B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:
לא כלכך הבנתי את לוקה הפרימדונה שרגיל לסביבות מנצחות. את עונת 2017/18 סקרמנטו סיימה במקום ה12 במערב עם 27 נצחונות, ודאלאס במקום ה13 עם 24. בעונת הרוקי של לוקה, 2018/19, סקרמנטו סיימה במקום התשיעי במערב עם 39 נצחונות ודאלאס במקום ה13 עם 33 נצחונות. ואין שום פיט בעייתי בין לוקה לפוקס. זכותך לחשוב שג'ג'ג' עדיף על לוקה, זו דעה מוזרה אבל זכותך, ההנמקות שאתה נותן לא בדיוק ואלידיות.
ההבדל הוא שדאלאס זה פרנצ'ייז מנצח, שלקח את לוקה בדיוק לקראת עונת הפרישה של נוביצקי. לוקה ידע לאן הוא מגיע, אבל אפילו שם עשה שרירים לקראת הארכת חוזה הרוקי שלו.
אתה יכול לטעון שלוקה היה מצליח לסחוב את הקינגס לפלייאוף החל מעונת הרוקי שלו והלאה? חושב שהוא היה נשאר מרוצה שם לאורך זמן?
אני ממש לא חושב שטריפל ג'יי עדיף על לוקה, אל תכניס לי דעות לפה. אני רק אומר שלוקה בסקרמנטו היה נגמר רע ואולי אף מתחיל רע, אז לגיטימי שהם לא בחרו בו בעל כורחו.
לא יודע מה יש "לא להבין" בהודעה הזאת.
ראשית הגדרת את דאלאס כ"פרנצ'ייז מנצח". נכון שהם זכו באליפות ב2011, אבל הנה מה שקרה להם אחר כך: ב2012 הם עפו בסיבוב הראשון בסוויפ. ב2013 הם לא העפילו לפלייאוף. ב2014-2016 הם עפו 3 פעמים ברצף בסיבוב הראשון, בעונותיים שלפני לוקה הם לא הגיעו לפלייאוף, בעונת הרוקי של לוקה הם סיימו לפני אחרונים במערב, ובשתי העונות אח"כ הם שוב עפו בסיבוב הראשון וזה כשלוקה משחק כמו לוקה.
אז סבבה, יש לדאלאס בעלים מליאן ומגניב והם היו כח חזק בליגה לתקופה, אבל בעשור האחרון הם לא ממש "פרנצ'ייז מנצח". למעשה הם די תקועים כבר תקופה ארוכה בבינוניות משמימה ולא הישגית.
הלאה משם, עברת למדע בדיוני. שאלת אם "אני יכול לטעון" שלוקה היה סוחב את הקינגס לפלייאוף ושהוא היה יכול להיות מרוצה שם. אז התשובה היא שכמובן שאני יכול לטעון את זה, אבל אני לא ממש מעוניין כי זה משחק תיאורטי טיפשי מאד. אני רק אזכיר, שוב, את העובדה שבעונת הרוקי של לוקה, שבה לוקה שיחק בדאלאס ולא בסקרמנטו, הקינגס סיימו עם 6 נצחונות יותר מאשר המאבס.
ואז, פשוט קבעת ש"לוקה בסקרמנטו היה נגמר רע" שזה ואלידי כמו שאני אקבע שסטף בטורונטו או דוראנט במינסוטה היה נגמר רע.