סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 12:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הארדן לפילדלפיה
הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 10:22 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מדבר על המכלול.
בברוקלין קבוצה שגם ככה בלגן אחד גדול שבקושי הצליחה לשחק שבוע עם ההרכב החזק שלה, במקום לנסות להתחבר עד לפלייאוף, שולחת את השחקן שאמור היה להיות כוכב על תמורת שלושה שחקני רוטציה (וסימונס לפחות לשנה הזאת הוא לכל היותר יהיה שחקן רוטציה).
פילי, כנראה יש פחות להפסיד כי סימונס לא הסכים לשחק בכלל. אבל במכלול לאבד שני שחקנים חשובים ברוטציה (קארי קולע השנה שלשות ב40%) ומקבלים שחקן עצלן ולא בכושר שצריך להתחבר מחדש לקבוצה. במכלול נראה לי שהסיכוי שלהם לאליפות פחת. כמובן שאם הארדן באמת עשה הצגות והוא יכול לחזור לכושר של לפני שנתיים זה סיפור אחר. לי לא נראה שהארדן בן 32 יכול להשתקם פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 10:24 pm 
Hall of Famer

זה קצת מצחיק שאתה מסתכל רק על הדאונסייד, ומניח שהיכולות של השחקנים יהיו קופי פייסט. אם פילי היו מאמינים שהארדן הוא עצלן שמן שלא "ישתקם", הם לא היו מביאים אותו. אם הנטס היו מאמינים שסימונס לא יועיל בפלייאוף, הם לא היו מביאים אותו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 10:35 pm 
Hall of Famer

אם אני צריך להמר, אני חושב שהנטס מנצחים את הטרייד הזה
טכנית לפחות (הנטס קיבלו המון המון ערך)
אבל זה טרייד שאי אפשר להגיד לו 'לא' אם אתה פילי.
אם הם ייקחו אליפות העונה או בעונה הבאה (אני סקפטי אבל לפחות עכשיו יש להם סיכוי אמיתי),
זה יהיה שווה את זה.

הנטס כעת תלויים יותר בקיירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 10:37 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
זה קצת מצחיק שאתה מסתכל רק על הדאונסייד, ומניח שהיכולות של השחקנים יהיו קופי פייסט. אם פילי היו מאמינים שהארדן הוא עצלן שמן שלא "ישתקם", הם לא היו מביאים אותו. אם הנטס היו מאמינים שסימונס לא יועיל בפלייאוף, הם לא היו מביאים אותו.

ברור שהם מאמינים שזה ישפר אותם. אני לא חושב.
כל אחד זכאי לדעה, אפילו אם אחרים יחשבו שהיא מצחיקה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 10:40 pm 
Sophomore

אני זוכר שלפני חודשיים-שלושה היה פה דיון שכולם(?) סברו פה שהארדן שחקן הרבה יותר טוב מקיירי.
מעניין מה הדעות עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 10:59 pm 
Sophomore

Att כתב:

להפך. והטרייד הזה בדיוק בא אחרי שהתייאשו מקיירי. סימונס ינהל נפלא את ההתקפה עם מיליון הצלפים שיש להם. ישדרג להם את ההגנה ובונוס יכולים לשחק "סמול בול" סטייל עם סימונס ודוראנט. בנוסף, הביאו קלעי טהור וסנטר לקו הקדמי הרעוע שלהם. בדקות המכריעות יש את דוראנט ואולי גם קיירי. טרייד נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:39 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
Att כתב:

להפך. והטרייד הזה בדיוק בא אחרי שהתייאשו מקיירי. סימונס ינהל נפלא את ההתקפה עם מיליון הצלפים שיש להם.

יכולהיות שאתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:56 pm 
Hall of Famer

Harel_t כתב:
בכל מקרה אם אני נטס/ סיקסרס פן, אני זע באי נוחות מפאת החימוש של היריבה בדיווזין המשותף לשתי הקבוצות. ולא בטוח שהמפגש ביניהן יהיה בגמר.

אני ממש לא אופתע אם המפגש יהיה בסיבוב ראשון
הרי יש מצב ששתי הקבוצות יהיו כעת יותר טובות לקראת סיום העונה הסדירה (גם לאור הרצון של העוברים בטרייד להוכיח וכו')
אז נניח סידרה של מקומות 3 ו-6 נשמעת הגיונית

יתרון פוטנציאלי (לפחות בעונה הסדירה) לפילי, הוא שאם הארדן יתקרב לשיאו - אז אמביד אולי יוכל לקבל יותר דקות מנוחה גם בפלייאוף, והארדן ישחזר ימיו מיוסטון בהרכב נמוך (למשל לצד מקסי, טייבול, ניאנג והאריס) - שיכול להסתדר יפה מאוד על פניו (לכל הפחות מול יריבות מסוימות).

ehud כתב:
אני זוכר שלפני חודשיים-שלושה היה פה דיון שכולם(?) סברו פה שהארדן שחקן הרבה יותר טוב מקיירי.
מעניין מה הדעות עכשיו.

מה קיירי עשה שיוכיח אחרת?
גם השנה (ולא בפעם הראשונה) הקבוצה בעיקר מפסידה במשחקים שהוא משחק (נכון שללא דוראנט, אבל רואים קבוצות אחרות בליגה ללא הכוכבים הגדולים - וחלקן עדיין מוצאות את הדרך להיראות סביר)

אני גם חושב שקצת באופן פרדוקסלי - עם ההיפרדות מהארדן גם המשקל של קיירי יורד. כי יש להם כעת עוד אפשרויות לשחק כדורסל אחר: למשל דוראנט ודראמונד ביחד בהרכב שישלוט תחת הסלים, למשל חמישייה כמו מילס-קארי-האריס(כשיחזור)-סימונס- דוראנט, שיכולה לטוס את המגרש, ללא בעיית סייז מטורפת, ועם 4 קלעים אדירים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:53 am 
Sophomore

הבנתי שיש סיכון בלקחת את הארדן כי יש לו אופציה של לקחת חוזה ל4 שנים בקיץ, ואז מקבלים אותו עד גיל 37 וזה יכול לא להראות טוב.
יחד עם זאת לא חושב שהיתה להם ברירה, אמביד בשיאו והם צריכים כוכב לידו, וזה הכי טוב שאפשר היה להשיג בשביל win now.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 1:15 am 
Junior

טרייד שעשוי להתברר כווין-ווין, אבל אצלה פילדלפיה הסיכון גדול.
ברוקלין לדעתי יכולים לצאת עם אליפות מהטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 1:17 am 
Hall of Famer

אגב, זה מאוד הגיוני שזה win-win, כי "עוגת הכישרון גדלה" - לאור העובדה שסימונס עכשיו יתחיל לשחק כדורסל
Simple as that

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 1:28 am 
Sophomore

דעה שמעולם לא תוכל להיבחן: החלפה של סימונס-מקולום עם פורטלנד הייתה שמה את פילדפיה בעמדה יותר טובה (ואני מניח גם שפורטלנד היו מוסיפים בחירות בטרייד כזה).
אני חושב שמקולום פיט לא פחות טוב לאמביד מאשר הארדן, ומקולום + קרי + דראמונד + מה שאפשר להשיג על שתי בחירות דראפט >>> הארדן במצבו הנוכחי.
בדרך כלל לתת חצי קבוצה בשביל כוכב מזדקן זה טרייד רע.
אמנם סביר להניח שפילי התחזקו על המגרש כי סימונס גם ככה לא שיחק, אבל זה לא צריך להיות הבנצ'מארק אלא האם הם יכלו לעשות טרייד שהיה משפר אותם יותר, ולדעתי כן ובאופן משמעותי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 2:18 am 
Hall of Famer

הסיכון עם מקולום היה משמעותית פחות גדול
אבל גם האפסייד. זה היה טרייד יותר נוח לעיכול.. אבל יש יותר סיכוי לאליפות בשנה-שנתיים הקרובות עם הארדן (להערכתי לא יזכו העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 2:38 am 
Hall of Famer

חייב להגיד שזה טרייד מצוין מבחינת הנטס. הם הבינו שהם הולכים להפסיד את הארדן בקיץ בכל מקרה, סחטו את פילי כמה שניתן והשיגו לעצמם קבוצה מאוזנת יותר. אני מתאר לעצמי שהם ישתמשו בבחירות שקיבלו בטרייד כדי להתחזק ולהשיג שחקנים תורמים נוספים. מארקס הוא GM מעולה.

פילי לגמרי מהמרת כאן אבל היא הייתה במצב שבו היא צריכה להמר (ומוריי אוהב להמר בגדול).
חבל לי קצת שזה ה-סיכוי הגדול של פילי כי אני ממש לא אופטימי בנוגע לסיכויים של הקבוצה לזכות באליפות
אבל לפחות יש צ'אנס כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 7:37 am 
Hall of Famer

בסוגריים צריך להוסיף שהחלפה היפותטית עם מקולום (אולי בהתחלת העונה?!) הייתה גם יכולה לשים את פילי כעת במקום הראשון במזרח.
לא שזה הדבר הכי חשוב, אבל לא מזיק...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:35 pm 
Hall of Famer

אני מת על סי.ג'יי מקולום, אם היה טרייד עליו פילי היתה מוותרת על פחות נכסים, ועדיין לדעתי היתה קונטנדרית.

אבל הטרייד הזה לא קרה, קרה טרייד עם הארדן. שכאמור הוא בסך הכל מאוזן, ונותן לכל קבוצה את מה שהיא חושבת שהיא צריכה כדי לשפר עמדות. זהו, אף אחת פה לא סחטה אף אחת. טרייד מעניין שנותן זריקת מרץ לעונה הזאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:59 pm 
Freshman

הטרייד המנצח בעיני לפילי היה: סימונס לאינדיאנה תמורת ברוגדון והילד (לאינדי ממילא יש את הליבורטון ודוארטה) ועוד ניסיון לגייס פורוורד מוכשר באמצעות הבחירות דראפט באמצעות קבוצה שלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 5:55 pm 
Junior

די, אתם אשכרה מתאבססים על שתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות שפילי נתנה בשביל לשדרג מסימונס להארדן?? זה הדלתא שמבחינתכם מצדיק הסתפקות במקולום??

אם הייתי כותב בתקופה שהחלו הדיבורים על סימונס וסירובו להישאר בפילי, שמוריי ישיג תמורתו את הארדן מבלי לוותר על מקסי (מה שהוא התעקש לעשות גם לפני שנה במו"מ מול הרוקטס), הייתם מגיבים שאין מצב, שסימונס הראה בגמר המזרח שהוא לא שווה כלום, ומי בכלל תרצה אותו ובטח שלא הנטס, וכן הלאה...

ואטט היה מגיב שאו, הנה טרייד על סימונס עבור כוכב שהייתי רוצה לראות...ופתאום גם הוא מסויג.

אני מבין את ההסתייגויות מהארדן ומהחוזה הבא שלו, בגלל פקטור הגיל והפציעות שמתחילות להצטבר, אבל סה"כ יש לו סגנון משחק שמסוגל להתיישן היטב ובכל אופן, השיא של אמביד הוא כאן ועכשיו. יש לסיקסרס שתי ריצות פלייאוף לתת מעכשיו ועד שהארדן יסיים חוזה, על זה קבוצות חולמות והולכות למהלכים ארוכי טווח של ריבילדינג, פינוי קאפ ספייס וצבירת נכסים בשביל זה. חלון הזדמנויות של שנתיים לקחת אליפות, ואם התרחיש האופטימי יתממש והארדן-אמביד יתגלה כצמד הכי קטלני מאז שאקובי, הזדמנות לבנות שושלת. פציעה ויקרה, ועדיין...קודם זוכים באליפויות, בקרת נזקים אח"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 5:58 pm 
Junior

Harel_t כתב:
הטרייד המנצח בעיני לפילי היה: סימונס לאינדיאנה תמורת ברוגדון והילד (לאינדי ממילא יש את הליבורטון ודוארטה) ועוד ניסיון לגייס פורוורד מוכשר באמצעות הבחירות דראפט באמצעות קבוצה שלישית.

ברוגדון לא מסוגל להישאר בריא, מה בדיוק מנצח בבניית קבוצה סביבו וסביב אמביד? סבירות גבוהה לכך שבכל פלייאוף נתון, אחד מהם ייפצע...ובכל אופן, אי אפשר להעביר אותו עד הקיץ בגלל הארכת החוזה שקיבל בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:26 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
די, אתם אשכרה מתאבססים על שתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות שפילי נתנה בשביל לשדרג מסימונס להארדן?? זה הדלתא שמבחינתכם מצדיק הסתפקות במקולום??

אם הייתי כותב בתקופה שהחלו הדיבורים על סימונס וסירובו להישאר בפילי, שמוריי ישיג תמורתו את הארדן מבלי לוותר על מקסי (מה שהוא התעקש לעשות גם לפני שנה במו"מ מול הרוקטס), הייתם מגיבים שאין מצב, שסימונס הראה בגמר המזרח שהוא לא שווה כלום, ומי בכלל תרצה אותו ובטח שלא הנטס, וכן הלאה...

ואטט היה מגיב שאו, הנה טרייד על סימונס עבור כוכב שהייתי רוצה לראות...ופתאום גם הוא מסויג.

אני מבין את ההסתייגויות מהארדן ומהחוזה הבא שלו, בגלל פקטור הגיל והפציעות שמתחילות להצטבר, אבל סה"כ יש לו סגנון משחק שמסוגל להתיישן היטב ובכל אופן, השיא של אמביד הוא כאן ועכשיו. יש לסיקסרס שתי ריצות פלייאוף לתת מעכשיו ועד שהארדן יסיים חוזה, על זה קבוצות חולמות והולכות למהלכים ארוכי טווח של ריבילדינג, פינוי קאפ ספייס וצבירת נכסים בשביל זה. חלון הזדמנויות של שנתיים לקחת אליפות, ואם התרחיש האופטימי יתממש והארדן-אמביד יתגלה כצמד הכי קטלני מאז שאקובי, הזדמנות לבנות שושלת. פציעה ויקרה, ועדיין...קודם זוכים באליפויות, בקרת נזקים אח"כ.

לא יודע אם מסויג זו המלה האחרונה. אני לא קופץ למעלה ולמטה וגם לא מתלונן על הטרייד הזה.

אני מרוצה שמוריי חיכה והשיג את הכוכב שלו וגם מזה שלאמביד יש סיכוי סביר לזכות באליפות בשנה-שנתיים הקרובות, אבל הארדן הוא אכן ריסק משמעותי (היחלשות של צעד ראשון, גיל, פציעות, בעיות האופי, הדרך שבה יצא משתי הקבוצות האחרונות שלו) והם נתנו תמורה גדולה מאוד עליו. זה הימור שהיה צריך לקחת כי האפסייד שם אבל זה עדיין הימור.

בסך הכל, זה ניצחון למוריי אבל אם הייתם שואלים אותי, הטרייד על סימונס היה קורה לפני כשלוש שנים, כשהערך שלו היה בשיאו ולא מרוסק. מצד אחד, זה לא מה שדמיינתי כאשר הינקי עזב והשאיר אחריו פוטנציאל עצום לשושלת של שחקנים צעירים בשיאם ומצד שני, מוריי עשה עבודה יפה באיסוף השאריות שהשאירו אחריהם ברנד וקולאנג'לו ונתן להם צורה וחלון הזדמנויות של ממש (כולל שימוש בנכסים שהוא עצמו השיג, דראמונד וקארי), גם אם נדמה שהחלון הזה הוא צר יחסית.

מעשית, יש תחרות חזקה מאוד במזרח. מלבד הבאקס והנטס, ההיט, ההוקס והסלטיקס הן קבוצות מצוינות שיכולות לתת פייט חזק מאוד ולהעיף את פילי. אני מעריך שמוריי בונה יותר על העונה הבאה אבל גם העונה יש לפילי הזדמנות להראות משהו.

מה שכן קצת מאכזב אותי זו עמדת הסנטר המחליף. מוריי היה צריך לענות על הצורך הזה במהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:33 pm 
Hall of Famer

אתה יודע ש"כשהערך של סימונס היה בשיאו לפני 3 שנים", הסיקסרס פשוט חשבו שהם השיגו את הכוכב שהם קיוו להשיג כשהם בחרו אותו ראשון בדראפט, אז הם לא ראו צורך דחוף להעביר כוכב בן 22 שמתחיל לפרוץ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:37 pm 
Sophomore

אפשר למצוא סנטרים סבירים בשוק החופשי. למשל מאיירס לאונרד או דמרקוס קאזינס שחתם לעוד 10 ימים בדנבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:43 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אתה יודע ש"כשהערך של סימונס היה בשיאו לפני 3 שנים", הסיקסרס פשוט חשבו שהם השיגו את הכוכב שהם קיוו להשיג כשהם בחרו אותו ראשון בדראפט, אז הם לא ראו צורך דחוף להעביר כוכב בן 22 שמתחיל לפרוץ.

וחבל שכך.
אף אחד לא חשב ש-MCW בקושי ישרוד בליגה בשלב הזה אבל המעקב אחריו באימונים הביא את הינקי לחשוב שכדאי להזדכות עליו בשלב שבו כל התקשורת וכל האוהדים חשבו ההיפך, אחרי עונת ROY.
זו האחריות של קבוצה להבין, בעזרת סטט' מתקדמות ומעקב מדוקדק באימונים, שהשחקן הולך למצות את הפוטנציאל שלו (במקרה של סימונס לקלוע היטב מבחוץ) ואם לא, לשלוח אותו בטרייד כשהערך שלו גבוה.
אם אני - ממרחק רב ובלי הסטט' המדוברות - ידעתי לזהות את זה וכתבתי על כך פעמים רבות (האישיוז של סימונס היו ברורים), ההנהלה של פילי בוודאי הייתה צריכה לזהות את זה ולפעול בהתאם ובזמן הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:57 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

וחבל שכך.
אף אחד לא חשב ש-MCW בקושי ישרוד בליגה בשלב הזה אבל המעקב אחריו באימונים הביא את הינקי לחשוב שכדאי להזדכות עליו בשלב שבו כל התקשורת וכל האוהדים חשבו ההיפך, אחרי עונת ROY.
זו האחריות של קבוצה להבין, בעזרת סטט' מתקדמות ומעקב מדוקדק באימונים, שהשחקן הולך למצות את הפוטנציאל שלו (במקרה של סימונס לקלוע היטב מבחוץ) ואם לא, לשלוח אותו בטרייד כשהערך שלו גבוה.
אם אני - ממרחק רב ובלי הסטט' המדוברות - ידעתי לזהות את זה וכתבתי על כך פעמים רבות (האישיוז של סימונס היו ברורים), ההנהלה של פילי בוודאי הייתה צריכה לזהות את זה ולפעול בהתאם ובזמן הנכון.

חבל שעדיין לא הבנת שהסגנון הזה שלך הוא מעגל סגור, שמונע אפשרות לדיון אינטיליגנטי.

הסיקסרס בחרו את בן סימונס במקום הראשון כי הם חשבו שהוא יהיה שחקן מעולה שיעזור להם להיות קונטנדרים. הם ידעו שהוא לא קולע מבחוץ, אבל הם גם ידעו שיש לו סט תכונות ייחודי ושהוא one of a kind, והם החליטו ללכת עליו. אין אף מועדון בליגה שיבחר שחקן במקום הראשון, יקבל ממנו תפוקה כמו שהסיקסרס קיבלו מסימונס בעונות הראשונות כולל ריצות בפלייאוף, וישחרר אותו כי אתה מאמין שיש איזשהו פסאודו-אנליטיקה שידעה לחזות שעכשיו השיא שלו. זה מונפץ, זה לא אמיתי, זו שטות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 10:08 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

וחבל שכך.

חבל שעדיין לא הבנת שהסגנון הזה שלך הוא מעגל סגור, שמונע אפשרות לדיון אינטיליגנטי.

הסיקסרס בחרו את בן סימונס במקום הראשון כי הם חשבו שהוא יהיה שחקן מעולה שיעזור להם להיות קונטנדרים. הם ידעו שהוא לא קולע מבחוץ, אבל הם גם ידעו שיש לו סט תכונות ייחודי ושהוא one of a kind, והם החליטו ללכת עליו. אין אף מועדון בליגה שיבחר שחקן במקום הראשון, יקבל ממנו תפוקה כמו שהסיקסרס קיבלו מסימונס בעונות הראשונות כולל ריצות בפלייאוף, וישחרר אותו כי אתה מאמין שיש איזשהו פסאודו-אנליטיקה שידעה לחזות שעכשיו השיא שלו. זה מונפץ, זה לא אמיתי, זו שטות.

מועדון בוחר שחקן על פי הפוטנציאל שלו, על פי איך שיהיה בעוד מספר שנים, בפריים שלו.
לסימונס היה (ואולי עדיין אבל ספק) פוטנציאל להיות סופרסטאר בליגה
אבל לרוב לא מדובר בזינוק מטאורי אלא התקדמות שניתן למדוד אותה.
את ההתקדמות הזו לרוב רואים באימונים ובמשחקים.
ראיתי המון משחקים של סימונס, סביר להניח פי כמה וכמה יותר ממה שאתה ראית.
לא ראיתי כמעט התקדמות בצד ההתקפי. חלק מהסיפור הוא מנטלי. חלק אחר הוא טכניקת זריקה.
אלו בעיות שכל הליגה מדברת עליהן בשנים האחרונות ואלו בעיות שהסיקסרס היו צריכים לזהות מוקדם ככל האפשר.
הם לא היו צריכים "לשחרר אותו". הם היו צריכים לנצל את הערך שלו כאחד הצעירים המבטיחים בליגה, לפני שהערך הזה מדרדר.

ניהול טוב, מבוסס דאטה, הוא לא תמיד פופולארי.
ברור שזה היה מהלך מעורר מחלוקת אם היו שולחים את סימונס לארוז תמורת כוכב גדול אחר.
אבל גם הזיהוי המוקדם של MCW היה מהלך לא פופולארי והוא עדיין היה המהלך הנכון.

קבוצות צריכות לעקוב היטב ומקרוב אחרי גרף ההתקדמות של השחקנים שלהן
ולהבין כמה מהפוטנציאל שהם זיהו השחקנים יוכלו לממש.
אם זה נשמע לך מופרך או שטות, זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], kakon3, oren_80, עופר האדום ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: