סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:03 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
יוסטון לקחו את שרודר ובוסטון את דניאל תייס. לא ברור לי למה לשתי הקבוצות. בוסטון לוקחים יותר כסף על עצמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:03 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
הצליח איכשהו לצאת מהחוזה הנוראי של ברטאנס (שהוא אחראי עליו) ועוד לקבל עליו ערך חיובי.

איזה ערך חיובי?
פורזינגיס זה נורא ואיום על החוזה הזה
בטח לקבוצה שגם ככה לא הולך להשיג שום משמעותי בשנות החוזה שלו
אתה גם משלם הרבה וגם לא משיג כלום (שזה גם היה המצב שלהם לפני הטרייד - לא אומר שלא...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:04 pm 
Senior

ג'רמי גרנט יישאר בדטרויט אז זה לא יקרה.

לייקרס בלי טריידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:06 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
יוסטון לקחו את שרודר ובוסטון את דניאל תייס. לא ברור לי למה לשתי הקבוצות. בוסטון לוקחים יותר כסף על עצמם

זה נראה שבוסטון מעוניינים להיות סולידיים ומאמינים שהם מסוגלים לעשות קצת רעש בפלייאוף.

* שרודר הוא שחקן שהייתי שולח בטרייד רק כדי לראות אותו משחק כמה שפחות. אחד הפחות חביבים עליי בליגה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' פברואר 10, 2022 11:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:06 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
Harel_t כתב:
Hacohen כתב:
לפורזינגיס יש חוזה גדול אבל הוא סקורר מוכח, והוא בן 25. לברטאנס ודינווידי משלמים ביחד יותר, הראשון הוא חסר תועלת והשני שחקן סתמי. זה טרייד מטומטם ברמות מפעימות.

מוסיף שפורזינגיס גם במגמת שיפור השנה ונותן ערך מוסף לדאלאס שיכולה לחלום לקבל מהשניים האחרים

תשמע, הוא הגיע לתקרה שלו, לא רק שלא יצא ממנו נוביצקי כמו שהיו כאלה שפינטזו לפני 5 שנים, אלא גם אני לא רואה אותו משתפר יותר מידי.
הוא פציע בצורה קיצונית.
לא ממש ראיתי מה היה איתו השנה, אבל אני זוכר שדאלאס סיימו את הפליאוף האחרון עפו עליו ועל החוזה שלו בדיחות פה בפורום "הונאת פורזי".

כמו שיובל הציע, בא נראה, אולי הם יסחרו בדינוידי.

אף אחד לא יכול לקבוע ששחקן בן 25 "הגיע לתקרה שלו", אבל נניח שהוא הגיע, זו אחלה תקרה. זה בנאדם שעולה על מגרש NBA ומסוגל לתת בכל ערב נתון 20 נקודות, לקחת 8 ריבאונדים, לחסום 2 כדורים. סבן פוטר עם יד מבחוץ (נכון שהעונה פחות טוב). הוא כלי לגיטימי לכל קבוצה.

מה זה ברטאנס? זה עולב של ריבאונדר, לא מסוגל לעשות כלום חוץ מלזרוק שלשות, הבליח בטעות לאיזו עונה והוא כבר בן 29, המקום שלו זה אולי היורוליג. איך זה בכלל בר השואה. ודינווידי זה עוד שחקן שלא משנה כלום. טרייד איום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:09 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
הצליח איכשהו לצאת מהחוזה הנוראי של ברטאנס (שהוא אחראי עליו) ועוד לקבל עליו ערך חיובי.

איזה ערך חיובי?
פורזינגיס זה נורא ואיום על החוזה הזה
בטח לקבוצה שגם ככה לא הולך להשיג שום משמעותי בשנות החוזה שלו
אתה גם משלם הרבה וגם לא משיג כלום (שזה גם היה המצב שלהם לפני הטרייד - לא אומר שלא...)

לעומת החוזים של ברטאנס ודינווידי, החוזה של פורזינגיס נראה נהדר.
אם נעזוב לרגע את החוזים בצד (כי ברור שוושינגטון כאן בצד המנצח),
אז פורזינגיס כשהוא ON, כשהוא לא פצוע או מתאושש מפציעה או חזר-הרגע-מפציעה, הוא אחלה שחקן.
הוא נותן הגנה טובה + (לרוב) ריווח טוב משלוש.
הוא שחקן טוב מאוד.

ברטאנס מזעזע. דינווידי טוב לרוב רק עם הכדור ביד וזו לרוב לא הסיטואציה בדאלאס.
מבחינת כדורסל, דאלאס נחלשו (כשהם בתקופה טובה וכנראה לפני פלייאוף)
והאפסייד שלהם ירד משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:10 pm 
Junior

טרייד טוב לויזארדס אבל הטרייד דדליין מאכזב. מה זה הטרייד הזה על מונטרז הארל? וקנטביוס קולדוול פופ ימשיך לשחק 30 דקות עם מינוס 15 למשחק? מסכן דני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:12 pm 
Senior

אני לא אוהב את פורזינגיס ואני מבין למה לוותר על הפרויקט הזה. אבל הם לקחו חוזים יותר גרועים שיש להם גם 0 אפסייד. איך אפשר לקחת חוזים יותר גרועים ולא לקבל שום נכס פה? למה?

מסתמן שלא נקבל עוד שום דבר משמעותי אז טרייד דדליין ז"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:12 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני לא רוצה להתייחס לדאלאס, אלא לוושינגטון
פורזינגיס חתום עד 2024 (עם אופציית שחקן על סך 36M - אז אפשר להניח שתמומש סבירות לא מבוטלת)
עדיין יישארו קדימה עם פקק יחסי בעמדות הגבוהים: פרוזינגיס וגאפורד בסנטר, לצד קוזמה, האצ'ימורה, אבדיה וקיספרט (שלושת האחרונים הם לכאורה "התקוות לעתיד של הקבוצה") בעמדות 3-4.
כאשר בגארדים יהיה להם רק את KCP ואולי את ביל.
אז נפטרו מצרות, אבל עדיין אין להם כלום ביד (כן, פורזינגיס זה למראית עין תקווה מסוימת, אבל אני לא קונה את זה)

הסתכלות במספרים של פורזינגיס השנה:
28% לשלוש (לא ירד מ-33% באף עונה קודמת)
רק 29.5 דקות למשחק (לא יודע מאיזה טעם, האם בריאותי או מקצועי)

וושינגטון היו צריכים לשלוח את ביל בטרייד.
אם הם יחתימו אותו הקיץ על חוזה סופר מקס, אז זה לא משנה בכלל מה הם יעשו מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:17 pm 
Freshman

אינס פרידום התגלגל ליוסטון שמשחררת אותו.
ארדואן עוקב בציפייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:30 pm 
Sophomore

הגוף של פרוזינגיס לא מצליח לסחוב עד הפלייאוף. דיוונידי לפחות יוריד את העומס מלוקה. בראטנס באמת שחקן מיותר. אני לא אומר שזה טרייד טוב. אולי לא הייתה להם הצעה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:30 pm 
Hall of Famer

פילי חייבת סנטר (רצוי הגנתי) סביר אחרת הם ידממו בכל פעם שאמביד יירד לספסל. מעניין אם יהיה מישהו מעניין מה-WAIVE. אנס לא נחשב אם כי כנראה יותר טוב ממה שיש להם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:33 pm 
Junior

Hacohen כתב:
זה באמת אחד הויכוחים המוזרים שהיו לי כאן.

קודם כל הראיתי, עובדתית, את ההישגים המאד לא תחרותיים של המאבס בעשור האחרון. זה שאתה החלטת, בינך לבין עצמך, שהם "תמיד שאפו למעלה" יותר ממינסוטה ומההוקס, לא שייך למציאות ו/או לעובדות. זה אתה עם עצמך.

ואז הבאת את "לוקה הוא מיליניאל קוסמופוליטי" בתור הסבר לכשלון שהוא היה חש במועדונים שהוא לא שיחק בהם. וואו, איזה חירטוט. ובאיזה בטחון. לא זוכר שאי פעם היה כאן מישהו שגם המציא תאוריה שלא ניתן לתקף, גם היה בטוח בה כאילו היא אמת עובדתית וגם אשכרה היה נכון להתווכח על זה. שאפו.

שמתי לב כבר אתמול, כשהגחת לכאן ועקצת את ההוא שמשתמש בכינוי "ווסטבריק" (שממש לא הוא המציא אגב), ואת אטט כמובן בהקשר של רוסאס, שאתה משועמם ומחפש התנצחויות.
"הראיתי עובדתית"...אם אין לך מושג לגבי מיהם ומהם הדאלאס מאבריקס, אז אין לך מושג, סבבה.
לא הבנת כלום ממה שאמרתי לגבי לוקה, אבל בסדר. זה הסבר שלי, אתה לא חייב לקבל אותו. לא מחפש להתווכח, סיפקתי הסבר. "לתקף, תימוכין"...מי ישמע איפה אנחנו נמצאים. אני מסתפק בעשיית שימוש בצלם אלוהים שטבוע בכולנו - השכל הישר. אם זה כל כך כואב לך, שב על כרית נוחה ותמשיך להתנצחות הבאה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:36 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני לא רוצה להתייחס לדאלאס, אלא לוושינגטון
פורזינגיס חתום עד 2024 (עם אופציית שחקן על סך 36M - אז אפשר להניח שתמומש סבירות לא מבוטלת)
עדיין יישארו קדימה עם פקק יחסי בעמדות הגבוהים: פרוזינגיס וגאפורד בסנטר, לצד קוזמה, האצ'ימורה, אבדיה וקיספרט (שלושת האחרונים הם לכאורה "התקוות לעתיד של הקבוצה") בעמדות 3-4.
כאשר בגארדים יהיה להם רק את KCP ואולי את ביל.
אז נפטרו מצרות, אבל עדיין אין להם כלום ביד (כן, פורזינגיס זה למראית עין תקווה מסוימת, אבל אני לא קונה את זה)

הסתכלות במספרים של פורזינגיס השנה:
28% לשלוש (לא ירד מ-33% באף עונה קודמת)
רק 29.5 דקות למשחק (לא יודע מאיזה טעם, האם בריאותי או מקצועי)

קוזמה יכול לשחק סמול. רביעייה של ביל-קוזמה-פורזינגיס-גאפורד זה דווקא מעניין, רק צריכים לצרף את הרכז המתאים לידם. יוכלו להציע MLE מלא או פחות מכך לאחד מהבאים בקיץ: ברונסון, שרודר, בוורלי, רוביו (שחוזר מפציעה קשה והיה פציע עוד לפניה). בוורלי בטח יחוזר ע"י קונטנדריות רבות. גם לברונסון צפוי להיות ביקוש גבוה. בטח יצרפו את שרודר (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:53 pm 
Hall of Famer

בוסטון עשתה מהלכים מעניינים בטרייד דדליין הזה.

הם לקחו שני חוזים מפוקפקים.
אחד של דריק ווייט שמסוגל אולי להצדיק את החוזה אבל כרגע ממש לא שם
והשני הוא של ת'ייס ששיחק היטב אצלם בעבר אבל נמצא על חוזה של 9 מיליון דולר לעונה ושווה בערך חצי מזה, ביום טוב.

מה שכן, על הפרקט, הם השתפרו ככל הנראה.
גם ווייט (שאולי מסוגל ליותר מזה) וגם ת'ייס הם שחקנים משלימים טובים.

בתמונה הרחבה יותר, אין לי מושג מה הסלטיקס עושים
אבל אלא אם יש להם הזדמנות מעולה שנקרית בדרכם,
אני לא חושב שהם צריכים לפרק כרגע את החבילה של טייטום ושל בראון.

להתחזק סביבם בינתיים זה רעיון לא רע. לסלטיקס היה סגל די חלש לידם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 10, 2022 11:58 pm 
Junior

Yuval כתב:
אפשר 'להשיג' את טד יאנג בחינם. משהו מוזר מאוד בטרייד הזה.

ממש לא, פניקס חמה עליו מאז הקיץ והיתה שמחה להשיג אותו תמורת שאריץ' הפצוע וג'יילן סמית. יאנג נראה נהדר לפני שנה במדי הבולס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:03 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:
זה באמת אחד הויכוחים המוזרים שהיו לי כאן.

קודם כל הראיתי, עובדתית, את ההישגים המאד לא תחרותיים של המאבס בעשור האחרון. זה שאתה החלטת, בינך לבין עצמך, שהם "תמיד שאפו למעלה" יותר ממינסוטה ומההוקס, לא שייך למציאות ו/או לעובדות. זה אתה עם עצמך.

ואז הבאת את "לוקה הוא מיליניאל קוסמופוליטי" בתור הסבר לכשלון שהוא היה חש במועדונים שהוא לא שיחק בהם. וואו, איזה חירטוט. ובאיזה בטחון. לא זוכר שאי פעם היה כאן מישהו שגם המציא תאוריה שלא ניתן לתקף, גם היה בטוח בה כאילו היא אמת עובדתית וגם אשכרה היה נכון להתווכח על זה. שאפו.

שמתי לב כבר אתמול, כשהגחת לכאן ועקצת את ההוא שמשתמש בכינוי "ווסטבריק" (שממש לא הוא המציא אגב), ואת אטט כמובן בהקשר של רוסאס, שאתה משועמם ומחפש התנצחויות.
"הראיתי עובדתית"...אם אין לך מושג לגבי מיהם ומהם הדאלאס מאבריקס, אז אין לך מושג, סבבה.
לא הבנת כלום ממה שאמרתי לגבי לוקה, אבל בסדר. זה הסבר שלי, אתה לא חייב לקבל אותו. לא מחפש להתווכח, סיפקתי הסבר. "לתקף, תימוכין"...מי ישמע איפה אנחנו נמצאים. אני מסתפק בעשיית שימוש בצלם אלוהים שטבוע בכולנו - השכל הישר. אם זה כל כך כואב לך, שב על כרית נוחה ותמשיך להתנצחות הבאה שלך.

אני חייב שתלמד אותי מיהם ומהם הדאלאס מאבריקס, שיהיה לי לפחות את המושג שיש לך.

לא כתבת שום דבר מסובך על לוקה, פשוט המצאת תיאוריה וניסית לנמק את התאוריה המומצאת בטיעונים מומצאים. אני רק ציינתי שזה מאד מוזר לקיים דיון סביב הנחות מומצאות, ולהכריז הכרזות שנובעות מהן בבטחון כזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:10 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אז פורזינגיס כשהוא ON, כשהוא לא פצוע או מתאושש מפציעה או חזר-הרגע-מפציעה, הוא אחלה שחקן.
הוא שחקן טוב מאוד.

זה חתיכת תנאי
אנחנו מדברים על שחקן שיגיע בערך ל-200 משחקי עונה סדירה ב-5 השנים האחרונות (כולל הנוכחית)

שוב, לא שהטרייד רע
פשוט מבחינתי הוא לא מקדם אותם לשום מקום (חוץ מאולי יח"צ של "הבאנו כוכב" - לא שאני מזלזל בענייני שיווק וכו')

Att כתב:
וושינגטון היו צריכים לשלוח את ביל בטרייד. אם הם יחתימו אותו הקיץ על חוזה סופר מקס, אז זה לא משנה בכלל מה הם יעשו מעבר לזה.

מסכים, ולא מהיום
וזה כן יכל לקדם אותם במובנים מסוימים (כמו שלהשיג את קוזמה על שליש מהחוזה של ווסטבורק - יכול לקדם אותך בטווח הבינוני)
אין סיבה לקבוצת תחתית להחזיק שחקן לא צעיר ולא מהטובים בליגה - על חוזה של 35M (שעוד יגדל באם ימשיך בקבוצה)
שוב, להוציא "שיווק"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:15 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
הוא שחקן טוב מאוד.

זה חתיכת תנאי
אנחנו מדברים על שחקן שיגיע בערך ל-200 משחקי עונה סדירה ב-5 השנים האחרונות (כולל הנוכחית)

שוב, לא שהטרייד רע
פשוט מבחינתי הוא לא מקדם אותם לשום מקום (חוץ מאולי יח"צ של "הבאנו כוכב" - לא שאני מזלזל בענייני שיווק וכו')

Att כתב:
וושינגטון היו צריכים לשלוח את ביל בטרייד. אם הם יחתימו אותו הקיץ על חוזה סופר מקס, אז זה לא משנה בכלל מה הם יעשו מעבר לזה.

מסכים, ולא מהיום
וזה כן יכל לקדם אותם במובנים מסוימים (כמו שלהשיג את קוזמה על שליש מהחוזה של ווסטבורק - יכול לקדם אותך בטווח הבינוני)
אין סיבה לקבוצת תחתית להחזיק שחקן לא צעיר ולא מהטובים בליגה - על חוזה של 35M (שעוד יגדל באם ימשיך בקבוצה)
שוב, להוציא "שיווק"

אז שוב - הם התקדמו היום.
במקום חוזים גרועים מאוד של שחקנים גרועים למדי,
יש להם כעת חוזה לא טוב של שחקן טוב/טוב מאוד אבל פציע מאוד.

הדאונסייד לא קיים.
האפסייד טוב יותר. מבחינתי זה ניצחון גדול עבור הוויזארדס.

אבל - שום דבר לא ישנה אם הם מחתימים את ביל ל-5 שנים הקרובות על חוזה עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:19 am 
Hall of Famer

זו הנחה לא מבוססת מבחינתי שפורזינגיס (בטח כשמגיע לעמדות בהן הקבוצה יחסית מכוסה בשנים הבאות) מוסיף יותר ניצחונות בעונה הרגילה מאשר דינווידי (שבינוני ככל שיהיה, בשנה הבאה יהיה להם רכז פחות טוב כמעט בוודאות)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:25 am 
Senior

לאן הטרייד אמור 'לקדם אותם'? לאיזה מטרה? הם נפטרו משני חוזים רעים, אחד מהם רע במיוחד. הם קיבלו שחקן שהאפסייד שלו מאוד גבוה גם אם התוצר השכיח יהיה נמוך יחסית בגלל פציעות.

לא מבין על מה אתה מתווכח פה. אתה מנסה להגיד שזה לא טרייד מדהים עבורם? אוקי. אף אחד לא ציפה לקבל טרייד מדהים עבור דינווידי וברטאנס. אתה מעדיף את דינווידי וברטאנס? אם כן זה מוזר בעיני. אם לא אין פה ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 12:41 am 
Hall of Famer

לא יודע
השאלה אם איזו קבוצה חזקה - שרוצה דחיפה לקראת הפלייאוף, יכלה לתת משהו (צעירים/בחירות) על שחקנים כמו דינווידי, KCP, הארל ובראיינט
אולי ממש לא

כאמור אני חושב שהכל זניח לעובדה שביל (גם בגלל הפציעה אולי) ימשיך שם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 1:08 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לא יודע
השאלה אם איזו קבוצה חזקה - שרוצה דחיפה לקראת הפלייאוף, יכלה לתת משהו (צעירים/בחירות) על שחקנים כמו דינווידי, KCP, הארל ובראיינט
אולי ממש לא

צעירים או בחירות?
ממש ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 1:52 am 
Hall of Famer

ואיך לא צוין ה-Fun fact, שלטבי הועבר תמורת לטבי!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 3:50 am 
Hall of Famer

מי שנשאר באותו מקום הוא ג'רמי גרנט.
מלבד קייד, אין יותר מדי סיבות להתלהב בינתיים מהבנייה מחדש של הפיסטונס.
הם היו צריכים לנצל את ההזדמנות כדי להשיג בחירה או שתיים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: