סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
אטט צודק אבל שקשה יותר לבחור שחקנים טובים בבחירות 5+. וקבוצה שלא הגיעה לפלייאוף 20 שנה רצוי שתבחר יותר מפעם אחת בטופ 5.

הכישלון של הקינגס בבחירות דראפט הוא בוודאי לא מקרי, אבל הוא לא הסיבה היחידה לכישלון המתמשך שלהם בהשגת המטרה האולי-שגויה-אולי-לא שלהם - להיות קבוצת נבא תחרותית שמגיעה לפלייאוף.

אתה קצת מתבלבל בנתונים, מ2009 עד 2018 סקרמנטו בחרה 5 פעמים בטופ 5, ועל הדרך עוד 6 פעמים בטופ 10.

טרחתי לפרט כמה מהשחקנים הבולטים שהיו על הלוח, כשפעם אחר פעם הקינגס בחרו את השחקן הלא נכון.

אף פעם אין "סיבה יחידה" לכשלון, אבל כפי שטענתי קודם: לעובדה שהם בחרו את תומאס רובינסון על פני דמיאן לילארד, ובהרחבה לעובדה שמ11 בחירות טופ 10 בעשור הם הביאו שלל עלוב למדי, יש משמעות הרבה יותר גדולה מאשר לכך ש"אסטרטגית" הם ויתרו על בחירה בשביל להשיג שחקן כזה או אחר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:03 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:
לא כלכך הבנתי את לוקה הפרימדונה שרגיל לסביבות מנצחות. את עונת 2017/18 סקרמנטו סיימה במקום ה12 במערב עם 27 נצחונות, ודאלאס במקום ה13 עם 24. בעונת הרוקי של לוקה, 2018/19, סקרמנטו סיימה במקום התשיעי במערב עם 39 נצחונות ודאלאס במקום ה13 עם 33 נצחונות. ואין שום פיט בעייתי בין לוקה לפוקס. זכותך לחשוב שג'ג'ג' עדיף על לוקה, זו דעה מוזרה אבל זכותך, ההנמקות שאתה נותן לא בדיוק ואלידיות.

ההבדל הוא שדאלאס זה פרנצ'ייז מנצח, שלקח את לוקה בדיוק לקראת עונת הפרישה של נוביצקי. לוקה ידע לאן הוא מגיע, אבל אפילו שם עשה שרירים לקראת הארכת חוזה הרוקי שלו.
אתה יכול לטעון שלוקה היה מצליח לסחוב את הקינגס לפלייאוף החל מעונת הרוקי שלו והלאה? חושב שהוא היה נשאר מרוצה שם לאורך זמן?

אני ממש לא חושב שטריפל ג'יי עדיף על לוקה, אל תכניס לי דעות לפה. אני רק אומר שלוקה בסקרמנטו היה נגמר רע ואולי אף מתחיל רע, אז לגיטימי שהם לא בחרו בו בעל כורחו.

השמועות בזמן אמת לא היו שדיבאץ שונא את אבא של לוקה? יש לך איזשהי סימוכין לזה שסקרמנטו לא בחרו את לוקה בגלל שהוא לא רצה לשחק שם או כי הם פחדו שהוא "פרימדונה"? הטיעונים שאני זוכר היו קשקושים על עמדות והגנה והשמועות על אבא של לוקה וולאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:05 pm 
Hall of Famer

אני רק רוצה להוסיף משהו. בהתבסס על מה שאני רואה ויודע, אפשר לשפוט בחירת דראפט גבוהה רק על בסיס התוחלת של הבחירות שבאו מיד לפני או מיד אחרי בגלל הקונצנזוס של המורים. ולמעשה אולי אולי גם רק על בסיס התוחלת של אלו שנבחרו מיד אחרי
כלומר, לא הוגן לשפוט את טיב הבחירה השלישית בדראפט בו יוקיץ' נבחר 41 או אפילו בדראפט בו קרי נבחר תשיעי, בגלל אותו גרופ ת'ינק של המורים.

אני מציע עבור הלוטרי
בחירות 1-5 יישפטו על פי התוחלת (נגיד win share כמדד אוניברסלי) של הבחירה+2 מקומות (כלומר עבור הבחירה הרביעית, עד הבחירה השישית)
6-10 על פי הבחירה +3
11-15 עבור הבחירה +4

נתחיל
תומאס רובינסון זה חרא במקום החמישי כי מיד אחריו נבחרו לילארד שישי ובארנס שביעי
מקלמור זה גם ממש לא משהו. שלושת השחקנים אחריו לפי הסדר הם קקפ, ברק ומקולום (כלומר, הוא שלישי מבין הארבעה במקרה הטוב). מצד שני, הממוצע של הבחירות האלה הוא קקפ, שזה בסדר אבל לא מדהים
שטאוסקס אבל זה לא נורא. מיד אחריו בא וונלה ואחר כך פייטון ומקדרמוט. אף אחד מהם לא היה מציל את הקינגס, למרות שפחות שנים מהם הם כן שחקני רוטציה בליגה
ב 2015 נבחר קאולי סטיין לפני מודיאיי, סטנלי ג'ונסון וקמינסקי. קשה לי לכן להגדיר את הבחירה כרעה
עוד שנה ויש את כריס. אחריו פולטל באותה רמה, מייקר שאפילו לא טוב להפועל, וסבוניס. בחירה סתמית אבל לא נוראית
פוקס הוא בחירה טובה , יותר מאייזיק ומרקנאן כמובן
באגלי זה אשפה יחסית ללוקה וגם לגגג (הוא בחירה שניה אז יאנג לא בהשוואה מהמקום החמישי0
הליבורטן וכנראה גם מיצ'ל הן בחירות מעולות

בסך הכל
3 בחירות מצוינות
שתיים מזעזעות (באגלי רובינסון)
4 ככה ככה. לא מדהימות אבל כאמור, לא איזו טעות פטאלית שהייתה מסיבה את המחט (קקפ? מקדרמוט ?)

נשמע לי כמו תוחלת ממוצעת לקבוצה בליגה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:06 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:
לא כלכך הבנתי את לוקה הפרימדונה שרגיל לסביבות מנצחות. את עונת 2017/18 סקרמנטו סיימה במקום ה12 במערב עם 27 נצחונות, ודאלאס במקום ה13 עם 24. בעונת הרוקי של לוקה, 2018/19, סקרמנטו סיימה במקום התשיעי במערב עם 39 נצחונות ודאלאס במקום ה13 עם 33 נצחונות. ואין שום פיט בעייתי בין לוקה לפוקס. זכותך לחשוב שג'ג'ג' עדיף על לוקה, זו דעה מוזרה אבל זכותך, ההנמקות שאתה נותן לא בדיוק ואלידיות.

ההבדל הוא שדאלאס זה פרנצ'ייז מנצח, שלקח את לוקה בדיוק לקראת עונת הפרישה של נוביצקי. לוקה ידע לאן הוא מגיע, אבל אפילו שם עשה שרירים לקראת הארכת חוזה הרוקי שלו.
אתה יכול לטעון שלוקה היה מצליח לסחוב את הקינגס לפלייאוף החל מעונת הרוקי שלו והלאה? חושב שהוא היה נשאר מרוצה שם לאורך זמן?

אני ממש לא חושב שטריפל ג'יי עדיף על לוקה, אל תכניס לי דעות לפה. אני רק אומר שלוקה בסקרמנטו היה נגמר רע ואולי אף מתחיל רע, אז לגיטימי שהם לא בחרו בו בעל כורחו.

עוד הפעם, בזמן אמת של עונה לפני הבחירה ושל עונת הרוקי של לוקה, סקרמנטו היתה קבוצה יותר טובה מדאלאס. אתה רוצה להגיד שלוקה תפש את דאלאס כמועדון בריא וטוב יותר מאשר סקרמנטו? סבבה, הוא כנראה (בטוח) גם צדק, אבל אני בניגוד אליך קצת פחות נחרץ בקשר לדברים שלא קרו, אז עם כל הכבוד ל"אני אומר שלוקה בסקרמנטו היה נגמר רע", זה לא קרה ואנחנו לא יודעים מה היה קורה אילו. אני רק יודע שלבחור את באגלי לא היתה הברירה היחידה, ועובדתית הוא השחקן הפחות טוב מהשלושה שבאו אחריו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:10 pm 
Senior

בלי סימוכין מאוד ברורים זה מאוד מאוד מוזר להאשים את לוקה בזה שהוא בוודאות היה נכשל במועדון שהוא לא שיחק בו ולא רק זה, אלא שהוא היה נכשל בגלל בעיות האופי שלו ולא בגלל המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:15 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני רק רוצה להוסיף משהו. בהתבסס על מה שאני רואה ויודע, אפשר לשפוט בחירת דראפט גבוהה רק על בסיס התוחלת של הבחירות שבאו מיד לפני או מיד אחרי בגלל הקונצנזוס של המורים. ולמעשה אולי אולי גם רק על בסיס התוחלת של אלו שנבחרו מיד אחרי
כלומר, לא הוגן לשפוט את טיב הבחירה השלישית בדראפט בו יוקיץ' נבחר 41 או אפילו בדראפט בו קרי נבחר תשיעי, בגלל אותו גרופ ת'ינק של המורים.

