סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:48 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
1. אני חושב שהעמדה המתאימה ביותר לפורזינגיס היא עמדה 5 כך שאני לא חושב שיש קשר לאיפה פיני-סמית' יפתח...
2. החוזה של פורזינגיס נגמר לפני קיץ 25 כך שאני לא מבין את הקשר.. גם הוא לא מסנדל אותך מעבר לקיץ הזה...
3. החוזים לא יותר סחירים מזה של פורזינגיס, גם אם הם נפרדים. החוזה של ברטאנס נחשב לאחד הגרועים בליגה. למעשה, רק לפני חודש, ביל סימונס קיים מעין דראפט של החוזים הגרועים בנ.ב.א. ברטאנס נבחר במקום הראשון:
https://www.youtube.com/watch?v=KL8oUkJjl2A
החוזה של פורזינגיס, אגב, היה במקום 17.
4. זה שהציוות עם פורזינגיס לא הוביל ל"שום מקום" (כן הביא לפלייאוף) לא אומר שהציוות עם דינווידי וברטאנס יביא את דאלאס למקום טוב יותר. למעשה, די ברור שהאפסייד של לוקה ופורזינגיס גדול יותר מזה של לוקה, דינווידי וברטאנס...

1. גם אני נטיתי לחשוב כך, אבל הוא לא מסוגל להחזיק הגנתית מול מספיק סנטרים בליגה בשביל לפתוח כסנטר.
2. אין קשר לפורזינגיס, התכוונתי שעד כמה שהחוזים של דינווידי וברטאנס גרועים, הם עדיין לא מסנדלים את המאבס מעבר לקיץ 25' וכאמור, אני מאמין שהם סחירים עוד לפני כן.
3. הם כן, לפחות זה של דינווידי, מעצם גובה המשכורת המופחת. ביל סימונס לא משלם את המשכורת של פורזינגיס ולכן אינו רלוונטי ומעניין.
4. נכון, מבחינה מקצועית דאלאס לא ממש התקדמה בטרייד הזה, נותר לראות מה תצליח לעשות באמצעות החוזים של דינווידי וברטאנס על מנת להתחזק בהמשך.

סתם כמה רעיונות ראשוניים בשלוף למהלכים אפשריים:
א. דינווידי לקליפרס, מרכוס מוריס לבאקס, ברוק לופז (חוזה מסתיים בקיץ 23') למאבס.
ב. סטרץ' על החוזה של ברטאנס - חצי מהמשכורת של פורזינגיס כאמור ולכן נוחה יותר לפריסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:50 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אה, אל תחשוש לשאר המשתמשים, הותיקים כבר ראו הרבה והחדשים (יש?) צמאים לכל פיסת עניין.

בכל מקרה נראה לי מאד רלוונטי ואקטואלי לדבר על דאלאס מאבריקס, מועדון מנצח לגרסתך, לאור הטריידים האחרונים. אני רואה מועדון תקוע, עם חוזים איומים, שחקנים בינוניים-מינוס ואפס סיכוי מעשי להתחרות על משהו בעתיד הנראה לעין. זה עלול להוסיף עוד כמה שנים טובות לעשור המדבר שכבר דיברתי עליו. יש לך דעה אחרת?

נו, אז אני בדיוק מדבר עליהם במצבם הנוכחי למקרה שלא שמת לב.
היופי במועדון מנצח כמו המאבס זה שהם יצליחו למנף את המצב הזה לבניית קבוצה התפורה למידותיו של לוקה, ויחכו לשעת הכושר בשביל להשיג כוכב נוסף שיתאים יותר לצדו (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:51 pm 
Hall of Famer

אני משוכנע שאין אוהד דאלאס אחד, בכל רחבי העולם ובעיקר אם הוא מילניאל, שלא מחכה בציפייה עצומה ליום שבו יתממש טרייד שישלח את דינווידי וינחית את ברוק לופז. זה ישנה את כל העתיד של המועדון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 9:54 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:
אה, אל תחשוש לשאר המשתמשים, הותיקים כבר ראו הרבה והחדשים (יש?) צמאים לכל פיסת עניין.

בכל מקרה נראה לי מאד רלוונטי ואקטואלי לדבר על דאלאס מאבריקס, מועדון מנצח לגרסתך, לאור הטריידים האחרונים. אני רואה מועדון תקוע, עם חוזים איומים, שחקנים בינוניים-מינוס ואפס סיכוי מעשי להתחרות על משהו בעתיד הנראה לעין. זה עלול להוסיף עוד כמה שנים טובות לעשור המדבר שכבר דיברתי עליו. יש לך דעה אחרת?

נו, אז אני בדיוק מדבר עליהם במצבם הנוכחי למקרה שלא שמת לב.
היופי במועדון מנצח כמו המאבס זה שהם יצליחו למנף את המצב הזה לבניית קבוצה התפורה למידותיו של לוקה, ויחכו לשעת הכושר בשביל להשיג כוכב נוסף שיתאים יותר לצדו (:

זה די מדהים שאתה ממשיך לטעון בבטחון רב דברים שלא קרו.

אתה לא מדבר על שום דבר במצבם הנוכחי, אתה מפנטז טריידים עתידיים ומשמימים, מדבר על פיני-סמית' ועל האפשרות שאולי הם לא מסונדלים עד קיץ 25'.

"הם יצליחו למנף את המצב הזה לבניית קבוצה התפורה למידותיו של לוקה". אין שום ספק קל שבקלים. ברור לגמרי שהם ינחיתו כוכב נוסף, כי יש להם המון גמישות וחוזים מעולים, והם גם הנחיתו ים של כוכבים בעשור האחרון ליד נוביצקי ואז ליד לוקה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 11, 2022 11:39 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
1. אני חושב שהעמדה המתאימה ביותר לפורזינגיס היא עמדה 5 כך שאני לא חושב שיש קשר לאיפה פיני-סמית' יפתח...
2. החוזה של פורזינגיס נגמר לפני קיץ 25 כך שאני לא מבין את הקשר.. גם הוא לא מסנדל אותך מעבר לקיץ הזה...
3. החוזים לא יותר סחירים מזה של פורזינגיס, גם אם הם נפרדים. החוזה של ברטאנס נחשב לאחד הגרועים בליגה. למעשה, רק לפני חודש, ביל סימונס קיים מעין דראפט של החוזים הגרועים בנ.ב.א. ברטאנס נבחר במקום הראשון:
https://www.youtube.com/watch?v=KL8oUkJjl2A
החוזה של פורזינגיס, אגב, היה במקום 17.
4. זה שהציוות עם פורזינגיס לא הוביל ל"שום מקום" (כן הביא לפלייאוף) לא אומר שהציוות עם דינווידי וברטאנס יביא את דאלאס למקום טוב יותר. למעשה, די ברור שהאפסייד של לוקה ופורזינגיס גדול יותר מזה של לוקה, דינווידי וברטאנס...

1. גם אני נטיתי לחשוב כך, אבל הוא לא מסוגל להחזיק הגנתית מול מספיק סנטרים בליגה בשביל לפתוח כסנטר.
2. אין קשר לפורזינגיס, התכוונתי שעד כמה שהחוזים של דינווידי וברטאנס גרועים, הם עדיין לא מסנדלים את המאבס מעבר לקיץ 25' וכאמור, אני מאמין שהם סחירים עוד לפני כן.
3. הם כן, לפחות זה של דינווידי, מעצם גובה המשכורת המופחת. ביל סימונס לא משלם את המשכורת של פורזינגיס ולכן אינו רלוונטי ומעניין.
4. נכון, מבחינה מקצועית דאלאס לא ממש התקדמה בטרייד הזה, נותר לראות מה תצליח לעשות באמצעות החוזים של דינווידי וברטאנס על מנת להתחזק בהמשך.

סתם כמה רעיונות ראשוניים בשלוף למהלכים אפשריים:
א. דינווידי לקליפרס, מרכוס מוריס לבאקס, ברוק לופז (חוזה מסתיים בקיץ 23') למאבס.
ב. סטרץ' על החוזה של ברטאנס - חצי מהמשכורת של פורזינגיס כאמור ולכן נוחה יותר לפריסה.

זה לא שהם לא התקדמו מבחינה מקצועית.
הם הלכו אחורה.

גם מועדונים אחרים שאיתם אתה צריך לעשות טרייד לא משלמים את המשכורת של פורזינגיס או ברטאנס אבל מה שביל סימונס אומר מייצג את התפיסה כרגע של החוזה של ברטאנס. אני מניח שאם נעשה סקר בקרב GMים, הוא יהיה אחד החוזים הגרועים בליגה, אם לא הגרוע שבהם.

אגב, אם הייתי אוהד דאלאס, הייתי מוטרד מאוד מזה שדינווידי אצלי. לא כי אני לא מחבב אותו (אני דווקא כן) אבל הוא התאמה לא טובה לצד לוקה וגרוע מכך, זה מרמז שאולי לא ישאירו את ברנסון, שהוא שחקן טוב בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 1:17 am 
Junior

Hacohen כתב:

אתה לא מדבר על שום דבר במצבם הנוכחי, אתה מפנטז טריידים עתידיים ומשמימים, מדבר על פיני-סמית' ועל האפשרות שאולי הם לא מסונדלים עד קיץ 25'.

"הם יצליחו למנף את המצב הזה לבניית קבוצה התפורה למידותיו של לוקה". אין שום ספק קל שבקלים. ברור לגמרי שהם ינחיתו כוכב נוסף, כי יש להם המון גמישות וחוזים מעולים, והם גם הנחיתו ים של כוכבים בעשור האחרון ליד נוביצקי ואז ליד לוקה.

הביטחון הרב הזה נובע סה"כ מידע גבוה במה שקורה בליגה ובמודלים הסתברותיים. אשמח ללמד אותך על כך, מוזמן לפנות בפרטי.
מה תרצה שאגיד על מצבם הנוכחי של המאבס מעבר למה שכבר אמרתי? מעבר להיבט המקצועי, שלא עניין אותי להתעמק בו יותר מדי, כי אני חושב שהטרייד על פורזינגיס נבע משיקולים כלכליים ברובם (כמובן שגם הזמינות המוגבלת שלו, והתוצאות הלא מספקות שדאלאס הגיעה אליהן איתו, שיחקו תפקיד מכריע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 1:22 am 
Junior

Att כתב:
גם מועדונים אחרים שאיתם אתה צריך לעשות טרייד לא משלמים את המשכורת של פורזינגיס או ברטאנס אבל מה שביל סימונס אומר מייצג את התפיסה כרגע של החוזה של ברטאנס. אני מניח שאם נעשה סקר בקרב GMים, הוא יהיה אחד החוזים הגרועים בליגה, אם לא הגרוע שבהם.

אגב, אם הייתי אוהד דאלאס, הייתי מוטרד מאוד מזה שדינווידי אצלי. לא כי אני לא מחבב אותו (אני דווקא כן) אבל הוא התאמה לא טובה לצד לוקה וגרוע מכך, זה מרמז שאולי לא ישאירו את ברנסון, שהוא שחקן טוב בהרבה.

לא הבנתי את הקפיצה מ"מועדונים אחרים שאיתם אתה צריך לעשות טרייד" ועד "מה שביל סימונס אומר מייצג את התפיסה כרגע".
גם לפי מה החלטת כך? סימונס ביסס את האמירה שלו על מקורות שיש לו ברחבי הליגה?

אין ספק שהחוזה של ברטאנס הוא מהגרועים בליגה *כרגע*, אבל בוא ניקח כמה דברים בקונטקסט ובפרופורציות:
1. יש סיכוי מסוים שהוא ישקם את ערכו המקצועי, כלומר יישאר בריא וייכנס לכושר הקליעה שזיכה אותו בחוזה המוגזם הזה מלכתחילה.
2. הוא חתום לעוד שנתיים מובטחות במלואן, ולאחר מכן לשנה אחרונה בחוזה שרק 5 מיליון ממנה מובטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 1:54 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

לא הבנתי את הקפיצה מ"מועדונים אחרים שאיתם אתה צריך לעשות טרייד" ועד "מה שביל סימונס אומר מייצג את התפיסה כרגע".
גם לפי מה החלטת כך? סימונס ביסס את האמירה שלו על מקורות שיש לו ברחבי הליגה?

אין ספק שהחוזה של ברטאנס הוא מהגרועים בליגה *כרגע*, אבל בוא ניקח כמה דברים בקונטקסט ובפרופורציות:
1. יש סיכוי מסוים שהוא ישקם את ערכו המקצועי, כלומר יישאר בריא וייכנס לכושר הקליעה שזיכה אותו בחוזה המוגזם הזה מלכתחילה.
2. הוא חתום לעוד שנתיים מובטחות במלואן, ולאחר מכן לשנה אחרונה בחוזה שרק 5 מיליון ממנה מובטחים.

אין טעם להתווכח לגבי התפיסה לגבי החוזה של ברטאנס כשאתה עצמך מודה שהוא בין הגרועים בליגה.

לגבי הסיכוי של התפיסה הזו להשתנות, בעיניי לא סביר כי הוא שחקן הגנה נוראי שלא תורם בשום אספקט אחר מלבד קליעה.
בוושינגטון ספציפית גם לא נשמע שהוא היה נוכחות משמחת בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 3:13 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:

הביטחון הרב הזה נובע סה"כ מידע גבוה במה שקורה בליגה ובמודלים הסתברותיים. אשמח ללמד אותך על כך, מוזמן לפנות בפרטי.
מה תרצה שאגיד על מצבם הנוכחי של המאבס מעבר למה שכבר אמרתי? מעבר להיבט המקצועי, שלא עניין אותי להתעמק בו יותר מדי, כי אני חושב שהטרייד על פורזינגיס נבע משיקולים כלכליים ברובם (כמובן שגם הזמינות המוגבלת שלו, והתוצאות הלא מספקות שדאלאס הגיעה אליהן איתו, שיחקו תפקיד מכריע).

אני מזמין אותך להפסיק להזמין אותי לפרטי, אני חושב שיש כאן קהל שמאד יתעניין בידע הגבוה שלך על מה שקורה בליגה ובמודלים הסתברותיים, נו קידינג. אם יש לך מה לתרום לי בפרטי, בטוח שיש לך מה לתרום לכולם ולהראות את המודל ההסתברותי שמוכיח את גדולת המאבריקס.

אם אמרת את כל מה שיש לך להגיד על המצב המקצועי של המאבריקס, אז סבבה. אני חוזר ואומר שהמאבריקס כרגע נראים תקועים בלימבו, וככל הנראה יבזבזו כמה שנים טובות מהקריירה של הכוכב שהם כן השיגו בדראפט (מתי הפעם האחרונה שהם השיגו כוכב בשוק החופשי?).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 5:01 pm 
Junior

אני מסרב להזמנתך. בוא לפרטי (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 5:10 pm 
Hall of Famer

הצו המוסרי שמנחה אותי מסרב, על אף הפיתוי הרב, ליהנות לבד משפע הידע שלך מבלי שכולם ייהנו.

נסיון החיים שמנחה אותי אומר שאתה מחרטט כמובן, ואין בידך שום מודל הסתברותי שמנבא למאבס הצלחה, ולכן אתה לא משתף כאן את כולם, כי אין במה.

: )

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 5:33 pm 
Junior

אתה מוזמן לשתף את כולם בשפע הידע שארעיף עליך בהודעות פרטיות. אני לא מעוניין לחפור כאן בעניינים שאינם מנושאי הת'רד, ולא חושב שאתה מייצג אפילו מיעוט ממשתמשים הפורום כאן, לאור סגנונך הלעומתי שאני מזהה בהתנצחויותיך פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 5:39 pm 
Hall of Famer

אתה רוצה שאפתח ת'רד על המודל ההסתברותי להצלחה של דאלאס? נראה לי פתרון מצוין

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 6:03 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
picknroll כתב:
מי צפויים להיקנות בביאאוט השנה? ומי מהם סטופר הגנתי?

כנראה שגארי האריס, במידה ואורלנדו לא תצליח להעביר אותו עד הערב. באמת מוזר שבזבזתם את החוזה המסתיים של אינגלס על טרייד עבור NAW, טרנס רוס מאותה אורלנדו היה יכול להתאים יותר.

כנראה שלא היה להם משהו, והעדיפו לנסות אפסייד. לא חושב שזה יביא תועלת כלשהי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 6:10 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אתה רוצה שאפתח ת'רד על המודל ההסתברותי להצלחה של דאלאס? נראה לי פתרון מצוין

לך על זה (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 6:12 pm 
Junior

picknroll כתב:
B.Grant44 כתב:
picknroll כתב:
מי צפויים להיקנות בביאאוט השנה? ומי מהם סטופר הגנתי?

כנראה שגארי האריס, במידה ואורלנדו לא תצליח להעביר אותו עד הערב. באמת מוזר שבזבזתם את החוזה המסתיים של אינגלס על טרייד עבור NAW, טרנס רוס מאותה אורלנדו היה יכול להתאים יותר.

שמעתי איפשהו סברה לפיה NAW מיועד לשמש את הג'אז כחלק מחבילה שתישלח בקיץ לדטרויט תמורת גרנט, בכפוף להסכמתו להאריך חוזה מיד לאחר הטרייד כמובן.

כנראה שלא היה להם משהו, והעדיפו לנסות אפסייד. לא חושב שזה יביא תועלת כלשהי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 8:14 pm 
Hall of Famer

מסתבר שהסלטיקס נתנו לא רק בחירת סיבוב ראשון אלא גם סוואפ על הבחירות שלהם ושל הספרס ב-2028. זה סופר מסוכן ואולי הופך את דעתי לגבי הטרייד הזה (לא סגור מה ההגנות להחלפה הזו).
כאן יש דעה קיצונית לצד השני שחושבת שהטרייד הזה הוא טעות גדולה מצד הסלטיקס:
https://www.celticsblog.com/2022/2/11/2 ... o-langford

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 9:04 pm 
Junior

המאבס מועדון שאולי מכוון גבוה וקיובן בעלים שמוכן לעשות הרבה בשביל אליפות, אבל בפועל סביב נוביצקי הצליחו בקושי לבנות קבוצה נורמלית אחת שלקחה אליפות שלברון נתן לה על מגש של כסף.
הבנייה סביב לוקה בינתיים מזעזעת והמרווח תמרון כרגע אפסי. בטרייד הזה ספציפית צריך להיכנס למצעד הטריידים הזויים בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 10:17 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
הבנייה סביב לוקה בינתיים מזעזעת והמרווח תמרון כרגע אפסי. בטרייד הזה ספציפית צריך להיכנס למצעד הטריידים הזויים בהיסטוריה.

yup

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 12, 2022 10:26 pm 
Hall of Famer

בשביל זה נפתח ת'רד ייעודי, שגרנט יוכיח לנו במודל הסתברותי שאנחנו טועים. אני בטוח שהוא יעשה את זה, כי יש לו מודל והוא לא המציא ולא חירטט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 13, 2022 12:17 am 
Junior

שוויק1 כתב:
המאבס מועדון שאולי מכוון גבוה וקיובן בעלים שמוכן לעשות הרבה בשביל אליפות, אבל בפועל סביב נוביצקי הצליחו בקושי לבנות קבוצה נורמלית אחת שלקחה אליפות שלברון נתן לה על מגש של כסף.

טוב שלא הגזמת...המאבס הגיעו לגמר 2006, והעמידו קבוצות טובות ותחרותיות גם בשנים שלפני ואחרי כן. אתה מייצר מצג שווא לפיו הם הגיעו בפוקס לגמר 2011 וניצלו את חולשת מיאמי כסופר טים חסרת תקדים.
מסכים שמאז היו להם נפילות בשוק הפרי אייג'נטס, שלא הצדיקו את אי החתמת צ'אנדלר מחדש בשביל לתת צ'אנס לריפיט, לא משנה שהוא לא היה ריאלי מול מיאמי המחושלת והמחוזקת.
וגם באמת לא הבנתי את ההתלהבות ממה שנבנה סביב לוקה, חוץ מהבאת פורזינגיס לפני שלוש בעלות של opportunity cost מוצלחת (כלומר, עד שנזכרים בכך שהוא לא שיחק כלל באותה עונה, כך שדאלאס החתימה אותו על חוזה מקס בטרם ראתה איך הוא נראה בשורותיה ובכלל, וזה עוד אחרי 48 משחקים בעונתו השלישית שלפני כן).

לגבי מקומו של הטרייד הזה בפרספקטיבה היסטורית, נחיה ונראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 13, 2022 12:24 am 
Hall of Famer

אף אחד לא התלהב ממה שהוחתם לצד לוקה. להיפך, מה שנטען זה שנבנתה סביב לוקה קבוצה בינונית ביותר ויקרה להחריד. כלומר, זה מה שנטען על ידי מי שאינו טרול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 13, 2022 11:09 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
שוויק1 כתב:

טוב שלא הגזמת...המאבס הגיעו לגמר 2006, והעמידו קבוצות טובות ותחרותיות גם בשנים שלפני ואחרי כן. אתה מייצר מצג שווא לפיו הם הגיעו בפוקס לגמר 2011 וניצלו את חולשת מיאמי כסופר טים חסרת תקדים.

אני רוצה לחזק את זה - המאבס של 2011 היו קבוצה אדירה שפירקה את הלייקרס - האלופה היוצאת דאז- בסוויפ חד צדדי להחריד, ואת הת'אנדר של דוראנט, ווסטברוק והארדן 4-1 לפני שהם ניצחו את הביג-3 של מיאמי בגמר. גם עם ההיחנקות של לברון, שום אליפות לא הוגשה שם על מגש כסף.
ואם כבר, אז ב2006 הם לא רק הגיעו לגמר, אלא גם יכלו לזכות באליפות אלמלא שיפוט די שערורייתי בסדרה ההיא.
אין צורך להפוך אותם לאיזה מועדון כושל באופן היסטורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 13, 2022 12:13 pm 
Junior

stavs כתב:
B.Grant44 כתב:
שוויק1 כתב:

אני רוצה לחזק את זה - המאבס של 2011 היו קבוצה אדירה שפירקה את הלייקרס - האלופה היוצאת דאז- בסוויפ חד צדדי להחריד, ואת הת'אנדר של דוראנט, ווסטברוק והארדן 4-1 לפני שהם ניצחו את הביג-3 של מיאמי בגמר. גם עם ההיחנקות של לברון, שום אליפות לא הוגשה שם על מגש כסף.
ואם כבר, אז ב2006 הם לא רק הגיעו לגמר, אלא גם יכלו לזכות באליפות אלמלא שיפוט די שערורייתי בסדרה ההיא.
אין צורך להפוך אותם לאיזה מועדון כושל באופן היסטורי.

מקבל את התיקון לגבי 2006. לגבי 2011, לא איכנס לויכוח שהוא לא מאוד עקרוני. אני חושב שיותר מדוייק יהיה לומר שלברון ומיאמי נחנקו והפסידו את הסדרה יותר משדאלאס לקחו אותה, אבל זה לא באמת עקרוני.
הנקודה שלי הייתה שקיובן שפך המון כסף, אבל לרוב לא הצליח לבנות קונטנדרית רצינית סביב נובציקי. קבוצות טובות ותחרותיות זה כן. מסכים שהניסוח שלי היו טוקבקיסטי משהו, לא התכוונתי לרמוז שהם מועדון כושל באופן היסטורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 13, 2022 1:48 pm 
Junior

לקחת אליפות ב-NBA זה פאקן קשה. קבוצות עובדות שנים ועשרות שנים כדי להיות בפוזיציה של קונטנדרית. אז להצליח לקחת אליפות זו חתיכת הצלחה של הנהלת הקבוצה, וזה בכלל לא משנה אם היו נסיבות חיצוניות שהקלו על האליפות כי יש עוד מיליון שמקשות. שתי דוגמאות, האליפות של יוסטון ב-94 התאפשרה בזכות הפרישה של ג'ורדן, אבל עדיין מעידה על עבודה מדהימה של הקבוצה בשנים שלפני, כמו שהאליפות של דטרויט ב-2004 הייתה תוצאה של הנפילה של הלייקרס אבל התאפשרה בזכות עבודה מדהימה של דומארס (כולל הויתור על כרמלו בשביל שטיישון פרינס יהיה בחמישייה). אז "בקושי קבוצה נורמלית אחת שלקחה אליפות" זה חתיכת הישג של ההנהלה, וזה בלי להתייחס ל-2006.
מהבחינה הזו אנחנו קצת מוטים כי בארץ אפשר לזייף כל השנה, להביא את אריק שיבק ואז לגנוב אליפות בפיינל פור. ב-NBA צריך לנצח 16 משחקי פלייאוף מול קבוצות העילית של הליגה. אגב, בניגוד לארץ, ב-NBA גם קשה מאד לזייף בעונה הרגילה ולקחת אליפות - לא סתם רק פעם אחת בכל תולדות הליגה לקחה אליפות קבוצה שדורגה פחות מהמקום ה-3 בקונפרנס שלה, וגם היא הייתה האלופה (כלומר עם ניסיון וביטחון) ועם חיזוק של דרקסלר במהלך השנה, וזה הוליד את המשפט האלמותי של רודי T.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: idpwf1 ו 153 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: