Att כתב:
Hacohen כתב:
הבעיה העיקרית בטיעונים שלך, כמעט תמיד, היא רמת הפשטנות שלהם.
אתה לא היחיד שראה שסימונס לא קולע, כולם ראו את זה. כמובן שזכותך לחשוב ששחקן בלי קליעה לא מתאים להיות ה"טופ וואטאבר" שבראש שלך כתוב שצריך להיות בקונטנדרית, אבל זכותם של מנהלי הסיקסרס לחשוב שהוא בכל זאת יכול להתאים להם. וזה מה שהם חשבו. ומכיוון שהם בחרו אותו במקום הראשון, ולא כמו את פאקינג מק"ו שנבחר 11 בדראפט ונשלח עבור פאקינג אופציה שנכון להיום התממשה לפאקינג זאיר סמית', הם התכוונו להמשיך איתו כמו שהוא ולנסות לבנות את הקבוצה המנצחת שלהם כולל המגבלות שלו.
אתה משום מה מניח שאם הסיקסרס היו סוחרים בו "בשיאו", היה גם מתקבל ערך רב כי...למה? מה מנהלי הקבוצות האחרים היו אמורים לחשוב בנקודה הזאת, שבה הסיקסרס מוותרים על הכוכב הצעיר שהם בחרו לא מזמן במקום הראשון?
אם נחזור שניה לטרייד של מק"ו שאתה לא מפסיק להלל, אני אזכיר שוב שזה היה טרייד גרוע לפילי. כל מה שהינקי הצליח להשיג עבור רוקי השנה בשיא הקריירה שלו זה בחירת דראפט עתידית. האופציה הזו נכון להיום התממשה לשחקן שלא נמצא בליגה. איפה המינוף?
תוהה אם אתה מנסה לרמות אותי או את מי שקורא כאן או שאתה באמת מאמין למה שאתה כותב,
אבל אני לא מתכוון להסביר שוב למה הטרייד על MCW היה מבריק. זה נראה לי ברור מאליו
והסילופים שאתה משתמש בהם לא ראויים בעיניי.
ואז אתה מגיב בתהיות על רמייה ובדיבורים על סילופים. תתבגר. אני מדבר על עובדות. אתה לא הסברת כלום על הטרייד של מק"ו אף פעם חוץ מלהסתכל בעיניים מאוהבות על ההימור שהינקי לקח.
אז הנה ה*עובדות*: מק"ו הועבר תמורת בחירת דראפט. בחירת דראפט היא אופציה. בנאדם שלא מבין מה זה אופציה, ושאופציה יכולה להתממש בפחות מהמחיר ששולם עליה עד כדי אפס, פשוט לא כשיר לנהל דיון על טריידים.
Yuval כתב:
אם אני לא טועה הבחירה שהם קיבלו הפכה למיקאל ברידג'ס. ונסחרה שוב בדיל שהביא את טוביאס האריס לפילי.
הפכה למיקאל ברידג'ס שלא שיחק דקה בפילי אלא הועבר לפיניקס תמורת זאיר סמית' ועוד בחירת דראפט עתידית, שהיתה אחד מגלגלי העזר בעסקה שהביאה את האריס.
Yuval כתב:
(ובלי קשר לזה, אני מסכים שהטרייד על מק"ו היה מצוין. זה לא שאני חושב שכל מה שהינקי עשה היה נוראי או שכל מה שהוא עשה היה מדהים)
מה היה מצוין בטרייד הזה? אתה חושב שהמקסימום שאפשר להשיג על שחקן שנחשב לכשרון צעיר בולט זה בחירת דראפט עתידית?