אני מציע עבור הלוטרי
בחירות 1-5 יישפטו על פי התוחלת (נגיד win share כמדד אוניברסלי) של הבחירה+2 מקומות (כלומר עבור הבחירה הרביעית, עד הבחירה השישית)
6-10 על פי הבחירה +3
11-15 עבור הבחירה +4

נתחיל
תומאס רובינסון זה חרא במקום החמישי כי מיד אחריו נבחרו לילארד שישי ובארנס שביעי
מקלמור זה גם ממש לא משהו. שלושת השחקנים אחריו לפי הסדר הם קקפ, ברק ומקולום (כלומר, הוא שלישי מבין הארבעה במקרה הטוב). מצד שני, הממוצע של הבחירות האלה הוא קקפ, שזה בסדר אבל לא מדהים
שטאוסקס אבל זה לא נורא. מיד אחריו בא וונלה ואחר כך פייטון ומקדרמוט. אף אחד מהם לא היה מציל את הקינגס, למרות שפחות שנים מהם הם כן שחקני רוטציה בליגה
ב 2015 נבחר קאולי סטיין לפני מודיאיי, סטנלי ג'ונסון וקמינסקי. קשה לי לכן להגדיר את הבחירה כרעה
עוד שנה ויש את כריס. אחריו פולטל באותה רמה, מייקר שאפילו לא טוב להפועל, וסבוניס. בחירה סתמית אבל לא נוראית
פוקס הוא בחירה טובה , יותר מאייזיק ומרקנאן כמובן
באגלי זה אשפה יחסית ללוקה וגם לגגג (הוא בחירה שניה אז יאנג לא בהשוואה מהמקום החמישי0
הליבורטן וכנראה גם מיצ'ל הן בחירות מעולות

בסך הכל
3 בחירות מצוינות
שתיים מזעזעות (באגלי רובינסון)
4 ככה ככה. לא מדהימות אבל כאמור, לא איזו טעות פטאלית שהייתה מסיבה את המחט (קקפ? מקדרמוט ?)

נשמע לי כמו תוחלת ממוצעת לקבוצה בליגה, לא?

אם זו תוחלת ממוצעת לקבוצה בליגה, אזי זה רק מחזק את הטיעון הותיק שלי בגנות הריסת ההווה בעבור התמכרות לתקוות הדראפט.

אבל העובדות, כפי שפירטתי למעלה, עושות פחות חסד לקינגס לדעתי. זה מתחיל כאמור בדראפט 2011, אחד אחרי שהשיגו את קאזינס שנתן עונת רוקי מעניינת. הם היו יכולים להביא אחד משני גארדים סופר-איכותיים, והביאו סתם שחקן בדמותו של ג'ימר. הגדילו לעשות ובחרו אותו ממש על הפרצוף של קליי.

הבחירות שאתה מגדיר כמצוינות הן בעיקר של השנים האחרונות, והן לא אלה שתקעו את הקינגס. יש גם מקרים כמו קאולי-סטיין שהוא אמנם סתם שחקן, אבל גם אחריו נבחרו סתם שחקנים. העניין הוא שכשהיה ראש בראש בין שחקן סתמי למעולה, הם בחרו את הסתמי פעם אחר פעם. וכשהם בחרו עמדה ותפקיד (נגיד סטאוסקאס ומקלמור), אז הם בחרו את השחקנים הפחות טובים על המשבצת. וזה מה שמשנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:25 pm 
Senior

אגב גם הבחירה בפוקס הגיעה במקום הבחירה מספר 3 (חלק מהסוואפ שאטט דיבר עליו) שהייתה ג'ייסון טייטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:29 pm 
Senior

ובחזרה לטריידים

Trade summary:

Jazz get - Nickeil Alexander-Walker, Juancho Hernangomez
Spurs get - Tomas Satoransky, second-round pick
Blazers get - Joe Ingles, Elijah Hughes, second-round pick

אז פורטלנד לא מעוניינים בניקל אלכסנדר ווקר. יוטה הביאו מחליף בספסל לאינגלס, אם כי ווקר וקלרקסון זה שילוב מלחיץ קצת מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 10:54 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
ובחזרה לטריידים

Trade summary:

אז פורטלנד לא מעוניינים בניקל אלכסנדר ווקר. יוטה הביאו מחליף בספסל לאינגלס, אם כי ווקר וקלרקסון זה שילוב מלחיץ קצת מהספסל.

מעניין כי NAW הוא אכן סוג של קלארקסון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 11:14 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
B.Grant44 כתב:
אפרופו שארלוט, יש מצב שהם ירצו את הולמס מהקינגס ויסכימו לתת בתמורה את פי ג'יי וושינגטון (לצד פלאמלי או איש סמית).

מאוד מקווה עבורם שלא.
שארלוט זקוקה מאוד לסנטר הגנתי איכותי.

אתה מתכוון לרים פרוטקטור עם סייז? כי הולמס דווקא נותן הגנה איכותית, למרות שאינו מתאפיין בשתי התכונות הנ"ל.

אולי הולמס השתפר משמעותית מאז
אבל השחקן שאני מכיר מתקופתו בפילי היה מסיים באחוזים גבוהים מאוד
אבל מהצד השני, היה גרוע מאוד הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 11:42 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
עמוס לב כתב:
אבל אני חייב לציין שהסגל הנוכחי של הקינגס הוא אולי הכי חביב עלי מזה 15 שנה.
אני דרך אגב בטוח שהם יצליחו לחרב כל סיכוי לעשות משהו עם הקבוצה הזאת, סיכוי שמראש לא גבוה.

מה כל כך חביב עליך בסגל הנוכחי?

זו כרגע אחת הקבוצות הגרועות בליגה. קבוצת הגנה חלשה בלי שום קליעה מבחוץ חוץ מקצת האריסון בארנס. אין להם שום עומק בקו האחורי. השילוב בין סבוניס להולמס נראה לי גבולי מאוד ובאגלי לא הראה שום יכולת להיות שחקן משמעותי בליגה. אין להם וינגמנים וג'סטין הולידיי, שהוא לא שוס גדול מלכתחילה, לא יכול לשחק בכלל במשחקי בית אז אני בספק אם הוא ישאר בסקרמנטו.

זה מתחבר לנקודה לגבי חרא של החלטות. ברור לכולנו שסקרמנטו רוצים 'לנצח עכשיו'. הנקודה לגבי הטרייד ההזוי והמביך הזה היא שהוא בכלל לא משפר אותם משמעותית אם בכלל בעוד הוא מוותר על הנכס הכי גדול שהיה להם תקופה ארוכה מאוד.

הכול יחסי. רשמתי שהסגל הנוכחי הוא אולי הסגל של סקרמנטו החביב ביותר עלי מזה 15 שנה. מאחר וכל שאר הסגלים היו בין מזעזעים למזעזעים מאד בעיני, אז הנק' היחסית היא מאד מאד נמוכה.
אבל אני מחבב את פוקס. אני חושב שסאבוניס הוא שחקן טוב מאד עם משחק נאה לעין (חלק מחביב זה לא רק התוצאות או הפוטנציאל, אלא גם איך הכדורסל נראה לעין). אני לא ממש סובל את בארנס והוא מקבל שנמוך במעמד שלו בקבוצה. הסגל מסודר יותר נורמלי עם 2 רכזים, כשמיצ'ל ישמש כמחליף כנראה, במקום 3 הרכזים שדרכו אחד על הרגל של השלישי. זה לא הישג גדול, אבל לקינגס יש סיכוי לא רע להגיע לפלייאין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 09, 2022 11:58 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
קודם כל, לא הבנתי את הקטע "הבלייזרס העדיפו להיפטר מכל השלושה שהיו חתומים לטווח הארוך (מקולום, פאוול ונאנס) ולכן העדיפו שתי עסקאות חבילה במקום לתמרן איזה ארבעה טריידים נפרדים התלויים זה בזה". כאילו... למה? חוץ מעצלנות ו/או פאניקה, אני לא יכול לחשוב על סיבה טובה לעשות את זה.

והחלק השני - יוצר קאפ ספייס של 17 מיליון

אתחיל מהחלק השני, כי אתמול חישבתי בעצמי צפי לקאפ ספייס שלנו בקיץ - מודה שללא הקאפ הולד של נורק, אני אאמין לזה שנשאיר אותו (ובעבור סכום שווה ערך לקאפ הולד שלו, אחרת אפשר לעשות לו renounce ופשוט להשאיר אותו באמצעות חלק מינורי מהקאפ ספייס), כשזה יקרה. בכל אופן, בלעדיו אנחנו יכולים להגיע לאזור ה30 מיליון, ולפי דיווח של ווג' יש אפשרות לייצר קאפ ספייס של עד 60 מיליון! הרבה מהחוזים המיותרים שציינת מינוריים מאוד, בטוח שניתן להעביר חלק מהם לקבוצות עם מעט קאפ ספייס, חריגת טריידים קטנה ורצון להמר על איזה NAW או קיאון ג'ונסון (בהנחה שלא נרצה בהם לעצמנו).

לגבי הנקודה של ארבעה טריידים נפרדים מול שניים - קודם כל, זה מסובך לוגיסטית למצוא טרייד לכל אחד מהארבעה בנפרד ולוודא שבכל אחד מהם אנחנו סופגים כמה שפחות משכורות לעונה הבאה - וזה עוד לפני שדיברנו על הנכסים שלכאורה אמורים להגיע תמורת שלושת הרול פליירז שמבין הארבעה. ממש לא בטוח שבשורה התחתונה היינו משיגים יותר מהבחינה הזאת.

דבר שני, ככל שאורזים יותר משכורות ביחד, אפשר לייצר הפרשים גבוהים יותר, כפי שאכן קרה בטרייד עם הפליקנס. זה גם מסייע לרדת מתחת למס המותרות, שזו היתה אחת המטרות המשניות-אך-חשובות עבורנו; וגם מייצר חריגת טריידים גדולה, 21 מיליון במקרה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:01 am 
Junior

Yuval כתב:
בלי סימוכין מאוד ברורים זה מאוד מאוד מוזר להאשים את לוקה בזה שהוא בוודאות היה נכשל במועדון שהוא לא שיחק בו ולא רק זה, אלא שהוא היה נכשל בגלל בעיות האופי שלו ולא בגלל המועדון.

לא הבנתם אותי...זה לגמרי "בגלל המועדון" שלוקה לא היה רוצה להישאר בסקרמנטו. אני לא מאשים את לוקה, פשוט אומר שסקרמנטו (וכנראה גם אחרות) החליטו לוותר על הכוכב האירופאי הצעיר עם המניירות (המוצדקות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:02 am 
Hall of Famer

לאוורט לקאבס, רוביו לפייסרס פלוס בחירת סיבוב ראשון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:04 am 
Senior

אנחנו יודעים בוודאות שסקרמנטו ויתרו על לוקה. זו עובדה.
כל היתר זה מוזר מאוד בעיני, כי אתה מסביר למה הם ויתרו עליו (בלי סימוכין, כאמור. אני לא אומר שאתה טועה, אבל אתה מציין את ההסבר הזה כעובדה) ומתייג את זה כסוג של הצדקה.

הפתרון הוא לבחור את לוקה ואז, אתה יודע, לא לעשות החלטות מזעזעות בפרונט אופיס. הפתרון הוא לא לא לבחור את לוקה ולהצדיק את זה בכך שבמילא אנחנו כל כך מזעזעים שהוא לא ירצה להישאר אז עדיף לבחור שחקן פחות טוב כדי שנשאר גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:15 am 
Junior

Att כתב:
Yuval כתב:
ובחזרה לטריידים

Trade summary:

מעניין כי NAW הוא אכן סוג של קלארקסון..

NAW הוא 6-6. מישהו יודע אם הוא טוב בהגנה? או אתלט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:24 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:

לא יודע מה יש "לא להבין" בהודעה הזאת.

ראשית הגדרת את דאלאס כ"פרנצ'ייז מנצח". נכון שהם זכו באליפות ב2011, אבל הנה מה שקרה להם אחר כך: ב2012 הם עפו בסיבוב הראשון בסוויפ. ב2013 הם לא העפילו לפלייאוף. ב2014-2016 הם עפו 3 פעמים ברצף בסיבוב הראשון, בעונותיים שלפני לוקה הם לא הגיעו לפלייאוף, בעונת הרוקי של לוקה הם סיימו לפני אחרונים במערב, ובשתי העונות אח"כ הם שוב עפו בסיבוב הראשון וזה כשלוקה משחק כמו לוקה.

אז סבבה, יש לדאלאס בעלים מליאן ומגניב והם היו כח חזק בליגה לתקופה, אבל בעשור האחרון הם לא ממש "פרנצ'ייז מנצח". למעשה הם די תקועים כבר תקופה ארוכה בבינוניות משמימה ולא הישגית.

הלאה משם, עברת למדע בדיוני. שאלת אם "אני יכול לטעון" שלוקה היה סוחב את הקינגס לפלייאוף ושהוא היה יכול להיות מרוצה שם. אז התשובה היא שכמובן שאני יכול לטעון את זה, אבל אני לא ממש מעוניין כי זה משחק תיאורטי טיפשי מאד. אני רק אזכיר, שוב, את העובדה שבעונת הרוקי של לוקה, שבה לוקה שיחק בדאלאס ולא בסקרמנטו, הקינגס סיימו עם 6 נצחונות יותר מאשר המאבס.

ואז, פשוט קבעת ש"לוקה בסקרמנטו היה נגמר רע" שזה ואלידי כמו שאני אקבע שסטף בטורונטו או דוראנט במינסוטה היה נגמר רע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:31 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Yuval כתב:
אטט צודק אבל שקשה יותר לבחור שחקנים טובים בבחירות 5+. וקבוצה שלא הגיעה לפלייאוף 20 שנה רצוי שתבחר יותר מפעם אחת בטופ 5.

אתה קצת מתבלבל בנתונים, מ2009 עד 2018 סקרמנטו בחרה 5 פעמים בטופ 5, ועל הדרך עוד 6 פעמים בטופ 10.

יובל לא התבלבל אלא דייק. הוא כתב 5+.
הם בחרו מספר פעמים במקום החמישי.
אני טרחתי ושמתי את הלינק שמפרט בדיוק באיזה מקום סקרמנטו בחרה בכל שנה.
כל מה שאתה עשית זה פשוט "לרמות" את מי שקורא ולהגיד את אותו הדבר בדרך אחרת שנשמעת טוב יותר (טופ5 במקום בחרו במקום החמישי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:37 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
Yuval כתב:

כל מה שאתה עשית זה פשוט "לרמות" את מי שקורא ולהגיד את אותו הדבר בדרך אחרת שנשמעת טוב יותר (טופ5 במקום בחרו במקום החמישי).

חח לול "אתה טרחת" לשים לינק לויקי, תוך שאתה מתעלם מבערך כל טיעון מהותי שנטען בדיון (כהרגלך, כמובן), ואז אתה טוען שאני "מרמה" כי הבנתי את ה"5+" של יובל כטופ 5 ולא כ"מעל המקום החמישי".

אין, אתה אגדה.

אגב, גם בזה הוא לא דייק כי טייריק אוונס נבחר רביעי ב2009, ואם אנחנו מאד מדויקים אז גם "בלי פלייאוף ב20 שנה" זה לא נכון כי הקינגס היו בפלייאוף ברצף מ98' עד 06', אבל בטח מרוב שטרחת עם הלינק לא שמת לב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:44 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
Yuval כתב:

חח לול "אתה טרחת" לשים לינק לויקי, תוך שאתה מתעלם מבערך כל טיעון מהותי שנטען בדיון (כהרגלך, כמובן), ואז אתה טוען שאני "מרמה" כי הבנתי את ה"5+" של יובל כטופ 5 ולא כ"מעל המקום החמישי".

אם הבנת לא נכון את יובל, אני מתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:45 am 
Senior

אני סולח לכולם חוץ מלקינגס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:29 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
לאוורט לקאבס, רוביו לפייסרס פלוס בחירת סיבוב ראשון.

בארקלי לפניקס. הורנסק לפילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:38 am 
Junior

יש שדרוג לפורום שבו מסננים שרשור שמרוקן אותו מהודעות סובבות אטט?
יש פה לפחות 3 אוהדי פורטלנד - מישהו יודע להגיד משהו על ההגנה של NAW?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:43 am 
Senior

בהתחשב שווקר עבר מניו אורלינס ומעולם לא נחת בפורטלנד אפילו, אני לא בטוח שאוהדי פורטלנד הם מקום יעיל לקבל את המידע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:55 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
יש שדרוג לפורום שבו מסננים שרשור שמרוקן אותו מהודעות סובבות אטט?
יש פה לפחות 3 אוהדי פורטלנד - מישהו יודע להגיד משהו על ההגנה של NAW?

בינוני מינוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מנחם ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: