סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נבא בוקר דדליין
הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 8:32 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מסתבר שכל הטריידים היו מושלמים.

פורטלנד מנצחים את הלייקרס בלי ווסטברוק. ראיתי את הרבע האחרון. דניס סמית ג'וניור היה מעולה שזה לא משפט שאי פעם כתבתי. וינסלו שחקן חמוד (אם כי זורק ג'אמפים בערך כמו ווסטברוק). סיימונס קלע הרבה. הלייקרס מביכים.

סקרמנטו במשחק בכורה של הרכש החדש מנצחים את מינסוטה בבית. 132 נקודות להתקפה החדשה. סבוניס קלע 22 עם 14 ריב. לאמב שיחק 30 דקות מהספסל וקלע 14. הולידיי פתח שזה מוזר כי קראתי שהוא לא מחוסן. מה שמעניין זה שסקרמנטו פתחו עם מטו וסבוניס ולא עם רישון הולמס. מעניין אם הוא יעבור מחר בטרייד.

לברט עשה בכורה בקליבלנד בניצחון על סן אנטוניו. הוא עולה מהספסל ואוקורו נשאר בחמישיה בינתיים. הוא כן היה בחמישיה הסוגרת. נראה שזו התכנית להמשך.

במשחק בין קבוצות קצת יותר משמעותיות, יוטה בלי גובר מביסים את גולדן בלי דריי וקליי. הפציעה של דריימונד קשורה לפריצת דיסק ולא ברור מתי יחזור. מאז שהוא נפצע גולדן שומרים על מאזן טוב, אבל נראים משמעותית רע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נבא בוקר דדליין
הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 8:47 am 
Junior

ביוטה, משחק משמעותי של שני אנונימיים: אודוקה אזובוייקה וטרנט פורסט. פורסט הוא שומר פרימטר טוב, מוסר וחודר לסל, ומחזיק את הכדור בהתקפה יותר מקלארקסון. דוק מאפשר ליוטה סנטר שלישי וסותם את הגולל על סמולבול,וגם נתן מוטיבציה לוייטסייד.
במשחק, וייטסייד עם 7 חסימות, ומיטצ'ל היה היה רחוק 2 אס' מטריפל דאבל.
בויאן משחק פצוע אצבע חבושה) וגם אוניל צולע.
בג"ס, 37% מ3 ו35% מ2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 9:17 am 
Junior

Yuval כתב:
פורטלנד מנצחים את הלייקרס בלי ווסטברוק. ראיתי את הרבע האחרון. דניס סמית ג'וניור היה מעולה שזה לא משפט שאי פעם כתבתי. וינסלו שחקן חמוד (אם כי זורק ג'אמפים בערך כמו ווסטברוק). סיימונס קלע הרבה. הלייקרס מביכים.

הלייקרס מזעזעים.
האנמיות של כל הסגל שם בהובלת לברון ודיוויס זה פשוט מדכא.
הפוזשנים ההגנתיים עייפים ועצלניים (בעיקר מצד לברון) והסיכוי שהם ירימו loose ball הוא אפסי.
ההתקפה שלהם תקועה ואיטית ודיוויס פשוט נראה אנמי ועייף (בשני הצדדים). שחקן כמו דיוויס שמרים 11 זריקות בערב (וקולע 8!) זה פשוט בזבוז.
גם הסגל שם פשוט מזעזע מעבר ללברון ודיוויס (שנראים נוראי) ואם לא תהיה הפתעה מרעישה בטרייד דד ליין אני לגמרי יכול לראות אותם לא נכנסים לפלייאוף אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 9:35 am 
Sophomore

עם ווסטברוק: 47% הצלחה.
בלי ווסטברוק: 0%.

סתם, שתדעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:16 am 
Junior

העונה הזו משמעותית ללגאסי של לברון. אני מאמין שבסופו של דבר הוא יסחב אותם על הגב לריצת פלייאוף הירואית סטייל 2015 בקליבלנד. לא בטוח שאליפות אבל גמר מערב או אפילו גמר הפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:59 am 
Junior

דניאל כתב:
העונה הזו משמעותית ללגאסי של לברון. אני מאמין שבסופו של דבר הוא יסחב אותם על הגב לריצת פלייאוף הירואית סטייל 2015 בקליבלנד. לא בטוח שאליפות אבל גמר מערב או אפילו גמר הפלייאוף

הבנאדם בעונה ה19 שלו בליגה ובגיל 37, קשה לי לראות איך הדבר הזה פוגע בלגאסי שלו במידה והם עפים סיבוב ראשון או משהו כזה.
בגיל דומה ועם קילומטרז' נמוך בהרבה אפילו מייקל נראה רע בוושיגנטון (היה שם בגיל 38)... קובי ונוביצקי ושחקנים דומים לא היו קרובים לרמה של לברון בגיל הזה ובטח לא בקילומטרז' הזה.
מבחינת גיל קארים שיחק טוב בגיל 37 ( אם כי עבר לתפקיד שחקן משני מצוין) ובוותק של 19 עונות הוא כבר היה על אדים.

רוצה להגיד - גם אם לברון יסיים את העונה הזאת בהדחה מוקדמת אני לא רואה איך זה מעיב על הקריירה, זה עדיין חסר תקדים מה שהוא עושה בגיל ובוותק שלו (גם אם זו ירידה לא קטנה מהפיק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:06 pm 
Junior

הלייקרס מזעזעים ולא רואה אותם בכלל נכנסים לפלייאוף. מקסימום פלייאין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:28 pm 
מנהל פורום

לברון צריך להתעלם מרעשי רקע שוליים כמו הלוס אנג'לס לייקרס ולהתמקד בלרדוף אחרי קארים
כלומר להשאר בריא ולקבל דקות
אי יודע שזה נשמע ציני, אבל אני רציני, הוא כבר סיפק את הסחורה ללייקרס, הביא להם אליפות שהם לא היו משיגים בשום דרך נראית לעין אחרת עכשיו שהנסיבות לא מאפשרות עוד אליפות, אז יאללה מורשת לברון
אם את זוכרים את העונות האחרונות של קובי בלייקרס, לא היה שום הגיון של השגיות קבוצתית בחוזה שהוא קיבל בערוב ימיו, לא היה הגיון בדקות שהוא קיבל, הרעיון היה שהמועדון מודה לשחקן שהיה שותף בכיר ב5 אליפויות ורומז לשחקנים אחרים, מה יקרה להם אם וכאשר יבחרו להגיע ללייקרס.

בא נדבר סימונס של הבלייזרס: בשולי הניצחון על הלייקרס, ניצחון שהוא היה לא רק הקלעי המוביל, אלא הגו טו גיי. נתן שתי שלשות קלאץ' גדולות בסיום
נפטרו מהכל והשאירו אותו, את דיים ונורקיץ'.
בכל מה שקשור למדדי הגנה (ריבאונד, יחס עבירות/חטיפות, חסימות) הוא פחות טוב מלילארד, בהשוואה ראש בראש לעונה הנוכחית. האם אפשר לשפר הגנה? בטח, הנה וויגאנס.
המדדים ההתקפיים עלו לא רק כתוצאה מהדקות, אלא גם מדדי היעילות שמשקללים את הדק'
ועדיין זה לא הרוקי שאתה קופץ עליו ונותן לו מקס רק כדי שישאר, אלא מקרה גבולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 12:58 pm 
Junior

sheky כתב:
דניאל כתב:

הבנאדם בעונה ה19 שלו בליגה ובגיל 37, קשה לי לראות איך הדבר הזה פוגע בלגאסי שלו במידה והם עפים סיבוב ראשון או משהו כזה.
בגיל דומה ועם קילומטרז' נמוך בהרבה אפילו מייקל נראה רע בוושיגנטון (היה שם בגיל 38)... קובי ונוביצקי ושחקנים דומים לא היו קרובים לרמה של לברון בגיל הזה ובטח לא בקילומטרז' הזה.
מבחינת גיל קארים שיחק טוב בגיל 37 ( אם כי עבר לתפקיד שחקן משני מצוין) ובוותק של 19 עונות הוא כבר היה על אדים.

רוצה להגיד - גם אם לברון יסיים את העונה הזאת בהדחה מוקדמת אני לא רואה איך זה מעיב על הקריירה, זה עדיין חסר תקדים מה שהוא עושה בגיל ובוותק שלו (גם אם זו ירידה לא קטנה מהפיק)

לא אמרתי שיעיב על מה שעשה, אבל זה בוודאי לא יוסיף. בדיוק כמו שהשנים האחרונות של קובי לא הורידו אבל גם לא הוסיפו. אבל, ואבל גדול - לברון לדעתי מאחורי ג'ורדן כרגע בהשוואה של הקריירה, ואני מאמין שיש לו שאיפות וגם יכולת לסגור את הפער. לצורך העניין, אני אישית חושב שג'ורדן ה-GOAT ללא כל ספק, אבל אם לברון השנה מוביל את הלייקרס לאליפות יש ספק מאד משמעותי אם מייקל נשאר ה-GOAT. לעבור את קרים בנקודות זה יפה בשביל לבסס אותו כמספר 2 חזק ומובהק מול כל השאר. אבל בשביל להכנס לדיון אמיתי על המדרגה של ג'ורדן הוא צריך עוד אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:02 pm 
Sophomore

ido כתב:

סתם, שתדעו

לגבי המשחקים ללא ווסטברוק - כמה משחקים כאלו היו (אני מניח שלא יותר מידי)?
כמה מתוכם גם לברון וגם דיוויס שיחקו (אולי היום היה המשחק הראשון)?

קיצר, לא נראה לי אמין מספיק כדי לקבל מסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:12 pm 
Junior

דניאל כתב:
לא אמרתי שיעיב על מה שעשה, אבל זה בוודאי לא יוסיף. בדיוק כמו שהשנים האחרונות של קובי לא הורידו אבל גם לא הוסיפו. אבל, ואבל גדול - לברון לדעתי מאחורי ג'ורדן כרגע בהשוואה של הקריירה, ואני מאמין שיש לו שאיפות וגם יכולת לסגור את הפער. לצורך העניין, אני אישית חושב שג'ורדן ה-GOAT ללא כל ספק, אבל אם לברון השנה מוביל את הלייקרס לאליפות יש ספק מאד משמעותי אם מייקל נשאר ה-GOAT. לעבור את קרים בנקודות זה יפה בשביל לבסס אותו כמספר 2 חזק ומובהק מול כל השאר. אבל בשביל להכנס לדיון אמיתי על המדרגה של ג'ורדן הוא צריך עוד אליפות.

אז לא הבנתי את כוונתך, מתנצל :)
בתפיסתי לברון די בטוח מבוסס כמספר 2 ואני לא רואה סיכוי ממש שהוא מאיים על מייקל כGOAT ולכן אני לא רואה איך העונה משפיעה מאוד על המיקום ההיסטורי שלי.
אכן אליפות , בעיקר אם תבוא עם FMVP יהיה סופר מרשים בשלב הזה של הקריירה, אבל גם זה לדעתי לא הופך אותו לGOAT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 1:47 pm 
Sophomore

ehud כתב:
ido כתב:

סתם, שתדעו

לגבי המשחקים ללא ווסטברוק - כמה משחקים כאלו היו (אני מניח שלא יותר מידי)?
כמה מתוכם גם לברון וגם דיוויס שיחקו (אולי היום היה המשחק הראשון)?

קיצר, לא נראה לי אמין מספיק כדי לקבל מסקנות.

אתה מתעסק בזוטות :P
(לשאלתך, הלילה היה המשחק הראשון שראס החמיץ...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 2:02 pm 
Junior

sheky כתב:
דניאל כתב:

אז לא הבנתי את כוונתך, מתנצל :)
בתפיסתי לברון די בטוח מבוסס כמספר 2 ואני לא רואה סיכוי ממש שהוא מאיים על מייקל כGOAT ולכן אני לא רואה איך העונה משפיעה מאוד על המיקום ההיסטורי שלי.
אכן אליפות , בעיקר אם תבוא עם FMVP יהיה סופר מרשים בשלב הזה של הקריירה, אבל גם זה לדעתי לא הופך אותו לGOAT.

הכל טוב (-:

כשלברון עבר למיאמי אני חשבתי שהוא הרג לעצמו את הסיכוי להיות ה-GOAT, בעיקר אחרי שהוא הביא שם "רק" שתי אליפויות, אחרי הסיפורים על ההחנקויות ברבע ה-4, אחרי שהקבוצה הזו הייתה לפחות בהתחלה הקבוצה של ווייד. היה צריך להיות משהו באמת חריג כדי שהוא יהיה רלוונטי לדיון על ה-GOAT. ואז הוא לקח אליפות מדהימה בקליבלנד, ועוד אחת בלייקרס ופתאום מה שהיה וודאי מבחינתי כבר לא וודאי (ואני אוהד הסלטיקס, הדבר הכי גרוע באליפות של לברון זה ההשוואה של הלייקרס לתואר ה-17). זה שתי אליפויות שהוא לא היה אמור לקחת, וגם אליפות בגיל 37 כאלפא דוג (או כפי שרשמת כFMVP), בקבוצה כל כך בעייתית, זה סופר חריג ולדעתי מחזיר אותו לדיון שהיה נעול לפני כמה שנים. מהבחינה הזו האליפות במיאמי הייתה "שווה" פחות כי הייתה לו סופר טים, ככה האליפות בקליבלנד "שווה" יותר ואליפות השנה, שתהיה חייבת לכלול ריצת פלייאוף מדהימה ו-4 סדרות נגד הביתיות (ואולי גם פליי אין) תהיה החומר שהופך את הדיונים על ה-GOAT לרלוונטיים. אגב זה גם יצמצם את הפער שלו ממייקל בכמות ה-FMVP (6 למייקל, לברון היום 4)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 2:09 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה שום סרט שלברון מוביל את הלייקרס לאליפות השנה, אבל אם זה איכשהו כן קורה, אז אני מסכים לגמרי עם דניאל, יהיה לו קייס חזק מאוד מול ג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 3:37 pm 
Hall of Famer

קראתי שהסגל של פורטלנד שגבר על הלייקרס - מרוויח משהו כמו 28M בעונה (נורקיץ' 12M מתוך זה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 5:13 pm 
Junior

rony כתב:
אני לא רואה שום סרט שלברון מוביל את הלייקרס לאליפות השנה, אבל אם זה איכשהו כן קורה, אז אני מסכים לגמרי עם דניאל, יהיה לו קייס חזק מאוד מול ג'ורדן.

אני גם בטוח שבנטפליקס מתים שהסרט הזה יקרה, The Last Dance על סטרואידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 10:22 am 
מנהל פורום

גם אם לברון ייקח עוד 4 אליפויות רצופות עכשיו אני לא רואה איך רוב הטוקינג הטדס ורוב האוהדים שמים אותו מעל ג'ורדן.
גם אם לברון ירד ליגה עם הלייקרס לג'י ליג, ואז ירד איתם ליגה למכללות ואז ירד איתם ליגה ליורוליג הוא יחשב לגדול מכולם בעוד איזה 10-15 שנה כשדור ה"מדברים על כדורסל" יתחלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 10:28 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
גם אם לברון ייקח עוד 4 אליפויות רצופות עכשיו אני לא רואה איך רוב הטוקינג הטדס ורוב האוהדים שמים אותו מעל ג'ורדן.
גם אם לברון ירד ליגה עם הלייקרס לג'י ליג, ואז ירד איתם ליגה למכללות ואז ירד איתם ליגה ליורוליג הוא יחשב לגדול מכולם בעוד איזה 10-15 שנה כשדור ה"מדברים על כדורסל" יתחלף.

אפשר כבר עכשיו לקבוע לעוד 10 או 15 שנים כדי לבדוק את הטענה שלך. באופן אישי אני חושב והאמת גם מקווה, שיתברר שטעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 5:26 pm 
Junior

אם הקריירה של לברון תסתיים עם רשימת ההישגים הנוכחית הוא לא יחשב לגדול מג'ורדן, לא עכשיו וגם לא עוד 20 שנה.
בדיוק כמו שלא לקח לג'ורדן 20 שנה כדי להיחשב לגדול מכולם, אלא זה היה ברור מאוד בריל טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 7:08 pm 
Hall of Famer

ועם זאת אני זוכר בוודאות שבשנות התשעים ווילט נחשב די בקונצנזוס לגדול מקארים בעוד היום הקונצנזוס הוא הפוך. ולא אתפלא אם הוא הפוך דווקא בגלל האתוס של ג'ורדן שלימד אותנו שהדבר הכי חשוב הוא תארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 7:34 pm 
Hall of Famer

אני רוצה לחדד
נניח מחר מגיע לנ.ב.א שחקן שעושה 15 עונות של מספרי עונת ה MVP של ווסטברוק, שקולע כמו סטף קרי ושומר כמו קוואי
נניח שהוא נמצא בשוק קטן ומחורבן ואף אחד לא רוצה להגיע לשם ואז הוא עושה טרייד לקבוצה גדולה אבל הכוכב שהיה שם קודם נפצע משחק אחר כך וגומר את העונה אותו גיבור נותר לבד
ונניח שאותו שחקן על מסיים את הקריירה בלי אליפויות למרות שבפלייאוף הוא אפילו עוד יותר טוב (13 עונות פלייאוף ב 15 עונות עם ממוצעים של 38 נקודות, 16 ריבאונדים, 11 אסיסטים ו 65 אחוז אפקטיבי אבל לעולם לא יותר מגמר איזורי או אולי בטעות גמר אחד מול המקבילה של הספרס ב 2007

האם השחקן הזה ישנה את האתוס של ג'ורדן ולברון? בעיניי יש מצב. כי עובדה, ג'ורדן שינה את זה שבין ווילט וקארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 12:46 am 
מנהל פורום

לפני 20 שנים הקונצנזוס היה שבירד ומג'יק הם 2-3 אול טיים. מאז עברו אותם כל מיני שחקנים ששיחקו עוד לפניהם.
דור של מדרגים יותר חשוב לתוצאת הדירוג מאשר מה שהשחקנים עצמם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 1:13 am 
Junior

נורטון כתב:
ועם זאת אני זוכר בוודאות שבשנות התשעים ווילט נחשב די בקונצנזוס לגדול מקארים בעוד היום הקונצנזוס הוא הפוך. ולא אתפלא אם הוא הפוך דווקא בגלל האתוס של ג'ורדן שלימד אותנו שהדבר הכי חשוב הוא תארים

נראה לי שמה שהשתנה לגבי ווילט זו התפיסה של "בתקופה שלו (ובכלל לפני שנות ה80) לא היתה רמה אחידה ותחרות רצינית". אבל זה בטח גם קשור לכך שלפני שנות השמונים, יש פחות משחקים זמינים ונוחים לצפייה, כך שמי שממש משקיע מזמנו בשביל הדירוגים האלה פשוט מסמן קו גבול שמתחיל בשנות השמונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 3:57 am 
Junior

אמביד עם דאבל-דאבל ברבע הראשון.
מתי הפעם האחרונה שזה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 4:09 am