטי וכבד, אבל שיחק מאוד חכם גם בהגנה וגם בהתקפה, יד רכה (למרות שאני רואה שאחוזי עונשין גרועים לאורך השנים), נראה כמו גבוה נחמד מאוד לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 11:37 am 
Junior

לדעתי האנטר דיקינסון יותר מובהק לאירופה. הוא לא יחזיק הגנתית במשחק הבלרינות של ימינו באנ.בי.איי במשימות הגנתיות. איטי מידי.

טרביון איטי אבל קצת פחות ספסטי ובעיקר יש לו כל כך הרבה איכויות אחרות (ראיית משחק למשל) שלדעתי יוכל להשתלב אם יתעקש, כמובן שאשתוקק שלא ינסה כלל ויגיע למחוזותינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 08, 2022 11:56 am 
Junior

דשון שוורץ, שכתבה שהוא מועמד למכבי היא עניין של זמן, עם 16 נקודות וחמישה ריבאונדים בג'ורג' מייסון עד כה העונה. לא הצלחתי לתפוס משחק שלם..אבל נראה שהקפיץ את הממוצעים שלו כמו שניתן לצפות כולל 2.5 שלשות למשחק ב38%. יכול גם קצת לכדרר (כלומר באמצע הסקאלה בין קייזר גייטס וקיירי אירווינג) עם חיתוכים נאים לסל.

הסיכויים שהוא לא יהיה פה שנה הבאה לדעתי קלושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 6:59 pm 
Sophomore

stavs כתב:
החתול יובב כתב:

הוידאו הזה הוסר, אז ראיתי את רוב התקציר מפה:
https://www.youtube.com/watch?v=qMULNk04dO4

אני קצת מופתע לקרוא שאייבי הוא ה'רכז הכי טוב במכללות' מבחינתך, סאבוניס, מהסיבה הממש פשוטה שזה נראה שהוא אפילו לא ממש משחק רכז בפרדו - הוא אמנם נראה כומ הפליימייקר העיקרי שם, אבל הם כמעט לאורך כל המשחק שיחקו עם גארד נמוך שמוביל כדור לצידו ואייבי קיבל את הכדור הרבה פעמים בשלב מאוחר יותר בהתקפה, אחרי כל מיני חסימות רחוק מהכדור. נראה, מהמשחק הזה, שהוא ממש משחק שם סקנד גארד, לא?
בכל מקרה, הוא בהחלט אתלט על ומזכיר קצת את ג'ה באיך שהוא זז על המגרש (וגם בתסרוקת, מה שבטח יגרום להשוואה הזו להיות יותר נפוצה ממה שהיא צריכה להיות). הוא נראה בלתי עציר כשהוא dowhnhill ומצד שני שקצת מסתמך יותר מדי על הקליעה מבחוץ (למרות שהיא כן נכנסת באחוזים טובים השנה, אז זה כנראה מדגם לא מייצג, אבל הרבה מההחטאות שלו לא נראו בכיוון).

גם טרביון וויליאמס נראה שחקן מגניב למדי ובעיקר אחלה two-way center, אולי קצת איטי וכבד, אבל שיחק מאוד חכם גם בהגנה וגם בהתקפה, יד רכה (למרות שאני רואה שאחוזי עונשין גרועים לאורך השנים), נראה כמו גבוה נחמד מאוד לאירופה.

כן, יש בזה משהו לגבי אייבי. אני עדיין חושב שהוא הולך להיות עם הכדור ביד כגארד המוביל ב-נבא. אבל כרגע הוא יותר קומבו-גארד וטוב יותר בליצור לעצמו מאשר לאחרים (מאמין שגם זה עוד יגיע). אתמול אגב הוא שוב הראה את הפוטנציאל הענק שלו ולגמרי שיחק כמוביל הכדור הראשי. זה די משתנה ממשחק למשחק. טרביון יכול לדעתי לשחק גם ב-נבא. הוא לא מאוד כבד (הוריד איזה 50 קילו מהמשקל שלו כפרשמן). לא בטוח שהוא מספיק גבוה, אז יותר סמול בול סנטר, אבל ריבאונדר טוב ובעיקר שחקן חכם מאוד ולא אנוכי.

אידי הוא גם שאלה מעניינת. קשה לחשוב על שחקן במידות הללו שהצליח להשתלב ב-נבא בשנים האחרונות. אז כולם משווים אותו כמובן לבובאן כיחיד שנראה קצת כמוהו. אבל זו השוואה קצת עצלנית בעיני כי אידי יותר מוכשר ונייד. האמת, הוא יותר מזכיר לי את יאו מינג. לא אותה רמה של סקיל (למרות שהוא התחיל לשחק רק בגיל 15 ומשתפר מאוד משנה לשנה, אז מי יודע עד לאן זה יגיע) וטיפה פחות גדול. אבל ידיים נהדרות, טאץ' טוב ליד הטבעת, ניידות טובה ביחס לגודל, וסגנון משחק אגרסיבי. לפני 20 שנה (אולי אפילו עשר) אידי היה בחירת טופ-5 בדראפט. היום? ספק אם הוא יכול להישאר על המגרש בהגנה. שזה אגב כנראה היה המקרה גם לגבי יאו אם היה מגיע היום לליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 8:51 pm 
Senior

אני לא עוקב אחרי מכללות בכלל אבל אלו שכן אשמח מאוד להמשיך לקרוא את הרשמים שלכם. שלא תרגישו שבגלל שהת'רד נבלע לא מעט זה לא מעניין קוראים סמויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 9:27 pm 
Hall of Famer

כנ"ל
אני קורא בעניין
פשוט אף פעם אין לי מה להוסיף...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:11 am 
Hall of Famer

גם אני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 20, 2022 12:37 pm 
Junior

תגידו, שאלה לעכברי המכללות פה.
בן של בת דודה שלי (שעברה לפני 20 שנה בערך לארה"ב) מתחיל לשחק עונה הבאה בtarleton state texans מD1.
בחייים לא שמעתי עליהם... מישהו יודע משהו עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 20, 2022 2:51 pm 
Hall of Famer

בשבילך וגם כי מעולם לא שמעתי על הקולג' הזה, החלטתי לבדוק.
אז קודם כל, כדאי שתספר לבן של בת דודה שלך שהוא מגיע ל - "Cowboy Capital of the World". העיירה מכילה 20 אלף קאובואיים כנראה.
טרלטון סטייט שיחקו במשך שנים בדוויז'ן 2 וב-2020 עשו את המעבר לדוויז'ן 1.
דבר ראשון צריך למצוא מאמן שיעזור וטרלטון סטייט שאפה גבוה מאד. המאמן שיריץ ויקרע את הצורה לקרוב משפחה שלך הוא לא אחר מאשר בילי גילספי שבתחילת המילניום היה אחד מהכוחות העולים בכדורסל המכללות. התחיל ב - UTEP ואז עבר לטקסס A&m שם זכה בהצלחה גדולה והפך אותם לכוח לאומי. ההצלחה אצל האגיס גרמה לאנשים לשים לב לגילספי ומי ששמה לב הכי הרבה הייתה קנטאקי שבחרה בגילספי להחזיר אותה לשנים הגדולות אחרי כמעט עשור ללא פיינל פור עם טאבי סמית'. מסתבר שקנטאקי רחוקה מהבית (טקסס, לא קנזס) ואחרי שנתיים לא טובות גילספי פוטר ושוב חזר לטקסס. הפעם לטקסס טק. בין ההיילייטס של התקופה בקנטאקי הייתה הפעם שבה הוא נעצר בגלל נהיגה בשכרות. בטקסס טק הוא שרד עונה אחת בה הספיקו להאשים אותו בהתנהגות פוגענית בשחקנים ולעבור התקפת לב. ב-2015 גילספי השתלט על עמדת המאמן והמנהל הספורטיבי של ג'וניור קולג' בשם ריינג'ר קולג', שם הוא למד בצעירותו.
הקונפרנס שטרלטון סטייט משחקים הוא עם שם גדול והווה קטן ה - WAC. עד 99 שיחקו בקונפרנס אריות כ - UNLV, יוטה, ניו מקסיקו, בריגהאם יאנג ואחרות, אבל הן פרשו מה - WAC והקימו את ה - mountain west. במקומם ה - WAC עדיין הציג כמה קבוצות ברמה טובה כמו נוואדה או פרזנו סטייט, לואיזיאנה סטייט, הוואיי, UTEP ואחרות. אבל השינויים בכדורסל המכללות לא ריחמו על ה - WAC ואחת אחת מן הקבוצות המשמעותיות של הקונפנרנס נטשו לקונפרנסים אחרים והוא רוקן מאיכות. השם היחידי שעוד שווה משהו ב - WAC ניו מקסיקו סטייט לא יישאר זמן רב ובתום העונה הבאה המכללה תעזוב את ה - WAC.
בקיצר, עיר קטנה ומשוגעת, מאמן גדול ומשוגע, קונפרנס קטן וחלש. משעמם לא יהיה לו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 20, 2022 3:00 pm 
Junior

איזו סקירה מגניבה! תודה :)

אני רואה היילייסט שלו מהתיכונים שבת דודה שלי שולחת לי (https://www.youtube.com/watch?v=PpIQRpZhsjA&t=73s לדוג') והוא נראה די אתלטי (ועם זריקה מכוערת ממש) ומסקרן אותי אם הוא ברמה שהוא יוכל להיות מקצוען (לא NBA, סתם קבוצה פח באירופה אפילו) אבל כנראה בקונפרנס הזה לפי מה שאתה כותב לא ממש תהיה תחרות שאפשר למדוד מולה... כאילו אולי הוא יהיה גרוע ואז הוא כן ימדד מולה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 20, 2022 3:51 pm 
Sophomore

sheky כתב:
איזו סקירה מגניבה! תודה :)

אני רואה היילייסט שלו מהתיכונים שבת דודה שלי שולחת לי (https://www.youtube.com/watch?v=PpIQRpZhsjA&t=73s לדוג') והוא נראה די אתלטי (ועם זריקה מכוערת ממש) ומסקרן אותי אם הוא ברמה שהוא יוכל להיות מקצוען (לא NBA, סתם קבוצה פח באירופה אפילו) אבל כנראה בקונפרנס הזה לפי מה שאתה כותב לא ממש תהיה תחרות שאפשר למדוד מולה... כאילו אולי הוא יהיה גרוע ואז הוא כן ימדד מולה :)

ממש קשה להגיד על סמך קליפים ערוכים. נראה די גבוה עם אתלטיות לא רעה. לא נראה שיש שם הרבה יד שמאל כרגע.

בכל מקרה, באופן סטטיסטי, הסיכוי של שחקן מכללות, גם ב-D1, להפוך למקצוען הוא די נמוך. בערך אחד מחמישה מקבל הזדמנות כשלהי באחת הרמות (מעבר לים, ג'י ליג, נבא, או כל ליגה מקצוענית שהיא). לא ברור כמה מאלו שורדים יותר משנה או שתיים. כשמדובר על שחקן ממוצע בקונפרנס לואו מייג'ור, מן הסתם הסיכוי עוד יותר קטן. אלא אם כן הוא עילוי כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 20, 2022 3:56 pm 
Junior

מסכים שאי אפשר להבין כלום מקליפים ערוכים ובטח לא מהתמודדות בליגת תיכונים :)

מהקצת שאני מבין מבת דודה שלי השיחוק האמיתי הוא מלגת כדורסל וקיום... לא יודע אם הוא מאמין שהוא יצא שחקן (אבא שלו שיחק פה באליצור ראשון בימיה בלאומית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], סאבוניס, עמוס לב ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה