B.Grant44 כתב:
די, אתם אשכרה מתאבססים על שתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות שפילי נתנה בשביל לשדרג מסימונס להארדן?? זה הדלתא שמבחינתכם מצדיק הסתפקות במקולום??
אם הייתי כותב בתקופה שהחלו הדיבורים על סימונס וסירובו להישאר בפילי, שמוריי ישיג תמורתו את הארדן מבלי לוותר על מקסי (מה שהוא התעקש לעשות גם לפני שנה במו"מ מול הרוקטס), הייתם מגיבים שאין מצב, שסימונס הראה בגמר המזרח שהוא לא שווה כלום, ומי בכלל תרצה אותו ובטח שלא הנטס, וכן הלאה...
ואטט היה מגיב שאו, הנה טרייד על סימונס עבור כוכב שהייתי רוצה לראות...ופתאום גם הוא מסויג.
אני מבין את ההסתייגויות מהארדן ומהחוזה הבא שלו, בגלל פקטור הגיל והפציעות שמתחילות להצטבר, אבל סה"כ יש לו סגנון משחק שמסוגל להתיישן היטב ובכל אופן, השיא של אמביד הוא כאן ועכשיו. יש לסיקסרס שתי ריצות פלייאוף לתת מעכשיו ועד שהארדן יסיים חוזה, על זה קבוצות חולמות והולכות למהלכים ארוכי טווח של ריבילדינג, פינוי קאפ ספייס וצבירת נכסים בשביל זה. חלון הזדמנויות של שנתיים לקחת אליפות, ואם התרחיש האופטימי יתממש והארדן-אמביד יתגלה כצמד הכי קטלני מאז שאקובי, הזדמנות לבנות שושלת. פציעה ויקרה, ועדיין...קודם זוכים באליפויות, בקרת נזקים אח"כ.
לא יודע אם מסויג זו המלה האחרונה. אני לא קופץ למעלה ולמטה וגם לא מתלונן על הטרייד הזה.
אני מרוצה שמוריי חיכה והשיג את הכוכב שלו וגם מזה שלאמביד יש סיכוי סביר לזכות באליפות בשנה-שנתיים הקרובות, אבל הארדן הוא אכן ריסק משמעותי (היחלשות של צעד ראשון, גיל, פציעות, בעיות האופי, הדרך שבה יצא משתי הקבוצות האחרונות שלו) והם נתנו תמורה גדולה מאוד עליו. זה הימור שהיה צריך לקחת כי האפסייד שם אבל זה עדיין הימור.
בסך הכל, זה ניצחון למוריי אבל אם הייתם שואלים אותי, הטרייד על סימונס היה קורה לפני כשלוש שנים, כשהערך שלו היה בשיאו ולא מרוסק. מצד אחד, זה לא מה שדמיינתי כאשר הינקי עזב והשאיר אחריו פוטנציאל עצום לשושלת של שחקנים צעירים בשיאם ומצד שני, מוריי עשה עבודה יפה באיסוף השאריות שהשאירו אחריהם ברנד וקולאנג'לו ונתן להם צורה וחלון הזדמנויות של ממש (כולל שימוש בנכסים שהוא עצמו השיג, דראמונד וקארי), גם אם נדמה שהחלון הזה הוא צר יחסית.
מעשית, יש תחרות חזקה מאוד במזרח. מלבד הבאקס והנטס, ההיט, ההוקס והסלטיקס הן קבוצות מצוינות שיכולות לתת פייט חזק מאוד ולהעיף את פילי. אני מעריך שמוריי בונה יותר על העונה הבאה אבל גם העונה יש לפילי הזדמנות להראות משהו.
מה שכן קצת מאכזב אותי זו עמדת הסנטר המחליף. מוריי היה צריך לענות על הצורך הזה במהירות.