סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 4:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הספרס שתמיד שקטים עשו העונה מלא טריידים וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 4:08 am 
Hall of Famer

כנראה כי סוף סוף יש להם כיוון כלשהו.
הם היו יכולים לנסות להתעקש להגיע לפליי-אין אבל כנראה שהם חושבים יותר על העתיד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 4:12 am 
Hall of Famer

Harel_t כתב:
Hacohen כתב:
לפורזינגיס יש חוזה גדול אבל הוא סקורר מוכח, והוא בן 25. לברטאנס ודינווידי משלמים ביחד יותר, הראשון הוא חסר תועלת והשני שחקן סתמי. זה טרייד מטומטם ברמות מפעימות.

מוסיף שפורזינגיס גם במגמת שיפור השנה ונותן ערך מוסף לדאלאס שיכולה לחלום לקבל מהשניים האחרים

אחוזים פחות טובים איזה שיפור?
והוא פצוע יותר מאשר בריא.
מצד שני נפטרו מהחוזה של ברטנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 4:13 am 
Hall of Famer

Att כתב:

הגיע הזמן באיחור של כמה עונות.
רציתי שיעבירו את השניצל האוסטרי שנותן עונה טובה ויש לו ביקוש.
לא להאמין שקיבלו בחירה סיבוב ראשון עבור יאנג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 4:25 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:

הגיע הזמן באיחור של כמה עונות.

בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 4:36 pm 
Junior

yoya כתב:
להשיג בחירת דראפט זה רעיון לא רע אבל הבחירה של בוסטון תהיה נניח 18-20, דרק ווייט שחקן יותר טוב ממה שהם ימצאו בבחירה הזו

וויט עצמו בחירה 29 והספרס לפעמים בוחרים ממש טוב, אז סיבוב ראשון זה תמיד משהו חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 4:48 pm 
Hall of Famer

yoya כתב:
לא מצליח להבין את הספרס, כרגיל בשנים האחרונות.
לתת בחינם את יאנג זה מילא, למה לתת בחינם את יובנקס, הוא נתן תקופה טובה מאד. להשיג בחירת דראפט זה רעיון לא רע אבל הבחירה של בוסטון תהיה נניח 18-20, דרק ווייט שחקן יותר טוב ממה שהם ימצאו בבחירה הזו. כנראה שלא היו עליו הצעות בכלל

זו בדיחה נכון? יובנקס השחקן הגרוע בליגה ביי פאר ויאנג לא מקבל דקות אז להתקדם 11 מקומות בדראפט עבור שחקן שלא ברוטציה זה נו בריינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 6:00 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אני חייב שתלמד אותי מיהם ומהם הדאלאס מאבריקס, שיהיה לי לפחות את המושג שיש לך.

לא כתבת שום דבר מסובך על לוקה, פשוט המצאת תיאוריה וניסית לנמק את התאוריה המומצאת בטיעונים מומצאים. אני רק ציינתי שזה מאד מוזר לקיים דיון סביב הנחות מומצאות, ולהכריז הכרזות שנובעות מהן בבטחון כזה.

אני מוכן ללמד רק את אלו הפתוחים ללמוד ולהבין. אם מוזר לך לקיים דיון כזה, למה אתה לא מפסיק להגיב לו עם סו-קולד ממצאים ועובדות? (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 6:51 pm 
Junior

הטרייד של המאבס על פורזינגיס, בדגש על התמורה שקיבלו, אכן מפתיע מאוד. אם אני מנסה להבין אותו - לא להצדיק, רק להבין - אז נראה לי שנקודת טובה להתחיל בה היא בדוריאן פיני-סמית וג'יילן ברונסון. שניהם נחשבו לנכסים הבולטים של המאבס (דווח שאינדיאנה רצתה לפחות אחד מהם תמורת טרנר, שפציעתו בכל מקרה הפילה את ערכו והביאה לכך שהוא סיים את הדד ליין כשעדיין בשורות הפייסרס). שניהם גם היו זכאים לחוזים חדשים בקיץ - עד אתמול לפחות, כי מיד לאחר הטרייד התבשרנו שפיני-סמית קיבל הארכת חוזה של 52 מיליון לארבע שנים.

לפני שלוש שנים, בעיצומה של עונת הרוקי של לוקה (ועונת הפרישה של דירק), המאבס ניצלו את הסיטואציה של פורזינגיס בניקס (ואת רצונם של הניקס לפנות קאפ ספייס לקיץ 2019 המדובר), וצירפו את פורזינגיס הצעיר במחיר מציאה יחסי (שתי בחירות סיבוב ראשון, ספיגת החוזה של THJ שהתגלה כאחלה עבורם). אבל הציוות של לוקה עם פורזינגיס לא צלח, עם כל הכבוד ליכולת המשופרת שהפגין העונה עם קיד כמאמן, שהבטיח לעשות בו שימוש מגוון יותר. מעל הכל, הפציעות הבלתי פוסקות של פורזינגיס הופכות אותו לשחקן שפשוט לא שווה את המשכורת שהוא מקבל, יוניקורן ככל שיהיה. פיני-סמית, לעומת זאת, אומנם רק רול פלייר אבל אידיאלי לצד לוקה בזכות היכולת שלו להגן על שתי עמדות הפורוורד (ובכך להחביא את לוקה מול הפורוורד המאיים פחות), לקלוע מבחוץ, למסור ולתרום האסל טוב. אם המאבס העדיפו להשאיר אותו (בשליש עלות עונתית מזו של פורזינגיס) כשחקן חמישייה ולהיפטר מפורזינגיס, זה כבר פשוט של עניין של מי היתה מוכנה לקחת.

וושינגטון היתה חמה על פורזינגיס כבר בעונה שעברה, לפי הדיווחים שהיו אז. חוץ ממנה, ממש לא בטוח שהיו לו לוקחות. דווח כמה שעות לפני הטרייד שדאלאס דיברה עליו עם טורונטו, סביר להניח שהם רצו את דראגיץ' בתמורה וכנראה בושה להשלמת משכורות. לאור מה שוושינגטון נתנה להם, ועוד קיבלה בתמורה (רק בחירת סיבוב שני ועדיין, זה מעיד על משהו), אני חושב שגם סביר להניח שטורונטו דרשה בחירת סיבוב ראשון בטרייד שכזה, או לחלופין, ויתרה עליו לחלוטין.

כך שאם מקבלים את זה שחבילת דינווידי-ברטאנס היתה האופציה היחידה על השולחן כנתון, השאלה היא באיזה נתיב פעולה לצעוד מנקודת החלטה זו. נתיב קבלת הטרייד אפשר כאמור התחייבות מידית לפיני-סמית כשחקן חמישייה במחיר נוח. השאלה הבאה היא מה יקרה עם ברונסון בקיץ. אופציה ספקולטיבית אחת היא שדינווידי עשוי לתפוס את מקומו לשנתיים הבאות, בתנאי שדאלאס תצליח להשיג משהו על ברונסון בסיין אנד טרייד. היה בו עניין לקראת הטרייד דד ליין, מצד הניקס למשל, אבל המשכורת הנמוכה שלו הגבילה את מה שדאלאס יכלה לקבל בתמורה, אלא אם היתה משדכת אותו לחוזים אחרים (פאוול, THJ, בולוק) שלא בטוח שלקבוצות המתעניינות היה עניין בהם, כך שהיו נסוגות משיחות הטרייד, או מתעקשות להפחית את הערך שהיו נותנות תמורת ברונסון.

יכול להיות שדאלאס תחתים מחדש את ברונסון, ואז יש חפיפה בינו ובין דינווידי. במקרה כזה, נותרו לדינווידי שנתיים נוספות בחוזה, כשרק כחצי מהמשכורת בשנה האחרונה מובטח. אני בטוח שיהיה ניתן לסחור בו, אולי לצד חוזים אחרים, בשביל לקבל שחקן אחר על חוזה לא-משהו, אבל כזה שיכול לתרום בעמדה ובאספקטים אחרים.
החוזה של ברטאנס בעייתי יותר, מניח שדאלאס קודם כל תנסה לחלץ ממנו משהו ועל הדרך לשפר את ערכו, כסטרץ' 4 מהספסל לצד לוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 6:56 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:
אני חייב שתלמד אותי מיהם ומהם הדאלאס מאבריקס, שיהיה לי לפחות את המושג שיש לך.

לא כתבת שום דבר מסובך על לוקה, פשוט המצאת תיאוריה וניסית לנמק את התאוריה המומצאת בטיעונים מומצאים. אני רק ציינתי שזה מאד מוזר לקיים דיון סביב הנחות מומצאות, ולהכריז הכרזות שנובעות מהן בבטחון כזה.

אני מוכן ללמד רק את אלו הפתוחים ללמוד ולהבין. אם מוזר לך לקיים דיון כזה, למה אתה לא מפסיק להגיב לו עם סו-קולד ממצאים ועובדות? (:

מורי ורבי, אנא. אני פתוח ומוכן. בבקשה למד אותי.

לגבי הדיון המוזר, ובכן, לפעמים אני משתתף בדיונים מוזרים. דרכי בדיונים, בדרך כלל, היא להשתמש בעובדות כבסיס. הצד שכנגד, עד עתה, משתמש בהגיגים כבסיס. זה קצת דומה לויכוחים עם אבישי בן חיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 7:15 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
הטרייד של המאבס על פורזינגיס, בדגש על התמורה שקיבלו, אכן מפתיע מאוד. אם אני מנסה להבין אותו - לא להצדיק, רק להבין - אז נראה לי שנקודת טובה להתחיל בה היא בדוריאן פיני-סמית וג'יילן ברונסון. שניהם נחשבו לנכסים הבולטים של המאבס (דווח שאינדיאנה רצתה לפחות אחד מהם תמורת טרנר, שפציעתו בכל מקרה הפילה את ערכו והביאה לכך שהוא סיים את הדד ליין כשעדיין בשורות הפייסרס). שניהם גם היו זכאים לחוזים חדשים בקיץ - עד אתמול לפחות, כי מיד לאחר הטרייד התבשרנו שפיני-סמית קיבל הארכת חוזה של 52 מיליון לארבע שנים.

לפני שלוש שנים, בעיצומה של עונת הרוקי של לוקה (ועונת הפרישה של דירק), המאבס ניצלו את הסיטואציה של פורזינגיס בניקס (ואת רצונם של הניקס לפנות קאפ ספייס לקיץ 2019 המדובר), וצירפו את פורזינגיס הצעיר במחיר מציאה יחסי (שתי בחירות סיבוב ראשון, ספיגת החוזה של THJ שהתגלה כאחלה עבורם). אבל הציוות של לוקה עם פורזינגיס לא צלח, עם כל הכבוד ליכולת המשופרת שהפגין העונה עם קיד כמאמן, שהבטיח לעשות בו שימוש מגוון יותר. מעל הכל, הפציעות הבלתי פוסקות של פורזינגיס הופכות אותו לשחקן שפשוט לא שווה את המשכורת שהוא מקבל, יוניקורן ככל שיהיה. פיני-סמית, לעומת זאת, אומנם רק רול פלייר אבל אידיאלי לצד לוקה בזכות היכולת שלו להגן על שתי עמדות הפורוורד (ובכך להחביא את לוקה מול הפורוורד המאיים פחות), לקלוע מבחוץ, למסור ולתרום האסל טוב. אם המאבס העדיפו להשאיר אותו (בשליש עלות עונתית מזו של פורזינגיס) כשחקן חמישייה ולהיפטר מפורזינגיס, זה כבר פשוט של עניין של מי היתה מוכנה לקחת.

וושינגטון היתה חמה על פורזינגיס כבר בעונה שעברה, לפי הדיווחים שהיו אז. חוץ ממנה, ממש לא בטוח שהיו לו לוקחות. דווח כמה שעות לפני הטרייד שדאלאס דיברה עליו עם טורונטו, סביר להניח שהם רצו את דראגיץ' בתמורה וכנראה בושה להשלמת משכורות. לאור מה שוושינגטון נתנה להם, ועוד קיבלה בתמורה (רק בחירת סיבוב שני ועדיין, זה מעיד על משהו), אני חושב שגם סביר להניח שטורונטו דרשה בחירת סיבוב ראשון בטרייד שכזה, או לחלופין, ויתרה עליו לחלוטין.

כך שאם מקבלים את זה שחבילת דינווידי-ברטאנס היתה האופציה היחידה על השולחן כנתון, השאלה היא באיזה נתיב פעולה לצעוד מנקודת החלטה זו. נתיב קבלת הטרייד אפשר כאמור התחייבות מידית לפיני-סמית כשחקן חמישייה במחיר נוח. השאלה הבאה היא מה יקרה עם ברונסון בקיץ. אופציה ספקולטיבית אחת היא שדינווידי עשוי לתפוס את מקומו לשנתיים הבאות, בתנאי שדאלאס תצליח להשיג משהו על ברונסון בסיין אנד טרייד. היה בו עניין לקראת הטרייד דד ליין, מצד הניקס למשל, אבל המשכורת הנמוכה שלו הגבילה את מה שדאלאס יכלה לקבל בתמורה, אלא אם היתה משדכת אותו לחוזים אחרים (פאוול, THJ, בולוק) שלא בטוח שלקבוצות המתעניינות היה עניין בהם, כך שהיו נסוגות משיחות הטרייד, או מתעקשות להפחית את הערך שהיו נותנות תמורת ברונסון.

יכול להיות שדאלאס תחתים מחדש את ברונסון, ואז יש חפיפה בינו ובין דינווידי. במקרה כזה, נותרו לדינווידי שנתיים נוספות בחוזה, כשרק כחצי מהמשכורת בשנה האחרונה מובטח. אני בטוח שיהיה ניתן לסחור בו, אולי לצד חוזים אחרים, בשביל לקבל שחקן אחר על חוזה לא-משהו, אבל כזה שיכול לתרום בעמדה ובאספקטים אחרים.
החוזה של ברטאנס בעייתי יותר, מניח שדאלאס קודם כל תנסה לחלץ ממנו משהו ועל הדרך לשפר את ערכו, כסטרץ' 4 מהספסל לצד לוקה.

זה מצריך כישרון לא מבוטל מה שאתה עושה כאן.
עם ההיגיון הזה, אתה יכול להצדיק פחות או יותר כל מהלך שהוא,
חסר היגיון ככל שיהיה.

אני לא רואה שום קשר בין פורזינגיס לבין הסיטואציה של פיני-סמית' או של ברונסון.
למה להשוות בין התפוקה של פיני-סמית' לבין זו של פורזינגיס או את המשכורות שלהם?
אתה לא יכול להשאיר את שניהם? אתה מחוייב לעשות טרייד גם אם הוא גרוע ממש?

בשורה התחתונה, המאבס שלחו את השחקן השני או השלישי הכי טוב שלהם תמורת שני שחקנים מתחת לממוצע שנמצאים על חוזים רעים (החוזה של ברטאנס גרוע יותר מזה של פורזינגיס). בעקבות הטרייד, האפסייד שלהם ירד משמעותית.
וכאמור, במקום לוקה, הייתי מכריח את דרכי לקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 7:40 pm 
Junior

Hacohen כתב:

מורי ורבי, אנא. אני פתוח ומוכן. בבקשה למד אותי.

לגבי הדיון המוזר, ובכן, לפעמים אני משתתף בדיונים מוזרים. דרכי בדיונים, בדרך כלל, היא להשתמש בעובדות כבסיס. הצד שכנגד, עד עתה, משתמש בהגיגים כבסיס. זה קצת דומה לויכוחים עם אבישי בן חיים.

סבבה, פנה אליי בפרטי ולאחר מספר חילופי הודעות, תחכים (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 7:56 pm 
Hall of Famer

חינכו אותי לא ללכת עם זרים למקומות מוסתרים. חבל שאתה לא חולק מתבונתך עם כל יושבי הפורום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 7:58 pm 
Junior

Att כתב:
חסר היגיון ככל שיהיה.

בשורה התחתונה, המאבס שלחו את השחקן השני או השלישי הכי טוב שלהם תמורת שני שחקנים מתחת לממוצע שנמצאים על חוזים רעים (החוזה של ברטאנס גרוע יותר מזה של פורזינגיס). בעקבות הטרייד, האפסייד שלהם ירד משמעותית.

קודם כל, הבהרתי מראש שאני מנסה להבין ולא להצדיק.
ברור שיש קשר וגם אתה מתייחס אליו בהקשרים אחרים. תחת מגבלות הקאפ ומס המותרות, ברור שכדאי לאזן את הפיי רול כך שעל עמדה X לא תוציא סכומים מוגזמים. אבל זה מעבר לעלות המשותפת של פורזינגיס, DFS ואפילו קלבר בעמדה 4. זה עצם העובדה שדאלאס מעוניינת לפתוח עם פיני-סמית וזו בעיה כשיש לך שחקן במעמד ובשכר של פורזינגיס, אפילו כשזה רק לשני-שליש עונה בממוצע.

לא חושב שאפשר לקבוע בצורה כזו חד משמעית שהחוזה של ברטאנס גרוע מזה של פורזינגיס. הוא מרוויח חצי מהמשכורת של חברו לנבחרת, מה שכבר הופך אותו ליותר סחיר בהמשך הדרך. הוא אומנם חתום לעונה אחת מעבר לפורזינגיס, אבל רק 5 מיליון מובטחים לאותה עונה (24/25). אז מעריך שדאלאס תצליח להעביר אותו באזור שבין הטרייד דד ליין של עוד שנתיים לקיץ 2024.

לוקה נשמע אתמול בהלם ואמר את כל המילים הנכונות, אבל אני לא בטוח שהטרייד הזה באמת הפריע לו, אולי אפילו להפך. היה ידוע שהוא ופורזינגיס לא מסתדרים מי יודע מה ביחד. בכל אופן, הוא חתום עד קיץ 27', כלומר שדאלאס תוכל לתמרן איזה מהלך משמעותי כבר שנתיים לפני (כשהחוזים של דינווידי, ברטאנס, הארדוויי ג'וניור ואחרים כבר ירדו כולם מהפיי רול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 7:59 pm 
Junior

Hacohen כתב:
חינכו אותי לא ללכת עם זרים למקומות מוסתרים. חבל שאתה לא חולק מתבונתך עם כל יושבי הפורום.

לא חושב שזה כזה מעניין, ובטח שלא רלוונטי לנושא הת'רד. אני גם בטוח שרבים כאן מודעים לגדולת המאבריקס כפרנצ'ייז מצליח מזה שני עשורים ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 8:01 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
חסר היגיון ככל שיהיה.

קודם כל, הבהרתי מראש שאני מנסה להבין ולא להצדיק.
ברור שיש קשר וגם אתה מתייחס אליו בהקשרים אחרים. תחת מגבלות הקאפ ומס המותרות, ברור שכדאי לאזן את הפיי רול כך שעל עמדה X לא תוציא סכומים מוגזמים. אבל זה מעבר לעלות המשותפת של פורזינגיס, DFS ואפילו קלבר בעמדה 4. זה עצם העובדה שדאלאס מעוניינת לפתוח עם פיני-סמית וזו בעיה כשיש לך שחקן במעמד ובשכר של פורזינגיס, אפילו כשזה רק לשני-שליש עונה בממוצע.

כתבת שאתה מנסה להבין ולא להצדיק
ואז הצדקת..

אני לא מצליח להבין איך זה שדאלאס מעוניינת לפתוח עם פיני-סמית' זו בעיה שקשורה לפורזינגיס.
תוכל להסביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 8:10 pm 
Junior

Att כתב:
ואז הצדקת..

אני לא מצליח להבין איך זה שדאלאס מעוניינת לפתוח עם פיני-סמית' זו בעיה שקשורה לפורזינגיס.
תוכל להסביר?

לא הולך להתווכח עכשיו על הגדרות ויישומים של "הבנה" מול "הצדקה"...רק הצגתי את השיקולים בעד הבחירה בטרייד המדובר על פורזינגיס, בצומת ההחלטות שדאלאס הגיעה אליה.
דאלאס מעוניינת לפתוח עם פיני-סמית בעמדה 4, כך שהוא ולוקה תמיד ישמרו על הפורוורדים היריבים. עכשיו זה מובן יותר?
אבל שיהיה ברור, אני לא אומר שזו הסיבה העיקרית לטרייד על פורזינגיס. רק שהארכת החוזה של DFS מיד לאחר הטרייד מעידה על כך שיש קשר מסוים בין שני הצעדים.
הבעיה שקשורה לפורזינגיס טמונה בכך שהוא פציע, אוברפייד ושהציוות שלו עם לוקה לא הביא את המאבס לשום מקום. עכשיו יש להם את לוקה ופיני-סמית חתומים על חוזים מעבר לקיץ 25'. נכון, זה עוד המון זמן. שיהיה ברור, אני לא אומר שדאלאס כבר עכשיו נערכת לקיץ 25', שאין לי מושג עדיין מי יהיו הפרי אייג'נטס הבולטים שבו. אני רק אומר ששני החוזים הגרועים שספגה במקום זה של פורזינגיס, לא מסנדלים אותה מעבר לקיץ הזה. אני גם טוען ששניהם סחירים יותר מזה של פורזינגיס, מעצם היותם נמוכים יותר *בנפרד*. נחכה ונראה מה דאלאס תעשה איתם ובכלל, זה מצריך חשיבה לטווח ארוך (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 8:11 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:

לא חושב שזה כזה מעניין, ובטח שלא רלוונטי לנושא הת'רד. אני גם בטוח שרבים כאן מודעים לגדולת המאבריקס כפרנצ'ייז מצליח מזה שני עשורים ומעלה.

זה מספיק עניין אותך כדי לטעון טענות ולנמק אותן (כלומר, להמציא נימוקים), מפליא איך ברגע שזה מתעמת עם עובדות אתה רואה את זה כלא מעניין.

לטובת מי שנחת לאחרונה במציאות, רק נדייק: בעשור האחרון דאלאס מאבריקס זה פרנצ'ייז בינוני-מינוס. בשש העונות לפי שלוקה הגיע הם 50% לא הגיעו לפלייאוף ו50% עפו בסיבוב הראשון. לוקה היה ROY מדהים והם עדיין סיימו 14 מ15 במערב. נכון להיום הם לא נראים כמו קבוצה שיש לה סיכוי להתחרות על משהו, הם משלמים משכורות גבוהות לסתם שחקנים והם ככל הנראה תקועים בלימבו. אבל אתה החלטת בינך לבין עצמך שהעוצמה שלהם גרמה למילניאל הקוסמופוליט לוקה להעדיף אותם על כל השאר, וכמובן שהוא לא היה מצליח בקבוצה אחרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 8:21 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
ואז הצדקת..

תוכל להסביר?

לא הולך להתווכח עכשיו על הגדרות ויישומים של "הבנה" מול "הצדקה"...רק הצגתי את השיקולים בעד הבחירה בטרייד המדובר על פורזינגיס, בצומת ההחלטות שדאלאס הגיעה אליה.
דאלאס מעוניינת לפתוח עם פיני-סמית בעמדה 4, כך שהוא ולוקה תמיד ישמרו על הפורוורדים היריבים. עכשיו זה מובן יותר?
אבל שיהיה ברור, אני לא אומר שזו הסיבה העיקרית לטרייד על פורזינגיס. רק שהארכת החוזה של DFS מיד לאחר הטרייד מעידה על כך שיש קשר מסוים בין שני הצעדים.
הבעיה שקשורה לפורזינגיס טמונה בכך שהוא פציע, אוברפייד ושהציוות שלו עם לוקה לא הביא את המאבס לשום מקום. עכשיו יש להם את לוקה ופיני-סמית חתומים על חוזים מעבר לקיץ 25'. נכון, זה עוד המון זמן. שיהיה ברור, אני לא אומר שדאלאס כבר עכשיו נערכת לקיץ 25', שאין לי מושג עדיין מי יהיו הפרי אייג'נטס הבולטים שבו. אני רק אומר ששני החוזים הגרועים שספגה במקום זה של פורזינגיס, לא מסנדלים אותה מעבר לקיץ הזה. אני גם טוען ששניהם סחירים יותר מזה של פורזינגיס, מעצם היותם נמוכים יותר *בנפרד*. נחכה ונראה מה דאלאס תעשה איתם ובכלל, זה מצריך חשיבה לטווח ארוך (;

1. אני חושב שהעמדה המתאימה ביותר לפורזינגיס היא עמדה 5 כך שאני לא חושב שיש קשר לאיפה פיני-סמית' יפתח...
2. החוזה של פורזינגיס נגמר לפני קיץ 25 כך שאני לא מבין את הקשר.. גם הוא לא מסנדל אותך מעבר לקיץ הזה...
3. החוזים לא יותר סחירים מזה של פורזינגיס, גם אם הם נפרדים. החוזה של ברטאנס נחשב לאחד הגרועים בליגה. למעשה, רק לפני חודש, ביל סימונס קיים מעין דראפט של החוזים הגרועים בנ.ב.א. ברטאנס נבחר במקום הראשון:
https://www.youtube.com/watch?v=KL8oUkJjl2A
החוזה של פורזינגיס, אגב, היה במקום 17.
4. זה שהציוות עם פורזינגיס לא הוביל ל"שום מקום" (כן הביא לפלייאוף) לא אומר שהציוות עם דינווידי וברטאנס יביא את דאלאס למקום טוב יותר. למעשה, די ברור שהאפסייד של לוקה ופורזינגיס גדול יותר מזה של לוקה, דינווידי וברטאנס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 8:31 pm 
Hall of Famer

מי זה בכלל פיני-סמית' שהוא גורם למשהו. שחקן רוטציה סביר במקרה הטוב, בן 28, איזה אפסייד יש לו ואת מי הוא מעניין. כאמור, דאלאס תקועה עם חוזים איומים (זוכרים שפאקינג טים הארדוואי ג'וניור, בגיל 29 עם 14 נקודות ב39% מהשדה, יושב על חוזה שמהעונה עד 2025 עולה 75 מליון דולר?), עם שחקנים בינוניים ומטה, בלי גמישות, בלי אפסייד, בלי עניין. יש לה כוכב אחד וזהו. המצב שלה מדכא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:15 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
yoya כתב:
לא מצליח להבין את הספרס, כרגיל בשנים האחרונות.
לתת בחינם את יאנג זה מילא, למה לתת בחינם את יובנקס, הוא נתן תקופה טובה מאד. להשיג בחירת דראפט זה רעיון לא רע אבל הבחירה של בוסטון תהיה נניח 18-20, דרק ווייט שחקן יותר טוב ממה שהם ימצאו בבחירה הזו. כנראה שלא היו עליו הצעות בכלל

זו בדיחה נכון? יובנקס השחקן הגרוע בליגה ביי פאר ויאנג לא מקבל דקות אז להתקדם 11 מקומות בדראפט עבור שחקן שלא ברוטציה זה נו בריינר.

אם אתה מסתכל על הצעד הזה כעל צעד יחיד, אולי אפשר לשים את סימני השאלה האלו
אבל נראה שהספרס מחוייבים כעת (אפשר לומר סוף סוף) לבנייה מחדש.
וייט לא יכול להיות חלק מזה.
הם מפנים מקום וזמן משחק לשחקנים צעירים יותר ואוספים כמה שיותר בחירות דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:39 pm 
Junior

Hacohen כתב:
זה מספיק עניין אותך כדי לטעון טענות ולנמק אותן (כלומר, להמציא נימוקים), מפליא איך ברגע שזה מתעמת עם עובדות אתה רואה את זה כלא מעניין.

לטובת מי שנחת לאחרונה במציאות, רק נדייק: בעשור האחרון דאלאס מאבריקס זה פרנצ'ייז בינוני-מינוס. בשש העונות לפי שלוקה הגיע הם 50% לא הגיעו לפלייאוף ו50% עפו בסיבוב הראשון. לוקה היה ROY מדהים והם עדיין סיימו 14 מ15 במערב. נכון להיום הם לא נראים כמו קבוצה שיש לה סיכוי להתחרות על משהו, הם משלמים משכורות גבוהות לסתם שחקנים והם ככל הנראה תקועים בלימבו. אבל אתה החלטת בינך לבין עצמך שהעוצמה שלהם גרמה למילניאל הקוסמופוליט לוקה להעדיף אותם על כל השאר, וכמובן שהוא לא היה מצליח בקבוצה אחרת.

בהחלט, זה מספיק עניין אותי, אפילו היה הדבר הכי מעניין שעשיתי באותו יום, אולי אפילו בכל שנת 2022 ובחיי. אבל אז הגיעו הטריידים שקרו אתמול, ונראה לי שמעניין יותר לדבר עליהם ולא על הבחירה של סקרמנטו בלוקה שלא קרתה, מהסיבות שהבאתי וגררו אותנו "להתדיין" על גדולת המאבס כפרנצ'ייז.
בכל אופן, אמרתי מה שאמרתי, הגבת, אולי הגבתי לך פעם אחת נוספת, נראה לי שהפינג-פונג הזה מיצה את עצמו ואינו מעניין מהבחינה הזאת.

אבל בכלל התכוונתי שזה לא מעניין מבחינת שאר המשתמשים כאן, שמעדיפים להיכנס לת'רד בשביל לקרוא על הטריידים שבוצעו אתמול ועל השלכותיהם (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:44 pm 
Hall of Famer

אה, אל תחשוש לשאר המשתמשים, הותיקים כבר ראו הרבה והחדשים (יש?) צמאים לכל פיסת עניין.

בכל מקרה נראה לי מאד רלוונטי ואקטואלי לדבר על דאלאס מאבריקס, מועדון מנצח לגרסתך, לאור הטריידים האחרונים. אני רואה מועדון תקוע, עם חוזים איומים, שחקנים בינוניים-מינוס ואפס סיכוי מעשי להתחרות על משהו בעתיד הנראה לעין. זה עלול להוסיף עוד כמה שנים טובות לעשור המדבר שכבר דיברתי עליו. יש לך דעה אחרת?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:45 pm 
Hall of Famer

פיני סמית' הוא בדיוק החתירה החסרה במקום השביעי ברוסטר של קבוצה שרוצה אליפות, והוא בדיוק זניח עבור 25 הקבוצות שאינן קונטנדריות
וכמוהו יש עוד לא מעט בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:48 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
פיני סמית' הוא בדיוק החתירה החסרה במקום השביעי ברוסטר של קבוצה שרוצה אליפות, והוא בדיוק זניח עבור 25 הקבוצות שאינן קונטנדריות
וכמוהו יש עוד לא מעט בליגה

לי אין בעיה עם פיני סמית' כחתיכה חסרה במקום השביעי ברוסטר של קבוצה שרוצה אליפות
אבל אתה לא יכול להשתמש בנוכחות או בחוזה שלו כתירוץ לכך ששלחת את השחקן ה-2 או ה-3 בטיבו ברוסטר שלך תמורת כלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: idpwf1 ו 148 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: