סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 10:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 9:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
הערת אגב: האם היתה במילניום הזה בחירה עם יותר באסטים מאשר בחירה 2?
סטרומייל סוויפט, ג'יי וויליאמס, דארקו, ת'אביט, ביזלי, אוון טרנר, דרק וויליאמס, מק"ג, ג'בארי פארקר, באגלי.
כשחושבים על זה היחידים שנבחרו בבחירה השנייה ואפשר להגדיר אותם ככוכבים אמיתיים הם דוראנט ומוראנט. כנראה אתה חייב סיומת ראנט בשם בשביל שלא להיכשל כבחירה 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 9:27 pm 
Hall of Famer

מעניין מה יעלה בגורלו של ווייסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 9:36 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
סטרומייל סוויפט, ג'יי וויליאמס, דארקו, ת'אביט, ביזלי, אוון טרנר, דרק וויליאמס, מק"ג, ג'בארי פארקר, באגלי.
כשחושבים על זה היחידים שנבחרו בבחירה השנייה ואפשר להגדיר אותם ככוכבים אמיתיים הם דוראנט ומוראנט. כנראה אתה חייב סיומת ראנט בשם בשביל שלא להיכשל כבחירה 2.

גם אולדרידג'. ולא כוכבים אבל שחקנים ראויים בהחלט:
לונזו
אינגרם
ראסל
אולדיפו
טייסון צ'נדלר

עדיין, הרבה באסטים רציניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 10:02 pm 
Sophomore

למיטב זכרוני היתה פעם כתבה מושקעת ב hoops בדגש על בחירה מספר 2, ועל הכתבה היו פה כמה דיונים בפורום אם איני טועה.

אם מישהו יודע על מה אני מדבר יהיה נחמד להעלות את זה לפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 10:30 pm 
Senior

מעניין אם יש לזה הסבר מעבר לצירוף מקרים.
אני כבר הרבה זמן תוהה לגבי זה.
הסבר אחד חשבתי עליו הוא שהבחירה השנייה היא הרבה פעמים קצת בחירת 'שאריות' של מי שנשאר מבין השניים שדיברו עליהם כמועמדים לבחירה ראשונה, שחקן שהסקאוטים והפרשנים קצת התעקשו לדחוף כאלטרנטיבה לפרוספקט המוביל תוך הפרזה מסוימת בהערכת הפוטנציאל שלו.

אבל האמת היא שאני לא בטוח כמה מהבאסטים הגדולים בכלל עונים על ההגדרה הזו. אם כבר, יותר מהם היו האופציה 'המתחכמת' מבין הדבוקה המובילה - שחקנים שסימני השאלה סביבם היו אולי גדולים מדי בכדי להיבחר ראשונים, אבל הפוטנציאל והאפסייד היו מפתים מכדי לתת להם להידרדר עוד.
בין אם אלו שחקני מכללות מעולים שהיה ספק סביב כמה זה ייתרגם טוב לליגה, או סקוררים מאוד מוכשרים אבל לא שחקנים מספיק שלמים כדי להיחשב בחירה ראשונה, או כשרון גולמי ומאוד לא מוכח (מיליצ׳יץ׳, וויסמן באיזשהו מקום).

ואולי זה סתם צירוף מקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 11:21 pm 
Junior

stavs כתב:
מעניין אם יש לזה הסבר מעבר לצירוף מקרים.
אני כבר הרבה זמן תוהה לגבי זה.
הסבר אחד חשבתי עליו הוא שהבחירה השנייה היא הרבה פעמים קצת בחירת 'שאריות' של מי שנשאר מבין השניים שדיברו עליהם כמועמדים לבחירה ראשונה, שחקן שהסקאוטים והפרשנים קצת התעקשו לדחוף כאלטרנטיבה לפרוספקט המוביל תוך הפרזה מסוימת בהערכת הפוטנציאל שלו.

הנה טור מומלץ שמספק הסבר דומה לשלך:

https://www.orangeball.co.il/curse2rpick/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 11:28 pm 
Sophomore

אני חושב שמיליצ'יץ', ביזלי, פארקר ואולי גם דרק ויליאמס בהחלט היו בעלי כשרון מספיק להיות כוכבים בליגה, ונפלו על עניינים מנטליים / ברגים חסרים.
ג'יי ויליאמס פחות קשור - הוא היה בדרך להיות יופי של שחקן אילולא תאונת האופנוע הנוראית שעבר. אני לא חושב שממש אפשר להגדיר אותו כבאסט.
סטרומייל סוויפט גם לא ממש באסט. כלומר, הוא נתן קריירה עלובה למדי ביחס לבחירה מס' 2, אבל הוא נבחר בדראפט אולי הכי חלש בהיסטוריה. גם בדיעבד, הוא כנראה היה שווה בחירת טופ 10, גם אם לא שנייה. מייד אחריו הלכו דריוס מיילס ומרכוס פייזר, שעשו אאל''ט עוד פחות ממנו.
ת'אביט באמת היה בחירה מזעזעת בזמן אמת ובאסט ידוע מראש. טרנר לגמרי באסט עם שלושה אולסטארים לעתיד שנלקחו אחריו (עוד דראפט חלש מאוד, אגב. רביעייה חזקה למדי ואחריה שממה). כנ''ל מק''ג (מודה שהאמנתי בו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 11:33 pm 
Junior

sir charles כתב:

כבר תוארתי בת'רד הזה כבעל הסתכלות מיקרו, אבל חשוב לי להצביע על כך ששניים מהבאסטים הנ"ל הם כתוצאה מפציעות, בין אם של עצמם או גם של אחרים: ג'יי וויליאמס וג'בארי פארקר. למה הכוונה בפארקר? שלולא הפציעה של אמביד, שהיה אמור להיבחר ראשון בדראפט, יתכן ופארקר היה מצטרף לרשימת הבאסטים המצומצמת יותר מהבחירה השלישית (בעוד שאת וויגינס אני מתאר לעצמי שלפחות אתה היית מקבץ יחד עם אינגרם, לונזו, אמקה אוקאפור ואחרים שלא ציינת). כמובן גם שהוא נפצע בעצמו ולדעתי זה תרם להתדרדרות במעמדו, אבל גם כמובן העובדה שלא טרח לשפר ולגוון את משחק ההתקפה שלו, שלא לדבר על משחק ההגנה ("משלמים לנו בשביל לקלוע נקודות, לא בשביל ההגנה").

דבר שני, ונראה לי שכבר כתבתי את זה כאן בהזדמנות אחרת, אני חושב שהטייפ הכי מועד לבאסטיות הוא של הטווינר בעמדות הפורוורד: ביזלי, דרק וויליאמס, פארקר ובאגלי.

דבר אחרון, זהות חלק מהבוחרות: פעמיים הגריזליס (אם כי ג'יאמים שונים בהפרש של עשור), קהאן הליצן ממינסוטה, שארלוט שבחרה באסטים אול אובר דה דראפט בורד (מוריסון בבחירה 3), סקרמנטו שבדיוק דובר כאן על קבלת ההחלטות אצלה מזה עשור וחצי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 11:40 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
דבר שני, ונראה לי שכבר כתבתי את זה כאן בהזדמנות אחרת, אני חושב שהטייפ הכי מועד לבאסטיות הוא של הטווינר בעמדות הפורוורד: ביזלי, דרק וויליאמס, פארקר ובאגלי.

זאת נקודה ממש מעניינת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 14, 2022 11:58 pm 
Senior

באגלי לא שייך לרשימה הזו, הוא בימינו יותר 5 מ3.
מק"ג אם כבר, למרות שהוא סוג אחר לגמרי מהמשות האחרים שצוינו. בנט גם כן, על אף שהוא לא בחירה שנייה.
ועם זאת - לא יודע אם אלו מספרים כל כך גדולים ביחס לכמות השחקנים האלו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 12:18 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
B.Grant44 כתב:

זאת נקודה ממש מעניינת

בנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 5:26 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
shmueliki כתב:
B.Grant44 כתב:

זאת נקודה ממש מעניינת

בנט

לא נראה לי שיש כאן קשר (לפחות לא הדוק) לטווינריות. בנט פשוט לא ברמה המתאימה וממילא התגלגל לבחירה הזו "בטעות".
גם אחרים לא קשורים לכך יותר מדי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 5:28 am 
Hall of Famer

קארי זו אבידה רצינית. אני אישית מחבב אותו יותר מאת ת'ייבול ובתכל'ס גם יותר ממקסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 8:02 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
עמוס לב כתב:
דניאל כתב:
כמו שהאליפות של דטרויט ב-2004 הייתה תוצאה של הנפילה של הלייקרס אבל התאפשרה בזכות עבודה מדהימה של דומארס (כולל הויתור על כרמלו בשביל שטיישון פרינס יהיה בחמישייה).

דומארס לא בחר בדארקו כי הוא לא רצה שכרמלו ייקח לפרינס את המקום בחמישיה. דומארס בחר בדארקו כי הפיסטונס האמינו שדארקו הוא השחקן מספר 2 (נדמה לי שהסקאוט האירופאי שלהם אפילו החזיק בדיעה שהוא שחקן מספר 1) בדראפט.

היה איזה פודקאסט לאחרונה (ישראלי) שהטענה הייתה שדומארס כן אמר את זה בתור שיקול. בכל מקרה אני מאמין שלא אתה ולא אני באמת יודעים מה עבר לו בראש. אגב, זה פחות משנה - דומארס הביא אליפות וזה הרבה יותר משמעותי ממה שהוא בחר בדראפט. במבחן התוצאה הוא הצליח בענק

זה מה שדניאל כתב, אני לא מצליח להסיק ממה שהוא כתב בשום מקום שפיסטונס העריכו את מלו כטוב יותר מדארקו, אבל שיקול העמדה בהחלט הגיוני שהיה חלק מהמהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 9:01 am 
Hall of Famer

Att כתב:
קארי זו אבידה רצינית. אני אישית מחבב אותו יותר מאת ת'ייבול ובתכל'ס גם יותר ממקסי

מעניין מה שאתה אומר, ממש מהפכה בגישה. סת' קארי הוא קלע גדול, אבל אנדרסייז נטול הגנה בן 31 שלמעשה פרץ רק בפילדלפיה בגיל מאוחר. מקסי בן 21 בעונה השנייה שלו נראה כמו שחקן הרבה יותר שלם ומעניין. ת'ייבול בן 24 עם הגנה וסייז. ממתי אתה מעדיף קלע מבוגר על פני פוטנציאל צעיר?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 10:58 am 
Hall of Famer

כמה שאתה מעייף
1. פילי היא קונטנדרית עכשיו. היא צריכה לחשוב על כאן ועכשיו
2. מותר שתהיה לי דעה אישית (ולכן גם התנסחתי בהתאם) שאינה אסטרטגית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 11:08 am 
Hall of Famer

למה זה מעייף לשים לב שבניגוד לכל מה שהבעת לאורך השנים, אתה מעדיף שחקן חד מימדי ומבוגר על 2 פוטנציאלים צעירים?

בכל מקרה כאמור, לעניין פילי הקונטנדרית, מקסי ות'ייבול הרבה יותר חשובים מקארי. אני לא מזלזל בקליעה של קארי אבל מקסי שחקן יותר טוב ממנו לדעתי כבר היום, ות'ייבול נותן סייז והגנה שאין לו. ומאחר שיש אחד הארדן, אבדן הסקורינג של קארי עשוי שלא להיות משמעותי במיוחד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 11:19 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בכל מקרה כאמור, לעניין פילי הקונטנדרית, מקסי ות'ייבול הרבה יותר חשובים מקארי. אני לא מזלזל בקליעה של קארי אבל מקסי שחקן יותר טוב ממנו לדעתי כבר היום, ות'ייבול נותן סייז והגנה שאין לו. ומאחר שיש אחד הארדן, אבדן הסקורינג של קארי עשוי שלא להיות משמעותי במיוחד.

כן, ברור לי שזו המחשבה מאחורי..
- היכולת של ת'ייבול להיות אפקטיבי בפלייאוף תלויה בקליעה שלו מבחוץ ואני לא מרגיש בנוח איתה.
- הכדור יהיה לא מעט בידיים של הארדן ושל אמביד ואני מעדיף את קארי על פני מקסי אוף דה בול, אבל מקסי הוא בסך הכל אחלה, שיפר את הקליעה והוא מאוד מהיר עם הכדור. אני מקווה שאני סתם מתמיד בהערכת חסר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 11:26 am 
Hall of Famer

למה היכולת של ת'ייבול בפלייאוף תלויה בקליעה שלו יותר מאשר בהגנה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 12:44 pm 
Junior

אני קצת מסכים עם att, אם ת׳ייבול לא יכול לשים זריקות חופשיות בעקביות, כמה שהוא מגן נהדר (והוא מגן נהדר), זה בעייה להשאיר אותו על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 12:52 pm 
Hall of Famer

לא כלכך מבין. קארי שהוא קלע טוב וחור בהגנה הלך. הארדן שהוא סקורר ויוצר יותר טוב מקארי בא. אני מניח שאין ויכוח שהארדן הוא שדרוג על קארי. הסיקסרס השאירו אצלם 2 גארדים, אחד פוינט צעיר ומוכשר התקפית, השני שומר מעולה עם קליעה חלשה. השומר המעולה עם הקליעה החלשה היה שם גם לפני הטרייד, למה זה בעיה שהוא נשאר? לא צריך שחקני הגנה טובים בפלייאוף? זה תחרות שלשות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 12:53 pm 
Senior

שוויק1 כתב:
אני קצת מסכים עם att, אם ת׳ייבול לא יכול לשים זריקות חופשיות בעקביות, כמה שהוא מגן נהדר (והוא מגן נהדר), זה בעייה להשאיר אותו על הפרקט.

אבל מצד שני קארי (שהוא שחקן טוב יותר מתייבול בכמה רמות כרגע, בעיני), עם כמה שהוא קלעי נהדר, הוא מגן רע מאוד ובפלייאוף האחרון חטף בראש מקווין הוארטר לאורך סדרה שלמה, ככה שגם אותו זו יכולה להיות בעייה להשאיר על הפארקט בפלייאוף.

אני חושב שאם תייבול יוכל להיות קלעי סביר ומעלה, אפילו רק מהפינות, זה יכול להספיק לצד הארדן, אמביד, מקסי והאריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 12:56 pm 
Hall of Famer

הגנה זה מאד חשוב בפלייאוף, ומומחי הגנה בקו האחורי עם התקפה בעייתית זה לא דבר חדש (טוני אלן, ספולושה). אין לסיקסרס בעיה התקפית עם הכלים שיש לה, והיא צריכה שומר קו אחורי טוב. לכן טוב לה שהיא שמרה את ת'ייבול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 3:00 pm 
Junior

נראה לי שלא הובנתי. לא התייחסתי בכלל לטרייד ולשאלה הכללית, התייחסתי ספציפית לת׳ייבול ולעובדה שכמות הדקות שלו(גם היום) היא ביחס ישר ליכולת שלו לשים לפחות את הכדורים החופשיים. זה מינימום שתמיד היה נדרש מכל הספציליסטים ההגנתיים ע״ש בואן. אף אחד לא ביקש ממנו לייצר שום דבר, אבל (במיוחד בפלייאוף) לשחקן 5 על 4 בהתקפה זה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 3:14 pm 
Hall of Famer

אזהו, שזה לא מינימום שתמיד נדרש מהספציאליסטים ההגנתיים. לטוני אלן וספולושה לא היתה קליעה מבחוץ, וגם לאנדרה רוברסון היה פלייאוף ארוך עם הגנה ובלי קליעה. זה תמיד נחמד שהמגן הוא גם קלע, אבל כאמור יש דוגמאות אחרות וקבוצה מוכשרת התקפית כמו הסיקסרס פחות תלויה ביכולת של ת'ייבול לקלוע, אבל כן תוכל להיעזר ביכולת שלו לשמור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JustBringIt, עופר האדום ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: